00:31
Comentarii Adauga Comentariu

PER "mașina de albit corupți" al Noului PNL. Am Primit la Redacție Un apel din partea unor membri PER. "PER trebuie sa apartina doar ECOLOGISTILOR! NU, reciclarii mafiotilor politici! Mai mulți foști condamnați penali candidați la primării pe listele PER"

Nota Redacției - PER "mașina de albit corupți" al Noului PNL.

Am Primit la Redacție Un apel Din partea mai multor membri ai Partidului Ecologist Român. "P.E.R. trebuie sa apartina doar ECOLOGISTILOR! NU, reciclarii mafiotilor politici!. Mai mulți foști condamnați penali sunt candidați la primării pe listele PER sau conduc filialeel locale".

Am verificat la Redacție linkurile trimise și într-adevăr în articolele apărute în ziare din anii trecuți candidații indicați propuși de PER au avut în trecut probleme cu justiția.

Cum cei în cauză sunt foști PNL-iști (Maramureș, Vâlcea) și foști PDL-iști (Zărnești), și pentru că NOUL PNL a inventat "condiții dure de integritate", se pare că intenția finală este ca PER-ul să facă o alianță cu PNL pentru alegerile parlamentare și poate chiar la locale acolo unde condițiile o impun.

PER-ul a devenit astfel "mașina de albit" prin care unii PNL-iști corupți vor intra în primării și în parlament prin ușa din dos.

Principiul care se aplică este: NIMIC NU SE PIERDE TOTUL SE TRANSFORMĂ.

Trebuie urmărit dacă mai există și alte "mașini de albit" de acest tip pentru PNL, PSD și pentru alte partide.

Pe de altă parte, PER ca partid ecologist vechi, este un partid dorit a fi controlat și de ONG-urile lui Soros, de unde și interesul României Curate a lui Pippidi de a "elimina corupții din PER" pentru a face loc noilor activiști ONG-iști.

Prin urmare, PER reproduce la scară micro, întreaga noastră viață politică, care se află între Scylla "vechilor partide" și Caribda "activiștilor din ONG-urile lui Soroș".

Prin urmare, membri PER neafiliați nici uneia din aceste direcții au o misiune grea pentru a supraviețui: căci BANII și influența politică nu sunt la ei.PETIȚIA UNOR MEMBRI PER - P.E.R. trebuie sa apartina doar ECOLOGISTILOR! NU, reciclarii mafiotilor politici!

Scrisoare deschisa catre conducerea Partidului Ecologist Roman

Nu lasati ecologismul politic pe mana infractorilor ! Partidul Ecologist Roman este in pericol , se pare ca se indreapta catre ‪#‎aceiasimizerie‬ adica promovarea infractorilor condamnati in pozitie de candidati la alegerile locale.

Unii vor intreba de ce si in ce calitate fac acest demers, cu ce drept ? Ei bine pentru ca sunt ecologist si pentru ca am luptat alaturi de altii pentru aceasta doctrina, nu am sa las niciodata pe nimeni sa se catere pe umerii celor ce au suferit pentru mediu, paduri, apa, aer, pamant nefracturat si necianurat. Altii se vor intreba de ce nu plec ? Pentru ca P.E.R. este al ecologistilor, nu al lui X sau Y, sau al infractorilor politruci. Ce tupeu pe capul unora sa se erijeze in ecologisti dupa ce au fost in partide corupte, dupa ce au fost judecati si condamnati !

Ba, voi ne credeti prosti ?!

Ba, voi credeti ca va puteti urca pe umerii taranilor din Pungesti sau din Rosia, pe umerii celor care au dat piept cu defrisatorii, celor ce au replantat teii in Iasi, pe umerii celor care au dat in judecata companii transnationale ca Monsanto, RMGC sau Chevron, cei ce protesteaza impotriva folmalehidei la Sebes, mafiei reciclatorilor la Sibiu, Buhusi, Baicoi, celor care ies in fiecare zi la Deva pentru paduri sau la Barlad impotriva fracturarii, celor de la Dudestii Vechi sau celor de la Brasov, pe umerii padurarului din Cluj care si-a bagat seful in puscarie si s-a autodenuntat pentru ca nu mai suporta jaful ?

Credeti ca daca nu aveti loc prin PSD si PNL si aveti un ban pus deoparte din furtisaguri cacacioase puteti sa va erijati in lideri ecologisti ?

