23:59
Comentarii Adauga Comentariu

SUA. Joe Biden duce o politică ultra-progresistă de un fanatism neomarxist fără precedent în Istoria Americii

Deși toată campania și inaugurarea lui Biden s-au vorbit despre „unitate” și moderație, Joe Biden guvernează ca un progresist pe toate fronturile, de la problemele culturale, la forțele armate până la economie.

Ordinele fără precedent din cele treizeci și două de ordonanțw executive ale lui Biden, din prima săptămână în funcție, oferă dovezi că el și partidul său intenționează să extindă guvernarea executivă mult dincolo de tot ceea ce această țară a văzut în lunga sa istorie.

Mai mult, în toate numirile sale politice sunt oameni care cad bine mult la stânga oricărui tip de centru politic recunoscut și care împărtășesc ideologia progresistă a lui Biden.

Deci, ce cred progresiștii, oricum? Ce înțelegem prin termenul „progresist” și de ce se află în ascensiune astăzi? Mai mult, chiar dacă rezultatele sale distructive sunt bine cunoscute atunci când ne uităm la istoria sa, progresismul pare să fi preluat aproape toate instituțiile noastre politice și sociale, închizând orice disidență în acest proces.

În 2014, avocatul și cărturarul libertar James Ostrowski a publicat o carte intitulată Progressivism: A Primer on the Idea Destroying America , care merită citită dacă doriți să înțelegeți mai bine această ideologie nebuloasă.

Susțin din toată inima cartea (după ce am citit-o eu însumi), dar îl voi lăsa pe Ostrowski să vorbească de la sine și în această "piesă", voi încerca doar să scot o mică nișă a mea în scris despre progresism.

În timp ce termenul „progresism” sună ca ceva pentru a descrie mișcările intelectuale și politice moderne, laice, el își are rădăcinile în urmă cu mai bine de două sute de ani în filosofia utilitară a lui Jeremy Bentham .

Oricine a urmat un curs de istorie a gândirii economice este bine familiarizat cu Bentham, care i-a influențat pe economiștii englezi de la Thomas Malthus la John Stuart Mill și chiar dincolo de asta.

Aspectul specific al gândirii lui Bentham (gândire largă, ar trebui să adaug) care face apel la mentalitatea progresivă este credința sa că nu există lege naturală, drepturi naturale, libertate naturală și rezultate armonice tradiționale și naturale, în special pe piață.

Acest lucru l-a pus în opoziție cu Adam Smith și, de asemenea, cu Frédéric Bastiat, ale căror armonii economice erau în contrast cu viziunea mondialistă a lui Bentham că schimburile de piață liberă, cu excepția cazului în care ar fi ghidate de înțelepți în locuri înalte, ar avea rezultate dăunătoare din punct de vedere social în timp.

Opinia lui Bentham era că, pentru a oferi ceea ce el numea „cel mai mare bine pentru cel mai mare număr”, elitele guvernante trebuiau să se asigure că pot ghida un număr mare de oameni să acționeze în ceea ce progresiștii de astăzi ar numi „interesul public” prin stabilirea structurilor de stimulente - pozitive și negative - în funcție de situație.

Putem vedea acest lucru ca un precursor al ceea ce ar culmina în „experimentele” comuniste care au transformat întinderi întinse din Asia și Europa în zone de moarte în masă și în lucrările psihologului american BF Skinner , care a văzut oamenii ca puțin mai mult decât șobolani într-o cutie care să fie instruiți corespunzător de patronii lor intelectuali.

Înțelegeți că acesta nu este un atac împotriva stimulentelor; toți ne bazăm pe stimulente într-un fel sau altul, fie că este căutarea de profit a antreprenorului, fie recompensele (și pedepsele) pe care le acordăm copiilor noștri pentru a-i ajuta să găsească direcția în viață.

Una dintre cele mai interesante aplicații a stimulentelor poate fi văzută în modul în care economistul și reformatorul social britanic Edwin Chadwick a salvat nenumărate vieți prin schimbarea structurii salariale pentru livrarea prizonierilor britanici în colonia penală din Australia.

