23:59
Comentarii Adauga Comentariu

După Iohannis propunerea de modificare a Constituției pentru a Defini Căsătoria ca Uniunea dintre un Bărbat şi o Femeie ține de Fanatismul Religios. Iohannis despre revizuirea Constituției: "Este greșit să mergem pe calea fanatismului religios" - VIDEO

Nota Redacției - AXA IOHANNIS-CIOLOȘ-SOROS ȘI-A DAT ARAMA PE FAȚĂ

DE NEPERMIS: 3 milioane de români care susțin Inițiativa, sunt aruncați de Președintele Iohannis în rândul FANATICILOR RELIGIOȘI.

Președintele comunităților evanghelice din România, unul dintre reprezentanții de seamă ai celor care susțin inițiativa Pro-Familie, cel care l-a întrebat public pe Iohannis despre această inițiativă, a fost repezit ca ultimul răufăcător şi făcut albie de porci, doar pentru că a îndrăznit să-l întrebe despre ea:

Iohannis: "Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios și a solicitărilor ultimative".

Acuzația este mai mizerabilă, decât cea făcută de Hillary Clinton, care i-a catalogat pe susținătorii lui Donald Trump ca fiind "niște deplorabili irecuperabili"

În ciuda faptului că a spus că nu vrea să se pronunțe pe fond despre inițiativă, Nervozitatea şi Agresivitatea VĂDITĂ a Președintelui care a mers până la o jignire gravă, l-a dat de gol şi a arătat nu numai că e Total Împotriva acestei inițiative, (ceea ce e dreptul lui), dar a scos la iveală ce crede el şi (mai ales) cum îi califică el, pe cei care susțin inițiativa.

Este de nepermis ca președintele în funcție să numească, fie şi indirect, 3 milioane de cetățeni care şi-au exercitat un drept constituțional perfect legal despre care el are o părere opusă ca fiind "fanatici religioşi"

Şi a făcut asta, doar pentru că aceștia, printr-unul dintre reprezentanții lor, i-au cerut să se pronunțe, în calitatea pe care o are de Garant al Constituție, asupra Căsătoriei, o instituție fundamentală garantată de Constituție. Modul în care a reacționat denotă o Intoleranță şi o Discriminare de neimaginat.

Mai mult, acești 3 milioane de cetățeni chiar dacă l-au întrebat printr-unul din reprezentanții lor, "ce părere are în calitatea de Garant al Căsătoriei", nu au impus nimănui nimic şi nici nu i-au catalogat pe alții în nici un fel. Ei doar au propus organizarea unui Referendum în care Toți cetățenii României să se pronunțe şi să hotărască asupra unei chestiuni de interes general.

Mai mult, Curtea Constituțională a României a hotărât că propunerea este în acord cu legile internaționale şi naționale.

Şi mai mult, Legea în vigoare ne spune că, căsătoria este uniunea liber-consimțită intre un bărbat şi o femeie. Poate fi catalogata Legea În Vigoare "o lege a fanaticilor religioşi"? Bineînțeles că nu.

Iar tot ce propune Inițiativa, este de a ridica această Lege în Vigoare la rang constituțional.

Așa stând lucrurile, ce face progresistul Iohannis? Îi atacă violent pe cei 3 milioane de cetățeni pentru că şi-au exercitat un drept legal de inițiativă legislativă şi că vor să o pună în dezbatere publică inclusiv la nivelul preşedinției?

Ce ne spune Iohannis? Iohannis ne spune că nu mai e democratic să organizăm Referendumuri prin care să întrebăm cu Da sau Nu şi să organizăm dezbateri publice asupra lui inclusiv la nivel de Preşedinție, dacă progresiştilor şi Președintelui progresist nu le convine subiectul. Păi nu e şi președintele celor care au semnat petiția? Se pare că nu e după modul în care li se adresează. Aceștia sunt catalogați ca fiind "fanatici religioşi" de îndată ce îndrăznesc să-l întrebe despre Căsătorie, instituție pe care el o Garantează şi sunt arătați cu degetul în piața publică (un atribut care lipsește însă din fişa postului de preşedinte).

Prin urmare, Garantul nu numai că refuză să explice cetățenilor care l-au întrebat "ce anume Garantează El în privința Căsătoriei?", dar îi şi face albie de porci pe cei care au îndrăznit să-l întrebe în legătură cu Natura Garanției pe care legea îl obligă să o dea.

Iohannis mai are tupeul sa ne spună că organizarea unui Referendum prin inițiativa a trei milioane de oameni şi punerea lui în discuție publică, inclusiv la nivelul Președinției, ar fi o "solicitare ultimativă", adică că ar fi un fel de Dictat. Democrația cea mai profundă REFERENDUMUL şi demersul democratic perfect legal de a-l organiza şi de a-l dezbate public la toate nivelurile este prezentat de însuşi președintele în funcție ca fiind un Act Dictatorial făcut de niște Fanatici Religioşi

Vă dați seama în ce țară trăim? O țară în care albul ne este prezentat ca negru şi negrul ca alb, de însuși președintele în funcție pe care noi l-am ales.

