23:59
Comentarii Adauga Comentariu

După Iohannis propunerea de modificare a Constituției pentru a Defini Căsătoria ca Uniunea dintre un Bărbat şi o Femeie ține de Fanatismul Religios. Iohannis despre revizuirea Constituției: "Este greșit să mergem pe calea fanatismului religios" - VIDEO

Nota Redacției - AXA IOHANNIS-CIOLOȘ-SOROS ȘI-A DAT ARAMA PE FAȚĂ

DE NEPERMIS: 3 milioane de români care susțin Inițiativa, sunt aruncați de Președintele Iohannis în rândul FANATICILOR RELIGIOȘI.

Președintele comunităților evanghelice din România, unul dintre reprezentanții de seamă ai celor care susțin inițiativa Pro-Familie, cel care l-a întrebat public pe Iohannis despre această inițiativă, a fost repezit ca ultimul răufăcător şi făcut albie de porci, doar pentru că a îndrăznit să-l întrebe despre ea:

Iohannis: "Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios și a solicitărilor ultimative".

Acuzația este mai mizerabilă, decât cea făcută de Hillary Clinton, care i-a catalogat pe susținătorii lui Donald Trump ca fiind "niște deplorabili irecuperabili"

În ciuda faptului că a spus că nu vrea să se pronunțe pe fond despre inițiativă, Nervozitatea şi Agresivitatea VĂDITĂ a Președintelui care a mers până la o jignire gravă, l-a dat de gol şi a arătat nu numai că e Total Împotriva acestei inițiative, (ceea ce e dreptul lui), dar a scos la iveală ce crede el şi (mai ales) cum îi califică el, pe cei care susțin inițiativa.

Este de nepermis ca președintele în funcție să numească, fie şi indirect, 3 milioane de cetățeni care şi-au exercitat un drept constituțional perfect legal despre care el are o părere opusă ca fiind "fanatici religioşi"

Şi a făcut asta, doar pentru că aceștia, printr-unul dintre reprezentanții lor, i-au cerut să se pronunțe, în calitatea pe care o are de Garant al Constituție, asupra Căsătoriei, o instituție fundamentală garantată de Constituție. Modul în care a reacționat denotă o Intoleranță şi o Discriminare de neimaginat.

Mai mult, acești 3 milioane de cetățeni chiar dacă l-au întrebat printr-unul din reprezentanții lor, "ce părere are în calitatea de Garant al Căsătoriei", nu au impus nimănui nimic şi nici nu i-au catalogat pe alții în nici un fel. Ei doar au propus organizarea unui Referendum în care Toți cetățenii României să se pronunțe şi să hotărască asupra unei chestiuni de interes general.

Mai mult, Curtea Constituțională a României a hotărât că propunerea este în acord cu legile internaționale şi naționale.

Şi mai mult, Legea în vigoare ne spune că, căsătoria este uniunea liber-consimțită intre un bărbat şi o femeie. Poate fi catalogata Legea În Vigoare "o lege a fanaticilor religioşi"? Bineînțeles că nu.

Iar tot ce propune Inițiativa, este de a ridica această Lege în Vigoare la rang constituțional.

Așa stând lucrurile, ce face progresistul Iohannis? Îi atacă violent pe cei 3 milioane de cetățeni pentru că şi-au exercitat un drept legal de inițiativă legislativă şi că vor să o pună în dezbatere publică inclusiv la nivelul preşedinției?

Ce ne spune Iohannis? Iohannis ne spune că nu mai e democratic să organizăm Referendumuri prin care să întrebăm cu Da sau Nu şi să organizăm dezbateri publice asupra lui inclusiv la nivel de Preşedinție, dacă progresiştilor şi Președintelui progresist nu le convine subiectul. Păi nu e şi președintele celor care au semnat petiția? Se pare că nu e după modul în care li se adresează. Aceștia sunt catalogați ca fiind "fanatici religioşi" de îndată ce îndrăznesc să-l întrebe despre Căsătorie, instituție pe care el o Garantează şi sunt arătați cu degetul în piața publică (un atribut care lipsește însă din fişa postului de preşedinte).

Prin urmare, Garantul nu numai că refuză să explice cetățenilor care l-au întrebat "ce anume Garantează El în privința Căsătoriei?", dar îi şi face albie de porci pe cei care au îndrăznit să-l întrebe în legătură cu Natura Garanției pe care legea îl obligă să o dea.

