00:32
Comentarii Adauga Comentariu

HALUCINANT. Kellemen Attila explica de ce au dat legea împotriva oilor, a ciobanilor și a cainilor ciobanesti: "Vanatorul este un principal factor de protejare a vanatului...Legea a Reglementat anumite probleme a tagmei vanatorilor cu ne-vanatorii"

Doi dintre Initiatorii Legii Anti-Oierit, si-anume deputatul PSD Florin Iordache si deputatul UDMR Kelemen Attila, sunt Vice-Presedinti ai Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor din Romania, Asociatie care il are ca Presedinte pe MUGUR ISARESCU.

Cei doi au transformat noua Lege a Vanatorii intr-o lege Anti-Oierit.

Florin Iordache cat si Kelemen Attila sunt personaje cheie in Conducerea Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor din Romania. Iar intreaga Asociatie se afla sub "inaltul patronaj" al "nemuritorului de la conducerea BNR", MUGUR ISARESCU.

Nu stim daca in afara de a fi "Vanatori", cei trei fac parte si din alte "organizatii masonice sau nu", dar "filozofia vanatorului si a vanatului" pe care ne-o prezinta Kelemen Attila ne lasa "perplecsi" si ne trezeste destule motive de ingrijorare in ceea ce priveste discriminarea pe care o aplica acesti "VANATORI" "ne-vanatorilor" "pentru a proteja vanatul".Iata ce a declarat Deputatul Kelemen Attila-Bela-Laszlo la momentul adoptarii legii de catre Camera Deputatilor ca "Romania este un paradis al vanatului si Romania trebuie sa pastreze asta cu ajutorul Vanatorului".

Kelemen Attila-Bela-Laszlo:

"In acceptiunea Uniunii Europene, Romania este considerata un paradis al vanatului. As accentua: al vanatului, si nu al vanatorilor.

Ca asa suntem considerati intr-o Europa unde se vorbeste tot mai mult si tot mai accentuat despre vanatoare sustenabila, sustenabila in sensul ca vanatoarea este considerata intre profesiile, indeletnicirile traditionale prin Europa.

Eu cred ca toti vanatorii din Romania, si nu numai ei, au aceasta datorie, sa pastreze Romania in acest cadru de paradis al vanatului.

Multe specii de vanat exista astazi, si nu numai in Romania, dar si pe glob, numai datorita protectiei date de vanatori, fiindca vanatorul este un principal factor de protejare a vanatului.

Cine crede ca vanatoarea este doar actul de impuscare, dupa unii care folosesc alte cuvinte: uciderea vanatului, se insala amarnic.

Un mare scriitor al vanatorii mondiale a zis undeva o fraza:

"Vanatoarea inseamna fosnet de padure si goana dupa vanat, dar mai mult fosnet de padure".

Eu cred ca aceste lucruri trebuie sa ne ghideze cand acceptam aceasta lege ca o lege care reglementeaza anumite probleme, si a vanatului, si a vanatorii, si a convietuirii tagmei vanatorilor cu cei care nu sunt vanatori.

Bineinteles, aici ma refer... si aceasta lege apasat vorbeste si de interesul proprietarilor.

Tocmai de aceea, la anumite specii de vanat am modificat cate ceva si la perioada de vanatoare, iar in lege vorbim si despre acea aprobare prealabila a proprietarului ca sa se organizeze vanatori pe acele terenuri care, de exemplu, sunt in perimetrul intravilan al comunelor.

Dar, bineinteles, cu totii stim ca in anumite situatii foarte multe reclamatii primim de la acei oameni care au pagube produse de vanat si in perimetre intravilane.

Aici vine accentuat legea si spune da, dar sa organizam vanatori de combatere a daunatorilor, si daunatorii

- trebuie sa-mi permiteti sa spun - nu sunt... in anumite situatii nu vorbim numai de mistret sau nu vorbim numai de urs, dar pot sa fie daune si din partea cerbului, si din partea capriorului, si din partea chiar a iepurilor.

Deci este un lucru mult mai complex ca sa abordam strict emotional aceste probleme", a spus deputatul.

Kelemen Attila-Bela-Laszlo si tovarasii sai de Vanatoarea propaga: "Filozofia Vanatorului Supra-Om"


Romania, paradis al vanatului ca sa aibe ce vana vanatorii europeni, si nimic altceva. Kelemen: "In acceptiunea Uniunii Europene, Romania este considerata un paradis al vanatului"

Sincer sa va spunem am rămas ÎNMĂRMURIȚI citind declarația acestui om. Ce e și mai șocant este ca acest om nu exprima un punct de vedere personal, ci declara deschis ca exprima practic un punct de vedere OFICIAL al asociației din care face parte și care așa după cum ne explica este exact punctul de vedere al elitei Uniunii Europene.

