15:59
Comentarii Adauga Comentariu

_ Peste 40 de ani bate joc de sistemul de rezervare pentru amplificare NHS și spun că NU POT aranja reîncărcări, în ciuda lansării azi

_ Sistem de rezervare simulat NHS pentru vârsta de peste 40 de ani și spun că NU POT aranja reîncărcări, în ciuda lansării azi

Britanicii în vârstă de 40 de ani care au încercat să rezerve un booster jab pentru prima dată astăzi au glumit că a fost un caz în care „computerul spune nu” Site-ul NHS a fost afectat de dificultăți tehnice. 

Campania de stimulare a fost deschisă oficial pentru grupa de vârstă astăzi, după ce miniștrii au redus timpul de așteptare dintre al doilea și al treilea atac de la șase luni la trei pentru a se proteja împotriva Omicron val. 

Unii care au încercat să Li s-a spus că nu sunt eligibili, în ciuda faptului că au primit al doilea vaccin împotriva Covid-19 în urmă cu mai bine de trei luni, în timp ce alții au spus că sistemul telefonic 119 nu a fost actualizat pentru a accepta schimbarea regulilor.

Chris Ashford, profesor de drept și societatea de la Northumbria Law School a spus: Am citit mai multe știri în această dimineață că acum sunt în grupul eligibil pentru un vaccin de rapel și pot rezerva. Nimeni nu pare să fi spus sistemului de rezervare NHS

Într-un alt caz, jurnalista Guardian Helen Pidd a spus că sistemul de rezervare NHS i-a spus soțului ei că nu este eligibil pentru jab, deși a primit al doilea în iulie.  

Veștile despre probleme cu sistemul de rezervare vin la o zi după ce datele oficiale ale guvernului au arătat că campania de amplificare nu a reușit să se accelereze, în ciuda promisiunilor de la No10 de a pune unitatea pe „steroizi”. 

Marea Britanie  ;și-a pus speranța de a respinge varianta mutantă Omicron la lansare, iar Boris Johnson a promis că va oferi tuturor celor 53 de milioane de adulți eligibili din Marea Britanie o șansă până la sfârșitul lunii ianuarie – chiar dacă ar putea dura până în februarie la ritmul actual.   

Profesorul Ashford, care a fost unul dintre cei afectați, a fost unul dintre cei care au respins de sistemul de rezervare, a glumit despre situație. 

Scriind pe Twitter , el a spus că este: „O utilizare uluitor de slabă a resurselor și a mesajelor”. 

Doamna Pidd i-a spus secretarului de sănătate Saji d Javid că soțul ei nu a putut să-și rezerve jab-ul astăzi, în ciuda faptului că și-a primit al doilea vaccin împotriva Covid-19 în urmă cu cinci luni. actualizat. Persoanele în vârstă de 40 de ani mai pot rezerva pentru rapel doar dacă a doua doză a fost cu 152 de zile în urmă. Tocmai a sunat la NHS pentru a verifica și au spus să așteptați până când serviciul de rezervare este actualizat. Soțul meu primește acest mesaj și a primit a doua doză în iulie”, a scris ea. 

Manager de date, Pamela Nally, de la Cambridge, a spus că site-ul web NHS nu a reușit să-și recunoască lovitura anterioară: „Ar trebui să-mi pot rezerva #COVIDBooster, dar site-ul nu îmi recunoaște vaccinarea și #119 nu a fost actualizat pentru a permite rezervarea în ultimele 5 luni”. 

În anunțarea lansării de astăzi a sistemului de rezervare de tip booster pentru cei peste 40 de ani, NHS a sugerat că ar putea exista probleme. 

O declarație a NHS England a subliniat că sistemul va fi actualizat pe parcursul ziua: „Sistemul de rezervare online pentru vaccinuri va fi actualizat în această dimineață, iar detaliile vor fi actualizate pe tot parcursul zilei.”

NHS estimează că 7 milioane de oameni ar fi trebuit să devină eligibili pentru a-și rezerva rapelul Covid. astăzi. 

Nu este prima dată când sistemul de rezervare a vaccinurilor NHS Covid are probleme, în aprilie site-ul s-a prăbușit din cauza cererii după vac cinematografele au fost deschise persoanelor de peste 45 de ani.