Iohannis mai are tupeul sa ne spună că organizarea unui Referendum prin inițiativa a trei milioane de oameni şi punerea lui în discuție publică, inclusiv la nivelul Președinției, ar fi o "solicitare ultimativă", adică că ar fi un fel de Dictat. Democrația cea mai profundă REFERENDUMUL şi demersul democratic perfect legal de a-l organiza şi de a-l dezbate public la toate nivelurile este prezentat de însuşi președintele în funcție ca fiind un Act Dictatorial făcut de niște Fanatici Religioşi

Vă dați seama în ce țară trăim? O țară în care albul ne este prezentat ca negru şi negrul ca alb, de însuși președintele în funcție pe care noi l-am ales.

Iohannis ne spune că a-i cere Garantului Constituției să se pronunțe asupra Căsătoriei, o instituție fundamentală stipulată de Constituție ține de "fanatismul religios". Subiectul ar fi unul Tabu pentru "oamenii normali" ca el, doar "fanaticii religioși" care sunt "intoleranți" sunt capabili de "mârşăvia" de a-l aduce în discuția publică şi de a-l întreba şi pe Președintele țării, în calitatea lui de Garant, cum anume vede el Natura Căsătoriei. Ce Garantează Garantul, dacă el nu vrea să se pronunțe asupra ei şi să ne spună ce a înțeles el despre Căsătorie?

Deci e dreptul cetățenilor acestei țări să ştie ce părere are Președintele țării lor în legătură cu Căsătoria o instituție fundamentală stipulată de Constituție pe care el ca Președinte O GARANTEAZĂ.

El e Garantul Constituției şi a fost întrebat despre ceva ce e Obligat de Lege să garanteze. Prin urmare e obligat să răspundă oricărui cetățeam care-l întrebă în legătură cu ceea ce el Garantează. Că doar nu a fost întrebat despre câte perdele are în casă şi nici măcar despre câte case are sau pe unde s-a mai plimbat, cu sau fără soție, în week-end, în concedii sau chiar în timpul deplasărilor oficiale.

Iohannis ne spune că daca organizăm acest Referendum sau dacă doar îl propunem şi le cerem tuturor să se pronunțe suntem Fanatici Religioşi. Adică se pronunță şi împotriva deciziei Curții Constituționale care a decis că organizarea lui e perfect democratică.

DAR aceasta e numai o aparență mincinoasă din ceea ce a susținut președintele. El se dă de gol atunci când spune "eu sunt minoritar" şi prin urmare voi susține minoritățile în acest demers împotriva Fanaticilor Religioşi Majoritari (majoritari, asta nu o mai spune dar rezultă din accentul pus voit pe "minoritari")

Doar că aici, ca orice progresist, el se preface că uită de COPII şi de dreptul lor inalienabil de a avea O MAMĂ şi UN TATĂ.

Majoritarii acestei Țări au ales Președinte Un Minoritar; tocmai pentru că au avut încredere Oarbă în El că nu va susține Minoritarii împotriva Majoritarilor şi nici pe Majoritari împotriva Minoritarilor

Majoritarii acestei Țări au ales Președinte Un Minoritar tocmai pentru că au dorit Să Se Termine Odată pentru totdeauna cu Dihotomia şi cu Dihonia dintre Minoritari şi Majoritari, Dihonie pe care progresiştii o întrețin intenționat şi doar în aparență de dragul minoritarilor care sunt folosiți ca masă de manevră aşa cum erau folosiți în trecut muncitorii de către bolşevici.

Şi ce face Minoritarul odată ales Majoritar peste Majoritari tocmai pentru ca țara întreagă să uite de Dihonie? VINE şi îi înjură şi îi arată cu degetul pe Majoritari spunându-le că el nu va uita niciodată că e un Minoritar aflat în permanentă opoziție cu Majoritarii...

Iohannis: "Însă în acest context cred că este foarte important să reiterez un lucru în care cred fiindcă eu provin dintr-o minoritate etnică și religioasă. Nu suntem toți la fel... (De aceea) Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios și a solicitărilor ultimative".

Acuzațiile astea Profund Nedrepte le aduce Minoritarul, Majoritarilor, ațâțând din nou vechea Dihonie, şi face asta după ce Majoritarii l-au transformat peste noapte pe Minoritar în Majoritarul Majoritarilor tocmai pentru a-i arăta, nu numai că nu mai e Minoritar, dar că a ajuns pus chiar de Ei, Majoritarul lor.

Deci Majoritarii, buni ca pâinea caldă atunci când au ales un Minoritar ca Președinte, şi-o iau acum peste cap de buni ce-au fost şi sunt făcuți de acel Minoritar "Fanatici Religioşi".

