23:59
Comentarii Adauga Comentariu

NE FEDERALIZĂM ARMATA, CEREM PARLAMENTULUI SĂ INTERVINĂ. Despre ARMATA LUI JUNCKER. Citiți şi vă minunați la ce A ADERAT IOHANNIS şi ÎN CE CHESTIE A BĂGAT ROMÂNIA fără să vorbească cu NIMENI DIN ROMÂNIA de parcă e singur în țară.

Nota Redacției - Preferăm NATO unde Armata Națională rămâne INTACTĂ ŞI participă împreună cu Alte Armate Naționale la operațiuni comune, în locul unei Federalizări ale Armatei Române care are ca unic scop Dispariția Armatei Române ŞI înlocuirea ei cu o Armată Federală a Bruxelles-ului în care românii vor fi doar soldați.

Süddeutsche Zeitung a scris că a obținut o copie a unui document "de principiu" de șase pagini, scris în comun de către ministrul francez al Apărării, Jean-Yves Le Drian, și de către omologul său german, Ursula von der Leyen.

Potrivit ziarului, documentul va fi distribuit liderilor europeni la summit-ul informal din Bratislava, Slovacia, ce va avea loc, azi, pe 16 septembrie 2016.

Franța și Germania, vor cere liderilor celorlalte state membre ale UE nu doar să aprobe măsurile, dar, de asemenea, le vor cere "să discute despre o implementare rapidă a lor."

Documentul prevede instituirea unui comandament militar european "comun și permanent", precum și crearea structurilor militare ale UE, inclusiv o comandă logistică a UE și o comandă medicală a UE.

Documentul cere statelor membre ale UE să integreze logistica militară și achizițiile militare, să integreze coordonatele de cercetare și dezvoltare militară și politicile în materie de sincronizare a finanțărilor și de planificare militară.

Colectarea de informații militare ale UE ar urma să fie îmbunătățită prin utilizarea sateliților europeni; o academie militară comună a UE "va promova un corp militar comun de ofițeri şi un spirit comun european."

Cerem Suspendarea Preşedintelui Iohannis dacă semnează federalizarea Armatei Române ca prim pas al Dizolvării ei în Armata Federală a Bruxelles-ului

Cerem Parlamentului României să ia de Urgență în Discuție dacă este Oportun sau Nu ca România să adere la "Armata lui Juncker". Nu vrem Federalizarea Armatei Române.

De fapt, Iohannis i-a tras-o Partenerului Strategic înainte ca acesta să ne-o Tragă de Două Ori prin cei doi Ambasadori. Şi noi care ca proștii îl înjuram pe Partenerul Strategic...

Dacă pe noi nu ne credeți în legătură cu Gravitatea Situației, iată ce spun englezii

Purtătorul de cuvânt pe probleme de apărare al Partidului Conservator, Geoffrey Van Orden, a declarat că implicațiile ambițiilor de apărare ale UE sunt îngrijorătoare:

"Cu toții putem vedea că UE ar putea juca un rol util în prevenirea conflictelor și în unele aspecte civile ale gestionării crizelor. Dar ambițiile sale merg dincolo de asta. Motivul UE nu este acela de a crea capacități militare suplimentare, ci de a realiza integrarea pe apărare ca un pas cheie pe drumul spre un stat federal al UE.

"Statele Unite și într-adevăr, Marea Britanie, sunt induse în eroare în cazul în care ne imaginăm că o astfel de mișcare va spori puterea NATO - Garantul cheie al apărării noastre colective".

"Dimpotrivă crearea unor structuri de apărare ale UE, separate de NATO, nu va duce la nimic altceva decât la diviziune între partenerii transatlantici, în momentul în care este nevoie de solidaritate în fața multor amenințări dificile și periculoase pentru democrațiile noastre." - Geoffrey Van Orden, purtătorul de cuvânt pe probleme de apărare al Partidului Conservator din Marea Britanie.

Liderii britanici au blocat în mod repetat eforturile de creare a unei armate europene, din cauza temerilor că ar submina alianța NATO, principala structură de apărare în Europa din 1949

Este INADMISIBIL cum acest Iohannis hotărăște de unul singur Opțiuni Fundamentale Pentru Poporul Român fără măcar a se sinchisi să informeze populația României despre ce anume e vorba, fără a lansa o dezbatere publică şi fără a avea loc o Dezbatere şi un Vot În Parlament sau chiar un Referendum pe această temă

În țară se discută "despre plagiate" si noi ne Federalizăm Armata pe Ascuns, fără ca Public Nimeni să Ştie, ca să vă dați seama ce manipularea progresista ordinară se face

ARTICOLUL 91

(1) Preşedintele încheie tratate internaţionale în numele României, negociate de Guvern, şi le supune spre ratificare Parlamentului, într-un termen rezonabil.

Celelalte tratate şi acorduri internaţionale se încheie, se aprobă sau se ratifică potrivit procedurii stabilite prin lege.

Atenție: N-am auzit să fi negociat Guvernul "ceva" despre "Armata lui Juncker"

Atenție: Tratatul despre "Armata lui Juncker" dacă îi trece Sasului prin cap să-l semneze în numele României, trebuie supus spre ratificare parlamentului într-un termen rezonabil.

DAR înainte de asta, CEREM PARLAMENTULUI SĂ INTERVINĂ ŞI SĂ OPREASCĂ ACEASTĂ NEBUNIE CU "FEDERALIZAREA ARMATEI ROMÂNE" ŞI Dizolvarea ei în Armata UE.

De fapt, Iohannis i-a tras-o Partenerului Strategic înainte ca acesta să ne-o Tragă de Două Ori

Iohannis a părăsit Axa Washington - Londra şi a băgat România în "Armata lui Juncker"

La "ARMATA LUI JUNCKER" a aderat şi Iohannis cu "România cu tot", fără să întrebe pe nimeni şi fără să dezbată cu nimeni, de parcă e singur ìn țară.

Sursele noastre spun, că acest lucru ar fi cauzat NEMULȚUMIRE în rândul americanilor şi că ieşirilor celor doi Ambasadori Americani de la Chişinău şi de la București, ar fi un răspuns Asimetric al Departamentului de Stat care i-a arătat lui Iohannis cam ce se poate întâmpla în zonă în doar câteva zile dacă Iohannis va continua să sprijine fantomatica armată a lui Juncker.

De fapt, Iohannis i-a tras-o Partenerului Strategic înainte ca acesta să ne-o Tragă de Două Ori prin cei doi Ambasadori. Şi noi care ca proștii îl înjuram pe Partenerul Strategic...