Și ieri, Boris Johnson a insistat astăzi că campania de amplificare a Covid-19 a Marii Britanii merge de fapt mai repede decât era planificat, în ciuda datelor care arată că țara nu este încă aproape de a-și atinge cei 500.000 de persoane. -ținta pe zi. 

Prim-ministrul săptămâna trecută a promis că va pune la dispoziție „steroizi” și va crește numărul de a treia doze livrate.

Când a fost întrebat despre viteza programului de rapel de ieri, Domnul Johnson a susținut că de fapt a fost înainte de termen, înainte de a adăuga că ar putea merge mai repede.

El le-a spus reporterilor: „Programul de amplificare este cel mai rapid din Europa și cred că am făcut mai multe amplificatoare decât orice alte comparabile. țară. Asta nu înseamnă că nu ar putea merge mai repede. 

„Suntem înaintea programului nostru, am făcut peste 20 de milioane de impulsuri, cred că am făcut trei sferturi din persoanele cu vârsta de peste 65 de ani.”

Dl Johnson a adăugat că se aștepta la o accelerare de rapel odată ce programul va fi deschis în sfârșit pentru persoanele sub 40 de ani săptămâna viitoare.

„Și bineînțeles, de luni , vom contracta intervalele, astfel încât să coborâți la trei luni și asta va duce și la o creștere mare a programului”, a spus el. 

Cel mai recent NHS datele arată că Regatul Unit nu se apropie de obiectivul de 500.000 pe zi și oferă, de fapt, mai puține lovituri de rapel în câteva zile decât înainte de angajamentul domnului Johnson.

Datele publicate astăzi, flăcău, scot la iveală lentul programului de amplificare, cu doar 329.165 de lovituri date luni, dată pentru care sunt cele mai recente cifre. disponibil.

În ciuda promisiunilor de a crește amploarea lansării boosterului, este doar cu aproximativ 10.000 de lovituri mai multe decât în ​​aceeași zi a săptămânii trecute, când au fost date 318.671. 

La viteza actuală de 2,7 milioane pe săptămână, va dura până la mijlocul lunii februarie pentru ca fiecărui britanic eligibil să li se ofere al treilea vaccin împotriva Covid-19, la aproape două săptămâni după termenul limită al guvernului de la sfârșitul lunii ianuarie.  

Problemele tehnologice au afectat ușor lansarea programului de amplificare pentru cei peste 40 de ani, venind cu ocazia aniversării unui an de la livrarea de către NHS a fi primul vaccin împotriva Covid în Marea Britanie.

Astăzi, cu un an în urmă, bunica britanică Margaret Keenan a devenit prima persoană vaccinată în Regatul Unit și în lume care a primit un vaccin împotriva Covid în afara unui studiu medial. , și a lansat cel mai mare program de vaccinare din istorie. 

Câțiva oficiali NHS și guvernamentali au îndemnat astăzi oamenii să-și facă vaccinul de rapel cât mai curând posibil pentru a proteja țara împotriva Omicron. 

Directorul executiv al NHS England, Amanda Pritchard, a îndemnat oamenii să se prezinte și să-și rezerve rapelul cât mai curând posibil pentru a se proteja de Omicron.   

„Sunt multe despre care nu știm varianta Omicron, dar experții cred că, chiar dacă vaccinurile existente sunt mai puțin eficiente, ele vor oferi protecție”, a spus ea. 

„Deci aș îndemna pe oricine eligibil să se prezinte cât mai curând posibil și să păstreze verificând programările în zona lor.”

Dl Javid a intervenit, de asemenea, în acțiune, spunând că guvernul „promovează” a lansarea în Marea Britanie a booster-urilor Covid. 

„Îmbunătățim programul nostru de amplificare pentru a obține mai multe lovituri în arme mai rapid și, de astăzi, milioane de oameni cu vârsta de peste 40 de ani în Anglia vor fi capabili să-și pre-rezerve vaccinul de rapel la două luni după a doua doză, cu o lună înainte ca ei să devină eligibili pentru vaccinul de completare', a spus el. , directorul executiv al Agenției pentru Securitatea Sănătății din Regatul Unit, a spus că este esențial ca oamenii să-și facă vaccinurile cât de repede pot, deoarece cazurile de Omicron au crescut în Marea Britanie.   

