07:16
Comentarii Adauga Comentariu

_ Washington DC găzduiește un uriaș protest împotriva mandatului anti-vaccin cu mii de manifestanți

_ Washington DC găzduiește un mandat uriaș anti-vaccin protest cu mii de manifestanți

Mii s-au adunat la Washington DC - un oraș care impune vaccinuri - pentru un protest „Înfrânge mandatele”, cu protestatarii care sunau balade de Meat Loaf, un muzician despre care se teme că a cedat. COVID-19 complicații la 74 de ani după ezitarea vocală cu privire la jab. 

Robert F. Kennedy și fondatorul Informed Consent Action Network, Del Bigtree, au fost printre nume mari care s-au adresat mitingului duminică dimineață. Aproximativ 20.000 de oameni erau așteptați să participe la demonstrație.

„Americanii vor democrația înapoi, iar acest miting este o cerere a americanilor de a-și recupera democrația”, a spus Kennedy despre miting, potrivit WUSA9.    

Kennedy a comparat duminică situația nefavorabilă a vaccinului cu cea a Annei Frank, spunând că „chiar și în Germania lui Hitler, te poți ascunde în pod așa cum a făcut Anne Frank”.

Derulați în jos pentru videoclip

Mulți dintre cei care au făcut acest lucru nu au fost mascați, în ciuda faptului că primarul DC Muriel Bowser a impus măști în aer liber pentru persoanele care nu au avut COVID împușcat atunci când a fost adunat în grupuri mari afară. 

Meat Loaf - care a murit săptămâna trecută din cauza unor reacții adverse suspectate de COVID, la vârsta de 74 de ani - a putut fi auzit răsunând în timpul demonstrației.

The Vedeta mult iubită a fost vocal mandat anti-vaccin și mască și de atunci a devenit un erou popular pentru cei de la demonstrație. Zvonurile conform cărora a fost ucis de virusul însuși l-ar face, de asemenea, una dintre cele mai cunoscute victime ale acesteia. Nu se știe dacă a avut un vaccin înainte de moartea sa. 

În videoclipurile postate pe rețelele de socializare, hitul cântărețului I’d Do Anything for Love (But I Won't Do That) au putut fi auzite zgomotând în timp ce protestatarii s-au adunat în jurul piscinei reflectorizante a Memorialului Lincoln. 

După moartea artistului, joi, unii și-au batjocorit pozițiile cu privire la mandatele de vaccin și mască pe rețelele sociale. 

„În cele din urmă, el ne-a spus în sfârșit care era acel lucru pe care nu l-ar face din dragoste: să te vaccinezi”, a scris pe Twitter Gene Wu, un democrat în Camera Reprezentanților statului Texas, referindu-se la versurile lui. cântec pe care protestatarii l-au cântat duminică.

Robert F. Kennedy Jr. este membru al „Duzină de dezinformare” – 12 indivizi care difuzează aproximativ două treimi din conținutul anti-vaccin pe rețelele de socializare, potrivit unui studiu realizat de Centrul de combatere a urii digitale (CCDH) și Alianța Anti-Vax Watch. 

Fiul fostului procuror general al SUA Robert F. Kennedy Sr. a fost interzis publicat de Instagram în februarie 2021 „pentru că a distribuit în mod repetat afirmații dezmințite despre coronavirus sau vaccinuri”, a explicat atunci un purtător de cuvânt al companiei-mamă Facebook. produsele medicale sunt în mod clar violență sponsorizată de guvern, mișcarea anti-mandate este dedicată rezistenței nonviolente”, a declarat Kennedy săptămâna aceasta într-o declarație.

În discursul său de duminică, Kennedy s-a referit la climatul modern ca fiind „ totalitarism la cheie”, spunând că guvernul a reușit să „pună în aplicare toate aceste măsuri totalitare de control”, făcând politicile din era COVID-ul inevitabil și comparând pe cei care țin să ia vaccinul cu Anne Frank din Germania nazistă. 

Spre deosebire de Anne Frank, care s-a ascuns într-o mansardă înghesuită din Amsterdam cu alți șapte evrei persecutați timp de 761 de zile în timpul regimului nazist, înainte ca ea și familia ei să fie îndepărtate și trimise să moară în lagăre de concentrare, „niciunul dintre noi poate alerga și niciunul dintre noi nu se poate ascunde” de politicile erei COVID în urma tehnologiei moderne. 

