23:59
Comentarii Adauga Comentariu

UNDE SUNT CEI 55% CARE AU CÂȘTIGAT DEMOCRATIC ALEGERILE? S-a prins și Dragnea după 7 zile că nu există proteste "spontane". Dragnea "Îmi reproșez că nu am înțeles că era un plan mult mai bine pus la punct. Nu este un protest spontan"

Nota Redacției:

Dragnea "Îmi reproșez că nu am înțeles că era un plan mult mai bine pus la punct. Nu este un protest spontan"

Doar atât? V-o spunem pe Șleau: V-ați CĂCAT PE VOI DE FRICĂ LA PRIMA ADIERE DE "VÂNT SOROȘIST".

Dacă nu ne credeți pe noi, citiți în celălalt articol ce scriu cei de la BBC. Spun exact ceea ce vă spunem noi.

Celor de la BBC NU LE VINE SĂ CREADĂ că un Guvern care a câștigat cu 55% alegerile cu două luni în urmă, face pe el de frică și execută tot ce îi spun soroșiștii, la primul miting soroșist, la care au prostit mai mulți oameni decât prosteau de obicei.

Măcar citiți ce mai poate fi făcut acumNota Redacției:

Dragnea "Îmi reproșez că nu am înțeles că era un plan mult mai bine pus la punct. Nu este un protest spontan"

S-a prins și Dragnea după 7 zile că nu există proteste "spontane". Protestul Spontan e în realitate un Protest cu Organizatori Ascunși care nu doresc să fie cunoscuți.

Dincolo de asta, sincer, nici noi, nu am fi putut crede vreodată că Sistemul Progresist poate scoate SUTE DE MII DE OAMENI PE STRĂZI, zile în șir, în principalele orașe ale țării.

Vă dați seama ce se va întâmpla când România se va lupta ÎN MOD REAL să-și recupereze Resursele Naturale concesionate pe nimic?

Vă dați seama câți oameni sunt în stare progresiştii să scoată în stradă împotriva unui asemenea proiect, dacă pentru o ordonanță, dubioasă sau nu, legată de valoarea pragului la abuz în Serviciu, prag cerut de CCR, se poate declanșa LEJER așa o nebunie? (totuși acest prag e important căci de inexistența lui depinde selectivul BULAN AL DNA care poate acum să zburde în voie în continuare).

Faptul că Sistemul Progresist, poate face acest lucru, NU mai trebuia "crezut", din moment ce l-am văzut TOȚI cu ochii noștri încă de acum 3-4 zile. Trebuia rapid stabilit CE E DE FĂCUT?

Mitingurile seamănă foarte mult cu Marile Mitinguri ale "Primăverii Arabe".

La Cairo erau în Piață sute de mii de oameni. Unii vorbesc chiar de un milion. În Egipt, "primăvara arabă" progresistă, s-a terminat brusc, atunci când la alegeri a câștigat democratic "cine nu trebuia să câștige". Azi avem în Egipt o dictatură militară desigur democratică: partidul ales democratic care avea majoritatea în parlament, a fost scos în afara legii, membri lui băgați în închisori, iar președintele ales și el democratic în timpul Primăverii Arabe, e şi el la zdup acuzat de trădare și de alte multe fapte foarte urâte. A fost condamnat la moarte iar apoi pedeapsa i-a fost comutată. Se pare că e mai bine să fii Penal la noi.

Varianta ȘI MAI DRAMATICĂ PENTRU ȚARĂ, ar fi ca țara să treacă de la Primăvara Arabă la Maidanul Ucrainian. Acolo țară s-a destrămat iar ìn război au murit peste 10.000 de oameni. Şi totul a plecat de la un Miting Maraton ținut la Kiev timp de mai multe luni, miting care a început cu cântece şi cu voie bună în piață şi care s-a terminat cu împuşcături, cu morți si cu răniți înainte să-nceapă războiul si înainte ca țară să se destrame.

Revenind la situația de la noi, Dragnea, e "în reluare", și discută de ceva ce s-a întâmplat acum 3-4 zile. Nu pare a avea nici un plan în afară de a aștepta să vadă ce se-ntâmplă. Adică așteaptă să vadă ce va decide Iohannis să facă

De acum 3-4 zile ne chinuim să identificăm alte rețele de scos și controlat lumea în stradă, în afară de binecunoscutele ONG-uri ale lui SOROS (foarte numeroase) și de nelipsitul "Uniți Salvăm" atât Partidul, cât și "civicii". "Uniți Salvăm" e condusă tot de un finanțat al lui SOROS, Plicușor Ban, și are în rândurile sale mulți alți soroșiști.