„Cu un număr tot mai mare de cazuri confirmate de Omicron. în toată țara, vaccinarea este esențială pentru a ne consolida apărarea împotriva acestei noi variante. Vă rugăm să primiți primul, al doilea sau booster jab fără întârziere', a spus ea. 

Sistemul de rezervare pentru booster NHS este programat să sufere o nouă extindere luni, permițând persoanelor sub 40 de ani să-și rezerve programarea pentru booster Covid.  

Problemele legate de rezervarea loviturilor, combinate cu rugămințile oficialilor de a le obține sunt un teritoriu familiar pentru campania de stimulare a Covid-19, care a fost descrisă ca fiind „lentă” chiar și după ce numărul 10 a promis că va intensifica eforturile de vaccinare.  ; 

Campania de amplificare, care a fost lansată în septembrie, ia cerut britanicilor mai în vârstă, care au fost primii împușcați alături de lucrătorii din domeniul sănătății și din îngrijire, să se prezinte și să primească un al treilea vaccin împotriva Covid-19. 

Dar persoanele eligibile au raportat că au dificultăți să rezerve jab-uri sau că li s-au oferit intervale de întâlnire care se aflau la ore incomode sau în locații îndepărtate. 

Au existat, de asemenea, diferențe geografice în lansarea boosterului Covid, puțin peste o cincime dintre persoanele cu vârsta peste 50 de ani și-au făcut un atac de reîncărcare în anumite părți ale țării.

p>O analiză MailOnline arată că unele zone au distribuit deja a treia doză pentru 90% dintre cei mai vulnerabili adulți, cărora li s-a acordat inițial prioritate în lansare.  p>

Dar zeci de zone din interiorul orașului sunt masiv în urmă în lansare, conform analizei acestui site web a cifrelor NHS. 

Doar 21% dintre persoanele de peste 50 de ani din Sparkhill North, o suburbie din Birmingham, a primit un al treilea atac până pe 28 noiembrie.  Alte treisprezece zone împrăștiate între Birmingham, Nottingham, Essex și Bradford scad, de asemenea, sub pragul de 25 la sută. 

Experții au criticat lansarea inegală, argumentând că înseamnă că zonele din țară în care absorbția este scăzută sunt mai vulnerabile. la valul iminent.

Profesorul David Livermore, microbiolog medical la Universitatea din East Anglia (UEA), a declarat pentru MailOnline: „În mod clar, aceste date dezvăluie variații considerabile în eficiența lansării amplificatorului. NHS ar trebui să repornească livrarea programului în zonele întârziate.” 

Analiza MailOnline arată că Felixstowe East din Suffolk are cea mai mare rată de acceptare din țară, cu 85,7% dintre cei peste 50 de ani având deja un booster. 

Alte două zone au avut o absorbție de peste 85%, cu Yately East în Hampshire (85,5%), urmată de Bushey Heath în Hertfordshire (85,3%).

Au fost urmați de Fleet South și Pondtail în Hampshire (84,4%), South Knutsford și Bexton în Cheshire (83,6%) și Frimley Green în Surrey (83,4%).

La celălalt capăt. de scară, Hyson Green din Nottingham a avut următoarea utilizare cea mai scăzută a booster-ului în rândul persoanelor de peste 50 de ani din țară, după Sparkhill North, cu doar 21,1% dintre cei din grupa de vârstă prezentând un al treilea jab. 

A fost urmată de Sparbrook South (21,9 la sută), Small Health Park (22,9 la sută) și Hockley and Jewellery Quarter (23,2 la sută) — toate în Birmingham. 

Analiza utilizează estimările populației Oficiului pentru Statistică Națională (ONS) din 2020, bazate pe recensământul populației din 2011, deci este supusă unui grad de incertitudine. 

Datele pentru prima și a doua doză în special supraestimează numărul persoanelor sub 50 de ani care locuiesc în anumite cartiere, deoarece studenții universitari pot fi înregistrați la adrese vechi.