„A fost ambiția fiecărui stat totalitar de la începutul omenirii să controleze fiecare aspect al comportamentului , de conduită, de gândire și de a șterge disidența. Niciunul dintre ei nu a reușit să o facă. Nu aveau capacitatea tehnologică.”  

„Astăzi se pun în aplicare mecanismele care vor face ca niciunul dintre noi să nu poată alerga și niciunul dintre noi să nu se poată ascunde.”  ;

„Chiar și în Germania lui Hitler, ai putea trece Alpii în Elveția, te-ai putea ascunde într-o mansardă, așa cum a făcut Anne Frank”, a continuat Kennedy. „Am vizitat în 1962 Germania de Est cu tatăl meu și am întâlnit oameni care se cățăraseră pe zid și scăpaseră, așa că a fost posibil – mulți au murit făcând asta, dar a fost posibil.”   

Kennedy l-a asemănat, de asemenea, pe Fauci cu Mussolini, publicul izbucnind într-un scand „închide-l!” 

Muzeul Memorial Auschwitz a răspuns comentariilor lui Kennedy, spunând că „exploatează tragedia oamenilor”. care au suferit, au fost umiliți și uciși de regimul totalitar al Germaniei naziste - inclusiv copii precum Anne Frank - într-o dezbatere despre vaccinuri și limitări în timpul [o] pandemie globală este un simptom trist al decăderii morale și intelectuale."  p>

De asemenea, a susținut teorii despre 5G, spunând că „în termen de cinci ani, vom vedea 415.000 de sateliți pe orbită joasă – Bill Gates și cei 65.000 de sateliți ai săi singuri vor putea privi fiecare centimetru pătrat al planetă 24 de ore pe zi.”  

Robert Malone, medic și critic proeminent al vaccinului ARNm împotriva coronavirusului w ho le-a spus protestatarilor că „stă pe umerii giganților”.

„În ceea ce privește vaccinurile, știința este stabilită – nu funcționează”, a spus Malone duminică. 

„Nu sunt complet în siguranță. Acum au omicron. Aceste vaccinuri au fost concepute pentru tulpina Wuhan, virusul original. Dacă au sens să-i protejeze pe bătrâni este irelevant, așa că haideți să încetăm să ne certăm despre asta.”

 Comicul proeminent anti-vaccin JP Sears le-a spus protestatarilor că „nu vă puteți conforma pentru a ieși din tiranie” și că „suntem țara celor liberi din cauza celor curajoși – nu din cauza celor care se conformează”.   

Fostul corespondent CBS Lara Logan, care l-a comparat cu consilierul medical șef al Casei Albe, Anthony Fauci infamului doctor nazist Josef Mengele la o apariție în noiembrie la Fox News, a vorbit și cu protestatarii.

O incantare plină de spirit „Fă-ți treaba!” a urmat afirmația lui Ryan Cole conform căreia angajații CNN „se trezesc dimineața [ei] am de gând să anulez și să cenzurez medicii astăzi, pentru ca oamenii să moară. 

„Și tu ești responsabil... depinde de tine să spui „Am greșit, voi fi umil, îmi voi face treaba de jurnalist și îmi voi spune adevărul – că oamenii au sistem imunitar”, a spus el.

Au fost prezente și grupuri formate din angajați publici, inclusiv Feds for Medical Freedom și 200 care reprezintă DC Firefighters Bodily Autonomy Afirmation Group. 

Organizatorul evenimentului, Matt Tune din Chicago, în vârstă de 48 de ani, a declarat că el „Am vrut să schimbe narațiunea actuală” în jurul celor împotriva vaccinurilor și a mandatelor de vaccinare. 

„Scopul este de a arăta un front unificat de reunire a oamenilor – vaccinați, nevaccinati, democrați, republicani, toți împreună în solidaritate”, a spus el. 

„Narațiunea actuală... care, practic, spune că suntem o grămadă de ciudați și ciudați cărora nu le pasă de umanitate... [este ] nu este deloc adevărat.'

Protestul de duminică a atras o gamă largă de protestatari, mulți în vârstă, cu alții bebeluși în cărucioare. Conform Washington Post, mulți au ridicat pancarte în susținerea fostului președinte Donald Trump, el însuși un susținător deschis al vaccinurilor dezvoltate de administrația sa.

