23:58
Comentarii Adauga Comentariu

_ Faceți cunoștință cu profesoara de școală care a stârnit furori îndrăznind să-și dezvăluie rețeta de beatitudine

_ Faceți cunoștință cu profesorul școlii care a stârnit scandal de îndrăznind să-și dezvăluie rețeta de beatitudine

 Un cuplu stau întinși unul lângă altul în pat, în acele ore liniștite în care soarele răsare. Pe jumătate treaz, soțul întinde mâna către soția sa, cu romantism în mintea lui.

Gândurile ei, însă, sunt departe de a fi seducătoare. Poate fi în pat cu tatăl copilului ei, dar creierul ei este oriunde, în afară de prezent. Cu un ochi pe ceasul cu alarmă, ea își face lista mentală de lucruri de făcut. Copilul ei are nevoie de o mărime mai mare în uniforma școlară? Ar trebui să-i înceapă la lecțiile de matematică Kumon? Și ce ar fi mai bine: parcul de joacă moale sau de trambulină pentru următoarea petrecere de naștere a micuțului ei?

Din experiența mea, mamele cred întotdeauna că trebuie să „făduiască”. Se grăbesc mereu, chiar și în dormitor.

Uită de intimitate, de conexiunea și de eliberarea amorului abandonat. În loc să se gândească la soțul ei și să-și permită spațiul de trezit, mama își va compune în cap o listă de cumpărături.

Uită și de atracția fizică. Personal, nu îmi pot imagina că fac sex cu cineva ale cărui haine poartă rămășițe de vărsături de bebeluș. A cărui singură conversație este despre nutriția și excrețiile copiilor, excursiile școlare și așa mai departe. Bărbații găsesc într-adevăr o femeie care geme și plânge, convinge, curăță, face cumpărături și gătește într-un ciclu nesfârșit și foarte aglomerat de Groundhog Day?

Pe scurt: nu o fac.

Cu siguranță, totuși, s-ar putea să vă gândiți, a avea copii aduce o profunzime și o bucurie profundă vieții de cuplu? Ei bine, nu în dormitor, asta este sigur.

Luați, de exemplu, o femeie pe care o cunosc, în vârstă de 33 de ani, cu o fiică. Ea mi-a spus în mod confidențial (în mod firesc, cel mai adesea nu recunosc în mod public – cine ar face-o?) că ea și soțul ei nu mai au o viață amoroasă adevărată. Tot ce au făcut a fost legat de fetița lor.

Un prieten de-al meu, care este tată, se plânge de viața sa sexuală că simte că „a adormit ca bărbat”.

Contras acestor oameni cu soțul meu și cu mine, care am ales să nu avem copii. Ne distrăm din plin – într-adevăr, sexul devine din ce în ce mai bun!

Aud o mulțime de mame plângându-se de o scădere sexuală la vârsta mijlocie. Ei bine, am 41 de ani și lasă-mă să-ți spun, nimic nu se prăbușește în dormitorul meu. S-ar putea să crezi că sună ca un misopedist - un adevărat urător de copii. Cu toate acestea, nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Sunt profesor și îmi ador elevii cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani. M-am căsătorit cu cel de-al doilea soț în 2010 și am discutat rapid despre a avea copii — pentru că îi iubesc. De aceea predau, până la urmă.

Dar am ajuns la concluzia că a avea copii nu era pentru mine. A fost o decizie complexă — îmi fac foarte multe griji pentru mediu și presiunea asupra resurselor noastre naturale prețioase — dar am decis și că îmi place prea mult libertatea mea.

Libertatea mea de a-mi urmări propriile interese, propriile mele interese. dorințe, să fac schimbări uriașe în viața mea dacă am nevoie - și da, de asemenea, libertatea mea de a face sex grozav.

Soțul meu este foarte susținător în acest sens. Întotdeauna a spus că a fost decizia mea, pentru că este corpul meu. Și astăzi, viața noastră romantică și căsătoria sunt cu atât mai bune pentru ca noi să rămânem fără copii (rețineți că spun „fără copii”, nu „fără copii” – o decizie deliberată din partea mea).