Dragi romani P.E.R. este un partid cu traditie de 25 de ani ce a avut parlamentari, ce a fondat Conventia Democratica si a incercat atat timp cat a avut oameni de calitate sa fie alaturi de cei cinstiti si in nevoie. Acum o clica de infractori si traseisiti straini de interesele tarii incearca sa il traga in derizoriu. Exista interesul ca ecologismul curat sa nu se manifeste. Nu ii lasati.

Semnati alaturi de noi apelul de trezire a constiintei !

Iata cine se pune la umbra bradului:

Iata cine candideaza in Baia Mare :

LA UMBRA BRADULUI – Marginalizat de liberalii locali, Cristian Anghel a trecut la ecologiști

Iata cine mai candideaza in Valcea;

Mircia Gutău, candidat pe listele Partidului Ecologist Român pentru Primăria Râmnicu Vâlcea

Iata cine candideaza la Zarnesti:

Pe cine susține Partidul Ecologist la Zărnești

Iata cine este primul:

Cristian Anghel a iesit din puscarie – Fostul edil a participat la slujba de duminica, tinuta la Biserica Ortodoxa “Sfantul Nicolae”, din Baia Mare

Iata cine este al doilea:

Valcea: Mircia Gutau, condamnat la inchisoare pentru coruptie, a devenit membru al PNL si va candida la primarie

Initiatorii acestei petitii

Franco Dan Frunzetti , fost pres. interimar PER jud. Iasi

Romeo Darlau actual consilier local PER Zemes

Linkul către petiția membrilor PER
Ziar MM.ro - Cristian Anghel a iesit din puscarie – Fostul edil a participat la slujba de duminica, tinuta la Biserica Ortodoxa “Sfantul Nicolae”, din Baia Mare

Data:December 05, 2010

Duminica, fostul edil Cristian Anghel a beneficiat de primele ore de libertate, de cand se afla inchis la Penitenciarul Baia Mare. Acesta a iesit in oras, pentru a participa la slujba de duminica, tinuta la Biserica Ortodoxa “Sfantul Nicolae”, situata in Centrul Vechi al orasului, vizavi de Teatrul Dramatic.

Surse din cadrul Penitenciarului ne-au declarat ca Anghel a avut un traseu foarte bine stabilit, de la care nu s-a putut abate, imediat dupa incheierea slujbei, la orele amiezii, acesta trebuind sa se intoarca in cadrul Penitenciarului.

Este pentru prima data cand Cristian Anghel paraseste zidurile puscariei baimarene, dupa transferul sau de la Penitenciarul Gherla, in luna octombrie. Anterioarele sale incercari de a obtine o permisie s-au lovit de refuzul reprezentantilor Penitenciarului.

Conform unui regulament conceput de directorul general al Penitenciarelor din Romania, detinutii pot obtine permisii doar dupa trecerea a patru luni de la incarcerare, timp in care cadrele unitatii pot avea suficiente informatii despre comportamentul acestora, pentru a le permite iesirea in comunitate.

Cristian Anghel nu poate beneficia de astfel de permisii, pentru ca nu au trecut patru luni de cand a venit de la Gherla, iar cadrele nu il cunosc prea bine.Genial!

sursa: ZiarMM - Cristian Anghel a iesit din puscarie – Fostul edil a participat la slujba de duminica, tinuta la Biserica Ortodoxa “Sfantul Nicolae”, din Baia Mare
ActualMM.ro - LA UMBRA BRADULUI – Marginalizat de liberalii locali, Cristian Anghel a trecut la ecologiști

06/03/2016

După ce a activat aproape două decenii în Partidul Național Liberal, Cristian Anghel, fost primar al municipiului Baia Mare, a decis să se reorienteze în hățișul politic local. Fost președinte al PNL Maramureș, Anghel a intrat într-un con de umbră, liderii actuali ai formațiunii marginalizându-l sistematic, din motive greu de înțeles. Probabil că nu le-a reamintit nimeni că mai bine de 17 ani au ocupat poziții de top în politica locului datorită voturilor aduse de cel pe care astăzi îl ocolesc intenționat.

Nemulțumit de faptul că liberalii pe stil nou l-au dat la o parte, Cristian Anghel s-a înscris în Partidul Ecologist Român (PER), unde i s-a dat funcția de vicepreședinte la nivel național și președinte al organizației județene. Sâmbătă, la sediul filialei din Baia Mare, a fost organizată o conferință de presă la care a participat și președintele PER, Dănuț Pop, care este maramureșean din Mireșu Mare.

