23:59
Comentarii Adauga Comentariu

Medic acuză: În fazele inițiale, te faci bine în 24 de ore cu o singură perfuzie. România refuză să cumpere tratamentul. În faze mai grave există tratament cu un înalt grad de eficiență:Tocilizumab. România nu-l cumpără. Opinia Fluierul.roMedic acuză: În fazele inițiale, te faci bine în 24 de ore cu o singură perfuzie. România refuză să cumpere tratamentul. În faze mai grave există tratament cu un înalt grad de eficiență:Tocilizumab. România nu-l cumpără

Sursa: FLUX 24 -24 octombrie 2021

Politica sanitară a României este o imensă minciună și aproape criminală prin incompetență și nesimțire atâta timp cât nu există TESTARE gratuită în masă și izolarea pacienților pozitivi(indiferent dacă sunt vaccinați sau nu) dar mai ales prin lăsarea bolnavilor fără acces la tratamente eficiente.De aceea îi atenționez pe apostolii vaccinării:vedeți că dacă vă îmbolnăviți și voi veți avea nevoie de tratament .

Nu mai credeți minciunile propagate că toți veți face forme ușoare pentru că nu e așa. Cunosc cel puțin două cazuri de medici vaccinați cu trei doze :unul a murit iar celălat se zbate între viață și moarte.Și le cunosc și colegii mei,dar tac!Care dacă sunt atât de convinși de necesitatea vaccinării ar trebui să fie la fel de fermi și de nevoia legitimă de a oferi pacienților tratamente eficiente dar care nu există la noi.Și îi invit să fie la fel de persuasivi și fermi.Pentru că altfel nu mai sunt corecți cu meseria pe care și-au ales-o și mai ales cu pacienții!, scrie doctorul Lucian Duță, fost șef al Casei de Sănătate pe Facebook.

POSTAREA INTEGRALĂ A LUI LUCIAN DUȚĂ:

"Frica de a tăcea

Înțeleg frica de a vorbi .Chiar foarte bine pentru că o simt demult .

Dar uneori frica de a tăcea este mai mare .

În cartea “Jurnalul fericirii” tatăl marelui Steinhardt îl îndeamnă să nu-și denunțe prietenii chiar dacă trebuie să meargă la închisoare .

Pentru că,spune el,dacă o faci s-ar putea să ai zile mai bune dar nopți înfiorătoare .

Iar dacă ești corect și nu pactizezi cu sistemul vei avea zile grele dar nopți liniștite.

Medicina nu este o știință exactă iar capacitatea ei de a da răspunsuri complete la cauze de boală și mai ales de a oferi tratamente este de multe ori limitată.

De aceea orice faci în meseria asta trebuie să fie bazat pe dovezi extrem de solide și să te ferești cât mai mult de a face rău .

Răul în medicină îl faci prin incompentență sau și mai rău prin tăcerea determinată de frică.

Te vaccinezi sau nu te vaccinezi este cam la fel când te întâlnești cu virusul.

Adică te poți infecta în ambele situații ,transmiți boala și poți dezvolta simptome specifice .Care trebuie să fie tratate .Dacă ai cu ce ,pentru că în România NU există tratamente disponibile nici acum.

Și DA în celalalte țări europene aceste tratamente există și se dau bolnavilor vaccinați sau nu, încă de la primele simptome pentru că sunt depistați timpuriu printr-o campanie de testare agresivă și gratuită.

NU este corect să vaccinezi bolnavi cu istoric de boală recentă sau și mai rău bolnavi infectați .

De aceea este corect să ne testăm înainte de vaccinare.

Politica sanitară a României este o imensă minciună și aproape criminală prin incompetență și nesimțire atâta timp cât nu există TESTARE gratuită în masă și izolarea pacienților pozitivi(indiferent dacă sunt vaccinați sau nu) dar mai ales prin lăsarea bolnavilor fără acces la tratamente eficiente.(n.red. cf. Politicii guvernului progresist vaccinații umblă liberi și netestați și răspândesc virusul infectandu-i pe ceilalți)

De aceea îi atenționez pe apostolii vaccinării:vedeți că dacă vă îmbolnăviți și voi veți avea nevoie de tratament .

Nu mai credeți minciunile propagate că toți veți face forme ușoare pentru că nu e așa.