INCREDIBIL...Și ne mai mirăm că ies ăștia cu Steagul Ținutului Secuiesc în Brațe sau cu tezele "Moldovenilor diferiți de Români la Chișinău", ca să ne arate pisica supărați fiind...

Dar nu de Partenerul Strategic ne doare pe noi, deși e o porcărie ce le-a făcut Iohannis și de ne trage Partenerul, 'de supărare', o palmă cu Harghita și Covasna sau cu Moldova ...zburăm în țăndări...Sasu' orbit de Merkel se joacă cu integritatea țării...

Chiar și așa....NI SE FÂLFÂIE de Partenerul Strategic, de orice AXĂ...și de alte LOZINCĂRII de tipul ăsta

NE DOARE DE DISPARIȚIA ARMATEI ROMÂNE care va fi "FEDERALIZATĂ" în Armata Bruxelles-ului ca PRIM PAS spre DISPARIȚIA EI

ȘI CUM VA DISPĂREA ARMATA NOASTRĂ.....AȘA VA DISPĂREA ȘI ROMÂNIA.

Rețeta franco-germană a Federalizărilor o aveți aici - azi se federalizează Armata, mâine se va federaliza Orice Altceva din România, până vom ajunge o simplă tarla:

Documentul prevede instituirea unui comandament militar european "comun și permanent", precum și crearea structurilor militare ale UE, inclusiv o comandă logistică a UE și o comandă medicală a UE.

Documentul cere statelor membre ale UE să integreze logistica militară și achizițiile militare, să integreze coordonatele de cercetare și dezvoltare militară și politicile în materie de sincronizare a finanțărilor și de planificare militară.

Colectarea de informații militare ale UE ar urma să fie îmbunătățită prin utilizarea sateliților europeni; o academie militară comună a UE "va promova un corp militar comun de ofițeri şi un spirit comun european."

Și nu exagerăm cu nimic când spunem asta. Mai citiți odată ce prevede documentul Franco-German pe care Iohannis îl ține ascuns.

Armata va fi ca pe vremea Imperiului Roman: când dacii din Dacia erau duşi obligatoriu, să facă armata în Britannia (Cohors I Aelia Dacorum), iar cei din Orient şi din Sudul Italiei erau aduşi să facă armata la noi, în legiunile din Dacia, pe baza serviciului militar "UE" obligatoriu, ca modalitate de omogenizare etnică a Imperiului. După care, la lăsarea la vatră, tot pentru omogenizarea etnică, primeau acolo unde făcuseră armata şi teren agricol, teren pe care-l lucrau băștinașii ca zilieri, şi unde băştinaşii, adică noi, le spuneam cu respect "veterānī" - "beterani", adică ...bătrâni.

Prin urmare, "armata lui Juncker" vrea să-şi instaleze cu timpul garnizoanele UE peste tot. Oltenii noștri vor face armata obligatorie în Franța alături de niște italieni şi portughezi, în garnizoana UE de la Limoges, condusă 'întâmplător' de francezi şcoliți la noua Academie Militară UE, secuii vor fi duși în armată, în Tirol (că tot le place lor acolo), în timp ce unguri, nemți şi francezi şi poate vreo 2-3 moldoveni (din ăia care 'nu-s români') vor fi instruiți să tragă cu tunul în garnizoana UE, de la Năvodari, garnizoană comandată de ofițeri germani, şcoliți la "Înalta Academie Militară UE" de la Berlin.

Câte un prost arivist de la noi, va primi la Limoges o "medalie militară UE", pentru c-a rămas fără un ochi în Siria, medalie pe care o va arăta mândru la vecinii din Băicoi când va avea 3 zile concediu de "Zilele Federației". Ziarele "The Truth", "HotNews" și "Le Penseur" vor scrie un articol elogios despre el, iar seara va participa la emisiunea "The Power Games" de la Reality TV după care va repeta prestația la "The Federation TV", unde va spune "Bună Seara" în limba română la începutul și la sfârșitul emisiunii ca un favor al multiculturalismului făcut băștinașilor. Guvernatorul local, un neamț din Freiburg, îl va da ca exemplu, copiilor la școală, la deschiderea anului școlar. Mai târziu va apărea o lecție despre el în Manualul de Limba și Literatura Federației pentru clasa IV.

Armata Română va fi demult dispărută la acel moment, şi am descris situația doar ca să puteți simți concret ce va însemna Federalizarea Europeană. Și asta înseamnă doar federalizarea armatei.

Pe cerul UE-ului, că nu mai putem vorbi de "Cerul Patriei", vor zbura avioane UE, proprietatea Bruxelles-ului, produse de Airbus şi pilotate de spanioli şi italieni care vor ateriza la baza UE-ului de la Câmpia Turzii a Garnizoanei UE "UE-Siebenbürger-01425"

Decât așa ceva, nu mai bine mergem toți 20 de milioane şi ne facem mâine o Poză Mare, Mare, cu Steagul Ținutului Secuiesc? Chiar, pe bune, o spunem...Deja ni se pare o idee minunată...

Măcar DECEBAL s-a bătut 6 ani în două războaie sângeroase, 101-102 și 105-106 și și-a pus singur capăt zilelor decât să vadă așa ceva. Azi, noi, APLAUDĂM FEDERALIZAREA ca maimuțele....și suntem mândri de ea. Practic, nici măcar nu realizăm ce ni se întâmplă în halul ăsta de îndobitociți am ajuns...

SĂ NE FIE RUȘINE.

  • Criticii spun că crearea unei armate europene, un obiectiv urmărit de multă vreme de federaliștii europeni, ar atrage după sine un transfer fără precedent al suveranității statelor naționale din Europa către birocrații nealeși de nimeni din Bruxelles, capitala de facto a Uniunii Europene.

  • Alții spun că eforturile de a progresa cu privire la integrarea europeană de apărare arată că liderii europeni au învățat prea puțin din Brexit, și sunt determinați să continue încercarea lor de a construi un superstat european, indiferent de opoziția pe care o întâmpină din partea unor segmente largi ale publicului european.

  • "Acelora dintre noi care am avertizat mereu despre ambițiile de apărare ale Europei ni s-a spus întotdeauna să nu ne îngrijorăm ... Ni se spune mereu să nu ne îngrijorăm cu privire la integrarea viitoare și apoi ea se întâmplă. Am fost prea des prostiți înainte și nu mai trebuie să ne lăsăm prostiți din nou. " - Liam Fox, fostul secretar britanic al apărării.

  • "Crearea unor structuri de apărare ale UE, separate de NATO, nu va duce la nimic altceva decât la diviziune între partenerii transatlantici, în momentul în care este nevoie de solidaritate în fața multor amenințări dificile și periculoase pentru democrațiile noastre." - Geoffrey Van Orden, purtătorul de cuvânt pe probleme de apărare al Partidului Conservator din Marea Britanie.