În prima jumătate a secolului al XIX-lea, căpitanii de nave care livrau prizonieri din Anglia în Australia au fost plătiți în avans pentru fiecare prizonier care urca la bordul vaselor lor.

După ce au fost deja despăgubiți, căpitanii nu au avut stimulente pentru a-și îngriji echipajul captiv și aproximativ jumătate dintre prizonieri au murit în timpul călătoriilor.

În 1862, Chadwick i-a convins pe factorii de decizie politică să schimbe compensația pentru a include doar acei prizonieri care au supraviețuit lungului pasaj.

Nu este surprinzător, rata de supraviețuire a crescut la 98%.

În timp ce utilitarismul lui Bentham a fost un precursor al progresismului modern, se poate spune cu siguranță că progresiștii de astăzi sunt mai puțin interesați de a stabili structuri de stimulente pentru a ghida comportamentul uman decât de a impune pur și simplu să fie respectați.

Pentru a înțelege mai bine acest punct, nu trebuie să mergem mai departe decât la anularea recentă de către Biden a conductei Keystone în Midwestul superior și la determinarea administrației sale de a paraliza una dintre cele mai productive industrii ale acestei națiuni.

Poate că nu există un fanatism de credință mai mare printre progresiștii americani decât faptul că industriile petrolului și gazelor creează o „criză climatică” care se presupune că va înghiți planeta și o va face viața de nelocuit.

Nu este surprinzător faptul că proiectul Keystone se află de mult timp în vizorul ecologiștilor americani, deoarece o mare parte din petrolul care trebuie transportat provine din nisipurile de gudron canadiene.

Iată ce scrie ziar New Yorker în sprijinul anulării :

În primăvara anului 2011, omul de știință al climei de la NASA, Hans Hansen, a ajutat la oprirea constructiei conductei ca o luptă legată de climă, arătând cantitățile masive de carbon conținute în zăcămintele canadiene de nisip de gudron și susținând că, dacă ar fi exploatate pe deplin, ar fi un „joc terminal” pentru climă.

Previziunile lui Hansen din ultimele trei decenii amintesc de cele ale economiștilor care au prezis zece din ultimele două recesiuni, dar este jurnalistul care de fapt este un purtător de cuvânt al cultului și al ideologiei "schimbărilor climatice", așa că ar trebui să credem că, dacă proiectul Keystone urma să continue și nisipurile de gudron canadiene ar fi fost exploatate în continuare, rezultatul ar fi creșterea temperaturilor care ar face planeta să nu poată fi locuită de oameni.

(Indiferent dacă nisipurile de gudron sunt sau nu viabile din punct de vedere economic , având în vedere prețurile actuale ale energiei, este o altă chestiune, dar Biden nu a renunțat la conductă deoarece credea că proiectul este neeconomic, ci mai degrabă pentru că circumscripția ecologistă progresistă care domină guvernul său urăște orice combustibil care provin din sol.

) În timpul campaniei sale, Biden și-a făcut cunoscut nemulțumirea față de petrol și gaze naturale și a promis că va „elimina treptat” industria (citiți acest lucru, că fiind paralizarea uneia dintre cele mai productive industrii din economia noastră și cu siguranță una dintre cele mai indispensabile industrii de acolo) și înlocuiți combustibili cu energie electrică care provine în principal prin energie eoliană și panouri solare.

Din nou, vedem mentalitatea progresivă la locul de muncă.

În primul rând și cel mai important, chiar dacă Biden ar reuși să pună capăt complet consumului de combustibili „fosili” până în 2035 - o dată care pare a fi la modă printre politicienii progresiști ​​și mai nou și printre corporațiile „trezite la o conștiință înaintată” precum General Motors - este îndoielnic că o astfel de mișcare ar avea vreun efect semnificativ (sau chiar nesemnificativ ) asupra climatului lumii.

