23:59
Comentarii Adauga Comentariu

Cotidianul - S-a pornit SOROȘIADA împotriva candidaturii lui Marian Munteanu la PrimărieDupă ce în 1990 liderul Pieţei Universităţii a fost victima minerilor lui Miron Cozma, iată că, după 26 de ani, Marian Munteanu devine ţinta altui atac ce poate fi numit SOROSIADA, din partea unor ONG-uri abonate la banii lui George Soros, în fruntea cărora se află Alina Mungiu Pippidi, de la „Societatea Academică din România”!

Cine are curiozitatea să lectureze comentariile de la articolul „Apel către PNL să retragă candidatura. ONG-uri, "tulburate ireparabil" de candidatul Marian Munteanu”, apărut în cotidianul.ro sub semnătura colegului Alexandru Vişan, va constata că sugestia operaţiunii „SOROSIADA” aparţine chiar cititorilor noştri, care au observat că lista ONG-urilor care au semnat acel Apel cuprinde structuri finanţate de miliardarul George Soros:

  • Institutul pentru Politici Publice
  • Societatea Academică din România
  • Centrul FILIA
  • Romani Criss – Centrul Romilor pentru Intervenţie Socială şi Studii
  • Agenţia de Dezvoltare Comunitară “Împreună”
  • ACCEPT
  • Centrul Euroregional pentru Iniţiative Publice
  • Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi

Două dintre aceste ONG sînt binecunoscute: „Societatea Academică din România”, condusă de Alina Mungiu Pippidi, şi „Institutul pentru Politici Publice”, condus de Adrian Moraru. Despre finanţările lor, cotidianul.ro a scris în repetate rînduri. Vom observa că şi celelalte ONG-uri semnatare ae Apelului sînt conectate tot la robinetul SOROS, ceea ce ne duce cu gîndul la o operaţiune concertată, decisă de finanţatori.

Astfel, pe pagina ONG-ului „CENTRUL FILIA”, îşi declară astfel misiunea: „Suntem o organizaţie feministă care, prin cercetare, advocacy şi activism, sprijinim egalitatea de şanse şi de gen, emanciparea femeilor, reprezentarea intereselor femeilor şi participarea lor politică, reconcilierea dintre muncă şi viaţa privată, combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva femeilor”. Este absurd ca un asemenea ONG să semneze un Apel împotriva lui Marian Munteanu, care este de ani de zile simbolul luptei pentru democraţie. Dacă ne uităm pe site-ul său, observăm însă că între finanţatori sînt „OPEN SOCIETY INSTITUTE” şi „FUNDAŢIA PENTRU O SOCIETATE DESCHISĂ”, ambele sub patronajul lui George Soros! Iată pagina respectivă:

Ca să nu fie nici o discuţie, iată ce aflăm despre „Open Society Institute” de pe site-ul discoverthenetworks.org/funderprofile.asp:

Nici ONG-ul „Romani Criss – Centrul Romilor pentru Interventie Socială şi Studii”, care se ocupă de situaţia rromilor, nu pare să aibă între preocupările sale denigrarea unor candidaţi la alegeri, dar, dacă ne uităm pe site-ul său, vedem că şi acest ONG este finanţat tot de grupul Soros:

Fiannţatorul unuia dintre granturile „Romani Criss” este „Fondul ONG ROMÂNIA”, despre care aflăm că are ca operator economic „Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii civile”, care face parte structuri lui Soros:

Dar, dintre toate ONG-urile care cer PNL să retragă candidatura lui Marian Munteanu, cel mai mult surprinde prezenţa pe listă a „Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi” (CEDCD)! Dacă însă ne uităm pe pagina sa de pe Internet, lucrurile se lămuresc imediat, căci între parteneri găsim „OPEN SOCIETY FOUNDATIONS”:

Iată şi pagina „OPEN SOCIETY FOUNDATIONS”, unde apare chiar George Soros ca investitor:

Avînd toate aceste date la îndemînă, este clar că acel Apel semnat de aceste ONG-uri sub titlul „PNL trebuie să îl retragă pe Marian Munteanu – Candidat incompatibil cu valorile democratice”, este o operaţiune de altă natură decît cea firească a unui protest democratic.

