00:03
Comentarii Adauga Comentariu

SISTEMUL VREA SA SALVEZE CANALUL DE PROPAGANDA NUMIT "CLUBURILE DE ROCK". Adevarul "Portretul tânărului român care ascultă Rock. Explicațiile științifice ale unui psihiatru care desființează miturile despre "sataniști": "Sunt foarte creativi""

Tragedia de la "Colectiv", petrecuta in ajun de Halloween - Ziua Satanei si dezvaluirile presei care au aratat cu poze si inregistrari video ca de-a lungul timpului formatii declarat Sataniste ca WATAIN au concertat in clubul Colectiv - au pus si pun probleme mari Propagandei Progresiste a Sistemului

SISTEMUL VREA SA SALVEZE CU ORICE PRET, CANALUL DE PROPAGANDA SI INDOCTRINARE NUMIT "CLUBURILE DE ROCK" PROPAGANDA FACUTA PRIN "EVENIMENTELE ORGANIZATE IN ACESTE CLUBURI", CEEA CE INDICA IMPORTANTA PE CARE SISTEMUL O ACORDA ACESTUI CANAL DE PROPAGANDA DEDICAT TINERILOR.

Nu va grabiti sa faceti acuzatii naive si false legate de ceea ce va spunem, de genul lozincilor lansate de Propagandistii Sistemului: "idiotilor, sunteti impotriva rock-ului", "acolo se canta doar muzica", "nu exista nici un satanism" etc...

Aici nu mai e vorba de "rock" si nici macar de "satanism" (fenomen care merita insa o discutie separata), ci e vorba STRICT de Propaganda Progresista a Sistemului care se straduie din rasputeri "sa inlature prezumtiile neintemeiate de satanism" incercand astfel sa-si salveze CANALUL de Propaganda numit "Cluburile de Rock"

Tocmai stradaniile caraghioase si isterice ale Propagandei Progresiste facute pentru a salva acest Canal de Propaganda, ne arata cat de important este acest CANAL in Propaganda Sistemului

Parinti si copii, "rockul" e una si propaganda sistemului strecurata "prin rock" si "prin evenimentele rock" e altceva: exact asa cum nu Ciocolata in sine face rau copiilor ci e-urile din ciocolata si zaharul in exces le face rau si-i imbolnavesc pe copii

Parinti si copii, consumati pe cati puteti CIOCOLATA DE CASA. Asta cu siguranta nu va va imbolnavi.

Ca sa fim mai clari, ceea ce incearca sa faca Propaganda Sistemului este ca ea se straduie din rasputeri sa "alunge din mintea cetatenilor dar mai ales din mintea tinerilor", orice legatura cu "satanismul" (real sau imaginar).

Intrebarea care se pune este una cat se poate de simpla:

De ce are nevoie Propaganda Sistemului sa consume tone de articole de propaganda ca sa inlature "prezumtiile neintemeiate de satanism", daca "nimeni nu crede in asa prezumtii"?

Din doua motive : pentru ca lumea crede in "prezumtiile neintemeiate de satanism" si pentru ca Cluburile Rock se pare ca reprezinta UN CANAL IMPORTANT din Propaganda Progresista a Sistemului, propaganda exercitata permanent spre mintile tinerilor in formare.

Vazand insistentele de-a dreptul caraghioase (au generat mitul "rockerii eroi", au adus psihologi lozincari asa cum vedeti in articolul din "Adevarul", au cerut isteric ca preotii sa vina "sa sfinteasca locul" (de cine?) sub masca "unei slujbe de pomenire", ii asociaza pe "toti tinerii rockeri cu satanismul" ca sa-i faca "partasi" pentru ca mai apoi sa le arate "ca sunt acuzati pe nedrept" etc...), deducem ca Propaganda Sistemului nu-si poate permite sa PIARDA CANALUL DE PROPAGANDA pe care-l reprezinta "Cluburile de Rock" din Romania si "Evenimentele Organizate" in aceste cluburi.

