02:22
Comentarii Adauga Comentariu

_ Sunt o celebritate: Snoochie Shy este al treilea coleg de tabără care și-a luat rămas bun de la Castelul Gwrych

_ Sunt o celebritate: Snoochie Shy este al treilea coleg de tabără care și-a luat rămas-bun de la Castelul Gwrych

Snoochie Shy a devenit a treia celebritate care și-a luat rămas bun de la Castelul Gwrych, după ce a căzut victima votului public în timpul episodului de marți.

Ant McPartlin și Declan Donnelly a sosit în tabără și le-a spus celebrităților că Snoochie și Naughty Boy a primit cele mai puține voturi ale publicului înainte de a dezvălui că prezentatorul radio va fi trimis acasă.

Rămânând pozitiv, Snoochie a spus: „Este în regulă, totul este bine. Am întâlnit atât de mulți oameni grozavi pe care nu i-aș fi întâlnit niciodată în viața mea de zi cu zi, iar tu devii atât de repede prieteni apropiați.”

Reamintindu-și timpul petrecut în tabără, Snoochie a spus: „Am avut unele dintre cele mai bune. ori în tabără de la twerking la dans. Testul am făcut și eu și Franks (Frankie Bridge), am râs atât de mult acolo, a fost foarte distractiv.”

Vedeta a discutat și despre semnul ei facial, spunând că participarea la spectacol a făcut ea mai încrezătoare în faptul că nu o ascunde.

Ea a spus: „Înainte de a ascunde un pic. Obișnuiam să-l acopăr mergând la magazine, dar acum cred că e bine acum.'

Întrebată pe cine ar dori să câștige, lui Snoochie i-a fost greu să se hotărască, spunând: „Trebuie să fie între Danny (Miller) și Frankie pentru mine... sau Louise (Minchin) sau Matty (Lee)'.

Într-un moment liniștit din timpul episodului, David Ginola, 54 de ani, a recunoscut că îi era dor de iubita lui. Maëva Denat, în vârstă de 32 de ani, și a continuat să-i facă o serenada lui Adam Woodyatt.

Episodul l-a văzut pe Simon Gregson trezindu-se și a început să cânte Sweet Caroline a lui Neil Diamond, în timp ce ceilalți colegi de tabără se alătură curând.

David s-a întors. lui Danny Miller și Adam și a recunoscut: „Abia aștept să-mi văd prietena. Stii de ce? Pentru că vreau să văd ceva frumos.’

Adam a răspuns: „Oh... practic spune că ne strângem.” 

David a răspuns îmbrățișându-l pe Adam și a început să-l îmbrățișeze. face-i o serenada cu melodia lui James Blunt You're Beautiful.

El a cântat: „Frumos... ești frumoasă”.

Adam a recunoscut: „Omul acela ar putea citi agenda telefonică și ar fi Sună sexy.’

David a cerut apoi să folosească scaunul lui Adam, astfel încât să poată să se întindă cu picioarele în sus.

Adam a fost de acord cu bucurie și a țâșnit către Louise Minchin afară: „Tot ce pot Cred că data viitoare când merg la pescuit cu vărul meu, nici nu mă voi apropia de scaunul meu, deoarece el va spune: „Aici a fost David!”

Adăugă el în Telegraph: „Acest scaun este acum atât de special încât va fi lipit pe un perete și înrămat. Ca alternativă, îl voi vinde vărului meu, iar el îl va cumpăra.” 

În altă parte, Naughty Boy și David au avut o inimă la inimă despre fotbal în timpul episodului de marți care a pus recenta lor ceartă la pat.

Perechea a avut un dezacord în timpul episodului de luni, când DJ-ul, în vârstă de 40 de ani, a sugerat că fostul fotbalist ar fi o alegere bună pentru procesul episodului respectiv.

Cu toate acestea, de atunci au spus în spatele lor, când aveau o discuție sportivă amicală cu colegii lor de tabără. 

Vorbind fotbal, Naughty Boy i-a spus lui David: „Când eram copil, ei obișnuiau să mă facă pe mine, nu pe portar, ei mă făcea să stau în spatele porții pentru portarul suplimentar.’

Naughty Boy a întrebat: „Acesta este un loc, nu-i așa? Acesta este un rol real, nu-i așa?'

David s-a mângâiat: 'Nu există în fotbal, dar... ei îi inventează un rol în fotbal... în spatele porții, să strângă mingea. .’

Danny Miller a spus apoi: „De obicei, acesta este băiatul cu minge”.