Liderii europeni discută despre "propuneri de anvergură", pentru a construi o armată pan-europeană, potrivit unui document al ministerului apărării francez scurs către ziarul german, Süddeutsche Zeitung.

Eforturile sunt parte a planurilor de relansare a Uniunii Europene, la festivitățile de la Roma, festivități ce vor avea loc în luna martie 2017 şi care vor marcha cea de a 60-a aniversare a Tratatului de la Roma, cel care a stabilit Comunitatea Europeană.

Documentul confirmă zvonurile că oficialii europeni se grabesc mai departe cu integrarea europeană în domeniul apărării acum când Marea Britanie - principala putere militară în Europa - va ieși din Uniunea Europeană a celor 28 de membri.

Liderii britanici au blocat în mod repetat eforturile de creare a unei armate europene, din cauza temerilor că ar submina alianța NATO, principala structură de apărare în Europa din 1949 .

Susținătorii integrării europene a apărării susțin că integrarea este necesară pentru a contracara amenințările de securitate în creștere și că ar economisi miliarde de euro cheltuite în prezent prin dublarea mai multor cheltuiele de apărare identice în diferite țări.

Criticii spun că crearea unei armate europene, un obiectiv urmărit de multă vreme (a se vedea apendicele de mai jos) de către Federaliștii europeni, ar atrage după sine un transfer fără precedent al suveranității statelor naționale din Europa către birocrații nealeși de nimeni de la Bruxelles, capitala de facto a Uniunii Europene.

Alții spun că eforturile de a progresa cu privire la integrarea europeană de apărare arată că liderii europeni au învățat prea puțin din Brexit - din decizia din 23 iunie 2016, luată de către alegătorii britanici ca să părăsească UE-ul - și sunt hotărâți să continue încercarea lor de a construi un superstat european, indiferent de opoziția puternică existentă în numeroase segmente ale publicului european.

Süddeutsche Zeitung a scris că a obținut o copie a unui document "de principiu" de șase pagini, scris în comun de către ministrul francez al Apărării, Jean-Yves Le Drian, și de către omologul său german, Ursula von der Leyen. Documentul prevede instituirea unui comandament militar european "comun și permanent", precum și crearea structurilor militare ale UE, inclusiv o comandă logistică a UE și o comandă medicală a UE.

Documentul cere statelor membre ale UE să integreze logistica militară și achizițiile militare, să integreze coordonatele de cercetare și dezvoltare militară și politicile în materie de sincronizare a finanțărilor și de planificare militară.

Colectarea de informații militare ale UE ar urma să fie îmbunătățită prin utilizarea sateliților europeni; o academie militară comună a UE "va promova un corp militar comun de ofițeri şi un spirit comun european."

Potrivit ziarului, documentul va fi distribuit liderilor europeni la summit-ul informal din Bratislava, Slovacia, ce va avea loc, azi, pe 16 septembrie 2016.

Franța și Germania, vor cere liderilor celorlalte state membre ale UE nu doar să aprobe măsurile, dar, de asemenea, le vor cere "să discute despre o implementare rapidă a lor."

Mai exact, Franța și Germania vor dori pentru prima dată să activeze articolul 44 din Tratatul de la Lisabona (de asemenea, cunoscut sub numele de Constituția Europeană). Prezenta clauză permite anumitor state membre ale UE, "care sunt dispuse și au capacitatea necesară" să continue să accelereze "sarcina" de integrare a apărării militare, chiar și în cazul în care alte state membre ale Uniunii Europene dezaprobă acest lucru.

Potrivit lui Süddeutsche Zeitung:

"În urma referendumului britanicilor de a părăsi Uniunea Europeană, cancelarul Angela Merkel și președintele francez François Hollande au decis să demonstreze puterea UE și au decis să împingă restul statelor membre pentru a arăta mai multă unitate.

Mai ales în politica de apărare comună, au fost puse multe proiecte în așteptare, deoarece Marea Britanie le-a respins. Fără Londra, cele două state fondatoare ale UE, Franța și Germania, trag speranța că pot lua decizii rapide. "


De aici traducerea e automată şi needitata

La 8 septembrie, Defense News a raportat că crearea unei armate europene a fost punctul central al unei reuniuni 22 august între liderii din Franța, Germania și Italia în Napoli, în cazul în care cei trei au declarat "începutul unei noi Europe." Această reuniune a fost urmată de o reuniune a miniștrilor apărării din cele trei țări din Paris, pe 5 septembrie.

Potrivit lui Defense News, Italia face lobby Franța și Germania să "susțină un plan de pauze fiscale europene și finanțarea programelor europene comune de achiziții de apărare și de dezvoltare, ca parte a unei oferte de a construi o armată europeană."

Un proiect de document confidențial circulat de Italia cere "stimulente fiscale și financiare pentru a sprijini noi programe de cooperare UE pentru dezvoltare și achiziții comune ale echipamentelor și infrastructurii de sprijin de securitate comună a UE și politica de apărare."

Într-un interviu acordat 08 septembrie La Repubblica, șeful politicii externe a UE, Federica Mogherini, a cerut stabilirea unui comandament militar permanent al UE de la Bruxelles, care să gestioneze toate operațiunile curente și viitoare militare ale UE. "Acest lucru ar putea deveni nucleul în jurul căruia ar putea fi construit o structură comună de apărare europeană", a spus ea.

Mogherini a insistat că "noi nu vorbim despre o armată europeană, ci despre apărarea europeană: ceva ce putem face într-adevăr, în mod concret, începând de acum." Ea a subliniat de asemenea că politica de apărare a UE va rămâne sub controlul guvernelor europene, mai degrabă decât Comisia Europeană, brațul puternic executiv al Uniunii Europene.

La 7 septembrie, cu toate acestea, The Times a raportat că Mogherini va prezenta liderilor UE care au participat la summitul de la Bratislava, cu o "foaie de parcurs" și un "calendar" pentru crearea structurilor militare ale UE, care sunt "fundamentul unei armate europene." Potrivit ziarului, planurile ei pentru structurile militare capabile "să acționeze în mod autonom" din partea NATO au condus la temeri că "UE vrea să rivalizeze alianța transatlantică."