Am adăugat la rețeaua celor care au sprijinit organizarea Marelui Miting: Multinaționalele, Băncile Străine, Rețeaua de Bloggeri Progresiști, Rețeaua Masivă de Progresiști și Neomarxiști atît profesori cât și studenți din Universitățile de Stat, Rețeaua Progresistă din Învățământului Privat Școlar și Preșcolar (finanțat în continuare de la stat chiar de PSD, a se vedea și Mitingurile Copiilor pentru Educație Democratică), etc..Desigur e încă prea puțin, ca să putem explica sutele de mii de oameni scoși în stradă, dar asta e direcția în care se adună evidențe clare și puțin puțin vom scoate la iveală URIAȘA REȚEA PROGRESISTĂ cea care a ajuns a fi stăpână și pe țară și pe noi.

Nu vrem să speriem pe nimeni, dar PSD ni se pare un partid Paralizat, Speriat, Incapabil de Reacție. Și mai ales un Partid care nu are oameni care să facă Analize și Planuri de Acțiune, în legătură cu ceea ce se-ntâmplă.

Se va încerca spargerea sau măcinarea PSD-ului din interior, până când un progresist sau un cenușiu lobotomizat va deveni președinte partidului. Dacă nu cumva un asemenea PSD-ist e chiar Grindeanu care nu a apucat încă să se manifeste, din cauza sprijinului masiv ce-l avea în Partid , Dragnea

Pot fi două scenarii care sunt la mintea oricui. O spunem ca personajele din Caragiale: Ori Marele Miting Continuă, Ori Marele Miting se Oprește

Noi credem că se oprește mâine

Deși la desfășurarea URIAȘĂ, și la resursele URIAȘE pusă în joc, "Abrogarea" deși păstrează Intact Bulanul DNA, nu pare totuși o victorie pe măsura Mitingului Uriaș Organizat Spontan.

Asta în ciuda faptului că din acest moment, Drumul lui Dragnea spre o condamnarea rapidă e din nou liber.Ce ar trebui să facă în mod spontan oamenii simpli care au câștigat democratic la vot cu 55%?

INDIFERENT care e planul Rețelei Progresiste - oamenii simpli care au câștigat la vot trebuie să întărească SPONTANEITATEA mitingului din fața Palatului Cotroceni.

Un fleac acolo, de vreo 20.000 de simpli cetățeni ieșiți spontan zile în șir, să-l huiduie pas-cu-pas FĂRĂ VIOLENȚĂ, pe Iohannis, e ultima șansă de a-i arăta că Românii lui sunt în stradă și la Cotroceni

Vocea străzii care îi place atât de mult lui Iohannis trebuie să fie exprimată și de cei 55% care au câștigat alegerile.

Voința cetățenilor care au câștigat alegerile în proporție de 55%, și dorința lor pentru democrație, libertate și dreptate trebuie să se audă și ea tare în stradă ca o manifestare sublimă a democrației și a libertății de exprimare.

Mai ales, că și cei 55% care au câștigat alegerile democratice, ar putea să-i strige și ei, lui Iohannis: "DNA, să vină să te ia!" arătându-i cum și-a cumpărat 6 case din mediații, unele cu acte false. (Desigur așa cum au scandat acești oameni la Cotroceni, pe Iohannis nu-l va lua acel "DNA care e MAFIA" ci doar un "DNA fără CUCUVEA")

Voi ați luat la viață voastră o casă cu acte false pe care ați închiriat-o câștigând sute de mii de euro? Nici noi. Credeți că un om care face așa ceva ar trebui sau nu să facă parte din "Gașca de Penali", invocată chiar de el, cel care are șase case atât din meditații cât și din acte false?

Prin urmare, Fără Vocea Străzii a celor 55%, procent care să dea în final faimosul 100% și care să-i strige în Urechi lui GEACĂ ROȘIE, CĂ ALEGERILE AU FOST CÂȘTIGATE DEMOCRATIC cu un procent de 55%, votul lor se va spulbera în stradă, ca și DEMOCRAȚIA care nu va mai conta la nimic.

