09:36
Comentarii Adauga Comentariu

_ Reprimarea a doua casă și a celor care evadează taxele de vacanță

_ Reprimarea a doua casă și a taxei pentru vacanță dodgers

Guvernul ia măsuri împotriva proprietarilor de case secundare care pretind că proprietățile lor sunt închirieri de vacanță în scopuri fiscale.

Secretarul comunităților, Michael Gove, urmează să închidă o breșă fiscală care a permis a doua proprietarii de case să evite impozitele de mii de lire pe an, fără a dovedi că proprietatea a fost vreodată închiriată. 

Noile reguli îi vor viza pe cei care își înregistrează închirieri de vacanță ca întreprinderi mici, ceea ce înseamnă că sunt eligibili. pentru tarife de afaceri în loc de taxa de consiliu.

Dar majoritatea nu plătesc tarife de afaceri în cadrul sistemului, deoarece au „valori evaluabile” sub 12.000 GBP bazate pe chiriile, dimensiunea și utilizarea proprietății.  ;

O a doua casă poate fi înregistrată ca o afacere mică dacă va fi disponibilă ca închiriere de vacanță pentru 140 de zile sau mai mult în anul următor.  

Cu toate acestea, există în prezent, nicio cerință de a furniza dovezi că o proprietate a fost într-adevăr lăsată afară, lăsând sistemul deschis la abuz. 

Acest lucru a provocat furie în zonele care au o mulțime de case secundare, cum ar fi Devon, Cornwall și Lake District, deoarece unii localnici cred că proprietarii de proprietăți nu își plătesc partea echitabilă pentru serviciile consiliului.

Conform lui Ray Boulger de la broker ipotecar John Charcol: „Aproximativ 97% din cele 65.000 de proprietăți închiriate de vacanță din Anglia au valori evaluabile sub 12.000 GBP, ceea ce înseamnă că se califică pentru reducerea tarifelor pentru întreprinderile mici și nu plătesc deloc tarife.”

Noile reguli urmăresc să schimbe acest lucru, asigurându-se că numai acele proprietăți care sunt efectiv închiriate. timp de 70 de zile pe an și disponibil pentru închiriere pentru 140 de zile, beneficiați de scutire fiscală. 

Kurt Jansen, directorul Alianței pentru Turism a spus: „Face o distincție foarte importantă între self-cateringul comercial. afaceri care oferă venituri și locuri de muncă pentru comunitățile locale și case de vacanță sunt vacante pentru cea mai mare parte a anului.’

This is Money explică cum va funcționa noul sistem și cum proprietarii de case a doua și de vacanță se pot asigura că respectă regulile. 

Ce spun noile reguli? 

Regulile se bazează pe numărul de zile în care o proprietate este închiriată în fiecare an fiscal. 

Pentru a se califica pentru tarife de afaceri în loc de taxa de consiliu, noua legislație va cere proprietarilor de a doua case să demonstreze că proprietatea lor va fi disponibilă pentru „închirieri comerciale pe termen scurt, în regim self-catering ' pentru cel puțin 140 de zile în anul următor. 

De asemenea, vor trebui să demonstreze că, în anul precedent, a fost disponibil pentru închiriere pentru 140 de zile și efectiv închiriat pentru cel puțin 70 de zile . 

Acest lucru este conceput pentru a împiedica proprietarii de a doua case să își înregistreze proprietățile ca întreprinderi mici și apoi să nu le închirieze efectiv.  

„Nu vom rezista de către și permite oamenilor în poziție privilegiată să abuzeze de sistem, pretinzând în mod nedrept scutiri de taxe și lăsând localnicii să calculeze costurile”, a spus Gove când a anunțat politica. 

„Acțiunile pe care le luăm vor crea un sistem mai echitabil, asigurând că proprietarii a doua își contribuie la serviciile locale de care beneficiază.’

Mânia în rândul localnicilor a crescut de la începutul pandemiei, deoarece oamenii bogați și-au luat închiriere de vacanță în Regatul Unit atunci când călătoriile în străinătate nu erau permise.  ;

Ce contează drept închiriere de vacanță?  

Regulile tarifelor de afaceri numai pentru închirieri de vacanță se aplică clădirilor sau părților autonome ale clădirilor, care altfel ar fi evaluate pentru taxa de consiliu. 

Rulotele nu vor fi, în general, supuse regulilor, deoarece sunt de obicei evaluate pentru tarifele de afaceri în conformitate cu un sistem diferit față de clădirile din cărămidă și mortar. 

Când vine vorba de numărarea zilelor în care o proprietate a fost închiriată, guvernul spune că ar trebui incluse doar zilele în care proprietatea a fost ocupată la sfârșitul zilei.

Deci dacă o proprietate a fost închiriată de vineri seara până duminică dimineața, ar fi fost închiriată pentru două zile în scopul îndeplinirii criteriilor de închiriere de vacanță.

