23:59
Comentarii Adauga Comentariu

ITALIA. Un cuplu de două femei lesbiene au câștigat în instanță dreptul de a-și adopta una alteia, copiii. Toți cei trei copii adoptați încrucișat fuseseră concepuți prin inseminrare artificială. Cele două femei aveau un PARTENERIAT CIVIL.


Președinta asociației "Familiile Curcubeu" și partenera ei lesbiană au câștigat un instanță dreptul de a-și adoptă una alteia copiii. Este un caz - Referință - în justiția italiană.


Două femei italiene gay au câștigat dreptul de a-și adopta copiii reciproc într-o premieră juridică pentru țară. Toate verdictele anterioare în Italia în favoarea femeilor lesbiene ca să le fie recunoscuți legal copiii partenerilor lor sunt în etapele de atac - informează The Guardian.

În hotărârea sa de vineri, tribunalul pentru minori din Roma, a declarat că Marilena Grassadonia, președinta asociației Familii Curcubeu, ar putea adopta băieții gemeni ai partenerei ei lesbiene. La rândul său, partenera ei a adoptat fiul lui Grassadonia.

Toți cei trei copii au fost concepuți prin inseminarea artificială.

Desigur e dreptul oricui să locuiască împreună cu oricine dorește.

Numai că, prin inseminarea artificială la care s-a recurs, nu din cauza unei boli, ci din cauza unei dorințe, copiii au fost privați de un drept inalienabil.

Copiii au fost privați nu numai de dreptul inalienabil de a-și putea cunoaște AMBII părinți biologici, dar chiar mult mai mult,

COPIII au fost privați de DREPTUL INALIENABIL de a putea fi crescuți și educați de AMBII părinți biologici.

COPIII au fost privați de dreptul lor inalienabil de a fi crescuți ȘI DE TATĂL LOR BIOLOC sau cel puțin de a renunța în cunoștință de cauză la el, dacă mama și tatăl lui biologic, ar fi divorțat.

Copiilor li s-a luat dreptul de a putea fi educați de tatăl lor biologic, chiar din momentul nașterii lor.

Și nimeni nici măcar "n-a sesizat" acest lucru "în justiție".

Constituția trebuie să INCLUDĂ dreptul inalienabil al oricărui copil de a-și cunoaște și de a fi crescut și educat de AMBII părinți biologici.

Nu există nici un principiu onest, pe baza căruia să se poată introduce excepții voite prin care cineva să poată refuza acest DREPT unui copil.

Desigur există excepții fortuite. Sunt părinți biologici care nu-și pot îndeplini această îndatorire din motive medicale sau materiale, dar nu există scuză pentru cei care POT dar aleg să nu o facă sau care aleg să-l priveze pe copil de acest drept.

Textul de lege despre parteneriatele civile și adopțiile familiilor gay, a fost deja adoptat de camera superioară a parlamentului. Textul care includea în propunerea inițială a guvernului și o clauză care permitea cuplurilor gay ce au PARTENERIATE CIVILE, să adopte copiii biologici ai partenerilor lor, a fost îndepărtat de Camera superioară a Parlamentului Italian.

Legea urmează însă să fie examinată și de către camera inferioară a parlamentului începând cu data de la 9 mai.

Prim-ministru al Italiei, Matteo Renzi, a declarat că va recurge la un vot de încredere asupra guvernului, dacă este necesar, pentru a face să treacă acest proiectul de lege.

În timp ce cuplurile de gay așteaptă noua lege, instanțele au fost constant în favoarea cuplurilor de homosexuali începând din 2014, pe baza legislației actuale, care favorizează "continuitate emoțională" pentru copii.

"La nivel personal, este o satisfacție uriașă, dar eu nu pot fi pe deplin fericit atunci când familiile noastre depind de deciziile individuale în justiție și nu de legea pe care o așteptăm", a spus Grassadonia.

Este evident că acesta e doar începutul.

Partenerii gay vor declanșa în viitor, procese, pentru ca să poată adopta ORICE copil, inclusiv cei care sunt luați de la părinții lor naturali pe diverse motive, cum a fost cazul, în Norvegia, cu copiii familiei Bodnariu.