Căci dacă ORDONANȚA A FOST ABROGATĂ AZI, singurul motiv pentru care Rețeaua Progresistă va scoate lumea în stradă MÂINE, dacă o va face, este să TRAGĂ UN ȘUT ÎN FUND votului popular, fie prin obținerea controlului intern în PSD - unde sunt mulți CAI TROIENI atât progresiști cât și cenușii, fie DOAMNE FEREȘTE prin voința revoluționară neomarxistă a străzii care să ne aducă un nou Guvern Provizoriu de tip CIOLOȘ-SOROS cu binecunoscutul ajutor al mărețului DNA, cel care, e încă, așa cum bine ştiți, condus de aceeași Cucuvea.Liviu Dragnea, declarații la Romania TV în seara zilei de 5 februarie 2017

Ordonanta respectiva a fost doar un pretext al celor care au incitat enorm de multa lume de buna credinta sa iasa in strada prin dezinformare.

Miza a fost intodeauna PSD-ul.

Au fost alegerile parlamentare. Ati vazut masurile pe care Romanii le-au votat. Cele mai multe sunt aprobate si implementate.

Oamenii vor incepe incet-incet sa simta.

Bugetul - nu mai vorbeste nimeni despre buget. In schimb, in parlament, am dus procedurile in continuare, desi unii au dormit in Parlament.

Toti asteptam mesaj de la Presedintele Romaniei. Nu eu am fost in strada, la primul miting Presedintele Iohannis a fost in strada.

Companii multinationale, bine primite si care vor fi bine primite - dar nu mi se pare corect ca presedintele unei mari companii straine sa protesteze în Piașa Victoriei.

Toti romanii vor plati aceasta perioada

Si-a asumat Min. Justitiei o comunicare defectuoasa. Acesta e si motivul pentru care primul ministru a decis sa retraga ordonanta.

Despre organizarea protestului de la Cotroceni: Acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care am facut acea declaratie.

Am vorbit cu multi sefi de filiale locale care au presiuni si care vor un singur lucru - vrem sa aparam votul din decembrie.

Pentru a incerca sa stapanim aceasta dorinta, am avut acea intalnire si discutie din coalitie si cu PM Grindeanu. Cu speranta ca cei care contesta ordonanta, nemaiavand obiect, sa se retraga.

Doua manifestari egale pot scapa de sub control - si in Bucuresti, si in celelalte judete. Am putea ajunge in situatia ca aceasta tara sa fie sfasiata. Cine profita, cine are de castigat?

Cu siguranta unii din jurul acestei tari. Exista o situatie in Republica Moldova, in interiorul tarii, in Europa, international in schimbare dupa alegerea presedintelui Americii.

Modul de organizare, dimensiunea acestor porteste - acesta e un miting politic, cel de la Palatul Victoria. Arata o organizare profesionista, nu e un miting spontan.

Cine l-a organizat?

E foarte greu sa spun asta acum. Institutiile statului incet incet vor avea aceste informatii, lumea va trebui sa stie.

Simpatizantii PSD au fost suparati pe retragerea ordonantei. Ordonanta e juridic corecta, aprobata respectind procedurile legale. Se trece si peste asta, au inteles ca mult mai importanta e stabilitatea aestei tari. Daca protestele continua, se vede ca acest plan a fost pus la cale imediat dupa alegeri, se cauta doar un pretext. Oamenii sunt revoltati, pentru ca oamenii au votat.

Dupa motiunea de cenzura, dupa picarea ei miercuri, sa aiba premierul si ministrul Justitiei o discutie si premierul sa ia o decizie dasca il tine pe ministrul Justitie. Mi se pare o abordare fireasca.

I-am zis premierului ca e decizia lui. Inteleg ca ministrul Justitiei si-a asumat aceasta comunicare defectuoasa.

Comitetul de monitorizare din PSD a urmarit si urmareste toate angajamentele stabilite in program pe calendarul din trimestrul I.

Joi premierul a prezentat, toate sunt bifate. In acest caz, prima decizie trebuie sa fie a primului ministru. Isi reproseaza ceva? Poate ca nu am inteles, nu mi-am dat seama ca era un plan mult mai bine pus la punct decat o miscare spontana.

Primul ministru nu are ce vina sa aiba. A si explicat de ce s-a tinut atunci sedinta, pentru ca la opt a venit de la CSAT

Noi am avut discutii in partid, PSD ramane un partid solid, stabil. Dar de cate ori au fost momente delicate, de presiune, doi trei patru cinci membri de partid au avut astfel de reactii, simtite de ei sau induse de altii. Sunt unii care au avut iesiri si inainte, cand a fost refuzul presedintelui Iohannis rivind-o pe dna Shhaydeh, l-au sustinut pe Iohannis. Deci se pare ca n-are legatura cu ordonanta.