Kelemen Attila: "In acceptiunea Uniunii Europene, Romania este considerata un paradis al vanatului"


Romania - domeniu de vanatoare a UE. Kelemen: "Asa suntem considerati intr-o Europa Europa unde se vorbeste tot mai mult si tot mai accentuat despre vanatoare sustenabila"

Nu e doar o simpla apreciere magulitoare asupra faunei existente la noi, ci cei din Uniunea Europeana de la care Kelemen a auzit asta considera ca Destinul României, în Uniunea Europeana este de a fi și de a rămâne Domeniul de Vânătoare al Uniunii Europene. Dacă credeți ca exageram va rugam sa citiți ce spune chiar el:

Kelemen Attila: "Ca asa suntem considerati intr-o Europa unde se vorbeste tot mai mult si tot mai accentuat despre vanatoare sustenabila, sustenabila in sensul ca vanatoarea este considerata intre profesiile, indeletnicirile traditionale prin Europa.


Vanatorul Supra-Om se autodeclara Protector al Vanatului si isi asuma implicit si Dreptul de a Legifera. Kelemen: "Vanatorul este un principal factor de protejare a vanatului."

Lucrurile nu se opresc însă aici. Kellemen Attila continuă și ne spune ca în "România, Paradisul Vanatului", VÂNĂTORUL este principalul factor de protejare a vanatului. Rol pe care Vanatorul Singur se considera în drept sa si-l atribuie de la sine.

Kelemen Attila: "Multe specii de vanat exista astazi, si nu numai in Romania, dar si pe glob, numai datorita protectiei date de vanatori, fiindca vanatorul este un principal factor de protejare a vanatului."


Vanatorii Supra-oameni isi reglementeaza prin Lege raporturile cu "cei care nu sunt vanatori". Kelemen: "Legea reglementeaza anumite probleme:...a convietuirii tagmei vanatorilor cu cei care nu sunt vanatori"

Prin urmare MISIUNEA VÂNĂTORULUI ESTE sa protejeze FOARTE BINE VÂNATUL împotriva ORICĂRUI DĂUNĂTOR pentru ca doar EL are dreptul sa-l ucidă.

Iar DĂUNĂTORUL este cel pe care VÂNĂTORUL il declară DĂUNĂTOR.

DĂUNĂTORUL poate fi chiar un ALT VÂNAT sau ORICINE CARE NU E DIN TAGMA VÂNĂTORULUI

Cu alte cuvinte "în tarile care trebuie sa rămână UN PARADIS AL VÂNATULUI", așa cum a decis Uniunea Europeana ca trebuie sa fie și sa rămână România, VÂNATORUL LOCAL este un Dumnezeu pe Plantație, cel care are Datoria Măreață sa protejeze VÂNATUL de DĂUNĂTORI.

Eu cred ca aceste lucruri trebuie sa ne ghideze cand acceptam aceasta lege ca o lege care reglementeaza anumite probleme, si a vanatului, si a vanatorii, si a convietuirii tagmei vanatorilor cu cei care nu sunt vanatori.


Reluam declaratia ca sa intelegeti ca Legea reglementeaza raporturile lui Kelemen-Attila, ale lui Mugur Isarescu , ale lui Florin Iordache si a celorlati vanatori "cu cei care nu sunt vanatori" :


Kelemen: "Eu cred ca aceste lucruri trebuie sa ne ghideze cand acceptam aceasta lege ca o lege care reglementeaza... convietuirea tagmei vanatorilor cu cei care nu sunt vanatori".


Vanatorii au misiunea divina de a PROTEJA VANATUL de "ORICE FEL DE DĂUNĂTORI"

Kelemen: "Daunatorii - trebuie sa-mi permiteti sa spun - nu sunt... in anumite situatii nu vorbim numai de mistret sau nu vorbim numai de urs, dar pot sa fie daune si din partea cerbului, si din partea capriorului, si din partea chiar a iepurilor".

