23:59
Comentarii Adauga Comentariu

ȚARĂ DE SLUGI. 2 februarie 2015 - Cristian Tudor Popescu declara cu mândrie la B1TV: "Kovesi a fost pusă la DNA de Departamentul de Stat al SUA. Știu din surse beton pe care mi le asum" Octavian Goga: "Ţară de secături, ţară minoră"Cristian Tudor Popescu:
”Laura Codruța Kovesi a fost numită procuror șef al DNA la insistențele Departamentului de Stat al SUA și al Ambasadei SUA la București. S-a negociat cu cuțitele pe masă. Victor Ponta s-a opus cât a putut.

Cum poate această Elena Udrea să vină și să spună că ea a insistat ca Laura Codruța Kovesi să fie acceptată de Victor Ponta?”, a spus Cristian Tudor Popescu la B1 TV în data de 2 februarie 2015.
Sebastian Ghiță:
"Ce nu s-a spus public până acum e faptul că Victor Ponta a fost şantajat pentru a o numi pe Laura Codruţa Kovesi.

Practic, în faţa mea Florian Coldea i-a spus că dacă nu o va numi pe Laura Codruţa Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea programată în America, pentru a se întâlni cu Biden sau cu Obama va fi anulată.

Mai mult, lui Victor Ponta i s-a spus că anunţul cu privire la anularea vizitei va fi făcut în apropierea alegerilor prezidenţiale, iar chestiunea aceasta îl va distruge",

a susținut Sebastian Ghiță în înregistrarea difuzată joi seară la România TV.

Nota Redacției:

Bată-Vă, să Vă bată, slugi nenorocite, râme care v-ați bătut joc de țara asta şi de oamenii ei, pentru o mărire efemeră de-o clipă.

Ce scria Octavian Goga, în 1916, despre politicienii români

„Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei.

Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti.

Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui,

boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală”.

- Octavian Goga, 1916
AVEM TREI SURSE JURNALISTICE DESPRE CUM A FOST NUMITĂ KOVESI ȘI DE CĂTRE CINE

SURSA 1

02 februarie 2015 - Cristian Tudor Popescu declarații la B1 TV : "Kovesi a fost pusă la DNA de Departamentul de Stat al SUA. Știu din surse beton pe care mi le asum”

Iată Declarațiile de la B1 TV ale lui Cristian Tudor Popescu din februarie 2015: "Kovesi a fost pusă la DNA de Departamentul de Stat al SUA. Știu din surse beton pe care mi le asum”

Afirmațiile Elenei Udrea care a dezvăluit că ea l-a convins pe Victor Ponta ca s-o numească pe Laura Codruța Kovesi în fruntea DNA sunt spulberate de jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Din ”surse beton pe care mi le asum”, Kovesi a fost numită procuror șef al DNA la intervențiile venite din SUA, a declarat CTP luni seară la B1 TV.

”Laura Codruța Kovesi a fost numită procuror șef al DNA la insistențele Departamentului de Stat al SUA și al Ambasadei SUA la București. S-a negociat cu cuțitele pe masă. Victor Ponta s-a opus cât a putut.

Cum poate această Elena Udrea să vină și să spună că ea a insistat ca Laura Codruța Kovesi să fie acceptată de Victor Ponta?”, a spus CTP la B1 TV.

Nu ne amintim doar noi aceste declarații de la B1 TV ale CTP-ului.

Iată articolul din Cotidianul de la acea vreme din 03 februarie 2015 : "Declarații la TV: Kovesi a fost pusă la DNA de Departamentul de Stat al SUA" .

SURSA 2

5 ianuarie 2017 - Sebastian Ghiță - înregistrare video difuzată de România TV

Într-o înregistrare difuzată joi seara de România TV, fostul deputat Sebastian Ghiţă a făcut noi dezvăluiri, el vorbind despre numirea Laurei Codruţa Kovesi la DNA, în anul 2014.

Sebastian Ghiţă a făcut joi seara cele mai grave dezvăluiri de până acum. Între altele, fostul deputat a dezvăluit că Victor Ponta a fost şantajat în 2014, când era premier, să o numească pe Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA.

„V-am menţionat de la bun început despre întâlnirile cu Laura Codruţa Kovesi la vilele SRI – K2, K4 şi T14, la care au mai participat în anumite momente domnul Florian Coldea şi şefii staţiei CIA din Bucureşti. Bănuioesc că v-aţi întrebat cum am ajuns eu la aceste întâlniri. persoane de rang înalt din SRI mi l-au prezentat pe Florian Coldea în 2008. Eram tineri, aveam copii mici şi am legat o relaţie de prietenie. Amândoi credeam într-o Românie mai bună şi ne propuneam să facem oricât de mult putem ca România să crească, să se dezvolte şi să ne găsim şi noi un loc în ţara noastră. Şapte ani de zile copiii noştri au crescut împreună. Nu vă voi da poze cu ei, pentru că n-au nicio vină copiii.

