11:57
Comentarii Adauga Comentariu

_ Britanicii se întorc la muncă în prima zi de luni după ce comanda WFH a fost anulată

Navetiștii s-au întors la birou astăzi, în prima zi de luni dimineață, de când îndrumările privind munca de la domiciliu au fost ridicate după ce Boris Johnson a spus departamentelor guvernamentale să pregătească personalul pentru întoarcerea la locul de muncă.

Fotografiile au arătat că linia Jubilee din metroul londonez arăta aglomerată în timp ce ora de vârf a dimineții începea la ora 7 dimineața, cu pasagerii împachetând și platformele care așteaptă trenurile Overground la stația Canada Water.

London Victoria și London Bridge. de asemenea, părea ocupat în această dimineață - deși acesta a fost un contrast cu străzile goale din Westminster la o oră similară, ceea ce sugerează că mulți funcționari publici continuă să lucreze de acasă.

Transport for London a spus că au fost intrări 1,06 milioane și ieșiri pe metrou până la ora 10 dimineața - a creștere cu 6% față de luni trecută și cu 45% din nivelurile normale pre-pandemie. În autobuze până la ora 10 dimineața, au existat 1,17 milioane de acces la îmbarcare - în creștere cu 1% față de luni trecută și cu 69% din nivelurile normale.

La stațiile de metrou cu legături strânse cu City of London, cum ar fi Mansion House, Aldgate, Canary Wharf și Holborn, au existat 95.400 de intrări și ieșiri în această dimineață, ceea ce reprezintă doar 31% din cererea normală. 

Și la stațiile de metrou legate de cumpărături, cum ar fi Stratford, Tottenham Court Road și Oxford Circus, au existat 102.400 de intrări și ieșiri în această dimineață, ceea ce reprezintă 46% din cererea normală.

Pe parcursul întregii zile de vineri trecute, au fost efectuate 2,12 milioane de călătorii cu metroul, ceea ce este puțin peste 50 la sută din nivelurile pre-pandemie și în creștere cu aproximativ 11 la sută de la săptămână la săptămână. Vinerea trecută în autobuze au fost efectuate 4,53 milioane de călătorii, ceea ce reprezintă 73% din nivelul pre-pandemiei și o creștere cu aproximativ 2% de la o săptămână la săptămână.

În weekend, circulația cu metroul și autobuzul este mai aproape. la niveluri pre-pandemie, metroul atingând 1,92 milioane de călătorii sâmbătă - 64% din nivelurile pre-pandemie - și în anumite momente ale zilei ajungând aproape de 75%. Aproximativ 3,5 milioane de călătorii cu autobuzul efectuate sâmbătă – aproximativ trei sferturi din nivelurile pre-pandemiei.

Dar datele de astăzi despre congestie rutieră au arătat că nivelul în timpul orelor de vârf de luni dimineața din Londra a fost de fapt scăzut față de aceeași oră săptămâna trecută. , la 68% între orele 8:00 și 9:00 astăzi, comparativ cu 69% luni trecută.

Cifrele TomTom au arătat, de asemenea, că astăzi a fost a doua cea mai liniștită zi pe drumurile din Londra în ultimele șase zile lucrătoare, dar a fost aproximativ în în concordanță cu 69% din 6 decembrie – ultima luni înainte de intrarea îndrumărilor WFH. 

Birmingham a fost, de asemenea, mai liniștit astăzi, de la 8:00 până la 9:00, comparativ cu luni trecută – la 56% astăzi, în scădere față de 67 la sută. Cu toate acestea, aglomerația a crescut de la săptămână la săptămână în Manchester, Leeds, Sheffield și Newcastle. 

Cifrele pentru intervalul de la 8:00 la 9:00 din Londra au fost în contrast cu perioada de 7:00 și 8:00, care a fost la 46 la sută astăzi, în creștere față de 44 la sută la aceeași oră săptămâna trecută și cea mai mare în ziua de luni din 6 decembrie. 

Aceasta vine pe fondul unor noi încercări de a pune capăt culturii muncii de la domiciliu în Whitehall, ordonându-le angajaților să se întoarcă la birourile lor după ce prim-ministrul a încheiat miercurea trecută ghidul de lucru de la domiciliu.

