23:59
Comentarii Adauga Comentariu

A treia încercare a Statului Paralel Progresist de a prelua controlul în PSD. Balanța forțelor înainte de votul din CExN: 20 de filiale îl susțin pe Dragnea, iar 13 organizații îi cer demisia. Multe formațiuni județene sunt indecise

A treia încercare a Statului Paralel Progresist de a prelua controlul în PSD. Totuşi balanţa forţelor înainte de votul din CExN încă înclină spre Dragnea: 20 de filiale îl susţin pe Dragnea, iar 13 organizaţii îi cer demisia. Multe formaţiuni judeţene sunt indecise

Un număr de 20 filiale judeţene PSD îl susţin la şefia partidului pe Liviu Dragnea, în timp ce 13 organizaţii solicită schimbarea acestuia din funcţie, opţiunea a 15 filiale fiind incertă înainte de şedinţa CExN de vineri în care se va discuta scrisoarea pe tema schimbării liderului social-democrat.

Conducerea lărgită a PSD se reuneşte, vineri, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional care se va desfăşura în Parlament, de la ora 12.30, pentru a dezbate „Declaraţia privind Starea Partidului Social Democrat”.

Documentul propune 19 măsuri, printre care demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, precum şi asigurarea interimatului conducerii PSD de către premierul Viorica Dăncilă până la organizarea unui Congres Extraordinar PSD, în prima parte a anului 2019.

Declaraţia este semnată de un „Comitet de iniţiativă” format din Paul Stănescu, vicepreşedinte PSD, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării, Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi Primar general al Capitalei şi Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

MEDIAFAX a prezintat poziţiile adoptate în cursul săptămânii de liderii şi organizaţiile judeţene PSD, organizaţia municipiului Bucureşti şi cele şase organizaţii PSD de Sector din Capitală:

PSD Alba - Indecis. „Părerile au fost pro şi contra, părerile au fost împărţite, iar în final, s-a supus la vot, în următorul fel să se voteze pentru unitate în partid şi mâine să se ia o decizie la faţa locului, deci nu a fost un mandat clar care să fie pro sau contra”, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, senatorul PSD de Alba, Daniel Breaz.

PSD Arad - Susţinere pentru Liviu Dragnea. „Suntem aproape de finalul luptei cu abuzurile judiciare comise în trecutul apropiat de instituţii de forţă cunoscute. Sigur că aceste lucruri deranjează anumite cercuri”, potrivit unui comunicat de presă al organizaţiei judeţene PSD Arad.

PSD Argeş - Susţinere pentru Liviu Dragnea. „CEx al PSD Argeş solicită în mod expres următoarele: deschiderea spre dialog a conducerii partidului, profesionalizarea comunicarii partidului, impulsionarea activităţii guvernamentale printr-o remaniere substanţială”, potrivit unei Rezoluţii adoptate, joi, de organizaţia PSD Argeş.

PSD Bacău - Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Bihor - Susţinere pentru Liviu Dragnea. „Într-o perioadă în care forţele politice de dreapta, la nivel european şi naţional, fac tot ce le stă în putere pentru a împiedica guvernul PSD să îşi ducă la îndeplinire mandatul încredinţat de români, membrii PSD Bihor consideră că toţi cei care se alătură acestor încercări fac, în mod evident, jocul mizerabil al adversarilor partidului”, potrivit unui comunicat de presă al organizaţiei judeţene. PSD Bistriţa Năsăud - Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Botoşani - Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Brăila - Solicită demisia lui Liviu Dragnea. „PSD nu este partidul unui om şi va redeveni partidul unei echipe”, a scris, pe Facebook, primarul municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir.

PSD Braşov - Susţinere pentru Liviu Dragnea. „Le propun tuturor colegilor să ne ocupăm de programul de guvernare şi de consolidarea internă a partidului fără a mai alimenta conflicte care urmăresc doar acapararea puterii de către un grup restrâns”, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca.

PSD Bucureşti - Solicită demisia lui Liviu Dragnea. Preşedintele interimar PSD Bucureşti, Gabriela Firea, se află în grupul de iniţiativă care a semnat „Declaraţia privind Starea Partidului Social Democrat” prin care se solicit demisia lui Liviu Dragnea.

PSD Sectorul 1 - Solicită demisia lui Liviu Dragnea.

PSD Sectorul 2 - Solicită demisia lui Liviu Dragnea.

PSD Sectorul 3 – Solicită demisia lui Liviu Dragnea.

PSD Sectorul 4 - Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Sectorul 5 - Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Sectorul 6 - Indecis.

PSD Buzău - Solicită demisia lui Liviu Dragnea. „Din păcate, Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare”, a scris miercuri, pe Facebook, liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

PSD Călăraşi – Indecis. „Are şi domnul preşedinte meritele lui, sunt de acord şi cu unele puncte din acea scrisoare. (...) E o decizie grea şi tocmai de aia vreau să mă consult cu primarii, să vedem ce părere au şi dânşii. Cel mai important pentru noi însă este să rămânem la guvernare”, a declarat, joi seara, pentru MEDIAFAX, preşedintele PSD Călăraşi, Ciprian Pandea.

PSD Caraş-Severin - Solicită demisia lui Liviu Dragnea.

PSD Cluj – Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Constanţa – Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Covasna - Nu a prezentat poziţia filialei.

PSD Dâmboviţa - Solicită demisia lui Liviu Dragnea.

PSD Dolj - Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Galaţi - Indecis. Deşi nu au votat joi pentru susţinerea sau retragerea sprijinului politic în cazul lui Dragnea, social-democraţii din Galaţi s-au poziţionat la nivel declarativ alături de preşedintele în funcţie.

PSD Giurgiu - Solicită demisia lui Liviu Dragnea.

PSD Gorj - Nu a prezentat poziţia filialei.

PSD Harghita - Nu a prezentat poziţia filialei.

PSD Hunedoara – Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Ialomiţa – Solicită demisia lui Liviu Dragnea. „Eu cred că toate lucrurile aşa cum au fost menţionate în scrisoarea publică, cea care părea pierdută, toate lucrurile menţionate acolo sunt reale şi corecte. Eu personal cred că o retragerea preşedintelui ar fi utilă şi partidului şi domniei sale”, a declarat liderul PSD Ialomiţa şi secretarul general al PSD, Marian Neacşu.

PSD Iaşi – Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Ilfov - Solicită demisia lui Liviu Dragnea. Preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, se află în grupul de iniţiativă care a semnat „Declaraţia privind Starea Partidului Social Democrat” prin care se solicit demisia lui Liviu Dragnea.

PSD Maramureş - Indecis. „Orice vot dat în Comitetul Executiv de vineri, fie împotrivă preşedintelui PSD Liviu Dragnea, fie împotrivă "Comitetului de iniţiativă" sau fie că vorbim despre demişii sau excluderi va însemna o înfrângere pentru partid. Nu va fi o victorie dacă se ajunge la vot pentru nicio tabără (şi folosesc cu părere de rău cuvântul tabără în PSD)!”, a spus, joi, liderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

PSD Mehedinţi - Nu a prezentat poziţia filialei.

PSD Mureş - Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Neamţ - Susţinere pentru Liviu Dragnea. „Să nu uităm, cu Liviu Dragnea la conducere am obţinut cele mai bune rezultate electorale şi am dat României cea mai bună guvernare”, potrivit unui comunicat de presă al organizaţiei judeţene.

PSD Olt - Solicită demisia lui Liviu Dragnea

PSD Prahova - Indecis.

PSD Sălaj - Indecis. Comitetul Executiv Judeţean al PSD Sălaj a decis, joi, că nu susţine scrisoarea anti-Dragnea, dar că mandatul preşedintelui filialei în CExN va fi de a vota în funcţie de discuţiile care au loc.

PSD Satu Mare – Indecis.

PSD Sibiu – Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Suceava – Nu a prezentat poziţia filialei.

PSD Teleorman – Susţinere pentru Liviu Dragnea

PSD Timiş - Solicită demisia lui Liviu Dragnea. „Am discutat, aşa cum este normal, cu colegii mei, pentru că votul din Comitetul Executiv trebuie să reprezinte organizaţia, nu pe mine personal. Decizia de a susţine iniţiativa colegilor care au semnat acea scrisoare a fost luată cu un vot masiv pentru, aşa că mandatul cu care merg la Bucureşti este foarte clar”, a spus preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra.

PSD Tulcea - Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Vâlcea – Susţinere pentru Liviu Dragnea.

PSD Vaslui - Nu a prezentat poziţia filialei. „Scrisoarea este , nu cere decât demisia preşedintelui partidului, ceea ce înseamnă că lucrurile vor beneficia de o atenţie specială şi de o dezbatere. Eu cred că lucrurile trebuiau scoase la suprafaţă, pentru ca să li se răspundă şi să putem să continuăm. Singura chestiune care rămâne de discutat este atitudinea celor care sunt implicaţi în această dezbatere şi dacă, la final, vor înţelege că trebuie să încheiem cu nişte concluzii care să ne permită să mergem mai departe”, a declarat, pentru MEDIAFAX, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

PSD Vrancea - Nu a prezentat poziţia filialei.

Potrivit Statutului PSD, Comitetul Executiv Naţional se constituie din: membrii Biroului Permanent Naţional cu drept de vot; liderii grupurilor parlamentare; liderul PSD din Parlamentul European; preşedinţii organizaţiilor judeţene/de sector ale PSD; preşedintele organizaţiei municipale PSD Bucureşti; preşedinte PSD Diaspora; preşedinte PSD Republica Moldova; preşedinţi ai TSD, OFSD, OPSD, LAL, PES activists.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional este statutară în prezenţa a 2/3 din numărul membrilor acestuiaşi adoptă hotărâri cu votul majorităţii membrilor prezenţi.

Biroul Permanent Naţional este constituit din: Preşedintele PSD; Preşedintele Executiv al PSD; Secretarul General al PSD; Vicepreşedinţii PSD pe cele 8 Regiuni de Dezvoltare. La lucrările Biroului Permanent Naţional participă cu drept de vot: Prim-ministrul, Preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului care sunt membri ai PSD; Preşedintele Consiliului Naţional, Preşedintele TSD, OFSD, OPSD, LAL, PES Activist

sursa:Mediafax.ro


(Mediafax)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:

 • Propaganda MEDIAFAX  ileana   2018-09-21 - 08:44

  din care din pacate se inspira sau o reda Fluierul, denumeste scrisoarea pucistilor drept"declaratie",iar pucistii Firea,Tutuianu, Stanescu "comitet de initiaiva"- Este lamentabil ca Mediafax este sursa d einspiratie, cunoscut ca tocand "gafele"lui Dancila si in general redand stiri modo grosso, neprelucrate ci doar preluate de la "organe si autoritati". Adica o propraganda de intoxicare in stilul neosecurist. Acesti trei crai de la rasarit, Firea,Tuituianu,Stanescu aproape ca sunt ca oglinda li se vad tresle pe umeri.Asta e parerea mea si incercarea lor ,a lui Ponta acest securist jigarit detestat si devenit latrau,a lui Tudose ,Badalau de a provoca un scandal imens ,ei cu functii si ciolane ,este act de tradare nationala .Ponta s-a rugat de Dragnea s-l dea afara si in fine Maior i-a aranjat un partidulet demn ,la fel ca uNPRul pt.Oprea.O fi Dragnea "corupt si penal",dar nu a avut functii ca Ponta,Kovesi,Maior si altii sa ia decizii dezastruoase si sa tarasca tara spre saracie,teroare, catuse, arestari si distrugerea capitalului autohton,a oricarei incercari de redresare ec.a tarii.Au avut tara pe mana, ce au facut cu ea,impreuna cu Iohannis,Ciolos,Pruna,Macovei,Predoiu?Sa ne reintoarcem la PDL-PNL ?Numai vazandu-i pe L Orban si Blaga, pe ale Videanu,Busoi,Turcanu tradatorul C Antonescu ne cutremuram.Vor sa smulga,sa sparga majoritatea parlamentara,visul lui Iohannis si daca vor face asta ,Isarescu, multinationalele, ofshorurile,bancile,serviciile,structurile statului paralel securist vor restaura statul mafiot deplin,fara control ,acaparat de politia politica a hastag rezist ,a lui soros,a serviciilor, va fi sfarsitul.Firea este agenta lui Isarescu-ce a marit nonstop roborul si ac.individa fara scrupule va ajunge ca Ponta,o rusine de securist infiltrat,tradator pus sa distruga din interior un partid ce a inaltat pe culmi pe acest GUNOI.Alte GUNOAIE vor acelasi lucru.Prin ac.scandal, securistii intrerup masurile luate ,ajutati de Lazar si parchete "antipenalisti"cand ei colcaie de abuzuri si impostura.N-am votat cu PSD ,dar suntem datori s avedem dincolo de ceata cu care suntem orbiti de 28 de ani.Sa ne duca unde vor ei,nu unde vrea vointa ac.popor in al doispelea ceas.

 • Primus, Iohannis,secundus Firea-  ileana   2018-09-21 - 11:49

  Dl av.Piperea pe care de altfel il apreciez f.mult, dar ca si adm.judiciar in dos.Radet aflat in insolventa afirma la antena 3 ca ,Firea este al doilea om in stat, dupa Iohannis fiind aleasa prin vot reprezentativ. Trebuie sa vedem ca nu se poate trece peste sistemul organelor puterii de stat si sa situam pe respectiva primarita in sistemul adm.locale unde ii este locul.Toate CJ si al MBuc,toti primarii ca si reprezentanti ai puterii de stat publice in teritorii,LOCAL,sunt alesi prin vot reprezentativ etc.Firea si-a numarat votuiel, le-a comparat ea si s-a declinat a 2-a in "stat"dupa Primus ! Pana mai ieri "secundus"in stat erau-Ponta,Coldea,Maior, Kovesi, azi sunt Lazar , Helwig etc.Asadar,persoane cu fumuri de putere, cu conceptii pur individuale ,personale isi aroga roluri,ranguri si legitimitate ,care pe care, Firea e a cum a "poporului",moare d egrija "poporului roman",deja a rezolvat bucurestenii, ea nu este a lui Dragnea,ea nu-l alege pe Dragnea ci alege "poporul" ca ANA Ipatescu, ca Ecat Theodoru, ca Elisabeta Rizea, ea isi sacrifica libertatea, viata pt. "popor"contra "dicatatorului",poate este chiar aia Evita peron, sa fie chiar maica Tereza,adica sa cureze de lepra pe dicatorul Dragnea ?Femeia s-a smucit rau de tot, ea a venit cu un partid politic, cu un program politic si politica ei la capitala este part eintegranta din programul bun, rau, idiot,stralucit sau cum o fi al PSD.Ea si l-a sustinut in campanie, facea sute de scoli, gradinite, spitale si alte minuni si azi este furibunda ca nu o sprijina Dragnea,Guvernul:adica sa stea langa ea si sa-i dea ce cere, vrea ea!Ea statea consiliera lui isarescu pe euroi, dar acolo evita peron nu putea ajunge presedinta lui pandele!Cu ocazia centurii ocolitoare, Firea n-are nici-o documentatie depusa, respinsa sa faca dovada ca guvernul nu o sprijina .Deci minte.La 10 august a plecat si a bandonat Primaria in mainile complicelui Aurelian badulescu, cand a reventi a fost prima ce a reclamat-o pe carmen Dan, cerandu-i demisia- desi ea Firea era vinovata pt.grave infratictiuni, cu badulescu NU au luat-o nici-o masura.Firea este o unealta, o cartita care s-a cocotat pt. a obtine functie, popularitate,bani, influenta si acum vrea coliva PSD.De ce nu a vorbit pana acum, de ce a stat la panda pt.acest moment crucial in masuri si politica guvernului, acum cand Iohannis-contrareforma - loveste impreuna cu securitatea si parchetul lui ?Firea este o agenta ce si-a construit o imagine cu care manipuleaza,s-a perfectionat si este pe val ,fiind in stare de orice de a lovi in stanga si dreapta pt.scopul pt.care a fost instruita si platita.

 • Netrebnicii  vlad tepes   2018-09-21 - 13:20

  Acum ori niciodata MUIE PSD ! Mai vreti sa tulburati apele cu referendumul fara rost pentru tampitzi! Abia astept sa v-o trag in tzeapa mea ! pregatitzi-va cururile si ungeti-le bine !

 • ?  Cosmin Popa   2018-09-21 - 19:09

  Bai "vlad tepes", pe o scală de la 1 la 10 tu esti tembel de grad 12 ! Du-te la spitalul 9 sau la Sapoca şi lasa-ne !

 • ha ha ha  Sonia   2018-09-27 - 19:31

  Albert DeSalvo = vlad tepes (vladut tepesut cu pula belita, in cautare de cururi de homalai) = prostul internetului


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Jerusalem Post: Finanțările lui SOROS vizează crearea unui Haos Global care să distrugă autoritatea Statelor Naționale.

Directorul, SEX cu profa de matematică în şcoală. Elevii au filmat pe ascuns. VIDEO XXX

SEX TAPE made in Romania: 4 vedete autohtone FILMATE făcând perversităţi VIDEO

Prezentatoare TV în sânii goi, după ce a fost trădată de rochie în direct VIDEO

FOTO & VIDEO | Alarmă la Barcelona! Messi s-a accidentat și e suspect de fractură, în cel mai nepotrivit moment pentru catalani. Urmează meciuri cu Inter și Real Madrid

BREAKING | Donald Trump anunță retragerea SUA din Tratatul Forțelor Nucleare Intermediare, denunțând încălcarea acordului de către Rusia

BREAKING NEWS: E oficial, Messi ratează El Clasico! Barcelona a anunțat cât de gravă e accidentarea lui Leo și cât va lipsi de pe teren

ŞOC în SHOWBIZ! Cunoscută cântăreaţă, PE MOARTE! Medicii au dat VERDICTUL CRUNT

O cântăreaţa de la noi, filmată cu drona la nudişti. "Nu am nicio limitare în pat, totul fără inhibiţii"

MOSTENIREA nestiuta a lui Ceausescu! America e SOCATA de ce a descoperit in Romania
ULTIMA ORA: Dusmanii tarii vor sa ascunda adevarul

Președintele Trump anunță retragerea SUA din tratatul INF cu Rusia

FOTO & VIDEO | Alarmă la Barcelona! Messi s-a accidentat și e suspect de fractură! UPDATE | Primul verdict îi dă dureri de cap lui Valverde

Cazul Khashoggi: UE și SUA nu sunt satisfăcute de explicațiile Arabiei Saudite

CAL TROIAN 2 . Marian Muntean NU VREA să Interzică Vânzarea Pământurilor la străini. Cu ce PALIATIVE care nu vor avea nici un efect umblă Maria Munteanu.

Viitorul - Sepsi 2-3. Neagoe învinge la "curtea Regelui"! Tandia a dat lovitura pe final, după s-a distrat cu fundașii lui Hagi

Ana Maria Barnoschi, topless la piscină. Bărbații vor avea vise erotice după ce văd această fotografie

NOU! Călăuzire zilnică ZODII de la Arhanghelul Mihail - DUMINICĂ 21 OCTOMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Cutremur în România! S-a întâmplat acum CÂTEVA MOMENTE

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 22-28 octombrie 2018. O săptămâna şocantă, puternică, transformatoare! Află de ce!

LIVE TEXT | Viitorul - Sepsi se joacă ACUM! Două goluri în primul sfert de oră la Ovidiu!

Bianca Drăguşanu, faţă în faţă cu fosta soţie a NOULUI IUBIT. Ce s-a întâmplat între cele două este NEVEROSIMIL

Justiția din Arabia Saudită se va ocupa de dosarul Khashoggi (ministru)

Olguța Vasilescu: Comisia Europeană cere scenarii, dar Legea salarizării se aplică

Nu-i merge prea bine în Arabia! Al Shabab a fost învinsă de Al Hilal și echipa lui Șumudică a ajuns la patru meciuri fără victorie

Recunoasterea Daunelor produse de Germania, Poloniei, reprezintă o "chestiune de onoare" susține liderul partidului aflat la guvernământ în Polonia

Sălaj: Ambulanță implicată într-un accident; o pacientă a murit, iar o asistentă a fost rănită

TOP 10 cele mai bune ACTRIŢE PORNO din istorie. Sau cum sunt manipulați tinerii de mici FOTO

Victor Ponta, dezvăluiri-bombă! "Liviu Dragnea a încercat să ne cumpere!"

MANIPULAREA ȘI MINCIUNA CONTINUĂ. Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie: "Alimentele care au îmbolnăvit bebeluşii s-au consumat, au dispărut". Dar dacă N-AU EXISTAT? Dacă ar fi existat s-ar fi îmbolnăvit și adulții

Eugen Teodorovici, despre îngheţarea veniturilor salariaţilor de la stat. Ministrul Finanţelor recunoaşte documentul trimis la CE

Lia Olguţa Vasilescu, anunţ de ultimă oră. Este scandalul momentului!

Olguța Vasilescu, ministru al Muncii, după documentul trimis la CE scurs în media: Sunt scenarii, dar Legea salarizării se aplică

CNAIR spune ce nu se poate din CERERILE Gabrielei Firea la București și o acuză că vehiculează informații confuze

Lider USR: Este inevitabilă FUZIUNEA între MRÎ și USR. Să mergem pe liste comune la PE

Fotbal - Liga I: FC Viitorul - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2-3

Cazul Khashoggi: Germania ar putea opri vânzările de arme către Arabia Saudită

​Viorica Dăncilă anunță vizita n Romnia a unor afaceriști din Emiratele Arabe dispuși să facă investiții

VIDEO Sute de persoane au participat la un marș contra violenței mpotriva femeilor. Numeroși ambasadori, prezenți la eveniment. Sperăm să crească gradul de sensibilizare cu privire la această problemă

Bebelus cu boala diareica acuta, izolat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui

ONG-ist cu tupeu. Să se retragă toți, ca să fie ales, El. Nicușor Dan îi cere Alinei Gorghiu să-l retragă din cursa electorală pe Ludovic Orban. Mare minune dacă nu va fi arestat și Ludovic Orban.

Amnesty International cere o anchetă a ONU și o autopsie independentă în cazul Khashoggi

Cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade s-a produs în Buzău

LIVE TEXT | Viitorul - Sepsi, de la 21:00. Echipele de start: Hagi și-a lăsat fiul în afara lotului. Cum atacă Neagoe "curtea Regelui"

HANDBAL FEMININ. Vipers Kristiansand - CSM Bucureşti 27-29 în grupa D a Ligii Campionilor. Dragan Djukic, debut fabulos!

Haltere: Ilie Constantin Ciotoiu a adus prima medalie a României la Europenele de juniori și tineret din Polonia

ULTIMA ORĂ: Becali pregătește un transfer-monstru la FCSB! 3 milioane de euro + un salariu colosal pentru înlocuitorul "Bizonului" Gnohere

Câștigătorii de la Astra Film Festival au vorbit despre libertate și societate

FOTO | Prima reacție a lui Ionuț Radu după ce l-a înfruntat pe Ronaldo, în Juve - Genoa. CR7 a marcat în urma unei ezitări a românului

Ce părere are ONG-ista finanțată de Soros, Pippidi despre cum trebuie organizat viitorul partid ONG-istic condus de Nicuşor Dan

Partidul lui Soros îl susține pe Cioloş. Partidul lui Soros a lansat sloganul de campanie al Uniunii lui Soros: 'Cioloș, în sfârșit ai cu cine'' și aderă la platforma "România 100"

​VIDEO CM Volei (f): Serbia, campioană mondială n Japonia / Italia și China completează podiumul

Perez l-a băgat în ședință de urgență pe Lopetegui, chiar la stadion! Primele informații despre viitorul antrenorului: "Ar fi rușinos să vă spun ce s-a întâmplat"

Ilie Şerbănescu - "Iliberalismul“ – o dezgustătoare diversiune colonialistă

Sorin de la INSULA IUBIRII, vedetă pe site-urile XXX. Câţi bani face din VIDEOCHAT

CAMERA ASCUNSĂ: Turişti filmaţi pe ascuns în momente de intimitate

Bătălia care se dă: Cine să modifice genetic, mai mult, legumele pe care le mâncăm. Geneticienii care speră că tehnologia CRISPR va transforma radical afacerea organismelor modificate genetic se confruntă cu oponenții ei, care o numesc "OMG 2.0"

Directorul, SEX cu profa de matematică în şcoală. Elevii au filmat pe ascuns. VIDEO XXX

Papahagi declară cu fanatism că dorește cu ARDOARE Dispariția României. Papahagi: "Îmi doresc cu ardoare Statele Unite ale Europei." Ți-ai dat arama pe față IUDĂ a neamului românesc. Cum să vrei dispariția propriei tale țări?

ULTIMA ORĂ: Înlocuitor pentru Neymar! PSG s-a resemnat cu gândul că-l va pierde pe brazilian în 2019 și a pus ochii pe un campion mondial

MANIPULAREA PRIN SEX. OANA ŞI VIOREL LIS, sex tape-ul care face înconjurul internetului. IMAGINI XXX

Bogdan Vlădău, SEX SĂLBATIC cu Cosmina Păsărin la Vara Ispitelor. "A fost o scenă filmată..."