În schimb, veţi vedea alte dovezi ale relaţiei mele cu Florian Coldea, din mai multe vacanţe făcute împreună. Aşa am ajuns să o cunosc pe Laura Codruţa Kovesi şi să mă împrietensc şi cu ea.

M-am întâlnit cu ea de sute de ori la sediile SRI, la mine acasă, în cramă, în vie. Am chefuit împreună, am fost pe pontonul SRI din Deltă sau la vilele SRI de la Neptun, la cele de la Sinaia şi în multe alte locuri.

Aşa am ajuns să fiu direct implicat în numirea Laurei Codruţei Kovesi la DNA, în 2014. Eram prieten cu ea, eram prieten cu Florian Coldea şi prieten cu Victor Ponta. Aveam un canal de comunicare cu Traian Băsescu, prin Elena Udrea.

Eu sunt persoana care a însoţit-o pe Elena Udrea la biroul lui Victor Ponta şi despre care Elena Udrea a declarat public…

Ce nu s-a spus public până acum e faptul că Victor Ponta a fost şantajat pentru a o numi pe Laura Codruţa Kovesi. Practic, în faţa mea Florian Coldea i-a spus că dacă nu o va numi pe Laura Codruţa Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea programată în America, pentru a se întâlni cu Biden sau cu Obama va fi anulată. Mai mult, lui Victor Ponta i s-a spus că anunţul cu privire la anularea vizitei va fi făcut în apropierea alegerilor prezidenţiale, iar chestiunea aceasta îl va distruge.

Toate aceste lucruri pot fi confirmate de Victor Ponta, Elena Udrea, dar şi de către Ion Cristoiu, citind jurnalul Elenei Udrea, şi chiar de Traian Băsescu. Documentul înaintat lui Traian Băsescu cu propunerea de numire a Laurei Codruţa Kovesi a fost scris la Guvern, pe calculatorul din secretariatul lui Victor Ponta. Am asistat la redactarea lui pe hârtia oficială şi apoi am mers la vila SRI cu indicativul K2, unde se aflau Florian Coldea şi Victor Ponta.

Ponta ne spusese, Elenei Udrea şi mie, la întâlnirea pe care am avut-o la biroul său „eu o să o propun, dar am o părere proastă despre Kovesi. Sunt convins că va executa ordinele celor de afară şi ne va face dosare tuturor.Pe voi doi vă va aresta primii”.

Victor Ponta a avut dreptate. Laura Codruţa Kovesi a încercat să-i înlăture din viaţa publică pe toţi cei care, într-un fel sau în altul au ajutat-o. M-am dus apoi cu documentul la Victor Ponta. L-am găsit cu Florian Coldea. Acesta a sunat-o pe Laura Codruţa Kovesi şi i-a spus să vină imediat la Bucureşti.

Aşa a fost numită Laura Codruţa Kovesi. Vă voi mai da detalii şi informaţii despre felul în care au fost numiţi adjuncţii de la DNA, despre felul în care a fost păcălit Victor Ponta şi multe alte detalii despre felul în care doamna Laura Codruţa Kovesi a inventat acest sistem de represiune bazat pe denunţuri mincinoase, pe şantajarea sau mituirea celor cu probleme din închisori sau a celor cu probleme în dosare penale„.

SURSA-3

Cristian Pantazi: Inainte sa trecem la realitatea relatiei din cuplul dvs, care e teoria dvs. legata de modul in care ati fost implicata? Care e versiunea dvs?

Elena Udrea: Incepusem prin a va spune ca intr-o tara in care pe oricine aproape ai putea sa acuzi in orice moment, cel care are catusele este si cel care conduce Romania.

Ganditi-va cine ar avea curaj sa se opuna sau care dintre oamenii politici ii vedeti ca au curaj sa abordeze frontal acest subiect al finantarii partidelor politice sau al finantarii campaniilor electorale?

Nimeni, toata lumea se ascunde, desi stim cu totii ca in mare parte exact asa procedeaza oricine candideaza si asa procedeaza orice partid. Care politician il vedeti in comisia de supraveghere a serviciilor secrete capabil sa initieze cu adevarat un control asupra activitatii acestor servicii, cand aproape toti de acolo oameni politici pot fi, ca dl. Grebla, chemati a doua zi la parchet.

Dan Tapalaga: Mai clar, daca puteti. Ce sustineti?

Elena Udrea: Adica eu spun ca cel care detine secretele tuturor - si toti avem secrete, mai ales cei din presa, din politica. Ale noastre sunt interesante.

Cristian Pantazi: E SRI sau DNA?

Elena Udrea: si cel care are cheia asupra acuzarii cuiva este si cel care poate determina anumite comportamente la nivelul politicenilor, la nivelul presei sau chiar la nivelul magistratilor.

