23:51
Comentarii Adauga Comentariu

Fața ta este cartea de îmbarcare...

Dacă a trecut un an sau mai mult de când ați călătorit, în special la nivel internațional, este posibil să observați ceva diferit în aeroporturile din Statele Unite: mai mulți pași – de la verificarea bagajului până la vămuirea – sunt automatizați folosind datele biometrice.

Biometria sunt trăsături individuale unice, cum ar fi amprentele digitale, care pot fi folosite pentru a automatiza și a verifica identitatea. Acestea promit atât mai multă siguranță, cât și mai multă eficiență în deplasarea călătorilor printr-un aeroport unde, la pași de la check-in până la îmbarcare, pasagerii sunt în mod normal obligați să prezinte un act de identitate cu fotografie eliberat de guvern.

În pauză de călătorie cauzată de pandemie, multe aeroporturi, companii aeriene, companii de tehnologie și agenții guvernamentale precum Administrația pentru Securitate a Transporturilor și Serviciul Vamal și Protecția Frontierei din Statele Unite au continuat să investească în progrese biometrice. Nevoia de distanțare socială și interacțiuni fără contact a sporit doar urgența.

„Tehnologiile au devenit mult mai sofisticate, iar rata de precizie mult mai mare”, a declarat Robert Tappan, directorul general al grupului comercial International Biometrics + Identity Association, care a numit imboldul de a ușura mulțimile și de a reduce contactul prin aceste instrumente „ Accelerată de COVID.”

Multe dintre cele mai recente evoluții biometrice folosesc recunoașterea facială, pe care Institutul Național de Standarde și Tehnologie găsit recent este de cel puțin 99,5 la sută precis, mai degrabă decât iris- scanarea sau amprentele digitale.

„Scanarea irisului a fost considerată cea mai sigură”, a declarat Sherry Stein, șefa de tehnologie în Americi pentru SITA, o companie de tehnologie biometrică cu sediul în Elveția. „Pentru ca biometria să funcționeze, trebuie să poți să te potrivești cu o sursă de date cunoscută de încredere, deoarece încerci să o compari cu o înregistrare din fișier. Fața este cea mai ușoară, deoarece toate documentele pe care le folosim și care dovedesc identitatea dvs. — permise de conducere, pașapoarte etc. — se bazează pe față.”

La scurt timp după 11 septembrie, Congresul a mandatat un sistem de intrare și ieșire care utilizează tehnologia biometrică pentru a securiza granițele SUA. Unii călători și-au exprimat îngrijorarea cu privire la confidențialitate și, în timp ce companiile și agențiile care folosesc tehnologia spun că nu păstrează imaginile, sistemele se bazează în mare parte pe călătorii dornici care sunt de acord cu utilizarea lor.

„Confidențialitatea este o preocupare majoră. , așa cum ar trebui să fie, așa că majoritatea acestor programe vor fi opt-in, iar guvernul încearcă să crească acea audiență verificată în prealabil”, a declarat Jason Van Sice, vicepreședintele aviației în Divizia Advanced Recognition Systems a NEC Corporation of America, care lucrează în domeniul biometric din 1971. El a adăugat că pierderea afacerilor în timpul pandemiei a împins companiile aeriene și aeroporturile să se automatizeze ca măsură de economisire a costurilor. „Asta a condus într-adevăr o transformare digitală care era deja în curs.”

Există semne că pandemia ar putea avansa în acceptarea biometrică. În sondajul recent lansat de pasageri din 2021, Asociația Internațională a Transportului Aerian a constatat că 73% dintre pasageri sunt dispuși să-și împărtășească datele biometrice pentru a îmbunătăți procesele aeroportuare, față de 46% în 2019.

O parte din adoptarea datelor biometrice poate provin din aplicațiile sale de zi cu zi, cum ar fi utilizarea recunoașterii faciale pentru a vă deschide telefonul sau pentru a vă accesa aplicația bancară.

„Implementarea platformelor fără întreruperi și fără contact este în prezent la viteză maximă pe tot globul, iar impactul major al acestui lucru este de așteptat să fie resimțit până în 2022, deoarece planificarea și implementarea necesită de obicei 12 până la 18 luni pentru fi eficient”, a spus Jeff Lennon, vicepreședintele vânzărilor strategice și parteneriate globale la Vision- Box, care operează tehnologie biometrică în peste 100 de aeroporturi la nivel global, inclusiv Aeroportul Internațional John F. Kennedy din New York. „Acest lucru este bine aliniat cu revenirea așteptată a călătoriilor internaționale în masă anul viitor.”

Pe scurt, schimbările bazate pe tehnologie vin rapid și furioase în aeroporturi, inclusiv următoarele progrese în domeniul biometriei.