Iohannis ne spune că a-i cere Garantului Constituției să se pronunțe asupra Căsătoriei, o instituție fundamentală stipulată de Constituție ține de "fanatismul religios". Subiectul ar fi unul Tabu pentru "oamenii normali" ca el, doar "fanaticii religioși" care sunt "intoleranți" sunt capabili de "mârşăvia" de a-l aduce în discuția publică şi de a-l întreba şi pe Președintele țării, în calitatea lui de Garant, cum anume vede el Natura Căsătoriei. Ce Garantează Garantul, dacă el nu vrea să se pronunțe asupra ei şi să ne spună ce a înțeles el despre Căsătorie?

Deci e dreptul cetățenilor acestei țări să ştie ce părere are Președintele țării lor în legătură cu Căsătoria o instituție fundamentală stipulată de Constituție pe care el ca Președinte O GARANTEAZĂ.

El e Garantul Constituției şi a fost întrebat despre ceva ce e Obligat de Lege să garanteze. Prin urmare e obligat să răspundă oricărui cetățeam care-l întrebă în legătură cu ceea ce el Garantează. Că doar nu a fost întrebat despre câte perdele are în casă şi nici măcar despre câte case are sau pe unde s-a mai plimbat, cu sau fără soție, în week-end, în concedii sau chiar în timpul deplasărilor oficiale.

Iohannis ne spune că daca organizăm acest Referendum sau dacă doar îl propunem şi le cerem tuturor să se pronunțe suntem Fanatici Religioşi. Adică se pronunță şi împotriva deciziei Curții Constituționale care a decis că organizarea lui e perfect democratică.

DAR aceasta e numai o aparență mincinoasă din ceea ce a susținut președintele. El se dă de gol atunci când spune "eu sunt minoritar" şi prin urmare voi susține minoritățile în acest demers împotriva Fanaticilor Religioşi Majoritari (majoritari, asta nu o mai spune dar rezultă din accentul pus voit pe "minoritari")

Doar că aici, ca orice progresist, el se preface că uită de COPII şi de dreptul lor inalienabil de a avea O MAMĂ şi UN TATĂ.

Majoritarii acestei Țări au ales Președinte Un Minoritar; tocmai pentru că au avut încredere Oarbă în El că nu va susține Minoritarii împotriva Majoritarilor şi nici pe Majoritari împotriva Minoritarilor

Majoritarii acestei Țări au ales Președinte Un Minoritar tocmai pentru că au dorit Să Se Termine Odată pentru totdeauna cu Dihotomia şi cu Dihonia dintre Minoritari şi Majoritari, Dihonie pe care progresiştii o întrețin intenționat şi doar în aparență de dragul minoritarilor care sunt folosiți ca masă de manevră aşa cum erau folosiți în trecut muncitorii de către bolşevici.

Şi ce face Minoritarul odată ales Majoritar peste Majoritari tocmai pentru ca țara întreagă să uite de Dihonie? VINE şi îi înjură şi îi arată cu degetul pe Majoritari spunându-le că el nu va uita niciodată că e un Minoritar aflat în permanentă opoziție cu Majoritarii...

Iohannis: "Însă în acest context cred că este foarte important să reiterez un lucru în care cred fiindcă eu provin dintr-o minoritate etnică și religioasă. Nu suntem toți la fel... (De aceea) Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios și a solicitărilor ultimative".

Acuzațiile astea Profund Nedrepte le aduce Minoritarul, Majoritarilor, ațâțând din nou vechea Dihonie, şi face asta după ce Majoritarii l-au transformat peste noapte pe Minoritar în Majoritarul Majoritarilor tocmai pentru a-i arăta, nu numai că nu mai e Minoritar, dar că a ajuns pus chiar de Ei, Majoritarul lor.

Deci Majoritarii, buni ca pâinea caldă atunci când au ales un Minoritar ca Președinte, şi-o iau acum peste cap de buni ce-au fost şi sunt făcuți de acel Minoritar "Fanatici Religioşi".

Căci trebuie spus adevărul până la capăt: peste 90% dintre cetățenii acestei țări cred că "căsătoria e cea dintre un bărbat şi o femeie şi că nu poate fi nimic altceva". Se va vedea asta la Referendum.

Şi nu cred asta Pentru Ei sau Împotriva vreunui Minoritar, căci ar lăsa de la ei Orice, dacă au fost capabili să-şi aleagă Preşedinte un Minoritar care-i scuipă acum în cap, de sus, din Fotoliul prezidențial (pe mult mai multe subiecte), ci cred asta pentru COPII

CRED ASTA, pentru COPIII CARE AU DREPTUL INALIENABIL LA O MAMĂ ŞI LA UN TATĂ.

CĂSĂTORIA E A COPIILOR, NU A ADULȚILOR.

Iar COPIII sunt mai presus decât orice Majoritar şi decât orice Minoritar.

Iată ceea ce Minoritarul nostru se preface că a uitat ....