Cristian Pantazi: Dar despre cine e vorba?
Dan Tapalaga: Vorbiti in clar!

Elena Udrea: Evident ca vorbim in clar. In spatele unui plan pe care eu il vad foarte bine asezat si care este pus in practica de ceva timp, pas cu pas, si ce-am aici sunt lucruri pe care de luni de zile eu le scriu… si constatand toate acestea, se afla un om care detine in acest moment toate aceste secrete, pentru ca le are de la mii de oameni, de ofiteri care le aduna.

Este seful actual al Serviciului Roman de Informatii, este dl Florin Coldea.

Deci dl Coldea este cel care, in acest moment, detine aceasta putere, pentru ca pe de o parte detine toate secretele, este depozitarul tuturor secretelor tuturor, pe de alta parte are o foarte buna relatie cu dna Kovesi.

Si va spun eu, care am intervenit in numirea dnei Kovesi in functia de procuror DNA…

Dan Tapalaga: In ce sens ati intervenit?

Elena Udrea: In sensul in care dl Victor Ponta nu era de acord sa se faca numirile procurorilor si numirea dnei Kovesi, era singurul nume de interes, care il interesa pe presedintele Traian Basescu. Singurul nume care interesa era Codruta Kovesi; fusese o propunere a domnului Coldea, doamna Codruta Kovesi.

Dan Tapalaga: Cum adica a fost o propunere a domnului Coldea?

Elena Udrea: Adica dl Traian Basescu evident ca o sustinea pe Codruta Kovesi, dar ea era plecata intre timp din tara.

Cristian Pantazi: Era la Bruxelles, trimisa a Guvernului.

Elena Udrea: Da. Si cel care a propus revenirea dansei a fost dl Coldea.

Dan Tapalaga: De unde ati scos informatia asta, cine v-a spus asta?

Elena Udrea: La acel moment, aceasta discutie - dar, inca o data spun, a fost un nume pe care si-l dorea si presedintele foarte mult, dar ideea ca dansa sa se intoarca de acolo a venit de la Florin Coldea.

Dan Tapalaga: Pai adineauri ati spus ca dvs. ati sustinut-o.

Elena Udrea: Nu, eu am spus ca eu am fost cea care a discutat cu dl Victor Ponta numirea dnei Codruta Kovesi.

Dan Tapalaga: Pai, stati putin. Ori Traian Basescu a sustinut-o, ori dvs, ori Florian Coldea, ca nu se mai intelege nimic in clipa asta?

Elena Udrea: Am spus ca propunerea ca dansa sa se intoarca de la Bruxelles a venit de la dl Coldea. Traian Basescu si-a dorit foarte mult ca Codruta Kovesi sa fie procuror DNA, dar Victor Ponta nu dorea acest lucru.

Dan Tapalaga: Dar cine v-a spus toate astea?

Elena Udrea: Pai, faptul ca Victor Ponta nu dorea era evident si stiam de la presedinte. Dar era evident, pentru ca spunea pe toate partile ca nu doreste. Iar eu am fost cea care a mers la Victor Ponta sa discut tocmai numirea Codrutei Kovesi in functie.

Dan Tapalaga: Cand?

Elena Udrea: Intr-o seara, in 2013, la biroul dlui Victor Ponta, pe care il are in blocul in care locuieste. Am discutat atunci cu dl. Ponta si unul din argumentele pe care le avea, obiectiile pe care le avea era tocmai faptul ca era extrem de apropiata sau ca ar fi fost extrem… ar fi ascultat foarte mult de SRI. Acesta era unul din argumentele pentru care Victor Ponta se opunea numirii. Unul din ele.

Dan Tapalaga: Dar ne puteti spune in calitate de ce ati facut aceasta interventie la dl. Ponta?

Elena Udrea: In calitate de persoana care, la momentul acela, putea sa discute cu el. Ceea ce n-ar fi facut, spre exemplu, nici presedintele.

Cristian Pantazi: V-a cerut presedintele, v-a rugat sa faceti aceste diligente, aceasta discutie cu Victor Ponta?

Elena Udrea: Nu.

Cristian Pantazi: A fost initiativa proprie?

Elena Udrea: A fost initiativa mea. A fost initiativa mea.

Cristian Pantazi: De unde stiati de discutiile de la Cotroceni?

Cristian Pantazi: Ati discutat cu Victor Ponta si cu Traian Basescu, in acel context, si despre Alina Bica la DIICOT?