Acest lucru se află în succesiunea logică a demersurilor deoarece partenerii homosexuali bărbați nu pot face copii prin inseminarea artificială a unuia dintre ei.

Din acest motiv mamele-purtătoare vor fi căutate la mica publicitate după ce o legislație în domeniu va fi adoptată, la fel cum adopțiile copiilor către partenerii homosexuali vor fi generalizate pentru orice copil și nu vor mai fi restricționate doar pentru copiii partenerului.

Cum am mai spus Homosexualii SUNT VICTIME. Întămplător, incapacitatea lor de a procrea împreună, a permis progresiștilor să se poată folosi de ei și să-i împingă în față, în implementarea planului lor mondialist, plan în care COPIII sunt principala țintă.

În mod similar, sunt împinse înainte și minoritățile etnice, pentru a le separa și învrăjbi față de majoritari, veșnic prezentați ca și "căpcăuni". În acest mod progresiștii accelerează destrămarea statelor naționale. Numai că progresiștii nu o fac în folosul minoritățile, care ulterior vor fi și ele mult mai ușor disipate, fie prin fluxuri migraționiste, fie prin noile tipuri de familii în care legăturile biologice între părinți și copii vor deveni din ce în ce mai rare.

Imigranții sunt la rândul lor VICTIME. Imigrația masivă încurajată zgomotos de progresiști fie că este legală fie că este ilegală, accelerează amestecul etnic forțat.

În mod similar, sunt împinse înainte și manipulate și femeile, prin toate mișcările feministe, pentru a le separa și învrăjbi față de bărbați. Scopul este același: diminuarea șanselor de formare a familiilor tradiționale.

În viitor, pe măsură ce numărul familiilor tradiționale se va reduce, din ce în ce mai puțini copii vor mai fi putea fi crescuți în mod tradițional, de o mamă și de un tată, din simplu motiv că familia tradițională va fi pusă mereu la colț și va fi ajunge să fie pe cale de dispariție.

Mai mult, vor fi tot mai mulți copii care nici măcar nu vor mai fi crescuți de părinții lor naturali. Copiii născuți în eprubetă și crescuți în perioada lor embrionară de mame surogat anonime vor deveni regula.

Un rol determinant în îndepărtarea copiilor de familia tradițională, îl vor avea orele de "Educație Sexuală", care vor fi introduse în școli de la cele mai fragede vârste. La aceste ore copiilor li se vor prezenta vastul evantai de posibilități pe care le au în a-și alege "tipul de familie" în care vor să trăiască: femeie-bărbat, bărbat-bărbat, femeie-femeie. Au apărut și posibilitățile multiple: 2-femei-un-bărbat, un-bărbat-2-femei etc...Există deja în Brazilia (și nu numai) astfel de parteneriate legalizate oficial

Nu va trece mult și copiii de la cele mai fragede vârste, ca și orice adult, vor avea libertatea de a-și alege "genul". "Genul" este o noutate progresistă care nu este totuna cu sexul biologic. Un bărbat se poate declara de "femeie", ca "gen"și invers, sau poate spune că "nu e nici bărbat, nici femeie", etc...

Astfel, pe baza libertățile de "a-și alege genul", fetițele se vor putea declara încă de la 4-6 ani "băieței", iar băieții se vor putea declara "fetițe" de la aceleași vârste fragede. O astfel de alegere se discută acum pentru a fi legiferată în Marea Britanie. Opțiunea "băiețel" sau "fetiță" sunt doar două, din cele 8 opțiuni posibile.

În Statele Unite, în aceste zile, există o vie dispută în presa progresistă mainstream. Se cere în mod insistent, ca bărbații care s-au declarat "femei" să poată folosi toaletele publice ale femeilor. La fel, femeile care s-au declarat "bărbați să poată folosi toaletele publice ale bărbaților inclusiv pișoarele.