Este cel mai agresiv ATAC, de până acum, împotriva FAMILIEI TRADIȚIONALE și a ROMÂNILOR CARE O SUSȚIN, venit din parte unui politician ce deține o funcție cheie în Statul Român.

Este clar că Rețeaua Progresistă începe să-şi arate Colții împotriva a tot ceea ce reprezintă tradiții, istorie şi morală creştină iar Iohannis şi Cioloş sunt doi Oameni Cheie din Rețeaua Progresistă din România

Iohannis şi Cioloş au căpușat PNL-ul, până au ajuns să-l controleze.

Scopul lor intermediar este de a transforma complet PNL-ul într-un partid Progresist satelitar, iar scopul lor Principal este a aduce la Putere USR-ul - Partidul lui Soros din România.

Un lucru e clar. Vin vremuri grele. Pregătiți-vă să rezistați şi să vă opuneți

Președintele Iohannis a fost întrebat în legătură cu cererea preşedintelui Alianței Evanghelice din România, pastorul Viorel Iuga, de a-și exprima punctul de vedere referitor la propunerea Coaliției Pro-Familie.

Coaliția Pro-Familie este cea care a inițiat un Referendum care odată aprobat va defini căsătoria ca "uniunea liber consimțită dintre un bărbat şi o femeie".

Iată ce i-a răspuns Iohannis:

Iohannis: "Nu am ce să-i răspund.

În chestiunea revizuirii Constituției încă nu este rândul meu să mă exprim.

Însă în acest context cred că este foarte important să reiterez un lucru în care cred fiindcă eu provin dintr-o minoritate etnică și religioasă, eu cred că trebuie să revenim la ceea ce se numește toleranță și acceptarea celuilalt, acceptarea celuilalt cu bune și cu rele.

Nu suntem toți la fel, nu toate grupurile etnice și toate grupurile religioase sunt la fel.

Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios și a solicitărilor ultimative.

Eu nu cred în ele și nu le sprijin. Sunt adeptul toleranței, al încrederii și deschiderii spre celălalt"
,

a spus președinte întrebat în legătură cu solicitarea președintelui Alianței Evanghelice din România de a-și exprima punctul de vedere referitor la propunerea Coaliției Pro-Familie - - informează Mediafax.ro

La 20 iulie, Curtea Constituțională a dat aviz pozitiv pentru inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției, în sensul în care aceasta respectă limitele revizuirii şi că se poate organiza un Referendum pe această temă.

Decizia a fost luată în unanimitate și, drept consecință, inițiativa poate intra în dezbaterea Parlamentului, unde este însă nevoie de o majoritate de două treimi pentru a fi adoptată. În cazul în care ar fi aprobată de Parlament, propunerea trebuie să fie suspusă și unui referendum național.

Video - IOHANNIS - Cine sprijină Familia Tradițională și Inițiativa PRO-FAMILIE e UN FANATIC RELIGIOS


Citiți Neapărat și

PRESIUNE PE CCR. Presa Internaționalistă Progresistă APLAUDĂ atacul lui Iohannis care i-a făcut FANATICI RELIGIOȘI pe 3 milioane de români. Iohannis: "Dacă a fi creștin înclină spre fanatism .... acesta trimite un semnal greșit".

Iohannis despre Inițiativa PRO-FAMILIE pentru Agențiile Străine de Știri:

"Dacă a fi creștin înclină spre fanatism .... acesta trimite un semnal greșit".

DE NEPERMIS: 3 milioane de români care susțin Inițiativa, sunt aruncați de Președintele Iohannis în rândul FANATICILOR RELIGIOȘI.

Washington Post: "Președintele România a cerut "toleranță și acceptare" pentru minoritățile (sexuale)...considerând posibilitatea de a recunoaște în mod legal o căsătorie între persoanele de același sex între un cetățean S.U.A. și un român.

Curtea Constituțională urmează să se pronunțe asupra unei petiții care cere recunoaște căsătoriei unui cuplu de homosexuali, căsătorie homosexuală care este în prezent nevalidă în România."


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:

 • Constatare  Dan   2016-10-20 - 08:42

  Domnule Presedinte, cu tot respectul cuvenit, doresc sa va atrag atentia asupra unui amanunt ce a fost CONSTATAT in realitatea Romaniei: au existat din totdeauna pe acest teritoriu minoritati etnice si religioase care au trait in buna intelegere dar AICI nu se face vorbire de acestea ci despre MINORITATI SEXUALE care NU au nicio legatura cu minoritatile etnice sau religioase. Nu am auzit pana acum, citind istoria omenirii, sa fi existat vreodata vreo minoritate etnica sau religioasa bazata pe 'comuniunea' intre doua persoane de acelasi sex. Maine, poimaine o sa doriti ca toate aceste legaturi impotriva firii sa fie statutate si religios !! PS: intrebati-l pe preotul minoritatii din care faceti parte daca ar oficia o CASATORIE intre doua persoane de acelasi sex? PS1: in Constitutia Romaniei exista o prevedere( COMUNISTA de altfel) prin care se spune:casatoria religioasa se poate oficia NUMAI DUPA incheierea casatoriei la Ofiterul starii civile. Prin cale de consecinta daca acesti oameni vor sa se casatoresca religios(iar preotul-de orice confesiune- accepta)trebuie MUSAI sa fie casatoriti civil si deci TREBUIE sa legiferam pt ca ei sa se poata casatorii. Regret, dar NU sunt de acord cu parerea dumneavoastra.

