23:59
Comentarii Adauga Comentariu

Cei mai importanți lideri europeni sunt toți fără copii: Angela Merkel, Juncker, Theresa May (UK), Paolo Gentiloni (ITA), Emmanuel Macron (FRA), Mark Rutte (HOL), Stefan Löfven (SWE), Xavier Bette (LUX), Nicola Sturgeon (SCO). La noi IOHANNIS și CIOLOȘNota Redacției:

Să fim bine înțeleși : Nimeni nu are nici o vină că nu i-a dat Dumnezeu copii.

Cu siguranță e o mare nefericire. Poate cea mai mare nefericire ce poate exista pentru o anumită persoană.

Prin urmare a acuza pe cineva că nu are copii E O NEMERNICIE. Asta cu siguranță.

Departe de noi orice gând de a face așa ceva

Pe de altă parte numărul mare al liderilor europeni care conduc destinele popoarelor europene și care nu au copii e halucinant de mare.

Acest lucru e în sine, O ȘTIRE și TREBUIE PUBLICATĂ.

În acest Moment mai multe țări din Uniunea Europeană și chiar Uniunea Europeană însăși e condusă de niște oameni care nu au copii.:
1. Uniunea Europeană (Jean-Claude Juncker),
2. Marea Britanie (Theresa May),
3. Franța (Emannuel Macron),
4. Germania (Angela Merkel),
5. Italia (Paolo Gentiloni),
6. Suedia (Stefan Löfven),
7. Olanda (Mark Rutte),
8. Luxemburg (Xavier Bettel),
9. Scoția (Nicola Sturgeon),
10. România (Klauss Iohannis și anterior și Dacian Cioloș)
11. Irlanda ()

Întâmplător sau nu, TOȚI cei din lista de mai sus au opțiuni ideologice progresiste-internaționaliste.

Este acest lucru O PURĂ COINCIDENȚĂ? Lista reprezintă mai mult de 35% din cei 28-29 de conducători ai țărilor Uniunii Europene

Cu siguranță în rândul populațiilor țărilor europene nu există o proporție de 35% de cetățeni care să nu aibă copii (decât poate doar în Germania und eproporția e alarmant de mare)

Prin urmare există o discrepanță procentuală majoră între procentul celor care nu au copii, din rândul populației totale, și procentul celor care nu au copii din rândul conducătorilor țărilor Uniunii Europene.

Procentul conducătorilor care nu au copii este mult mai mare decât procentul celor care nu copii din popualția totală.

Explicația că "totul nu e decât o simplă întâmplare", nu verifică procentele de mai sus, procente aflate într-o mare discrepanță.

Prin urmare, explicația trebuie căutată în altă parte.

Apoi putem observa și o lipsă de interes a acestor lideri de a stimula energic creșterea populației în rîndul cetățenilor lor și de a lua măsuri energice pentru a crește natalitatea în rîndul cetățenilor pe care îi conduc.

I-ați auzit vreodată pe unul din acești lideri europeni să vorbească și să propună energic măsuri de creștere a natalității în rândul populațiilor autohtone ale Europei? Nu prea. Oare de ce nu o fac?

Din contră în loc să sprijine natalitatea în rândul cetățenilor din propria țară îi auzim mereu spunând că singura soluție pentru populația îmbătrânită este să aducem imigranți: cât mai mulți imigranți

Din toate aceste motive am hotărât să publicăm acest articol publicat de Galstone Instititute
Institutul Gatestone - liderii europeni fără copii ne-au condus mergând prin somn la dezastru

  • Întrucât liderii Europei nu au copii, ei par să nu aibă nici un motiv să se preocupe de viitorul continentului lor.
  • "Europa are astăzi puține dorințe de a se reproduce, de a lupta pentru sine sau chiar de a-și ține partea proprie într-o dispută". - Douglas Murray, The Times.
  • "Găsirea noastră "devine mai importantă decât construirea unei lumi". - Joshua Mitchell.

Nu au existat niciodată atât de mulți politicieni fără copii care să conducă Europa ca și astăzi.