”Încercăm să facem o construcţie durabilă a PER la nivel politic şi nu numai. În Maramureş, vrem să revitalizăm activitatea la nivelul filialei teritoriale, şi cred că vom avea colegi care să fie competenţi şi să ştie ce au de făcut. Opţiunea mea pentru acest partid n-a fost așa de simplă, am încercat să analizez mai multe variante şi, practic, am fost cumva nevoit să iau o asemenea decizie, aşteptând destul de mult semnale din partea zonei în care am activat 24 de ani, adică zona liberală” a precizat Cristian Anghel.

A urmat o întâlnire cu ecologiștii, printre aceștia putând fi văzuți vechi membri ai PNL, foști consilieri locali și județeni sau șefi ai unor instituții deconcentrate. Din câte s-a putut observa la prima vedere, e limpede că un număr semnificativ de liberali vor face pasul spre PER în perioada următoare.

Anghel a spus că ecologiștii maramureșeni vor merge singuri în alegerile locale, depunând liste de candidați pentru primării, consilii locale și consiliul județean. În ceea ce-l privește, Anghel și-a exprimat intenția de a candida pentru Parlamentul României în alegerile din această toamnă. Președintele Pop a arătat că PER va merge în alianță cu unul dintre cele două partide mari, PNL sau PSD, excluzând orice colaborare cu partidele mici. Se poartă discuții cu liberalii și social-democrații, urmând ca după alegerile locale să se ia o decizie în acest sens, în funcție de ofertele fiecărei formațiuni.

sursa: ZiarMM - LA UMBRA BRADULUI – Marginalizat de liberalii locali, Cristian Anghel a trecut la ecologiști
Mircia Gutău, candidat pe listele Partidului Ecologist Român pentru Primăria Râmnicu Vâlcea

VINERI, MARTIE 4TH, 2016

Deşi am fost primul ziar care a obţinut această informaţie, am promis că nu o vom furniza noi înainte de a deveni oficială. Dar deja mass-media a făcut public faptul că Mircia Gutău va fi candidatul PER la Primăria Râmnicu Vâlcea, fapt pe care acesta intenţiona să îl anunţe într-o conferinţă de presă într-una din următoarele zile.

Astfel, Mircia Gutău va reprezenta, la alegerile din iunie 2016, un partid extrem de interesant, la care nimeni nu s-a gândit.

PER este, cu adevărat, un partid cu un renume destul de mare, nu e un partid de laborator, nu e un partid care să fi rezultat prin sciziunea provocată de vreun sicofant membru de partid care a vrut să-şi ia lumea în cap.

Mai mult, este vorba de un partid de centru-dreapta, cu o doctrină bine argumentată şi cu o mare tradiţie în politica apuseană. Pentru o scurtă perioadă, a făcut parte dintr-un guvern al României, în cadrul unei coaliţii politice.

Într-un moment în care toate partiduleţele ieftine de pe piaţa politică de trotuar s-au dat fete mari, refuzând un om care a ispăşit o pedeapsă privativă de libertate şi care, potrivit Constituţiei, este un cetăţean cu drepturi depline, iată că un partid care are un brand pe piaţă acceptă această provocare şi oferă unui candidat cu şanse un loc demn pe o listă.

Poate, cine ştie, una din cele mai importante dimensiuni ale politicii doctrinare ale acestui partid va începe să prindă şi în societatea românească!

PER a fost înfiinţat la 16 ianuarie 1990 şi a participat la alegerile legislative din mai 1990, obținând 1,69% din voturi pentru Adunarea Deputaţilor şi 1,38% din voturile pentru Senat (8 mandate la Camera Deputaţilor, unul la Senat). Cele mai multe voturi au fost obţinute în marile oraşe cu un grad de poluare mai ridicat: Braşov (7,1% din totalul voturilor exprimate), Sibiu (6,37%), Alba Iulia (5,34%), Bacău (4,43%), Bucureşti (2,45%).

La 26 noiembrie 1991, PER a participat la fondarea Convenției Democrate Române, alături de PNŢ-CD, PNL, PSDR, PAC, UDMR şi de formațiunile civile din Forumul Democratic Antitotalitar din România (FDAR). Participând pe liste comune cu ceilalți membri ai alianței, PER a obţinut, la alegerile din 27 septembrie 1992, patru mandate pentru Camera Deputaţilor.

Primul Congres al partidului (25 aprilie 1994) a adoptat Statutul şi Programul, a ales conducerea executivă (preşedintele Otto Weber) şi președintele de onoare (Anghel Rugină).