În al doilea rând, având în vedere realitățile așa-numitei energii regenerabile, oamenii se îndoiesc cu tărie că morile de vânt și panourile solare vor fi chiar aproape de satisfacerea nevoilor de energie electrică ale SUA chiar până în 2035 - cu excepția cazului în care aceste „nevoi” sunt reduse la nivelurile actuale de producție de energie electrică .

Înțelegeți că progresiștii doresc ca toate centralele electrice alimentate cu cărbune, petrol și gaze naturale să fie închise în mai puțin de cincisprezece ani și, dacă acesta este cazul, producătorii de energie electrică nu vor trebui doar să înlocuiască întreaga rețea actuală alimentată dar, de asemenea, să adauge cu aproximativ 40% mai multă capacitate .

Aceasta implică mult mai multe mori de vânt și mult mai multe panouri solare decât ceea ce vedem în prezent online.

Realitatea dură a cererii și a ofertei de aici ar face ca cineva să facă o pauză și să se întrebe dacă este posibilă chiar înlocuirea fiecărei centrale electrice pe bază de gaz natural, petrol și cărbune cu mori de vânt și panouri solare, dar realitatea nu pare să intre în mintea progresistă.

Politicienii progresiști ​​vorbesc despre obiective și despre ceea ce intenționează să facă, dar adesea le lipsește un plan coerent și realist pentru a-și îndeplini directivele, în afară de a spune că asta vor face.

Fie că implică trenuri către nicăieri în California , înghețarea morilor de vânt din Texas sau distrugerea lentă și constantă a orașelor americane precum Minneapolis și Portland, Oregon , de obicei puteți găsi peste tot amprentele guvernării progresive.

Scriind despre declinul masiv din Minneapolis, care acum este guvernat de ultraprogresistul, Kevin Williamson putem citi:

Infracțiuni, tabere fără adăpost, revolte, crime, guvernare de stânga falsă, din nou crime, gunoi, proteste violente, activiști imperioși de stânga care-i privesc pe democrații liberali că pe marionetele lor, magazine amenajate în centrul orașului mereu sparte, o politică vicioasă de distrugere personală , crime, crime și iar crime, dar nu spun nimic despre crime - Minneapolisul de astăzi este locul în care Minnesota Nice se transformă în Minnesota Nasty.

Să vorbim mai întâi despre crime și infracțiuni.

Toată lumea le face.

„Ne mutăm”, spune un rezident de multă vreme din centrul orașului Minneapolis.

„Înainte de COVID, mergeam la serviciu în fiecare zi și mergeam acasă.

Nu m-ar putea plăti suficient pentru a face asta acum - și este doar la o milă distanță.

Este un oraș schimbat ”.

Aceasta este cu siguranță experiența celor 553 de oameni care au fost împușcați în Minneapolis anul trecut, cea mai mare cifră de victime dintr-o generație.

Jafuri, atacuri, furturi, jefuiri și altele chestii asemănătoare sunt în tot orașul.

Consiliul municipal a votat pentru a defonda parțial departamentul de poliție - și apoi a angajat imediat o firmă de securitate privată pentru a-și proteja membrii.

El adaugă:

Un grup de lucru cu trei agenții, care încerca să combată atacurile de masini în orașele gemene, a făcut 46 de arestări în trei zile, producând 69 de acuzații de crimă.

Majoritatea celor arestați au fost eliberați aproape imediat - închisorile au fost golite prin măsuri de precauție COVID-19.

În perioadele normale și în municipalitățile normale, perspectiva unui oraș înfloritor odată transformat într-o zonă de război ar declanșa alarme și ar solicita schimbări politice și economice pentru a schimba lucrurile.

Progresiștii, în special cei din stânga tare, nu sunt oameni normali și operează într-o lume pe care majoritatea dintre noi nu o înțelege - sau nu vrea să o înțeleagă.