Cunosc cel puțin două cazuri de medici vaccinați cu trei doze :unul a murit iar celălat se zbate între viață și moarte.

Și le cunosc și colegii mei,dar tac!Care dacă sunt atât de convinși de necesitatea vaccinării ar trebui să fie la fel de fermi și de nevoia legitimă de a oferi pacienților tratamente eficiente dar care nu există la noi.

Și îi invit să fie la fel de persuasivi și fermi. Pentru că altfel nu mai sunt corecți cu meseria pe care și-au ales-o și mai ales cu pacienții

Știu că mă repet dar o fac conștient până când lucrurile se vor îndrepta pentru că nu vreau să fiu complicele unui sistem criminal și mai ales pentru că sunt medic:

1.EXISTĂ tratament specific cu anticorpi monoclonali în fazele inițiale ale bolii.Te faci bine în 24 de ore cu o singură perfuzie.România refuză să cumpere tratamentul.

2.În faze mai grave există tratament cu un înalt grad de eficiență:Tocilizumab.România nu-l cumpără.

3.În fazele incipiente ,depistate prin testare masivă ,este eficient Favipiravir(Ungaria și-a construit trei fabrici)iar România refuză accesul neîngrădit la acest medicament .La fel și cu Arbidol.

Când vi se mai spune că nu există soluții pentru oamenii care mor aveți curaj și ripostați .Pentru că aveți dreptate!"

N.Red. Opinia Fluierul Ro

Nenumărații morți din România, se datoresc in principal următoarelor cauze:

1. Nu se testează aproape deloc sursele de infecții. Infectatii (mai ales cei vaccinați umblă liberi netestați de nimeni).

2. Mari adunări de oameni, în principal spectacole cu zeci sau chiar sute de mii de oameni au fost organizate în septembrie, dar și congrese cu mii de participanți, dar mai ales s-au ținut deschise școlile cu sute de mii de profesori și copii netestați in nici un fel până când infecțiile au explodat până la cer. etc

3. Nu exista medicamentele specifice în spitale pentru tratamentul adecvat. Practic mori cu zile...

Toate aceste cauze sunt ascunse de autorități care invocă doar o singura cauză: nevaccinarea, acoperindu-le in mod criminal pe celelalte 3 de mai sus.. Și în loc să rezolve global cauzele de mai sus, care au dus la zeci de mii de morți, autoritățile progresiste încalcă flagrant Constituția producând în cel mai pur stil bolșevic cea mai mare segregare și discriminare din istoria României : cea dintre vaccinați și nevaccinați, stigmatizănd in acest fel cu nesimțire bolșevică un procent fenomenal de 70% din populația României.

Va spunem noi, că așa cum Iliescu e judecat azi pentru crimele împotriva umanității de la Revoluție și Mineriade, mai devreme sau mai târziu faptele de azi, vor ajunge in justiție și progresiștii de azi care le-au pus la cale împreună cu tovarășii lor de drum vor fi aspru pedepsiți.

Asemenea discriminări criminale, unice in istoria modernă a României, nu pot rămâne nepedepsite și mai devreme sau mai târziu vinovații vor fi trași la răspundere.

A elimina testarea - adică Singura Dovadă că nu ești Infectat și că nu poți infecta pe alții - de la accesul liber in spatiile publice sau de la muncă - lăsând în schimb infectații vaccinați să circule liber și să răspândească virusul în draci, plus păstrarea școlilor deschise fără nici o testare până la incidențe uriașe ale infecției - sunt efectiv Crime prin care autoritățile au pe conștiință mii de morți.

Ca să nu mai vorbim de Discriminarea și Segregarea socială pe care o fac acum. Așa ceva nu s-a mai întâmplat de la Ana Pauker din anii '50. Bolșevicii de ieri, progresiștii de azi ...

Facem un apel la parlamentarii români să nu fie părtași la aceste Crime și la aceasta Segregare și Discriminare Socială, unică în Istoria României, și să impună Testarea ca Singurul Criteriul Obiectiv și Știintific - adică ca Singura Dovadă că nu ești Infectat și că nu poți infecta pe alții.

Restul sunt minciuni progresiste odioase: căci să fie clar pentru toată lumea: vaccinații se pot infecta și răspândesc boala în draci. A-i lăsa pe vaccinați să circule liberi și netestați e efectiv o crimă. A nu-i lăsa în magazine și în spatiile publice pe cei Testați care Nu au Virusul e o Discriminare și o Segregare odioasă și mincinoasă.