Oamenii pot iesi si in judetele lor, asta e cea mai mare problema. O astfel de miscare e foarte greu de stapanit. Sunt oameni nervosi, se uita la televizor si sunt nervosi si pentru ca vor acest program de guvernare. Romanii nu sunt prosti, inteleg ca sunt alte forte care vin si incita. Repet nu am o problema cu 95% dintre protestatari, dar in spatele lor sunt oameni interesati.

S-a mai intamplat in 2012 dupa referendum unde au votat rapid si intr-o erata data la 3 noaptea referendumul s-a anulat.

Apel catre toti romanii: sa fim calmi si sa nu escaladam aceste proteste. A fost si in interiorul partidului, si adresat publicului. Niciunul, nici eu, nici Tariceanu, nici altcineva nu profita din asa ceva.

Cine profita?

Nu-mi dau seama. Vin tot felul de informatii, unele poate sunt gresite. Dar mesajul presedintelui Iohannis chiar si de mine este asteptat. E mediatorul natiunii.

Nu guvernul a scos oamenii in strada. In plus, presedintele i-a trimis premierului o scrisoare prin care a cerut retragerea ordonantei, lucru pe care premierul l-a facut.

E dreptul constitutional al lui Iohannis sa aiba un mesaj in parlament marti. Si pe mine ma intereseaza. Daca noi facem toate eforturile sa nu iasa, ma asteptam ca si presedintele sa faca apel la calm.

Au inceput tot felul de teorii. Oamenii chiar vor sa-si pastreze votul pentru ca vor programul de guvernare. Imediat dupa alegeri au aparut informatiile (privind rasturnarea guvernului pana in vara - n.red.). Intai am crezut ca sunt zvonuri.

Ce m-a pus serios pe ganduri a fost ce mi-a spus dl Tariceanu dupa discutia informala cu Iohannis, care i-a spus ca vrea un razboi total cu PSD. Vezi in alta lumina ce se intampla ca actiune, ca gesturi. Inseamna ca si dupa ce aceasta ordonanta a fost abrogata si se incita la proteste e clar ca miza presedintelui e guvernul dumnealui. Ei nu accepta acest vot.

Premierul Grindeanu nu are de ce sa se teama. E doar un act normativ. Unde s-a mai pomenit in alta parte ca procurorii sa se bage peste treburile guvernului.

Cu ce a pus guvernul mainile pe DNA, cand tocmai a pus in buget o suma foarte mare pentru DNA si Ministerul Public?

Daca premierul va fi chemat la DNA si suspendat de presedinte, ce se va intampla? Nervozitatea va fi foarte mare, nu stiu ce se va intampla. Un astemenea gest nu va putea trece.

Unul dintre obiective a fost sa nu se mai vorbeasca ce s-a intamplat in guvernarea trecuta. Uitati-va si la ordonanta adoptata de guvernul Ciolos. Aceste anchete nu pot fi oprite in Parlament, ele continua.

Despre SRI - vulnerabilitati, colaborare cu alte institutii:

Eu nu am informatii ca nu sunt in comisia SRI. Ca presededinte al CDEP l-am intrebat pe seful Comisiei despre schimburile de informatii din seara cu violente. Pentru ca nu mi s-a parut corecta interventia presedintelui. Ce a realizat prin asta? A escaladat un zvon intre cele doua institutii fundamentale pentru stabilitatea statului roman.

O astfel de atitudine risca sa duca la dezbinare si acolo. In sensul acesta, pentru a lamuri lucrurile, pentru a nu fi o problema pentru SRI/Interne, sa arate de fapt ca ele nu au o problema de comunicare si seful statului sa nu mai incite.

Directorul SRI si ministrul de Interne cred ca s-au intalnit, colaborarea cred ca e buna acum.

SRI chiar colaboreaza cu MI - in sensul acesta cred ca cel mai bun loc sa se lamureasca lucrurile e comisia SRI. In conjunctura asta, asta ne mai trebuie, sa inceapa sa se razboiasca si institutii intre ele.

Autorii violentelor cred ca au fost adusi acolo. Anchetatorii se apropie de adevar, lucrurile trebuie sa se afle. Din cate stiu eu, e anchetata situatia

Sper ca si incendiul de la Bamboo - prea a coincis cu ziua aia de vineri - sper sa se lamureasca. Sa se vada ca e accident. Dar daca e o mana criminala...

In cazul dosarului sau: Am depus o plangere penala pentru uzurpare de calitati oficiale, rechizitoriul dlui Papici a fost semnat la patru zile dupa, arogandu-si o functie pe care nu o mai avea - asta e in plangerea penala.