Tocmai stradaniile caraghioase si isterice ale Propagandei Progresiste facute pentru a salva acest Canal de Propaganda, ne arata cat de important este acest CANAL in Propaganda Sistemului

Parinti si copii, "rockul" e una si propaganda sistemului strecurata "prin rock" si "prin evenimentele rock" e altceva: asa cum nu Ciocolata in sine face rau copiilor ci e-urile din ciocolata si zaharul in exces le face rau si-i imbolnavesc pe copii

Parinti si copii, consumati pe cat puteti CIOCOLATA DE CASA. Organizati evenimentele voastre cu prietenii vostri. Asta cu siguranta nu va va imbolnavi.

Nu avem redactori disponibili, ca sa analizam toate aberatii si manipularile din articol desi o analiza a lor ar fi cu siguranta necesara

Iata insa o mostra de manipulare tembela publicata in "Adevarul":

"Cât despre agresivitatea muzicii metalice, profesorul spune că, de fapt, este o decantare a sentimentelor negative și transformarea lor: "Cred că rolul muzicii rock este să te lași pătruns de agresivitatea pe care o exprimă, să te identifici cu ea, să o înțelegi, să o accepți și, făcând toate astea, să o transformi și să o eliberezi în mod pozitiv". 

Idiotul care scrie aberatiile de mai sus, nu a dansat niciodata "ca lumea", pe muzica hard-rock dar incearca sa tampeasca lumea spunand ca "te lași pătruns de agresivitatea pe care o exprimă" si ca faci asta "ca sa o transformi și să o eliberezi în mod pozitiv".

Suntem la cea mai jenanta lectie de invatamant politico-ideologic in care ni se vorbeste despre "cunoasterea, controlul si stapanirea de sine pe care o primesti prin muzica rock"

Mare-i gradina lui Dumnezeu! si Mizeria Puturoasa a Propagandei Progresiste!

La Rock ca si la Discoteca si la Chef te duci ca sa te DISTREZI. Cu prietenii tai si cu prietenele tale ! Evitati locurile si evenimentele in care e vorba de altceva. Propaganda lor cand nu ucide te dezumanizeaza si te indeparteaza de oameni.Cititi Propaganda de-a dreptul Caraghioasa din Adevarul, propaganda prin care "Adevarul" incearca sa "indeparteze" (a cata oara?) "prezumtiile neintemeiate de satanism") : "Portretul tânărului român care ascultă Rock. Explicațiile științifice ale unui psihiatru care desființează miturile despre "sataniști": "Sunt foarte creativi"

Tragedia din Colectiv a provicat și discuții aprinse referitoare la muzica rock, diverse voci, inclusiv din rândul Bisericii, acuzând că victimele incendiului ar fi "păcătuit" prin faptul că erau la un concert rock. Psihiatrul Laura Jijie a făcut, pentru "Adevărul", un profil al tinerilor atrași de acest gen muzical, arătând, în baza unor studii, de ce prejudecățile cu privire la comunitățile rock sunt nefondate.

Rock-ul a trecut în anii ‘60 de la o revoluție postbelică, pe tărâm muzical, la o adevărată cultură urbană, ce a dezvoltat noi arhietipuri sociale, personaje de tip "icon", o ideologie, dar și o filosofie de viață aparte. În lumea muzicii, rockul a fost definit, de-a lungul timpului, de chitări electrice, sonorități grave de chitară bass, de răpăieli de baterie, dar și de voci unicat, care variază de la registrul melodic la "growling" brutal (sunete guturale - n.r.).

 Pe tărâm ideologic, rockul a fost definit de "teoreticienii" genului, printre care John Lennon, Bob Dylan, Jim Morrison, "Moțu" Pitiș sau Valeriu Sterian, ca o mișcare ce militează pentru libertatea individului, a expresiei și "dezrobirea" de șabloanele sociale și de prejudecăți. 