James Lawson, coleg la thinktank-ul Adam Smith Institute, a declarat pentru MailOnline: „Este încă o dată dezamăgitor să vezi că campania de vaccinare este lipsită de ritm, cu disparități regionale uriașe în vaccinurile de rapel pentru cei vulnerabili.

„Există un decalaj de peste 60 de puncte între zonele cele mai vaccinate și cele mai puțin vaccinate. Problema este deosebit de acută în Birmingham și Nottingham.

„Este rușinos că campania de vaccinuri a lânuit, având în vedere că guvernul pare acum pregătit să se grăbească înapoi la încălcarea celor mai prețioase libertăți ale noastre – restricții nici măcar pe care miniștrii săi nu le pot. respectă, subminând structura de bază a statului de drept.

„Vaccinurile reduc spitalizările și decesele cu aproximativ 90% și există noi tratamente, reducând semnificativ riscul pe care îl prezintă virusul și modificând costurile. analiza beneficiilor restricțiilor.

„În loc să urmeze un plan B insensibil și costisitor, guvernul ar trebui să folosească toate pârghiile disponibile pentru a menține încrederea în planul A. Trebuie să învățăm să trăim cu Covid și vaccinurile eficiente pentru cei vulnerabili oferă cea mai bună protecție. , nu restricții de genunchi.’

În alte știri despre Covid de astăzi, „Professor Lockdown” Neil Ferguson a recunoscut astăzi că ar putea fi o altă închidere la nivel național pentru a aborda Omicron, deoarece a avertizat că supervarianta va fi dominantă înainte de Crăciun.

Oficiul de știință al guvernului, a cărui modelare a adus numărul 10 în blocarea inițială primăvara trecută, a spus că întoarcerea comenzilor de ședere acasă „cu siguranță ar putea fi posibilă” dacă tulpina mutantă amenință să copleșească NHS .

El a declarat pentru programul BBC Radio 4 Today: „Există o rațiune, doar din punct de vedere epidemiologic, să încercăm să încetinim acest lucru, să ne câștigăm mai mult timp, în principal pentru a primi amplificatori în brațele oamenilor, deoarece credem că oamenii care sunt amplificați vor avea cel mai bun nivel de protecție posibil, dar și pentru a ne câștiga mai mult timp pentru a caracteriza cu adevărat mai bine amenințarea.”

Întrebat direct dacă o blocare ar putea fi reimpusă, el a spus: „În mod clar, dacă există consens, este foarte probabil ca NHS să fie copleșit. atunci va rămâne Guvernul să decidă ce să facă în privința asta, dar este o situație dificilă în care să ne aflăm, desigur. Cu siguranță ar putea fi posibil în momentul actual.”

Nu este clar cum ar reacționa publicul britanic la restricțiile sociale de Crăciun, după ce săptămâna aceasta au apărut noi acuzații conform cărora Boris Johnson a organizat o petrecere de blocare pentru încălcarea regulilor în Downing. Street în decembrie anul trecut, când milioane de britanici nu au putut să-i viziteze pe cei dragi.

Conform rapoartelor, No10 elaborează deja noi planuri pentru ca britanicii să lucreze de acasă și ca birourile să fie închise în încercarea de a evita introducerea unor restricții mai dure de Crăciun.

Dl Johnson și oamenii de știință șefi ai săi ar fi susținut ieri Cabinetului un briefing Omicron „reducător”, într-un efort de a atenua miniștrii pentru restricții mai dure.

Marea Britanie a înregistrat ieri 45.691 de cazuri de Covid, o creștere de 15% a crescut ieri, comparativ cu aceeași zi săptămâna trecută. 

 Decesele cauzate de virusul lor au crescut, de asemenea, cu o creștere de 13 per cent până la 180 de decese. 