Times a citat-o pe Mogherini spunând că ea a fost profitând de "spațiu politic" deschis prin vot Brexit:

"Ar putea suna puțin dramatic, dar ne aflăm în acest moment de cotitură. Am putea relansa proiectul nostru european și face mai funcțional și puternic pentru cetățenii noștri și restul lumii. Sau am putea diminua intensitatea și puterea ei. Avem politic spațiu astăzi să facă lucruri care nu au fost într-adevăr greu de realizat în anii anteriori. "

Pe data de 27 mai, Sunday Times a raportat că pași spre crearea unei armate europene au fost ținute secrete de alegători britanici, până în ziua de după 23 iunie referendum:

"Într-un efort de a evita deraierea primului-ministru" să rămână "campanie, planurile de politică nu vor fi trimise către guvernele naționale până în ziua votului britanicilor. Pana atunci, doar un mic grup de ambasadori a Comitetului politic și de securitate ale UE, care trebuie să plece dispozitivele electronice ale acestora în afara o cameră închisă ermetic, se poate citi propunerea. "

La 28 iunie, la doar câteva zile după referendumul britanic, a prezentat Mogherini liderii europeni care participă la summitul UE de la Bruxelles, cu "Strategia globală a UE privind politica externă și de securitate." Documentul cere în mod explicit pentru integrarea europeană de apărare, și, implicit, solicită crearea unei armate europene.

Conform documentului, strategia UE "alimentează ambiția de autonomie strategică pentru Uniunea Europeană." Aceasta adaugă: "sincronizare treptată și adaptare reciprocă a ciclurilor naționale de planificare a apărării și a dezvoltării capacităților poate spori convergența strategică între statele membre."

Într-un interviu cu The Telegraph, Liam Fox, fost secretar de apărare, care a servit în cadrul fostului prim-ministru David Cameron, a declarat:

"Acelora dintre noi care au avertizat mereu despre ambițiile de apărare ale Europei ni s-a spus întotdeauna să nu ne facem griji, dar pas cu pas, o uniune tot mai strânsă este pe cale să devină o realitate. Nu ne putem permite să fim prostiți la acest referendum, așa cum am fost înșelați în 1975".

"Cel mai bun mod de a ne proteja este de a rămâne aproape de SUA. Bugetul de apărare al SUA este mai mare decât al următoarelor 11 țări din lume puse împreună. Intențiile de apărare ale Europei sunt o fantezie periculoasă și există riscul de a ne vedea tăiați de la cel mai apropiat și cel mai puternic aliat al nostru.

"Ni s-a spus mereu să nu vă faceți griji cu privire la integrarea viitoare și apoi vedem că se întâmplă. Am fost prea des prostiți înainte și nu trebuie să ne lăsăm prostiți din nou."

Purtătorul de cuvânt pe probleme de apărare al Partidului Conservator, Geoffrey Van Orden, a declarat că implicațiile ambițiilor de apărare ale UE sunt îngrijorătoare:

"Cu toți putem vedea că UE ar putea juca un rol util în prevenirea conflictelor și în unele aspecte civile ale gestionării crizelor. Dar ambițiile sale merg dincolo de asta. Motivul UE nu este acela de a crea capacități militare suplimentare, ci de a realiza integrarea pe apărare ca un pas cheie pe drumul spre un stat federal al UE.

"Statele Unite și într-adevăr, Marea Britanie, sunt induse în eroare în cazul în care ne imaginăm că o astfel de mișcare va spori puterea NATO - Garantul cheie al apărării noastre colective".

Dimpotrivă, crearea structurilor de apărare ale UE, separat de NATO, nu va duce la altceva decât la diviziune între partenerii transatlantici într-un moment în care este nevoie de solidaritate în fața multor amenințări dificile și periculoase pentru democrațiile. "

Mike Hookem, purtătorul de cuvânt pe probleme de apărare al Partidului Independenței din Marea Britanie (UKIP), a declarat că partidul său a avertizat cu ani în urmă cu privire la pericolele reprezentate de conceptul de armată a UE:

"Mă bucur să văd că oamenii se trezesc în cele din urmă. O armată a UE nu a fost o invenție a euroscepticilor care au avertizat asupra acestui lucru, există mulți în Bruxelles aplecați spre Iad, pentru a face ca acest lucru să se întâmple."
Citiți și

1. Merkel şi Hollande vor să facă din Europa, Federația comunistului Spinelli. Iohannis a aderat la Armata lui Juncker. Marine Le Pen vrea un referendum FREXIT și declară "Sfârșitul Uniunii Europene Federaliste" şi "Începutul unei Europe a Națiunilor"

Nota Redacției - Autoritățile Române ne ascund Adevărul şi Evită să vorbească deschis despre proiectul european: Proiectul actual al Uniunii Europene este Proiectul Unei Europa Federale din care Statele Naționale vor dispărea.


2. NE FEDERALIZĂM ARMATA, CEREM PARLAMENTULUI SĂ INTERVINĂ. Despre ARMATA LUI JUNCKER. Citiți şi vă minunați la ce A ADERAT IOHANNIS şi ÎN CE CHESTIE A BĂGAT ROMÂNIA fără să vorbească cu NIMENI DIN ROMÂNIA de parcă e singur în țară.Cine a fost Altiero Spinelli? UN COMUNIST care a militat pentru o Europă Federală și pentru desființarea Statelor Naționale. Așa cum veți vedea mai jos de-abia am scăpat de internaționalismul bolșevic al Anei Pauker, al lui Lenin și a lui Stalin și ne paște un altul: un bolșevism 2.0, cel al unei Europe Federale.

Omul politic italian Altiero Spinelli (1907-1986) a fost iniţiatorul unui proiect de tratat pentru instituirea unei uniuni europene federale, prezentat de Parlamentul European – aşa-numitul „plan Spinelli”.

Acesta a fost adoptat de Parlament în 1984, cu o majoritate covârşitoare, şi a reprezentat o sursă importantă de inspiraţie pentru consolidarea tratatelor UE în anii ‘80 şi ‘90.

La vârsta de 17 ani, Spinelli s-a înscris în Partidul Comunist, acţiune care a condus la încarcerarea sa de către regimul fascist italian între 1927 şi 1943.

La sfârşitul războiului, a întemeiat în Italia - Mişcarea Federalistă.

A fost consilier al altor personalităţi federaliste europene ca: Alcide de Gasperi, Paul-Henri Spaak şi Jean Monnet.

Jurist de profesie a promovat toata viata construcția unei Europe Federale în care Statele Naționale vor dispărea.

Ca membru al Comisiei Europene, a fost responsabil cu domeniul politicii interne, în perioada 1970-1976.