Neavand motivarea in dosarul referendumului, pracitc acea hotarare e incompleta, sunt curios ce vor decide judecatorii.

Despre proprietatile si meditatiile lui Iohannis: Cred ca ministrul de FInante si seful ANAF nu se pot juca. E vorba de case luate prin fals. Daca vorbim de respectarea statului de drept, e vorba de case luate prin fals. Oamenii trebuie sa vada, dar dincolo de asta e vorba despre bani care trebuie sa vina la bugetul de stat

Despre Referendumuri:

Doua intrebari care trebuie sa ajunga la public. sa terminam cu bugetul si vom discuta serios. Ne vom intalni cu Coalitia pentru Familie, au totusi 3 milioane de semnaturi, un numar urias. Ce am discutat cu ei, pentru noi ramane valabil. O intrebare privind familia e o intrebare profunda, in al doilea rand sa vedem ce spun romanii despre imunitati. Peste tot e importanta imunitatea, dar nu e obligatoriu sa fie si la noi - sa mai aiba cineva imunitate sau nu? Nu e o intrebare care sa ramana strict in mediul politic.

Ca procedura, discutam cine poate sa ceara referendumul. Daca poate numai presedintele, facem un apel si ii cerem aceste referendumurile.

Aceste doua intrebari nu sunt de gradinita, sunt profunde pentru societatea romaneasca. Avem si un protocol semnat cu Coalitia pentru Familie. In aceasta primavara, noi toti sustinem un referendum pe tema familiei.

Solicitarea presedintelui pentru eferendum: va primi aviz in termen legal, dupa aceea el va decide.

Despre intalniri cu ambasadori: Eu sper ca dupa aceste intalniri au inteles. Chiar dl Tariceanu mi-a zis zilele trecute ca a vorbit cu un lider european si acela i-a spus ca stie ca guvernul a votat o ordonanta pentru amnistie. Pana acolo s-a ajuns.

Guvernul a informat oficial tarile europene, ambasadele, cu toate procedurile. Nu exista niciun motiv sa ii spuna ca ordonanta a afectat statul de drept sau lupta impotriva coruptiei.

De ce nu s-a pus in practica si decizia CCR cu abuzul in serviciu?

Nu stiu ce transmit ambasadorii. Eu mi-am facut datoria. Premierul si-a facut datoria, Min. de Externe si-a facut datoria, a explicat foarte bine motivarea si oportunitatea acestei decizii. Dupa abrogarea ordonantei, suntem curiosi ce reactii vor mai avea aceste ambasadei. Din informatiile noastre, in niciuna dintre aceste tari abuzul in serviciu nu este incriminat.

Parlamentarii nostri (in PE) au informat si se pare ca oamenii (membri PE) au inteles

Despre costurile protestelor: Daca nu continua protestele, lucrurile vor intra incet in fagas normal. Daca vor continua, e foarte greu sa calculezi costurile, cat pierdem.

Despre protestele din Parlament: Am crezut ca vor sa-mi spuna cum raspund ei la acuzatiile de finantare ilegala a partidului (USR). Exista o plangere, dar in tot acest zgomot nu se vorbeste despre asta.

Vorbim de finantarea ilegala a partidului. Am fost oprit de dl care a fost la Cultura, am crezut ca a venit sa-mi spuna ce-a facut cu Cumintenia Pamantului. Nici asta nu poate fi ascuns.

Noi vrem sa ne ducem in continuare activitatea parlamentara si sa legiferam, guvernul vrea sa puna in practica masurile votate de romani. Cu o speranta - destul de firava in ultimele zile - ca si cealalta parte - desi presedintele trebuie sa fie deasupra tuturor - intelege ca Romania are nevoie de calm. Sper ca toate institutiile statului sa ramana strict in limitele constitutionale.

E inadmisibil ca sefi de institutii care vorbesc de necesitatea sa se respecte statul de drept dar nu respecta limitele constitutionale si legale. Stilul in care se incita unii impotriva altora nu face bine.

Ce sefi si-au incalcat limitele? Au fost multe afirmatii, mi-e greu sa zic acum.

Sper sa putem sa ne exercitam atributiile constitutionale si sa nu fie nevoie sa vina si pentru noi o sustinere populara la vedere, in strada.

Despre suspendare/anticipate:

Tot ce e posibil ca Iohannis sa aiba in plan, daca de la el nu a veniti niciun mesaj e clar ca merge pe planul initial.

