22:10
Comentarii Adauga Comentariu

#saredeschidemeconomiasimortii. MORȚI. Din doar 7 morți - 6 morți s-au infectat și-au murit LA SERVICIU sau DE LA CEI APROPIAȚI LOR infectați LA SERVICIU...iar unii vor să "redeschidă economia cu virusul în ea" ca să moară ȘI MAI MULȚI.Opinia Fluierul.ro

Motto: Bogdan Chireac: "Liderii Vestului, inclusiv Iohannis, iau o decizie eroică: Între haos și distrugerea societății (lucruri pe care astăzi majoritatea populațiilor nu le percep) și asumarea conștientă a unui număr zilnic de victime, s-a ales salvarea societății. Oricum, va fi greu să repornim economiile."

Sună a nazism curat, nu-i așa? Mai citiți o dată:

Motto: Bogdan Chireac: "Liderii Vestului, inclusiv Iohannis, iau o decizie eroică: Între haos și distrugerea societății (lucruri pe care astăzi majoritatea populațiilor nu le percep) și asumarea conștientă a unui număr zilnic de victime, s-a ales salvarea societății. Oricum, va fi greu să repornim economiile."

Sună a nazism curat, nu-i așa? "asumarea conștientă a unui număr zilnic de victime"...victime care desigur nu sunt EI...ci ALȚII...

Din 7 morți (de mai jos) - 6 morți s-au infectat și-au murit LA SERVICIU sau DE LA CEI APROPIAȚI LOR infectați LA SERVICIU (de la nevasta venită de la serviciu, sau de la frații veniți de la muncă), Chireace, și asta când țara e închisă și majoritatea stau acasă sau lucrează de acasă. Câți "trebuie" să moară - LA SERVICIU - Chiriace, când slugile de la noi la ordinul "liderilor eroici" din Vestul Sălbatic vor deschide țara - dând frâu liber INFECȚIEI - ca să "redeschidem economia" cum am redeschis și "Sparanghelul"?

Știrea

MORȚI - sunt unii morți care ne-au impresionat foarte mult. De fapt fiecare MORT ar trebui să ne impresioneze

1. femeia asistenta de la Suceava care infectată în spital fiind și-a infectat soțul și l-a omorât 

2. fata de 27 de ani din Botoșani, care s-a infectat de la fratii ei veniti infectați DE LA MUNCĂ din Anglia, la inmormântarea mamei.

„Fata nu a fost plecată nicăieri. Ea a stat acasă, dar ea s-a născut cu diabet, făcea insulină de trei-patru ori pe zi. Mama ei a murit acum două săptămâni şi au înmormântat-o. La înmormântare au venit fraţi de ai ei din Anglia, ei sunt vreo opt fraţi. Ea fost dusă întâi la Dorohoi, după la Botoşani şi după de la Botoşani la Iaşi”, a declarat pentru MEDIAFAX, Constantin Ciornodolea, primarul comunei Cândeşti, judeţul Botoşani.
Potrivit informării Grupului de Comunicare Strategică, în cursul zilei de duminică i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, care au fost testate la Iaşi. Starea ei s-a agravat şi de la Dorohoi a fost transferată la Spitalul Judeţean din Botoşani, iar după confirmarea infecţiei cu COVID-19 a fost mutată la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.
Fata de 27 de ani, din judeţul Botoşani, este cel mai tânăr român mort din cauza coronavirusului.

3. medicul care a murit infectat de la asistent...si care si-a dat demisia saracul cand s-a simtit rău - cu o zi înainte să fie testat pozitiv -doar ca era prea tarziu

Grupul de Comunicare Strategică a transmis astăzi că Ministerul Sănătății confirmă decesul primului medic român în urma îmbolnăvirii cu Covid-19. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani a fost medic cu specialitatea medicină interna până în data de 6 aprilie 2020 în cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța, când a demisionat.
O zi mai târziu, medicul a prezentat simptome specifice bolii, iar pe 8 aprilie 2020 a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, „acolo unde a și fost confirmat pozitiv în aceeași zi”.
Pe 11 aprilie 2020, după ce stare de sănătate s-a agravat, dr. Valeriu Neagoe a fost transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș. A decedat în data de 21 aprilie 2020, decesul său fiind inclus în comunicarea GCS de miercuri, 22 aprilie.
Potrivit unor colegi ai săi, dr. Valeriu Neagoe ar fi fost infectat cu coronavirus de un asistent confirmat ulterior.
„Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruță mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul asta nenorocit. Zbor lin către îngeri, Domnule Doctor! Ați salvat atât de multe vieți, dar din păcate pe a dumneavoastră nu a mai putut-o salva nimeni.... Rămâneți în inima și în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu sa vă odihnească... În noaptea asta fac de garda în onoarea dumneavoastră, de aici din patul de spital, de data asta gardă de lacrimi și durere și furie..”, a transmis un medic, coleg al dr. Valeriu Neagoe, pe Facebook.

