23:59
Comentarii Adauga Comentariu

SUA. Deep State-ul Progresist American reia diversiunea cu "implicarea Rusiei în Alegerile din SUA de partea lui Trump". Prima țintă Rudolf Giuliani: fost primar al New York, un apropiat al lui Donald Trump. Giuliano l-a apărat pe Trump ca avocat.

Nota Redacției: Giuliani, e acuzat de FBI că ar fi un "agent rus neînregistrat" - să-ți faci cruce nu altceva, știind cine e Giuliani , fost primar al New York-ului, avocat de renume, și cel mai apropiat colaborator al Președintelui Donald Trump. Acuzația sună ca pe vremea Anei Pauker ..când acuzațiilor li se spunea că "lucrează pentru imperialiștii americani"..doar că acțiunea se petrece în SUA de azi . Odată cu Bolșevismul-,Progresist ne-am întors și la binecunoscuta Poliție Politică Bolșevică. Cităm

"Dezvăluirea" vine în momentul în care FBI a confiscat săptămâna aceasta telefonul mobil și alte dispozitive electronice ale lui Giuliani ca parte a unei anchete penale de lungă durată pentru a stabili dacă primarul din New York și avocatul personal al lui Trump au acționat ca un agent străin neînregistrat.Washington Post: "FBI l-a avertizat pe Giuliani", aliatul cheie al lui Trump în Senat, "cu privire la campania rusă de dezinformare care îl vizează pe Biden".

FBI l-a avertizat pe Rudolph W. Giuliani la sfârșitul anului 2019 că "a fost ținta unei operațiuni de influență rusă menită să circule falsuri menite să-l prejudicieze politic pe președintele Biden înainte de alegerile de anul trecut", potrivit unor persoane familiare cu această chestiune.

Avertismentul a făcut parte dintr-un efort extins depus de birou pentru a alerta membrii Congresului și cel puțin o mass-media conservatoare, One America News, că "se confruntă cu riscul de a fi folosiți pentru a continua încercarea Rusiei de a influența rezultatul alegerilor", au declarat mai mulți foști oficiali americani. Toți au vorbit cu condiția anonimatului, deoarece chestiunea rămâne extrem de sensibilă.

Giuliani a primit avertismentul FBI, în timp ce era profund implicat în campania de reelecție a fostului președinte Donald Trump în 2020 și în activitățile conexe din Ucraina pentru a scoate la iveală informații neobișnuite sau incriminatoare despre familia Biden.

"Dezvăluirea" vine în momentul în care FBI a confiscat săptămâna aceasta telefonul mobil și alte dispozitive electronice ale lui Giuliani ca parte a unei anchete penale de lungă durată pentru a stabili dacă primarul din New York și avocatul personal al lui Trump au acționat ca un agent străin neînregistrat.

Avertismentul, făcut de agenții de contraspionaj, a fost separat de ancheta penală în curs a Departamentului de Justiție, dar reflectă o preocupare mai largă a serviciilor de informații americane și a anchetatorilor federali că Giuliani - printre alți americani influenți și instituțiile americane - a fost manipulat de guvernul rus pentru a promova interesele sale și că el pare să fi ignorat cu îndrăzneală asemenea temeri.

În ciuda alertei, Giuliani a continuat în decembrie 2019 cu o călătorie planificată la Kiev, capitala Ucrainei, unde s-a întâlnit cu un parlamentar ucrainean pe care guvernul SUA l-a etichetat ulterior drept „agent rus activ” și l-a sancționat pe motiv că desfășoară o „campanie de influență”. ”Împotriva lui Biden. Acea operațiune, au spus oficialii, a implicat oficiali ucraineni și consultanți politici despre care comunitatea americană de informații a ajuns la concluzia că acționează în calitate de împuterniciți ruși nu numai pentru a-l spurca pe Biden și a-i descuraja candidatura, ci și pentru a restrânge sprijinul SUA pentru Ucraina.

Avocatul lui Giuliani, Robert J. Costello, nu a răspuns la solicitările de comentarii. O purtătoare de cuvânt a FBI a refuzat să comenteze.

