23:59
Comentarii Adauga Comentariu

Bioinginerie selectivă? Asiaticii cad mai ușor victime Noului Coronavirus decât Europenii sau Africanii. Bărbații cad mai ușor victime Noului Coronavirus decât femeile.Noul Coronavirus pătrunde în Celulele Plămânilor prin Receptorii ACE2 ai celulelor umane, folosind ca "cheiță", proteina Spike(S) pe care o posedă la exterior.

Fiecare virus trebuie să aibă "o cheiță" -- o proteină prin care se leagă de și prin care "descuie" celulele umane, deoarece orice virus poate trăi doar în interiorul celulelor umane și trebuie să se bazeze pe celulele umane pentru a se reproduce.

Fără aceste capacități, virușii găsiți care circulă în sânge sau în fluidele țesuturilor sunt ușor curățați de sistemul imunitar uman.

Virusurile intră în celulele umane prin proteine ​​de suprafață, pe care le posedă pe învelișul lor exterior.

Interacțiunea proteinelor de suprafață virală care se leagă la celulele umane este similară cu modul în care cheile sunt utilizate pentru a deschide încuietori.

Studiile anterioare au arătat că există mai mulți receptori ai celulelor umane de care se leagă diferite coronavirusuri, cum ar fi enzima 2 de conversie a angiotensinei (ACE2) de care se leagă virusul SARS-CoV (cel responsabil cu epidemia SARS din 2002-2003).

Receptorii ACE2 ai celulelor sunt prezenți din abundență în țesutul uman, în special de-a lungul garniturilor epiteliale ale plămânului și intestinelor subțiri, și "asigură" căi de intrare în celule pentru virusul SARS-CoV.

Conform lucrării lui Lu et al publicată în Lancet, există o similaritate structurală între domeniile de legare a receptorilor din SARS-CoV și 2019-nCoV.

Proteina S-spike 2019 (proteina S) a virusului, este responsabilă de legarea la receptorii celulari și este crucială pentru țintirea virală a țesutului gazdă.

Datele de modelare moleculară de Lu et. Al. sugerează că, în ciuda prezenței mutațiilor de aminoacizi din domeniul de legare a receptorilor în virusul nCoV-2019, nCoV-2019 ar putea utiliza receptorul ACE2 pentru a intra în celulele gazdă, la fel cum face virusul SARS.

La 21 ianuarie 2020, Xintian Xu și colab. de la Laboratorul Chinez de Virologie Moleculară și Imunologie, Institutul Pasteur din Shanghai, Centrul pentru Mega-Științe pentru Biosiguranță, și Academia Chineză de Științe, Shanghai, China, au publicat o lucrare intitulată „Evoluția coronavirusului nou din focarul continuu Wuhan și modelarea vârfului său proteine ​​pentru riscul de transmitere la om”, în revista "SCIENCE CHINA Științele vieții".

Această lucrare a furnizat o analiză mai precisă a proteinei S a virusului Wuhan 2019-nCoV.

Proteina S e cunoscută de obicei că are cele mai variabile secvențe de aminoacizi în comparație cu alte domenii de gene de la coronavirus.

Cu toate acestea, în ciuda distanței genetice considerabile între Wuhan CoV și SARS-CoV, a diferențelor de infecții produse la om și a omologiei în general scăzută a proteinei S a virusului Wuhan CoV față de cea a SARS-CoV, proteina S Wuhan CoV are în continuare mai multe bucăți în domeniul de legare a receptorului (RBD) ce au o omologie ridicată față de cele a SARS-CoV.

Reziduurile de la pozițiile 442, 472, 479, 487 și 491 din proteina S SARS-CoV au fost raportate ca fiind folositoare la interfața complexă a receptorilor și considerate critice pentru speciile încrucișate și pentru transmisia de la om la om a SARS-CoV.

Spre surprinderea noastră, în ciuda înlocuirii a patru din cele cinci resturi importante de aminoacizi de interfață, s-a descoperit că proteina S Wuhan CoV are o afinitate semnificativă de legare la receptorii celulari ACE2 umani.

Înlocuirea reziduurilor la pozițiile 442, 472, 479 și 487 în proteina S Wuhan CoV nu a modificat conformarea structurală Proteina S Wuhan CoV și proteina S SARS-CoV au împărtășit o structură 3-D aproape identică în domeniul RBD, menținând astfel proprietăți similare van der Waals și electrostatice în interfața de interacțiune.