Acolo unde primarii tradiționali și membrii consiliului ar dori să își vadă orașele devenind locuri locuibile, radicalii care guvernează Minneapolis cred că astfel de sentimente sunt puțin mai mult decât un rasism încins: „Dacă l-ați lua pe Hubert Humphrey și l-ați prăbuși astăzi în Minneapolis, el nu ar recunoaște locul”, spune Annette Meeks, fostă lideră a partidului republican și șefa Fundației pentru Libertate din Minnesota, un grup de reflecție conservator.

„Nu este răsturnarea socială - ci doar nebunia de rang”.

În partea de sus a hit parade a nebunilor se află eforturi, în curs de desfășurare, de a aboli complet departamentul de poliție al orașului.

Comisia statului charter a ținut ultima votă o măsură de abolire a poliției de pe buletin, hotărând că statutul orașului trebuie modificat înainte ca o astfel de acțiune să fie luată, dar a fost lansată o petiție pentru ca acest lucru să se întâmple.

„Au nevoie de 12.000 de semnături pentru a intra în buletinul de vot”, spune Meeks, „dar doresc să obțină 20.000, depășind ceea ce sunt”.

Meeks pictează un tablou sumbru al mediului politic din Minneapolis: republicanii s-au mutat și au căzut în obscuritate cu zeci de ani în urmă; sistemul caucului și votul cu alegere clasificată creează complexități care favorizează activiști politici angajați cu normă întreagă în locul liderilor voluntari cu spirit civic; radicalismul de tip boutique a înlocuit astfel de probleme vechi de locuit, precum întreținerea parcului și criminalitatea; iar noua rasă de lideri poate câștiga prin privirea la problemele culturale, mai degrabă decât concentrându-se pe munca dificilă de a asigura că orașul este condus bine.

Pe lângă toate acestea, spune Meeks, este o nouă vicioare șocantă pe măsură ce manierele și stilul social media se mută în spațiul politic din lumea reală.

„Este supraviețuirea celui mai potrivit”, spune ea, „și radicalii au câștigat”.

Cei dintre noi care ne-am tăiat dinți academici în alegerea publică și economia austriacă nu suntem obișnuiți să analizăm oamenii care par să guverneze fără limite și fără flexibilitate în minte atunci când vine vorba de impunerea unei agende - oricât de dezastruoase ar fi rezultatele.

Aceasta este mentalitatea din spatele celor mai proaste zile ale Uniunii Sovietice sub Lenin și Stalin și în China în timpul Marelui Salt înainte al lui Mao și este ceva cu totul străin oamenilor care se consideră a fi practici.

Că milioane de suflete nevinovate au pierit în URSS și China sub o gândire radicală nu a fost nici o preocupare pentru liderii comuniști, care au trăit vieți privilegiate și abia au avut viața inconvenientă în timp ce așa-numitele viziuni sociale i-au condamnat pe alții la moarte prin foamete și execuții în masă.

În timp ce radicalii care guvernează acum Minneapolis nu intenționează încă să-și împiedice opoziția și să-și extindă stăpânirea peste limitele orașului, este de asemenea clar că acest tip de guvernanță radicală progresistă va fi viitorul Partidului Democrat, care continuă să se miște mai la stânga tare.

Progresiștii moderni nu mai par capabili să treacă de la gândirea abstractă la cea practică.

Ei urmăresc ceea ce Thomas Sowell a numit „ justiție cosmică ” , care cere impunerea unor standarde de viață indiferent de costuri.

De exemplu, cei care guvernează Minneapolis spun că este important să se elimine orice rasism din societate și la un nivel care nu este un lucru rău.

Prejudiciile rasiale atunci când oamenii acționează asupra ei au creat ravagii în viața oamenilor și au stat în spatele violenței împotriva inocenților.

Cu toate acestea, în încercarea de a elimina orice rasism din Minneapolis, cei responsabili amândoi extind definiția și apoi încearcă să impună pedepse draconice persoanelor acuzate, fără a menționa utilizarea rețelelor sociale pentru a le rușina și a le ostraciza.