Timp de trei ani a fost deputat din partea Partidului Comunist Italian, înainte de a fi ales membru al Parlamentului European, în 1979.Iată Manifestul "Spinelli" - o relansarea a ideilor lui Spinelli - manifest lansat la Bruxelles - manifest semnat și de Mircea Diaconu și de Renate Weber

sursa: spinelligroup.eu/sign-manifesto
Citiți și:

Europarlamentari români au semnat pentru Desființarea României. Atenție pe cine trimiteți europarlamentari. Renate Weber și Mircea Diaconu au semnat manifestul Spinelli care susține o Europă Federală și Desființarea Statelor Naționale

Mircea Diaconu cel care a semnat pentru desființarea Statului Național Român ne ia de proști. El se face că nu înțelege ce înseamnă o Europă Federală în care Statele Naționale vor fi desființate. Ce a declarat Diaconu după ce am publicat ce a făcut.

Care este programul politic al lui SOROS, si al oamenilor din jurul sau organizati in Democracy Alliance, program pe care SOROS il propaga prin ONG-urilor sale dar si prin oameni bine infipti in institutiile publice din diverse stateSubmitted by Soeren Kern via The Gatestone Institute,

  • Critics say that the creation of a European army, a long-held goal of European federalists, would entail an unprecedented transfer of sovereignty from European nation states to unelected bureaucrats in Brussels, the de facto capital of the EU.
  • Others say that efforts to move forward on European defense integration show that European leaders have learned little from Brexit, and are determined to continue their quest to build a European superstate regardless of opposition from large segments of the European public.
  • "Those of us who have always warned about Europe's defense ambitions have always been told not to worry... We're always told not to worry about the next integration and then it happens. We've been too often conned before and we must not be conned again." — Liam Fox, former British defense secretary.
  • "[C]reation of EU defense structures, separate from NATO, will only lead to division between transatlantic partners at a time when solidarity is needed in the face of many difficult and dangerous threats to the democracies." — Geoffrey Van Orden, UK Conservative Party defense spokesman.

European leaders are discussing "far-reaching proposals" to build a pan-European military, according to a French defense ministry document leaked to the German newspaper, the Süddeutsche Zeitung.

The efforts are part of plans to relaunch the European Union at celebrations in Rome next March marking the 60th anniversary of the Treaty of Rome, which established the European Community.

The document confirms rumors that European officials are rushing ahead with defense integration now that Britain — the leading military power in Europe — will be exiting the 28-member European Union.

British leaders have repeatedly blocked efforts to create a European army because of concerns that it would undermine the NATO alliance, the primary defense structure in Europe since 1949.

Proponents of European defense integration argue that it is needed to counter growing security threats and would save billions of euros in duplication between countries.

Critics say that the creation of a European army, a long-held goal (see Appendix below) of European federalists, would entail an unprecedented transfer of sovereignty from European nation states to unelected bureaucrats in Brussels, the de facto capital of the EU.

Others say that efforts to move forward on European defense integration show that European leaders have learned little from Brexit — the June 23 decision by British voters to leave the EU — and are determined to continue their quest to build a European superstate regardless of opposition from large segments of the European public.

The Süddeutsche Zeitung reported that it had obtained a copy of a six-page position paper, jointly written by French Defense Minister Jean-Yves Le Drian and his German counterpart, Ursula von der Leyen. The document calls for the establishment of a "common and permanent" European military headquarters, as well as the creation of EU military structures, including an EU Logistics Command and an EU Medical Command.

The document calls on EU member states to integrate logistics and procurement, coordinate military R&D and synchronize policies in matters of financing and military planning. EU intelligence gathering would be improved through the use of European satellites; a common EU military academy would "promote a common esprit de corps."

According to the newspaper, the document will be distributed to European leaders at an informal summit in Bratislava, Slovakia, on September 16. France and Germany will ask the leaders of the other EU member states not only to approve the measures, but also to "discuss a fast implementation."

Specifically, France and Germany will for the first time activate Article 44 of the Lisbon Treaty (also known as the European Constitution). This clause allows certain EU member states "which are willing and have the necessary capability" to proceed with the "task" of defense integration, even if other EU member states disapprove.

According to Süddeutsche Zeitung:

"In the wake of the British referendum to leave the European Union, Chancellor Angela Merkel and French President François Hollande have decided to demonstrate the EU's strength and to push the remaining member states to show more unity. Especially in defense policy, many projects were put on hold because Britain vetoed them. Without London, the two EU founding states, France and Germany, hope for swift decisions."

On September 8, Defense News reported that the creation of a European army was the central focus of an August 22 meeting between the leaders of France, Germany and Italy in Naples, where the three declared "the beginning of a new Europe." That meeting was followed by a meeting of defense ministers from the three countries in Paris on September 5.

According to Defense News, Italy is lobbying France and Germany to "back a plan for European tax breaks and financing for joint European defense procurement and development programs, as part of a bid to build a European army."

A confidential draft document circulated by Italy calls for "fiscal and financial incentives to support new EU cooperative programs for development and joint purchases of equipment and infrastructure supporting the EU's Common Security and Defense Policy."

In a September 8 interview with La Repubblica, the EU's foreign policy chief, Federica Mogherini, called for the establishment of a permanent EU military headquarters in Brussels that would manage all current and future EU military operations. "This could become the nucleus around which a common European defense structure could be built," she said.

Mogherini insisted that "we are not talking about a European army but about European defense: something we can really do, concretely, starting now." She also stressed that EU defense policy would remain under the control of European governments rather than the European Commission, the powerful executive arm of the EU.

On September 7, however, The Times reported that Mogherini will present EU leaders attending the summit in Bratislava with a "road map" and a "timetable" for creating EU military structures, which are "the foundation of a European army." According to newspaper, her plans for military structures able "to act autonomously" from NATO have led to fears that "the EU is seeking to rival the transatlantic alliance."

The Times quoted Mogherini as saying she was taking advantage of the "political space" opened by the Brexit vote:

"It might sound a bit dramatic but we are at this turning point. We could relaunch our European project and make it more functional and powerful for our citizens and the rest of the world. Or we could diminish its intensity and power. We have the political space today to do things that were not really doable in previous years."

On May 27, the Sunday Times reported that steps towards creating a European army were being kept secret from British voters until the day after the June 23 referendum:

"In an effort to avoid derailing the Prime Minister's 'Remain' campaign, the policy plans will not be sent to national governments until the day after Britons vote. Until then, only a small group of EU political and security committee ambassadors, who must leave their electronic devices outside a sealed room, can read the proposal."

On June 28, just days after the British referendum, Mogherini presented European leaders attending an EU summit in Brussels with the "EU Global Strategy on Foreign and Security Policy." The document explicitly calls for European defense integration, and implicitly calls for the creation of a European army.

According to the document, the EU strategy "nurtures the ambition of strategic autonomy for the European Union." It adds: "Gradual synchronization and mutual adaptation of national defense planning cycles and capability development can enhance strategic convergence between member states."