Se va întâmpla acest lucru cu siguranță și când vor intra în vigoare regulile?

Guvernul și-a încheiat consultarea cu privire la noua politică, care a început înainte de pandemie în 2018. Intenționează să implementeze modificări de la 1 aprilie 2023. 

Cu toate acestea, legislația necesară pentru a face acest lucru nu a fost încă adoptată în parlament.

Deși guvernul și-a exprimat clar intenția de a consacra noul regulilor de drept, nu sunt încă puse în piatră. 

Cât aș plăti pentru fiecare sistem?

Întreprinderile mici pot găsește valoarea lor evaluabilă pe guvern site-ul web. 

Cei cu o valoare evaluabilă sub 12.000 GBP nu sunt eligibili pentru tarife de afaceri, în timp ce cei cu o valoare de până la 15.000 GBP plătesc tarife reduse speciale. 

Pentru cei cu o valoare evaluabilă între 15.000 GBP și 51.000 GBP, vor trebui să înmulțească acea valoare cu 49,9 p pentru a afla valoarea lor evaluabilă. Ei pot apoi să scadă orice reduceri la care ar putea avea dreptul, pe care guvernul le detaliază aici . 

Cei cu o valoare impozabilă mai mare de 51.000 GBP vor urma același calcul, dar cu un multiplu mai mare de 51,2p.  

În ceea ce privește impozitul comun , casele secundare sunt taxate la aceeași rată ca și reședința principală. 

Consiliile individuale pot decide să acorde o reducere pentru casele secundare sau pentru casele care au fost goale timp de doi ani. Proprietarii ar trebui să contacteze consiliul lor pentru a afla dacă acest lucru este disponibil.

În conformitate cu noile reguli, guvernul a spus că nu va exista nicio reducere a ratei sau a taxelor de consiliu pentru cei cu multe proprietăți.  

Ce se întâmplă dacă am o nouă închiriere de vacanță fără dovada de închiriere pentru anul trecut ?

Cei care achiziționează o nouă închiriere de vacanță și doresc să se înregistreze pentru tarife de afaceri nu vor putea dovedi că proprietatea lor a fost disponibilă pentru închiriere timp de 140 de zile și, de fapt, a fost închiriată timp de 70 de zile în trecut an, conform noilor reguli. 

Până când proprietarul poate furniza această dovadă, ei vor fi supuși impozitului de consiliu - ceea ce înseamnă că cei mai mulți vor trebui să plătească asta pentru cel puțin primul an de proprietate. . 

După aceasta, ei pot solicita Agenției Oficiului de Evaluare (VOA) o evaluare a tarifelor de afaceri. 

Acesta este organismul guvernamental care se ocupă de tot ce are legătură cu afacerile. tarife și va fi responsabil pentru controlul noilor reguli odată ce acestea intră în vigoare. 

Nu cred că proprietatea mea va îndeplini criteriile pentru anul trecut. Ce ar trebui să fac?

Unii proprietari de închiriere de vacanță sau a doua casă nu vor putea dovedi că proprietatea lor a fost disponibilă pentru închiriere timp de 140 de zile și de fapt închiriată pentru 70 de zile în ultimul an.  

Guvernul spune că persoanele aflate în această poziție „ar trebui să notifice VOA cât mai curând posibil, astfel încât proprietatea lor să poată fi evaluată ca fiind internă și să revină în consecință la (sau să li se acorde) o evaluare fiscală a consiliului”.  

Se adaugă că nerespectarea acestui lucru ar putea duce la o factură de taxe a consiliului mare, retrodatată.

Cum va fi politizat?

Când caută o nouă evaluare a tarifelor de afaceri după aprilie 2023, proprietarii unei case secundare vor trebui să furnizeze dovezi că proprietatea lor a fost închiriată sau disponibilă pentru închiriere pentru perioadele necesare.  

Guvernul a spus că va comunica metoda exactă de colectare a dovezilor înainte de intrarea în vigoare a noilor reguli.

Cu toate acestea, este de așteptat să includă lucruri precum proprietatea care este listată pe site-urile de închiriere și dovezi ale plăților de la oaspeți.  

„Va fi necesară dovada închirierii, cum ar fi cel puțin un site web sau o broșură folosită pentru a face publicitate proprietății și detalii de închiriere și chitanțe”, spune Boulger. 

Cei care plătesc deja tarife de afaceri pentru închirierea de vacanță sau a doua casă și care îndeplinesc cerințele de închiriere nu trebuie să trimită nimic. 

Totuși, ar trebui să se asigure că au dovezi ale închirieri de anul trecut până în aprilie 2023, deoarece VOA le poate solicita oricând. 