FBI vara trecută i-a dat, de asemenea, ceea ce este cunoscut ca un briefing defensiv senatorului Ron Johnson (R-Wis.), Care înainte de alegeri și-a folosit bibanul ca președinte al Comisiei pentru securitate internă și afaceri guvernamentale din Senat pentru a investiga relațiile lui Biden cu Ucraina. în timp ce era vicepreședinte și fiul său, Hunter Biden, deținea un loc profitabil în consiliul de administrație al unei companii energetice ucrainene.

Johnson, un puternic aliat al lui Trump, și-a amintit că a primit un avertisment vag de la informatorii FBI în august, dar a spus joi că nu există nicio substanță în mesajul lor de avertizare și că nu a considerat întâlnirea ca un „briefing defensiv” cu privire la supravegherea sa asupra Afacerile externe ale familiei Biden.

"În ceea ce privește rapoartele despre faptul că am primit un briefing FBI care mă avertiza că sunt o țintă a dezinformării rusești, pot confirma că am primit un astfel de briefing în august 2020", a declarat Johnson într-o declarație pentru The Washington Post. „Am întrebat informatorii ce dovezi specifice aveau cu privire la acest avertisment și nu mi-au putut oferi altceva decât avertismentul generalizat. Fără informații specifice, am simțit că informarea era complet inutilă și inutilă (deoarece eram pe deplin conștientă de pericolele dezinformării rusești).

„Pentru că nu a existat nicio substanță pentru briefing și pentru că a urmat producției și scurgerii unui produs de informații false de către liderii democrați, am bănuit că briefingul va fi dat să fie folosit la o dată viitoare în scopul în care este acum folosit: să ofer mass-media părtinitoare o oportunitate de a mă acuza în mod fals că sunt un instrument al Rusiei în ciuda avertismentelor. ”

Johnson și angajații senatorului Charles E. Grassley (R-Iowa), un alt aliat al lui Trump în Senat, care l-a ajutat pe Johnson cu ancheta sa, au declarat că, în sesiuni de informare separate la începutul anului 2020, oficialii FBI i-au asigurat că nu există niciun motiv pentru a întrerupe ancheta. în opera lui Hunter Biden în Ucraina. Nu este locul biroului să le spună parlamentarilor ce să investigheze sau nu sau dacă să oprească sau să înceapă o anchetă, au spus foști oficiali FBI.

Senatorii au suspectat că poziția tânărului Biden cu firma ucraineană a pus un conflict de interese asupra rolului tatălui său de a modela politica SUA față de Ucraina și a creat impedimente pentru eforturile anticorupție susținute de SUA în acea țară. Ancheta lor s-a încheiat în toamna anului trecut cu un raport care a concluzionat că poziția lui Hunter Biden cu Burisma era „problematică”, dar nu a influențat munca tatălui său sau politica administrației Obama față de Ucraina.

Informarea defensivă este oferită oamenilor pentru a-i avertiza că sunt vizați de guverne străine în scopuri maligne, au spus foști oficiali. Dar sunt, de asemenea, obișnuiți „să vadă cum reacționează la acest lucru”, a spus Frank Figliuzzi, fost oficial de înaltă spionaj al FBI. „Acum sunt la înștiințare”.

Dispozitivele electronice ale lui Giuliani au fost confiscate de autorități miercuri în căutările domiciliului și biroului său din Manhattan ca parte a anchetei federale privind dacă a acționat ca agent străin neînregistrat pentru Ucraina.

Ancheta se concentrează pe interacțiunile lui Giuliani cu personalitățile ucrainene înainte de alegerile din noiembrie, întrucât el a căutat informații care ar putea submina Joe Biden și a făcut lobby pentru demiterea ambasadorului SUA în Ucraina, presând în același timp pe oficialii ucraineni să anunțe o anchetă asupra lui Biden. Trump l-a îndepărtat brusc pe ambasador în mai 2019, dar Ucraina nu a lansat o anchetă asupra Bidenilor.