In an interview with The Telegraph, Liam Fox, a former defense secretary who served under former Prime Minister David Cameron, said:

"Those of us who have always warned about Europe's defense ambitions have always been told not to worry, but step-by-step that ever closer union is becoming a reality. We cannot afford to be conned in this referendum as we were conned in 1975.

 

"The best way to protect ourselves is to stay close to the US. The US defense budget is bigger than the next 11 countries in the world put together. Europe's defense intentions are a dangerous fantasy and risk cutting us off from our closest and most powerful ally.

 

"We're always told not to worry about the next integration and then it happens. We've been too often conned before and we must not be conned again."

The Conservative Party's defense spokesman, Geoffrey Van Orden, said the implications of the EU's defense ambitions are worrying:

"We can all see that the EU might play a useful role in conflict prevention and in some civil aspects of crisis management. But its ambitions go beyond that. The EU motive is not to create additional military capability but to achieve defense integration as a key step on the road to a federal EU state.

 

"The US and indeed the UK are being misled if they imagine that such moves will enhance NATO — the key guarantor of our collective defense. On the contrary, creation of EU defense structures, separate from NATO, will only lead to division between transatlantic partners at a time when solidarity is needed in the face of many difficult and dangerous threats to the democracies."

Mike Hookem, the defense spokesman of the UK Independence Party (UKIP), said his party had been warning about the dangers posed by the EU army concept for years:

"I'm pleased to see people are finally waking up. An EU army is not some Eurosceptic fantasy, there are many in Brussels hell-bent on making it happen."


Soldiers from the Eurocorps on parade in Strasbourg, France, on January 31, 2013. Eurocorps is an intergovernmental military unit of approximately 1,000 soldiers from Belgium, France, Germany, Luxembourg and Spain, stationed in Strasbourg. (Image: Claude Truong-Ngoc/Wikimedia Commons)

 

Appendix

Select quotes regarding a European army

European federalists have been calling for the creation of a European army in one form or another since 1950. Although a European army is still a long way away from becoming reality, the ultimate goal of European federalists is full defense integration leading to a European military under supranational control.

Since the Lisbon Treaty, which forms the constitutional basis of the European Union, entered into force in December 2009, the political momentum toward European defense integration has picked up steam. The drive toward European defense integration has accelerated during the Obama administration, which has often appeared indifferent to Europe and transatlantic relations. Another important obstacle to European defense integration was removed when Britons voted in June 2016 to exit the European Union.

What follows is a collection of quotes from senior European officials regarding a European army and integrated defense.

September 9. The EU's foreign policy chief, Federica Mogherini, said:

"I believe a window of opportunity has been opened to give life to a European defense. I wanted to send the message that, despite the British exit, Europe can and must move forward with the process of integration. The prospect of Brexit offered an opportunity not to be slowed by the country that was always most determinedly opposed to the idea of pooling the instruments of defense."

August 26. Hungarian Prime Minister Viktor Orbán, a staunch critic of the EU's migration policies, said a joint European army was needed to keep migrants out. At a news conference after a meeting between Central European member states and German Chancellor Angela Merkel in Warsaw, Orbán said: "We should list the issue of security as a priority, and we should start setting up a common European army."

August 22. Czech Prime Minister Bohuslav Sobotka called for greater European military integration:

"Our experiences with the last migration wave have shown the importance of Europe's internal borders. In the face of uncontrolled mass migration, even states in the center of Europe have realized that internal borders must be better controlled. Aside from better coordinated foreign and security policy, I also believe that in the long term, we will be unable to do without a joint European army."

July 23. Hungarian Prime Minister Viktor Orbán said:

"The withdrawal of the British from the EU has led to a significant reduction in the continent's military strength, and from a military policy perspective we must not remain in this defenseless position... A European army must protect the continent from two sides, from the East and from the South, in terms of protecting against terrorism and migration. Europe cannot even continue to exist without an alliance — a joint EU army."

July 13. The German Defense Ministry released a white paper outlining the country's future defense and security policies. The document calls for steps leading to the creation of an EU army, such as the integration of military capabilities and defense industries. "We are aiming to establish a permanent European civil-military operational headquarters in the medium term," it says. The white paper also says that citizens of other EU countries could be allowed to serve in the German army. Defense Minister Ursula von der Leyen said:

"Britain has paralyzed the European Union on the issues of foreign and security policy. This cannot mean that the rest of Europe remain inactive, but rather we need to move forward on these big issues."

June 28. French Foreign Minister Jean-Marc Ayrault and German Foreign Minister Frank-Walter Steinmeier released a joint document titled "A Strong Europe in a World of Uncertainties." It states:

"The security of EU member states is deeply interconnected, as these threats now affect the continent as a whole: any threat to one member state is also a threat to others. We therefore regard our security as one and indivisible. We consider the European Union and the European security order to be part of our core interests and will safeguard them in any circumstances.

"In this context, France and Germany recommit to a shared vision of Europe as a security union, based on solidarity and mutual assistance between member states in support of common security and defense policy. Providing security for Europe as well as contributing to peace and stability globally is at the heart of the European project.

"France and Germany will promote the EU as an independent and global actor able to leverage its unique array of expertise and tools, civilian and military, in order to defend and promote the interests of its citizens. France and Germany will promote integrated EU foreign and security policy bringing together all EU policy instruments.

"The EU should be able to plan and conduct civil and military operations more effectively, with the support of a permanent civil-military chain of command. The EU should be able to rely on employable high-readiness forces and provide common financing for its operations. Within the framework of the EU, member states willing to establish permanent structured cooperation in the field of defense or to push ahead to launch operations should be able to do so in a flexible manner. If needed, EU member states should consider establishing standing maritime forces or acquiring EU-owned capabilities in other key areas."

June 26. In an interview with Welt am Sonntag, the Chairman of the European Parliament's Foreign Affairs Committee, Elmar Brok, called for the immediate creation of a joint military headquarters and for the eventual establishment of an EU army:

"We need a common military headquarters and a coalition of the willing in accordance with the permanent structural cooperation of the EU Treaty. An EU army could eventually arise from such a group. This could help to strengthen the role of Europeans in the security and defense policy, together better fulfill the responsibility of Europe in the world and also to achieve more synergies in defense spending."

June 24. French President François Hollande said:

"Europe needs to be a sovereign power deciding its own future and promoting its model. France will therefore be leading efforts to ensure Europe focuses on the most important issues: the security and defense of our continent, to protect our borders and preserve peace in the face of threats."

May 29. British Armed Forces Minister Penny Mordaunt said: "A centrally controlled army would be a massive step to the EU's goal of full political integration, but it would be a very dangerous move."

February 4. German Defense Minister Ursula von der Leyen confirmed an agreement to integrate some 800 German soldiers into the Dutch navy. While in Amsterdam, where she met with the Dutch Defense Minister, Jeanine Hennis-Plasschaert, von der Leyen called the plan a "prime example for the building of a European defense union."