Astfel, în ciuda diferențelor din proteina S, CoV Wuhan este încă capabil să prezinte un risc semnificativ pentru sănătatea publică pentru transmiterea umană prin calea de legare virus-proteină-S - receptor-ACE2-al-celulelor-umane.

Bărbații asiatici au mult mai multe celule cu receptori ACE2 în plămâni, decât femeile asiatice

Un alt studiu face la rândul lui dezvăluiri cutremurătoare:

"De remarcat, cei doi donatori bărbați au un raport celular mai mare care exprimă ACE2 decât celelalte 6 donatoare de sex feminin (1,66% față de 0,41% din toate celulele, valoarea P = 0,07, Testul Mann Whitney)".

"În plus, distribuția ACE2 este de asemenea mai răspândită la donatorii de sex masculin decât la femei: cel puțin 5 tipuri diferite de celule din plămânul mascul exprimă acest receptor, în timp ce doar 2 ~ 4 tipuri de celule din plămânul feminin exprimă receptorul".

"Acest rezultat este în concordanță mare cu ancheta epidemică care arată că majoritatea pacienților infectați cu nCov confirmată din 2019 au fost bărbați (30 vs. 11, până la 2 ianuarie 2020)".

Bărbații asiatici au mult mai multe celule cu receptori ACE2 în plămâni, decât bărbații albi sau cei afro-americani

"Am observat, de asemenea, că singurul donator asiatic (masculin) are un raport celular care exprimă ACE2 mult mai mare decât donatorii albi și afro-americani (2,50% față de 0,47% din toate celulele). Acest lucru ar putea explica observația că noua pandemie Coronavirus și pandemia anterioară SARS-Cov sunt concentrate în zona asiatică."

În concluzie, bărbații asiatici sunt mult mai ușor infectați de către Virusul din Wuhan decât sunt europenii, africanii sau femeile asiatice.

Dacă virusului e creat în laborator, asistăm la o Bioinginerie Selectivă...demnă de cele mai incredibile scenarii...

"Cheița" Spike-S a virusului, cu care virusul descuie receptorii ACE2 ai celulelor umane are 4 inserții "primite" de la virusul HIV - un virus cu care coronavirusurile nu au nici o legătură.

Un alt studiu vine cu informații și mai năucitoare despre noul virus:

"În primul rând am identificat 4 porțiuni genetice care nu se mai regăsesc la nici un alt coronavirus (din lume), dintre cei cunoscuți până la această oră.

Toate cele 4 porțiune genetice se mapeaza cu 4 portiuni scurte de aminoacizi din codul genetic al virusului HIV

Această surprinzătoare asemănare nu poate fi întâmplătoare"

De ce cred autorii că virusul poate fi creat de om? Deoarece atunci când analizăm inserțiile care nu sunt prezente în niciuna dintre cele mai apropiate familii de coronavirus, „este foarte puțin probabil ca un virus să fi dobândit astfel de inserții unice în mod natural într-o durată scurtă de timp”. În schimb, ele pot fi găsite în identificarea celulelor și proteine ​​de legare la membrană localizate în genomul HIV.Print screen:"Inserțiile inedite fac parte din locația de legare a receptorilor din 2019-nCoV.

Pentru a obține informații structurale și pentru a înțelege rolul acestor inserții în glicoproteina 2019-nCoV, am modelat structura sa bazată pe structura disponibilă a glicoproteinei spike SARS (PDB: 6ACD.1.A).

Comparația structurii modelate relevă faptul că, deși inserțiile 1,2 și 3 sunt în locații neconjugate din secvența primară de proteine, acestea se pliază pentru a constitui partea din site de legare a glicoproteinei care recunoaște receptorul gazdă (Kirchdoerfer și colab., 2016) (Figura 4).

Insertul 1 corespunde NTD (domeniul N-terminal) și inserțiile 2 și 3 corespund CTD (domeniul C-terminal) al subunității S1 din glicoproteina spike 2019-nCoV.

Insertul 4 se află la joncțiunea SD1 (subdomeniul 1) și SD2 (subdomeniul 2) al subunității S1 (Ou et al., 2017).

Speculăm că aceste inserții oferă o flexibilitate suplimentară glicoproteinei (Spike S) la locul de legare prin formarea unei bucle hidrofile în structura proteinelor care poate facilita sau îmbunătăți interacțiunea virus-gazdă.