4. femeia - profesoara - care stătea singură în casă ..care pare ca mai statea cu cineva dar tot singura era si care a stat in casa singura pana a murit (vezi Știrea) si mai sunt 

5.  Ambulanțierul din Suceava care nu a vrut sa mearga la spital ...și care a murit acasă în patul lui.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Ministerul Sănătăţii, un ambulantier în vârstă de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, a murit, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.
Bărbatul a avut simptome de COVID-19 în data de 24 martie 2020. A fost testat şi a primit rezultatul pozitiv în data de 30 martie 2020.
Acesta a fost internat la domiciliu şi nu a acceptat internarea.
Ambulanţierul locuia singur, însă fiica sa a fost cea care a sunat la 112 şi a spus că tatăl său nu se simte bine. Liderul de sindicat de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava, Daniel Feher, crede că echipajul a ajuns greu acasă la colegul infectat.
„Din păcate, ambulanţele erau blocate toate la urgenţe, majoritatea transportă pacienţi confirmaţi cu coronavirus şi stau ore întregi acolo. Ăsta e un motiv pentru care nu putem să onorăm toate solicitările. Din păcate, cred că şi colegului meu i-a fost fatal că nu a putut să ajungă la timp ambulanţa. Nu ştiu în cât timp au ajuns colegii la el”, a declarat Daniel Feher, lider de sindicat la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava
Bărbatul a murit acasă, marţi. Ambulanța nu a mai ajuns la el...la el...care era Ambulanțier.

6. pompierul grasut din Fetesti care lucra la SMURD

Unul dintre copii spunea ca tatăl său trebuia să meargă la un incendiu, fiind la muncă, și pentru că nu s-a simțit bine a fost dus la spital de colegii lui din unitate.
Iar după o săptămână a pierdut lupta.
„Familia noastră nu va mai fi niciodată la fel”, a scris băiatul său pe Facebook.
Pompierul, Viorel Dîmboi era din Fetești și locuia într-unul dintre cartierele municipiului.
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat doar sec:
Bărbat, 48 ani, din județul Constanța.
Internat în INBI Balș – ATI în data de 17.04.2020, prin transfer din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.
Rezultat pozitiv pe data de 13.04.2020.
Decedat pe data de 17.04.2020.
Comorbidități: Obezitate.
Comorbidități...7. asistenta cu doi gemeni mici din Țăndărei care a fost infectată la triaj de țiganii veniți din străinătate.

O cititoare: "Din pacate a murit un om, o mama a doi copii gemeni ! Dumnezeu sa-o odihnească in pace ! Condoleanțe familiei. Cei care au dat și care vor liber la raspandirea virusului ucigaș să platescă, pentru miile de imbolnaviri si sutele de morți. Ce elegant suna, tinem tara in stare de urgenta, dam ordonate militare, dam amezi de milioane de euro, exportam sparanghelisti, bagam râca intre semeni si cetatenii ni se imbolnavesc si mor pe capete... frumos ne sta ! Care ciuma o fii vinovata, galbena sau rosie?"
Asistenta medicală și-a desfășurat activitatea în cortul de triaj al Spitalului Orășenesc Țăndărei. Aceasta ar fi intrat în contact cu mai mulți localnici, confirmați ulterior ca fiind infectați cu noul Coronavirus.
Deși a fost izolată la domiciliu, femeia a prezentat simptome specifice COVID-19. Inițial, ea s-a aflat sub supraveghere medicală la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești , însă starea de sănătate a femeii s-a agravat.
Joi, 10 aprilie 2020, asistenta medicală a fost transferată de urgență laSpitalul de Boli Infecțioase «Victor Babeș» din București, fiind internată pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă și ventilată cu ajutorul aparatelor. Cu toate acestea, marți dimineața, 14 aprilie 2020, asistenta medicală a decedat.

Femeia avea 42 de ani și doi gemeni...

si mai sunt...mai sunt foarte multi si cati vor mai fi..