Rezultatul este ceva asemănător cu Revoluția Culturală a lui Mao în China, ceva care a creat tulburări, i-a pus pe oameni la gât unul pe celălalt, totul într-un efort de a-i face pe oameni să se conformeze standardelor în continuă schimbare ale „conștiinței revoluționare”.

Aceste acțiuni nu sporesc armonia dintre rase și fac societatea mai bună, ci împart în continuare oamenii, răspândind ura împotriva oamenilor ale căror presupuse încălcări nu justificau tratamentul pe care l-au primit.

Rezultatul nu este eliminarea rasismului, ci mai degrabă distrugerea în continuare a țesutului social.

În cele din urmă, nu rămâne cu armonie socială, ci mai degrabă cu o tâmpenie de acuzații false susținute de social media.

Aceasta nu este o lume pe care majoritatea oamenilor o doresc pentru ei înșiși, dar este un teren fertil pentru radicalii politici care folosesc acel sistem pentru a crea defecțiuni sociale.

Astfel, nu este greu de văzut cum, parafrazându-l pe FA Hayek, „cei mai răi ajung în top” în locuri precum Minneapolis și Portland și, din ce în ce mai mult, Washington, DC.

Ferocitatea absolută a radicalilor politici față de o presupusă încălcare a vederii lor despre „justiție” este disproporționată față de presupusa infracțiune.

În această atmosferă, majoritatea oamenilor își doresc doar să iasă, lăsând radicalii și mai ferm înrădăcinați pentru a impune și mai multe daune altora.

Aici se îndreaptă progresismul și trebuie să înțelegem de ce este important acest lucru.

Luați recenta declarație a lui Joe Biden că dorește 100% energie „curată” până în 2035, de exemplu.

Răspunsul tipic la alegerea publicului ar fi că, din moment ce știm că ar fi tehnologic imposibil ca un sistem „regenerabil” să producă energia electrică necesară pentru a menține o economie civilizată pe linia de plutire, putem fi siguri că guvernul va trebui să permită cel puțin o cantitate de combustibil fosil - pentru ca centralele care produc energie electrică să continue să existe. Nu vor permis te, vor genera lipsuri mari pentru populație.

Un guvern condus de liberalii din vechea linie Hubert Humphrey ar fi de acord, menționând că, deși obiectivele de energie „curată” 100% sunt lăudabile, trebuie totuși să menținem luminile aprinse.

Cu toate acestea, radicalii progresiști sunt mai predispuși să oprească luminile - atâta timp cât ei și alții care sunt conectați politic sunt primii la rând să aibă acces la toată puterea de care au nevoie.

Acesta este echivalentul în care membrii Consiliului municipal din Minneapolis reduc finanțarea poliției, dar folosesc dolari fiscali pentru a angaja grupuri private de pază pentru a-și păzi propriile case.

De altfel, este ca și atunci când membrii Partidului Comunist din vechea Uniune Sovietică și celelalte țări comuniste, aveau acces la mărfurile occidentale în infamele magazine de partid cu „perdele galbene”, în timp ce toți ceilalți se confruntau cu magazine cu rafturi goale, cozi lungi și produse inferioare.

Gândiți-vă la SUA în loc de a vă gândi doar la Minneapolis și laPortland și aveți o idee unde vor să ne ducă radicalii progresiști.

Pentru radicali, ei "au îmbunătățit" ambele orașe, făcându-le mai sensibile la justiția rasială și la versiunea lor a justiției economice.

Faptul că proprietarii de afaceri care angajau muncitori au mijloacele de trai distruse de astfel de politici radicale este ca și proverbiala spargere a ouălor pentru a face o omletă, așa cum le-a plăcut comunistilor din anii lui Lenin și Stalin. Clădirile arse, vitrinele amenajate, gropile, taberele fără adăpost și reziduurile de pe stradă nu sunt altceva decât imaginea eșecului guvernării progresiste


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Istoria așa cum nu v-o povestește nimeni. Slavici plătit ca ziarist de Puterile Centrale. În documentele Direcției Poliției și Siguranței Generale, Ioan Slavici figura ca spion în serviciul Austro-Ungariei, la poziția 20 dintr-un număr de 94 de persoane

Ion Cristoiu: A luat aminte conducerea PSD la lecția din Bulgaria?!