David a spus în Telegraph: „Cunoștințele lui Naughty Boy despre jocul frumos trebuie îmbunătățite sau reevaluate sau ceva de genul. 

„Poziția mea pe terenul de fotbal era în urmă. scopul... Nu înțeleg asta. Încă nu înțeleg asta.”

Naughty Boy a insistat: „Eram adevăratul portar”.

Naughty Boy a spus în Telegraph: „Cel mai important este că m-am simțit important . Orice copil care a fost numit portarul portarului, vei prospera și poți fi orice îți dorești.” 

David a glumit: „În spatele portarului... în spatele stadionului... a fost în stradă, pentru orice eventualitate.”

Danny a întrebat: „Nu ai avut un vis mare, nu-i așa?’

Naughty Boy a spus în Telegraph: „The lucru important este că m-am simțit important. Orice copil care a fost numit portarul portarului, vei prospera și poți fi orice îți dorești.” 

Între timp, colegii de tabără au ales-o pe Louise ca nou lider, căruia ea i-a spus: „Doamne, nu mă așteptam la asta. 

„Ce lucru uimitor cred ei că ar trebui să fiu liderul lor. Sunt foarte emoționat, sunt foarte mândru și sunt și foarte nervos. Vreau să o fac corect și să mă asigur că toată lumea este fericită.’

Louise l-a ales pe Snoochie drept adjunctul ei, spunând că vrea pe cineva care să-i mențină „foarte optimist”.

Snoochie a spus: „După cum se spune, cu o mare putere vine o mare responsabilitate. Simt că este responsabilitatea mea să mă asigur că ne distram în fiecare zi.”

Ei au distribuit treburile, dar s-au luptat cu faptul că nimeni nu putea face treaba pe care o făcea înainte.

p>Louise a spus: „Este ca și cum ai face acest puzzle foarte complicat cu piese pe care le poți muta și piese pe care nu le poți mișca.”

Bucătarii din tabără au fost aleși ca Simon și Matty. Simon a glumit: „Sper că le vor plăcea fasolea arsă și orezul amestecat – preferatul tuturor”.

Întreținerea taberei a fost adresată lui David și Frankie, la care Frankie a glumit: „Îmi pare rău, David”. Curățenii erau Adam și Naughty Boy. Și spălatul a fost dat lui Kadeena și Danny.

Kadeena a spus: „Băi, asta e dur. Am trecut de la o treabă grea la alta.’

Louise a întrebat: „Ce vrei să faci? Poo patrula?’

Adam a râs: „Vino să faci o poo patrulare cu mine.”

Kadeena a spus: „Voi spăla vasele”.

Kadeena din Telegraph a spus: „Voi fi extrem de sinceră, nu m-a impresionat că aveam spălatul... dar, oricât de mult eram un pantaloni cam năuciți, nu e chiar așa de rău.”

Mai târziu, Snoochie Shy și Naughty Boy s-au trezit acoperiți de pudră strălucitoare în timp ce lucrau pentru a câștiga monede pentru tabără în provocarea Castle Coin.

Snoochie și Naughty Boy au descoperit o navă spațială prăbușită în terenul castelului.

Intră în spiritul festiv, Snoochie a spus despre decorul înzăpezit: „O, Doamne. ! De fapt, este Crăciun, sunt atât de încântat de asta.

The scroll a explicat: „O navă spațială în formă de stea s-a prăbușit și a aterizat. Trebuie să-l reparați pentru a nu rămâne blocat. 

„Constelațiile de mai sus vă vor ajuta să reparați luminile. Restabilindu-i puterea, poți câștiga delicii festive.'

Unul dintre colegii de tabără a trebuit să se uite prin telescop pentru a vedea o constelație și apoi să explice modelul celuilalt, care a trebuit să-l cartografiaze pe nava spațială. cu o frânghie neon strălucitoare.

Dacă au înțeles greșit, au fost stropiți cu pudră strălucitoare, multicoloră. 

Snoochie a recunoscut: „Nu putem vedea cealaltă persoană. vede, așa că o face extrem de dificil.”

Naughty Boy a mărturisit: „Amândoi am crezut că dăm instrucțiuni clare – a fost doar când eram de cealaltă parte... nu este ușor să primim acele instrucțiuni.”

Snoochie a râs: „A mers drastic greșit să fiu sincer”.

În ciuda dificultăților, perechea a finalizat în cele din urmă provocarea și s-au îmbrățișat atât de tare încât s-au căzut în timp ce sărbătoreau.