Când părerile mele despre rămas fără copii au fost mediatizate în Germania, unde locuiesc, după ce mi-am scris cartea, au fost întâmpinați cu surprize, abuzuri și chiar amenințări cu moartea. Părinții și colegii au fost șocați să audă că am simțit atât de puternic că nu am copii.

Dar opiniile mele nu se referă la copiii existenți, ci la cei pe care eu și alte femei le-am putea naște. După cum am spus, iubesc copiii și petrec timpul cu ei. Oricum, colegii au început o petiție pentru a mă condamna și am fost exclus de la cursul de etică pe care l-am predat.

Acest lucru, în ciuda faptului că știința îmi susține părerile despre impactul copiilor asupra unei relații fericite: o universitate deschisă. Un studiu cu peste 5.000 de participanți din Marea Britanie a constatat că cuplurile fără copii sunt mai fericite decât părinții.

Iar Leslie Ashburn-Nardo, profesor american de psihologie, care a efectuat cercetări în acest domeniu timp de 40 de ani, a ajuns la concluzii similare. : efectul unui nou-născut asupra unui cuplu este mai greu decât divorțul sau șomaj.

Așadar, cum îți ucide viața sexuală a avea copii? Cercetările mele par să indice că declinul începe din momentul în care începi să „încerci” pentru un copil.

Și nu e de mirare! Acest proiect pare să implice proceduri ciudate: trebuie să faci sex la ora 17.00 fix — într-o anumită poziție, desigur. De asemenea, este important să mănânci mâncare specială, să te abții de la alimente și băuturi pe care le-ai plăcea în mod normal și să asculți Mozart (chiar înainte de a concepe). După aceea, trebuie să vă asigurați că sunt luate toate măsurile pentru a garanta succesul experimentului dumneavoastră biologic. Fara alcool. Zero cofeină. Nopțile devreme din belșug. Totul nu este aproape un afrodisiac. Într-adevăr, „încercarea” face ca actul sexual să nu fie legat de orice legătură. Devine un mijloc pentru un scop. În timp ce dacă te concentrezi total asupra persoanei iubite în pat cu tine (sau oriunde te-ai găsi) și nu asupra genelor tale sau a actului de reproducere, ajungi la un nivel de intimitate exclusivistă, intensă, necunoscut celor care sunt înclinați spre iad. la producerea unui mini-eu.

După nouă luni, realitatea începe. Bebelusul este aici – și nimic nu mai este la fel. Și, fără îndoială, cea mai mare îndoială pentru bărbați este realitatea modului în care corpul unei femei se schimbă după naștere.

În aceste zile, femeile pot vorbi deschis despre menopauză, sexism la locul de muncă, sărăcia menstruală. Dar corpul nostru post-bebe? Strict ceva de păstrat pentru noi înșine. Fără îndoială, bărbații merg cu capul înainte în calitatea de părinte, crezând că femeile vor fi la fel de ireproșabile ca modelul Emily Ratajkowski, care a pozat celebru, cu un copil pe șold incredibil de slab, arătându-și talia mică și sânii plini de viață și cred că așa va arăta mama copilului lor. Greșit!

Așteptările vor fi inevitabil năruite. După cum mi-a spus un prieten de sex masculin: „Nu ar fi trebuit să fiu niciodată prezent la naștere. Era ca acea replică din Bridget Jones’s Baby: era ca și cum pub-ul meu preferat s-ar fi închis.”

Întotdeauna vor fi urme pe corpul unei mame, atât în ​​interior, cât și în exterior, după o naștere. Mulți suferă de sâni lăsați, hemoroizi și temutul mum-tum. Este probabil să fie epuizată, iritabilă, pretențioasă. Inevitabil, relația voastră și viața sexuală se vor schimba. Bărbatul nu va mai fi în centrul ființei ei. În schimb, el este înlăturat de un mic intrus.

Fără copii, relația ta este despre tine și partenerul tău. Acest lucru este total contrar cu ceea ce trebuie să îndure părinții: organizare nesfârșită, proiecte care se învârt în jurul copiilor, certuri, plictiseală și așa mai departe.