Elena Udrea: Nu. Propunerea Alina Bica nu era atat de importanta, era o propunere pe lista. Mai important era procurorul general, atunci. Insa, asa cum a spus si presedintele, fata de dorinta de a avea-o pe Codruta Kovesi la DNA, procurorul general a fost cel pe care l-a propus, pentru ca asta spune legea. Deci este printr-o negociere si o intelegere intre presedinte si prim-ministru. Si atunci procurorul general a fost numit domnul care este si astazi, nu ii retin numele.

sursa: HotNews.ro

NOTA REDACȚIEI - Ce putem DEDUCE din cele 3 SURSE JURNALISTICE de mai sus

Așa cum vedeți, ca JURNALIȘTI avem în acest moment TREI SURSE DIFERITE toate verificate prin declarații publice nu prin șușoteli sau zvonuri:
- Cristian Tudor Popescu,
- Elena Udrea și
- Sebastian Ghiță.

În ciuda aparențelor și a aburelilor lansate de CTP cum că mărturisirile lui Udrea ar contrazice în mod fundamental "sursele sale beton", în realitatea mărturiile celor trei surse nu se contrazic DELOC.

"Kovesi a fost pusă șefă la DNA la insistențele Departamentului de Stat al SUA și al Ambasadei SUA la București. Știu din surse beton pe care mi le asum” Și a fost exact așa cum ne spune Cristian Tudor Popescu, dacă coroborăm logic, mărturisirea lui, cu mărturisirea lui Sebastian Ghiță legată de mesajul amenințător trimis de Coldea lui Ponta pe filiera americană, mesaj la care ne spune că a fost martor.

Prin urmare după ce tragem această concluzie, din cele trei mărturisiri DEDUCEM CĂ suntem O ȚARĂ DE SLUGI care am avut și avem SLUGI la CEL MAI ÎNALT NIVEL, slugi care sunt:

- președintele României, Băsescu, care ne spune că a avut "aceeași idee" prin telepatie cu americanii,
- șeful executiv al SRI, Coldea, care s-a dat de ceasul morții să ducă la bun sfârșit cererea americanilor
- cu foarte probabila știință și a șefului SRI, Maior, nașul primului-ministru,
- și cu tot cu trepădușii lor Udrea de la președinție și Ghiță de la SRI care acționau în aceeași direcție
- și în cele din urmă și cu Prim-Ministru, Victor Ponta, care deși primise 60% din voturi s-a comportat ca o râmă care ascultă ordinele altora din frică și/sau pentru presupuse avantaje personale viitoare.
- și șeful DNA, fost procuror General al României, Laura Codruța Kovesi, omul de zahăr al americanilor (dacă știți bancul) , la ordinul cărora s-au dat toți cei de mai sus peste cap, ca s-o pună în funcție.

Toți aceștia s-au chinuit din răsputeri s-o pună pe funcție pe Laura Codruța Kovesi la ordinul americanilorLista SLUGILOR ce reies doar din această întâmplare

1. Sluga Coldea - Șeful Executiv al SRI

Cristian Tudor Popescu:
”Laura Codruța Kovesi a fost numită procuror șef al DNA la insistențele Departamentului de Stat al SUA și al Ambasadei SUA la București. S-a negociat cu cuțitele pe masă. Victor Ponta s-a opus cât a putut.

Ghiță:
"Ce nu s-a spus public până acum e faptul că Victor Ponta a fost şantajat pentru a o numi pe Laura Codruţa Kovesi.
Practic, în faţa mea Florian Coldea i-a spus că dacă nu o va numi pe Laura Codruţa Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea programată în America, pentru a se întâlni cu Biden sau cu Obama va fi anulată.
Mai mult, lui Victor Ponta i s-a spus că anunţul cu privire la anularea vizitei va fi făcut în apropierea alegerilor prezidenţiale, iar chestiunea aceasta îl va distruge",
a susținut Sebastian Ghiță în înregistrarea difuzată joi seară la România TV.

Întrebarea Logică pentru Cititori :

Putea Coldea, chiar șeful SRI fiind, SĂ OPREASCĂ și SĂ ANULEZE vizita unui prim-ministru al României în SUA, odată ce SUA aprobase și era de acord cu acest lucru?

Bineînțeles că NU.

Nici chiar "tot SRI-ul cu Coldea în frunte", nu aveau cum să oprească vizita unui prim-ministru român în SUA dacă americanii o acceptaseră.

Așa cum nu o putea opri nici măcar președintele României de atunci, Traian Băsescu.

Și-atunci, dacă afirmațiile lui Ghiță sunt reale, cum de Coldea îl putea amenința pe "persoană fizică sau chiar ca șef al SRI", pe Ponta, cum "că dacă nu o va numi pe Laura Codruţa Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea programată în America, pentru a se întâlni cu Biden sau cu Obama va fi anulată"?

Și cum de lui Ponta îi era foarte frică că această amenințare ar fi putut fi pusă în aplicare din moment ce a numit-o imediat pe Kovesi șefă la DNA?