Cântăreți legendari ca Bruce Springsteen și-au anulat concertele, în statele în care legislația nu permite încă, ca bărbații care s-au declarat "femei" să poată folosi toaletele publice ale femeilor și invers ca femeile care s-au declarat "bărbați", să nu poată folosi toaletele și pișoarele bărbaților

Treptat copiilor li se va explica la școală, în presă și la televizor, că cine alege familia tradițională e "retrograd și primitiv".

Ulterior cei care vor continua "să insiste" cu "familia tradițională" vor fi arătați cu degetul și vor fi făcuți "extremiști, xenofobi, și rasiști". Procesul este deja în curs...

La fel vor păți și cei care vor continua să spună că România e un stat național, așa cum scrie azi în primul articol din Constituție ...Ei sunt deja făcuți "extremiști, xenofobi, și rasiști" de cei care se strâmbă la...și înjură la propriu Constituția României. Progresiștii nu dau doi bani pe Art 1 (1) din Cosntituția Românie. E primul articol pe care ar vrea să-l înlocuiască.

Nu va trece mult și legăturile biologice şi naturale pe baza cărora sau apărut și s-au dezvoltat de-a lungul sutelor de milenii familia-tradițională, familia-lărgită cu bunici, nepoți, unchi, mătuși, dar și comunitățile etnice, popoarele și neamurile vor deveni ISTORIE. În acel moment, conceptul de stat-națiune, va dispărea și el de la sine, nemaiavând pe ce se baza.

Când conceptul de stat-națiune va dispărea din vocabular, deja statele-naționale vor fi demult istorie. Până atunci se vor forma în curând, una sau mai multe uniuni federative mondialiste conduse de un guverne mondiale. Într-una din viitoarele federații mondialiste am și intrat deja în 2007.

Așa cum Dacii au dispărut după Cucerirea Daciei de către Romani, la fel vom dispărea și noi dizolvați într-o Uniune Federalistă inițial Europeană iar mai apoi Mondială. La acel moment, străvechile "mamă și tată" s-ar putea să nu se mai audă.

TOTUL ÎNCEPE ȘI SE TERMINĂ CU COPIII.

EI SUNT VIITORUL și prin ei trecutul nedorit de progresiști va putea dispărea definitiv.

Aceasta e parte principală al Planului Progresist al Noii Ordini Mondiale: COPIII și instruirea lor pentru a deveni "fii de nădejde ai noii orânduiri progresiste". De-abia am scăpat de bolșevism și am dat de tată-său.

Sute de generații au murit ca noi să putem avea azi o țară. Nu avem nici măcar o sută de ani de când trăim împreună ca popor (încă frații noștri de peste Prut sunt rupți de noi) și iată că planurile sunt făcute ca să dispărem în curând...atât ca neam cât și ca țară.

Dreptul copiilor de a fi crescuți şi educați de părinții lor naturali este un drept inalienabil de care nici un copil nu poate fi privat. Acest este temelie itexistenței viitoare a țării noastre.Citiți și:

De ce au strâns degeaba organizațiile pro-familie din România peste 3 milioane de semnături ignorând voit sau nu, parteneriatele civile care vor deveni echivalente cu căsătoriile. CITITI CE TREBUIE MODIFICAT DE URGENȚĂ. GRĂBIȚI-VĂ, ȘI LUAȚI-O DE LA CAPĂT !


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

A ÎNCEPUT. În timp ce autoritățile române ascund acest lucru populației României, South China Morning Post anunță PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA.

Mortalitatea Gripei Sezoniere e MAI MICĂ de 0.1%. ActiveNews continuă să MINTĂ și să DEZINFORMEZE că mortalitatea gripei e de 2.4%. La DEZINFORMAREA masivă participă din păcate "medici"

Cozi infernale în supermarketurile din țară. Românii au luat cu asalt magazinele - FOTO și VIDEO

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

Duffy a dezvăluit că a fost "drogată, violată și ținută captivă". Mesajul publicat de cântăreață pe Instagram

Italia. 11 morți, 322 infectați și sute de suspecți de coronavirus în doar 4 zile. 10 orașe italiene sunt în carantină de frica coronavirusului. Spitale, școli inchise. "Totul este sub control" - ne spune primul ministru progresist Conte

LIVE Noul Coronavirus face ravagii în lume. 2763 morți 80995 de îmbolnăviri. Virusul ucigaș a intrat în Germania, Franța, Italia. În UE nu se fac scanări de temperatură în Aeroporturi. Deducem ca UE-ul a cerut sa nu se facă scanări de temperatura. DE CE?