Și pe de altă parte un individ ca Chireac scrie laudativ de "liderii eroici" ...care hotarasc ei..."sa mai omoare alti oameni " de virus...ca altfel - ne sperie mincinos - că pasă-mi-te "ar muri de foame"

În timp ce alți care sunt la fel - toată ziua cu "business-ul în gură" urla de mama focului sub hashtag-ul #trebuiesarepornimeconomia

Oameni și Neoameni

Știrea

Lect. dr. Gabriela Rangu, de la Facultatea de Litere a USV, a încetat din viață la vârsta de 50 de ani - moartă de COVID-19

Lector univ. dr. Gabriela Rangu, cadru didactic la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării, Departamentul de Limbi și Literaturi Străine, s-a stins din viaţă la vârsta de 50 de ani.

Decesul acesteia a fost constatat luni, pe 20 aprilie, în jurul orei 3 dimineața, rezultă din cercetările Poliției.

Câteva ore mai devreme fusese sesizat Serviciul de Ambulanță Suceava de către o altă persoană cu care locuia cadrul didactic, pe motiv că aceasta nu se simțea bine.

Respectiva persoană menționase că profesoara nu avea probleme de sănătate, nu a mai ieșit din locuință de pe 11 martie, însă pe 20 aprilie, în jurul orei 01.00, a auzit-o că respiră greu, spunând că o doare spatele.

Echipajul sosit la fața locului, după efectuarea manevrelor de resuscitare, a constatat decesul ca urmare a unui de stop cardio-respirator. Trupul a fost ridicat și a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei și pentru stabilirea cauzelor morții. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, arată ancheta Poliției. Precizăm că acest dosar penal a fost deschis în cadrul unei proceduri standard pentru ca polițiștii sa poată face cercetări în acest caz.

Comunitatea academică este îndurerată

Profesoară apreciată de colegi și studenți deopotrivă, dispariția fulgerătoare a acesteia a îndurerat întreaga comunitate academică, șocată de trecerea mult prea timpurie înspre lumea veşniciei.

”În această zi, ne luăm rămas bun de la un cadru didactic minunat. Am pierdut o persoană excepțională, cu stilul de a încuraja ideile cu potențial și de a susține studenții în gândirea liberă. Acest cadru didactic va rămâne mereu o inspirație pentru tinerii filologi, definiția liberă a unei persoane care adăuga în și în ”, transmite Asociația Studenților de la Universitatea din Suceava.

Gabriela Mariana Rangu era din Fălticeni, a absolvit în 1995 Universitatea „Ștefan cel Mare”, specializarea Română – Engleză, obținând titlul de doctor în Filologie, la Universitatea „Al. I. Cuza” Iași, în 2006.

Făcea parte din Catedra de Limbi Germanice a USV.

„Dna lector dr. Gabriela Rangu a fost specialist în postmodernism și literatură postmodernă.

Spiritul ei lucid - dezbărat de dogme, șlefuit prin lectură și limpezit prin nesfârșite interogații –, umorul fin și sufletul generos o așezau întotdeauna deasupra micimii și irosirii cotidiene, conferindu-i un loc aparte în sufletul colegilor și al studenților săi. Va dăinui în amintirea noastră ca un portret al celei mai fericite îngemănări dintre frumusețea minții și cea a sufletului”, mai arată colectivul de engleză al Facultății de Litere și Științe ale Comunicării de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava.

Monitorul.de.Suceava


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:

  • Colonie horror  Albert Desalvo   2020-04-24 - 10:40

    Daca nu se deschid de urgentza Biserica, Economia, Agricultura, Turismul, Sanatatea(pt a trata si altceva in afara de Covid 19) vom avea haos, anarhie, infractionalitate la maxim, penurie alimentara si foamete extrema, miscari, revolte si gherile urbane si morti de 1000 de ori mai multi decat din Covid 191!


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Cutremur în România, la 6 kilometri adâncime. Magnitudinea înregistrată

Ion Cristoiu: Schimbările climatice au luat România prin surprindere

Medicii nevaccinați sunt buni de plată. Testările periodice COVID-19 nu vor fi finanțate de Guvern

Israelul își amenință adversarii. Ce a transmis premierul Naftali Bennett inamicilor statului

Plaja Copacabana, acoperită de trandafiri roșii în amintirea victimelor pandemiei. "Unde am greșit?"