Căci trebuie spus adevărul până la capăt: peste 90% dintre cetățenii acestei țări cred că "căsătoria e cea dintre un bărbat şi o femeie şi că nu poate fi nimic altceva". Se va vedea asta la Referendum.

Şi nu cred asta Pentru Ei sau Împotriva vreunui Minoritar, căci ar lăsa de la ei Orice, dacă au fost capabili să-şi aleagă Preşedinte un Minoritar care-i scuipă acum în cap, de sus, din Fotoliul prezidențial (pe mult mai multe subiecte), ci cred asta pentru COPII

CRED ASTA, pentru COPIII CARE AU DREPTUL INALIENABIL LA O MAMĂ ŞI LA UN TATĂ.

CĂSĂTORIA E A COPIILOR, NU A ADULȚILOR.

Iar COPIII sunt mai presus decât orice Majoritar şi decât orice Minoritar.

Iată ceea ce Minoritarul nostru se preface că a uitat ....

Este cel mai agresiv ATAC, de până acum, împotriva FAMILIEI TRADIȚIONALE și a ROMÂNILOR CARE O SUSȚIN, venit din parte unui politician ce deține o funcție cheie în Statul Român.

Este clar că Rețeaua Progresistă începe să-şi arate Colții împotriva a tot ceea ce reprezintă tradiții, istorie şi morală creştină iar Iohannis şi Cioloş sunt doi Oameni Cheie din Rețeaua Progresistă din România

Iohannis şi Cioloş au căpușat PNL-ul, până au ajuns să-l controleze.

Scopul lor intermediar este de a transforma complet PNL-ul într-un partid Progresist satelitar, iar scopul lor Principal este a aduce la Putere USR-ul - Partidul lui Soros din România.

Un lucru e clar. Vin vremuri grele. Pregătiți-vă să rezistați şi să vă opuneți

Președintele Iohannis a fost întrebat în legătură cu cererea preşedintelui Alianței Evanghelice din România, pastorul Viorel Iuga, de a-și exprima punctul de vedere referitor la propunerea Coaliției Pro-Familie.

Coaliția Pro-Familie este cea care a inițiat un Referendum care odată aprobat va defini căsătoria ca "uniunea liber consimțită dintre un bărbat şi o femeie".

Iată ce i-a răspuns Iohannis:

Iohannis: "Nu am ce să-i răspund.

În chestiunea revizuirii Constituției încă nu este rândul meu să mă exprim.

Însă în acest context cred că este foarte important să reiterez un lucru în care cred fiindcă eu provin dintr-o minoritate etnică și religioasă, eu cred că trebuie să revenim la ceea ce se numește toleranță și acceptarea celuilalt, acceptarea celuilalt cu bune și cu rele.

Nu suntem toți la fel, nu toate grupurile etnice și toate grupurile religioase sunt la fel.

Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios și a solicitărilor ultimative.

Eu nu cred în ele și nu le sprijin. Sunt adeptul toleranței, al încrederii și deschiderii spre celălalt"
,

a spus președinte întrebat în legătură cu solicitarea președintelui Alianței Evanghelice din România de a-și exprima punctul de vedere referitor la propunerea Coaliției Pro-Familie - - informează Mediafax.ro

La 20 iulie, Curtea Constituțională a dat aviz pozitiv pentru inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției, în sensul în care aceasta respectă limitele revizuirii şi că se poate organiza un Referendum pe această temă.

Decizia a fost luată în unanimitate și, drept consecință, inițiativa poate intra în dezbaterea Parlamentului, unde este însă nevoie de o majoritate de două treimi pentru a fi adoptată. În cazul în care ar fi aprobată de Parlament, propunerea trebuie să fie suspusă și unui referendum național.

Video - IOHANNIS - Cine sprijină Familia Tradițională și Inițiativa PRO-FAMILIE e UN FANATIC RELIGIOS


Citiți Neapărat și

PRESIUNE PE CCR. Presa Internaționalistă Progresistă APLAUDĂ atacul lui Iohannis care i-a făcut FANATICI RELIGIOȘI pe 3 milioane de români. Iohannis: "Dacă a fi creștin înclină spre fanatism .... acesta trimite un semnal greșit".

Iohannis despre Inițiativa PRO-FAMILIE pentru Agențiile Străine de Știri:

"Dacă a fi creștin înclină spre fanatism .... acesta trimite un semnal greșit".

DE NEPERMIS: 3 milioane de români care susțin Inițiativa, sunt aruncați de Președintele Iohannis în rândul FANATICILOR RELIGIOȘI.