Alții au afișat pancarte cu sloganuri precum „Hai să mergem. Brandon, „La naiba cu Joe Biden” și „Trump Won”. Cei care purtau măști au fost văzuți bătuți în bătaie, un bărbat care chinuia oamenii purtând măști de protecție spunând „Dă jos măștile... totul este o minciună!” 

Aproximativ 10 bărbați purtând însemnele pentru Proud Boys, un grup extremist implicat în insurecția de la Capitoliul SUA din 6 ianuarie, a zăbovit pe partea Lincoln a Reflecting Pool, potrivit Post. 

Protestul părea să includă ambii demonstranți care sunt pro-vaccin, dar anti-mandat și alții care sunt atât anti-vaccin, cât și anti-mandat.

O persoană cu această ultimă credință a fost văzută ținând un pancart care spunea „Vaccinurile sunt arme biologice ucide în masă. ' Cântecul Stronger a lui Kelly Clarkson - cu versurile  „Ceea ce nu te omoara te face mai puternic”, se putea auzi, de asemenea, răsunând, potrivit Postului. Cântecul răsuna dintr-un autobuz parcat lângă Monumentul Washington, acoperit cu pancarte pe care scria „ARESTARE SAU EXILUL”, împreună cu fotografii cu Anthony Fauci, Bill Gates și Jacob Rothschild.

Terapeutul corporal Justin Perrault, din Fairhaven în Massachusetts, a spus că a fost mutat să participe după ce clienții au încetat să vină la clinica sa, deoarece refuzase să facă un vaccin.  

El a spus că a început recent să folosească bonuri de mâncare , și era îngrijorat de ceea ce vor face copiii săi de patru și opt ani despre el.

Perrault, care a călătorit cu soția și prietena ei, a spus că dorește, de asemenea, să ia atitudine împotriva afirmațiilor oamenilor de știință că Vaccinurile COVID sunt sigure.

Suzanna Robertson din New Jersey, în vârstă de 52 de ani, purta o pancartă în care explica că până de curând a fost democrată înregistrată de-a lungul vieții, înainte de a decide anul acesta că nu se identifica cu niciunul dintre partidele politice. Robertson a făcut campanie pentru Bernie Sanders și chiar a votat pentru actualul președinte Joe Biden în 2020. A avut COVID-19 în martie 2020, a spus ea, dar a prezentat doar simptome ușoare. 

Ea a spus că nu a votat niciodată pentru un candidat republican până de curând, după ce a fost „dezamăgită” de retorica lui Biden împotriva celor care au ales să nu primească lovitura.  

„Acesta nu este un lucru politic”, a spus ea. „Dacă doriți să faceți vaccinul, faceți-l.”

Robertson a spus pentru Post că va „moară prima” înainte de a se vaccina. 

Prezentă a fost și Jaedyn Wetzel, 12, care a purtat o pancartă pe care scria „Am imunitate naturală”. Wetzel, din Warfordsburg, Pennsylvania, a prins COVID de Ziua Recunoștinței și de atunci și-a revenit. 

Mama lui Wetzel, care nu a dorit să fie numită de teama răzbunării, a aflat despre protest pe canalele Telegram, inclusiv unul pentru auditarea rezultatelor alegerilor prezidențiale din 2020. Ea a spus pentru Post că nu folosește Facebook sau Twitter, deoarece acele companii „promovează cenzura”. 

Poliția a avut o prezență mică, dar vizibilă în Mall în timpul protestului, cu aproximativ 10 ofițeri călare aliniat traseul de marș al grupului. Au fost ridicate garduri în jurul Memorialului Lincoln pentru a împiedica protestatarii să urce treptele.

Nu este clar dacă au încercat să aplice mandatul de mască al orașului, deși Postul a descris un ofițer care se plimba prin zona din jurul stației de metrou Smithsonian. ieșiți în timp ce protestatarii cu fața goală treceau. 

Până în prezent, există 25 de state care au mandate de vaccinare pentru angajații din diferite categorii, dintre care 21 necesită vaccinuri sau testare continuă pentru lucrătorii din domeniul sănătății și șase adoptând o abordare „vaccinați sau reziliați” și pun lucrători din domeniul sănătății care sunt nevaccinat în concediu. 

Dimpotrivă, 13 state au adoptat legi care interzic angajatorilor să impună vaccinuri.

Miercuri, ofițerii NYPD au fost chinuiți pentru că au arestat cinci mandate anti-vax organizate. protestatari și reținerea unei fetițe de nouă ani miercuri, după ce au intrat în Muzeul de Istorie Naturală fără a prezenta dovada vaccinării împotriva COVID-19.  