Motiv legal, democratic nu exista. Exista, totusi, dorinta neostoita de a avea toata puterea in Romania. Toti ministrii au primit amenintari. Din momentul cand li s-au publicat numerele de telefon au inceput sa curga mailuri, mesaje, sms-rui. Au primit chiar amenintari cu moartea. Un mare jurnalist a spus unde stau. Sigur ca o sa ii fac plangere penala, e depusa dar nu am avut timp sa o depun.

Aici nu mai functioneaza legea protectiei datelor personale?

Cea mai grava amenintare primita: Cu moartea - primita de sotie, copiii. Nu credeam ca se poate intampla asa ceva in Romania in 2017.

Copiii mei nu au o problema. Orice om, indiferent cata tarie ai, cand primesti astfel de amenintari nu e confortabil. Toate incitarile ale unor asa-zisi lideri si organizatori nu erau de oameni lezati, suparati. Daca inciti la violente nu mai are nicio legatura cu un protest civil.

Cum a perceput ce s-a intamplat in Pta Victoriei, atacurile la adreesa lui: Imi pare rau ca s-a ajuns la aceasta situatie, in care e foarte multa ura pe o parte a cetatenilor. Sunt foarte convins ca multi nu au citit textul ordonantei. Dar cine a gandit lucrurile astea sunt cu totul altii.

E planul pus la punct imediat dupa alegerile din decembrie. Asta e miza - partidul si guvernul. Cum se poate lua toata puterea?

Mai sunt doua institutii - Parlamentul si Guvernul.

La noi nu au intrat in casa, stau intr-un bloc. Dar nu se mai vorbeste despre un proces civic aici, ce fac acesti incitatori - care sunt separati de oamenii care protesteaza. Mi s-a blocat si mie telefonul, ca ministrului de Interne.

Intrebare Ciutacu: Intrevedeti sa aveti o colaborare institutionala cu Iohannis dupa situatia asta?

Din partea noastra, am respectat tot ce era de respectat dpdv colaborare institutionala cu presedintele. Nu avem nicio problema. Dar nu putem face mai mult.

Dar nu vad si nu cred ca din cealalta parte exista aceasta dorinta. E dispus sa mearga la discutii cu Iohannis? Hai sa vedem ce face.

Modifica codul fiscal? Aici e un deranj foarte mare. Toata lumea trebuie sa plateasca taxe. Ma doare cand un roman care face aceeasi munca la o firma e platit cu o suma si un om in alta tara e platit de cateva ori mai mult. Toata lumea sa plateasca impozite. Asa e corect

A fost un mare scandal pe intentia noastra de a mai amana un an unele prevederi din codul fiscal. Am spus din campania electorala. Dl Ciolos nu a vrut.

Se tem companiile de astfel de masuri? Masurile asumate de noi in campanie sunt sau urmeaza sa fie puse in practica. Pot fi suparati, dar masurile trebuie implementate. Schweighofer: Aceasta ancheta trebuie dusa la capat. Compania nu are nicio vina, dar adevarul trebuie sa iasa la iveala - pentru toate defrisarile. Ministerul va duce la capat aceasta ancheta.

Nereguli au fost descoperite in mai multe ministere, vor iesi la iveala in curand. Sunt putine exceptii ministerele in care nu au fost descoperite. cred ca pica motiunea, avem majoritate stabila

Toti trebuie sa fim constienti ca Romania are nevoie de calm. Nimeni nu castiga daca se prelungeste criza. Guvernul a facut ce avea de facut. Aceasta tulburare nu poate decat sa starneasca alte tu;lburari. Nimeni nu a avut ganduri ascunse, sa atace statul de drept si lupta anticoruptie. Lumea trebuie sa se calmeze. E important. Cei mai multi romani incep sa inteleaga ca e o actiune care nu face bine Romaniei.

(sursa transcriptului HotNews.ro)

(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

MOSTENIREA nestiuta a lui Ceausescu! America e SOCATA de ce a descoperit in Romania
ULTIMA ORA: Dusmanii tarii vor sa ascunda adevarul

Tătaru' un brav soldat sovietic, gata să execute orice ordin. Ministrul Sănătății ar vrea să bage în maternitatea din Timișoara și paciente cu COVID 19 și non-COVID. De unde v-ați adunat mă tot unu și unu? Bau-Bau, Tătaru, Lodovic, Werner, Anisie, Câțu...