Există un singur caz LOGIC, în care Ponta ar fi putut lua în serios amenințările lui Coldea și să se teamă că vizita sa în SUA va fi anulată:Dacă, în realitate, Coldea îi transmitea de fapt lui Ponta un MESAJ din partea Statelor Unite, prin care lui Ponta, i se spunea că

"dacă nu o va pune pe Kovesi șefă la DNA atunci vizita pe care o are programată în America, pentru a se întâlni cu Biden sau cu Obama va fi anulată".

Cine altcineva ar fi putut anula vizita lui Ponta în SUA și cine altcineva ar fi putut face un anunț că vizita va fi anulată "în apropierea alegerilor prezidențiale de la noi", decât un oficial din Statele Unite?

Vizita era evident IMPORTANTĂ pentru susținerea lui Ponta la președinție

E singura VARIANTĂ LOGICĂ care l-ar fi putut determina pe Ponta să se sperie și s-o pună imediat pe Kovesi șefă la DNA așa cum a făcut.

E singura VARIANTĂ LOGICĂ pentru că DOAR AMERICANII PUTEAU ANULA O VIZITĂ OFICIALĂ A LUI PONTA ÎN SUA, nicidecum Coldea sau altcineva din România.

Altă interpretare logică NU POATE EXISTA, dacă cele spuse de Ghiță sunt într-adevăr reale. Decât dacă cineva poate crede că Coldea e "atât de mare și tare", încât să influențeze deciziile Departamentului de Stat, ceea ce e rizibil...

În concluzie, dacă afirmațiile lui Ghiță sunt într-adevăr reale există o singură variantă logică care să explice SPERIETURA lui Ponta legată de anularea vizitei sale din Statele Unite.

COLDEA ÎL ȘANTAJA PE PONTA VIA STATELE UNITE CA S-O PUNĂ ÎN FUNCȚIE PE KOVESI

Logica de mai sus E CONFIRMATĂ de declarațiile din 2015 ale lui Cristian Tudor Popescu

Faptul că Statele Unite au insistat pentru numirea în funcție a lui Kovesi A FOST CONFIRMAT ÎN TRECUT de Cristian Tudor Popescu care a spus în 2015 la B1 TV, că are informația "din surse beton"

Tot din relatările lui Ghiță, dacă sunt reale, aflăm că Coldea, Kovesi și Ghiță se întâlneau des în vilele SRI-ului K2, K4 și T14 cu șefii de locație CIA din România2. Sluga Maior - Șeful SRI

Deci șeful executiv al SRI transmitea MESAJUL americanilor către prim-ministru Ponta, MESAJ prin care Ponta era șantajat să o numească pe Kovesi și noi ar trebui să credem că George Maior, șeful SRI și șeful lui Coldea, precum și nașul lui Ponta și prietenul lui Ghiță habar nu avea că venise ordinul să fie pusă Kovesi?

Faptul că despre el nu se pomenește că ar fi știut ceva este doar pentru că nu vrea Ghiță să-l implice3. Sluga Băsescu - Președintele României

Deci știa șeful executiv al SRI Coldea de MESAJUL american de care au aflat și Ponta și Ghiță
și a aflat până și Cristian Tudor Popescu din "surse beton pe care și le asumă" că :

”Laura Codruța Kovesi a fost numită procuror șef al DNA la insistențele Departamentului de Stat al SUA și al Ambasadei SUA la București",

și noi ar trebui să credem că Băsescu, care era președintele țării, "habar nu avea de ceea ce se întâmplă" ?

Dar în același timp acționa exact în aceeași direcție.

Mai exact, ca președinte Băsescu o trimitea sau știa că Elena Udrea se duce la același Ponta să-l convingă s-o numească TOT PE KOVESI?

Era Băsescu legat TELEPATIC de americani și ambii în același timp, "cu Ghiță cu tot", trimiteau mesageri fiecare pe la PONTA ca să-i spună ce să facă?

Băsescu în șmecheria lui, a declarat că Coldea şi Kovesi ar trebui arestați preventiv până ce suspiciunile asupra lor se lămuresc - "așa cum a fost arestată și Elenea Udrea ca să nu vorbească cu martorii și cu alți inculpați". Cât despre șmecheria și viclenia lui n-are rost să vorbim. Vorbește doar ce are interes să spună. În rest NIMIC.5. Sluga Ponta - Prim-Ministru al României

Sluga Ponta era cel care avea aproape 60% dintre voturile oamenilor și care se căca pe el de frică pentru o dorință de mărire și executa ordinele altora

Nu putem să nu observăm cum tace Ponta din nou ca un şoarece speriat după noile declarații ale lui Ghiță: "Nu comentez acum" - a declarat Ponta pentru Luju.ro.

Râma asta fără coloană vertebrală, care nici măcar să spună ce a făcut nu are curajul, a fost prim-ministru în România.

Și ce viteaz se mai dădea "Iresponsabilul Trist" pe Facebook chiar acum câteva zile.

Rușine penibilule.