Problemele au început când o jumătate de duzină pretinși membri ai New York Freedom Rally - un grup care a organizat proteste anti-vax în tot orașul - a încercat să intre în muzeul din Manhattan fără a-și arăta pașapoartele pentru vaccin, încălcând regulile. Acestea cer fiecărui vizitator cu cinci ani și mai mult să prezinte dovada vaccinării.

Feila de nouă ani, pe nume Jayla, a fost filmată plângând în timp ce a fost condusă pe trepte de doi polițiști, iar privitorii filmați chinuind și abuzând. ofițerii NYPD din cauza reținerii ei. Ea și mama ei fără nume au fost duși la o incintă din apropiere și eliberați două ore mai târziu. Nu este clar dacă mama tânărului va fi acuzată.

Cei șase activiști anti-mandat afiliați la New York Freedom Rally făcuseră rezervări pentru a vizita muzeul miercuri, dar li s-a interzis intrarea după ce nu și-au prezentat Pașapoarte pentru vaccinul COVID.


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

_ Greg Inglis dezvăluie cât de îngrozitoare povești de sănătate mintală din noul său rol îl lasă pe EL să aibă nevoie de ajutor

_ Organizația caritabilă pe anii sălbatici pe care Prințul William și Kate au folosit-o în Chile se prăbușește pe măsură ce anulările Covid cresc

_ Irina Shayk și Andy Cohen se îmbrățișează în Manhattan după ce s-au întâlnit unul pe altul la o plimbare

_ Olivia Munn printre părinți „intrat în panică” din cauza penuriei de lapte praf pentru bebeluși pe fondul provocărilor ei legate de alăptare

_ Deputatul conservator Andrea Jenkyns vizat de un bărbat care a amenințat-o că o va arunca în aer la un eveniment de cafenea

_ Specială vacanță la buget: 30 de vacanțe de vară la preț redus de la Corfu până în Caraibe

_ Fundașul lui Real Madrid, Alaba, „va juca 100%” împotriva lui Liverpool, insistă Ancelotti

_ Funcționarii publici amenință că BLOCEAZĂ eliberarea completă a anchetei Sue Gray, deoarece cei amendați ar putea fi numiți

_ EDEN CONFIDENTIAL: Queen abandoneaza trasura traditionala la Royal Ascot din acest an

_ Kim Kardashian își etalează curbele într-un top crop gri FOARTE busti la cina de familie

_ CBS spune că are laptopul lui Hunter Biden � FBI l-a predat lui Hunter pe cel aflat �n posesia sa?

_ Regina și Familia Regală și-au deschis în secret ușile pentru refugiații ucraineni

_ Kim Kardashian cumpără o casă de 6,3 milioane de dolari între proprietățile ei și ale fostului Kanye

_ Dame Deborah James a avut un trandafir numit în onoarea ei și speră ca fiica să-l poarte pe culoar

_ Trent Alexander-Arnold spune că Liverpool a avut „unul dintre cele mai bune” sezoane din istoria Premier League

_ Kylie Jenner se alătură cinei de familie în Portofino înainte de nunta lui Kourtney Kardashian

_ Frank Lampard îi avertizează pe Everton că ar putea înfrunta o altă luptă pentru retrogradare în Premier League

_ Inspirați de eroismul din trecut împotriva Armatei Roșii, finlandezii cumpără puști și plănuiesc să-l învețe pe Putin o lecție

_ ANNABEL CROFT demonstrează că pantalonii scurți sunt o opțiune inteligentă pentru toate ocaziile

_ Kylie Jenner se alătură cinei de familie în Portofino înainte de nunta lui Kourtney Kardashian

_ Kourtney Kardashian arată senzațional într-o rochie roșie pură în timp ce iese la cină

_ Uma Thurman pare pregătită pentru afaceri în timp ce petrece timp pe platoul din New Jersey din The Kill Room

_ Eva Mendes își arată cizmele portocalii pe care fiica ei Amada, în vârstă de șase ani, le-a coafat cu autocolante colorate

_ Will Zalatoris conduce US PGA... cu Rory McIlroy rezistând o zi pentru a uita și Tiger Woods făcând tăieturi