Washington Post: "Președintele România a cerut "toleranță și acceptare" pentru minoritățile (sexuale)...considerând posibilitatea de a recunoaște în mod legal o căsătorie între persoanele de același sex între un cetățean S.U.A. și un român.

Curtea Constituțională urmează să se pronunțe asupra unei petiții care cere recunoaște căsătoriei unui cuplu de homosexuali, căsătorie homosexuală care este în prezent nevalidă în România."


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:

 • Constatare  Dan   2016-10-20 - 08:42

  Domnule Presedinte, cu tot respectul cuvenit, doresc sa va atrag atentia asupra unui amanunt ce a fost CONSTATAT in realitatea Romaniei: au existat din totdeauna pe acest teritoriu minoritati etnice si religioase care au trait in buna intelegere dar AICI nu se face vorbire de acestea ci despre MINORITATI SEXUALE care NU au nicio legatura cu minoritatile etnice sau religioase. Nu am auzit pana acum, citind istoria omenirii, sa fi existat vreodata vreo minoritate etnica sau religioasa bazata pe 'comuniunea' intre doua persoane de acelasi sex. Maine, poimaine o sa doriti ca toate aceste legaturi impotriva firii sa fie statutate si religios !! PS: intrebati-l pe preotul minoritatii din care faceti parte daca ar oficia o CASATORIE intre doua persoane de acelasi sex? PS1: in Constitutia Romaniei exista o prevedere( COMUNISTA de altfel) prin care se spune:casatoria religioasa se poate oficia NUMAI DUPA incheierea casatoriei la Ofiterul starii civile. Prin cale de consecinta daca acesti oameni vor sa se casatoresca religios(iar preotul-de orice confesiune- accepta)trebuie MUSAI sa fie casatoriti civil si deci TREBUIE sa legiferam pt ca ei sa se poata casatorii. Regret, dar NU sunt de acord cu parerea dumneavoastra.

 • Dumnezeu să binecuvinteze România!  Auf Wiedersehen   2016-10-20 - 09:38

  Asta e tot ce puteţi să declaraţi în apărarea României, referitor la afirmaţiile fanaticii religioase Clinton despre ţara noastră??? Herr Präsident, eu ştiu familii care ţin la căsătoria dintre bărbat şi femeie, pe care unii i-au catalogat ca fiind "fanatici" şi v-au dat votul la alegeri. Declaraţia de mai sus, Herr Präsident, vă scoate din inimile acelora... Să înţelegem că o susţineţi mai mult pe Clinton, decât să creaţi falsa imagine despre România, în faţa stăpânilor care v-au impus. Oricum puteţi să treceţi pe la kabalista Madona, o altă fanatică, să vă mulţumească pentru susţinere. Herr Präsident dacă părinţii dvs. erau bărbaţi, astăzi România ar fi avut o soartă mai bună... Dumnezeu să binecuvinteze România! Auf Wiedersehen...

 • Asa sta treaba cu INTOLERANTA...   gheorghe   2016-10-20 - 09:39

  INTOLERANTA = majoritatea alege un minoritar in cea mai inalta functie din Stat. Intoleranta religioasa = majoritatea ortodoxa alege un eretic (de fapt, pagan ca botezul "lor" nu se "pune") in cea mai inalta functie din Stat. Intoleranta etnica = majoritatea romaneasca alege un alogen in cea mai inalta functie din Stat. Intoleranta "biologica" = majoritatea familiilor cu copii alege pe unul fara copii in cea mai inalta functie dinStat. ================================ Majoritatea copiilor sint facuti dintr-un barbat si o femei. Trei oameni fac exceptie - Adam si Eva facuti doar de Dumnezeu si Iisus Hristos nascut din Fecioara si de la Duhul Sfant. Cu cine sa fii "tolerant"? Incearca razvratitii sa faca om din neoameni si fiinta din nefiinta - astia care se cre dumnezei dar nu reusesc si nici nu vor reusi caci viata are taina stiuta doar de Dmnezeu care pune suflet si iubire, nicidecum calcule si planificare economica. ============================== De fapt, daca el e luteran si ea ortodoxa.... nici cununati nu sint asa ca "hartia" de la "sfatu' popular" tine loc de contract, ca asta e la ne-crestini, un bisnitz. Traind in desfranare e simplu sa fie "prietenos" cu sodomitii si toate zoaiele de perversi. Maine-poimaine o sa spuna ca nu exista "inselare" cand unul din soti se imbarliga cu alta sau alte persoane... ca nu e nimic rau cu "poligamia" - ca la musulmani si mormoni, ori cu poli-andria - la hindusi si chiar la uni chinezi (de africani nu amintim ca acolo e si mai ciudat, "initiere" samanica...). =========================== Pana a urma se vede cum nu trebuie sa fie un "conducator": sa nu fie ne-roman (nu ca loc de nastere ci ca origine etnica); sa nu fie ne-ortodox - sa nu va inselati ca papistii si sectantii sint crestini, asta este mare greseala!; sa nu fie prea scolit - multa carte, multa perversitate si tendinta spre idiotenie; sa nu fie divortat ori sa fie fara de copii - astia sint neputinciosi lasati si nu pot intelege "cu inima"!... si se razbuna (nu toti, desigur) pe ceilalti din aroganta sinelui si din invidie; sa nu fie mason - astia sint micinosi cu ei insisi dar'mi-te cu celalti doar pentru a fura cu acte; sa nu fie "feminist" - astia pacalesc femeia sa le faca treaba si le folosesc drept animal de tractiune si calarit, stimulandu-le slabiciunea si mandria de sine. Mai sint da' ajunge deocamdata...