Președintele Sanitas, după evacuarea pacienților de al Spitalul Foișor: Opriți-vă domnilor și plecați acasă! Așa nu se mai poate!

SUA: Prezența navelor militare în Marea Neagră nu este ceva nou, comentează Pentagonul

Tenis: Ashleigh Barty, principala favorită, a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Charleston (WTA)

Coronavirus/SUA: Pentru moment nu s-a stabilit o legătură între cheagurile de sânge și vaccinul Johnson & Johnson (FDA)

COMENTARIU Sorin Avram | A fost nevoie să fie evacuați oameni din spital ca să… Ca să ce, domnule Iohannis?

CITATUL ZILEI

Ministerul Sănătății, precizări după situația de la Spitalul Foișor: Modul cum a decurs evacuarea este regretabil

Președintele PNL București critică modul cum s-a făcut evacuarea la "Foișor"

Constantin COJOCARU spune ca urmeaza o MARE MANIPULARE. Cereţi formarea unui Guvern Provizoriu format numai din români care nu au făcut parte din conducerea statului român, care nu au ocupat funcţii de conducere în partidele politice ce au guvernat România

Un nou record de cazuri COVID-19 în India: peste 145.000 de infecții în ultimele 24 de ore

VIDEO Erupție vulcanică în Caraibe, după zeci de ani de inactivitate

Alibaba, amendă de 2,8 miliarde de dolari din partea autorităților de reglementare din China

Olandezii pot admira lalelele dintr-o grădină publică, dacă prezintă un test negativ pentru Covid

Prințul Philip nu va avea parte de o înmormântare regală, din cauza pandemiei

PREZENTUL FĂRĂ PERDEA Marius Oprea | Spionaj la Ministerul Sănătății?

Medic de urgență, despre evacuarea pacienților: O atrocitate. Revăd imaginile de la Colectiv

FOTO: Jerry Seinfeld scoate la licitație o altă "bijuterie" pe roți. Cât costă mașina Porsche 911 din garajul actorului

Accident în lanț, provocat de o tânără beată la volan

Peste 40 de cazuri de tromboză în Germania. Majoritatea, raportate după vaccinarea cu AstraZeneca

Alți opt pacienți ai Spitalului Foișor vor fi evacuați sâmbătă

Protest inedit față de restricțiile impuse de pandemie în Kosovo

Un om de afaceri rus aflat în exil, decedat la Londra în 2018, probabil a fost asasinat

HOROSCOP 10 aprilie: Zodiile care simt că bat pasul pe loc. Vezi se ce întâmplă mai exact

SUA: Washingtonul a făcut propuneri "foarte serioase" Iranului pentru relansarea acordului nuclear internațional

SPUNE NU - VACCINĂRII OBLIGATORII. Legea Vaccinării Obligatorii - Încalcă Constituția României. Cele opt vaccinuri care vor fi obligatorii pentru inscrierea copiilor la gradinita/scoala. Scolile vor fi aspru amendate daca nu vor respecta legea

Demiterea lui Vlad Voiculescu, cerută de vicepreședintele PNL

Salve de tun în onoarea prințului Philip, începând cu ora 11.00 GMT

Fotbal: Victorie pentru liderul clasamentului, Lille, în etapa a 32-a din Ligue 1

Mesajul lui Dalai Lama pentru regina Elisabeta, după moartea prințului Philip

22.000 de kilograme de deșeuri de sticlă spartă într-un camion sosit din Bulgaria

Italia relaxează restricțiile în șase regiuni în ciuda numărului mare de decese zilnice COVID-19

Moto: Sextuplul campion mondial Marc Marquez, autorizat de medici să revină în competiție