„Singurul impact va fi noile reguli. deținerea unei proprietăți autentice de închiriere de vacanță ar putea fi necesitatea de a furniza dovezile prezentate mai sus, dar aceste informații ar trebui să fie ușor disponibile pentru declarația fiscală a proprietarului,” spune Boulger. 

Ce se întâmplă dacă proprietatea este folosită de familie și prieteni?

Cei care permit în mod regulat familiei și prietenilor să-și folosească proprietățile gratuit ar putea descoperi că nu mai sunt eligibili să se înregistreze ca o întreprindere mică în conformitate cu noile reguli. 

Guvernul spune că închirierile numărate în perioada de 70 de zile trebuie să fie „pe bază comercială” la „prețurile pieței” și că „închiriile către prieteni sau rude la Nu vor fi acoperite chiriile zero sau nominale.” 

Desigur, dacă există 70 de zile de închirieri comerciale pe lângă cele cu reducere pentru prieteni și familie, aceasta nu va fi o problemă.   ;

Boulger spune că proprietarii ar trebui să poată închiria în continuare persoanelor pe care le cunosc cu o mică reducere, ca parte a celor 70 de zile, de exemplu dacă deduc taxele pe care o site-ul web cu listări ar percepe în mod normal o închiriere prin intermediul platformei lor. 

„Nu ar trebui să împiedice proprietarul să ofere o reducere rezonabilă familiei la prieteni dacă, de exemplu, poate evita comisionul normal plătit altfel către site-urile care își fac publicitate proprietății', spune el.    

Care sunt regulile în afara Angliei?

Țara Galilor a avut deja reguli similare pentru închirieri de vacanță din 2010, iar noua legislație va aduce Anglia în conformitate cu acestea.

Guvernul scoțian este, de asemenea, setat să introducă o cerință care să respecte Închirieri de vacanță sunt închiriate pentru 70 de zile și sunt disponibile pentru 140 de zile într-un anumit an, în urma unei consultări numită Barclay Review. 

Aceste reguli sunt stabilite să intre în vigoare de la 1 aprilie 2022. 


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Oare ce se transportă de 7 ori mai mult? Traficul de mărfuri prin Gara Halmeu este de șapte ori mai mare ca înainte de războiul din Ucraina. Deputatul Adrian Cozma cere investiții urgente

Homosexualii loviți de variola maimuței. Bărbații homosexuali ar putea fi vizați să facă vaccinul împotriva bolii maimuței, deoarece experții se tem că cei infectați scapă de sub radar

O nouă mizerie a Securistoizilor de la ANAF. Curierii vor fi obligați să raporteze la ANAF clienții care plătesc cash la livrare. Lucian Heiuș, precizări: 'Există o nişă pe care au găsit-o evazioniştii'

Bill Gates va deschide un hotel de lux în Vatican: Cât va costa o cameră

House adoptă un proiect de lege privind terorismul intern pentru a folosi FBI-ul pentru a reduce la tăcere conservatorii care nu sunt de acord cu ei (VIDEO)

Cele mai romantice vile pentru cupluri, din Italia pana in Corfu

Variola maimuței se răspândește în toată lumea. Noi cazuri confirmate în Australia, Canada și SUA

Bebelușii de viespi canibali își devorează frații când mâncarea scade, arată studiul

_ NHS elimină cuvântul „femei” din paginile de sfaturi privind cancerul ovarian și uterin

_ Bărbat din Dallas arestat pentru că a deschis focul la salonul de coafură din Koreatown și a rănit trei femei coreene �motivate de ură�

_ Lacey Fletcher a fost văzută ultima dată în public cu 15 ani înainte de moartea ei, dezvăluie vecinii

Scandal la finala Cupei României! Fanii lui Sepsi s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat 'Ungaria, Ungaria!'

Franța, Germania, Belgia raportează primele cazuri de variolă a maimuțelor pe fondul răspândirii neobișnuite în Europa

Elon Musk dezvăluie mizeriile Soroșistilor. Elon Musk spune că acuzatorul de agresiune sexuală este „activistă/actriță de extremă stângă cu un topor politic important de măcinat”

_ Variola maimuței se răspândește în Europa - Primul caz depistat în Italia

_ Un nou studiu demonstrează că vaccinurile ARNm rănesc de fapt imunitatea pe termen lung la Covid, comparativ cu cei nevaccinati

_ PM Ciuca: There are several scenarios that military specialists are analyzing, related to situation in Ukraine

_ Romania's COVID-19 daily caseload rises by 484 on 16,000-plus tests performed in 24 hours

_ Social-democrat head says analysis needed to find element that creates difference in prices

_ SUA pregătește o decizie care va muta războiul dintre Rusia și Ucraina în Marea Neagră

_ Several persons with disabilities from Ukraine participate in Job Exchange in Botosani

_ Ancelotti, despre Bale: Face parte din istoria Realului

_ Bodyguardul lui Joe Biden a fost arestat: era rupt de beat și a agresat un civil

