14:49
Comentarii Adauga Comentariu

Fetiță de 6 ani, somată de CJAS să achite o restanță de 35 de lei. Mama: "N-am buget și timpul necesar să mă judec cu ei"

O fetiță de 6 ani din comuna ieșeană Popricani a fost somată de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Iași să plătească o restanță de 35 de lei datând din 2015, an în care a suferit o intervenție chirurgicală la piciorul drept.


Reprezentații Casei Județene de Asigurări de Sănătate Iași și ai Spitalului de Copii "Sfânta Maria" din Iași au oferit explicații în cazul fetiței de șase ani care a fost somată să plătească 35 de lei, suma aferentă unor îngrijiri medicale primite în 2015.

Vineri, 20 aprilie, C. Strugaru, o fetiță de șase ani din comuna ieșeană Popricani, a primit o somație de plată de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Iași, după ce, în urma unui control al Curții de Conturi a României, s-a constatat că minora a primit servicii medicale atât pe internare de zi, cât și pe internare continuă, în același timp. "CJAS vă somează să efectuați plata creanței în valoare de 35 de lei reprezentând contravaloarea serviciilor medicale paraclinice raportate, validate și decontate în anii 2014-2015 pentru pacienții care figurau internați în regim de spitalizare continuă, stabilită conform Deciziei nr. 10/24.07.2015 și a Notei de Constatare din data de 07.06.2016 a Curții de Conturi a României", se arată în documentul citat.


Continuați să citiți...

(Adevarul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !