23:59
Comentarii Adauga Comentariu

Măsuri drastice ale autorităților din Regiunea Hubei pentru a opri răspândirea Coronavirusului

Nota Redacției:

Pe scurt: În regiunea Hubei ce are 56 de milioane de locuitori nici un locuitor nu mai are voie sa iasă din casă.

Locuitorilor li se aduce mâncarea și cele necesare traiului de către autorități sau de către magazinele de livrare online ce nu vor avea contact direct cu izolații.

Toate magazinele și localurile sunt închise cu excepția farmaciilor, a supermarketurilor și a magazinelor de livrare de alimente și a celor online.

Locuitorii din case sunt verificați zilnic de către autorități iar cei care au febră sunt ridicați și duși imediat în centrele de triere.

Toți cei cu care au venit în contact sunt înregistrați, identificați și puși sub carantină

Străzile și clădirile vor fi dezinfectate periodic. Nici un străin și nici un localnic nu intră și nu iese în/din orașele și satele din regiunea Hubei. Nici o mașină privată nu are dreptul să mai circule.Aviz al guvernului popular al provinciei Hubei privind consolidarea suplimentară a prevenirii și controlului situației epidemice a noii pneumonii coronariene

Timp de lansare: 2020-02-16 15:46 Sursa: Sediul de Prevenire și Control al Epidemiei pentru Pneumonie al Coronavirusului din Provincia Hubei

În prezent, prevenirea și controlul epidemiei din provincie a intrat în cea mai grea perioadă, iar situația epidemică este încă severă.

Pentru a reduce efectiv sursa de infecție, de a bloca calea de transmitere și de a stopa răspândirea epidemiei, conform „Legii de răspuns la situații de urgență a Republicii Populare Chineze” - Legea Republicii Populare Chineze privind prevenirea și controlul bolilor infecțioase, Legea Republicii Populare Chineze privind pedepsele de gestionare a securității publice, Regulamentele de urgență pentru situații de urgență pentru sănătatea publică și Comitetul permanent al Congresului popular al provinciei Hubei pentru a oferi un sprijin puternic pentru câștigarea luptei împotriva prevenirii și controlului epidemiei de pneumonie coronavirus de tip nou conform Legilor și reglementările relevante, cum ar fi Decizia privind protecția statului de drept, sunt notificate noile reglementări cu privire la aspecte legate de consolidarea în continuare a prevenirii și controlului situației epidemice, după cum urmează:

1. Consolidarea responsabilității pentru controlul și prevenirea teritorială. Toate orașele (state, municipalități direct sub guvernul central și districtul forestier Shennongjia), județele (orașele, districtele) și orașele (străzile) ar trebui să-și consolideze în continuare responsabilitățile de compactare, să coordoneze și să integreze forțele și să consolideze comunitatea (satul) de apărare și control al grupurilor. Comunitățile (satele) trebuie să îmbunătățească mecanismele de legătură, cum ar fi vizitele la fața locului, verificarea personalului și gestionarea comunității în conformitate cu condițiile reale.

2. Consolidarea gestionării închise a comunităților urbane și rurale (sate). Toate grupurile de sate, comunitățile, comunitățile și zonele rezidențiale din zonele urbane și rurale implementează cel mai strict management în buclă închisă timp de 24 de ore. Controlați cu strictețe vehiculele externe, nu intrați sau ieșiți din fluxul de trafic; controlul strict al actelor ilegale și controlul celor care nu respectă prevederile relevante ale răspunsului principal de urgență de sănătate publică la nivelul I, iau măsuri obligatorii în condițiile legii.

3. Consolidarea controlului traficului de vehicule. Consolidarea completă a controlului traficului în fiecare oraș (prefecturi, municipalități aflate în administrare directă și districtul forestier Shennongjia) și adopta măsuri de control temporar al traficului pentru a reduce deplasarea autovehiculelor. Cu excepția vehiculelor rezistente la epidemii, a vehiculelor oficiale, a transportului public, a vehiculelor personalului medical, a transportului vehiculelor cu necesități zilnice și a vehiculelor speciale, cum ar fi ambulanța, combaterea incendiilor, situații de urgență, salubrizare și poliție, toate vehiculele sunt interzise să treacă.