Liderii sindicali au calificat propunerile drept „nechibzuite”, iar înalții oficiali au promis că vor păstra un număr mare. personalului lor lucrează de acasă în mod permanent, cu doar o mică minoritate de funcționari publici la birourile lor. 

Restricțiile finale ale planului B privind pașapoartele Covid pentru locurile mai mari și măștile de față în zonele interioare vor fi ambele ridicate pe Joi – dar acesta din urmă va rămâne în vigoare pe trenurile Transport for London ca „condiție de transport”.

Înseamnă că pasagerii din metrou nu mai pot fi amendați pentru că nu poartă mască, dar li se poate refuza intrarea. Primarul Londrei, Sadiq Khan, a postat pe Twitter: „Doar un memento pentru cei care se întorc astăzi la birou – este încă obligatoriu să purtați o mască la toate serviciile TfL, cu excepția cazului în care sunteți scutiți. Dacă utilizați transportul public, respectați regulile. Purtați-vă masca.” 

Între timp, Daily Telegraph a dezvăluit îngrijorarea că întoarcerea la birou ar putea fi întârziată de servicii feroviare reduse cu 21 din cei 28 de operatori feroviari din Regatul Unit cu un „orar modificat” sau având și-au oprit trenurile cu totul.

Aproximativ 13 rețele, inclusiv Avanti West Coast, South Western Railway, CrossCounty și Great Western Railway, operează servicii reduse „până la noi ordine”, în timp ce Gatwick Express este complet suspendat.

Mick Lynch, secretarul general al sindicatului RMT, a spus despre un „pericol grav ca aranjamentele temporare pentru a face față pandemiei să devină „coapte și instituționalizate” dacă operatorii continuă să reducă serviciile.

Tot în această dimineață, a existat o întrerupere a serviciilor London Overground din cauza unei defecțiuni la un tren în stația Highbury și Islington, în timp ce o defecțiune a punctelor la Wimbledon a cauzat perturbări ale călătoriilor în sudul Londrei.

În altă parte, serviciile din Londra. Țara Galilor a fost afectată de un eșec de puncte între Car diff Central și Radyr prin Ninian Park, în timp ce navetiștii din West Midlands au fost întârziați de un obiect prins de firele electrice de la Tame Bridge Parkway. În Scoția, o defecțiune a sistemului de semnalizare de la Inverness a dus la întârzieri de până la 30 de minute.

Clive Watson, președintele City Pub Company, a declarat pentru programul Today de la BBC Radio 4 că vânzările la puburile sale au fost „aproape inexistent” la începutul lunii ianuarie, dar a revenit la niveluri normale în ultimele zece zile. 

Vorbind despre mai multe persoane care se întorc la birou, domnul Watson a spus: „Cred trebuie să ne amintim despre oamenii care se întorc la birou, nu este doar pentru a ajuta industria ospitalității, ci pentru a ajuta pe toți cei din birou.

„Fiecare personal junior are nevoie de un mentor, fiecare personal junior are nevoie de pentru a putea merge la cineva de la birou pentru a-i ajuta cu rolurile și nu prea pot face asta de acasă. Cred că construiește acea cultură și în cadrul unei afaceri.

„Cred că poți aduce un pic de flexibilitate vieții de birou, dar este foarte important și pentru bunăstarea mentală a lucrătorilor de birou. să se întoarcă la birou și să lucreze alături de colegii lor.” 

Dar Paul Novak, secretar general adjunct la Congresul Sindicatelor, a spus că „limbajul” din jurul revenirii la muncă de la Guvern a fost „inutil”.  

El a declarat pentru BBC Radio 4: „Este important să ne amintim că milioane de oameni au lucrat la locul de muncă în mod normal în timpul pandemiei, dacă lucrezi într-un supermarket, sau într-o casă de îngrijire sau într-o fabrică.