Secretomania și Cenzura Lodovicilor e mai tare decât în Coreea de Nord. Nici chiar Șeful operativ al unui centru județean de coordonare nu știe numărului real de cazuri de SARS-CoV-2 din județ: ”Oficial vă spun că suntem nebuni la cap”

În maternitatea Odobescu din Timișoara, INFECTATĂ CU COVID-19, zeci de mame înspăimântate stau carantinate cu bebelușii lor fără a fi testate.

Autoritățile ne mint ca porcii că vârful va avea doar "10.000" de infectați în România. Atâta și-au propus ei. Publicați mă estimarea mincinoșilor. Cum ați ajuns la minciuna asta?

Țiganii din Țăndărei. "Au murit șase persoane pe care eu le știu sigur, infectate cu noul coronavirus. A șaptea a murit astăzi (n.r. – ieri), un bărbat de 60 și ceva de ani. Toți au fost romi, toți din Țăndărei". Unde-s toți morții, Lodovice?

Ludovic Orban se gândește la sancțiuni dure pentru medicii care demisionează în criza coronavirusului. Fluierul.ro: Sancționează-te pe tine Nesimțitule, pentru că ai infectat o groază de spitale și cadre medicale refuzând să aduci și să faci TESTE RAPIDE.

Cenzura impusă de Guvernul Werner-Lodovic e criticată de Tăriceanu și PMP. Tăriceanu: Nici Ceaușescu nu ne spunea nimic cu privire la SIDA. PMP:Cetăţenii au dreptul să ştie, în timp real, care este numărul persoanelor infectate

Prefectul de Timiș și Managerul spitalului vor să redeschidă Maternitatea Odobescu Infectată cu COVID-19 din Timișoara fără a testa Mamele și Bebelușii de Covid. Șefa DSP Timiș se revoltă.

Ciocoii vechi și noi. Cadrele medicale infectate la Suceava stau și câte 30 pe secție, șeful CJ Gheorghe Flutur e „într-o rezervă cu duș”

Sistemul Progresist pornește „Cruciada” împotriva medicilor şi asistentelor care nu vor să se sinucidă. Iohannis le dă 500 euro în plus. Lodovic îi amenință că le va interzice să profeseze. Iar Securistoizii Sosoșiști urlă ca niște Komisari Sovietici.

ROMÂNIA ZIUA-12b: În plină explozie a Coronavirusului, asistăm din nou la o scădere a infectaților pe FAKE-CIFRELE Inconștientului Guvern Lodovic

Băsescu arătă cu degetul spre cuplul de tembeli inconștienți Lodovic-Werner care au dus România spre catastrofă. "Bătălia e deja pierdută. Sunt cu o lună în urma evoluţiei epidemiei. Ori ne izolăm în casă sau ne refugiem în munţi"

Cum arăta distanțarea socială în 1666 sau De ce avem azi Legea lui Newton. Isaac Newton a fugit la țară timp de un an și a scăpat - în timp ce la Londra mureau 7000 de oameni în fiecare săptămână, adică atunci când 1000 de oameni mureau în fiecare zi.

Romania. Numărul de Cazuri Oficiale de Infectați pe Județe.

Cât de dement poți să fi ca să ascunzi morții? Morții ascunși de la Suceava au apărut în statistică oficială - după ce toată lumea a aflat că au fost ascunși

Coronavirus România. 1-Aprilie : 92-Morți. Cine sunt cei 92 de Morți Oficiali de Coronavirus? Suceava lăsata în plata Domnului. Aradul, Nădlacul și împrejurimile - și Țăndărei - trebuie pus de urgență în carantină.

Coronavirus: Foamea pune stăpânire pe cei mai săraci din Italia. Pe străzi oameni urlă "Nu mai am bani". Italia va distribui bonuri alimentare persoanelor defavorizate

Pandemia de Coronavirus: 1-aprilie 2020

Un studiu al cercetătorilor chinezi arată că pisicile pot transmite între ele noul coronavirus. Animalele care nu pot fi infectate cu Covid-19

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

Coronavirus: Un avion cu ajutor umanitar din Rusia a aterizat la New York

Peste 1000 de oameni pe un loc de astronaut la NASA. Cei selectați vor avea ocazia să participe la misiuni pe Lună și Marte

CJUE constată că Polonia, Ungaria și Cehia au încălcat legislația UE prin refuzul de a primi refugiați

Campionul UFC Khabib Nurmagomedov refuză să lupte în gala UFC 249 din cauza pandemiei de coronavirus. Reacția lui Tony Ferguson

Angela Merkel le spune germanilor să rămână acasă până după Paște pentru a combate coronavirusul/ Merkel, favorabilă aplicațiilor smartphone care contribuie la limitarea răspândirii epidemiei