Congresul de la Braşov (8-9 iunie 1996) a adoptat un nou Statut şi un nou Program şi a ales conducerea: preşedinte – Otto Weber, prim-vicepreşedinte – Cornel Protopopescu, președinte de onoare – Anghel Rugină, vicepreşedinţi – Mihai Measnicov, Ioan Baraş, Ioan Roşca, Vasile Ghiga, președinte al Organizației de Tineret – Claudiu Protopopescu.

La alegerile legislative din 3 noiembrie 1996, PER a paticipat din nou pe listele CDR, obținând două mandate de deputat şi trei de senator.

Râmnicu Vâlcea Week - Mircia Gutău, candidat pe listele Partidului Ecologist Român pentru Primăria Râmnicu Vâlcea
HotNews - Valcea: Mircia Gutau, condamnat la inchisoare pentru coruptie, a devenit membru al PNL si va candida la primarie

Miercuri, 21 octombrie 2015, 20:53 Actualitate | Politic

Mircia Gutau, candidatul liberalilor pentru primaria Ramnicu Valcea la alegerile din anul 2016, a devenit miercuri seara membru al PNL Valcea, in cadrul sedintei Comitetului Executiv Judetean al partidului, potrivit Agerpres.

"Le multumesc pentru increderea acordata de catre colegii liberali in aceasta seara. Impreuna vom castiga anul viitor si Primaria Ramnicu Valcea si Consiliul Judetean in anul 2016. De azi ne apucam de treaba", a declarat Mircia Gutau.

Pentru primirea lui Gutau in PNL au votat 21 de membri ai Comitetului Executiv Judetean, fiind inregistrate doua abtineri.

Copresedintele PNL Valcea, deputatul Cristian Buican, a declarat la inceputul lunii octombrie ca organizatia judeteana a liberalilor isi asuma candidatura lui Mircia Gutau pentru functia de primar al municipiului Ramnicu Valcea.

"In legatura cu candidatura lui Mircia Gutau pentru primaria Ramnicului din partea PNL doresc sa fac urmatoarele precizari - Mircia Gutau indeplineste toate conditiile statutare pentru a deveni membru PNL.

Mircia Gutau este creditat in toate sondajele de opinie primul in preferintele electoratului din municipiul Ramnicu Valcea si in consecinta Partidul National Liberal, filiala Valcea, isi asuma candidatura pentru functia de primar a acestuia. Nu cred ca exista motive statutare pentru care conducerea nationala a PNL sa aiba obiectii la optiunea organizatiei valcene a PNL privind candidatura lui Mircia Gutau la functia de primar", a preciza atunci Buican.

Mircia Gutau a fost desemnat candidatul liberalilor dupa ce, in urma unui sondaj de opinie, a iesit detasat pe prima pozitie in optiunile valcenilor.

Gutau a fost primar al municipiului Ramnicu Valcea doua mandate, fiind condamnat definitiv in 2010 pentru fapte de coruptie. In iunie 2014, Mircia Gutau a fost condamnat de Curtea de Apel Craiova pentru a doua oara intr-un proces de coruptie la doi ani si sase luni inchisoare cu executare, dar magistratii au decis contopirea pedepselor si acesta a ramas in libertate.

Gutau se va confrunta, cel mai probabil, in anul electoral viitor, cu un alt fost primar PDL, actualul deputat independent Romeo Radulescu si cu social-democratul Ion Gigi Matei, primarul in functie.

sursa: HotNews - Valcea: Mircia Gutau, condamnat la inchisoare pentru coruptie, a devenit membru al PNL si va candida la primarie
Romania Curata - Zărnești - Proaspătul candidat al PER, Gheorghe Lupu - Condamnat la închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, pe vremea când era primar

Proaspătul candidat al PER are şi alte „pete în dosar”. În 2012, fostul primar Gheorghe Lupu era condamnat la un an de închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de trei ani, pentru săvârşirea infracțiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice şi uz de fals, toate în formă continuată.

Alături de Lupu a fost condamnat atunci la închisoare cu suspendare şi administratorul unei firme locale precum şi Claudiu Lupu, fiul fostului edil. Una dintre faptele incriminate de DNA s-a petrecut în perioada 2004 – 2005, când Gheorghe Lupu, când în calitate de primar a pretins şi primit, în mod constant, pentru sine şi pentru membrii familiei sale mai multe bunuri (două autoturisme, materiale de construcţii) şi servicii (lucrări de construcţii la imobilele sale) în cuantum de 52.963 euro de la administratorul unei societăţi comerciale din Zărneşti, pentru ca firmaacestuia să-şi menţină contractele de lucrări şi servicii pe care le avea în derulare cu Primăria oraşului Zărneşti şi să obţină în continuare contracte, fără respectarea prevederilor legale în materia achiziţiilor publice”.