Giuliani, un fost avocat din Manhattan, a negat cu tărie orice acțiune greșită, iar avocatul său i-a acuzat miercuri pe anchetatorii federali că au ignorat „dovezile clare” a ceea ce el a pretins că „eșecul înregistrării ca agent străin” a lui Hunter Biden și că familia Biden au luat „ milioane de mită pentru a vinde funcții publice ale lui [Biden]. ”

Costello a spus, de asemenea, că Giuliani nu a distribuit niciodată dezinformări asupra Bidenilor.

În timpul călătoriei sale din decembrie 2019 la Kiev, Giuliani a fost însoțit de o echipă de la One America News, care s-a descris ca fiind unul dintre „cei mai mari susținători” ai lui Trump. Rețeaua a produs ulterior o serie documentară bazată pe călătorie.

Rețeaua nu a adresat întrebări cu privire la informarea FBI. Dar a oferit o declarație, atribuită unui purtător de cuvânt al rețelei neidentificat, exprimându-și mândria în ancheta sa asupra Bidenilor din Ucraina.

„Rămânem alături de rapoartele noastre, evidențiind relația financiară a lui Hunter Biden cu Burisma și eforturile vicepreședintelui Joe Biden de a fi concediat un procuror general pentru a proteja presupusele nelegiuiri ale fiului său, Hunter”, se spune în declarație, referindu-se la acuzațiile nedovedite ale unor oficiali ucraineni.

Declarația a recunoscut că Departamentul Trezoreriei a sancționat un parlamentar ucrainean intervievat de rețea anul trecut. Însă, în declarație se spunea, „interviurile OAN erau anterioare sancțiunilor, iar motivele sancțiunilor erau necunoscute OAN în momentul interviurilor”.

În călătoria sa la Kiev, Giuliani s-a întâlnit cu Andriy Derkach, un om politic sancționat de Statele Unite în septembrie și acuzat de Departamentul Trezoreriei că a fost agent rus activ „de peste un deceniu” și a menținut „legături strânse cu serviciile de informații rusești. ” Derkach, care a participat la o academie KGB din Moscova, a negat implicarea în orice agenție de informații străină și orice activități ilegale.

La sfârșitul anului 2019, înainte de călătoria lui Giuliani la Kiev, agențiile de informații americane au avertizat Casa Albă a lui Trump că Giuliani era ținta unei operațiuni de influență rusă, așa cum a raportat The Post anul trecut . Oficialii au devenit îngrijorați după obținerea de probe, inclusiv interceptări de comunicare, care arătau că Giuliani interacționează cu oameni legați de serviciile secrete rusești. Avertismentele l-au determinat pe consilierul de securitate națională Robert C. O'Brien să-l avertizeze pe Trump că orice informație pe care Giuliani a adus-o din Ucraina ar trebui considerată contaminată de Rusia.

În ciuda avertismentului FBI, Giuliani s-a întâlnit din nou cu Derkach la New York în februarie 2020, când l-a găzduit pe Derkach pe un podcast . În podcast, Derkach a lansat acuzații false conform cărora miliarde de dolari din ajutorul SUA acordat Ucrainei au fost folosite greșit sau au dispărut în timp ce Joe Biden gestiona portofoliul Ucrainei al administrației Obama.

Costello a spus că Giuliani nu s-a bazat pe Derkach pentru material.

De la victoria lui Biden, Consiliul Național de Informații, un braț analitic al Biroului Directorului de Informații Naționale, a ajuns la concluzia că președintele rus Vladimir Putin și alți înalți oficiali din Moscova au încercat să influențeze alegerile din 2020. Au făcut acest lucru răspândind informații înșelătoare despre Biden prin indivizi proeminenți, „inclusiv unii” care erau „apropiați de fostul președinte Trump”, potrivit unui raport ODNI emis în martie.

Raportul nu a identificat persoanele pe nume, însă mai mulți oficiali actuali și foști au confirmat la momentul respectiv că Giuliani se numără printre ei. Narațiunea principală pe care Kremlinul a încercat să o promoveze - pretinzând legături corupte între Biden și Ucraina - datează cel puțin din 2014, se arată în raportul de informații.