În al patrulea rând, consolidarea gestionării domeniilor cheie. Toate locurile publice neesențiale vor fi închise și toate activitățile de adunare în masă vor înceta. Supermarketurile, farmaciile și alte locuri trebuie să fie deschise. Organizați în mod rezonabil orele de lucru, controlați strict fluxul de persoane și efectuați deturnarea personalului și detectarea temperaturii. Pune în aplicare un sistem de înregistrare a medicamentelor în farmacii cu amănuntul. Persoanele care achiziționează medicamente la rece, medicamente pentru tuse cu febră, antipiretice și alte medicamente trebuie să completeze în mod veritabil informații cum ar fi numele, informațiile de contact, numărul de identificare, adresa și temperatura. Consolidarea managementului și controlului riscurilor. Pentru comunități (sate), comunități, zone rezidențiale, clădiri și locuri de muncă cu cazuri confirmate (inclusiv diagnostic clinic) de pneumonie coronariană nouă, izolarea durabilă închisă de 14 zile este pusă în aplicare cu hotărâre.

În al cincilea rând, consolidarea investigației cuprinzătoare a sănătății rezidenților. Efectuarea unui screening dinamic al tuturor rezidenților pentru a se asigura că „o nicio gospodărie nu este ratată, nici una nu este abandonată și nici o zi continuată”, asigurând o acoperire completă și niciun punct orb. Pentru a consolida investigația epidemiologică cu „patru tipuri de personal”, unitățile și persoanele implicate trebuie să coopereze necondiționat în conformitate cu legea, să nu ascundă istoricul medical, istoricul de contact apropiat sau să evadeze din observația medicală de izolare. Dacă aceștia refuză să coopereze, organul de securitate publică ia măsuri obligatorii în condițiile legii. Locuitorii care prezintă simptome precum febră și tuse trebuie să raporteze comunității (satului) cât mai curând posibil. Comunitatea (satul) verifică cu atenție informațiile de sănătate raportate de pacienții cu febră, iar pacienții cu febră confirmată sunt transferați la clinica de febră din apropiere.

6. Consolidarea managementului și a serviciilor pentru populațiile cheie. Toate contactele strânse ale cazurilor suspectate și confirmate (inclusiv diagnosticul clinic) de pneumonie coronariană nouă și a pacienților cu febră care nu pot fi excluse în mod explicit din noua pneumonie coronariană trebuie trimise într-o singură cameră de izolare pentru observare la un punct de izolare centralizat și nu la observare la domiciliu. Orașele (străzile) ar trebui să înființeze clase speciale de lucru pentru a face o treabă bună în tratamentul medical, a serviciilor de viață, managementul sănătății, consiliere psihologică și îngrijire umanistă pentru personalul izolat. Este necesară consolidarea forțelor de poliție, menținerea ordinii de diagnostic și tratament și prevenirea incidentelor secundare. În cazul în care „personalul de carantină” nu poate fi tratat și izolat la timp datorită construcției inadecvate a punctului de izolare și din cauza ridicării necorespunzătoare a paturilor, a incidentele secundare cauzate de protecția inadecvată a personalului medical, a materialelor vii, a protecției de siguranță etc. în punctul de izolare, Tratează-le pe toate în serios. Comunitatea (satul) ar trebui să consolideze îngrijirea pentru bătrâni, tineri, slabi, membrii familiei personalului medical și să ofere o bună garanție a serviciilor.

Al șaptelea, consolidează garanția necesităților rezidenților. Toate localitățile ar trebui să se adapteze la condițiile locale și să adopte flexibil diferite metode pentru a asigura furnizarea de materiale necesare vieții oamenilor după implementarea unui management închis. Este necesară extinderea serviciilor de distribuție comunitară, dezvoltarea energică a comerțului electronic, consolidarea garanțiilor de accesare la furnizare și comercializare, efectuarea „distribuției de comerț electronic + lanț”, implementarea serviciilor de distribuție fără contact, promovarea achizițiilor online de grupuri comunitare (grup sat) și achiziționarea de documente la vârfuri greșite.

8. Consolidarea protecției materialelor de protecție medicală. Toate produsele principalelor întreprinderi de producție medicală și de asistență medicală din provincie sunt implementate în mod uniform de guvernul populației provinciale. Vom acorda sprijin complet întreprinderilor cheie de producție de materiale medicale și de asistență medicală pentru a extinde capacitatea de producție și vom susține întreprinderile calificate pentru transformarea tehnologică și conversia producției. Consolidarea protecției materialelor medicale pentru personalul de prim rang pentru prevenirea și controlul epidemiilor.