December 15, 2015. The European Commission proposed creating a European Border and Coast Guard. The proposal, which was put forward in response to the ongoing European migrant crisis, called for a rapid reaction force of 1,500 officers who would be able to deploy even if a member state did not ask for its help.

October 15, 2015. The president of the European People's Party (EPP), Joseph Daul, said: "We are going to move towards an EU army much faster than people believe."

September 12, 2015. An unpublished position paper drawn up by Europe and Defence policy committees of German Chancellor Angela Merkel's Christian Democratic Party (CDU) was leaked to The Telegraph. The document sets out a detailed 10-point plan for military co-operation in Europe. It calls for "a permanent structured and coordinated cooperation of national armed forces in the medium term." It adds:

"In the long run, this process should according to the present German coalition agreement lead also to a European Army subject to Parliamentarian control.

"In the framework of NATO, a uniform European pillar will be more valuable and efficient for the USA than with the present rag-rug characterized by a lack of joint European planning, procurement, and interoperability."

June 15, 2015. Michel Barnier, Special Adviser on European Defence and Security Policy to European Commission President Jean-Claude Juncker, wrote:

"Member States are slow to accept that they need to go beyond a model where defense is a matter of strict national sovereignty.... It is time for a reckoning: traditional methods of cooperation have reached their limits and proved insufficient. European defense needs a paradigm change in line with the exponential increase in global threats and the volatility of our neighborhood. The past has shown that European defense does move ahead if and when there is political will."

March 9, 2015. In an interview with Die Welt, European Commission President Jean-Claude Juncker said the EU should establish its own army to show Russia it is serious about defending European values:

"Europe has lost a huge amount of respect. In foreign policy too, we are not taken seriously. A common European army would show the world that there will never again be war between EU countries. Such an army would help us to build a common foreign and security policy and allow Europe to meet its responsibilities in the world. With its own army, Europe could respond credibly to a threat to peace in a member country or in a neighboring country of the European Union."

German Chancellor Angela Merkel and Foreign Minister Frank-Walter Steinmeier said they support Juncker's proposal for a European army. In an interview with Tagesspiegel, Steinmeier added:

"The long-term goal of a European army is a major policy objective and has been part of the Social Democratic Party's (SPD) party program for many years. Given the new risks and threats to peace in Europe we now need, as a first step, a rapid adaptation and updating of the common European security strategy."

March 8, 2015. In an interview with Deutschlandfunk radio, German Defense Minister Ursula von der Leyen said:

"I think that the German army is ready, under certain circumstances, to be subordinated to the control of another nation. That is the goal, that in the European Union we step by step more firmly establish our cooperation, especially in security policy. This intertwining of armies with a view to having a European army is the future."

May 15, 2014. Jean-Claude Juncker, the European People's Party lead candidate for president of the next European Commission, wrote:

"I believe that we need to work on a stronger Europe when it comes to security and defense matters. Yes, Europe is chiefly a 'soft power.' But even the strongest soft powers cannot make do in the long run without at least some integrated defense capacities. The Treaty of Lisbon provides for the possibility, for those Member States who want to do so, to pool their defense capabilities in the form of a permanent structured cooperation."

December 19, 2013. The speaker of the European Parliament, Martin Schulz, called for the creation of a European army: "If we wish to defend our values and interests, if we wish to maintain the security of our citizens, then a majority of MEPs consider that we need a headquarters for civil and military missions in Brussels and deployable troops."

November 15, 2009. In an interview with The Times, Italian Foreign Minister Franco Frattini said it is a "necessary objective to have a European army." He added:

"Every country duplicates its forces, each of us puts armored cars, men, tanks, planes, into Afghanistan. If there were a European army, Italy could send planes, France could send tanks, Britain could send armored cars, and in this way we would optimize the use of our resources. Perhaps we won't get there immediately, but that is the idea of a European army."

May 6, 2008. German Foreign Minister Frank-Walter Steinmeier called for the establishment of the European army "as soon as possible." He said he had been in talks with his French counterpart to discuss "future structures" of a European army.

December 10-11, 1999. European officials meeting in Helsinki agreed to develop a European Rapid Reaction Force. Also known as the Helsinki Headline Goal, EU member states pledged that by 2003 they would be able to deploy a European military force of 60,000 troops within 60 days and for a period of potentially one year. This goal has never been met.

December 3-4, 1988. British Prime Minister Tony Blair and French President Jacques Chirac met at the French port city of Saint-Malo to discuss future EU defense integration. The summit declaration, which laid the political foundation for a common European defense policy, stated:

"The European Union needs to be in a position to play its full role on the international stage... The Union must have the capacity for autonomous action, backed up by credible military forces, the means to decide to use them, and a readiness to do so, in order to respond to international crises."

October 24, 1950. The Pleven Plan, named after French Prime Minister René Pleven, was the first plan to create a unified European army. It proposed the "immediate creation of a European army tied to the political institutions of a united Europe." It stated:

"A European army cannot be created simply by placing national military units side by side, since, in practice, this would merely mask a coalition of the old sort. Tasks that can be tackled only in common must be matched by common institutions. A united European army, made up of forces from the various European nations must, as far as possible, pool all of its human and material components under a single political and military European authority."

The Pleven Plan was rejected by the French Parliament because it infringed on France's national sovereignty.


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Medic acuză: În fazele inițiale, te faci bine în 24 de ore cu o singură perfuzie. România refuză să cumpere tratamentul. În faze mai grave există tratament cu un înalt grad de eficiență:Tocilizumab. România nu-l cumpără. Opinia Fluierul.ro

Încă o dezinformare și o marotă soroșistă în ziarul Neue Zürcher Zeitung : Duhul legionarilor în cămăși verzi dacă nu chiar legionari în carne și oase umblă prin Academia Română și prin Biserica Ortodoxă Română.