Cultura Dridu - sau cum au continuat să supraviețuiască și să se dezvolte românii la Nord de Dunăre după retragerea aureliană

Healthcare Trends VIDEO. Viața la Chirurgie Cardiovasculară. De ce statul scoate anual circa 3.000 de locuri la Rezidențiat dacă nu sunt locuri de muncă? Invitat: Mathe Zsombor, medic primar chirurg

Un bărbat a fost găsit mort în puțul unui lift dintr-o clădire din Capitală

HOROSCOP 21 iunie. Soarele intră în Rac. Sentimentele ajung să le conducă pe zodii

Bolojan admite că cine pierde la Congresul PNL, Orban sau Cîțu, riscă să piardă funcția deținută

PREZENTUL FĂRĂ PERDEA Marius Oprea | Pensiile – de la minciunile ministrului Turcan, la minciunile privind asaltul "decrețeilor". Singurii "decreței" sînt generalii pensionați în floarea vîrstei

Solstițiul de vară 2021. Cea mai lungă zi din an marchează începutul verii astronomice. Semnificații și tradiții

Incendiu provocat de un aragaz deschis, lăsat nesupravegheat. Proprietarul apartamentului are arsuri pe 80% din corp

De ce este periculos să faci baie când fulgeră? Sfaturile IGSU în cazul furtunilor de vară: Evităm dușurile și sălile de baie

Afacere păguboasă pentru Ronaldo. Starul portughez se chinuie de câțiva ani să vândă apartamentul pe care îl deține în New York

Turcia își păstrează trofeul European Golden League la volei masculin

Președintele american Joe Biden dorește o întrevedere cu omologul său afgan înainte de retragerea trupelor. Când va avea loc întâlnirea

Ce sărbătorim de Rusalii? Istoric, semnificație și tradiții

Un drum județean din Prahova s-a surpat din cauza ploilor

Românii, prinși încă în cozi infernale în minivacanța de Rusalii FOTO

România se pregătește de caniculă. Prognoza METEO pentru următoarele două săptămâni

Pericol de inundații în mai multe zone din România

Avertizare METEO Cod galben în șapte județe din România, luni dimineață

Efectele avertizării meteo Cod galben. Porturile Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea și Midia au fost închise luni dimineață

Restricții de circulație pe două drumuri naționale. 100 de metri de șosea surpată pe DN 11

Alegerile regionale din Franța. Înfrângere zdrobitoare pentru partidul lui Macron

Continuă traficul cu deșeuri prin România. Mii de kilograme de mărfuri toxice pentru mediu, încărcate în TIR-uri, la intrarea în țară

Toyota Supra, mașina condusă de Paul Walker în filmul "Fast & Furious", s-a vândut pentru 550.000 de dolari

Surya Namaskar în tradiția Yoga. Iulia Vântur s-a transformat în zeiță, de Ziua mondială a Soarelui GALERIE FOTO

O carte pe zi: "Publicistica lui Ion Brad" de Mihai Cistelican

Prognoză specială pentru București. Urmează ploi și caniculă

Daniel Dines, un exemplu pentru studenți. Fondatorul UiPath va fi Doctor Honoris Causa la Universitatea Babeș Bolyai

Automobilism: Podium pentru România la Campionatul European de Raliuri

Incendiu grav în Sânnicolau Mare, în județul Timiș. Un magazin de 500 metri pătrați a ars în totalitate

Clădire în flăcări, în județul Timiș. O persoană a murit, iar alte două s-au intoxicat cu fum

Mesaj călător în timp. Cum a ajuns un răvaș într-o sticlă aruncată în ocean în 2018 să unească doi adolescenți separați de Oceanul Atlantic?

Scandal pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Pasagerii se plâng de timpul mare de așteptare la punctele de testare COVID

SUA. MANIPULARE PROGRESISTĂ. Tucker Carlson: "Trupele sunt ținute în Capitală din rațiuni politice. Pentru a arăta că susținătorii lui Trump reprezintă "un pericol public"

Sfaturi pentru elevi, înainte de Evaluarea Națională. Cum să îți gestionezi emoțiile la examen?

Evaluare Națională 2021. Tot ce trebuie să știe elevii de clasa a VIII-a, înaintea probelor scrise

Lupta pentru viață, un succes pentru "cel mai prematur" bebeluș din lume. Copilul, născut la doar 5 luni de sarcină, a împlinit un an

Sânzienele sau Drăgaica, noapte magică și zi de sărbătoare. Obiceiuri și tradiții când "se deschid porțile cerului"

Incident filmat în traficul din București. În mijlocul străzii, doi tineri blochează o mașină și o distrug VIDEO

Marius Tucă Show, ora 19:00, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitatul de luni e Iosefin Florea, antreprenor, știutor de vinuri. Românești, mai ales

Coronavirus în România LIVE UPDATE 21 iunie. Noul bilanț COVID-19

Coronavirus în România LIVE UPDATE 21 iunie. 26 de cazuri noi, anunțate luni. Noul bilanț COVID-19