_ A-listeri, inclusiv Helena Bonham Carter, își fac un omagiu lui Helen McCrory

_ Ultimul post emoționant al războinicului emblematic „raza speranței” al Ucrainei

_ Chrissy Teigen modelează un sutien sport Celine și pantaloni roz îndrăzneți în timpul ieșirii la West Hollywood

_ Neighbours: Actorii filmează ultimele scene pentru o televiziune australiană anulată în Melbourne

_ Fleur East arată plin de farmec în liliac, în timp ce Anne-Marie poartă o rochie drăguță de babydoll la Radio City Hits Live

_ Idris Elba prezintă un spectacol îndrăgit cu soția Sabrina la premiera Trei mii de ani de dor

_ Fundașul lui Real Madrid, Alaba, „va juca 100%” împotriva lui Liverpool, insistă Ancelotti

_ Ultimul post emoționant al războinicului emblematic „raza speranței” al Ucrainei

_ Gazdele de astăzi Karl Stefanovic și Allison Langdon au semnat contracte pe termen lung cu Nine

_ The Beast' își dezvăluie sufletul: cum starul The Chase Mark Labbett, 56 de ani, și-a păstrat căsnicia în ciuda aventurii

_ Aimee Osbourne, 38 de ani, vizitează locul incendiului mortal în studioul de înregistrare, unde aproape și-a pierdut viața

_ Poppy Delevingne poartă rochie argintie moale la proiecția „Trei mii de ani de dor de la Cannes”

_ Bella Hadid decupează o silueta la modă în top negru transparent și pantaloni până la genunchi în timp ce cumpără baloane

_ Coronation Street aduce un omagiu emoționant victimelor atentatului cu bombă la Manchester Arena cinci ani mai târziu

_ Kourtney Kardashian își arată silueta într-un bikini negru în timpul zilei cu iahtul cu Travis Barker

_ DR MICHAEL MOSLEY: În sfârșit am luat Covid, dar îl abordez cu două remedii surprinzătoare

_ Este puțin probabil ca Newcastle să semneze pe starul lui Manchester United Jesse Lingard în această vară

_ Kourtney Kardashian își arată silueta într-un bikini negru în timpul zilei cu iahtul alături de Travis Barker

_ AOC �și bate joc de creștini pentru că s-au opus avortului, dezvăluie despre modul �n care bebelușii din uter nu sunt o viață (VIDEO)

_ The Beast' își dezvăluie sufletul: cum starul The Chase Mark Labbett, 56 de ani, și-a păstrat căsnicia în ciuda aventurii

_ Leeds United: Dominic Matteo dezvăluie că a retrogradat cu el în 2004 timp de 16 ani

_ Acesta NU va fi un cakewalk de ultima zi pentru City... va fi drama!

_ Paul Pogba „este îngrijorat să joace pentru Man United împotriva Crystal Palace din cauza reacțiilor fanilor”

_ Khloe Kardashian își face o siluetă lejeră când sosește în Italia pentru nunta fastuoasă a surorii Kourtney

_ BEL MOONEY: Le spun copiilor cât de crud este cu adevărat tatăl lor?

_ Editorial George Monbiot din Guardian spune că agricultura ar trebui ABOLIȚĂ pentru a opri schimbările climatice

_ Asistenta personală a lui Amber Heard mărturisește că actrița era profund geloasă pe faima lui Johnny Depp

_ UE vrea investiţii de 300 de miliarde de euro în energie ecologică şi reducerea dependenţei de Rusia

_ Ultima ofertă - Cât cere Ungaria pentru a renunța la petrolul rusesc

_ Tornada lovește Germania, lăsând 50 de răniți și zece grav răniți de vânturile de 80 mph în timp ce acoperișurile zboară

_ Tottenham „explorează posibilitatea transferului liber lui Ivan Perisic”, dar croatul „vrea mutarea lui Juventus”

_ Fanii Sunderland preiau Trafalgar Square cu peste 40.000 de suporteri care urmează să fie la Wembley

_ Emma Răducanu „învață să se bucure” de regimul ei de sală sporit în timp ce încearcă să evite problemele accidentărilor

_ Bodyguardul lui Joe Biden a fost arestat: era rupt de beat și a agresat un civil

_ Abbie Chatfield uimește într-o rochie roz aprins din propria linie de îmbrăcăminte Verbose

_ Guvernul lui Macron, condus de o femeie prim-ministru


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7

Nr. de articole la aceasta sectiune: 379, afisate in 7 pagini.