Ai avut aproape 60% din voturile românilor, ca să fii o râmă nenorocită și atunci și acuma.6. Sluga Ghiță - Trepăduș SRI care executa ordine SRI deși nu recunoaște7. Sluga Udrea - Trepăduș al Președintelui care executa ordinele Președintelui deși nu recunoaște8. Sluga Kovesi - Fost Procuror Șef al României și viitor Procuror Șef al DNA - Persoana în cauză pusă de Americani în funcția de Procuror Șef al DNA conform surselor beton ale lui Cristian Tudor Popescu care se pot corobora logic cu declarațiile lui Ghiță.

Deci afli la propunerea cui ai fost pusă, în ce mod și cum s-au întâmplat toate aceste lucruri și tu accepți să fii numită în felul ăsta ßi în condițiile astea?

Unde e țara ta în povestea asta? Unde e respectul față de meseria ta?

După care faci, probabil, cam tot ceea ce dezvăluie Băsescu, Ponta și Ghiță că ai făcut? Mizeria cu judecătorul Mustață de care zice Băsescu, faza cu bancnotele trimise pe email de Ghiță, mușamalizarea plagiatului etc..etc..

Ironia sorții, exact așa cum Iliescu l-a împușcat pe Ceaușescu care-l pusese în funcții de partid și de stat, și Kovesi este actualul Procuror Șef al DNA sub a cărei conducere li s-au făcut Dosare lui Udrea, Ponta, Ghiță, și familiei Băsescu, adică la 4 dintre cele 6 persoane care s-au chinuit să o pună în funcție la cererea americanilor. Dar ăsta e doar un detaliu fără legătură directă cu mizeria în sine.
ÎN AL DOISPREZECELEA CEAS - Cerem Autorităților Statului Român prin

- Parlament,
- Președinte,
- Guvern prin Ministrul Justiției,
- Procuror General,
- Parchet Militar,
- CSM

Să nu-și bată joc de țara asta în continuare

Și să ACȚIONEZE DE URGENȚĂ pentru a REZOLVA ACEST CAZ RUȘINOȘ din Istoria României
România ca Stat și Poporul Român NU MERITĂ să suporte așa O RUȘINE și să stea să privească cum STATUL pasiv, mușamalizează asemenea MIZERII și ASEMENEA ARANJAMENTE MIZERABILE care au avut urmări și MAI MIZERABILE pentru ROMÂNIA

ÎN AL DOISPREZECELEA CEAS - Cerem Autorităților Statului Român să-și ia funcțiile ÎN SERIOS și SĂ NU-ȘI MAI BATĂ JOC DE ROMÂNIA ȘI DE POPORUL ROMÂN

ÎN AL DOISPREZECELEA CEAS - Faceți-vă DATORIA LA SLUJBELE pentru care ați fost puși acolo.

O E MARE RUȘINE PENTRU ȚARA NOASTRĂ ! Chiar nu vedeți asta?

Aplicați LEGEA ! VERIFICAȚI TOATE LEGILE ÎNCĂLCATE ! SUNT MULTE ! Chiar nu vedeți că am ajuns mai rău ca ÎN JUNGLĂ?


"Autoritățile" noastre se uită impasibile la ce mizerii se întâmplă, pe baza lor, văd ce mizerii s-au întâmplat în trecutul apropiat și NIMENI, dar absolut NIMENI nu îndrăznește să deschidă GURA ?

Ce țară suntem dacă autoritățile se fac că "nu există" atunci când e cea mai mare nevoie de ele, ba chiar se ascund ca șobolanii în loc să aplice legea și dreptul pe care îl invocă în mod mincinos zi de zi? Când am ajuns în halul ăsta fără de hal?

Și pentru ce sunt paralizate în halul ăsta toate autoritățile statului, de se fac că nu aud și nu văd nimic din ce grozăvii se-ntâmplă, de la Președinte, Parlament, Procuratură, CSM, Parchet Militar, Guvern, Minister al Justiției, și Partide?

De ce le e frică? Pentru 6-7 trepăduși de la noi și pentru vreo 3-4 trepăduși din SUA? De ce mai stau în acele funcții dacă le e frică? De ce nu pleacă acasă în acest moment și să lase instituțiile statului goale, din moment ce ar fi același lucru?

De frica ăstor 6-7 trepăduși de la noi și a vreo încă 3-4 trepăduși din SUA, își bat joc de LEGE pe care NU O APLICĂ și prin asta își bat joc de o țară întreagă și de un popor întreg?

Și noi ne uităm ca proștii la ei și nu ne vine să credem că așa ceva e posibil să se-ntâmple în țara noastră?