Proaspata mamă dintr-o dată nu are anecdote, pentru că fiecare moment de trezire a fost co. -a optat. Totul se învârte în jurul copilului, care poate fi ingrat, nepoliticos, critic.

Nu este surprinzător, așadar, că studiile au arătat că copiii nu sunt buni pentru stima ta de sine. Multe mame se simt mai mult ca o menajeră decât ca o persoană în sine. Deci, cu cine ai prefera să faci dragoste: cu o persoană cu stimă de sine scăzută sau ridicată? Cred că orice act intim este mult mai încântător cu o persoană care are încredere. Realitatea este că copiii fără copii au suficient timp și bani pentru a se bucura de viața lor și, prin urmare, sunt de obicei bine învățați și mai activi în interesele și pasiunile lor.

Acest lucru nu numai că le sporește atractivitatea sexuală, dar îi face și mai mult. parteneri sensibili, precum și deschiși și imaginativi.

Somnul este un alt parametru crucial. Dacă ești obosit tot timpul, viața ta sexuală are de suferit. Într-un studiu publicat în jurnalul Sleep în ianuarie 2019, cercetătorii de la Universitatea din Warwick, Universitatea West Virginia și Institutul German de Cercetări Economice au descoperit că durata somnului și satisfacția au scăzut semnificativ pentru părinți la naștere și au ajuns la fund trei luni mai târziu.

Mamele care alăptează sunt afectate în mod special (din nou, nicio surpriză acolo). Și studiul a constatat că durează șase ani întregi până când modelul de somn al părinților începe să semene cu ceea ce era înainte de a avea un copil. Deci, este evident că viața lor sexuală va cădea de pe o stâncă.

Desigur, unii părinți reușesc să scape din când în când pentru un weekend romantic. Totuși, întrebarea rămâne: compensează asta cu adevărat toate acele nopți în care ai încercat să te strecori în cinci minute, dar ai fost întrerupt grosolan de un nou-născut care plângea alăturat?

Făturile spontane de dragoste sunt de domeniul trecutului când vin bebelusii. Cei care nu au copii nu trebuie să programeze sex, ceva care este foarte probabil să distrugă orice sentimente romantice. La urma urmei, ce ar putea fi mai mult un ucigaș de pasiune decât să știi că va trebui să fii dispus în acea seară?

Poți crede că toate acestea mă fac să par anti-femei. Poate că simți că mi-am refuzat una dintre expresiile esențiale ale feminității mele prin faptul că nu am copii.

Aș spune exact contrariul. Nu sunt anti-mame. Sunt feministă. Caut să împuternicesc femeile. Pentru că, văzând maternitatea modernă din exterior, pot vedea cum nu a devenit altceva decât un băț cu care să bat femeile.

În centrul opresiunii unei femei se află rolul ei de a avea și de a crește copiii. . Mamele sunt condamnate și denigrate pentru fiecare alegere pe care o fac: de la alăptarea sau alăptarea cu biberonul, sau să meargă la muncă sau să stea acasă.

Există o dogmă la modă care propovăduiește că fiecare decizie mică și mică luată. de către mamă are un rezultat direct asupra succesului și viitorului copilului. Cine și-ar dori o asemenea responsabilitate și să trăiască cu vinovăția care o însoțește?

Activista feministă Gloria Steinem a subliniat celebru că atunci când a apărut pilula, am putut să ne naștem „pe noi înșine”. Dar acest lucru a fost eliminat de mantra „ave it all” care a transformat maternitatea într-o competiție brutală. Feminismul din zilele noastre nu este despre distrugerea cuștii, ci despre a o picta într-o culoare mai frumoasă.

După cum văd eu, multe femei devin mame pentru că sunt pline de sentimente demne, admirabile: ideea de „sacrificiu” sau „împlinire”.

Alții pot crede că un bebeluș îl va face pe partenerul ei să o iubească mai mult și să nu plece niciodată. Din păcate, opusul este mai des adevărat - și asta pentru că copiii sting focul în dormitor.

Deci cine este de vină pentru această realitate tristă, fără sex? Ei bine, da, într-adevăr putem învinovăți bărbații pentru că nu sunt tați grozavi, pentru că au lăsat partea leului din îndatoririle casnice partenerelor lor epuizate.