În România, rockul a prins la tineri, ca aproape în întreaga lume. Deși sufocat până în 1990 de cenzura comunistă, care interzisese până și cuvântul "rock", genul a fost ținut în viață de fani, dar și de trupele care au reușit să învelească mesajul transmis într-un ambalaj tolerat de ideologia comunistă. După 1990, a avut loc descătușarea, o adevărată explozie de manifestări rock și metal. Ascultătorii de "metale grele" s-au înmulțit progresiv, ducând la conturarea unei culturi din ce în ce mai autentice.

Cu toate acestea, în România, din cauza îndoctrinării din anii comunismului, a fost creată în jurul consumatorului de cultură rock și metal o adevărată mitologie înțesată cu prejudecăți. Astfel de prejudecăți au stârnit revoltă în rândul românilor, după recenta tragedie din clubul bucureștean Colectiv, existând voci, inclusiv din rândul Bisericii, care au susținut că victimele incendiului ar fi comis un păcat prin faptul că erau pasionați de muzică rock, participând, în seara respectivă, la un astfel de concert. 

"Sunt foarte creativi și inteligenți"

Specialistul în psihiatrie pediatrică Laura Jijie, din Botoșani, explică, în baza unor studii științifice, ce se află dincolo de prejudecăți, de mitologii urbane, de lanțuri, ținte și sonorități brutale, conturând portretul consumatorului de cultură "metalică" din România. Tabloul este completat și de câțiva membri "cu vechime" ai comunității rock din Botoșani.

Laura Jijie, psihiatru pediatric cu mai mulți ani de experiență în clinici din România și din Franța, conduce secția de Pediatrie Psihiatrică a Spitalului Județean "Mavromati" din Botoșani. Medicul spune că, de-a lungul carierei, a observat o influență deosebită a muzicii asupra adolescenților, în special: "Acești tineri, care au personalitatea în formare, descoperă, la un moment dat, un anumit gen muzical, eventual atașat unui stil de viață, din dorința lor de a se identifica cu un anumit grup și de a se descoperi. Există studii științifice de psihologie muzicală, care explică anumite înclinații ale adolescenților către diferitele genuri". 

Laura Jijie medic psihiatru pediatric FOTO Cosmin Zamfirache

Medicul botoșănean explică că, printre aceștia, se regăsesc și adolescenții care încep să asculte muzică rock. Psihiatrul precizează că există un anumit profil psihologic al tânărului sau al persoanei care ajunge să asculte acest gen muzical: "Au o personalitate pasională, rebelă sunt persoane introvertite, contrar aparențelor. Se revoltă împotriva sistemului și a șabloanelor, nu se conformează normelor sociale, au o dorință profundă de libertate. Persoanele respective sunt foarte creative, foarte inteligente. Dar, uneori, au o imagine de sine ușor scăzută, însă, bineînțeles, asta depinde de la un individ la altul". 

"Corespunde persoanelor dinamice"<

Laura Jijie mai susține că "duritatea" muzicii rock sau metal nu implică și o duritate a caracterului sau a manifestărilor. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, "răzvrătirea" este refulată în spațiul muzical. "În cazul rockului, este o agresivitate pasivă, muzica este văzută ca o reflectare a propriilor emoții, o refulare. O muzică energică poate duce la o intensificare a creativității. De multe ori, muzica rock corespunde persoanelor cu un stil de viață dinamic, foarte creative, aflate la un nivel profesional înalt, oameni care privesc acest gen muzical ca pe o recreere, o modalitate de petrecere a timpului liber și ca pe o refulare a stresului cotidian și a unei vieți petrecute în viteză. Nu are legătură cu «satanismul» sau cu alte fenomene de genul acesta, este hilar", adaugă Laura Jijie.

 Reprezentanțiile live sunt peferate de tineri FOTO bracketandbracket.com

Totodată, medicul botoșănean explică faptul că fanii muzicii rock trăiesc o experiență de chatarsis individual: "A asculta muzica rock se dovedește a fi o experiență individuală, este un fenomen de chatarsis, pe care îl poți trăi ascultând un anumit gen de muzică. Trebuie să fim atenți, însă, cu adolescenții instabili, care provin dintr-un mediu familial dezorganizat și au o stimă de sine foarte scăzută. Ei pot percepe eronat anumite mesaje. Adolescenții sunt foarte sugestibili și, prin repetarea unui conținut muzical, se poate ajunge la cristalizarea unor convingeri".