Andreea Marin, goala! Pictorialul sexy cu îndrăgita prezentatoare TV

Am făcut schimb de neveste!

MIREASĂ prinsă de CAVALERUL de ONOARE în timp ce îşi înşela SOŢUL: Cine este BĂRBATUL ăsta? VIDEO

Reginele SEXULUI ANAL. Ce actriţe porno au devenit cunoscute datorită acestui tip de sex GALERIE FOTO

EXCLUSIV | O altă greșeală uriașă comisă de Dinamo: "Au pierdut controlul a 20 de jucători. S-a câștigat această sumă, care este un nimic"

FOTOGALERIE Cum arată radiografiile animalelor de la o grădină zoologică

MARIAN MUNTEANU - Sprijină LEGIFERAREA Parteneriatele Civile Pentru Partenerii HOMOSEXUALI. Remus Cernea : "Sunteți de acord cu parteneriatul Civil ?" Marian Munteanu: "Da' de ce nu faceți o Lege și Gata !"

Care este semnificaţia orelor fixe în dragoste. Fă-l să se uite fix la 23.00! Nu este rău nici la 18.00!

LIVE TEXT | Viitorul - Sepsi se joacă ACUM! Niczuly, trei intervenții de senzație în câteva secunde!

MINCIUNILE PRESEI AFLATE ÎN SLUJBA MULTINAȚIONALELOR STRĂINE. HotNews "Studiu de impact al impozitării companiilor în funcție de venit, anunțate de ministrul Mișa. O companie din trei va fi expusă riscului de a intra în insolvență"

Salariul minim in Marea Britanie va fi marit la 6.5£ pe ora (52 £/zi = 220 RON/zi , aprox. 5.000 RON pe luna)

Nights in white satin, Never reaching the end, Letters I've written, Never meaning to send...Ray Thomas, unul dintre fondatorii formației The Moody Blues, a decedat la vârsta de 76 de ani

Catolicii Polonezi s-au rugat la granițele țării într-un uriaş lanț uman pentru a-şi salva țara şi Europa de islamizare şi de primejdia progresismului ateist adus de liberalii progresişti din UE

Ora de iarnă 2018. Ora 4.00 devine ora 3.00 în noaptea de sâmbătă spre duminică

Guardiola face pe SEPARATISTUL CATALAN. Guardiola mesaj în "problema Cataluniei": "Vom vota asta, chiar dacă Spania nu vrea! Nu există altă cale"

Ilie Şerbănescu: " Productivitatea pe salariat – marea diversiune colonialistă". Fluierul.ro vă explică cu cifre câtă dreptate are Ilie Şerbănescu şi cum e mistificată "productivitatea scăzută a muncii" românilor.

Aproape 40.000 de locuri de muncă oferite la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată la nivel naţional

Cum fac SEX rusoaicele, nemţoaicele sau italiencele. Clipul care a făcut senzaţie pe net VIDEO

HOROSCOP URANIA 20-26 OCTOMBRIE: Se formează un PĂTRAT MISTIC cu nodurile lunare, ce zodii sunt afectate

ONG-ul Progresist "Federația Asociațiilor de Părinți": Avem nevoie de educație sexuală in școli. Opționalul Educație pentru Sănătate trebuie revizuit

ORGIE în toaleta unui club din România. Totul a fost filmat cu un telefon mobil. VIDEO

INSULA IUBIRII 2015. SCENE PORNO în noul show de la ANTENA 1. Imaginile nu vor ajunge niciodată la TV VIDEO

Volei feminin: Serbia a câștigat titlul mondial

Angela Merkel, la un congres CDU: Dacă mai discutăm mult despre migrația din 2015 vom pierde vocația de partid majoritar

LIVE SCORE | ACUM se joacă Vipers Kristiansand - CSM București, în grupa D a Ligii Campionilor. Djukic a intervenit, campioana României își revine

CSM București a fost resusciată! Andrea Lekic a adus o victorie mare în Liga Campionilor, într-un final cu emoții în Norvegia

METEO. Vremea se schimbă în acest sfârșit de săptămână. Care sunt regiunile vizate de PLOI