Altfel mai devreme sau mai târziu, dacă vor vota asemenea monstruozități criminale și anti-Constituționale, parlamentarii vor fi judecați și ei pentru Morții de Azi și pentru Odioasa Discriminare și Segregare socială pusă la cale in mod mârșav, de Progresiștii Neomarxiști împotriva oricăror evidențe științifice. Căci nu poți impune legi care sa duca atât la creșterea numărului de morți (prin lăsarea libera a vaccinaților infectați) și nici care să producă cea mai mare Discriminarea și Stigmatizare socială din istoria recentă a României.
(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

VIDEO Doi părinţi încearcă să-l facă pe bebeluşul lor să spună „mama”. Dar au o surpriză din partea căţelului...

Meciul din Primeira Liga, disputat sâmbătă de Benfica la Belenenses a fost abandonat pe fondul unor scene extraordinare

Premierul Ciucă, discurs la aprinderea luminilor de Hanuka: Speranţa şi credinţa ne fac mai puternici...

DE NEACCEPTAT. BANII ROMÂNIEI PENTRU AGRICULTURĂ DAȚI DE UE LA REFUGIAȚI. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, confirmă că banii europeni pentru agricultură s-au dus şi se vor duce la MIGRANȚI. IRIMESCU: "Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi"

_ Doliu în Formula 1. Sir Frank Williams a murit la vârsta de 79 de ani

_ Bolojan, despre viitorul PNL: E clar că nu este o situaţie bună în momentul de faţă pentru noi

_ ISTORIA FĂRĂ PERDEA Marius Oprea/ Ştefan Miu, la 19 ani cel mai tînăr delegat la Marea Unire, a făcut opt ani de închisoare sub comunişti

_ Un clip cu un corb deştept a strâns aproape 6 milioane de vizualizări pe Instagram VIDEO

Tulpina Omicron lovește și fotbalul. 17 cazuri de posibilă infectare la echipa portugheză Belenenses

_ Premierul Ciucă, discurs la aprinderea luminilor de Hanuka: Speranţa şi credinţa ne fac mai puternici

_ COMENTARIU Lelia Munteanu: Hanuca. Lumina şi utopia libertăţii

_ La biserică, doar cu dovadă că nu ai COVID. Ţara care a introdus noi restricţii pentru credincioşi

_ Emma Răducanu a fost cerută în căsătorie la Londra

_ Tulpina Omicron se răspândeşte. Cazuri noi de infectare, descoperite în Danemarca şi Australia. Oamenii de ştiinţă caută soluţii

_ Bolojan, despre viitorul PNL: E clar că nu este o situaţie bună în momentul de faţă pentru noi

_ Premierul Ciucă, discurs la aprinderea luminilor de Hanuka: Speranţa şi credinţa ne fac mai puternici

_ COMENTARIU Lelia Munteanu: Hanuca. Lumina şi utopia libertăţii

_ VIDEO O patiserie din Bucureşti este închisă, după ce un şobolan a fost filmat printre rafturi

_ UE şi NATO anunţă că îşi vor consolida cooperarea în faţa unor ameninţări de tip hibrid. Anunţul Ursulei von der Leyen şi Stoltenberg

Criză de Crăciun în Marea Britanie, unde 54% dintre adulți beau săptămânal

_ Vaccinare COVID-19 în România: Aproape 47.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

_ VIDEO O patiserie din Bucureşti este închisă, după ce un şobolan a fost filmat printre rafturi

Doliu în lumea modei. A murit, la 41 de ani, Virgil Abloh, designerul Louis Vuitton

_ Gabriela Baltag, candidat pentru şefia CSM: „Este exclus ca SRI să fie vreodată organ de cercetare penală în România. Noi n-am învăţat nimic din istorie, dar eu am văzut în dosare ce a făcut Securitatea lui Ceauşescu”

_ România învinge Luxemburg în preliminariile FIBA EuroBasket 2025

_ VIDEO Doi părinţi încearcă să-l facă pe bebeluşul lor să spună „mama”. Dar au o surpriză din partea căţelului

_ Judoka Vlăduţ Simionescu încheie anul cu o medalie de argint la Abu Dhabi Grand Slam 2021