"Are spiritul liber"

Lucian Andriuc (38 de ani) este un tânăr care lucrează în domeniul informaticii, dar este și pasionat de fotografie artistică. Ascultă muzică rock din 1990 și spune că viața sa de membru al comunității rock din Botoșani a fost de multe ori presărată cu prejudecăți:

"A rămas îndoctrinarea comunistă și nimeni s-a străduit să schimbe ceva în ultimii 25 de ani. Problema este mentalitatea, nu sărăcia, pentru că prima o condiționează pe a doua. Rockerul este, uneori, privit într-un mod aberant ca «jegos», «bețiv», «satanist».

Am trăit momente în care eram agresați verbal, dacă purtam părul lung. Comentariile apărute după dezastrul din Colectiv arată că îndoctrinarea de acest gen este cea mai periculoasă", spune Lucian.

 Dorin Brumă este un fan al muzicii rock din adolescență FOTO Cosmin Zamfirache

Tânărul mai este de părere că muzica rock este, de fapt, o revoltă împotriva prejudecăților de orice tip și un manifest al libertății de expresie: "Cel puțin în anii ’90, era o rebeliune. Nebunii care merg până la capăt și fac o «revoluție» a rockului și a societății în sine, se debarasează de toate prejudecățile și de intoxicarea anilor de oprimare. Rockerul are spiritul liber și vede dincolo de aparențe, nu este obstrucționat de șabloane. Își urmează pasiunea și, de obicei, este un perfecționist în ceea ce face. Nu este coruptibil și pervertibil, poate de aceea este, câteodată, nesuferit de unii".

"Nu ești ceva ce poate fi ușor de definit" 

Dorin Brumă (33 de ani) este un alt "veteran" al muzicii rock din Botoșani. Este profesor de engleză la un liceu din județ și spune că pasiunea sa pentru rock îl ajută să se descopere ca individ: "Rock-ul îți arată că tu nu ești ceva ce poate fi usor definit. Îți arată că sunt părți ale tale pe care nu le cunoșteai sau pe care nu știi cum să le accepți. Îți dezvăluie și relațiile dintre oameni, societatea în toată varietatea ei".

Cât despre agresivitatea muzicii metalice, profesorul spune că, de fapt, este o decantare a sentimentelor negative și transformarea lor: "Cred că rolul muzicii rock este să te lași pătruns de agresivitatea pe care o exprimă, să te identifici cu ea, să o înțelegi, să o accepți și, făcând toate astea, să o transformi și să o eliberezi în mod pozitiv". 


(Adevarul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

"Efectul Draghi". Boom de rezervări la vaccinare, în Italia

Cinci polițiști din Bihor au fost condamnați la închisoare cu executare pentru corupție

Gabriela Ruse este pe "val" la turneul de tenis din Palermo. Tenismena este în semifinale după ce a câștigat al 12-lea meci consecutiv

Arhiepiscopia Tomisului: IPS Teodosie este în comuniune cu PF Daniel, nu în supărare

Băile Tușnad. Primarul susține că urșii gunoieri au probleme genetice și trec de gardurile electrice

Autoritățile au încheiat căutările victimelor aflate în imobilul prăbușit din Miami. Bilanțul total ajunge la 97 de morți

HOROSCOP 24 iulie. Lună Plină în Vărsător. Zodiile, provocate să schimbe ceva

Ciobanul căutat după atacul ursului a fost găsit mort

BREXIT DONE. Englezii au ieșit pe străzi ca să sărbătorească eliberarea din progresista UE, noua închisoare a popoarelor. Au scăpat din UE -- a doua URSS. Oare când ne vom bucura și noi?