De asemenea, procurorii au mai dovedit că „în cursul anului 2007, Lupu Gheorghe, în aceeaşi calitate de primar al oraşului Zărneşti, beneficiind de complicitatea inculpatului Enescu Adrian, administrator al SC ADITOM SRL Zărneşti, a achitat acestei societăţi suma de 31.112,55 lei, reprezentând contravaloarea unor importante cantităţi de apă îmbuteliată achiziţionate în baza legislaţiei privind rezervele de stat, pe baza a două facturi fiscale false, în condiţiile în care marfa nu a intrat în gestiunea Primăriei oraşului Zărneşti.

La rândul său, Lupu Claudiu(fiul primarului), în calitate de asociat al unei societăţi comerciale, folosindu-se de o factură întocmită de el în fals, a înstrăinat un autoturism de lux aparţinând acestei firme, fără cunoştinţa administratorului societăţii şi a denunţătorului, acesta din urmă fiind celălalt asociat. Prin aceasta, a diminuat în mod nelegal patrimoniul societăţii şi a obţinut un beneficiu în interes personal în sumă de 17.000 euro. Primăria oraşului Zărneşti s-a constituit parte civilă cu suma de 31.112,55 lei”.

sursa: România Curată - Pe cine susține Partidul Ecologist la Zărnești


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Iată cum se vinde țara. Portul Constanța promis de Cioloș Olandezilor în schimbul aderării la Schengen. Deutsche Welle: "Premierul Cioloș propune Olandei o bună afacere în domeniul transporturilor"

Meleșcanu despre atacul armat de la Erbil, produs lângă Biroul Consular al României: Nu avem niciun element potrivit căruia români ar fi putut fi afectați

​Subiectele zilei: ​404 dosare de adopții internaționale dispărute fără urmă; Haos total în PSD. Cum a ajuns partidul la un pas de implozie

Angela Merkel își întărește statutul de strateg politic

Fotbal: FC Rapid a câștigat cu 2-1 amicalul cu Gazișehir Gaziantep, echipă antrenată de Marius Șumudică

Pentagonul va trimite 2.100 de militari la granița dintre Statele Unite și Mexic

Turcia consideră că eliminarea din programul F-35 este o măsură ilegală

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 18 iulie

​Utile: Adormi la televizor? Riști să devii obez; Întrebări de cultură generală cu răspunsuri. Testează-ți cunoștințele. Întrebări din mai multe domenii de interes

Autoritățile de la Ankara consideră "nedreaptă" decizia SUA de a bloca participarea Turciei la programul F-35

Bulgaria: Crescători industriali de porci: Cerem interzicerea totală a creșterii porcilor în "curtea din spate"

Faze tari: Momentul în care o femeie împinge un preot de pe scenă, în timpul predicii; O carte poștală a ajuns la destinație după 26 de ani de la expediere

Corina Corbu, singurul candidat la conducerea Instanței Supreme, susține, joi, interviul la CSM

Numărul de like-uri de pe Instagram nu va mai fi vizibil pentru utilizatorii din mai multe țări, începând de joi

Autoritățile canadiene au transmis că nu există supraviețuitori în urma prăbușirii unui hidroavion

Sorina Pintea, despre "pacienții falși" în spitale: Nu am înțeles controversa; sunt niște lucruri firești, care se întâmplă în toată lumea civilizată

HOROSCOP 18 iulie 2019: Vești bune pentru zodiile de Apă/ Racii și Peștii primesc un plus de creativitate și empatie

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 18 iulie

AUDIO Italia recuperează spusele lui Paolo Borsellino: "Eu cu mașina blindată pot merge numai dimineața, liber însă să fiu ucis seara"

SUA: Congresul respinge o moțiune ce solicita declanșarea unei proceduri de destituire a președintelui Donald Trump

Boris Johnson dorește ca perioada de tranziție Brexit să fie finalizată înainte de alegeri

Fotbal: CFR Cluj, calificată în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, după 3-1 cu FC Astana

Ana Birchall - la prima reuniune a Consiliului JAI sub președinția finlandeză

SUA plănuiește să trimită trupe militare în Arabia Saudită, într-un moment de mari tensiuni în relația cu Iranul