Nouă informare METEO. 5 zile de instabilitate atmosferică și disconfort termic pentru toată țara

Bulgaria a câștigat European Golden League la volei feminin

Un urs și-a făcut apariția într-o comună din Botoșani. Autoritățile au emis mesaj RO Alert

Cum sa va construiti un Home Theater PC - HTPC - performant - la cel mai atractiv pret

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

Vești bune pentru România. Spania a scos-o din categoria țărilor cu risc de infectare cu SARS-CoV-2. Care sunt condițiile de intrare

Cea mai sexy dansatoare amatoare. O tânără a înebunit internetul cu un DANS EROTIC VIDEO

STRĂINILOR NU LE PLAC PRODUSELE ROMÂNEȘTI. Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România şi Confederaţia Patronală CONCORDIA au cerut Parlamentului să respingă Legea nr. 321/2009 care obligă hipermarketurile să achiziţioneze 51% produse românești la raft

U BT Cluj Napoca este noua campioană națională la baschet masculin

Avocat: Refuzul angajatului de a lucra în regim de telemuncă nu poate fi sancționat

O decizie imprudentă: difturi în parcare, beat la volan. Șoferul, în vârstă de 18 ani, a lovit două mașini, un stâlp și un gard

Ce este de fapt Metoda Monte Carlo (Monte Carlo Tree Search - MCTS) de simulare şi de decizie, utilizată de inteligența artificială Alpha Zero de la Google care a devenit campion mondial la şah

OFF/ON THE RECORD. Andreea Ciucă, președintele Asociației Magistrațiilor din România: "Nu poți nega identitatea constituțională a statelor. Nu se poate anihila voința poporului din Constituție"

Italia a câștigat Grupa A la EURO 2020, cu 3 victorii din 3 posibile, învingând Țara Galilor cu 1-0


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27 Pag.28 Pag.29 Pag.30 Pag.31
Pag.32 Pag.33 Pag.34 Pag.35 Pag.36 Pag.37 Pag.38 Pag.39
Pag.40 Pag.41 Pag.42 Pag.43 Pag.44 Pag.45 Pag.46 Pag.47
Pag.48 Pag.49 Pag.50 Pag.51 Pag.52 Pag.53 Pag.54 Pag.55
Pag.56 Pag.57 Pag.58 Pag.59 Pag.60 Pag.61 Pag.62 Pag.63
Pag.64 Pag.65 Pag.66 Pag.67 Pag.68 Pag.69 Pag.70 Pag.71
Pag.72 Pag.73 Pag.74 Pag.75 Pag.76 Pag.77 Pag.78 Pag.79
Pag.80 Pag.81 Pag.82 Pag.83 Pag.84 Pag.85 Pag.86 Pag.87
Pag.88 Pag.89 Pag.90 Pag.91 Pag.92 Pag.93 Pag.94 Pag.95
Pag.96 Pag.97 Pag.98 Pag.99 Pag.100 Pag.101 Pag.102 Pag.103
Pag.104 Pag.105 Pag.106 Pag.107 Pag.108 Pag.109 Pag.110 Pag.111
Pag.112 Pag.113 Pag.114 Pag.115 Pag.116 Pag.117 Pag.118 Pag.119
Pag.120 Pag.121 Pag.122 Pag.123 Pag.124 Pag.125 Pag.126 Pag.127
Pag.128 Pag.129 Pag.130 Pag.131 Pag.132 Pag.133 Pag.134 Pag.135
Pag.136 Pag.137 Pag.138 Pag.139 Pag.140 Pag.141 Pag.142 Pag.143
Pag.144 Pag.145 Pag.146 Pag.147 Pag.148 Pag.149 Pag.150 Pag.151
Pag.152 Pag.153 Pag.154 Pag.155 Pag.156 Pag.157 Pag.158 Pag.159
Pag.160 Pag.161 Pag.162 Pag.163 Pag.164 Pag.165 Pag.166 Pag.167
Pag.168 Pag.169 Pag.170 Pag.171 Pag.172 Pag.173 Pag.174 Pag.175
Pag.176 Pag.177 Pag.178 Pag.179 Pag.180 Pag.181 Pag.182 Pag.183
Pag.184 Pag.185 Pag.186 Pag.187 Pag.188 Pag.189 Pag.190 Pag.191
Pag.192 Pag.193 Pag.194 Pag.195 Pag.196 Pag.197 Pag.198 Pag.199
Pag.200 Pag.201 Pag.202

Nr. de articole la aceasta sectiune: 12068, afisate in 202 pagini.