Cu atît mai mult, cu cît, pe site-ul „România curată”, administrat de „Societatea Academică din România” (SAR), condusă de Alina Mungiu Pippidi, apare explicit susţinerea pentru alt candidat: NICUŞOR DAN, şi el abonat la banii lui George Soros! Iată două dintre proiectele „Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul”, prin care Nicuşor Dan a primit 122.222 euro de la Fondul ONG România (v. foto mai sus)!

Cu alte cuvinte, legăturile financiare dintre aceşti abonaţi la banii lui George Soros a generat acest Apel ciudat împotriva lui Marian Munteanu, nu obiecţiile lor faţă de absurdităţile descrise de semnatari, precum: „A avut şi are simpatii pentru curente de orientare fascistă”, „Promovează un discurs bazat pe elemente ortodox-fundamentaliste incompatibil cu valori democratice”, „ideile nocive ce pot să producă tulburări ireparabile în straturile sociale, etnice, confesionale”, prin care, vezi, tu, Doamne!, „România riscă să intre într-o spirală izolaţionistă ce poate avea consecinţe foarte grave pentru Democraţia românească”!

Absurditatea unor astfel de acuzaţii rezultă şi din faptul că, în toţi aceşti ani de la Revoluţie, Marian Munteanu a fost şi este considerat un simbol al luptei pentru democraţie! Semnatarii nici nu-şi dau seama, orbiţi fiind de banii lui Soros, cît rău fac României, punînd Fenomenul Piaţa Universităţii sub semnul unor manifestări fasciste, exact aşa cum a făcut şi Ion Iliescu în 1990!

Dan Tapalagă, consilierul Monicăi Macovei, sare şi el la gîtul lui Marian Munteanu

Dar unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai candidaturii lui Marian Munteanu la alegerile pentru primăria Capitalei este Dan Tapalagă, fostul purtător de cuvînt al Monicăi Macovei în vremea cînd aceasta era Ministrul Justiţiei!

Alegaţiile lui Dan Tapalagă sînt de-a dreptul psihiatrice: „Marian Munteanu - candidat la primăria Bucureştiului reprezintă o ruşine pentru un partid care se pretinde liberal”, „Cum de l-au înghiţit toţi fără să regurgiteze în secundă doi? Ce o fi fost în capul lor? A treia propunere a liberalilor, după Buşoi şi Orban, este un delir mistico-naţionalist, cu substrat antioccidental, de inspiraţie legionară, născut în spumă tulbure a anilor 90”!

Şi în cazul lui Dan Tapalagă, legat ombilical de Monica Macovei, este absurd să dai cu zoaie în simbolul Pieţei Universităţii doar din speranţa iluzorie că acel Ciprian Ciucu, candidatul partidului „M 10”, va avea mai multe şanse! Adică Marian Munteanu este un pericol pentru România, nu Monica Macovei, care a lansat în Europa „lovitura de stat” din 2012, prin care România a avut atît de mult de suferit? Oricît de mare bine i-ar fi făcut Monica Macovei lui Dan Tapalagă, mai exact soţiei acestuia, totuşi, ceva mai mult discernămînt pentru cineva care se pretinde jurnalist n-ar strica. Altfel, ţipătul acesta de groază în faţa candidaturii lui Marian Munteanu nu este decît o jelanie care seamănă cu linsul rănilor unor cîini răniţi în gard!

Şi Apelul ONG-urilor sorosiste, şi reacţia gornistului Monicăi Macovei nu fac altceva decît să confirme faptul că PNL, prin desemnarea lui Marian Munteanu, a dat o adevărată lovitură, animînd astfel bătălia electorală într-un fel care era greu de anticipat acum cîteva zile.

Orice s-ar spune de către aceşti stipendiaţi, Marian Munteanu rămîne, ca şi Piaţa Universităţii din 1990, simbolul unei bătălii pentru democraţie, pentru libertate, idealuri de care în ultimii ani păream că ne-am depărtat cu toţii, dar de care acum, prin decizia PNL, ne-am adus iarăşi aminte.

preluare: Cotidianul.ro

Citiți neapărat: Care este programul politic al lui SOROS, si al oamenilor din jurul sau organizati in Democracy Alliance, program pe care SOROS il propaga prin ONG-urilor sale dar si prin oameni bine infipti in institutiile publice din diverse state. Așa cum vedeți printr-o rețea internațională bine finanțată de ONG-uri, Soroş îşi pune în aplicare diverse presiuni politice şi încearcă să-şi impună oamenii şi să-şi elimine adversarii.Citiți neapărat și:

Alina Mungiu Pippidi si Romania Curata au incasat sume URIAŞE din finanţări SOROS, bani din care e platit si Mihai Gotiu si alti activisti care scriu la Romania Curata. Câţi bani de-ai lui SOROS toacă şmecherii de la ONG-urile ecologiste si civice

Vorbesc banii lui Soros


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Dacian Cioloş: România recunoaşte pe deplin responsabilitatea comună de a gestiona afluxul mare de refugiaţi

Analiza Gramaticala - Clasele V - VIII

BOMBĂ ActiveNews: "Președintele Klaus Iohannis este membru al Organizației Progresiste 'European Council of Foreign Relations' un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS". Fluierul.ro a descoperit că ECFR e condusă de Carl Bildt MEMBRU AL GRUPULUI BILDERBERG

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

Joe Biden conduce încă în fața președintelui Trump, dar cursa se strânge: sondajul IBD / TIPP

Peste 61.000 de români CER "Opriți Jaful. Vreau să las moștenire copiilor mei această țară!". NATIONALIZAREA RESURSELOR, OPRIREA CONCESIONĂRILOR PE NIMIC ȘI INTERZICEREA VÂNZĂRII TERENURILOR LA STRĂINI - e cea mai semnată Petiție de pe PetițieOnline.net.

Cum recunoașteți modelele străvechi de pe IE față de cele inventate recent. Cum recunoști o IE cu modele străvechi românești, de UN KITSCH.

UK. Consiliul Municipal dă instrucțiuni către Școlile Publică de stat britanice, către cadrele didactice și personalul auxiliar: "Băieții pot avea menstruație ca și fetele. Acordați-le tot sprijină necesar"

GROAZNIC. Der Spiegel anunță "Român MORT DE CORONAVIRUS la cules sparanghel în Baden-Württemberg" . Werner și Lodovic cei care au făcut acordul cu Merkel pentru trimiterea de români în una din cele mai infectate zone din lume trebuie să plătească

NU SEMNAȚI PENTRU PARTIDUL LUI SOROS.....USR a început campania de strângere de semnături pentru alegerile parlamentare

DEMISIA. Iohannis: "Mi s-a propus să fiu membru" în organizația condusă de un Bilderberg și finanțată de Soros. "Sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru"

Coronavirus: Record zilnic de decese în Argentina

Efectele COVID 19: a crescut numărul tinerilor și al cadrelor medicale cu depresie

Scandalurile sexuale din învățământ: profa de la videochat, tinerii care au făcut sex în toaletă, relația dintre un profesor și o elevă

CITATUL ZILEI

Slovacia: Un avion ușor a fost găsit într-un câmp, pilotul și pasagerul au dispărut

Tenis: Fanii protestează după ce Halep a primit cu 10 euro mai puțin decât Djokovic pentru titlul de la Roma

Liderul PMP, către PNL și USR, în bătălia pentru București: Lăsați-ne cu ipocrizia

VIDEO Un bărbat mascat a violat și tâlhărit două femei din București. El a intrat pe geamul apartamentelor

Jerusalem Post: Finanțările lui SOROS vizează crearea unui Haos Global care să distrugă autoritatea Statelor Naționale.

Ciprul blochează sancțiunile UE împotriva Belarusului

Coronavirus în România LIVE UPDATE 22 septembrie: Noul bilanț. Peste 2.231.000 de teste efectuate

Putin vrea să introducă în programa școlară ora de "Patriotism". Progresiștii se vor zvârcoli ca nebunii...ca să arate "cât de greșit este sa înveți copiii sa fie patrioți".. N-o să mai poată destrăma Statele Naționale

Airbus anunță primele avioane comerciale cu emisii zero din lume. Cum arată și cum vor funcționa cele trei modele

ONU: Summitul aniversar virtual, întrerupt din cauza discursurilor prea lungi ale liderilor

Alpinistul legendar al Everestului, Ang Rita, zis "Leopardul zăpezii", care a urcat muntele fără mască de oxigen, a murit la 72 de ani

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 septembrie

Donald Trump: "Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals al Globalismului. Statul Națiune rămâne adevăratul fundament al fericirii. Nicio țară nu a prosperat vreodată dacă nu a reușit să pună pe primul plan interesele proprii"