Ei sunt moderni, cu spirit deschis și multiculturali și știu că "totul se termină cu ei".

Pe termen scurt, a fi lipsit de copii este o ușurare deoarece nu înseamnă cheltuieli pentru familii, nici sacrificii precum și faptul că nimeni nu se plânge de consecințele viitoare.

Nu o spunem noi.

Aceasta e concluzia ce apare chiar într-un raport de cercetare finanțat de Uniunea Europeană: "Fără copii, nici o problemă!"

Fiind o mamă sau un tată, înseamnă totuși, că aveți o miză foarte reală în viitorul țării pe care o conduceți.

Cei mai importanți lideri din Europa nu lasă copii în urma lor.

Cei mai importanți lideri europeni sunt toți fără copii:

1. cancelarul german Angela Merkel,

2. premierul britanic Theresa May,

3. președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker,

4. premierul olandez Mark Rutte,

5. președintele Franței: Emmanuel Macron.

Lista continuă cu:

7. premierul suedez Stefan Löfven,

8. cu prim-ministrul luxemburghez Xavier Bettel și cu
primul ministru scoțian Nicola Sturgeon.
În România în situația de anu avea copii se află

9. președintele Klaus Ioahnnis

10. fostul prim-ministru Dacian Cioloș

Întrucât liderii Europei nu au copii, par să nu aibă nici un motiv ca să se îngrijoreze pentru viitorul continentului lor.

Filosoful german Rüdiger Safranski a scris:

"Pentru cei fără copii, gândirea din perspectiva generațiilor care vor veni își pierde relevanța. De aceea, ei se comportă tot mai mult ca și cum ar fi ultimii care trăiesc și se vor vedea pe ei înșiși, vrând-nevrând, ca aflându-se la sfârșitul lanțului existențial".

"Europa se sinucide, sau cel puțin liderii ei au decis să se sinucidă", a scris Douglas Murray în The Times.

"Europa are astăzi puține dorințe de a se reproduce, de a lupta pentru sine sau chiar de a-și ține partea proprie într-o dispută.

Murray, în noua sa carte, intitulată "Moartea ciudată a Europei", a numit situția din Europa "o oboseală a civilizației existențiale".

Angela Merkel a luat decizia fatală de a deschide porțile Germaniei la un milion și jumătate de migranți pentru a opri iarna demografică din țara sa.

Nu este o coincidență faptul că Merkel, care nu are copii, a fost numită "mama plină de compasiune" a migranților.

Lui Merkel evident că nu-i păsa dacă afluxul masiv al acestor migranți va schimba societatea germană, probabil pentru totdeauna.

Dennis Sewell a scris recent în Catholic Herald:

"Această idee despre" civilizația occidentală "complică foarte mult panica demografică. Fără ea, răspunsul ar fi simplu: Europa nu are nevoie să-și facă griji în ceea ce privește găsirea tinerilor pentru a-și susține vârstnicii în anii lor de declin. Migranții bătându-se la porți, încercând să urce pe firul de ras sau să navigheze pe bărci scurte pentru a ajunge pe țărmurile noastre. Tot ce trebuie să facem este să-i lăsăm pe ei să vină la noi".

Statutul fără copii al lui Merkel reflectă societatea germană: 30% dintre femeile germane nu au avut copii, conform statisticilor Uniunii Europene, cifra crescând la 40% printre absolventele de studii superioare de sex feminin.

Ministrul Apărării al Germaniei, Ursula von der Leyen, a declarat că, dacă nava nu va crește, țara va trebui să "stingă luminile".

Potrivit unui nou studiu publicat de Institutul National d'études démographiques, un sfert din femeile europene născute în anii 1970 pot rămâne fără copii.

Liderii Europei nu sunt diferiti. Una din nouă femei născute în Anglia și în Țara Galilor în 1940 a fost fără copii la vârsta de 45 de ani, comparativ cu una din cinci printre cele născute în 1967.

Politicianul francez Emmanuel Macron a respins afirmația președintelui Franței, François Hollande, că "Franța are o problemă cu Islamul".