_ Vaccinare COVID-19 în România: Aproape 47.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

_ Fostul şef al Comitetului Olimpic Brazilian, Carlos Nuzman, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru corupţie la Rio 2016

Jeff Bezos a plătit 78 de milioane de dolari pe cea mai recentă proprietate. Se află în Hawaii și ascunde un secret

_ Ţinteşte Ilie Bolojan Preşedinţia României? Răspunsul politicianului din Oradea

_ Un clip cu un corb deştept a strâns aproape 6 milioane de vizualizări pe Instagram VIDEO

_ România învinge Luxemburg în preliminariile FIBA EuroBasket 2025

_ Tulpina Omicron loveşte şi fotbalul. 17 cazuri de posibilă infectare la echipa portugheză Belenenses

_ China a trimis zeci de avioane militare în spaţiul aerian al Taiwanului, în contextul tensiunilor

_ Judoka Vlăduţ Simionescu încheie anul cu o medalie de argint la Abu Dhabi Grand Slam 2021

_ Sfinxul şi Babele sunt în judeţul Dâmboviţa. Prahova a pierdut în primă instanţă procesul ce vizează cele două monumete naturale

Comercianții trebuie să-și conecteze casele de marcat la sistemul ANAF. Instituția a anunțat că termenul nu va fi prelungit

Liga 1. FCSB a învins-o pe Craiova și în Bănie. Serie excelentă a bucureștenilor

_ UE şi NATO anunţă că îşi vor consolida cooperarea în faţa unor ameninţări de tip hibrid. Anunţul Ursulei von der Leyen şi Stoltenberg

După Israel, o altă țară interzice accesul străinilor, pentru a limita răspândirea Omicron

_ Tulpina Omicron se răspândeşte. Cazuri noi de infectare, descoperite în Danemarca şi Australia. Oamenii de ştiinţă caută soluţii

BOMBĂ ActiveNews: "Președintele Klaus Iohannis este membru al Organizației Progresiste 'European Council of Foreign Relations' un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS". Fluierul.ro a descoperit că ECFR e condusă de Carl Bildt MEMBRU AL GRUPULUI BILDERBERG

Cristiano Ronaldo a dezvăluit secretul corpului său perfect sculptat: "30 de minute de soare pe zi"

Președintele ceh, testat pozitiv la Covid, a numit un nou premier dintr-o cutie de plexiglas

HOROSCOP 29 noiembrie 2021. Aceste zodii încearcă limite la început de săptămână. Trec peste orice obstacol cu ușurință

_ Sfinxul şi Babele sunt în judeţul Dâmboviţa. Prahova a pierdut în primă instanţă procesul ce vizează cele două monumete naturale

ISTORIA FĂRĂ PERDEA Marius Oprea / Alexandru Vaida Voevod - bătrînețea amară sub comuniști a unui făuritor al Unirii: "bunicul abia avea bani să-și cumpere țigările și cîte un ziar"

_ VIDEO Doi părinţi încearcă să-l facă pe bebeluşul lor să spună „mama”. Dar au o surpriză din partea căţelului

_ Ţinteşte Ilie Bolojan Preşedinţia României? Răspunsul politicianului din Oradea

Ion Cristoiu: Un Guvern de căcăcioși

Healthcare Trends VIDEO. Despre infecții urinare, pietre la rinichi și prostată. Sfaturi de prevenție și tratament

Vrei să slăbești? Iată un tabel cu km/min de alergare pentru a pierde kilograme

Consiliul Fiscal apreciază că rectificarea bugetară propusă de noul guvern este ciudată

Vremea în următoarele două săptămâni. S-a anunțat unde va ninge și când va fi frig

Aşa convingi o femeie matură să facă amor cu un bărbat tânăr

OMS s-a pronunțat: cine amenință mai tare, dintre Delta și Omicron

O nouă cursă a înarmării. Pe măsură ce China mărește arsenalul nuclear, Vestul este din ce în ce mai îngrijorat

La mai bine de un an distanță Trump încă nu admite înfrângerea în fața lui Joe Biden. Mișcare făcută de fostul președinte

29 Noiembrie. Ziua infanteriei marine române, o istorie despre curaj și sacrificiu


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7

Nr. de articole la aceasta sectiune: 363, afisate in 7 pagini.