Nouă, consolidați managementul salubrității de mediu. Implementați sistemul de dezinfectare a mediului și ventilați și dezinfectați în mod regulat locurile cheie. Deșeurile menajere și deșeurile medicale din toate comunitățile (satele), spitalele și punctele de izolare trebuie colectate și aruncate separat pentru a se asigura că Nissan și Nissan sunt eliminate.

Zece, consolidați responsabilitatea principală a unității. Este implementat un sistem de raportare a reluării producției și nu este permisă reluarea producției fără aprobarea sediului județean (oraș, district) de prevenire și control al epidemiilor. Întreprinderile care au fost aprobate pentru a relua activitatea și producția ar trebui să pună în aplicare pe deplin măsuri de prevenire și control al epidemiilor. Birourile, parcurile, clădirile și reluarea producției în întreprinderi și instituții ar trebui să-și consolideze monitorizarea temperaturii corporale, să analizeze cu atenție personalul febrei și să raporteze eventualele anomalii în timp util.

11. Consolidarea responsabilităților de muncă ale membrilor de partid și ale cadrelor în comunitățile (satele) afundate. Membrii de partid ai agențiilor și instituțiilor guvernamentale trebuie să se scufunde în grupurile și comunitățile satelor pentru a participa la prevenirea și controlul epidemiilor și să accepte gestionarea și expedierea orașelor (străzilor). Cei care nu iau inițiativa de a raporta sau neasculta desfășurarea sunt tratate hotărât și serios, iar persoana responsabilă principală a unității va fi trasă la răspundere. Fiecare unitate își va gestiona propriul personal și este optimistă cu privire la propria ușă, va stabili o listă cu scufundarea echipei din sat și a comunității membrilor de partid și a cadrelor din propria unitate și va raporta la sediul de prevenire și control al epidemiilor la toate nivelurile pentru evidență.

Doisprezece, consolidează responsabilitatea juridică personală. Toți locuitorii trebuie să respecte în mod conștient reglementările pentru prevenirea și controlul epidemiilor. Respectați cu strictețe regulile de purtare a măștilor în locuri publice, nu ieșiți dacă nu este necesar, nu participați la petreceri și activități de grup. Pentru cei care încalcă măsurile de control al răspunsului la nivelul I pentru urgențele majore de sănătate publică și împiedică activitatea de prevenire și control al epidemiilor, organele de securitate publică vor lua măsuri obligatorii în condițiile legii.

13. Consolidarea acțiunii demonstrative. Toți membrii și cadrele de partid, adjuncții la congresele oamenilor de la toate nivelurile și membrii Comitetului Național CPPCC trebuie să joace un rol principal în conducerea familiei și a rudelor și vecinilor să respecte în mod conștient diferitele reglementări pentru prevenirea și controlul epidemiilor. Toți membrii partidului, cadrele și rezidenții trebuie să se supună conducerii și expedierii unificate și să participe activ la lucrările de prevenire a epidemiei.

14. Consolidarea disciplinei de muncă. Pentru cei care nu își asumă responsabilitatea, inacțiunea sau acțiunile lente în activitatea de prevenire și control, pentru cei care au pierdut controlul avioanelor de luptă, care au încălcat legea și care au răspuns negativ, pentru cei care au răspândit epidemia din cauza unui management închis inadecvat și a unor măsuri de prevenire și control inadecvate, nu s-au supus expedierii unificate și au afectat epidemia. Toate măsurile de control vor fi puse în aplicare prompt și sever. Dacă a cauzat consecințe grave, răspunderea va fi pusă în aplicare pentru a „actualiza”.

15. Consolidarea supravegherii plângerilor. Toate localitățile trebuie să facă publicitatea liniei de hotline și a serviciului online pentru prevenirea și controlul epidemiilor locale, să accepte consultarea publică, reclamațiile, rapoartele și să solicite ajutor, să răspundă la apeluri în timp util și să dea feedback rezultatelor. A fost emisă o politică de recompensă a raportului, masele pot folosi linia directă „12345”, zona de prevenire și control a epidemiilor de la Ehui Office APP și alte canale pentru a raporta în timp util pacienții cu febră, „patru tipuri de personal”, implementarea necorespunzătoare a măsurilor de izolare și tratament, prevenirea focarelor și măsurilor de control Realizați un raport.