El este împotriva suspendării cetățeniei jihadiștilor și continuă să insiste împotriva tuturor dovezilor că statul islamic nu este islamic:

"Ceea ce pune problema nu este Islamul, ci anumite comportamente despre care se spune că sunt religioase și apoi impuse persoanelor care practică această religie".

Macron predică un fel viitor amestec etnic multicultural în Franța.

El vorbește despre colonialism ca o "crimă împotriva umanității" ceea ce poate fi adveărat, dar o spune pentru propaganda multiculturalismului etnic.

Marcon este în favoarea "frontierelor deschise", iar pentru el, din nou împotriva tuturordovezilor contrare, nu există o "cultură franceză".

Potrivit filosofului Mathieu Bock-Coté, Macron, în vârstă de 39 de ani, căsătorit cu fostul său profesor de 64 de ani, este simbolul unei "globalizări fericite eliberată de amintirea slavei franceze pierdute".

Nu este o coincidență faptul că "Manif Pour Tous", o mișcare care a luptat împotriva legalizării căsătoriei homosexualilor în Franța, a cerut ca lumea să voteze împotriva lui Macron arîtînd că Marcon se opune "definirii familiei ca uniunea ăntre un bărbat și o femeie".

Sloganul lui Macron, "En Marche!" ("Forward!"), Întruchipează elitele globalizate care reduc politica la un exercițiu, la o performanță.

Acesta este motivul pentru care liderul turc Erdogan a cerut musulmanilor să aibă "cinci copii", iar imamii islamici îl îndeamnă pe credincioși să "creeze copii": să cucerească Europa.

Suprematiștii islamici construiesc în mod energic o ciocnire a civilizațiilor în Europa și descriu că țările gazdă occidentale se prăbușesc: fără populație, fără valori și abandonându-și propriile lor culturi.

Dacă te uiți la Merkel, Rutte, Macron și alții, sunt acești supremațiști islamici atât de greșiți?

Liderii noștri europeni ne căsătoresc cu dezastru.

De ce ar trebui să aibă grijă, dacă la sfârșitul vieții lor Europa nu va mai fi Europa?

După cum explică Joshua Mitchell într-un eseu, "găsirea noastră" devine mai importantă decât construirea unei lumi.

Lantul lung de generații a făcut deja acest lucru pentru noi.

Sursa: gatestoneinstitute.org/10306/childless-europeEurope's Childless Leaders Sleepwalking Us to Disaster
  • As Europe's leaders have no children, they seem have no reason to worry about the future of their continent.

  • "Europe today has little desire to reproduce itself, fight for itself or even take its own side in an argument". — Douglas Murray, The Times.

  • "'Finding ourselves' becomes more important than building a world." — Joshua Mitchell.

There have never been so many childless politicians leading Europe as today. They are modern, open minded and multicultural and they know that "everything finishes with them". In the short term, being childless is a relief since it means no spending for families, no sacrifices and that no one complains about the future consequences. As in a research report financed by the European Union: "No kids, no problem!".

Being a mother or a father, however, means that you have a very real stake in the future of the country you lead. Europe's most important leaders leave no children behind.

Europe's most important leaders are all childless: German Chancellor Angela Merkel, Dutch Prime Minister Mark Rutte and the French presidential hopeful Emmanuel Macron. The list continues with Swedish Prime Minister Stefan Löfven, Luxembourg's Prime Minister Xavier Bettel and Scottish First Minister Nicola Sturgeon.

As Europe's leaders have no children, they seem have no reason to worry about the future of their continent. German philosopher Rüdiger Safranski wrote:

"for the childless, thinking in terms of the generations to come loses relevance. Therefore, they behave more and more as if they were the last and see themselves as standing at the end of the chain".

Living for today: Europe's most important leaders are all childless, among them German Chancellor Angela Merkel (left) and Mark Rutte (right), Prime Minister of the Netherlands. (Image source: Minister-president Rutte/Flickr)

"Europe is committing suicide. Or at least its leaders have decided to commit suicide", wrote Douglas Murray in The Times. "Europe today has little desire to reproduce itself, fight for itself or even take its own side in an argument". Murray, in his new book, entitled The Strange Death of Europe, called it "an existential civilisational tiredness".