 • Dumnezeu să binecuvinteze România!  Auf Wiedersehen   2016-10-20 - 09:38

  Asta e tot ce puteţi să declaraţi în apărarea României, referitor la afirmaţiile fanaticii religioase Clinton despre ţara noastră??? Herr Präsident, eu ştiu familii care ţin la căsătoria dintre bărbat şi femeie, pe care unii i-au catalogat ca fiind "fanatici" şi v-au dat votul la alegeri. Declaraţia de mai sus, Herr Präsident, vă scoate din inimile acelora... Să înţelegem că o susţineţi mai mult pe Clinton, decât să creaţi falsa imagine despre România, în faţa stăpânilor care v-au impus. Oricum puteţi să treceţi pe la kabalista Madona, o altă fanatică, să vă mulţumească pentru susţinere. Herr Präsident dacă părinţii dvs. erau bărbaţi, astăzi România ar fi avut o soartă mai bună... Dumnezeu să binecuvinteze România! Auf Wiedersehen...

 • Asa sta treaba cu INTOLERANTA...   gheorghe   2016-10-20 - 09:39

  INTOLERANTA = majoritatea alege un minoritar in cea mai inalta functie din Stat. Intoleranta religioasa = majoritatea ortodoxa alege un eretic (de fapt, pagan ca botezul "lor" nu se "pune") in cea mai inalta functie din Stat. Intoleranta etnica = majoritatea romaneasca alege un alogen in cea mai inalta functie din Stat. Intoleranta "biologica" = majoritatea familiilor cu copii alege pe unul fara copii in cea mai inalta functie dinStat. ================================ Majoritatea copiilor sint facuti dintr-un barbat si o femei. Trei oameni fac exceptie - Adam si Eva facuti doar de Dumnezeu si Iisus Hristos nascut din Fecioara si de la Duhul Sfant. Cu cine sa fii "tolerant"? Incearca razvratitii sa faca om din neoameni si fiinta din nefiinta - astia care se cre dumnezei dar nu reusesc si nici nu vor reusi caci viata are taina stiuta doar de Dmnezeu care pune suflet si iubire, nicidecum calcule si planificare economica. ============================== De fapt, daca el e luteran si ea ortodoxa.... nici cununati nu sint asa ca "hartia" de la "sfatu' popular" tine loc de contract, ca asta e la ne-crestini, un bisnitz. Traind in desfranare e simplu sa fie "prietenos" cu sodomitii si toate zoaiele de perversi. Maine-poimaine o sa spuna ca nu exista "inselare" cand unul din soti se imbarliga cu alta sau alte persoane... ca nu e nimic rau cu "poligamia" - ca la musulmani si mormoni, ori cu poli-andria - la hindusi si chiar la uni chinezi (de africani nu amintim ca acolo e si mai ciudat, "initiere" samanica...). =========================== Pana a urma se vede cum nu trebuie sa fie un "conducator": sa nu fie ne-roman (nu ca loc de nastere ci ca origine etnica); sa nu fie ne-ortodox - sa nu va inselati ca papistii si sectantii sint crestini, asta este mare greseala!; sa nu fie prea scolit - multa carte, multa perversitate si tendinta spre idiotenie; sa nu fie divortat ori sa fie fara de copii - astia sint neputinciosi lasati si nu pot intelege "cu inima"!... si se razbuna (nu toti, desigur) pe ceilalti din aroganta sinelui si din invidie; sa nu fie mason - astia sint micinosi cu ei insisi dar'mi-te cu celalti doar pentru a fura cu acte; sa nu fie "feminist" - astia pacalesc femeia sa le faca treaba si le folosesc drept animal de tractiune si calarit, stimulandu-le slabiciunea si mandria de sine. Mai sint da' ajunge deocamdata...

 • Atac impotriva romanilor si a crestinatatii de MARIONETA JOHANNIS  Ion    2016-10-20 - 10:13

  Din batrani se stie ca daca s-a luat hotararea de catre o mama sa intarce un copil mic si dupa 3-4 zile incepe sa-i dea san din nou, acel copil deoache. De ce deoache? Pentru ca copilul s-a satanizat. Sexul oral sau anal duce tot la satanizare. Homosexualitatea duce la satanizare. Se vede ca marioneta de Johannis nu stie de aceste lucruri si vrea sa satanizeze cat mai multi romani. Marioneta Sorosista confunda minoritatile sexuale cu minoritatile etnice. Ce fel de profesor ai fost? Cum puteai sa inveti elevii ca si profesor cu asemenea goluri?