Bob Iger a demisionat din funcția de CEO al Disney. Cum și-a explicat decizia în fața investitorilor

Ciolacu: Conform statutului, Șerban Nicolae trebuie validat de CExN al partidului

Coronavirus: SUA se așteaptă la o apariție a epidemiei pe teritoriul lor

Încă o persoană a murit în Italia din cauza coronavirusului. Bilanțul epidemiei ajunge la 11 decese

VIDEO: Cursă Bologna - Craiova anulată, după ce s-a descoperit că la bordul aeronavei a călătorit italianul care a vizitat România

Cum a mințit Streinu-Cercel și guvernanții din România la Epidemia de SARS din 2003.

Militar american staționat în Coreea de Sud, diagnosticat cu noul coronavirus

Box: Robert Jitaru - În Italia nu era panică, mai mult în țară mi s-a părut

Coronavirus: Două noi cazuri, confirmate în Franța

Coca-Cola ar putea rămâne fără un ingredient crucial din cauza crizei generate de coronavirus

Autoritățile din SUA îi avertizează pe cetățeni să se pregătească pentru ce este mai rău. Răspândirea Covid-19 în Statele Unite este "inevitabilă"

Ministerul Sănătății: Marile rețele comerciale vor lua măsuri pentru a se evita aglomerările în magazine

CITATUL ZILEI

Daniela Crudu, sex la Burlăciţa. Ce decizie au luat şefii show-ului după apariţia IMAGINILOR XXX

Președintele Iohannis participă la prezentarea bilanțului ÎCCJ pe anul 2019

Insomniacii garantează că poți adormi în doar 60 de secunde cu metoda "4-7-8"

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2020: O zi plină de frământuri pentru zodiile Mutabile

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 26 februarie

Programul consultărilor de la Cotroceni: Iohannis discută cu partidele despre viitorul premier

Pârtie modernă de sanie și piste de turbing și zorbing în Poiana Brașov

Coronavirus: Primul caz, confirmat în landul Baden-Wuerttemberg (sudul Germaniei)

Peste 61.000 de români CER "Opriți Jaful. Vreau să las moștenire copiilor mei această țară!". NATIONALIZAREA RESURSELOR, OPRIREA CONCESIONĂRILOR PE NIMIC ȘI INTERZICEREA VÂNZĂRII TERENURILOR LA STRĂINI - e cea mai semnată Petiție de pe PetițieOnline.net.

WINDOWS 10 controleaza tot ce faci. Citeste "de ce a decis Microsoft" ca in WINDOWS 10 sa iti monitoreze permanent INTREG CALCULATORUL, cum iti va citi toate datele private si cum le va furniza organelor legale.

Mai mulți răniți în urma impactului dintre o mașină și o autoutilitară. Cauza accidentului

Ciocoii Vechi si Noi. Dimitrie Sturza, print si lider sindical. Un exercitiu slab de manipulare in cazul carnagiului vanatoresc de la Balc.

LIVE. Japonia - viitorul centru al Epidemiei. 157 infectați, 1 mort. Încă 3 japonezi morți pe nava de croazieră. Japonezii au cel mai mare procent de receptori ACE2 din lume. Japonia privește cu anxietate focarele de coronavirusuri.