Octavian Goga: "Țară de secături, țară minoră..."
(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

MOSTENIREA nestiuta a lui Ceausescu! America e SOCATA de ce a descoperit in Romania
ULTIMA ORA: Dusmanii tarii vor sa ascunda adevarul

Tupeu nemărginit al lui Isărescu "Băncile n-au plătit impozit pentru că n-au avut profit" Păi dacă l-au sifonat împrumutându-se cu dobânzi aiurea de până la 19% la Banca mamă cum să-l aibă? Asta ai uitat s-o zici, Iuda?

INCREDIBIL. Prof. univ. dr. Corvin Lupu: Dezvaluie planul prin care Ceausescu a fost tradat: "In 1989 depozitele alimentare ale României erau arhipline dar magazinele erau goale și românii nu aveau ce mânca"

Sondaj: Românii şi-au pierdut încrederea în Klaus Iohannis. In afară că a răspuns întotdeauna PREZENT la lobby-ul băncile și al multinaționalelor și a executat tot ce i-a zis Merkel și Juncker, în rest Neamțul n-a făcut NIMIC pentru cetățenii României.

Cum s-a trăit în România în anii '70- '80? UNII VĂ MINT spunându-vă că s-a trăit permanent prost între anii 1965 - 1989.

Încă o Dovadă a Creației? După analizarea codurilor genetice ale ADN-ului mitocondrial la peste 100.000 de specii, cercetătorii au găsit un semn care arată că aproape toate animalele au apărut cam în același timp cu oamenii

AVEM PREMIER. E DACIAN CIOLOS - OMUL LUI SOROS SI AL GRUPULUI BILDERBERG. Victorie a ONG-urilor lui SOROS care au reusit sa impuna primul-ministru in Romania. Manipularea lor a reusit dar Lumea a aflat adevarul.

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

"SOLUȚIA" LUI SOROS LA CRIZA COVID. Soros vrea ca țările UE să elibereze Titluri de Stat Perpetue pentru ca popoarele UE să plătească VEȘNIC, 5 miliarde de euro dobândă în FIECARE an. Asta l-a dus mintea de speculant pe SOROS.

S-A ACTIVAT SI OMUL FMI-ULUI SI AL BANCILOR STRAINE - MUGUR ISARESCU. Isarescu ataca si el reducerea TVA-ului pentru populatie de la 24% la 19%

Italia : Rezultate inițiale privind compoziția chimică a vaccinului Infanrix Hexa. Asociația pentru libertatea de vaccinare, Corvelva descoperă Fraude în Compoziția Acestui Vaccin și a altor Vaccinuri. 5 din 7 vaccinuri analizate nu sunt conforme

MIREASĂ prinsă de CAVALERUL de ONOARE în timp ce îşi înşela SOŢUL: Cine este BĂRBATUL ăsta? VIDEO

Decizie judecătorească: Vaccinul produs de firma Glaxo provoaca autism! Vaccinul "Infanrix Hexa”, este un vaccin hexavalent, administrat in primul an de viata, care „protejează” de poliomielita, difterie, tetanos, hepatita B, tusea convulsiva, haemophilius

MASONERIE. Conform casetelor lui Robert Turcescu - Niels Schnecker - Este Mason Gradul 33 - Mare Comandor pentru Republica Moldova. Soția lui Niels Schnecker, Iulia Scnecker este consilier economic al Ambasadei României din Spania

SCENE DE SEX la "Mireasă pentru fiul meu"? Ce au văzut telespectatorii, la TV, a creat isterie | VIDEO

UE. Vaccinul împotriva hepatitei B: Curtea de Justiție a Uniunii Europene recunoaște legătura între vaccinul Hepatitei B și îmbolnăvirile cu scleroză multiplă

Roxana Nemeş, protagonista unui film XXX: "Eu sunt acolo. Toată lumea face asta"

Cine e spionul din casa ta? Boxa smart care te înregistrează fără să vrei

EXCLUSIV Costel Constanda: Primăria nu vrea să renunțe la niciuna din miile de proprietăți, de aceea am blocat conturile

ONG-uri lui Soros din România: "Dosarul penal al DIICOT impotriva Sky News, este un abuz periculos" Acum vă e clar că rețeaua progresistă a cea care a pus la cale DIVERSIUNEA? Vedeți cum se apără progresiștii între ei?

Susținătorii lui Trump dezinformează privind data alegerilor folosind aplicația TikTok

Italia se pregătește de redeschiderea școlilor cu... fierăstrăul

REPORTAJ "Împreună-i vom face fericiți!" - "familia" de pe Facebook pentru care a fi fericit înseamnă a ajuta

Poți să te testezi de coronavirus acasă. Noile teste se vând doar la set

Reportaj COVID-19. Povestea vindecării pacientului de 1.9 milioane dolari

UPDATE GCS: 1.378 cazuri noi de COVID-19; număr total de îmbolnăviri - 59.273 

COMENTARIU Adrian Onciu: Cine, cum și de ce a transformat Covid-19 dintr-un virus relativ periculos în sfârșitul lumii

Pacienții cu hepatită C au acces la tratament, în perioada pandemiei, prin reglementări speciale