 • Romania dulapului bine facut(doar fizic)  vlad tepes   2016-10-21 - 10:50

  Va dati seama ca acestui dulap sasesc cretin, slugoi de meserie, altii din exterior ii fac agenda, el multumindu--se sa mai primeasca vreo vila luxoasa, sa mai faca vreun concediu de lux cu a lui Carmencita si sa ia pielea romanilor. Ghinion! Evident, pt noi, romanii!

 • ajunge cu BLESTEMATII  TARZAN   2016-10-22 - 22:18

  ACEST FANATIC A INCALAT LEGEA LUI DUMNEZEU FANATI ....CARE TE ISPITESTE DE DISTRGE TE UCIDE ...CU VISELE CU ...CAPCANE CREATE ..CHAR ..DE EL FU TU TI CRISTOSU MATII ...SI DUMNEZAU MATII DE CIINE ....DISTRUGI DIAVOLII ON LINE DRACII CURVELE BLESTEMATE S AU TRAGEM CU MITRALIERA ALEGE TU ...DIO CANE ///CHE CAZO VOI ///STAI CALMO ;;;TE SPARG ///EU MA ROG ...MA SUPUN SINT UMIL ////DAR PUNCT SI DE LA CAPAT

 • realitate.   aonimus   2016-10-23 - 10:23

  am ajunsa ne dicteze un neamt ce sa facem in tara noastra?cum l-au ales oamenii asa pot sa-l dea jos. dar asta cere demnitate si curajul raspunderii. e tara noastra si nu trebuie sa ne vinda un hot,ce a fost dovedit de lege,si totusi nu se ia masuri.asa cum un deputat senator este dovedit infractor si este suspendat definitiv,tot asa trebuie si presedintele unei tari ce isi vinde tara strainilor ce vor sa distruga toata europa si lumea in general. el asta vrea haos,ca sa aiba motivari pe urma.tactica europeana,de la bruxell.


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

TRĂDARE DE ȚARĂ ŞI JAF NAȚIONAL E PUȚIN SPUS. Ministrul Finanțelor Dragu: "Proiectul legii redevențelor este gata, dar trebuie aprobat de viitorul guvern. Nivelul Redevențelor a rămas ACELAŞI. Vom oferi şi deduceri pentru exploatările offshore"

Bomba Zilei. Revoluția fiscală loveşte în fondurile europene. SCAD SALARIILE LA CEI DE LA STAT CARE LUCREAZĂ CU FONDURI EUROPENE. Tudose recunoaşte că celor care lucrează la fonduri europene le vor scădea salariile

Declarații HALUCINANTE la Comisia SRI. SRI prin generalul SRI, Dumbravă, RECUNOAȘTE implicarea SRI în actul de Justiției. GROZĂVIE: aflăm de la Dumbravă că Judecători și Procurori erau "consiliați juridic" de ofițeri ai SRI

Directorul, SEX cu profa de matematică în şcoală. Elevii au filmat pe ascuns. VIDEO XXX

SEX TAPE made in Romania: 4 vedete autohtone FILMATE făcând perversităţi VIDEO

Peste 61.000 de români CER "Opriți Jaful. Vreau să las moștenire copiilor mei această țară!". NATIONALIZAREA RESURSELOR, OPRIREA CONCESIONĂRILOR PE NIMIC ȘI INTERZICEREA VÂNZĂRII TERENURILOR LA STRĂINI - e cea mai semnată Petiție de pe PetițieOnline.net.

MARȘ ÎMPOTRIVA VACCINĂRII CU FORȚA organizat de clujeni duminică la ora 15 la Cluj-Napoca la Monumentul Memorandiștilor: SPUNE "NU" VACCINĂRII CU FORȚA.

Oamenii de știință au reuşit să schimbe starea creierului oamenilor trimițându-le impulsuri electromagnetice care le-au schimbat subiecților raportarea la muzica pe care aceştia o ascultau

ORGIE în toaleta unui club din România. Totul a fost filmat cu un telefon mobil. VIDEO

NewYorkTimes: S-ar putea ca esecul Angelei Merkel sa fie exact ce are nevoie Europa

Prezentatoare TV în sânii goi, după ce a fost trădată de rochie în direct VIDEO

MOSTENIREA nestiuta a lui Ceausescu! America e SOCATA de ce a descoperit in Romania
ULTIMA ORA: Dusmanii tarii vor sa ascunda adevarul

Caz medical documentat de autoritățile medicale din SUA: EXPLOZIE DE EPIDEMIE DE RUJEOLĂ PRINTRE COPIII VACCINAȚI. ATENȚIE Vaccinarea nu vă ferește complet de boală așa cum vă MINT progresiștii și slugile lor care au făcut o lege neconstituțională

INCREDIBIL. ION ILIESCU PE VREMEA CAND ERA PRESEDINTE: "Chiar crezi că preşedinţia României poate funcţiona dacă nu are şi un spion sau doi ruşi?" KGB - Revolutie - Moscova - Silinescu - Iliescu - Nastase - Ponta - Brucan - Soros - ProTV - Sarbu - Mandruta

O fostă majoretă a făcut SEX cu un elev de 15 ani! Filmul XXX a ajuns pe INTERNET. VIDEO