Pentru a se distanța de dezinformare, serviciile spionajului rus s-au bazat pe indivizi ucraineni, inclusiv pe Derkach, se arată în raport. Derkach și alții „au căutat să folosească persoane proeminente din SUA și mijloace de comunicare în masă pentru a spăla narațiunile lor oficialilor și publicului american”, se menționează în raport. „Acești împuterniciți ruși s-au întâlnit și au furnizat materiale SUA legate de administrația Trump pentru a pleda pentru o investigație formală. . . și a încercat să ia contact cu mai mulți înalți oficiali americani. ”

un grup de oameni care stau lângă un bărbat în costum și cravată: senatorul Ron Johnson (R-Wis.) trece prin tunelul de metrou al Senatului în fața reporterilor în timpul procesului de destituire a președintelui Donald Trump din februarie.

Johnson a spus că nu s-a întâlnit niciodată sau nu a vorbit cu Derkach. Dar el și personalul său s- au întâlnit cu un alt cetățean ucrainean , fostul diplomat Andriy Telizhenko, care a împins acuzația nefondată că Ucraina, mai degrabă decât Rusia, a intervenit în alegerile din 2016 din SUA. Johnson nu a discutat public întâlnirea.

Anul trecut, senatorul Ron Wyden (D-Ore.) A pretins că Johnson încearcă să „dea credibilitate” dezinformării avansate de Derkach și Telizhenko „cu singurul scop” de a ajuta la realegerea lui Trump. Johnson a declarat că personalul său a verificat fiabilitatea informațiilor lui Telizhenko și a respins afirmația lui Wyden.

Ca parte a anchetei comitetului său, Johnson și doi colegi republicani au considerat trimiterea în judecată a lui Telihenko. La cererea Senatului Democraților, FBI, în martie 2020, a informat grupul lui Johnson și alte două comisii despre trecutul și motivele Telizhenko. Drept urmare, atât parlamentarii republicani, cât și cei democrați, l-au îndemnat pe Johnson să se abțină de la emiterea citației.

Telizhenko s-a întâlnit, de asemenea, de mai multe ori cu Giuliani, apărând pe podcastul său și facilitându-i călătoria din decembrie 2019 în Ucraina.

În ianuarie trecut, în zilele în declin ale administrației Trump, Departamentul Trezoreriei a sancționat și Telizhenko pentru rolul său în încercarea de a influența alegerile din 2020. El a negat orice implicare în operațiuni de interferență sau dezinformare rusești și a negat colaborarea cu Derkach.

Luna aceasta, administrația Biden a impus sancțiuni economice asupra a 32 de entități și persoane fizice pentru "încercările guvernului rus de a influența alegerile din noiembrie".

?

(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Israelul își amenință adversarii. Ce a transmis premierul Naftali Bennett inamicilor statului

Cutremur în România, la 6 kilometri adâncime. Magnitudinea înregistrată

Medicii nevaccinați sunt buni de plată. Testările periodice COVID-19 nu vor fi finanțate de Guvern

HOROSCOP 21 iunie. Soarele intră în Rac. Sentimentele ajung să le conducă pe zodii

Ion Cristoiu: Schimbările climatice au luat România prin surprindere

Bolojan admite că cine pierde la Congresul PNL, Orban sau Cîțu, riscă să piardă funcția deținută

Plaja Copacabana, acoperită de trandafiri roșii în amintirea victimelor pandemiei. "Unde am greșit?"

Afacere păguboasă pentru Ronaldo. Starul portughez se chinuie de câțiva ani să vândă apartamentul pe care îl deține în New York

Turcia își păstrează trofeul European Golden League la volei masculin

Avertizare METEO Cod galben în șapte județe din România, luni dimineață

Healthcare Trends VIDEO. Viața la Chirurgie Cardiovasculară. De ce statul scoate anual circa 3.000 de locuri la Rezidențiat dacă nu sunt locuri de muncă? Invitat: Mathe Zsombor, medic primar chirurg

Efectele avertizării meteo Cod galben. Porturile Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea și Midia au fost închise luni dimineață