Durându-și monedele la Kiosk Cledwyn, a cărui magazin fusese Schimbarea de Crăciun, Snoochie și Naughty Boy au optat să încerce să câștige plăcinte tocate în detrimentul cu brânză și ananas.

Tabăra a fost rugată să spună procentul de oameni care readuc cadouri, dar au ghicit incorect 12% în loc de 22%.

În ciuda faptului că a ratat plăcintele tocate, Cledwyn a redeschis rapid ușile pentru a le împărtăși câteva decorațiuni de Crăciun. 

Dar Snoochie și Naughty Boy au fost entuziasmați de spiritul Crăciunului și a prins pe furiș bradul lui Cledwyn.

Naughty Boy a glumit: „Este puțin obraznic... dar...”

Între timp, Frankie Bridge a reușit să pună în tabără șapte impresionante. din nouă stele în timp ce a finalizat procesul Grim Grinder.

Frankie a fost ales dintr-o pălărie de către Naughty Boy pentru a face față procesului pe care Dec Donnelly l-a prezentat ca: „Acesta este Grim Grinder. Acesta este un proces de întrebări și răspunsuri.”

Frankie a glumit: „Oh, nu! Există un motiv pentru care am fost cântăreață, băieți!’

Dec a continuat: „Sunt 9 runde, deoarece sunt 9 stele de câștigat. Vei fi prins în cușcă, sub râșniță. În fiecare rundă, o hrană diferită va fi aruncată în cușcă. Apoi râșnița va începe să se rotească. 

„Apoi vi se va pune o întrebare despre alimentul în care a fost aruncat. Aveți la dispoziție 60 de secunde pentru a ne oferi un răspuns corect. Poți ghici de câte ori vrei.’

Frankie a recunoscut: „Am rău de mișcare, atât de rău...”

Ant McPartlin a adăugat: „Mașina de râșniță se va opri dacă răspunzi corect sau rămâne fără timp.”

În timp ce Frankie a fost rotit cu capul în jos în cușcă și aruncat cu mâncare, ea a fost forțată să răspundă la întrebări precum: „Cartofii Dauphinoise sunt făcuți cu smântână și usturoi, vrajă dauphinoise. „.

Frankie a încercat: „Dau…L….”

Apoi din nou a încercat: „Dau…p…h….i…n…aure….”

După ce a eșuat la acea vedetă, ea a recunoscut: „Nu aș fi înțeles asta.”

Când a fost stropită cu pește, Frankie a fost întrebat: „Câte degete de pește se mănâncă în Marea Britanie. în fiecare zi?’

Frankie a început să ghicească la 8.000, apoi a încercat 10.000. Când Ant și Dec au încurajat-o să meargă mai sus, ea a urcat la 820.000, apoi la 1 milion, 2 milioane, înainte de a ajunge în cele din urmă la răspunsul corect 1,5 milioane.

Frankie a spus: „Cred că copiii mei probabil mănâncă cea mai mare parte. acelea.'

Mai târziu, a fost întrebată: „Italia este patria pizza, numiți trei dintre cele șase țări care împart o graniță terestră cu Italia”.

Frankie a ghicit mai întâi incorect Spania. , apoi a corectat Franța, dar a încercat greșit Portugalia și apoi a ghicit greșit Anglia.

În runda finală, Frankie a fost aruncată cu curry măcinat, dar i-a plăcut atât de mult mirosul după zile în care a mâncat orez și fasole încât ea a aplaudat: „Ui!’

Frankie a fost întrebat: „Conform unui sondaj, care sunt cele mai populare 3 feluri de mâncare cu curry din Marea Britanie?”

Frankie a ghicit imediat în mod corect Chicken Tikka , Korma și Jalfrezi și au câștigat un total de șapte din nouă stele.

Ant a glumit: „Așa că am stabilit că geografia ta este proastă, ortografia ta nu este grozavă, matematica este groaznică, dar tu... un curry bun.”

Frankie a râs: „Îmi place un curry bun. Am avut mult timp să mă gândesc la mâncare aici, băieți. Toată lumea va fi atât de geloasă. Se pare că am fost într-o seară uriașă.’

În timp ce Frankie lua parte la proces, tensiunea a scăzut în tabără între Matty Lee și Naughty Boy, în timp ce DJ-ul îi critica orezul.

Scafandrul fusese însărcinat să gătească mâncăruri pentru tabără, producătorul fiind mai puțin impresionat de oferta oferită. 

Naughty Boy a spus: „Nu îmi place orezul așa cum mult acum, modul în care a fost gătit este puțin moale și udat în exces. Este o preferință personală.