În noiembrie, Delta Air Lines a lansat un nou program de identitate digitală pentru TSA Membrii PreCheck de la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta, care pot opta pentru utilizarea recunoașterii faciale pentru a face totul, de la înregistrarea unui bagaj până la verificarea securității și la îmbarcarea zborului lor intern.

Înscrierea necesită ca pasagerul să își introducă pașaportul american numărul, care vă oferă verificarea identității dvs. folosind fotografia de pașaport, chiar dacă noul program este doar intern.

Folosind scanarea facială fără mâini, fluturașii pot obține o etichetă de bagaj și apoi pot continua unui TSA dedicat Linie PreCheck pentru scanare facială, nu este necesară identificarea.

În prezent, Delta are opt porți în hall-ul său T echipate pentru îmbarcare domestică cu recunoaștere facială; cele mai multe dintre aceste zboruri sunt înclinate către destinații de călătorie de afaceri, cum ar fi New York și Boston. Fluturașii nu trebuie să prezinte o carte de îmbarcare, iar alocarea locurilor lor va apărea pe ecranul de recunoaștere facială după scanare.

Delta testează tehnologia din 2018 și intenționează să o aducă la centrul său din Detroit mai târziu în acest moment. an.

„Vrem să oferim clienților noștri mai mult timp pentru a se bucura de călătorie, deblocând experiențe simplificate, fluide și eficiente de la un capăt la altul”, a declarat Byron Merritt, vicepreședintele Delta pentru designul experienței de marcă.

Numai aproximativ 44% din populația SUA are pașapoarte, limitând grupul de fluturași care pot accesa tehnologia biometrică care se bazează pe fotografiile pașapoartelor. Pentru a pune tehnologia la dispoziția mai multor călători, compania de biometrie SITA a testat la începutul acestui an cu United Airlines la Aeroportul Internațional San Francisco, care folosea permisele de conducere, precum și pașapoartele ca documente de înregistrare, pentru a le compara cu scanările faciale pentru verificarea bagajelor și pentru a efectua controlul intern. îmbarcare.

Printr-un purtător de cuvânt, United a spus că testul a avut succes și că „căută în mod constant alte modalități de a folosi biometria pentru a eficientiza experiența de călătorie pentru clienți și vom avea mai multe de împărtășit în săptămânile trecute. și luni în urmă.”

SITA a calificat procesul de succes, datorită creșterii Real ID, care standardizează cerințele pentru permisele de conducere la nivel național și va fi obligatoriu pentru pasagerii companiilor aeriene până pe 3 mai 2023. Compania a declarat că intenționează să lanseze tehnologia anul viitor, dar nu a spus unde.

Întoarcere din Islanda la Aeroportul Internațional Chicago O'Hare în octombrie, m-am apropiat de chioșcul aeroportului care în mod normal îți scanează pașaportul și amprentele digitale și primește Intrare globală Membrii ca mine au trecut de agenții Vamali și de Protecția Frontierei în câteva minute. De data aceasta, chioșcul mi-a făcut doar poza, a scuipat o copie, care includea numele meu și detaliile pașaportului și m-a grăbit pe lângă agenți în mai puțin de un minut.

Customs and Border Protection a introdus tehnologia de recunoaștere facială în chioșcuri. utilizat de membrii Global Entry începând cu 2018. Din cele 76 de aeroporturi și locații de pre-autorizare cu acces Global Entry, 42 folosesc recunoașterea facială.

Global Entry, care accelerează reintrarea în Statele Unite pentru solicitanții aprobați care furnizează amprentele lor, răspund la un chestionar extins și plătesc 100 USD, s-a bazat de mult timp pe transmiterea voluntară a datelor biometrice pentru identitate.

Mai larg, CBP folosește tehnologia de comparație facială pentru intrarea în Statele Unite în aproape 200 de aeroporturi și 12 porturi maritime utilizate de liniile de croazieră. În prezent testează tehnologia, numită Sosire simplificată, pe benzi selectate pentru intrarea vehicule la portul de intrare a podului internațional Anzalduas, lângă McAllen, Texas.

Îmbarcarea într-un avion folosind datele biometrice crește eficiența, conform furnizorilor de tehnologie. Domnul Lennon de la Vision-Box, care operează îmbarcare biometrică pe aeroportul Kennedy din New York, a spus că este capabil să îmbarce 400 de persoane în 20 de minute, aproximativ jumătate din timpul normal de îmbarcare.

Chiar înainte de pandemie, trei transportatori vechi din SUA experimentau îmbarcarea biometrică a zborurilor internaționale de plecare. American are îmbarcare biometrică la patru porți, inclusiv Aeroportul Național Ronald Reagan Washington și Chicago O'Hare, și testează tehnologia de recunoaștere facială pentru intrarea în saloanele sale Admirals Club de pe Aeroportul Internațional Dallas Fort Worth.