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

"Efectul Draghi". Boom de rezervări la vaccinare, în Italia

Cinci polițiști din Bihor au fost condamnați la închisoare cu executare pentru corupție

Gabriela Ruse este pe "val" la turneul de tenis din Palermo. Tenismena este în semifinale după ce a câștigat al 12-lea meci consecutiv

Arhiepiscopia Tomisului: IPS Teodosie este în comuniune cu PF Daniel, nu în supărare

Băile Tușnad. Primarul susține că urșii gunoieri au probleme genetice și trec de gardurile electrice

Autoritățile au încheiat căutările victimelor aflate în imobilul prăbușit din Miami. Bilanțul total ajunge la 97 de morți

HOROSCOP 24 iulie. Lună Plină în Vărsător. Zodiile, provocate să schimbe ceva

Ciobanul căutat după atacul ursului a fost găsit mort

BREXIT DONE. Englezii au ieșit pe străzi ca să sărbătorească eliberarea din progresista UE, noua închisoare a popoarelor. Au scăpat din UE -- a doua URSS. Oare când ne vom bucura și noi?

PREZENTUL FĂRĂ PERDEA Marius Oprea / București, capitala României, raiul șobolanilor și al țînțarilor. "Jurnal din anul ciumei", sau al "guvernului meu"

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

CSU Craiova și-a demis antrenorul după înfrângerea din Conference League. Cine îi va lua locul

Jocurile Olimpice: Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la tenis de masă dublu mix

VANZAREA TERENURILOR LA STRAINI CONTINUA. Americanii au cumpărat mii de hectare de teren în România. Afla cum de s-a ajuns aici si ce trebuie facut ca sa oprim acest lucru. UPDATE: Fluierul a aflat despre ce fond de Investitii e vorba

SpaceX, compania lui Elon Musk, a primit un contract pentru prima misiunea NASA pe satelitul Europa. "Luna" lui Jupiter este prinicipalul candidat în căutarea vieții în sistemului solar

Motociclist mort după ce a căzut de pe motocicletă, în Argeș

Tokyo 2020: Laura Georgeta Ilie a ratat la limită calificarea în finală la tir

Spaniolii, dornici să se vaccineze. Tinerii stau la coadă la un spital din Madrid

Ion Cristoiu: Cum a fost numit "criminalul sovietic" Andrei Vâșinski membru al Ordinului Carol I, în gradul de Cavaler Mare Cruce

Acești incompetenți mincinoși care ne conduc. Ion Cristoiu "Statul Pararalel şi-a rupt dinţii într-o criză reală. Klaus Iohannis, clasa politică, dar şi Guvernul se confruntă, în sfârşit, cu un examen real, nu unul inventat - examen căruia nu-i fac față"

COVID, studiu SUA: Dacă nu vor fi vaccinați copiii, virusul va continua să circule

IPS Calinic: Vremea țepelor în Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a trecut

OMS: Varianta contagioasă Delta este acum dominantă în Europa

Rezultate Admitere Liceu 2021. Situația completă. La ce liceu au intrat elevii

Ia - ambasador pentru România / Cristina Chiriac: Am ajuns cu Flori de ie pe patru continente; am cucerit suflete, am cules laude

Clipe de coșmar pentru 3 persoane. Au fost atacate în toiul nopții de 4 bărbați cu cagule în Timișoara

Roxana Nemeş, protagonista unui film XXX: "Eu sunt acolo. Toată lumea face asta"

CORUPȚIE LA FMI. Șefa FMI, Christine Lagarde va fi judecată în Franța în legătură cu acordarea a 400 de milioane de euro de la stat lui Bernard Tapie pe vremea când era Ministru de Finanțe. UNDE-S DEONTOLOGII de la noi să-i ceară DEMISIA?

CUM MINTE REMUS CERNEA. Remus Cernea, despre decizia CCR: "Nu poți să supui votului prin referendum restricționări ale drepturilor omului". Nu există DREPT MAI IMPORTANT decât dreptul oricui copil născut sau nenăscut de a avea o MAMĂ și un TATĂ

Membrii delegației SUA sunt în siguranță după violențele de la funeraliile președintelui haitian

Roxana Nemeş, protagonista unui sex tape: "Eu sunt acolo"

Parada ''Port cu BucurIE'' - de Ziua Națională, la Brașov

Alexandru cel Mare avea 3 soții şi era dezgustat şi scârbit de practicile homosexuale şi totuși "Adevărul.ro" şi mulți alții din Rețeaua Progresistă afirmă cu Nerușinare că era "homosexual"

Cum arăta un drum făcut de Romani, acum 2000 de ani?