Doru Viorel Ursu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Brigada Rutieră a Capitalei - acțiune în trafic noaptea trecută: 47 de amenzi aplicate și 9 permise reținute

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

Evacuarea pacienților non-COVID de la Spitalul Foișor, o "pată pe sistem". Reacția Colegiului Medicilor București

CORONAVIRUS 10 aprilie. Situația pe județe. 1 milion de infectări COVID-19 în România. Ilfov rămâne cel mai afectat județ. VEZI lista completă

Pandemia a reîmprospătat topul Forbes al miliardarilor. Zeci de bogați ai lumii și-au mărit averea pe seama COVID-19

VIDEO Intervenție cu elicopterul SMURD, după ce doi schiori s-au ciocnit pe pârtie

Coronavirus în România LIVE UPDATE 10 aprilie. Peste 1 milion de infectări, raportate în țară de la începutul pandemiei. Bilanț COVID-19

Prelungirea restricțiilor în Capitală. Magazine deschise până la 20:00 în Vinerea Floriilor

COMENTARIU Sorin Avram | Curiosul caz al lui Florin Cîțu

CAZUL COPIILOR INFECTAŢI: Un al treilea bebeluş de la Marie Curie a murit. SOMĂM GUVERNUL SĂ DECLANȘEZE O ANCHETĂ SERIOASĂ.

Hotnews, Divizia Presă a SRI instigă pe față la dărâmarea Guvermului ales democratic: "Singura soluție: Protest masiv, continuu, până la determinarea acestui Guvern abuziv, devenit ilegitim, să-şi anuleze propriul OUG. Apoi, (guvernul) sa demisioneze"

OTRAVIREA POPULATIEI GLOBULUI E UN FAPT. India cere despăgubiri de 100 de milioane de dolari companiei Nestle după ce a interzis comercializarea supei instant "Maggi" în care s-au descoperit cantități mari de plumb

Andi Moisescu și Olivia Steer, SURPRINȘI într-un MOMENT DE MAXIMĂ TANDREȚE | FOTO

MOSTENIREA nestiuta a lui Ceausescu! America e SOCATA de ce a descoperit in Romania
ULTIMA ORA: Dusmanii tarii vor sa ascunda adevarul

MApN: Sprijinul aliat în consolidarea capabilităților de apărare, discutat de șeful SMAp cu oficiali americani

Înot: Robert Glință, victorios la 100 m spate, în Cupa României

Constanța: De luni, 35 de grădinițe își deschid porțile în perioada vacanței

Coronavirus în România LIVE UPDATE 10 aprilie. Orban nu exclude introducerea obligativității vaccinării împotriva COVID-19

Medicul Gabriel Diaconu despre evacuarea pacienților de la Spitalul Foișor: Sunteți niște imbecili, domnule Voiculescu

CACEALMA SI MANIPULARE PENIBILE. Klaus Iohannis "negociaza" cu ONG-urile lui SOROS "ce vor romanii". O mai mare manipulare nu s-a vazut de mult. Protestarii trebuie sa refuze simulacru de negocieri purtate de Iohannis cu ONG-urile lui SOROS

HĂRȚI ANTICE. O placa din epoca bronzului găsită în Franța este cea mai veche hartă 3D din Europa

Comisia de la Veneția vorbeşte în locul milioanelor de români. Comisia de la Veneția: "Ar fi oportună în România recunoaşterea căsătoriilor între persoanele de același sex"

Curtea Constituțională este cea care a cerut Fixarea Unui Prag al Prejudiciului Adus în cazul Abuzului în Serviciu constatând că în caz contrar s-ar trece direct la răspunderea penală trecând peste răspunderea disciplinară şi administrativă

Fotbal: Constantin Răduță, noul președinte al Universității Cluj

Fotbal: Bumba a marcat golul victoriei pentru Kisvarda în Ungaria


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6

Nr. de articole la aceasta sectiune: 345, afisate in 6 pagini.ieri 07:38 CITATUL ZILEI