Vanatorii au sesizat aparitia unor DAUNATORI care le-au provocat "ingrijorare si nemultumire" Kelemen: "Maselor de vanatori in continua crestere, ingrijorate si nemultumite simte nevoia revederii unor prevederi ale legii in vigoare"

Din Expunerea de Motive a legii Vanatorii Initiate de Kelemen:

"Plecand de la aceasta constatare ingrijoratoare si de la nemultumirea maselor de vanatori in continua crestere, se simte nevoia revederii unor prevederi ale legii in vigoare si/sau a completarii acestora dupa caz, asa incat dezideratul conservarii efectivelor speciilor cinegetice, la nivelul efectivelor optime sa fie asigurat".

sursa: cdep.ro


Ciobanii, Oile si Cainii Ciobanesti au ajuns in Lege "DĂUNĂTORI" asa ca Vanatorii au decis sa-i "aresteze patru luni pe an la domiciliu" si "sa le decimeze cainii ciobanesti".

Din Legea Vanatorii: În scopul gestionării durabile a faunei cinegetice, se interzic:

c) păşunatul animalelor domestice în terenul agricol între 6 decembrie şi 24 aprilie;

k) permiterea însoţirii turmelor şi cirezilor de către câini însoţitori al căror număr este mai mare de 3 în zona de munte, de 2 în zona de deal şi de 1 la câmpie; în acest număr se includ şi câinii care asigură paza stânei;

Cititi si Legea Anti-Oierit facuta Impotriva Ciobanilor, a Oilor si a Cainilor Ciobanesti a fost generata de "Asociatia Vanatorilor si Pescarilor din Romania", unde ii regasim pe Mugur Isarescu si pe Florin Iordache si Kelemen Attila

Vin vremuri grele peste Romania


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Peste 61.000 de români CER "Opriți Jaful. Vreau să las moștenire copiilor mei această țară!". NATIONALIZAREA RESURSELOR, OPRIREA CONCESIONĂRILOR PE NIMIC ȘI INTERZICEREA VÂNZĂRII TERENURILOR LA STRĂINI - e cea mai semnată Petiție de pe PetițieOnline.net.

Renault deschide comenzile în România pentru noul Arkana

Fluierul sau Justițiarul nu vor primi și nu vor lua niciodată bani de la Guvern.Dar Digi24, Antena3 sau Realitatea?Diferența dintre PRESA INDEPENDENTĂ și slugile propagandiste din Presa care pupă zilnic fundul guvernanților.Cine va primi bani de la Guvern?

Studiu. Explozia serviciilor digitale alimentează temerile legate de sănătate și confidențialitate

Anticorpii durează minim 8 luni. Medicul Virgil Musta spune că asta nu înseamnă că ești ferit de o nouă infecție

COMENTARIU Marius Oprea | Liberalii au pălării mari, pentru capete mici. Ramona Săseanu și municipiile ei "de județ".

Pesta porcină africană, confirmată într-o exploatație din Bistrița

Sonda spațială Voyager a detectat un "zumzet persistent" dincolo de sistemul nostru solar

Sentință maximă pentru două femei transgender arestate în Camerun. Shakiro și Patricia sunt acuzate de "tentativă de homosexualitate"

Mașină Tesla, supusă la testul șoselelor din Nigeria. Reacții hilare după un moment inedit în trafic

Coronavirus în România LIVE UPDATE 12 mai. Bilanț complet COVID-19

Ion Cristoiu: Acum chiar că Scandalul Ursul Arthur a fost înmormîntat. Cu Aleluia!

Cât durează anticorpii după infecția cu SARS-CoV-2? Medicul Virgil Musta recomandă vaccinul la cel puțin 3 luni post-COVID

Ploi și vijelii în București. Prognoza METEO specială, valabilă începând de azi

Un bebeluș a ajuns în stare gravă la spital, lovit în somn de tatăl lui. Polițiștii au deschis dosar penal

Daniel Dines, CEO UiPath, discută cumpărarea unui pachet de acțiuni în One United Properties

HOROSCOP 12 mai. Aceste zodii scapă de probleme prin urechile acului. Vezi cine anume le sare în ajutor

Ministerul Sporturilor așteaptă propuneri pentru organizarea de competiții test cu spectatori

COMENTARIU Valeriu ȘUHAN: Cu "pejosul" între București și Ilfov…

ONU, în alertă după violențele din Israel. Avertisment cu privire la un posibil "război total"

Avionul prezidențial al lui Nicolae Ceaușescu va fi vândut la licitație GALERIE FOTO

Ciolacu, despre interimatele subite de la TVR și SRR, decise de Parlament: Atacăm la CCR și sesizăm Comisia Europeană

"Alternativa la reformarea TVR este desființarea ei". Mandatul de director interimar al Ramonei Săseanu, în viziunea șefului Comisiei care i-a dat votul