CITATUL ZILEI

Casa Albă: Implicarea Turciei în programul F-35 este imposibilă

BRD Bucharest Open: Laura Siegemund, adversara Irinei Begu din sferturi / Viktoria Kuzmova și Kristyna Pliskova merg mai departe (Rezultatele zilei)

CNAIR a scos la licitație supervizarea Autostrăzii de Centură București Sud

Meteo #azi 18 iulie: Vremea continuă să se încălzează/ Zonele în care va ploua torențial

Cazul Sorinei. Judecătoria Slatina decide, joi, dacă fetița de 8 ani poate pleca din țară cu familia adoptivă

CCR discută, joi, proiectul Opoziției și al PSD-ALDE privind revizuirea Constituției

Metrorex: Restricțiile de circulație pe strada Sibiu, sensul spre Bulevardul 1 Mai, ridicate

​Caru' cu vedete: Arnold Schwarzenegger, de nerecunoscut la întâlnirea cu Nadia Comăneci. Ce au sărbătorit cei doi; Karmen, fata lui Adrian Minune, fumează gravidă în 8 luni

Ion Cristoiu, despre numirea lui Mircea Geoană în funcția de adjunct al secretarului general NATO: Se explică acum fake news-urile despre Kovesi

Dan Petrescu, după calificarea în turul II preliminar: "Cine mă judecă? Unii care nu au făcut nimic! M-am săturat de trofee și de câți bani am făcut"

CCR discută joi proiectele depuse de putere și de opoziție pentru revizuirea Constituției

Turcia consideră că eliminarea din programul F-35 este o măsură ilegală

Epidemia de Ebola din Congo, declarată "amenințare la adresa sănătății publice de interes global"

Templul sexului - Ce știm despre Insula pedofilului miliardar Jeffrey Epstein, prietenul lui Bill Clinton, și despre fetițele de 12 ani pe care Epstein le ducea pe insula lui.

Tenis: Patricia Țig și Jaqueline Cristian joacă joi în optimi la BRD Bucharest Open (WTA)

SUA anunță organizarea unui summit în Bahrein privind siguranța maritimă în Golf

Finlanda respinge apelurile de a se pune capăt sponsorizării președinției UE

"Metoda Accidentul": O femeie a murit după ce a fost sunată și înșelată de persoane necunoscute

VIDEO Andi Moisescu, în prezentarea Simonei Halep pe Arena Națională: "Aurul nu mai trebuie adus de la Londra, aurul este aici"

Vaslui: Un adolescent a murit înecat în lacul din incinta unei baze de agrement

Mihai Fifor: Pe 23 iulie anunțăm candidatul PSD la prezidențiale

Istoria se scrie sub ochii noştri: Cea mai Mare Performanță din Istoria Sportului Românesc: Simona Halep câştigă Wimbledon-ul după ce în finală a snopit-o în bătaie, pe Serena Williams cu 6-2 6-2 VIDEO

Tenis: Kuzmova, Siegemund și Kristyna Pliskova s-au calificat fără emoții în sferturi la BRD Bucharest Open

SUA nu vor furniza avioane F-35 Turciei (Casa Albă)

Reprezentanții aplicației FaceApp răspund acuzațiilor legate de protejarea intimității utilizatorilor

Liderii Mercosur discută în Argentina despre Acordul de liber schimb cu Uniunea Europeană

Tăriceanu: Ursula von der Leyen să nu închidă ochii la abuzurile din anumite state est-europene

CNAIR: Podul de la Adunații Copăceni se închide de joi, pentru reparații; circulația se va desfășura pe podul provizoriu

Cambodgia va trimite înapoi 1.600 de tone de deșeuri din plastic către Canada și SUA: "Cambodgia nu este un coș de gunoi"

O fostă majoretă a făcut SEX cu un elev de 15 ani! Filmul XXX a ajuns pe INTERNET. VIDEO

CNAIR a scos la licitație supervizarea Autostrăzii de Centură București Sud

Donald Trump l-ar putea numi pe Rand Paul emisar special în relația cu Iranul

Handbal feminin: România a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European Under-19

Dorința Simonei Halep: "Vreau un milion de copii care să meargă la tenis și să avem cât mai mulți campioni"

VIDEO Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională, de la ora 19.00


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7

Nr. de articole la aceasta sectiune: 367, afisate in 7 pagini.ieri 05:26 CITATUL ZILEI
ieri 02:07