Marea Britanie. Site-urile Porno nu vor mai putea fi accesate din 2018 decât cu un Credit Card care să dovedească că utilizatorii au peste 18 ani

Liderii populiști ai Italiei neagă existența unor planuri de ieșire din zona euro sau din UE

Companiile de taxi încep scumpirile pe legislația actualizată: Unele companii ajung la 1,99 lei/km, în timp ce altele ar putea crește chiar și cu mai mult

Handbal feminin: CSM București a învins-o în deplasare pe Vipers Kristiansand, în Liga Campionilor

Dăncilă anunță că afaceriști din Emiratele Arabe sunt dispuși să facă investiții peste 100 de milioane de dolari în România

Atentat sinucigaş la Kabul. Primul bilanţ: vel puţin 13 morţi

Hermannstadt - Astra 0-2 în etapa a 12-a din Liga 1. VEZI CLASAMENTUL

15 motive să consumi cu convingere nuci, alune şi seminţe

EXCLUSIV | CFR a vrut să detoneze "bomba"! Nelu Varga n-a fost în Franța pentru a vinde clubul. Negocieri secrete cu Morientes și Giuly

Viitorul - Sepsi 2-3. Neagoe învinge la "curtea Regelui"! Tandia a dat lovitura pe final, după ce s-a distrat cu fundașii lui Hagi

Salarii bugetari. Guvernul ia în considerare înghețarea veniturilor salariaților de la stat. Ministrul Finanțelor recunoaște documentul trimis la CE

LIVE TEXT | Viitorul - Sepsi se joacă ACUM! Lovitură de teatru la Ovidiu!

Un mort și trei răniți în Tulcea, după ce o camionetă s-a răsturnat

ULTIMA ORĂ: Lopetegui, OUT de la Real Madrid! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp + cine i-ar putea lua locul pe Santiago Bernabeu

Năsui (USR): Avocatul Poporului să fie ales de magistrați, iar OUG - contrasemnate de acesta

LIVE TEXT | Viitorul - Sepsi se joacă ACUM! S-a deschis scorul repede la Ovidiu!

10 lucruri de care să nu uiţi când faci sex

Viitorul - Sepsi 2-3 în etapa a 12-a din Liga 1. VEZI CLASAMENTUL

CSM București a fost resusciată! Andrea Lekic a adus o victorie mare pentru campioana României, într-un final cu mari emoții în Norvegia

15 trucuri pentru a excita un bărbat

Doi dușmani politici reînvie CONFLICTUL. "Băsescu, a venit vremea să pleci în Costa Rica". Acesta îi răspunde: N-am să explic motivele de neliniște ale omului care își ține ouăle la Cornu

Loteria bonurilor fiscale. DUMINICĂ 21 OCTOMBRIE vor fi organizate DOUĂ EXTRAGERI

Viorica Dăncilă, anunţ important despre vizita în Emirate şi Kuweit. Ce va urma la revenirea în România

Bărbat împușcat, transportat la spital; ar fi fost rănit de Poliție în urma unui incident în trafic

LIVE SCORE | ACUM se joacă Vipers Kristiansand - CSM București, în grupa D a Ligii Campionilor. Reprezentanta României are un nou antrenor

Ministerul Finanțelor a anunțat Comisia Europeană că se gândește să ÎNGHEȚE salariile bugetarilor și angajările la stat în 2019 / Document INTEGRAL

Horoscop zilnic DUMINICĂ 21 OCTOMBRIE 2018. Luna în Peşti - tu la ce visezi?

Accident fatal: O femeie a murit în ambulanța care o ducea la spital

ULTIMA ORĂ: Bratu s-a înțeles cu noua echipă! Cu cine urmează să semneze "Mitraliera"

Cum să treci peste pierderea sarcinii

BREAKING NEWS: Răsturnare de situație în cazul lui Florin Bratu! EXCLUSIV | Dat la U Cluj, antrenorul dezvăluie: "Am semnat cu ei până la vară!". A fost dorit și de Petrolul

LIVE SCORE | Vipers Kristiansand - CSM București, de la 19:15. O absență în tabăra campioanei României, la debutul unui nou antrenor pe banca tehnică


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27 Pag.28 Pag.29

Nr. de articole la aceasta sectiune: 3411, afisate in 29 pagini.ieri 05:05 CITATUL ZILEI