Încep demolările într-un sector din București. Primul pas, o terasă construită ilegal: "Ne luăm înapoi spațiul verde"

Codul de procedură penală va fi modificat. Legea, promulgată de Klaus Iohannis

Conflictul dintre Israel și Fâșia Gaza. Iron Dome, sistemul antirachetă care apără Israelul: cum funcționează și ce țări și-l doresc VIDEO

România este pe scenariu verde, dar de ce nu s-a ridicat starea de alertă? Arafat: "Nu trebuie interpretat că am scăpat"

Moment inedit pentru Serena Williams. Tenismena joacă miercuri cea de a 1000-a partidă din carieră

Supărat că nu a fost invitat, un bărbat din Colorado a ucis mai multe persoane la o petrecere aniversară

Cel puțin 35 de morți în Gaza, Israelul răspunde la atacurile cu rachete

Taylor Swift a scris istorie la Brit Awards. Artista este prima femeie care a primit trofeul Global Icon

Când ajung primii bani din fondul UE de redresare de 800 miliarde de euro

Avertizare METEO de vreme rea, emisă de ANM. Ploi torențiale, vijelie și grindină în toată România

Primăria Sectorului 2 caută voluntari pentru a face curățenie în curtea Institutului Oncologic

Cel puțin un mort, la Tel Aviv, în urma atacurilor cu rachete/ Confruntări armate în orășelul Lod

Conflictul dintre Israel și Fâșia Gaza. Imagine emoționanță cu bebelușii mutați din maternitățile în vizorul rachetelor

Bilanțul conflictului dintre Israel și Fâșia Gaza: peste 1.000 de rachete trimise spre Tel Aviv în ultimele 48 de ore

ÎPS Teodosie refuză ideea vaccinării în biserică. "Biserica nu este anexa instituțiilor sanitare"

Ministrul Sănătății va prezenta luni, în Parlament, raportul preliminar privind decesele COVID

Violențele din Israel afectează zborurile. Anunțul TAROM despre legătura aeriană cu Tel Aviv

Surpriză veninoasă într-un birou din Orșova. Vipera s-a ascuns într-un loc neașteptat

Peste 10.000 de mașini, ridicate într-un sector din București începând de azi

Oroare într-un parc de joacă din Tecuci. Un pedofil ar fi agresat sexual un copil de 5 ani

Marius Tucă Show. Ora 19:00, la Aleph News. Invitații de azi: istoricul Marius Oprea și publicistul Ion Cristoiu

Întârzieri la Metrou. Circulația trenurilor pe Magistrala 4 se desfășoară cu dificultate

O carte pe zi: "Tigrul și steaua. Violență și exil în proza latino-americană a secolului XX"

Cupa României: Astra învinge Dinamo. A doua finalistă se decide miercuri seara, în meciul Viitorul Pandurii-Craiova

Guvernul Cioloş-Soros a nenorocit comerțul românesc cu produse alimentare după dictonul internaționali "Pentru străini mumă, Pentru români ciumă"

Arafat: La plajă cu siguranță nu va fi obligatorie masca

PSD: PNL și USR-PLUS au arătat că promisiunea transparenței totale a fost o minciună cinică

ANALIZĂ. Critici dure pentru OMS și liderii lumii, care ar fi putut evita catastrofa provocată de Covid

Mergi cu tramvaie noi pe linii vechi: 100 de vehicule vor fi recepționate în București

Poșta Română a încheiat un acord cu Politehnica București. Ce proiecte vizează

Două firme din Sectorul 1 al Capitalei, penalizate pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor făcute

Recompense pentru vaccinare. Ce primesc românii care se vaccinează

Coronavirus în România LIVE UPDATE 12 mai. Bilanțul cazurilor noi scade, numărul de decese rămâne sus. Bilanț actualizat COVID-19

România, pe lista roșie a ciprioților. Care sunt condițiile de călătorie pentru românii nevaccinați

A doua zi în care rata de infectare în București este sub 1,5 la mie

Polonia începe războiul cu băncile. Taxa suplimentara pentru Banci. 1 miliard de euro pe an stransi ca taxe de la banci vor merge in alocatiile pentru copii

Sărbătoarea progresisto-soroşistă "Fără Pantaloni la Metrou" sau Cum să Distrugem Morala Tradițională. Fanaticii progresişti au dansat în fundul gol la metrou cu crucea în mână ca să-şi bată joc de religie


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13

Nr. de articole la aceasta sectiune: 736, afisate in 13 pagini.