 • Atac impotriva romanilor si a crestinatatii de MARIONETA JOHANNIS  Ion    2016-10-20 - 10:13

  Din batrani se stie ca daca s-a luat hotararea de catre o mama sa intarce un copil mic si dupa 3-4 zile incepe sa-i dea san din nou, acel copil deoache. De ce deoache? Pentru ca copilul s-a satanizat. Sexul oral sau anal duce tot la satanizare. Homosexualitatea duce la satanizare. Se vede ca marioneta de Johannis nu stie de aceste lucruri si vrea sa satanizeze cat mai multi romani. Marioneta Sorosista confunda minoritatile sexuale cu minoritatile etnice. Ce fel de profesor ai fost? Cum puteai sa inveti elevii ca si profesor cu asemenea goluri?

 • Romania dulapului bine facut(doar fizic)  vlad tepes   2016-10-21 - 10:50

  Va dati seama ca acestui dulap sasesc cretin, slugoi de meserie, altii din exterior ii fac agenda, el multumindu--se sa mai primeasca vreo vila luxoasa, sa mai faca vreun concediu de lux cu a lui Carmencita si sa ia pielea romanilor. Ghinion! Evident, pt noi, romanii!

 • ajunge cu BLESTEMATII  TARZAN   2016-10-22 - 22:18

  ACEST FANATIC A INCALAT LEGEA LUI DUMNEZEU FANATI ....CARE TE ISPITESTE DE DISTRGE TE UCIDE ...CU VISELE CU ...CAPCANE CREATE ..CHAR ..DE EL FU TU TI CRISTOSU MATII ...SI DUMNEZAU MATII DE CIINE ....DISTRUGI DIAVOLII ON LINE DRACII CURVELE BLESTEMATE S AU TRAGEM CU MITRALIERA ALEGE TU ...DIO CANE ///CHE CAZO VOI ///STAI CALMO ;;;TE SPARG ///EU MA ROG ...MA SUPUN SINT UMIL ////DAR PUNCT SI DE LA CAPAT

 • realitate.   aonimus   2016-10-23 - 10:23

  am ajunsa ne dicteze un neamt ce sa facem in tara noastra?cum l-au ales oamenii asa pot sa-l dea jos. dar asta cere demnitate si curajul raspunderii. e tara noastra si nu trebuie sa ne vinda un hot,ce a fost dovedit de lege,si totusi nu se ia masuri.asa cum un deputat senator este dovedit infractor si este suspendat definitiv,tot asa trebuie si presedintele unei tari ce isi vinde tara strainilor ce vor sa distruga toata europa si lumea in general. el asta vrea haos,ca sa aiba motivari pe urma.tactica europeana,de la bruxell.


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

UEDZI A TRECUT PE PLUS ÎN TOTAL, DUPA 130 DE PARIURI PUSE. Cel mai tare program de Pariuri. Meciurile de AZI si ISTORICUL MECIURILOR din 15 septembrie 2018 alese și pariate de UEDZULA alintat UEDZI, programul de inteligență artificială al Fluierul.ro

Directorul, SEX cu profa de matematică în şcoală. Elevii au filmat pe ascuns. VIDEO XXX

Germania: Ministrul de interne din Saxonia propune arestarea solicitanților de azil fără acte de identitate valabile

Progresiștii își continuă planul AMESTECULUI ETNIC FORȚAT. Bilderbergul Emmanuel Macron spune că țările UE care refuză migranții ar trebui date afară din Schengen

Doborârea avionului rusesc în Siria: Putin i-a transmis lui Netanyahu că respinge versiunea israeliană