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Mii de Muncitori Români de la Societatea de Transport București se revoltă împotriva conducerii Criț și a primarului Soroșist Nicușor Dan precum și împotriva găștii Soroșiste din mass-media care îi linșează mediatic de mai multe zile

Un gunoi uman, Maricel Popa: 24 ianuarie, fără Hora Unirii la Iași. Lider PSD: 'Trăim vremuri tulburi. Mai întâi pandemia şi acum tensiunile dintre Rusia şi Ucraina'

Iată că a ajuns și câte una din slugile federalistei UE să deschidă gura: Unul dintre liderii PNL aruncă totul în AER: 'Comisia Europeană trebuie să își revizuiască și TEMPEREZE politicile GreenDeal'

Cine sunt extremiștii lichelelor progresiste? Bestiile Soroșiste l-au atacat pe George Simion char de ziua Unirii. George Simion, atacat la Iași! Liderul AUR stropit cu cerneală. Simion: „S-ar putea să trimită ăştia pe unii să ne omoare"

ODĂ PORNOGRAFIEI NEOMARXISTE, ARIA ROGOJANU. Neomarxistul cu fibrilații de frustrare sexuala, care răspunde la numele de Rogojanu, pripășit acum pe la Libertatea sorosisto-securistoidă de tip Tolontan, laudă o pornografie scârboasă pe care o numește "poem"

George Simion: "La Ocna Mureș lumea vorbește de familia Bogdan. Tatăl lui Rareș Bogdan a distrus Fabrica. Unde e Rareș Bogdan? Unde e Pensatul?"

Ludovic Orban spune tot despre caracterul infect al soroșistului Ciprian Ciucu: 'Să te porți ca un măgar, fără 7 ani de acasă'

Pagina WeChat din China a primului ministru australian Scott Morrison este piratată

_ Autorităţile sârbe au renunţat la proiectul exploatării de litiu de către compania Rio Tinto

_ Unirea Principatelor de pe 24 Ianuarie şi povestea mai puţin cunoscută a lui Alexandru Ioan Cuza

_ Șefii de la Australian Open susțin interdicția „Unde este Peng Shuai?” Tricouri la Melbourne Park

_ Plătiți sau veți fi interzis: Michael Gove ordonă firmelor de placare să repare clădirile nesigure

_ Funcționarii caută 4.000 de noi magistrați în uriașă lansare de recrutare pentru a depăși dosarele restante în instanțe

_ Better...not younger de la Hannah Betts: Truc de bronzat de iarnă pentru o față minunat de proaspătă

_ Oile care sar prin vitrina se numără printre cele mai bizare plăți dezvăluite de Aviva

_ Directorul STB anunţă că s-a demarat procedura de angajare de noi şoferi: Nu ne mai permitem să fim captivi unor angajaţi care au căzut pradă manipulării

_ Cricket Australia: soția asistentă cosmetică a lui Tim Paine, Bonnie, are umplutură pentru buze

_ Ce păţeşte miliardarul ceh şi-a făcut de cap pe o autostradă din Germania: a circulat cu 417 km/h cu Bugatti Chiron-ul său de 1500 CP

_ ULTIMĂ ORĂ Sindicaliștii STB cer DEMISIA directorului general: DOAR atunci vom relua lucrul

_ Arsenal: Partea europeană, inclusiv PSG, este interesată de Pierre-Emerick Aubameyang

_ Newcastle și Burnley s-au pregătit să facă o mișcare pentru fundașul Livingston Jack Fitzwater

Gigi Becali, după egalul smuls în minutul 94: 'Sunt bucuros că Tavi Popescu e jucător de o sută de milioane'

BRAVO AUR! George Simion intervine în scandalul de la STB. Promisiune pentru șoferi: 'O să ne luptăm pentru drepturile lor'

_ Jadé Tuncdoruk: Citiți e-mailurile uimitoare trimise unui proprietar de afaceri mici care cer rambursarea

_ Administraţia Deltei ar putea aplica sancţiuni pentru neînceperea unor lucrări de decolmatare

_ Tottenham: Roy Keane nu este impresionat de Antonio Conte, deoarece el insistă că mai sunt „multe de făcut”

_ Profesorul de gătit dezvăluie trucul FOARTE simplu care transformă pâinea veche proaspătă

_ Tilly Ramsay din Strictly își arată „rănile de război” după ce s-a prăbușit în timpul unui turneu live

_ Alex Pike postează citat despre „creșterea nivelului după „despărțirea” de Nathan Buckley

_ Hailey Bieber sfârâie în doi bikini diferiți în timp ce merge pe Instagram pentru a împărtăși noi fotografii pe plajă