Angela Merkel made the fatal decision to open the doors of Germany to one million and half migrants to stop the demographic winter of her country. It is not a coincidence that Merkel, who has no children, has been called "the compassionate mother" of migrants. Merkel evidently did not care if the massive influx of these migrants would change German society, probably forever.

Dennis Sewell recently wrote in the Catholic Herald:

"It is that idea of 'Western civilisation' that greatly complicates the demographic panic. Without it, the answer would be simple: Europe has no need to worry about finding young people to support its elderly in their declining years. There are plenty of young migrants banging at the gates, trying to climb the razor wire or setting sail on flimsy boats to reach our shores. All we need to do is let them in".

Merkel's childless status mirrors German society: 30% of German women have not had children, according to European Union statistics, with the figure rising among female university graduates to 40%. Germany's Minister of Defense, Ursula von der Leyen, said that unless the birth rate picked up, the country would have to "turn the lights out".

According to a new study published by the Institut national d'études démographiques, a quarter of European women born in the 1970s may remain childless. Europe's leaders are no different. One in nine women born in England and Wales in 1940 were childless at the age of 45, compared to one in five of those born in 1967.

French politician Emmanuel Macron has rejected French President François Hollande's assertion that, "France has a problem with Islam". He is against suspending the citizenship of jihadists, and keeps insisting, against all evidence, that Islamic State is not Islamic: "What poses a problem is not Islam, but certain behaviours that are said to be religious and then imposed on persons who practice that religion".

Macron preaches a sort of multicultural buffet. He speaks of colonialism as a "crime against humanity". He is in favor of "open borders", and for him, again against all evidence to the contrary, there is no "French culture".

According to philosopher Mathieu Bock-Coté, the 39-year-old Macron, who is married to his 64-year-old former teacher, is the symbol of a "happy globalization freed of the memory of the French lost glory". It is not a coincidence that "Manif Pour Tous," a movement that fought the legalization gay marriage in France, urged voting against Macron as the "anti-family candidate". Macron's slogan, "En Marche!" ("Forward!"), embodies the globalized élites who reduce politics to an exercise, a performance.

That is why Turkish leader Erdogan urged Muslims to have "five children" and Islamic imams are urging the faithful to "breed children": to conquer Europe. Islamic supremacists are busily building a clash of civilizations in Europe's midst, and they depict their Western host countries collapsing: without population, without values, and abandoning their own culture.

If you look at Merkel, Rutte, Macron and others, are these Islamic supremacists so wrong? Our European leaders are sleepwalking us to disaster. Why should they care, if at the end of their lifespans Europe will not be Europe? As Joshua Mitchell explained in an essay, "'finding ourselves' becomes more important than building a world. The long chain of generations has already done that for us. Now let us play".

Giulio Meotti, Cultural Editor for Il Foglio, is an Italian journalist and author.


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

BOMBĂ ActiveNews: "Președintele Klaus Iohannis este membru al Organizației Progresiste 'European Council of Foreign Relations' un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS". Fluierul.ro a descoperit că ECFR e condusă de Carl Bildt MEMBRU AL GRUPULUI BILDERBERG

DEMISIA. Iohannis: "Mi s-a propus să fiu membru" în organizația condusă de un Bilderberg și finanțată de Soros. "Sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru"

Putin vrea să introducă în programa școlară ora de "Patriotism". Progresiștii se vor zvârcoli ca nebunii...ca să arate "cât de greșit este sa înveți copiii sa fie patrioți".. N-o să mai poată destrăma Statele Naționale

"SOLUȚIA" LUI SOROS LA CRIZA COVID. Soros vrea ca țările UE să elibereze Titluri de Stat Perpetue pentru ca popoarele UE să plătească VEȘNIC, 5 miliarde de euro dobândă în FIECARE an. Asta l-a dus mintea de speculant pe SOROS.