SEX TAPE made in Romania: 4 vedete autohtone FILMATE făcând perversităţi VIDEO

Directorul, SEX cu profa de matematică în şcoală. Elevii au filmat pe ascuns. VIDEO XXX

Liviu Pleşoianu, demască fățătnicia și minciunile individului numit Victor Ponta care MINTE așa cum RESPIRĂ! Victor Ponta pe rit vechi înainte de alegeri făcea pe naționalistul și conservatorul, "același" Ponta face azi pe soroșistul-progresist

MOSTENIREA nestiuta a lui Ceausescu! America e SOCATA de ce a descoperit in Romania
ULTIMA ORA: Dusmanii tarii vor sa ascunda adevarul

​WTA Wuhan: Simona Halep vs Dominika Cibulkova (n jurul orei 16:00) / Simona, fără set cștigat pe hard n fața slovacei

Ştire ÎNGROZITOARE despre Nadia Comăneci. DEZVĂLUIRE-ŞOC făcută de fosta mare GIMNASTĂ

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

În ciuda promoțiilor oferite de băncile comerciale, dobnzile la depozite rămân real negative. Cu alte cuvinte, pierzi bani depunându-i la bancă. Inflația îți înghite eventualul câștig

Guvernul italian a aprobat un nou pachet de legi mpotriva imigranților

ORGIE în toaleta unui club din România. Totul a fost filmat cu un telefon mobil. VIDEO

ULTIMA ORĂ: Accidentarea lui Alibec, mai gravă decât se credea! Mulțescu a făcut anunțul trist: "E clar! Păcat că îl scoate din circuit. Îmi pare rău de parcă aș fi făcut-o eu"

Bihor: Dirijorul Cristian Lupeș și Bucharest Festival Orchestra au concertat la Oradea, în turneul 100 x Enescu

USR: Peste 80 de candidați s-au înscris în cursa internă pentru alegerile europarlamentare

Caru' cu vedete:Charles Aznavour s-a ntors pe scenă la 94 de ani;Simona Halep face furori n Asia. Chinezoaicele sunt nnebunite să cumpere rochia pe care a purtat-o la petrecerea de la Wuhan; Dorian Popa va fi coprezentator ntr-o emisiune celebră

Theresa May va discuta cu Donald Trump, miercuri, la New York, despre comerțul bilateral

Cofondatorii INSTAGRAM părăsesc conducerea companiei

Reacția Moscovei la arestarea cetățeanului rus n Norvegia

TOP 10 cele mai bune ACTRIŢE PORNO din istorie. Sau cum sunt manipulați tinerii de mici FOTO

Horoscop zilnic MARŢI 25 SEPTEMBRIE 2018. Ce îţi aduce Luna plină în Berbec de azi?

Prezentatoare TV în sânii goi, după ce a fost trădată de rochie în direct VIDEO

Lista miniştrilor remaniaţi din cabinetul Dăncilă. Cine pleacă din Guvern luna viitoare

WSJ: Alunecă din nou Germania către Weimar?

​The Best FIFA Football Awards: Luka Modric, cel mai bun jucător al planetei n 2018

Atenționare de călătorie MAE: Republica Elenă - menținere risc de incendii de vegetație

FIFA a desemnat fotbalistul anului 2018. SURPRIZĂ URIAŞĂ!

Decesul unui episcop din Vaslui, ANCHETAT după 60 de ani. Acesta a murit în condiții suspecte

Cât costă rochia purtată de Halep la petrecerea de la Wuhan!

Insula iubirii 2018. A cedat farmecelor, invitaţie în dormitor pentru ispita C: "Avem o cameră sus!". Imagini interzise minorilor

IN TIMP CE UN ROMAN MUNCESTE O LUNA PENTRU UN SALAR MINIM NET DE 777 lei. Guvernul a aprobat cadrul legal pentru majorarea sumei gratuite acordate unui solicitant de azil: 1.185 lei pentru sezonul rece, si 1.117 de lei pentru sezonul cald.