Vorbind în The Telegraph, Matty a spus: Fiecare are dreptul să aibă propria părere, dar este atât de enervant când gătești. 

„Oamenii sunt ca, îmi place așa, îmi place așa. Ma lupt. Nu încerc să fac să nu fie drăguț.

Frankie a observat frustrarea lui Matty când s-a întors de la proces și a dezvăluit că tabăra va mânca caracatiță înainte ca David să intervină să ajute așa cum o gătise înainte.

Ea a spus: „Săracul Matty pare atât de stresat. El consideră că totul este copleșitor și apoi are caracatiță de gătit, nimeni nu știa ce fac.” 

Arlene Phillips a devenit prima celebritate eliminată de la castel duminică, urmată de Kadeena Cox luni.

Eliminările încep de obicei după 10 zile, dar formatul a fost modificat după plecarea bruscă a lui Richard Madeley.

Serialul a fost, de asemenea, scos temporar din difuzare din cauza furtunii Arwen, spre marea disperare. de spectatori.


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

ODĂ PORNOGRAFIEI NEOMARXISTE, ARIA ROGOJANU. Neomarxistul cu fibrilații de frustrare sexuala, care răspunde la numele de Rogojanu, pripășit acum pe la Libertatea sorosisto-securistoidă de tip Tolontan, laudă o pornografie scârboasă pe care o numește "poem"

76% din populația Statelor Unite e vaccinată. La ce a folosit Vaccinul? LA NIMIC....Iată cifrele

PS Ambrozie CRITICĂ ABERAȚIILE MARXISTE ALE LUI IOHANNIS Când un șef de stat îți spune că sistemul de sănătate a eșuat înseamnă că el este vinovatul pentru eșuarea în toate domeniile.El și Greta Trotineta care sunt cu încălzirea de la flatulațiile vacilor

_ Biden îl avertizează pe Putin: „Dacă invadezi Ucraina, vei plăti!”. Rusia testează răbdarea NATO

_ Gabrielle Epstein se dezbracă în bikini după ce a fost acuzată de „solicitare”

_ Becky Miles împărtășește un videoclip dulce cu momentul în care i-a spus surorii ei Elly despre sarcina ei

_ Testarea Covid pentru turişti se va încheia în câteva zile pentru toţi călătorii care sunt complet afectaţi

_ Naomi Campbell își arată simțul impecabil al stilului într-o ținută din satin auriu și maro

_ Kristin Fisher își arată abdomenul într-un sutien sport în timp ce merge la sala de sport din Sydney

_ REȚINUȚI după ce au furat datele bancare a zeci de români și au făcut cumpărături de peste 65.000 de euro

_ Australian Open: Nick Kyrgios discută despre lupta sa „foarte rea” cu Covid-19

_ Harry Maguire continuă să fie în exterior, uitându-se la Man United

_ Britney Spears dă o ALTA dezvăluire împotriva surorii Jamie Lynn Spears

_ Peter Crouch îl laudă pe Antonio Conte pentru că a adus o „mentalitate de câștig” la Tottenham

_ Jurgen Klopp este văzut îmbrățișându-l pe Harvey Elliott, în timp ce tânărul de la Liverpool a revenit la antrenament

_ Jensen Ackles vorbește despre relația de lucru tensionată cu Jessica Alba la Dark Angel

_ Cristiano Ronaldo nu își poate ascunde dezgustul după ce a fost înlocuit de Ralf Rangnick în victoria împotriva lui Brentford

_ Caitlyn Jenner femei transgender Lia Thomas, înotătoarea UPenn, NU ar trebui să concureze cu femeile biologice

_ Creepy Bill Gates dă avertisment cu privire la alte pandemii mult mai grave dec�t Covid-19 � cere guvernului să mărească aprovizionarea cu vaccinuri

_ Care este aroma BEST Shapes?

_ Tones and I dezvăluie că logodnicul Jimmy Bedford i-a cerut-o în căsătorie cu un tatuaj

_ Kaia Gerber își arată rama subțire în haine atletice după un antrenament de dimineață în LA

_ Disciminare între studenți: Cei care au certificat verde au prioritate la cazare în cămine

_ În ciuda faptului că este cunoscut de MI5 britanic și a fost plasat pe o listă de supraveghere a terorismului, Psaki spune că guvernul SUA nu avea „informații derogatorii” despre teroristul din Sinagoga din Texas (VIDEO)

_ Profesorii din Franţa ies în stradă. Francezii râd de „ministrul educaţiei din Ibiza”