Se dorește ca masele largi ale oamenilor să continue să înțeleagă și să coopereze, să participe activ la prevenirea și controlul epidemiei, să se sprijine personalul din prima linie pentru a-și desfășura munca, a se urmări și a se ajuta reciproc, a lucra împreună pentru a depăși dificultățile și a câștiga cu fermitate prevenirea și controlul epidemiei din provincie a războiului oamenilor, războiului general și obstrucția.

Guvernul popular al provinciei Hubei

16 februarie 2020

Redactor șef: Yao Pan


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Grupele sanguine și Coronavirusul - Cei cu grupa Sanguină O au o protecție suplimentară

ROMÂNIA ZIUA-18b: 7 Aprilie

Fenomen neașteptat în carantină: De ce ies șobolanii pe străzi în această perioadă

Tătaru' un brav soldat sovietic, gata să execute orice ordin. Ministrul Sănătății ar vrea să bage în maternitatea din Timișoara și paciente cu COVID 19 și non-COVID. De unde v-ați adunat mă tot unu și unu? Bau-Bau, Tătaru, Lodovic, Werner, Anisie, Câțu...

Crimă. Video Îngrozitor din Franța. Acest domn de 79 de ani cu # COVID19, care vorbește și este perfect lucid, nu știe încă, că va muri: dar decizia a fost luată: o decizie de a opri terapia intensivă și de a nu-l intuba.

ROMÂNIA. EPIDEMIA DE CORONAVIRUS. Ziua 19.b - 8 Aprilie

Ion Cristoiu despre cum se fac vinovați Werner cu Lodovic de căderea spitalelor. Calculul plin de cinism al lor e următorul: "Ei își calculează că România va avea puține cazuri raportate și decese. O iluzie "

Ludovic Orban se gândește la sancțiuni dure pentru medicii care demisionează în criza coronavirusului. Fluierul.ro: Sancționează-te pe tine Nesimțitule, pentru că ai infectat o groază de spitale și cadre medicale refuzând să aduci și să faci TESTE RAPIDE.

Previziunile celui mai important om din SUA, în timpul crizei din 2008: cât de repede își va reveni economia

ROMÂNIA ZIUA-12b: În plină explozie a Coronavirusului, asistăm din nou la o scădere a infectaților pe FAKE-CIFRELE Inconștientului Guvern Lodovic

Franța introduce permise de călătorie pentru turiștii străini

"COVID-19 a fost creat într-un laborator din Siberia și răspândit în lume printr-o explozie" – ce-a pățit cel care a spus asta

Bogdan Micu Prezice Diferit de Fluierul.ro

Marele aliat al coronavirusului a fost descoperit. De ce în unele zone mortalitatea este și cu 15% mai mare

Poți merge la părinți ca să le duci produse pentru masa de Paște? Răspunsul Poliției Române

Mai mulți săteni se răscoală după ce au fost amendați pentru că au încălcat interdicțiile: Mergem la primărie și dăm foc

Cât va costă un kilogram de miel pentru Paște în contextul crizei provocate de coronavirus

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 8 aprilie: Numărul morților din New York l-a depășit pe cel de la atentatele din 11 septembrie 2001 / Trump a pierdut 1 miliard de dolari într-o lună din cauza coronavirusului

Coronavirus în România LIVE UPDATE 8 aprilie | Bilanțul complet: 4.417 cazuri / 203 decese / 274 persoane la terapie intensivă / 2.591 teste efectuate de luni până marți. Situația în diaspora

Focarul de infecție al județului Dâmbovița. Sute de polițiști fac razii în comuna cu doar câteva mii de locuitori. "E o desciplină ca la război"

Fotbal/Coronavirus: Mourinho recunoaște că a încălcat regulile de distanțare socială

Bacterii de acum 60.000 de ani ar putea schimba radical medicina. O descoperire recentă a oamenilor de știință oferă speranța unor noi tratamente

COMENTARIU Valeriu Șuhan: Mă nene, pute!

Senatul a adoptat modificările la Legea Consiliului Concurenței: Președintele, eliminat din procedura de numire a conducerii instituției

Studiu: Milioane de oameni ar putea să fie deja imuni în fața COVID-19. Ce spun oamenii de știință de la Universitatea Oxford

Coronavirus în România LIVE UPDATE 8 aprilie | Bilanțul complet: 4.417 cazuri / 209 decese / 274 persoane la terapie intensivă / 2.591 teste efectuate de luni până marți. Situația în diaspora

Mormane de gunoi la intrarea într-un centru de carantină din buricul Galațiului. Acolo sunt cazați sute de români veniți din străinătate