MAI AVEM DOUĂ PÂRGHII ALE SUVERANITĂȚII NAȚIONALE: GRANIȚELE ȘI MONEDA. SĂ NU RENUNȚĂM LA ELE. Marek Belka, guvernatorul Băncii Centrale a Poloniei: "Polonia este avantajată că nu a aderat la euro"

Noile vaccinuri vor altera în mod permanent ADN-ul uman. Nimeni nu va mai şti exact decât producătorii lor ce anume vor modifica vaccinurile în ADN-ul fiecărei persoane.

Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu Salarii de Mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării.

Daniela Crudu, sex la Burlăciţa. Ce decizie au luat şefii show-ului după apariţia IMAGINILOR XXX

Cum s-a trăit în România în anii '70- '80? UNII VĂ MINT spunându-vă că s-a trăit permanent prost între anii 1965 - 1989.

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 5 iunie

Anisia Gafton, ipostaze de infarct, cu chiloții la vedere. Dezmăț total | VIDEO

MOSTENIREA nestiuta a lui Ceausescu! America e SOCATA de ce a descoperit in Romania
ULTIMA ORA: Dusmanii tarii vor sa ascunda adevarul

Zi de foc pentru România. Agenția de rating S&P dă o notă economiei românești

Trafic de persoane în Maramureș: Oamenii răpiți din gările CFR ajungeau sclavi, agresați și ținuți sub lacăt. FOTO

Și-a înregistrat tatăl cu telefonul mobil în timp ce o viola. Victima are 15 ani și este elevă la un liceu din Târgu Jiu

Cutremur în România, în această dimineață

CITATUL ZILEI

O fabrică din centrul țării se închide, din cauza pandemiei de coronavirus. Nu mai sunt comenzi

SUA: "Masacrul" din Piața Tiananmen nu va fi uitat, afirmă Casa Albă

Președintele Iohannis a atacat la CCR Legea Tratatului de la Trianon

Analiza Gramaticala - Clasele V - VIII

PROGRESISMUL FACE RAVAGII ÎN SUA: Azi despre Justiția Progresistă din Texas: Procurorii și Poliția Texas au făcut peste 50 de milioane de dolari în 2017 prin confiscarea proprietăților oamenilor

SUA. Sistemul de Sănătate. De ce unii medici diagnostichează în mod intenționat greșit pacienții

TICĂLOȘII. IATĂ ce fac acești USR-iști, porecliți pe drept cuvânt "Uniunea lui Soros din România". Deputații USR s-au abținut la votul - ce marca Unirea Transilvaniei cu România - la legea privind declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

O familie întreagă câștigă în țară mai puțin decât un singur român plecat în străinătate. Cât a fost venitul mediu al gospodăriilor, în 2019?

Donald Trump a ridicat un gard metalic în jurul Casei Albe. Cum au reacționat americanii

Tăriceanu: Panica de coronavirus a fost declanșată de "un buton invizibil. Cine și de ce a pornit această isterie?"

Coronavirus: Fuji Rock Festival din Japonia, anulat din cauza pandemiei de COVID-19

Baschetbalistul american de la U Cluj, Patrick Richard, despre rasism: "Nu mi s-a întâmplat în România, doar în alte țări"

"Răspunsul tuturor rugăciunilor". Țara care a scăpat complet de coronavirus. Anunțul autorităților: Rată de vindecare de 100%

VIDEO: Urmărire live pe Facebook: Doi hoți de animale, prinși de polițiști pe un câmp. "Uite-i frate cum se fură la Grivița"

Coronavirus în România LIVE UPDATE 5 iunie: 19.907 cazuri confirmate. Bilanțul deceselor a ajuns la 1.305. Avertismentul transmis de autorități

Conflict între cei mai bogați oameni ai planetei. Elon Musk cere desființarea companiei Amazon. Iată ce l-a supărat pe șeful Tesla

Cancelarul german Angela Merkel denunță ''uciderea'' lui George Floyd și ''rasismul'' din societatea americană

COMENTARIU Marius Oprea: Moartea lui Floyd și "efectul fluturelui"

O nouă zi cu proteste masive pentru justiția socială în majoritatea orașelor din Statele Unite

Euro, aproape de maximul anual, după cea mai mare creștere din ultimii zece ani. Ce face leul?