„Dar va fi un număr semnificativ de oameni care vor începe să se întoarcă la birou începând cu această săptămână și cred că ceea ce este cu adevărat important, de fapt, este mai degrabă decât mandatele generale sau limbajul inutil. despre eschivii care se întorc la birou, angajatorii poartă conversații sensibile cu personalul lor despre cum va fi acea întoarcere. Adăugați, în ce interval de timp, modelele preferate de muncă ale oamenilor și, în mod esențial, ce pot face angajatorii pentru a oferi oamenilor încredere că locul lor de muncă este sigur și cât mai sigur posibil.”

Revenirea la muncă vine după ce a apărut. funcționarii publici au pretins sute de mii de lire sterline pentru echipamentele de birou la domiciliu, după ce ghidul de lucru la distanță a fost abandonat anul trecut.

Contribuabilii au plătit cheltuieli de aproape 730.000 de lire sterline între 19 iulie și începutul lunii decembrie – când miniștrii nu mai solicitau personalului să evite biroul.

Acum cifrele publicate în temeiul legilor privind libertatea de informare scot la iveală amploarea muncii la domiciliu anul trecut, când restricțiile au fost relaxate.

HMRC a cheltuit peste 540.000 lire sterline pentru 7.566 de cereri de cheltuieli pentru echipamentele de birou la domiciliu, în timp ce Biroul Cabinetului a plătit mai mult de 100.000 lire sterline.

Și Departamentul de Sănătate a cheltuit 50.000 lire sterline în timp ce Departamentul pentru Mediu, Alimentație și Afaceri Rurale au plătit 23.000 de lire sterline.

Alții au refuzat să dezvăluie cât au cheltuit pentru cererile de cheltuieli cu echipamentele de birou, invocând motive de cost. 

Totalul acestora care a furnizat cifre a fost de aproximativ 729.000 de lire sterline.

Miniștrii au eliminat îndrumările de a lucra de acasă pe 19 iulie anul trecut, dar l-au reintrodus pe 8 decembrie pentru a combate răspândirea Omicron.

Un guvern. purtătorul de cuvânt a declarat: „Departamentele au flexibilitatea de a lua propriile decizii cu privire la aranjamentele individuale de lucru, pentru a-și îndeplini cerințele de personal.”

HMRC a spus că „nu va cere scuze pentru a se asigura că colegii noștri au echipamentul pe care îl au trebuie să livreze pentru Regatul Unit și pentru clienții noștri”. 

Între timp, Nadhim Zahawi a spus astăzi că a fost „decizia potrivită”. ion' pentru a elimina regulamentul pentru ca elevii din Anglia să poarte măști pentru față în sălile de clasă.

Vorbind la BBC Breakfast, secretarul pentru Educație a spus: „Am încredere în directori să facă ceea ce trebuie, lucrez foarte strâns cu ei. și sunt mândru de asta - lucrez îndeaproape cu directorii de sănătate publică.

„Directorii și profesorii vor fi de acord că purtarea măștilor în sălile de clasă cauzează de fapt o provocare de comunicare și o provocare de învățare, motiv pentru care eu nu am vrut ca ei să fie în clasă cu o zi mai mult decât era necesar.

„Când oamenii de știință ne-au spus că a fost atins vârful pe Omicron - și vedem o plată și o reducere reală, pt. de exemplu, în numerele de terapie intensivă - atunci este decizia corectă pe care am luat-o să luăm acest ghid.'

Întrebat dacă ar exista sancțiuni pentru directorii care continuă să impună purtarea măștilor în sălile de clasă, el a răspuns: „Nu, voi lucra cu directorii pentru a-i sprijini acolo unde putem.”

Ieri, viceprim-ministrul Do minic Raab a îndemnat personalul NHS din Anglia care nu a primit vaccinurile obligatorii împotriva Covid-19 să facă acest lucru pe fondul solicitărilor ca termenul limită să fie amânat.

Dl Raab a minimizat sugestiile că termenul limită de 1 aprilie ar putea fi amânat în timp ce NHS reprezentanții au avertizat că politica ar putea forța mii de lucrători din prima linie să-și părăsească rolurile într-un moment în care cererea de pacienți este mare. 

Personalul din prima linie din Anglia trebuie să fie complet vaccinat împotriva Covid-19 cu două lovituri până în aprilie. 1 - ceea ce înseamnă că trebuie să fi primit prima doză până pe 3 februarie.