Iohannis a convocat, miercuri, ședința CSAT, în contextul coronavirusului

Senatul își alege, miercuri, președintele forului legislativ

Ciolacu va candida la președinția PSD, la congres: Mi-aș dori mult să vină în echipă Sorin Grindeanu

După ce un om Vaccinat antigripal a Murit de gripă....progresiștii soroșiști de la USR anunță din nou că vor susține vaccinarea obligatorie făcută cu Forța

George Soros: The money and mastermind behind the progressive madness (deocamdată în engleză)

LIVE BLOG Europa League | Set eurofantastic în 22 de minute: Steaua - Aalborg 6-0. Dezastru la Zagreb, Astra a pierdut rușinos: Dinamo Zagreb - Astra 5-1

Petalele de TRANDAFIRI i-au PICAT greu la STOMAC. Margherita de la Clejani, INTERNATĂ de URGENȚĂ

MOSTENIREA nestiuta a lui Ceausescu! America e SOCATA de ce a descoperit in Romania
ULTIMA ORA: Dusmanii tarii vor sa ascunda adevarul

În timp ce în România țara condusă de lacheii progresiști Iohannis-Orban se intră ca prin brânză, Donald Trump își protejează țara. SUA interzic intrarea non-americanilor care au vizitat China în ultimele 14 zile. Să vedeți când se va întinde molima la noi

Beyonce de România îşi negociază TARIFUL pe INTERNET. "Sigur, mâine! 100 de euro se poate?"

UPDATE: Apa, portocalele, laptele praf și Spitalul din Argeș NU sunt sursa infecției. Conform unui grup de medici din Argeş: Vaccinul anti-hepatită, ar fi cauza îmbolnăvirilor pe bandă rulantă în rândul bebeluşilor!

MARELE MITING de partid și de stat este organizat ca și cele din Coreea de Nord și China. Mitingul cel mai bine organizat din Istoria României se desfășoară după modelele vietnameze şi nord-coreene cu 300.000 de oameni seară de seară în 69 de oraşe

Politia de frontiera Vaslui anunta ca a destructurat reteaua care folosea motodeltaplane pentru contrabanda de tigari

UE-ul dă cărțile pe față. Germania susține în mod direct dezintegrarea Marii Britanii. "Scoția independentă este binevenită rapid în Uniunea Europeană" - a declarat Gunther Krichbaum, presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag

VIDEO: Aeroportul din Bologna, pustiu. O craioveancă a surprins imagini cu restaurantele și cafenele goale

De la 1 ianuarie 2017 vine URGIA peste salariați, urgie adusă de GUVERNUL CIOLOȘ-SOROS. Pentru multinaționale MUMĂ, pentru salariați CIUMĂ. Taxele pentru CAS și PENSIE vor fi mutate de la Multinaționale și de la Patroni pe SPINAREA SALARIAȚILOR.

Savanții au descoperit prima ființă care nu respiră

MAE: Italianul depistat recent cu noul coronavirus a fost în Craiova, între 18 și 22 februarie; va fi făcută anchetă epidemiologică

LIVE. Coreea de sud. 8 morți, 893 de îmbolnăviri. Coronavirusul lovește puternic. Samsung închide temporar o fabrică la Gumi

CEREM CETATENILOR ROMANIEI SA SEMNEZE PENTRU NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu ! - Petitie initiata de Fluierul.ro

Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Este COD ROŞU de ploi şi furtuni în Italia

Moştenirea lui Ceauşescu: cele mai marețe construcții din Europa secolului XX au fost ridicate in Romania lui Ceausescu

Cristina Cioran, abuzată sexual când avea 7 ani. "Îşi scoteau organul sexual...." VIDEO

iUMOR. Mihai Bendeac, cerut în căsătorie de către o concurentă

SUA. Sistemul de Sănătate. De ce unii medici diagnostichează în mod intenționat greșit pacienții

SUA. 55.000 de oameni fără adăpost trăiesc pe străzi în Los Angeles, într-o mizerie de nedescris. Doamne Iartă-ne și Păzește-ne, ți se face rău când vezi ce-i acolo - FOTO/VIDEO

Inginerie genetică? Geneticienii au constatat că ARN-ul din Noul Coronavirus care codifică modul periculos de ușor -- prin care virusul pătrunde în celulele umane -- este foarte asemănător cu cel al virusului HIV -- care aparține unei alte specii...


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4

Nr. de articole la aceasta sectiune: 185, afisate in 4 pagini.ieri 06:29 CITATUL ZILEI