SUA. Sen. Ron Johnson: „16.766 uciși de vaccin în 10 luni. Cu vaccinul COVID, am avut 16.766 de decese în 10 luni, administrând acest vaccin, Nu are niciun rost să obligăm vaccinarea - cu vaccinul COVID, când am avut 16.766 de decese în 10 luni” (VIDEO)

BOMBĂ ActiveNews: "Președintele Klaus Iohannis este membru al Organizației Progresiste 'European Council of Foreign Relations' un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS". Fluierul.ro a descoperit că ECFR e condusă de Carl Bildt MEMBRU AL GRUPULUI BILDERBERG

COMENTARIU Valeriu ȘUHAN: Teroarea

Ion Cristoiu: De ce nu cad partidele la o Înțelegere ca în martie 1907? Pentru că nu se confruntă cu pericolul numit Răscoala din 1907

În SUA, fără viză. România și încă trei țări ar putea intra în programul Visa Waiver

O carte pe zi: "Cei mai frumoși ani din viața lui Anton" de Norris von Schirach

Horoscop 27 octombrie – Așteptări înșelate pentru patru zodii. Se așteptau să se întâmple cu totul altceva

Republica Moldova face istorie: cumpără, pentru prima dată, gaze din alte surse decât cea rusească

Cum a învățat Emma Răducanu limba română și ce a motivat-o să câștige primul meci la Cluj Napoca

Videoconferință Mediafax "Dezvoltarea României": Vom avea un deficit de 600 - 700 de mii de ingineri în 10 ani. România nu are destui profesori de informatică

Schimbările climatice: ONU trage un semnal puternic de alarmă în privința emisiilor. Cum se prezintă rapoartele

Emma Răducanu, prima victorie pe tărâm românesc. Surpriza a oferit-o la final

Coronavirus în România 27 octombrie 2021. Bilanț complet COVID-19

Alphabet și Microsoft spulberă estimările, cu venituri de 110 miliarde de dolari

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

Incidența în Capitală a scăzut după aproape două săptămâni. Ce valori s-au înregistrat

Ciolacu: Am o comunicare cu premierul desemnat, nu am negocieri cu PNL

Continuarea filmului "Dune" a fost aprobată de Legendary și Warner Bros

Avertismentul unui medic: 95% dintre persoanele vaccinate, dar infectate, nu au afecțiune pulmonară

Transelectrica: Este foarte puțin probabil să nu găsim soluții la nivel regional în cazul unor dificultăți în alimentarea cu energie

Certificatul verde, obligatoriu pentru angajații de la stat

Amazon se pregătește pentru lansarea unei aplicații revoluționare. Ce vei putea face cu ea

Un român a băut o ladă cu bere ca să "dea afară" vaccinul

Tendințe în coafură: Balayage – ce este și cine îl poate avea?

Un virus modificat genetic care ucide celulele canceroase și distruge și celulele ce le asigură locurile de ascundere a fost dezvoltat de oamenii de știință britanici. Virusul nu atacă celulele sănătoase.

Proiecte USR. Taxa pe viciu ar urma să fie colectată direct la Ministerul Sănătății

Simona Halep și Gabriela Ruse se confruntă miercuri în primul tur la Transylvanian Open

Aşa convingi o femeie matură să facă amor cu un bărbat tânăr

Ce fac când nu mai știu cum să vă mintă. SUA. Fauci o întoarce că la Brăila sau mai exact ca Rafila și Cercel

Alexandru Cumpănașu - MARELE PLAN:Transilvania, independentă! Restul, România Federală

Romgaz a ajuns la un acord cu americanii de la Exxon pentru preluarea a 50% din perimetrul Neptun Deep. "Se estimează că tranzacția va fi finalizată în primul trimestru din 2022."

Dezvăluiri despre ultimele ore din viața lui Diego Maradona: "Avea o voce ciudată, ca a unui robot"

COMENTARIU Lelia Munteanu. Armistițiul rezervistului - o gargară cu poncifuri

TOP 10 negativ Cristiano Ronaldo. Care sunt cele mai grele înfrângeri din cariera lusitanului

Suedia suspendă vaccinarea cu Moderna pentru o perioadă nedeterminată pentru orice persoană sub 31 de ani, după ce pacienții vaccinați au dezvoltat o boală cardiacă paralizantă

Aflată sub asediu, Ambulanța Galați a suspendat concediile și zilele libere ale angajaților

Reacție la propunerea PNL. PSD vrea un armistițiu agreat de toate partidele de dreapta

Guvernul Cioloș-Soroș: Ministerul Energiei: STRATEGIA ENERGETICĂ CARE ÎI ÎNGROAPĂ PE ROMÂNI. Prețul curentului electric livrat populației va crește cu 50%

Cum pot beneficia de șomaj tehnic salariații firmelor a căror activitate este suspendată în contextul COVID-19

Scenariul propus de UDMR: armistițiu doar trei luni și refacerea alianței la începutul anului viitor

Ion Cristoiu: Cred că al treilea premier va fi Florin Cîțu. PNL e pregătit și pentru anticipate

Epidemiologul Octavian Jurma, estimări despre numărul de cazuri COVID din prima parte a lunii noiembrie

COMENTARIU Adrian Onciu: Răspunsul la întrebarea "De ce lipsesc medicamentele anticovid?"

Valeriu Gheorghiță: Cei care au făcut prima doză cu Johnson&Johnson află vineri cu ce vaccin își fac boosterul

Descoperire uriașă a celor de la NASA: Cum arată prima planetă din afara galaxiei noastre

AUR încurajează interceptările în Parlamentul României

MINCIUNA DE LA NOTRE DAME. Internauții Francezi au demontat printr-un simplu experiment MINCIUNA autorităților franceze cu focul "accidental". Lemnul de stejar NU arde în Vâlvătăi...chiar supus la o flacără accidentală relativ mare

UE a doua URSS. Komisarii Progresiști de la conducerea UE cenzurează discuțiile pe care le poartă cu SOROS. EUObserver "Details of EU Brexit talks with Blair and Soros kept secret" - "Detalii despre discuțiile UE cu SOROS și Blair ținute secrete"

Peste 100 de spitale din România, alimentate cu medicamentul care vindecă pacienții infectați cu SARS-CoV-2

Cerem Procuraturii şi Parlamentului să deschidă o ANCHETĂ. Apartenența lui Klaus Iohannis la Organizația Bilderbergilor "European Council of Foreign Relations" condusă de Bilderbergul CARL BILDT și finanțată de SOROS, a fost ștearsă rapid de site.

Companiile Blue Origin și Boeing prezintă planurile unui "parc de afaceri" în spațiu

O femeie a fost condamnată la închisoare după ce a lăsat un copil de 5 ani să moară în soare

Valeriu Gheorghiță: România va administra o cantitate înjumătățită din vaccinul Moderna la doza booster

Alimentație. Deși sunt perfecte pentru vegani, ciupercile trebuie evitate de femeile însărcinate

Facebook Papers: ce se află în documentele care zguduie cea mai mare rețea socială din lume

Un șofer inconștient spulberă o barieră la calea ferată în Prahova

VIDEO Un puști de 13 ani a marcat 483 de goluri pentru AC Milan

Florian Bodog: Se forțează proiectul prin care angajații nevaccinați din Sănătate pot fi suspendați


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7

Nr. de articole la aceasta sectiune: 377, afisate in 7 pagini.