Coronavirus: Peste 1.000 de morți în 24 de ore în SUA

O fostă majoretă a făcut SEX cu un elev de 15 ani! Filmul XXX a ajuns pe INTERNET. VIDEO

ISTORIA AȘA CUM NU V-O POVESTEȘTE NIMENI. Dezvăluirile lui Ștefan Andrei - Ministrul de Externe al lui Nicolae Ceaușescu - despre rețeaua de Spioni KGB GRU și NKVD ai Moscovei din partidul Comunist Român - Rețea care l-a ucis pe Nicolae Ceaușescu

Coronavirus: 14 județe care nu au raportat cazuri noi. Astăzi, România a depășit pragul de 20.000 de îmbolnăviri

HOROSCOP 5 IUNIE 2020: Azi se formează cel mai important eveniment astral al săptămânii

GCS: Încă trei persoane infectate cu noul coronavirus au murit; numărul total al deceselor - 1.308

Circulația tramvaielor 41, blocată la această oră în zona Podului Grant

Ce se întâmplă dacă se înmulțesc iar cazurile de COVID-19: Raed Arafat: "Nu e semn bun. Trebuie să lucrăm împreună"

PSD denumește Executivul "Guvernarea Orbannis". "Avem un președinte surd la durerile românilor și un premier orb"

Iași: Două cadre medicale de la Institutul de Psihiatrie Socola - confirmate cu COVID-19

Templul sexului - Ce știm despre Insula pedofilului miliardar Jeffrey Epstein, prietenul lui Bill Clinton, și despre fetițele de 12 ani pe care Epstein le ducea pe insula lui.

Primarul care a spus “Pana aici!” Institutului “Elie Wiesel”. Vasile Dorin Pasca din Baia Sprie catre politrucul Alexandru Florian: Nu avem nevoie de aprobarea cuiva pentru a-l cinsti pe Parintele Justin Parvu

Suferi de sindromul canalului carpian sau sciatica? Electromiografia poate ajuta la diagnosticare. Patricia Toboc, medic specialist neurolog, discuta online cu cititorii despre electromiografie, miercuri, ora 11:00

Cele 12 vineri de post de peste an te ajută să trăiești bine

Papa în România. Papa Francisc: "Șefii nu pot face întotdeauna ceea ce doresc"

Gest disperat: Salt în gol, la Spitalul Județean din Timișoara. O pacientă s-a aruncat de la etajul 6 al clădirii. VIDEO

SPUNE NU - VACCINĂRII OBLIGATORII. Legea Vaccinării Obligatorii - Încalcă Constituția României. Cele opt vaccinuri care vor fi obligatorii pentru inscrierea copiilor la gradinita/scoala. Scolile vor fi aspru amendate daca nu vor respecta legea

Donald Trump a distribuit o scrisoare în care protestatarii pașnici din fața Casei Albe sunt numiți "teroriști"

Fetiță de 10 ani, siluită pe tăpșan de amicul de 16 ani. Ce pedeapsă a primit făptașul pentru "viol în formă agravantă"

Raiduri aeriene în Siria, atribuite Israelului / OSDO: Cel puțin nouă persoane au fost ucise

A murit Neagu Djuvara, individul care a propagat în mod intenționat MINCIUNA că primii domnitori români ÎNTEMEIETORII ȚĂRII ROMÂNEȘTI despre care regii maghiari de la acea vreme spuneau că sunt "vlahi și schismatici", ar fi fost "cumani"

Daniela Stan, dansatoarea lui Salam, mai sexy ca niciodată. A făcut show total la Vaslui VIDEO

Alarmă falsă la Tribunalul București. Nu s-a găsit bombă. Președinta instanței: Activitatea a fost foarte afectată


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8

Nr. de articole la aceasta sectiune: 452, afisate in 8 pagini.ieri 05:28 CITATUL ZILEI