Solstițiul de vară 2021. Cea mai lungă zi din an marchează începutul verii astronomice. Semnificații și tradiții

Scandal pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Pasagerii se plâng de timpul mare de așteptare la punctele de testare COVID

SUA. MANIPULARE PROGRESISTĂ. Tucker Carlson: "Trupele sunt ținute în Capitală din rațiuni politice. Pentru a arăta că susținătorii lui Trump reprezintă "un pericol public"

Incendiu provocat de un aragaz deschis, lăsat nesupravegheat. Proprietarul apartamentului are arsuri pe 80% din corp

Românii, prinși încă în cozi infernale în minivacanța de Rusalii FOTO

Un bărbat a fost găsit mort în puțul unui lift dintr-o clădire din Capitală

Un drum județean din Prahova s-a surpat din cauza ploilor

România se pregătește de caniculă. Prognoza METEO pentru următoarele două săptămâni

Coronavirus în România LIVE UPDATE 21 iunie. Noul bilanț COVID-19

Președintele american Joe Biden dorește o întrevedere cu omologul său afgan înainte de retragerea trupelor. Când va avea loc întâlnirea

Ce sărbătorim de Rusalii? Istoric, semnificație și tradiții

Clădire în flăcări, în județul Timiș. O persoană a murit, iar alte două s-au intoxicat cu fum

O carte pe zi: "Publicistica lui Ion Brad" de Mihai Cistelican

Mesaj călător în timp. Cum a ajuns un răvaș într-o sticlă aruncată în ocean în 2018 să unească doi adolescenți separați de Oceanul Atlantic?

Prognoză specială pentru București. Urmează ploi și caniculă

Continuă traficul cu deșeuri prin România. Mii de kilograme de mărfuri toxice pentru mediu, încărcate în TIR-uri, la intrarea în țară

Incendiu grav în Sânnicolau Mare, în județul Timiș. Un magazin de 500 metri pătrați a ars în totalitate

Alegerile regionale din Franța. Înfrângere zdrobitoare pentru partidul lui Macron

Restricții de circulație pe două drumuri naționale. 100 de metri de șosea surpată pe DN 11

Bulgaria a câștigat European Golden League la volei feminin

Toyota Supra, mașina condusă de Paul Walker în filmul "Fast & Furious", s-a vândut pentru 550.000 de dolari

Sânzienele sau Drăgaica, noapte magică și zi de sărbătoare. Obiceiuri și tradiții când "se deschid porțile cerului"

Marius Tucă Show, ora 19:00, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitatul de luni e Iosefin Florea, antreprenor, știutor de vinuri. Românești, mai ales

Incident filmat în traficul din București. În mijlocul străzii, doi tineri blochează o mașină și o distrug VIDEO

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

Vești bune pentru România. Spania a scos-o din categoria țărilor cu risc de infectare cu SARS-CoV-2. Care sunt condițiile de intrare

Cea mai sexy dansatoare amatoare. O tânără a înebunit internetul cu un DANS EROTIC VIDEO

STRĂINILOR NU LE PLAC PRODUSELE ROMÂNEȘTI. Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România şi Confederaţia Patronală CONCORDIA au cerut Parlamentului să respingă Legea nr. 321/2009 care obligă hipermarketurile să achiziţioneze 51% produse românești la raft

U BT Cluj Napoca este noua campioană națională la baschet masculin

Avocat: Refuzul angajatului de a lucra în regim de telemuncă nu poate fi sancționat

OFF/ON THE RECORD. Andreea Ciucă, președintele Asociației Magistrațiilor din România: "Nu poți nega identitatea constituțională a statelor. Nu se poate anihila voința poporului din Constituție"

Italia a câștigat Grupa A la EURO 2020, cu 3 victorii din 3 posibile, învingând Țara Galilor cu 1-0

Hillary Clinton a avut IERI încă un "episod medical" la ceremonia de pe 11 septembrie 2016. INCIDENTUL E ȚINUT SECRET. Video-urile publicate de ZeroHedge o arată că nu se poate ține pe picioare şi e târâtă pe brațe de oamenii din serviciile secrete.