Directorul, SEX cu profa de matematică în şcoală. Elevii au filmat pe ascuns. VIDEO XXX

Praful interstelar ar putea transporta viața de la o stea la alta

TRĂDĂTORI DE ȚARĂ. Noua lege a redevențelor e cea veche: Pentru productia din pământul țării de petrol si gaze va fi același BACȘIȘ la fel ca până acum. Norvegia 78% impozitare totală pe petrol și gaze, Marea Britanie 62% și 81%, Danemarca 64%, Romania 19%

Cum fac SEX rusoaicele, nemţoaicele sau italiencele. Clipul care a făcut senzaţie pe net VIDEO

Au făcut sex în restaurantul plin de oameni. Ce a făcut ospătăriţa când i-a văzut VIDEO XXX

Continuă manipularea progresistă cum că diversiunea ruşilor şi nu mânia americanilor împotriva progresiştilor a dus la victoria lui Trump. Facebook creează un program "pentru a informa utilizatorii vizați de acțiunile agenților ruși"

TOP 10 cele mai bune ACTRIŢE PORNO din istorie. Sau cum sunt manipulați tinerii de mici FOTO

Ioan Neculaie, fostul patron al lui FCM Braşov, condamnat la doi de închisoare cu EXECUTARE, a fost prins la GRANIŢĂ la Vama Giurgiu în timp ce încerca să plece din ŢARĂ

MANIPULAREA PRIN SEX. IMAGINI EXPLICITE! Mădălina GHENEA, GOALĂ PUȘCĂ în SCENE de SEX SĂLBATIC in serialul "Familia Borgia - Adevar si Frica" | VIDEO 18+

Ce i-a făcut o blondă din Suceava iubitului ei. Clipul a devenit VIRAL. VIDEO

Dinastia Basarabilor - a întemeiat şi a condus Țara Românească timp de peste 350 de ani - Basarab I - Domn al Țării Românești 1310 (?) - 1352

Ce face o femeie cu mâna în chiloți, în metrou, te lasă perplex | VIDEO INTERZIS MINORILOR

Analiza Gramaticala - Clasele V - VIII

20 de țări din UE printre care şi România semnează azi la Bruxelles înființarea Armatei Federalistei UE Tăcere totală a autorităților din România pe acest subiect. Românii nu trebuie să ştie.

Cine este fiica adoptiva a Stelei Popescu

MANIPULAREA PRIN SEX. OANA ŞI VIOREL LIS, sex tape-ul care face înconjurul internetului. IMAGINI XXX

Triplă crimă în Satu Mare. Toţi membrii unei familii au fost găsiţi morţi în locuinţa lor: Erau desfiguraţi

RUȘINE. După ce a dat pe nimic austriecilor tot petrolul țării și după ce a dat rușilor aproape toată metalurgia, Adrian Nastase vine și are tupeul să facă pe "patriotul". Adrian Năstase: 'PSD are nevoie de un mesaj mai puternic de natură naționalistă"

Administrația Trump se pregăteşte să renunțe la neutralitatea internetului. Providerii de internet vor câștiga sume uriașe de la Google, Facebook, Instagram dacă se renunță la neutralitatea internetului.

REZULTATE REZIDENŢIAT 2017 UMF CLUJ-NAPOCA. Vezi ce punctaj au obţinut miile de candidaţi

Cum s-a trăit în România în anii '70- '80? UNII VĂ MINT spunându-vă că s-a trăit permanent prost între anii 1965 - 1989.

Triplă crimă la Satu Mare, trei persoane au fost omorâte cu lovituri în cap

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

OPRIȚI JAFUL. NORVEGIA. Sistemul de taxare al Petrolului. Norvegienii îi taxează pe cei care le extrag petrolul cu 78%. România e Jefuită Noi îi taxăm cu 19.5% : 3,5% redevențe şi 16% impozitul pe profitul sifonat

Casa tradițională care se ridică în doar șase ore, la un preț de chilipir | GALERIE FOTO, VIDEO

REZULTATE REZIDENTIAT 2017 UMF CRAIOVA. S-au afişat notele la REZIDENTIAT UMF CRAIOVA 2017

Ce înseamnă dacă te uiţi la ceas la 10.00 pe 10.10?

MIREASĂ prinsă de CAVALERUL de ONOARE în timp ce îşi înşela SOŢUL: Cine este BĂRBATUL ăsta? VIDEO

Criminaliştii, acasă la Stela Popescu. Se fac cercetări în dosarul de moarte suspectă

Nico, diagnosticată cu o boală GRAVĂ. Diagnostic CUMPLIT pus de MEDICI

Sorana Cîrstea, un nou pictorial INCENDIAR. Antrenament şi poze SEXY pentru fani FOTO

Filme porno cu eleve din Iași | Surorile XXX, descoperite de părinți

LOCUINȚELE FĂCUTE PE VREMEA LUI NICOLAE CEAUSESCU, ULTIMUL CAPITOL LA CARE ROMÂNIA STA BINE. Eurostat: România, țara cu cei mai mulți proprietari de locuințe din UE.