Domnul Raab a susținut că termenul limită nu trebuie amânat, deoarece eforturile de recrutare NHS din 2020 au îmbunătățit „reziliența” serviciului.

Și prim-ministrul galez Mark Drakeford a spus că nu va „exclude” recrutarea lucrătorilor care își pierd locul de muncă în Anglia.

Evaluarea impactului Departamentului pentru Sănătate și Asistență Socială (DHSC) avertizează 73.000 de angajați ai NHS în Anglia ar putea fi pierdut. 


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

O nouă mizerie a Securistoizilor de la ANAF. Curierii vor fi obligați să raporteze la ANAF clienții care plătesc cash la livrare. Lucian Heiuș, precizări: 'Există o nişă pe care au găsit-o evazioniştii'

Oare ce se transportă de 7 ori mai mult? Traficul de mărfuri prin Gara Halmeu este de șapte ori mai mare ca înainte de războiul din Ucraina. Deputatul Adrian Cozma cere investiții urgente

Homosexualii loviți de variola maimuței. Bărbații homosexuali ar putea fi vizați să facă vaccinul împotriva bolii maimuței, deoarece experții se tem că cei infectați scapă de sub radar

Bill Gates va deschide un hotel de lux în Vatican: Cât va costa o cameră

House adoptă un proiect de lege privind terorismul intern pentru a folosi FBI-ul pentru a reduce la tăcere conservatorii care nu sunt de acord cu ei (VIDEO)

Cele mai romantice vile pentru cupluri, din Italia pana in Corfu

Variola maimuței se răspândește în toată lumea. Noi cazuri confirmate în Australia, Canada și SUA

Bebelușii de viespi canibali își devorează frații când mâncarea scade, arată studiul

_ NHS elimină cuvântul „femei” din paginile de sfaturi privind cancerul ovarian și uterin

_ Bărbat din Dallas arestat pentru că a deschis focul la salonul de coafură din Koreatown și a rănit trei femei coreene �motivate de ură�

_ Lacey Fletcher a fost văzută ultima dată în public cu 15 ani înainte de moartea ei, dezvăluie vecinii

Scandal la finala Cupei României! Fanii lui Sepsi s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat 'Ungaria, Ungaria!'

Franța, Germania, Belgia raportează primele cazuri de variolă a maimuțelor pe fondul răspândirii neobișnuite în Europa

Elon Musk dezvăluie mizeriile Soroșistilor. Elon Musk spune că acuzatorul de agresiune sexuală este „activistă/actriță de extremă stângă cu un topor politic important de măcinat”

_ Variola maimuței se răspândește în Europa - Primul caz depistat în Italia

_ Un nou studiu demonstrează că vaccinurile ARNm rănesc de fapt imunitatea pe termen lung la Covid, comparativ cu cei nevaccinati

_ PM Ciuca: There are several scenarios that military specialists are analyzing, related to situation in Ukraine

_ Romania's COVID-19 daily caseload rises by 484 on 16,000-plus tests performed in 24 hours

_ Social-democrat head says analysis needed to find element that creates difference in prices

_ SUA pregătește o decizie care va muta războiul dintre Rusia și Ucraina în Marea Neagră

_ Several persons with disabilities from Ukraine participate in Job Exchange in Botosani

_ Ancelotti, despre Bale: Face parte din istoria Realului

_ Bodyguardul lui Joe Biden a fost arestat: era rupt de beat și a agresat un civil

_ Volodimir Zelenski, după atacul devastator din Lozova: 'Răul absolut și proștii aleg astfel de ținte' (video)

_ Buncăr nuclear din Războiul Rece se vinde pentru 18.000 de lire sterline fără apă, gaz sau electricitate, dar spațiu pentru o toaletă

_ Părinții unei femei autiste din Louisiana au insistat că a fost decizia ei să rămână pe canapea

_ Premier League: Titlul, primii patru și retrogradarea sunt TOATE încă de jucat în ultima zi

_ Mai multe persoane cu dizabilităţi din Ucraina au participat la Bursa locurilor de muncă din Botoșani