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 25 septembrie

Bancul zilei: De ce va face PSD-ul un nou CEx

Conferință de lansare a Asociației pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri - ROENEF

CITATUL ZILEI

Ţigara electronică, o alternativă la ţigara clasică. Ultimele studii arată beneficiile dispozitivelor electronice

Brexit: Corbyn cedează teren pentru un al doilea referendum

Theresa May afirmă că nu va renunța la planul său privind Brexit

Prim-vicepreședintele PNL ,despre europarlamentare: Crin Antonescu și Vasile Blaga, legați ombilical de USL și de tăierea pensiilor

Guvernul italian a aprobat un nou pachet de legi împotriva imigranților

Cum să îţi creşti contul din bancă în funcţie de zodie

​VIDEO/FOTOGALERIE Ford Fiesta ST - rețetă complet nouă pentru cel mai mic model de performanță al Ford

Fotbal - Premiile 'The Best' FIFA: Croatul Luka Modric, cel mai bun jucător al anului

Cîlin Popescu Tăriceanu: "DNA îşi alegea ţintele politice pentru a deminstra eficienţa luptei anticorupţie"

De ce s-a prăbuşit avionul malaezian în Ocean. Ultimele momente ale zborului MH370

Financial Times: Yanis Varoufakis crede că Google nu ne oferă nimic în schimb

Fotbal - Premiile 'The Best' FIFA: Belgianul Courtois, ales cel mai bun portar al anului

Prea mult somn strică? Iată ce spun cercetătorii

Viorel Cataramă: Nu am atacat niciun moment PNL. E o dezinformare. Eu iubesc acest partid

Atenţionare de la MAE: Vânt puternic, ploi severe şi îngheţ la sol în Ucraina

Hitler şi Lenin se luptă pentru funcţia de Primar

Astra - Gaz Metan 3-0. Giurgiuvenii revin pe locul secund. Medieșenii au terminat meciul în 10

Mari emoții pentru Alibec. FOTO | Denis s-a întins pe teren și a cerut schimbarea, după ce a creat faza golului: ce i s-a întâmplat în minutul 75 al meciului Astra - Gaz Metan

Incendiu puternic în judeţul Constanţa. Două case au fost distruse de flăcări

Mihai Teja la FCSB? Antrenorul Gazului a pus capăt speculațiilor

ONU: Donald Trump îl laudă pe 'formidabilul' Kim Jong Un

Fotbal - Liga I: Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaș 3-0

Ce înseamnă când visezi aur. Semne de bine sau de rău? Află mesajele ascunse în visul tău

Utile:Uite ce trebuie să faci ca să adormi mai ușor;Ceaiul verde: cum l alegem ca să fie eficient;Nu ignora durerea n zona ficatului! Poate fi semnul acestei boli frecvente

Cei mai puternici 5 antioxidanţi pentru sănătatea întregii familii

Mohamed Salah, marele premiat la gala FIFA The Best. A marcat cel mai frumos gol al anului 2018 VIDEO

MANTRA săptămânii 25-30 septembrie 2018 pentru fiecare ZODIE, marca LOUISE HAY

Astra Giurgiu a câștigat meciul cu Gaz Metan Mediaș, 3-0

Vorbește cel mai bun jucător al anului! Luka Modric: "Fără ei, acest trofeu nu ar fi fost posibil". Discursul emoționant prin care a provocat lacrimi în sală

DECLARAȚIA SERII | Cum a ajuns Gigi Mulțescu să spună "vorbim fără zgomot"

Cum facem diferenţa între un copil lenes şi un copil lent. Sfaturi de la psihologul Monica Bolocan

Turişti blocaţi pe munte. Salvamontiştii intervin

Rusia: Opozantul Aleksei Navalnîi trimis în judecată imediat după eliberarea din închisoare

The White Album de la The Beatles va primi o ediție aniversară cu ocazia mplinirii a 50 de ani de la lansarea lui inițială

Un bărbat care a fost ucis s-a transformat într-un smochin

Luka Modric, jucătorul anului la The Best FIFA Awards.

Cecilia Malmstrom: SUA și UE discută despre un acord comercial, dar negocierile nu au început încă

Olguța Vasilescu se simte ca n emisiunea Big Brother: Sunt absolut convinsă că sunt interceptată n continuare / Cu ct au costat interceptările, cte școli aș fi putut construi n Craiova?

Hitler și Lennin vor fi adversari într-un scrutin local din Peru. Ce slogan crede Hitler că îl va ajuta să câștige alegerile

Muzeul narcoticelor ,,Pablo Escobar, nchis de autoritățile columbiene

Nistor, marele învins al conflictului de la Dinamo. Caramavrov, despre "eticheta colorată de pe frunte"

LIVE TEXT | Astra - Gaz Metan, de la ora 21:00. Giurgiuvenii, neînvinși în acest sezon. Echipele de start

Venezuela: Maduro acuză diplomați latino-americani că ar fi sprijinit tentativa de asasinat împotriva sa

Elena Udrea, ANUNŢ-BOMBĂ din Costa Rica: "Vin cu Eva Maria în România!"