_ Rachel Lindsay dezvăluie că a primit amenințări cu moartea și multe altele după interviul cu Chris Harrison

_ Oficialul Beijing 2022 avertizează sportivii  împotriva încălcării „spiritului olimpic și a legilor chinezești”

_ RUPTĂ: Curtea Supremă neagă efortul lui Trump de a bloca �nregistrările Casei Albe de la comisia falsă din 6 ianuarie

_ Charlotte Church, Nadiya Hussain și John Barnes vor fi în Poveștile de viață ale lui Kate Garraway

_ Garcelle Beauvais, 55 de ani, arată mai tânără decât anii ei, deoarece poartă un sutien sport cu imprimeu floral

_ Mama dezvăluie produsul ONE pentru buget pe care a jurat pentru un duș curat și strălucitor în câteva secunde

_ Trisha Goddard, în vârstă de 64 de ani, țâșnește despre noua ei viață sexuală cu logodnicul

_ Harry Kane spune că returul lui Tottenham la Leicester „sunt jocuri pe care nu le vei uita niciodată într-o carieră”

_ David de Gea a fost „ca un zid de cărămidă” în victoria lui Manchester United în fața lui Brentford

_ Leicester 2-3 Tottenham: Steven Bergwijn trage în DOUĂ goluri în timpul opririi

_ Oamenii de știință dezvoltă un nou test de diagnosticare Covid folosind raze X

_ Lee Bowyer sub presiune din ce în ce mai mare în rolul său de manager de la Birmingham

_ EDEN CONFIDENTIAL: Mai multă mizerie pentru Prințul Andrew, în timp ce firma sa se cufundă într-o datorie de 200.000 de lire sterline

_ HENRY DEEDES îl urmărește pe fostul șef pentru Brexit cerând demisia lui Boris Johnson

_ HAOS în Capitală: angajații STB au intrat în grevă/ Directorul acuză liderii sindicali și amenință șoferii

_ Joe Biden, discurs tranșant: vom întări prezența militară în România, dacă Rusia atacă Ucraina

_ Preşedintele Joe Biden laudă progresele administraţiei sale într-un an plin de provocări

_ MAFS 2022: Mirele Brent Vitiello își dezvăluie fobia sa bizară la picioare

_ MAFS: Amanda Micallef lansează summituri relaționale inspirate de Tony Robbins

_ AFL 2022: Alex Pike își arată silueta incredibil de tonifiată în haine de sport verde

Coreea de Nord e un stat democratic pe lângă ORORILE care se intampla in Australia. Autoritatile australiene aplaudă măsura unui magazin de a-i lăsa să moară de foame pe nevaccinați!

_ David Davis avertizează că conservatorii se pot aștepta la un „an de agonie” dacă partidul nu îl înlătură rapid pe Boris Johnson

_ Sydney Sweeney de la Euphoria poartă un top cu dungi roșii și albe și o fustă mini în carouri în NYC

_ Luna de miere a gazdei radio pe Insula Hamilton este în ruine după ce a scurs fotografia lui Clooney

_ Cititorul de tarot răstoarnă cărțile cu privire la dragostea, cariera și prognoza de sănătate supremă pentru 2022

_ Jessica Mauboy devine emoționată urmărind un duet puternic tată și fiică Shallows în The Voice

_ Rob Lowe „nu a renunțat niciodată la” fiul său John Owen, care s-a luptat cu dependența până în 2018

_ Angelina Jolie croiește o siluetă șic în haină neagră în timp ce iese cu fiica Zahara, în vârstă de 17 ani, în NYC

_ FA se uită la cartonașul galben arătat unui jucător de la Arsenal după îngrijorările caselor de pariuri cu privire la pariurile spot

_ Nathan Buckley are un nou concert surpriză după ce sunt o celebritate... Scoate-mă de aici! efort

_ Jack Whitehall dezvăluie că agentul său i-a spus cuvinte „secre” după ce s-a dezbrăcat pentru un viitor rol în film

_ Creațiile ingenioase ale unui artist londonez care învinețește bananele pentru a crea imagini izbitoare

_ Tammy Hembrow își arată umflătura într-un bikini verde

_ Fiica primului ministru, Romy, a avut Covid-ul „destul de rău”, dar este „în redresare”, spune sursa

_ Megan Thee Stallion își arată curbele într-un monokini în timp ce promovează noul single Lick


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27 Pag.28

Nr. de articole la aceasta sectiune: 1678, afisate in 28 pagini.ieri 11:22 _ Curs valutar
ieri 07:33