United oferă tehnologie pentru zborurile internaționale care părăsesc Statele Unite la Houston, Washington Dulles, San Francisco și Chicago O'Hare. O purtătoare de cuvânt a spus că peste 250 de zboruri internaționale de ieșire pe săptămână sunt îmbarcate biometric și că compania aeriană intenționează să se extindă în hub-uri suplimentare anul viitor.

Delta permite călătorilor internaționali să-și folosească face ca carte de îmbarcare în opt aeroporturi, inclusiv Minneapolis și Kennedy. Imbarcarea biometrică este opțională și oricine dorește să fie procesat manual poate folosi o carte de îmbarcare și un pașaport.

Poate cel mai vizibil operator de biometrie din aeroporturile din întreaga țară este CLEAR, un serviciu de abonament care permite membrilor să utilizeze chioșcurile sale dedicate pentru a vă evalua datele biometrice, a vă confirma identificarea și a vă avansa la șeful TSA linie de securitate. Abonații plătesc 179 USD pe an și trimit scanări ale irisului și amprentele digitale.

De la pandemie, compania a lansat CLEAR Health Pass, care este o fișă digitală de sănătate, gratuită pentru utilizatori, care eliberează o persoană pe baza unor lucruri precum cerințele de vaccinare pentru admiterea rapidă la locurile sportive participante.

Postarea Chipul tău este sau va fi, cartea ta de îmbarcare a apărut prima dată pe New York Times.

_ Fața ta este cartea de îmbarcare...


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

ODĂ PORNOGRAFIEI NEOMARXISTE, ARIA ROGOJANU. Neomarxistul cu fibrilații de frustrare sexuala, care răspunde la numele de Rogojanu, pripășit acum pe la Libertatea sorosisto-securistoidă de tip Tolontan, laudă o pornografie scârboasă pe care o numește "poem"

PS Ambrozie CRITICĂ ABERAȚIILE MARXISTE ALE LUI IOHANNIS Când un șef de stat îți spune că sistemul de sănătate a eșuat înseamnă că el este vinovatul pentru eșuarea în toate domeniile.El și Greta Trotineta care sunt cu încălzirea de la flatulațiile vacilor

76% din populația Statelor Unite e vaccinată. La ce a folosit Vaccinul? LA NIMIC....Iată cifrele

_ Harry Maguire continuă să fie în exterior, uitându-se la Man United

_ Britney Spears dă o ALTA dezvăluire împotriva surorii Jamie Lynn Spears

_ Peter Crouch îl laudă pe Antonio Conte pentru că a adus o „mentalitate de câștig” la Tottenham

_ Jurgen Klopp este văzut îmbrățișându-l pe Harvey Elliott, în timp ce tânărul de la Liverpool a revenit la antrenament

_ Jensen Ackles vorbește despre relația de lucru tensionată cu Jessica Alba la Dark Angel

_ RUPTĂ: Curtea Supremă neagă efortul lui Trump de a bloca �nregistrările Casei Albe de la comisia falsă din 6 ianuarie

_ Charlotte Church, Nadiya Hussain și John Barnes vor fi în Poveștile de viață ale lui Kate Garraway

_ Garcelle Beauvais, 55 de ani, arată mai tânără decât anii ei, deoarece poartă un sutien sport cu imprimeu floral

_ Mama dezvăluie produsul ONE pentru buget pe care a jurat pentru un duș curat și strălucitor în câteva secunde

_ Trisha Goddard, în vârstă de 64 de ani, țâșnește despre noua ei viață sexuală cu logodnicul

_ Harry Kane spune că returul lui Tottenham la Leicester „sunt jocuri pe care nu le vei uita niciodată într-o carieră”

_ David de Gea a fost „ca un zid de cărămidă” în victoria lui Manchester United în fața lui Brentford

_ Leicester 2-3 Tottenham: Steven Bergwijn trage în DOUĂ goluri în timpul opririi

_ Australian Open: Nick Kyrgios discută despre lupta sa „foarte rea” cu Covid-19

_ Oamenii de știință dezvoltă un nou test de diagnosticare Covid folosind raze X

_ Lee Bowyer sub presiune din ce în ce mai mare în rolul său de manager de la Birmingham

_ EDEN CONFIDENTIAL: Mai multă mizerie pentru Prințul Andrew, în timp ce firma sa se cufundă într-o datorie de 200.000 de lire sterline

_ Naomi Campbell își arată simțul impecabil al stilului într-o ținută din satin auriu și maro

_ Kristin Fisher își arată abdomenul într-un sutien sport în timp ce merge la sala de sport din Sydney