Texanii își văd facturile electrice că au ajuns până la 17.000 de dolari după furtuna de iarnă

Unde călătorim vara aceasta? Germania, Spania, Portugalia și Austria și-au deschis granițele. Ce condiții trebuie respectate

Surya Namaskar în tradiția Yoga. Iulia Vântur s-a transformat în zeiță, de Ziua mondială a Soarelui GALERIE FOTO

Daniel Dines, un exemplu pentru studenți. Fondatorul UiPath va fi Doctor Honoris Causa la Universitatea Babeș Bolyai

De ce este periculos să faci baie când fulgeră? Sfaturile IGSU în cazul furtunilor de vară: Evităm dușurile și sălile de baie

Vești bune. Italia devine, de luni, aproape complet "albă"

Soţia lui Mădălin Ionescu, Cristina Şişcanu, cu sânii pe afară. "Faci ce faci şi arăţi părţile ruşinoase" FOTO

Alina Gorghiu – din cearșafurile liberale pe culmile PNL - Alina Gorghiu a fost aleasă președinte PNL susținută de Klaus Iohannis

UE a doua URSS. Federaliştii de la Bruxelles sunt foarte nervoşi că nu ne pot lua gazul nostru cât mai repede. Comisia Europeana a demarat o investigatie privind restrictiile la exporturile de gaze naturale din Romania

Tucker Carlson condamnă ideologia progresistă cu care sunt îndoctrinați at copiii școală: „Aceasta este propaganda Khmerilor Roșii”

Ciolacu îl ironizează pe Cîțu. Premierul a greșit județul în care se află localitatea Biliești

Ce este dieta Paleo, denumită și Dieta Omului Cavernelor sau Dieta Epocii de Piatră. Fotbalistul Marcos Llorente o urmează cu strictețe

Automobilism: Podium pentru România la Campionatul European de Raliuri

Ce este de fapt Metoda Monte Carlo (Monte Carlo Tree Search - MCTS) de simulare şi de decizie, utilizată de inteligența artificială Alpha Zero de la Google care a devenit campion mondial la şah

Cum sa va construiti un Home Theater PC - HTPC - performant - la cel mai atractiv pret


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27 Pag.28 Pag.29 Pag.30 Pag.31
Pag.32 Pag.33 Pag.34 Pag.35 Pag.36 Pag.37 Pag.38 Pag.39
Pag.40 Pag.41 Pag.42 Pag.43 Pag.44 Pag.45 Pag.46 Pag.47
Pag.48 Pag.49 Pag.50 Pag.51 Pag.52 Pag.53 Pag.54 Pag.55
Pag.56 Pag.57 Pag.58 Pag.59 Pag.60 Pag.61 Pag.62 Pag.63
Pag.64 Pag.65 Pag.66 Pag.67 Pag.68 Pag.69 Pag.70 Pag.71
Pag.72 Pag.73 Pag.74 Pag.75 Pag.76 Pag.77 Pag.78 Pag.79
Pag.80 Pag.81 Pag.82 Pag.83 Pag.84 Pag.85 Pag.86 Pag.87
Pag.88 Pag.89 Pag.90 Pag.91 Pag.92 Pag.93 Pag.94 Pag.95
Pag.96 Pag.97 Pag.98 Pag.99 Pag.100 Pag.101 Pag.102 Pag.103
Pag.104 Pag.105 Pag.106 Pag.107 Pag.108 Pag.109 Pag.110 Pag.111
Pag.112 Pag.113 Pag.114 Pag.115 Pag.116 Pag.117 Pag.118 Pag.119
Pag.120 Pag.121 Pag.122 Pag.123 Pag.124 Pag.125 Pag.126 Pag.127
Pag.128 Pag.129 Pag.130 Pag.131 Pag.132 Pag.133 Pag.134 Pag.135
Pag.136 Pag.137 Pag.138 Pag.139 Pag.140 Pag.141 Pag.142 Pag.143
Pag.144 Pag.145 Pag.146 Pag.147 Pag.148 Pag.149

Nr. de articole la aceasta sectiune: 8888, afisate in 149 pagini.