_ Bărbat care nu a putut să-și pună șosetele pe șopron pe locul 11 ​​într-un an

_ Popcorn Deelites, calul care l-a portretizat pe Seabiscuit în filmul din 2003, a încetat din viață

_ Gwen Stefani este copleșită de dragostea de cățeluș în timp ce face mai multe selfie-uri cu câinele ei Ginger

_ Tensiunile geopolitice ar putea provoca anulări ale sosirilor navelor de croazieră în Portul Constanţa

_ Luke Donald s-a simțit „umilit” după aprobarea lui Padraig Harrington pentru următorul căpitan al Cupei Ryder

_ Liverpool se confruntă cu competiția de la Leeds și West Ham pentru a semna pe starletul adolescentului Fulham Fabio Carvalho

_ The Biggest Loser's Tiffiny Hall își arată uriașul bubiș într-un bikini negru minuscul

_ Treceți peste Eddie Vulturul... faceți cunoștință cu Dave Racheta

_ Vecini: Ryan Moloney își listează casa din Peninsula Mornington pentru 8 milioane de dolari

_ Șeful marinei germane demisionează pentru că a spus că Putin dorește „respect” și că i l-ar oferi ar fi „cost redus”

_ Omicron ar putea însemna sfârșitul pandemiei în Europa? OMS: 'Este plauzibil, dar acest virus a surprins de mai multe ori'

_ Jodie Kidd dezvăluie că era în baie când logodnicul Joseph Bates a pus întrebarea

_ George Ford este rechemat de Anglia pentru a-l înlocui pe căpitanul accidentat Owen Farrell înaintea celor șase Națiuni

_ Fanii Angliei blocați la cozi din cauza controalelor stricte de Covid la primul meci T20 împotriva Indiilor de Vest

_ Medicul Tudor Ciuhodaru distruge CERTIFICATUL VERDE: 'A fost doar o hârtie care nu a limitat transmiterea virusului'

_ Brandul lui Peloton este trântit din nou după o portretizare nefavorabilă în Billions de la Showtime

_ Healy, netulburat de volumul de lucru al Ashes rare

_ JoJo Siwa sărbătorește prima aniversare de a ieși din dulap cu fanii la concertul Bakersfield

_ Acasă și departe: fostul lui Sam Frost, Jay Bruno, dezvăluie de ce s-au despărțit

_ Deputatul conservator Michael Fabricant spune că ministrul a fost demis din cauza credinței musulmane „pute”

_ Zoë Foster Blake folosește parcarea cu valet la Westfield Bondi Junction după ce a suferit o accidentare

_ Ludovic Orban, despre situația din PNL: este o devălmășie acolo, un haos general! Este o zăpăceală!

_ Larry Emdur de la The Morning Show își amintește despre o carne populară de prânz

_ Jurnalista Mirela Voicu a EXPLODAT: E o mega-escrocherie această afacere cu teste rapide

_ Tottenham TREBUIE să apeleze la piața de transferuri după ce înfrângerea de la Chelsea le dezvăluie defectele

_ Dave Ryding caută să facă mai multă istorie la Jocurile Olimpice de iarnă

_ Știri despre transfer LIVE: Liverpool va conduce vânătoarea pentru vedeta adolescentă a lui Fulham, Fabio Carvalho

_ Meadow Walker îi mărturisește soțului Louis Thornton-Allan: „Mi-e dor de tine iubirea mea”... din Paris

_ Fauci prezice că cea mai mare parte a SUA va atinge vârful Omicron în câteva săptămâni, pe măsură ce infecțiile scad în epicentrele timpurii

_ Sophie Turner și Joe Jonas îi parodia pe Kim și Khloe Kardashian în timp ce recreează scena emblematică KUWTK


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27 Pag.28 Pag.29 Pag.30 Pag.31
Pag.32 Pag.33 Pag.34 Pag.35 Pag.36 Pag.37 Pag.38 Pag.39
Pag.40 Pag.41 Pag.42 Pag.43 Pag.44 Pag.45 Pag.46 Pag.47
Pag.48 Pag.49 Pag.50

Nr. de articole la aceasta sectiune: 2991, afisate in 50 pagini.ieri 22:11