_ Biden îl avertizează pe Putin: „Dacă invadezi Ucraina, vei plăti!”. Rusia testează răbdarea NATO

_ Testarea Covid pentru turişti se va încheia în câteva zile pentru toţi călătorii care sunt complet afectaţi

_ REȚINUȚI după ce au furat datele bancare a zeci de români și au făcut cumpărături de peste 65.000 de euro

_ Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

_ Gigi Hadid este radiată de fericire în timp ce petrece timp de calitate cu mama ei Yolanda și fiica Khai

_ Jesse Williams se confruntă cu un potențial proces pentru accidentul de mașină din 2020, pe care avocatul îl numește „încercare de a extorca”

_ Dan Evans ia permis lui ree trecerea în runda a treia a Australian Open

_ Nadiya Bychkova din Strictly arată senzațional în timp ce își face părul și machiajul

_ Manchester United și Leeds sunt implicați într-o linie de bilete înaintea confruntării de luna viitoare cu Elland Road

_ Ce este, oricum, o pădure „rezistentă”?

_ Marcel Ciolacu, șah-mat lui Klaus Iohannis

_ Tones and I dezvăluie că logodnicul Jimmy Bedford i-a cerut-o în căsătorie cu un tatuaj

_ Profesorii din Franţa ies în stradă. Francezii râd de „ministrul educaţiei din Ibiza”

_ Gabrielle Epstein se dezbracă în bikini după ce a fost acuzată de „solicitare”

_ Oficialul Beijing 2022 avertizează sportivii  împotriva încălcării „spiritului olimpic și a legilor chinezești”

_ În ciuda faptului că este cunoscut de MI5 britanic și a fost plasat pe o listă de supraveghere a terorismului, Psaki spune că guvernul SUA nu avea „informații derogatorii” despre teroristul din Sinagoga din Texas (VIDEO)

_ Creepy Bill Gates dă avertisment cu privire la alte pandemii mult mai grave dec�t Covid-19 � cere guvernului să mărească aprovizionarea cu vaccinuri

_ Care este aroma BEST Shapes?

_ Disciminare între studenți: Cei care au certificat verde au prioritate la cazare în cămine

_ Rachel Lindsay dezvăluie că a primit amenințări cu moartea și multe altele după interviul cu Chris Harrison

_ În interiorul unei moșii de țară spectaculoase, lângă Byron Bay, cu o piscină în stil stațiune și vederi uimitoare

_ Antonio Conte insistă că câștigătorul meciului de la Leicester, Steven Bergwijn, rămâne în planurile sale cu Tottenham

_ Chinezii trec de la orez la pâine - Importurile de grâu au atins noi recorduri

_ Newcastle United își intensifică eforturile pentru a-l semna pe fundașul stânga Bayer Leverkusen, Mitchel Bakker

_ Expertul împărtășește cele mai mari lucruri pe care trebuie să le faci pentru a bea șampanie și spune că este timpul să renunți la flaut

_ Hugh Jackman se îndreaptă către spectacolul său matinal din The Music Man după ce s-a vindecat de Covid-19

_ Vedeta RHOSLC Jennie Nguyen acuzată că este rasistă și anti-vaxx

_ Luna de miere a gazdei radio pe Insula Hamilton este în ruine după ce a scurs fotografia lui Clooney

_ RUPTĂ EXCLUSIVĂ: Secretarul de stat, Dominion și senatorii democrați din Pennsylvania roagă Curtea Supremă a PA să oprească ancheta asupra aparatelor de vot din comitatul Fulton

_ Cheer College „a plătit doar 30.000 USD de la Netflix”... ca înscriere la Navarro College DROPS

_ Macron: Franţa este pregătită să contribuie la misiuni NATO în estul Europei, inclusiv în România

_ Nu-ți vine să crezi prețul sticlelor de apă la Australian Open

_ Șefii trebuie să facă mai mult pentru personalul aflat la menopauză care se confruntă cu stigmatizarea și ignoranța despre stare, avertizează experții

_ Rob Lowe „nu a renunțat niciodată la” fiul său John Owen, care s-a luptat cu dependența până în 2018

_ Filtrele de apă Kombucha pot rezista la înfundare mai bine decât opțiunile comerciale

_ Noul studiu privind strategiile de marketing freemium demonstrează limitele acestora pentru a crea venituri

_ Jessica Mauboy devine emoționată urmărind un duet puternic tată și fiică Shallows în The Voice

_ Domnul Wokeford: Activiștii muncitori se revoltă pentru că deputatul conservator Christian Wakeford s-a alăturat rândurilor lor


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27

Nr. de articole la aceasta sectiune: 1618, afisate in 27 pagini.ieri 11:22 _ Curs valutar