CSU Craiova și-a demis antrenorul după înfrângerea din Conference League. Cine îi va lua locul

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

Jocurile Olimpice: Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la tenis de masă dublu mix

VANZAREA TERENURILOR LA STRAINI CONTINUA. Americanii au cumpărat mii de hectare de teren în România. Afla cum de s-a ajuns aici si ce trebuie facut ca sa oprim acest lucru. UPDATE: Fluierul a aflat despre ce fond de Investitii e vorba

SpaceX, compania lui Elon Musk, a primit un contract pentru prima misiunea NASA pe satelitul Europa. "Luna" lui Jupiter este prinicipalul candidat în căutarea vieții în sistemului solar

Tokyo 2020: Laura Georgeta Ilie a ratat la limită calificarea în finală la tir

Spaniolii, dornici să se vaccineze. Tinerii stau la coadă la un spital din Madrid

Motociclist mort după ce a căzut de pe motocicletă, în Argeș

PREZENTUL FĂRĂ PERDEA Marius Oprea / București, capitala României, raiul șobolanilor și al țînțarilor. "Jurnal din anul ciumei", sau al "guvernului meu"

Ion Cristoiu: Cum a fost numit "criminalul sovietic" Andrei Vâșinski membru al Ordinului Carol I, în gradul de Cavaler Mare Cruce

Acești incompetenți mincinoși care ne conduc. Ion Cristoiu "Statul Pararalel şi-a rupt dinţii într-o criză reală. Klaus Iohannis, clasa politică, dar şi Guvernul se confruntă, în sfârşit, cu un examen real, nu unul inventat - examen căruia nu-i fac față"

COVID, studiu SUA: Dacă nu vor fi vaccinați copiii, virusul va continua să circule

OMS: Varianta contagioasă Delta este acum dominantă în Europa

Ia - ambasador pentru România / Cristina Chiriac: Am ajuns cu Flori de ie pe patru continente; am cucerit suflete, am cules laude

IPS Calinic: Vremea țepelor în Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a trecut

Roxana Nemeş, protagonista unui film XXX: "Eu sunt acolo. Toată lumea face asta"

CORUPȚIE LA FMI. Șefa FMI, Christine Lagarde va fi judecată în Franța în legătură cu acordarea a 400 de milioane de euro de la stat lui Bernard Tapie pe vremea când era Ministru de Finanțe. UNDE-S DEONTOLOGII de la noi să-i ceară DEMISIA?

CUM MINTE REMUS CERNEA. Remus Cernea, despre decizia CCR: "Nu poți să supui votului prin referendum restricționări ale drepturilor omului". Nu există DREPT MAI IMPORTANT decât dreptul oricui copil născut sau nenăscut de a avea o MAMĂ și un TATĂ

Membrii delegației SUA sunt în siguranță după violențele de la funeraliile președintelui haitian

Roxana Nemeş, protagonista unui sex tape: "Eu sunt acolo"

Parada ''Port cu BucurIE'' - de Ziua Națională, la Brașov

Alexandru cel Mare avea 3 soții şi era dezgustat şi scârbit de practicile homosexuale şi totuși "Adevărul.ro" şi mulți alții din Rețeaua Progresistă afirmă cu Nerușinare că era "homosexual"

Clipe de coșmar pentru 3 persoane. Au fost atacate în toiul nopții de 4 bărbați cu cagule în Timișoara

Cum arăta un drum făcut de Romani, acum 2000 de ani?

Cristian Ghinea: Aștept să se termine coșmarul din PNL

VĂ SUNĂ CUNOSCUT? Cum a fost ucis Michael Hastings ? Mașina a accelerat brusc și s-a lovit frontal de un copac. Motorul a sărit la 60 m distanță de mașină. Hastings tocmai vroia să-și schimbe mașina suspectând că e compromisă. Condrea și-o schimbase.