Țările care fac acest vaccin au o rată a mortalității de COVID-19 și de 6 ori mai mică. România se află printre ele

Anunțul făcut de Raed Arafat despre închiderea spitalelor private

Doi tulceni au plecat la Constanța să cumpere mâncare și s-au întors cu droguri. Motivul bifat pe declarația pe proprie răspundere

Curs valutar BNR 8 aprilie 2020

Traficant de droguri deghizat în livrator de mâncare, prins de polițiști. Ce cantitate de stupefiante avea la el

Tenis: Alexander Zverev crede că a jucat cu coronavirus la Australian Open

Afganistan: Talibanii recheamă de la Kabul echipa de negociatori pentru schimbul de prizonieri

FOTO | Al treilea transport de echipamente de protecție din Coreea de Sud a ajuns, miercuri, în România

Autoritățile din Ecuador au început să distribuie sicrie din carton pentru persoanele decedate din cauza COVID-19

Coronavirus: Trump îl acuză pe inspectorul general al Departamentului de Sănătate de crearea unui ''dosar fals''

HOROSCOP 8 APRILIE 2020: Zodiile Cardinale vor atinge un punct culminant în viața sentimentală

Cântărețul John Prine a murit de COVID-19 după ce a învins cancerul și alte probleme cardiace

Fondatorul Twitter donează 1 miliard de dolari pentru a lupta cu noul coronavirus

Coronavirus: Pandemia a făcut peste 80.000 de morți în lume (bilanț AFP)

Bulgaria a înregistrat 19 cazuri de Covid-19 în ultimele 24 de ore, iar România 344. Cum reușesc bulgarii să țină în frâu epidemia

Coronavirus România. 4-Aprilie ora 20: 146-Morți. Cine sunt cei 146 de Morți Oficiali de Coronavirus? dacă nu vor băga rapid în carantină Bucureștiul capitala va fi răvășită de morți cum e Madridul astăzi

România. Cum reduc Lodovicii numărul Infectaților și al Morților. Nu mai vine nici o ambulanță să-i ia. Libertatea.ro "Un bătrân din județul Suceava, lăsat să moară acasă, deși avea simptome de Covid-19". Ca el SUNT MULȚI în toată România.

Icoană din colecția familiei primului decan al Facultății de Medicină din Iași, scoasă la licitație

YouTube încearcă să limiteze răspândirea informațiilor false privind legătura dintre noul coronavirus și rețeaua 5G

Doi pacienți vindecați de coronavirus, reinternați după ce testul a ieșit din nou pozitiv

Carantinații care se plâng de mâncare, certați de angajata unui hotel: "Confundați carantina cu sejurul?" Cum arată mâncarea servită

Neamț: Un incendiu a afectat 24 hectare de pășune și fond forestier din Poiana Teiului

Coronavirus în România LIVE UPDATE 8 APRILIE | Peste 4.400 de cazuri confirmate și 197 de decese | 274 de oameni la terapie intensivă | 2.591 de teste făcute în ultimele 24 de ore / Situația în diaspora

Istoricul Marius Oprea: Cînd pandemia tăcerii vrea să rescrie istoria (PARTEA a II-a)

Financial Times: Europa privește cum unele țări relaxează restricțiile antiepidemice

Coronavirus în România LIVE UPDATE 8 aprilie | Bilanțul complet: 4.417 cazuri / 205 decese / 274 persoane la terapie intensivă / 2.591 teste efectuate de luni până marți. Situația în diaspora

Șapte tuneluri de dezinfecție pentru spitalele din Gorj

Jurnal de pandemie. Prof. Dr. Olga Simionescu: În Israel, Halatele Albe întră și ies printr-o zonă complet opusă față de pacienți, triajul este perfect

Medicii avertizează: Nu interacționați cu animalele de companie dacă aveți COVID-19. Care sunt cele mai vulnerabile

GCS: Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu coronavirus - în județul Suceava și București

Coronavirus: Bolivia folosește armata pentru a respinge bolivieni care încearcă să revină acasă din străinătate

Iohannis, mesaj de Ziua Romilor: Societatea românească are nevoie de proba solidarității, indiferent de etnie

Canadienii au reprodus din Lego discursul premierului Trudeau pentru a fi mai ușor de înțeles pentru cei mici


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18

Nr. de articole la aceasta sectiune: 1049, afisate in 18 pagini.ieri 21:13 ROMÂNIA ZIUA-18b
ieri 05:29 CITATUL ZILEI