_ Seful lui Everton, Frank Lampard, laudă fanii pentru că i-au ajutat să-și „trage” partea pentru a supraviețui în Premier League

_ Bucuria pe care TU ai ajutat-o ​​să o aduci într-un sat ucrainean asediat

_ Se pare că un nou serial Daredevil va veni la Disney+... după ce serialul Netflix a fost anulat

_ Maurice Rioli Jr se deschide despre tatăl său, jucându-se cu nepotul său și învățând AFL cu o sticlă de Cola

_ EBU revine cu explicații despre nebunia de la Eurovision: S-a încercat un `model` fără precedent/ În ce a constat frauda în care a fost implicată România

_ Rusia, anunț de ultimă oră: Luganskul va fi în curând luat sub control

_ Cum să scapi de muște: această capcană de unică folosință pentru muște Bunnings Warehouse va alunga definitiv insectele

_ Rușii se laudă că au denazificat 95% din teritoriul regiunii Lugansk

_ We must grant special attention to promoting and observing business ethics (specialists)

_ Searches in Romania, Germany and Italy to catch Romanians accused of theft in Italian city

_ Rates from 34 RON per night in Seaside for all program, starting May 22

_ Secretarul de Interne al lui Biden, complet nevăzut c�nd s-a confruntat cu o notă de la departamentul ei care cere �nchiderea noilor leasinguri petroliere (VIDEO)

_ Aproape 500 persoane,ambasadori la un eveniment caritabil de sprijinire a proiector comunitare din zona Ciuc

_ Grevă la ministerul de externe al Franței

_ Almost 2,379 Ukrainian children, registered as attendees in Romania's schools and kindergartens by Friday

_ LabMin Budai: 'More than 2,900 Ukrainians employed in Romania since the war started'

_ Adelin Petrișor pleacă de la Euronews România, după doar câteva luni

_ Live: Sectorul de Stat al SUA Blinken acuză Rusia că a folosit alimente în arme

_ HENRY DEEDES: Valorificați puterea Nadinei Dorries și ura reciprocă a rivalei ei

_ Șeful FMI anunță noi șocuri financiare. Inflația va pune probleme mult timp de acum încolo. Prețurile la energie și alimente vor fi un șoc

_ Rusia aplică o nouă represiune opoziţiei: mandate de arestare pentru 4 aliaţi ai lui Navalnîi

_ Starul din Melbourne, Ben Brown, explică motivul bizar pentru care a purtat întotdeauna guernsey nr.50

_ AFL pune fanii înaintea banilor, deoarece marea finală din acest an este confirmată pentru începutul de la 14.30.

_ Scene uluitoare într-un complex comercial din București: Un dulap a căzut peste un copil

_ Mitchell Moses face o conversie uimitoare în ultimul suflu, în timp ce Eels smulg victoria dramatică asupra lui Manly

_ Medvedev amenință Occidentul: ne sancționează și apoi ne cer alimente. Nu merge așa, nu suntem idioți

_ Nottingham Forest v Sheffield United: bărbat, 25 de ani, arestat și interogat după videoclipul lui Oli McBurnie

_ Mbappe a participat la ultimul său antrenament cu PSG în acest sezon

_ Șeful ANAF: 25 mai este ultima zi de depunere a declaraţiei unice 212; sperăm ca anul acesta să depăşim 2 miliarde de lei

_ Trei bărbaţi, reţinuţi şi cercetaţi pentru trafic de droguri

_ Parlamentul Cehiei extinde starea de urgenţă instituită ca urmare a valului de refugiaţi ucraineni

_ Indonezia a ridicat interdicţia privind exportul de ulei de palmier


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27 Pag.28 Pag.29 Pag.30 Pag.31
Pag.32 Pag.33 Pag.34 Pag.35 Pag.36 Pag.37 Pag.38 Pag.39
Pag.40 Pag.41 Pag.42 Pag.43 Pag.44 Pag.45 Pag.46 Pag.47
Pag.48 Pag.49 Pag.50 Pag.51 Pag.52

Nr. de articole la aceasta sectiune: 3065, afisate in 52 pagini.