Cu toții o știm și o iubim pe FETIȚA ZURLI. CUM ARATĂ în realitate, cum o CHEAMĂ de fapt și ce VÂRSTĂ are | VIDEO

HOROSCOP 2 APRILIE 2O2O: O zi împărțită în două: în prima parte sunt vizate zodiile Cardinale, în parte a doua sunt vizate zodiile Fixe

Profitând de restricțiile impuse oamenilor natura își reia teritoriul

British Airways va suspenda 36.000 de posturi. Piloții vor avea salarii cu 50% mai mici

Germania anunță peste 6.000 de noi cazuri de Covid-19 într-o singură zi

Rugby: Selecționerul Angliei, Eddie Jones, și-a prelungit contractul până la Cupa Mondială din 2023

J.K. Rowling lansează un site pentru a combate plictiseala copiilor în timpul izolării, pe fondul pandemiei de coronavirus

Lumea riscă să rămână fără spațiu pentru stocarea petrolului. Cum este afectat prețul la nivel mondial

Asistentă medicală, hărțuită și umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital COVID-19: "Mi-au aruncat clor pe ușa apartamentului"

Pasagerii canadieni și britanici de pe pachebotul Zaandam vor fi evacuați (Trump)

Românii vor să arate bine în izolare. Saloanele de înfrumusețare s-au mutat la domiciliu

Un elev din Filipine a produs zeci de viziere din plastic cu imprimanta sa 3D care au fost donate spitalelor

Poate Hidroxiclorochina să trateze COVID-19? Ce spun experții

Medicamentul vedetă pentru Covid-19, de negăsit în farmaciile românești / Avertisment pentru cei care îl folosesc fără prescripția medicilor: efecte adverse extrem de grave

Ce va urma? Pentagonul e în căutarea a 100.000 de saci pentru cadavre

Raportul Serviciilor americane de spionaj: China a mințit în privința pandemiei. Dosarul a ajuns la Donald Trump

Adevărul despre "ajutoarele" trimise de Rusia în Statele Unite. Reacția Departamentului de Stat

Primul oraș din țară care va avea lavoare stradale în zonele aglomerate

Florin Cîțu, anunț despre tăieri de salarii și pensii în timpul crizei Covid-19. Scenariul privind economia României după epidemie

Româncă: "În Bergamo nimeni nu cântă"

Baschet: NBA - Cei patru jucători de la Brooklyn Nets testați pozitiv s-au vindecat de coronavirus

Pe cine vede Adrian Mutu ca fiind următorul mare jucător al României

Solidaritate| Suceava, în carantină totală. Spitalul din Rădăuți are nevoie de ajutorul tău pentru a rezista

Un bărbat cu simptome de coronavirus a fugit pe fereastră dintr-un spital din Cluj-Napoca

Reportaj. Ce fac bătrânii din București în oraș. Bărbat: "Am vrut să ies eu"

Coronavirus: Ministrul israelian al sănătății și soția sa, testați pozitiv

Cea mai mare cascadă din Ecuador a dispărut. Ce a mai rămas acum din obiectivul turistic care atrăgea zeci de mii de oameni în fiecare an

Coronavirus: Statele Unite își întăresc prezența militară la frontiera cu Mexicul

Companiile de textile din România așteaptă un semn din partea autorităților pentru a produce echipamente de protecție

COMENTARIU Valeriu Șuhan: Hai, dă-mă... încolo...

Bărbatul care a fugit din spital, în Cluj-Napoca, a fost prins. El are acum dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolii

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 2 aprilie

CITATUL ZILEI

Coronavirus: Summitul COP26 de la Glasgow amânat pentru anul viitor


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27 Pag.28 Pag.29 Pag.30 Pag.31
Pag.32 Pag.33 Pag.34 Pag.35 Pag.36 Pag.37 Pag.38 Pag.39
Pag.40 Pag.41 Pag.42 Pag.43 Pag.44 Pag.45 Pag.46 Pag.47
Pag.48 Pag.49 Pag.50 Pag.51 Pag.52 Pag.53 Pag.54 Pag.55
Pag.56 Pag.57 Pag.58 Pag.59 Pag.60 Pag.61 Pag.62 Pag.63
Pag.64 Pag.65 Pag.66 Pag.67 Pag.68 Pag.69 Pag.70 Pag.71
Pag.72 Pag.73

Nr. de articole la aceasta sectiune: 4325, afisate in 73 pagini.ieri 05:14 CITATUL ZILEI