_ Volodimir Zelenski, după atacul devastator din Lozova: 'Răul absolut și proștii aleg astfel de ținte' (video)

_ Buncăr nuclear din Războiul Rece se vinde pentru 18.000 de lire sterline fără apă, gaz sau electricitate, dar spațiu pentru o toaletă

_ Părinții unei femei autiste din Louisiana au insistat că a fost decizia ei să rămână pe canapea

_ Premier League: Titlul, primii patru și retrogradarea sunt TOATE încă de jucat în ultima zi

_ Mai multe persoane cu dizabilităţi din Ucraina au participat la Bursa locurilor de muncă din Botoșani

_ Seful lui Everton, Frank Lampard, laudă fanii pentru că i-au ajutat să-și „trage” partea pentru a supraviețui în Premier League

_ Bucuria pe care TU ai ajutat-o ​​să o aduci într-un sat ucrainean asediat

_ Se pare că un nou serial Daredevil va veni la Disney+... după ce serialul Netflix a fost anulat

_ Maurice Rioli Jr se deschide despre tatăl său, jucându-se cu nepotul său și învățând AFL cu o sticlă de Cola

_ EBU revine cu explicații despre nebunia de la Eurovision: S-a încercat un `model` fără precedent/ În ce a constat frauda în care a fost implicată România

_ Rusia, anunț de ultimă oră: Luganskul va fi în curând luat sub control

_ Cum să scapi de muște: această capcană de unică folosință pentru muște Bunnings Warehouse va alunga definitiv insectele

_ Rușii se laudă că au denazificat 95% din teritoriul regiunii Lugansk

_ We must grant special attention to promoting and observing business ethics (specialists)

_ Searches in Romania, Germany and Italy to catch Romanians accused of theft in Italian city

_ Rates from 34 RON per night in Seaside for all program, starting May 22

_ Secretarul de Interne al lui Biden, complet nevăzut c�nd s-a confruntat cu o notă de la departamentul ei care cere �nchiderea noilor leasinguri petroliere (VIDEO)

_ Aproape 500 persoane,ambasadori la un eveniment caritabil de sprijinire a proiector comunitare din zona Ciuc

_ Grevă la ministerul de externe al Franței

_ Almost 2,379 Ukrainian children, registered as attendees in Romania's schools and kindergartens by Friday

_ LabMin Budai: 'More than 2,900 Ukrainians employed in Romania since the war started'

_ Adelin Petrișor pleacă de la Euronews România, după doar câteva luni

_ Live: Sectorul de Stat al SUA Blinken acuză Rusia că a folosit alimente în arme

_ HENRY DEEDES: Valorificați puterea Nadinei Dorries și ura reciprocă a rivalei ei

_ Șeful FMI anunță noi șocuri financiare. Inflația va pune probleme mult timp de acum încolo. Prețurile la energie și alimente vor fi un șoc

_ Rusia aplică o nouă represiune opoziţiei: mandate de arestare pentru 4 aliaţi ai lui Navalnîi

_ Starul din Melbourne, Ben Brown, explică motivul bizar pentru care a purtat întotdeauna guernsey nr.50

_ AFL pune fanii înaintea banilor, deoarece marea finală din acest an este confirmată pentru începutul de la 14.30.

_ Mitchell Moses face o conversie uimitoare în ultimul suflu, în timp ce Eels smulg victoria dramatică asupra lui Manly

_ Medvedev amenință Occidentul: ne sancționează și apoi ne cer alimente. Nu merge așa, nu suntem idioți

_ Nottingham Forest v Sheffield United: bărbat, 25 de ani, arestat și interogat după videoclipul lui Oli McBurnie

_ Mbappe a participat la ultimul său antrenament cu PSG în acest sezon

_ Șeful ANAF: 25 mai este ultima zi de depunere a declaraţiei unice 212; sperăm ca anul acesta să depăşim 2 miliarde de lei

_ Trei bărbaţi, reţinuţi şi cercetaţi pentru trafic de droguri

_ Parlamentul Cehiei extinde starea de urgenţă instituită ca urmare a valului de refugiaţi ucraineni

_ Indonezia a ridicat interdicţia privind exportul de ulei de palmier

_ Cinci state occidentale susţin acţiunea juridică a Ucrainei referitoare la crimele de război


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27 Pag.28 Pag.29 Pag.30 Pag.31
Pag.32 Pag.33 Pag.34 Pag.35 Pag.36 Pag.37 Pag.38 Pag.39
Pag.40 Pag.41 Pag.42 Pag.43 Pag.44 Pag.45 Pag.46 Pag.47
Pag.48 Pag.49 Pag.50 Pag.51

Nr. de articole la aceasta sectiune: 3045, afisate in 51 pagini.ieri 22:13