Dar și mamele joacă un rol. Ei uită ce i-a atras la partenerul lor în primul rând: distracție, întâlniri, aventuri, unul pe altul.

Deci oamenii fără copii fac sex mai bun? Ei bine, cel puțin de obicei încă mai fac sex! Pentru că, în atât de multe cazuri, deschiderea ușii creșei închide ușa dormitorului.

Oamenii fără copii au sex mai bun? de Verena Brunschweiger (12,99 GBP, Lantern Publishing and Media). 

Spuneți-ne ce părere aveți - Sunteți de acord cu Verena? Sau crezi că sexul după ce ai copii poate fi mai bun ca niciodată? Povestește-ne experiențele tale la femailreaders@dailymail.co.uk


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Expertul în somn dezvăluie de ce nu este rău să te uiți la telefon înainte de culcare - și dezvăluie mai multe mituri comune

Turcia iese la atac după summitul UE la care a participat și Iohannis: 'Decizii părtinitoare, lipsite de contact cu realitatea'

_ Griff poartă un crop top ciudat crem, în timp ce Sam Fender poartă o cămașă în carouri la concertele de la Glastonbury

Ar putea fi epoca antebelică?

_ Jase și Jep Robertson din Duck Dynasty descoperă bogățiile pierdute de mult în Duck Family Treasure de la Fox Nation

_ Fanii reclamă „dezgustător” și „destul de șocant” cu regretatul Shane Warne

_ Adrian Grenier si Jordan Roemmele ELOPE in Maroc cu 'snur pentru inele' in vacanta

Simptome neobișnuite neasociate anterior...

_ Pe măsură ce marile probleme continuă să se confrunte cu Lewis Hamilton, ar trebui să se retragă și să conducă spre apus?

_ Bruce Willis și soția sa devotată Emma Heming se bucură de o plimbare de vară

_ Christina Hall împărtășește fotografii de familie intime la ferma de alpaca

_ Insula Iubirii 2022: Tasha îi trântește pe băieți în timp ce aceștia pun la îndoială dragostea ei cu Andrew

_ Copii pierduți din izolare: investigația prin e-mail dezvăluie adevăratul bilanț al Covid

_ „Sper că eu voi fi cel care zâmbește”: Smith dezvăluie că a primit sfaturi de la rivalul nr. 10 Cooper

_ Kylie Jenner demonstrează că a slăbit acele 60 de kilograme din a doua ei sarcină în timp ce pozează într-o rochie roz

_ Soapwatch: cea mai bună perspectivă a lui JACI STEPHEN asupra săpunurilor săptămânii

_ Fanii reclamă „dezgustător” și „destul de șocant” cu regretatul Shane Warne

_ BEL MOONEY: Dacă sora mea ia cadouri de la bărbatul pe care l-a respins

_ Sfaturile de curse ale lui Robin Goodfellow: Cele mai bune pariuri pentru sâmbătă, 25 iunie

Oamenii de știință descoperă animale care nu îmbătrânesc!

_ Pivac insistă că Țara Galilor se bucură de provocarea de a înfrunta Africa de Sud în propria curte

_ Premiile LGBT britanice: Tom Daley și John Whaite și Johannes Radebe de la Strictly sunt numiți câștigători

_ Expertul în psihologie împărtășește un test „înfiorător de precis” care poate dezvălui cele mai profunde dorințe, temeri și speranțe

_ Glamourosii Charles și Camilla uimesc la cina cravată neagră în Rwanda pentru evenimentul liderilor Commonwealth

_ EDEN CONFIDENTIAL: Bucurie pentru confidenta Prințului Philip, când fiul Nicholas Knatchbull îi urează bun venit băiețelului

_ Laura Whitmore își arată burta într-un crop top croșetat crem cu modele boeme la Glastonbury

_ Michelle Obama și Amy Schumer conduc criticile celebrităților în timp ce Curtea Supremă a SUA a anulat Roe v Wade

_ Colin Keane își poate folosi cunoștințele Curragh pentru a-l ghida pe Westover către glorie în Dubai Duty Free Irish Derby