Fotbal - Premiile ''The Best'' FIFA: Germanul Lennart Thy a câștigat premiul pentru fair play

De ce Mahlangu și nu Nistor? Bratu a spus totul: "S-a ținut cont de acest aspect". Adevăratul motiv din spatele vânzării sud-africanului la Ludogoreț

The Guardian: Propunerea lui Sajid Javid privind imigrația relevă nebunia Brexit-ului

Ministrul francez de Externe avertizează Rusia că ar putea fi responsabilă pentru un ,,război perpetuu n Siria

Primele temperaturi sub ZERO înregistrate în această toamnă

PROGNOZA ANM pentru zilele următoare: Temperaturi mai mici cu 6 grade față de cele normale. Când se încălzește vremea

Trei persoane rănite grav în urma unui accident în județul Harghita

PNL anunță moțiune simplă împotriva lui Șova. Ministrul Transporturilor, audiat marți în Parlament

Consiliul de Securitate al ONU condamnă atacul comis în orașul iranian Ahvaz

​Liga 1: Situația din campionatul intern după Astra Giurgiu vs Gaz Metan Mediaș 3-0 (Rezultate și clasament)

Judecătorii CCR, așteptați să se pronunțe asupra Codului de procedură penală, legii de organizare judiciară și statutului magistraților

Primele temperaturi negative din această toamnă, nregistrate n masivul Ceahlău

Versiunea braziliană a mișcării #MeToo/ Reacția la declarațiile lui Jair Bolsonaro

Daniel Dăianu: 10 ani după Erupție. ncotro ne ndreptăm?

Premieră n Arabia Saudită. O femeie a prezentat știrile de noapte

Statele din acordul nuclear au fost de acord să mențină relațiile comerciale cu Iranul

Modificările unui articol din Legea pentru combaterea prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție ajung astăzi pe masa CCR

Fondatorul site-ului WikiLeaks, Julian Assange, renunță la azilul n Ecuador

EXCLUSIV | De ce Gigi Becali nu are nimic trecut pe numele său din averea fabuloasă: "Fotbalul de azi e egal cu pușcărie"

Pancu a fost omagiat de suporterii lui Beșitaș la derby-ul cu Fenerbache! FOTO | Gestul superb făcut de turci

Bratu și-a făcut curaj și a mers la Negoiță! Ce a avut de spus fostul antrenor al lui Dinamo

Cătălin Cherecheș, primarul orașului Baia Mare, a fost trimis în judecată într-un alt dosar de corupție în care a fost implicat și clubul HCM Baia Mare

Modric a fost declarat cel mai bun jucător al lumii, fără să fie votat de români. Pe cine au mizat Contra și Săpunaru

Walter Zenga: "Vreau să revin în Serie A!". Ce spune antrenorul despre preluarea băncii lui Inter și cum vede lupta la titlu în Italia

Cine își mai aduce aminte de Daniel Osvaldo? Fostul atacant al naționalei Italiei, interviu amplu despre noua sa viață: "Fotbalul mi-a dat multe, dar mi-a furat libertatea"

Dincolo de clișee. Garbine Muguruza a spus ce gândește cu adevărat o jucătoare care își ia "o revanșă" în circuit

Harghita: Cinci persoane transportate la spital, în urma unui accident rutier la ieșirea dintr-o benzinărie

Mugur Isărescu deschide expoziția ''100 de ani de antreprenoriat în România'', organizată marți la Muzeul BNR

Mel Gibson va regiza un remake al westernului ''The Wild Bunch''

Fotbal - Premiile ''The Best'' FIFA: Cinci jucători din liga spaniolă, în echipa ideală pe 2018

5 moduri în care apariţia unui copil poate interfera cu relaţia de cuplu

CCR discută sesizările formulate de ÎCCJ, PNL, USR şi Iohannis privind Codul de procedură penală

Klaus Iohannis participă marţi la deschiderea segmentului la nivel înalt a sesiunii Adunării Generale a ONU

Prima şedinţă a Comisiei parlamentare de anchetă pentru verificarea posibilei implicări a SPP în activitatea partide politice

CCR analizează obiecţia de neconstituţionalitate formulată de şeful statului în legătură cu modificările aduse Legii Curţii de Conturi

Andreea Marin a dezvăluit că are o problema gravă de sănătate. "Am făcut RMN, urmează OPERAŢIA!"

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 25 septembrie

Ministrul francez de Externe avertizează că există riscul unui "război perpetuu" în Siria


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10

Nr. de articole la aceasta sectiune: 1199, afisate in 10 pagini.ieri 19:24 ȘTIRILE MEDIAFAX
ieri 05:37 CITATUL ZILEI