Câinele Baker dansează când stăpânul îi aduce de mâncare

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE:Soarele intră în Balanță. Trei zodii au realizări și succese cu carul

Carantina ajunge în cartierele cu români din Madrid. 37 de zone din capitala Spaniei sunt iar în izolare

Volei masculin: CSM Arcada Galați, victorie la ''masa verde'' în preliminariile Ligii Campionilor

Romania: 1.059 new cases of people infected coronavirus and 45 deaths

CORONAVIRUS 22 septembrie. Situația pe județe. Două județe ies de sub incidența îmbolnăvirilor: zero cazuri de Covid-19 raportate

COMENTARIU Lelia Munteanu: Cum arată un fake lockdown

Ipocrizia unui individ numit Grigore Leşe cel care a cântat împotriva Catedralei şi a mințit că nu ştia ce cântă. Trupa Taxi îl contrazice pe Grigore Leșe, care susține că nu știa adevăratul mesaj al piesei: "A fost informat pe larg despre proiect"

Expoziția regală 'Palatul Elisabeta' - miercuri, eveniment de lansare; își va redeschide porțile între 22 octombrie - 8 noiembrie

FOTO | Prima campioană mondială a României la Bikini Fitness! Ioana Șulea: "Am muncit și am reușit să câștig titlul suprem"

ISTORIA FĂRĂ PERDEA / Zeii de lut ai Securității române

JUSTIȚIARUL.RO REVINE CU ARTICOLELE CARE L-AU CONSACRAT. "Protecționiști contra Globaliști"...Ați văzut de ce l-au închis Globaliștii-Progresiști?

BNR: Deficitul bugetar crește dacă se majorează punctul de pensie

,,Ochii pe mine!, cu Vlad Craioveanu" – invitați prof.univ.dr Andrei Marga, fost ministru al Educației și Liviu Drăgan, fondator DRUID

România este în topul țărilor acuzate la CEDO. Cât plătim pentru condamnările de la CEDO

Cîțu, despre majorarea pensiilor cu 40%: "Vom ataca la CCR. Nu vom permite o creștere a cheltuielilor bugetare"

Tenis: Rublev și Cuevas, calificați în optimile turneului ATP de la Hamburg

INCREDIBIL: Comisarul European CORINA CRETU A STERS POZELE de la intalnirea sa cu GEORGE SOROS, de pe pagina sa de Facebook "EUCorinaCretu"

Isărescu: Inflația va coborî până aproape de 3,5%, chiar săptămâna viitoare

ALEGE SMART. Iașiul a devenit un hub IT, dar orașul nu s-a dezvoltat în același ritm rapid. Ce ar face Alex Bodea dacă ar fi primar

ECHINOCȚIU DE TOAMNĂ 2020. Ziua și noapte sunt egale marți, 22 septembrie. Când se schimbă ORA

Accidentul lui Bode de pe Dealul Negru: IPJ Argeș refuză să spună dacă a făcut audieri în caz

FOTO & VIDEO Surorile Kardashian lansează o nouă colecție de parfumuri

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a participat la testarea căii ferate Gara de Nord - Aeroport în calitate de Jupîn al României și nu de Președinte al Republicii

MAI: 74 de percheziții în dosare privind contrabandă cu țigări, trafic de droguri și înșelăciune

Neamț: Un bărbat a fost găsit decedat într-un apartament său din Bicaz, în care izbucnise un incendiu

Airbus dezvăluie noul concept pentru avionul alimentat cu hidrogen. Constructorul de aeronave vrea să revoluționeze prin propulsie cu zero emisii de carbon

Infotrafic: Trafic întrerupt pe DN 2, în Buzău, după ce o cisternă încărcată cu substanță volatilă s-a răsturnat; există risc ridicat de explozie

Turcia: Ankara denunță sancțiunile UE în dosarul libian care vizează și o companie turcă

GUVERNUL PROGRESIST CIOLOȘ-SOROS. Grijă deosebită pentru imigranți, bătaie de joc pentru profesori, pensionari și bugetari. S-a lansat harta serviciilor naționale destinate imigranților. Pe baza hărții am aflat și județele unde vor fi trimiși imigranții

Andreea Mantea a dezbrăcat-o în direct pe Iulia Albu: "E goală!"

VIDEO Declarație de presă susținută de purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8

Nr. de articole la aceasta sectiune: 462, afisate in 8 pagini.ieri 05:27 CITATUL ZILEI