Noul trend. Cât costă testele de COVID 19 pentru acasă. Banale ca testul de glicemie

Gândurile lui Cristoiu: Aruncarea în joc a lui Călin Popescu Tăriceanu este un fel de salvarea partidului

Bilderbergul Emanuel Macron, fost Bancher al lui Rotschild și rivalul lui Marine Le Pen la Prezidențiale a declarat: Migrarea în masă a musulmanilor "este de NEOPRIT"

"Izvoare privind istoria României - Fontes Historiae Daco-Romanae" - Dio Cassius despre Daci și războaiele lui Traian cu Decebal. Dio Cassius "DACII SE NUMESC EI ÎNȘIȘI DACI". Romanii le spuneau tot DACI, iar grecii le spuneau GEȚI.

COMENTARIU Valeriu Șuhan: Clanurile cu clopoței

Ion Cristoiu, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: "Moromeții" nu este o carte despre viața la țară, e despre timpul nu mai are răbdare. Timpul nu mai are răbdare nici cu Iohannis, timpul n-a mai avut răbdare nici cu Ceaușescu!

Două sisteme moderne operate de Armata americană intră și în dotarea Armatei Române

Tragedie în India. Un avion cu circa 200 de persoane la bord s-a prăbușit la aterizare FOTO VIDEO

FOTO Când un mistreț îți fură laptopul, fugi după el chiar dacă ești în costumul lui Adam. A pățit-o un nudist

Coronavirus: Ministrul francez al sănătății constată o creștere a cazurilor de contaminare cu SARS-CoV-2 în Franța și Europa

Dacă ai lucrat în regim de telemuncă, poți primi 2.500 de lei de la Guvern. Iată toate detaliile măsurii de sprijin adoptate de Executiv

Fotbal: Mircea Lucescu a debutat la Dinamo Kiev cu o victorie

Toni Grecu: Interlopii - reguli de conviețuire în armonie

VIDEO Un avion al Air India s-a rupt în două la aterizare; cel puțin doi morți și 35 de răniți

Halep se întoarce pe zgură. Ce le-a transmis fanilor de pe Insta

Orban: Atacarea la CCR a legii carantinei este un atac împotriva drepturilor fundamentale

BOMBĂ ActiveNews: "Președintele Klaus Iohannis este membru al Organizației Progresiste 'European Council of Foreign Relations' un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS". Fluierul.ro a descoperit că ECFR e condusă de Carl Bildt MEMBRU AL GRUPULUI BILDERBERG

GROAZNIC. Der Spiegel anunță "Român MORT DE CORONAVIRUS la cules sparanghel în Baden-Württemberg" . Werner și Lodovic cei care au făcut acordul cu Merkel pentru trimiterea de români în una din cele mai infectate zone din lume trebuie să plătească

ANA PAUKER NU E INTERZISĂ ÎN ROMÂNIA. ȚUȚEA ȘI VULCĂNESCU SUNT INTERZIȘI. Ana Pauker este direct responsabilă de sutele de mii de victime ale comunismului si ale bolșevismului sovietic făcute în România. MRU un mare admirator al Anei Pauker.

Arad: 41 de cetățeni străini, scoși sub escortă din țară cu interdicție de a reveni timp de cinci ani

Email-uri frauduloase ce par trimise de BCR sau Poșta Română

Tenis: Olandeza Kiki Bertens s-a retras de la US Open

COMENTARIU Liviu Mihaiu: 15 motive pentru care România este într-un mare, mare, rahat

Românul rămâne conservator și nu vede cu ochi buni trecerea la buletine cu cip

Chinezii au închis un sat din Mongolia Interioară după primul deces din 2020 cauzat de ciuma bubonică

Prințul moștenitor al Arabiei Saudite e acuzat că a trimis asasini în Canada. Pe cine voia să omoare

Explozii la Beirut: Cel puțin 149 de morți și peste 5.000 de răniți

Averea lui Mark Zuckerberg urcă la 100 mld. dolari după lansarea aplicației care concurează TikTok

BVB: Tranzacții în valoare de peste 100.000 de euro, vineri, în prima jumătate de oră de la deschiderea ședinței

Bătaie între libanezi și polițiști pe străzile din Beirut, în urma exploziei din port

VIDEO | Cadillac intră în luptă cu Tesla. SUV-ul are o autonomie de 500 de kilometri cu o baterie care se încarcă rapid

Legea Anti-Oierit facuta Impotriva Ciobanilor, a Oilor si a Cainilor Ciobanesti a fost generata de "Asociatia Vanatorilor si Pescarilor din Romania", unde ii regasim pe Mugur Isarescu si pe Florin Iordache si Kelemen Attila


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15

Nr. de articole la aceasta sectiune: 846, afisate in 15 pagini.ieri 05:22 CITATUL ZILEI