_ Mama lui Dyson Daniels fură spectacolul la Draftul NBA 2022, devenind o senzație în rețelele sociale

_ Săptămâna mea TV a lui SARAH VINE: Întunecată și tulburătoare sau ușoară și pufoasă... Crima TV plătește

_ DP World Tour amendează membrii care au jucat la invitația inaugurală LIV Golf cu 100.000 GBP

Neamțul nu se mai spală ca lumea ca să economisească energie. Declarație controversată a vicecancelarului Germaniei: A anunțat că își reduce timpul petrecut la duș pentru a economisi energie

_ Sir Elton John prezintă un ecran animat într-o jachetă strălucitoare cu bijuterii

Femeia din Texas rămâne însărcinată -- de două ori într-o săptămână...

Variola maimuței arată o evoluție accelerată...

_ Frankie Dettori „evitat” de separarea de grajdul Gosden în urma accidentului de la Royal Ascot

_ Joe Biden critică decizia „neamericană” împotriva avortului de către Curtea Supremă

_ Wimbledon: Andy Murray îl egalează pe australianul James Duckworth în primul tur

_ Spuneți publicului despre pactul anti-Tory, spune Javid după ce alianța Lib-Lab a dat o lovitură dublă electorală

_ Rep. Marjorie Taylor Greene, atacată de st�ngacii dezlănțuiți �n fața Curții Supreme, trebuie alungată de securitate (VIDEO)

_ Atmosfera Pământului poate fi sursa de apă lunară

_ Brooks Koepka RENUNȚĂ turneul PGA al golfului pentru a se alătura seriei de golf LIV, care învârte bani din Arabia Saudită

_ „Probabil că se urăște pe ea însăși:” Momentul Karen distruge nunta vecinului tund-i gazonul

_ Cel mai recent Insula Iubirii 2022: Amber și Ikenna își iau rămas bun de la vilă în urma unui dublu dumping

_ Studiul constată că locuitorii locuințelor publice se confruntă cu niveluri mai ridicate de poluare a aerului

_ Boris Johnson promite să rămână ferm pe fondul avertismentelor privind spirala salariilor, pe măsură ce mai multe sindicate amenință cu acțiuni suplimentare

_ Dame Deborah James, 40 de ani, dezvăluie că Andrex va pune detalii despre cancerul intestinal pe ambalajele din hârtie igienică

_ Mama a cărei aniversare a 50 de ani a izbucnit într-o ceartă dezvăluie cum a fost „bătută cu pumnul în sâni”

_ Câștigătorul lui Oaks de marți dorește să devină prima puincă care câștigă Curragh Classic în 28 de ani

_ Harry Maguire se pregătește să rămână la Manchester United, dar ar putea pierde căpitania

_ Fostul concurent �X-Factor� Tom Mann dezvăluie că logodnica lui a murit �n ziua nunții lor

_ Procurorii revin: Primar PSD reținut pentru 24 de ore

_ Câștigătorul American Idol Scotty McCreery și soția Gabi dezvăluie că așteaptă primul lor copil

_ Umilit de patronul lui CSU Craiova, Laurenţiu Reghecampf a plecat din România: Va antrena fosta echipă a lui Marian Aliuţă şi Adrian Neaga

_ Faith Hills își etalează corpul în formă într-o fustă moale și top din dantelă la un eveniment din Londra

_ FA recunoaște că trebuie să plătească cluburile pentru a găzdui meciurile feminine de la Euro 2022

_ Școala publică din Arizona include un formular de admisie medicală pentru terapia hormonală care afirmă sexul �n dosarele studenților

_ Turcia încearcă să rezolve criza cerealelor ucrainene printr-un coridor în Marea Neagră. Erdogan trimite o delegaţie în Rusia

_ Cu războiul la granițe, românii dau buzna în Armată: Ministrul Dîncu anunță că doritorii sunt mai mulți decât locurile disponibile

_ Autorităţile din Malawi au probleme cu braconajul pentru fildeş. Sute de elefenţi vor fi transportaţi într-un loc mai sigur


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5

Nr. de articole la aceasta sectiune: 296, afisate in 5 pagini.ieri 21:08 _ UNDE DE ȘOC