Cristian Ghinea: Aștept să se termine coșmarul din PNL

VĂ SUNĂ CUNOSCUT? Cum a fost ucis Michael Hastings ? Mașina a accelerat brusc și s-a lovit frontal de un copac. Motorul a sărit la 60 m distanță de mașină. Hastings tocmai vroia să-și schimbe mașina suspectând că e compromisă. Condrea și-o schimbase.

"Trădare" / "Opriți coronafascismul". Protestatarii nemulțumiți de măsurile antiepidemice au atacat Parlamentului Slovaciei

"Miss pole dance România", primul concurs național de dans la bară sportiv se organizează la București: câți concurenți s-au înscris la categoria junior

Un satelit european a detectat o pată de petrol ce ar putea proveni de la avionul EgyptAir prăbușit (ESA)

"Viața mea în fotbal". Invitat: Gabi Balint

Împăratul Japoniei a declarat deschise Jocurile Olimpice. Naomi Osaka a aprins flacăra olimpică

Ce beneficii au persoanele vaccinate anti-COVID: zile libere de la școală sau locul de muncă. Legea a fost promulgată vineri

Companiile au nevoie de ingineri și constructori, dar românii vor să se facă bodyguarzi. Iată ce arată datele

Zonele verzi sunt invadate în acestă perioadă de căpușe și țânțari. Cum să te protejezi

NEWS ALERT Focuri de armă spre oficiali americani, la funeraliile președintelui haitian Jovenel Moise

Replica Chinei la sancțiunile SUA. Beijingul vizează mai mulți oficiali americani

Șapte ambasadori ai unor guverne ultra-progresiste din UE, atacă dur și cu tupeu majoritatea parlamentară a României: "Să evite orice acțiune care ar putea duce la slabirea independentei sistemului judiciar si a luptei impotriva coruptiei"

ATENȚIE. ÎN ROMÂNIA SE FAC 36 DE TABERE NOI DE MIGRANȚI - România se pregăteşte pentru „mişcări masive de migranţi“: 36 de tabere mobile în dotarea inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă. Constanța, Mangalia, Tulcea, Timișoara și alte 32 de localități

AFLAM CA BEKE CEL CU PETARDELE ERA "opozant politic". România, acuzată în Parlamentul European de arestarea lui Beke Istvan: "Profită de teama populației pentru a-și închide opozanții politici"

Klaus Iohannis, la Sibiu: "Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de preşedinte al României". Să ne ferească Dumnezeu de încă un mandat al slugii lui Merkel și a Rețelei progresiste-globaliste internaționale

INCREDIBIL. ION ILIESCU PE VREMEA CAND ERA PRESEDINTE: "Chiar crezi că preşedinţia României poate funcţiona dacă nu are şi un spion sau doi ruşi?" KGB - Revolutie - Moscova - Silinescu - Iliescu - Nastase - Ponta - Brucan - Soros - ProTV - Sarbu - Mandruta

Pariul de azi - 04.Iunie.2015: Safarova - Ivanovic 1 (1.61) - LIVE SCORE

China. Explozia Epidemiei de Coronavirus. Cadavre pe jos în sala de urgențe lângă alți oameni bolnavi care așteaptă. Un video îngrozitor prezintă cadavrele din sălile unui spital din Wuhan, China. Nici o scanare la aeroporturile din România- VIDEO

DEMISIA. Iohannis: "Mi s-a propus să fiu membru" în organizația condusă de un Bilderberg și finanțată de Soros. "Sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru"

Ana Maria Barnoschi, topless la piscină. Bărbații vor avea vise erotice după ce văd această fotografie

NE-A SALVAT VIKTOR ORBAN. Ungaria a blocat transferul direct de refugiați din Turcia în țările Uniunii Europene, în timp ce Cioloş a fost de acord. NUMAI CĂ MERKEL a declarat că se va baza pe țările BENEVOLE şi Iohannis pare a fi unul dintre benevoli

Tragedia de la Matei Balș. INCENDIU cel mai probabil de la aerotermele puse de pacienții lasați în frig de Primăria lui Nicușor, urmate de alte 2 EXPLOZII. Primele imagini din saloanele distruse de incendiu

Ca un adevărat lobbist al Supermarketurilor Străine, Guvernul Progresist Cioloş încearcă să blocheze supraimpozitul pregătit de parlamentari pentru supermarketuri

Guvernul Soroșist pregătește o lege anti-defăimare: 'Înapoi în comunism'

Și atacatorii cibernetici se pregătesc de Jocurile Olimpice. Scheme de fraudă online


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6

Nr. de articole la aceasta sectiune: 359, afisate in 6 pagini.