Cine este noul presedinte din Zimbabwe. Crocodilul a fost patru decenii mana dreapta a lui Mugabe si este omul chinezilor

CIOCOII NOI. Ce salariu avea Nicolae Ceaușescu? După mărire, Ceauşescu câștiga 8,8 salarii minime pe economie, Iohannis câştigă 12 salarii minime pe economie, Isărescu câștigă 57,5 salarii minime pe economie iar Şeful ASF 72.

Sișu și Puya de la formația "La Familia" au lansat un „manifest” pentru susținerea Familiei Tradiționale, a Neamului, a Patriei și a Credinței în Dumnezeu. REZULTAT? Progresiștii i-au interzis să concerteze la Cluj

ATENTAT sinucigaş în Afganistan soldat cu cel puţin opt morţi 15 răniţi

Satu Mare: Familie de trei persoane, ucisa in propria casa

Vâlcea a devenit cea mai bună echipă după CSM București! Analiza lui Petre Berbecaru după primele 10 etape din Liga Națională și adversarele cu care HCM se bate pentru podium în 2018

CURS VALUTAR 24 NOIEMBRIE 2017: Evoluţie în stagnare pentru leu în comparaţie cu principalele valute

Vicepremierul Paul Stănescu va conduce delegația României la Summitul "16+1" de la Budapesta

Ion Iliescu, devastat de moartea Stelei Popescu: Aștept să-mi vină rândul și mie

Asociația Românilor din Italia face un apel pentru ca situația femeii sechestrate timp de 10 ani să nu se mai repete. Obligația celor care merg la muncă în străinătate

Un bărbat a mers la RAR cu o maşină furată. Poliţiştii i-au confiscat vehiculul şi i-au întocmit dosar penal

Meghan Markle se mută la Londra și alimentează zvonurile unei căsătorii iminente cu prințul Harry

SNOOKER | Când ești tizul președintelui: "Imediat după alegeri nu a fost atât de rău. Dar acum este mai rău. Donald ne strică numele". Dezvăluirile lui Judd Trump. "Doar 20% din timp, în ultimii zece ani, pot spune că am văzut sută la sută când jucam"

BOMBA ZILEI. REȚEAUA SOROS VS DRAGNEA. Procuroarea de la DNA care a lansat Dosarul Teldrum a lui Dragnea e președinta ONG-ului "Lider just" și prietenă la cataramă cu soroșistele de marcă ca Prună, Guseth, Fati, Pora, soroșistii de la FunkyCitizens etc..

Gică Hagi a pierdut procesul cu un celebru DEPUTAT. Ce a decis INSTANŢA

Un satelit european a detectat o pată de petrol ce ar putea proveni de la avionul EgyptAir prăbușit (ESA)

Unde bate Budescu? "Ne-am calificat, iar acum începem să facem experimente". Mijlocașul a pus tunurile pe arbitraj

Dacian Cioloş: Stabilitatea adusă de PSD o simţim în inflaţie şi cursul leu-euro. Cifrele triumfaliste nu ţin loc de bunăstare

Brașov: Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins la Vama Giurgiu

OPRIȚI JAFUL. DANEMARCA. Sistemul de taxare al Petrolului. Danezii îi taxează pe cei care le extrag petrolul cu 64%. România e Jefuită Noi îi taxăm cu 19.5% : 3,5% redevențe şi 16% impozitul pe profitul sifonat

Soroşiştii sunt foarte activi în Polonia ca şi în România. Polonia: Zeci de ONG-uri cer parlamentului să oprească discuțiile asupra schimbărilor la sistemul judiciar dorite de partidul de guvernământ

ExxonMobil a lansat o licitatie uriasa, de peste un miliard dolari, privind constructia de conducte si platforme pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra

Cele mai bune filme erotice pe care le-ai ratat - Video

Flori plantate în gropile de pe un drum județean. Filmarea a ajuns virală pe Facebook

​Cum sunt cheltuiti banii bucurestenilor: Licitatia pentru revista Primariei Sectorului 1, castigata de doua firme cu patru angajati in total. Printre beneficiari - apropiati ai lui Adrian Thiess, fostul consilier al lui Sorin Oprescu

Realitatea virtuala in chirurgie. Cand imaginatia creeaza realitatea, apar posibilitati fascinante pentru medici si pacienti

VIDEO AC Milan a facut spectacol pe San Siro (5-1 cu Austria Viena); Arsenal, invinsa de FC Koln (scor 1-0)/ Rezultatele complete ale serii

Omul de afaceri Ioan Neculaie, condamnat la doi ani de închisoare și dat în urmărire generală, a fost prins la Giurgiu

Cum ştii că eşti într-o relaţie toxică

CRIZA din Germania: Social-democrații germani se declară deschiși să poarte discuții pentru a intra la guvernare

Columbia: "Anglia", numărul doi din Clanul Golfului, a fost ucis într-o operațiune a forțelor de securitate

IMAGINI ŞOC cu Alibec la Plzen: atacantul ÎNJURĂ în direcţia lui Dică. Reacţia antrenorului VIDEO