"Trădare" / "Opriți coronafascismul". Protestatarii nemulțumiți de măsurile antiepidemice au atacat Parlamentului Slovaciei

"Miss pole dance România", primul concurs național de dans la bară sportiv se organizează la București: câți concurenți s-au înscris la categoria junior

Un satelit european a detectat o pată de petrol ce ar putea proveni de la avionul EgyptAir prăbușit (ESA)

"Viața mea în fotbal". Invitat: Gabi Balint

Împăratul Japoniei a declarat deschise Jocurile Olimpice. Naomi Osaka a aprins flacăra olimpică

Ce beneficii au persoanele vaccinate anti-COVID: zile libere de la școală sau locul de muncă. Legea a fost promulgată vineri

Zonele verzi sunt invadate în acestă perioadă de căpușe și țânțari. Cum să te protejezi

NEWS ALERT Focuri de armă spre oficiali americani, la funeraliile președintelui haitian Jovenel Moise

Companiile au nevoie de ingineri și constructori, dar românii vor să se facă bodyguarzi. Iată ce arată datele

Replica Chinei la sancțiunile SUA. Beijingul vizează mai mulți oficiali americani

Șapte ambasadori ai unor guverne ultra-progresiste din UE, atacă dur și cu tupeu majoritatea parlamentară a României: "Să evite orice acțiune care ar putea duce la slabirea independentei sistemului judiciar si a luptei impotriva coruptiei"

Rezultate Admitere Liceu 2021. Situația completă. La ce liceu au intrat elevii

ATENȚIE. ÎN ROMÂNIA SE FAC 36 DE TABERE NOI DE MIGRANȚI - România se pregăteşte pentru „mişcări masive de migranţi“: 36 de tabere mobile în dotarea inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă. Constanța, Mangalia, Tulcea, Timișoara și alte 32 de localități

AFLAM CA BEKE CEL CU PETARDELE ERA "opozant politic". România, acuzată în Parlamentul European de arestarea lui Beke Istvan: "Profită de teama populației pentru a-și închide opozanții politici"

Klaus Iohannis, la Sibiu: "Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de preşedinte al României". Să ne ferească Dumnezeu de încă un mandat al slugii lui Merkel și a Rețelei progresiste-globaliste internaționale

INCREDIBIL. ION ILIESCU PE VREMEA CAND ERA PRESEDINTE: "Chiar crezi că preşedinţia României poate funcţiona dacă nu are şi un spion sau doi ruşi?" KGB - Revolutie - Moscova - Silinescu - Iliescu - Nastase - Ponta - Brucan - Soros - ProTV - Sarbu - Mandruta

Pariul de azi - 04.Iunie.2015: Safarova - Ivanovic 1 (1.61) - LIVE SCORE

China. Explozia Epidemiei de Coronavirus. Cadavre pe jos în sala de urgențe lângă alți oameni bolnavi care așteaptă. Un video îngrozitor prezintă cadavrele din sălile unui spital din Wuhan, China. Nici o scanare la aeroporturile din România- VIDEO

DEMISIA. Iohannis: "Mi s-a propus să fiu membru" în organizația condusă de un Bilderberg și finanțată de Soros. "Sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru"

Ana Maria Barnoschi, topless la piscină. Bărbații vor avea vise erotice după ce văd această fotografie

NE-A SALVAT VIKTOR ORBAN. Ungaria a blocat transferul direct de refugiați din Turcia în țările Uniunii Europene, în timp ce Cioloş a fost de acord. NUMAI CĂ MERKEL a declarat că se va baza pe țările BENEVOLE şi Iohannis pare a fi unul dintre benevoli

Tragedia de la Matei Balș. INCENDIU cel mai probabil de la aerotermele puse de pacienții lasați în frig de Primăria lui Nicușor, urmate de alte 2 EXPLOZII. Primele imagini din saloanele distruse de incendiu

Ca un adevărat lobbist al Supermarketurilor Străine, Guvernul Progresist Cioloş încearcă să blocheze supraimpozitul pregătit de parlamentari pentru supermarketuri

Guvernul Soroșist pregătește o lege anti-defăimare: 'Înapoi în comunism'

Și atacatorii cibernetici se pregătesc de Jocurile Olimpice. Scheme de fraudă online


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6

Nr. de articole la aceasta sectiune: 353, afisate in 6 pagini.