Iohannis: România este foarte hotărâtă să sprijine Republica Moldova în parcursul ei european

Uma Thurman, mesaj pentru Weinstein:Ma bucur ca lucrurile merg incet, nu meriti un glont

CAMERA ASCUNSĂ: Turişti filmaţi pe ascuns în momente de intimitate

Der Spiegel: Germania, democratia si lumea - Sfarsitul sfarsitului istoriei

ONG-uri și analiști denunță ''ipocrizia'' în legătură cu practica sclaviei în Libia: ''Toată lumea știa''

Germania: Partidul de stanga SPD cauta alternative la o mare coalitie

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă

Gigi Becali, un nou PROCES-BOMBĂ. Acuze GRAVE pentru patronul lui FCSB

Programul 'Campionii României în școală, liceu și universitate', lansat la Palatul Victoria

Igor Dodon susține inițiativa socialiștilor pentru ca Republica Moldova să devină o republică prezidențială

Satu Mare: Una dintre cele trei persoane găsite moarte în locuință, angajată la Trezorerie

BOMBA-SEXY Florentina Raiciu, păcălită pe internet: Blonda a făcut un show erotic pe Skype fără bani VIDEO

Horoscop Mariana Cojocaru. Află care sunt calităţile şi defectele zodiilor VIDEO

O "ARtfel" de expoziție AGERPRES, de vineri la Palatul Suțu

Atac sângeros în Mehedinţi. Un bărbat şi-a înjunghiat fratele VIDEO

Ciolos: Stabilitatea adusa de PSD o simtim in inflatie si cursul leu-euro; cifrele triumfaliste nu tin loc de bunastare/ Guvernul PSD-ALDE a introdus subventiile pentru agricultura de la UE in venituri, ca sa dea bine cifrele

Patriarhul Daniel, mesaj de condoleante pentru Stela Popescu: Nu era doar o mare artista, ci era si o femeie credincioasa

Bodog: Am semnat un acord fara limita de timp cu Eurotransplant, pentru transplantul pulmonar./ Ungaria este deshisa sa primeasca pacienti romani

Arsinel despre ce s-a intamplat la ultima aparitie publica a Stelei Popescu: Cred ca era in urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o

Senatorul rus Suleiman Kerimov a fost pus sub acuzare pentru spalare de bani in Franta, unde este retinut de politie de doua zile

SCENE VIOLENTE surprinse de camerele de supraveghere într-o intersecţie din Galaţi VIDEO

ANDRA, APROAPE GOALĂ! Uite-o CU SÂNII LA VEDERE, înainte să îl cunoască pe Măruță | VIDEO INCENDIAR

Summitul UE cu țările din Parteneriatul Estic va fi probabil eclipsat de Brexit

Cum a fost posibil ca o femeie să fie sechestrată 10 ani în Italia. Precizările Poliției Italiene

Doi bărbaţi, reţinuţi de politişti după ce s-au urcat la volan fără a poseda permis. Unul era şi beat

Annie Lennox, noul rector al Glasgow Caledonian University. Cantareata a luat locul unui laureat la Premiului Nobel pentru pace

Ianis Hagi, sfătuit să plece de la Fiorentina! "E tânăr, trebuie să se gândescă bine ce va face". Unde ar fi bine să meargă: "N-ar fi un pas înapoi dacă se duce acolo"

Socri de coşmar. O mare campioană, UMILITĂ de părinţii SOŢULUI

Stela Popescu va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica

Povestea unei șpăgi de jumătate de milion de euro. Eroii: un senator, un milionar și fostul șef ASF

Scandal imens în futsalul românesc! United Galați acuză Informatica Timișoara și FRF. "Mergem inclusiv la MTS și DNA"

Autorităţi de reglementare din întreaga lume vor investiga Uber, în urma atacului hackerilor de anul trecut

ProSport Live | Prima înfrângere pentru FCSB în Europa League. Becali i-a fixat un nou obiectiv lui Dică

DESERTUL ZILEI: Tiramisu cu dovleac, reţeta de sezon

La Târgul de carte Gaudeamus a fost expusă "Mama Cărților"

Prunul transgenic testat la Bistrita nu poate fi cultivat din cauza CE - webPR

Stela Popescu a arbitrat un meci de fotbal pe stadionul Jiul, la inaugurare. IMAGINI DE COLECŢIE

Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Dăm startul câştigurilor pentru weekend. Mix de fotbal româno - spaniol

ȘTIRILE MEDIAFAX

OPRIȚI JAFUL. MAREA BRITANIE. Sistemul de taxare al Petrolului. Britanicii îi taxează pe cei care le extrag petrolul cu 81% pentru exploatările facile și cu 62% pentru exploatările dificile. România e Jefuită Noi îi taxăm cu 19.5%


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27 Pag.28 Pag.29 Pag.30 Pag.31
Pag.32

Nr. de articole la aceasta sectiune: 3796, afisate in 32 pagini.ieri 13:09 ȘTIRILE MEDIAFAX
ieri 03:34 CITATUL ZILEI