02:29
Comentarii Adauga Comentariu

_ Un judecător a îngrozit nenumăratele victime ale escrociului lăsându-i liber pe escroc

_ Un judecător a îngrozit nenumăratele victime ale fraudului prin lăsându-l pe escroc să meargă liber

A fost ceva familiar despre femeia cu părul negru care a apărut prin link video la Chester Crown Court săptămâna trecută, după ce a declarat că nu se simte suficient de bine pentru a veni personal pentru a fi condamnată.

Plângând lacrimi de aparentă uşurare, în timp ce a fost scutită de închisoare, fraudatorul în vârstă de 42 de ani Tanya Rowe a insistat că de data aceasta chiar va „merge direct” după ce judecătorul Simon Berkson a anunţat decizia de a-i mai acorda încă o dată. șansă.

Dar aceasta nu este prima dată când lui Rowe i se oferă beneficiul îndoielii. Nici prima ea a promis că va renunța la viața ei de crimă folosind nume false, falsificare de documente legale, dându-se drept moștenitoare italiană sau avocat și să-și seducă sau să-și păcălească victimele, bărbați și femei, să-i înmâneze sume mari de bani.

Și având în vedere antecedentele sale penale, care se întind în urmă cu mai bine de 15 ani, decizia de a-l lăsa pe unul dintre cei mai prolifici escroci din Marea Britanie să meargă liber. Săptămâna trecută este una care și-a lăsat îngrozite grupurile ei de victime.

„Această femeie a scăpat efectiv din nou”, spune Matthew Matheou, un proprietar de restaurant din Tetbury, în Gloucestershire, care se numără printre nenumăratele victime ale lui Rowe. .

În 2014, el i-a înmânat „actriței consumate” 4.000 de lire sterline peste câteva luni, după ce ea l-a convins că are probleme de numerar pe termen scurt și că are cancer de colon.

„Nu mă îndoiesc că se va întoarce la ceea ce știe și va face asta din nou și din nou”, a spus el. „Este o femeie în serie, care în mod clar nu are nicio intenție să-și învețe lecția și să-și pună capăt necazurilor.”

Gusteana de pub Denise Jeffrey-Jones, din Bourton-on-the-Water în Gloucestershire, este De asemenea, îngrozit, lui Rowe i sa permis să meargă liber. A fost primită de Rowe după ce s-a mutat în zonă în 2014 și i-a dat 1.500 de lire sterline. Ea spune că Rowe datora sume mici unor zeci de oameni, inclusiv șoferilor de taxi și agenției de ziare locale, după ce i-a păcălit pe toți făcându-i să creadă că are cancer în stadiu terminal.

„Ea merită să fie lăsată din nou”, spune 53. - Denise de ani. „Este o femeie inteligentă, manipulatoare. Nu am mai întâlnit pe nimeni ca ea până acum și sper să nu mai întâlnesc pe nimeni ca ea. Nu pot să cred că este la înălțimea vechilor ei trucuri.”

Într-adevăr, au trecut doar cinci ani de când Rowe, „excepțional de viclean”, a fost condamnat pentru că a fraudat 12 victime din 61.000 de lire sterline într-o serie de escrocherii care a avut loc în Berkshire și Gloucestershire. Niciuna dintre victimele ei nu a fost niciodată răsplătită sau compensată pentru pierderile suferite.

Prezentandu-se drept o moștenitoare italiană, care va moșteni o avere de 30 de milioane de lire sterline, jumătate din banii furați de ea în acea perioadă au fost păcăliți dintr-un dezvoltator imobiliar pe care l-a contactat prin intermediul site-ului „Sugar Daddies”; restul de la oameni cu care s-a împrietenit sau i-a impresionat folosind o persoană falsă.

Ea a vizat chiar și părinții unuia dintre prietenii de școală ai fiului ei. Când victimele ei au devenit bănuitoare, ea le-a spus că are cancer în stadiu terminal, reușind chiar să fie internată la spital pentru a le face să creadă minciunile ei.

Judecătorul care a judecat-o la Gloucester Crown Court în 2016 a descris-o ca fiind „rău și nesimțit”; „un mincinos practicat și desăvârșit” și un „falsificator priceput”. În mod semnificativ, el a remarcat lipsa ei de remușcări.

Consternarea judecătorului a fost justificată deoarece, după ce a fost eliberată din închisoarea pentru femei Eastwood Park din Gloucestershire, la puțin peste jumătatea pedepsei ei de cinci ani în 2019, o nepocăită Rowe a susținut de unde ea a plecat; mutându-se la Chester și dând o nouă viață identității ei false de italiană bogată adoptând numele Mia Bella Cavalli.

Prezentandu-se ca manager de evenimente internationale cu bijutierul de lux Cartier, de data aceasta a vizat un antreprenor pensionar in varsta de 83 de ani care i-a oferit 70.000 GBP cash si cadouri, inclusiv un ceas Rolex de 7.850 GBP si un nou. Mașina Ford Focus pentru fiul ei.

Prietenii pensionarului au alertat poliția, dar, în cele din urmă, Rowe a fost găsită vinovată de fraudă doar în legătură cu falsurile de plată Cartier pe care le folosea pentru a închiria un apartament de 250.000 de lire sterline în orașul Chester. centru, unde sa stabilit după ce a ieșit din închisoare. Pensionarul, care nu poate fi numit din motive legale, sa mutat de atunci din zonă.

Și totuși, după cum poate dezvălui Mail-ul, aceste ultime crime sunt doar vârful unui aisberg mare și duplicitar, unul care ridică întrebări serioase despre cum naiba Rowe, care a folosit și numele fals Ryley Cruz, poate fi de încredere că nu va lovi din nou.

O fostă cunoștință mi-a spus că ea crede că viața frauduloasă a lui Rowe a devenit parte din ea. identitatea, că auto-reinventarea ei ca o femeie bine vorbită din crusta superioară, a început ca o modalitate de a scăpa de greoaiele vieții ei timpurii pe o proprietate a consiliului din Tottenham, nordul Londrei, unde a fost unul dintre cei șase frați născuți dintr-un mamă singură de care acum este înstrăinată.

Rowe avea 18 ani când a născut un fiu după o relație cu un șofer de stivuitor. În trecut, avocații ei s-au bazat pe „copilăria ei violentă, dificilă, nesusținută și lipsită de iubire” pentru a-și atenua crimele.

O sursă din familie a insistat, de asemenea, că aceasta este o minciună și că au fost „devastate” de comportamentul ei. Oricare ar fi adevărul, ea a plecat de la o vârstă fragedă. Unul dintre avocații ei a spus că „drogurile au jucat un rol în anii ei de adolescență și până la 20 de ani”.

În 2005, a fost prinsă încercând să introducă ilegal droguri de clasa A într-o închisoare și, un an mai târziu, a fost închisă. timp de trei ani la Ipswich Crown Court. Când a fost eliberată aproximativ 18 luni mai târziu, s-a mutat în Essex.

Ea a locuit acolo în 2008, când a convins o revistă să difuzeze un articol care descrie lupta ei cu cancerul mamar terminal și ovarian.

„M-am îndrăgostit... patru luni mai târziu am descoperit că eram pe moarte”, era titlul de deasupra poveștii fictive. Rowe, pe atunci în vârstă de 28 de ani, a pretins că este instructor de kickboxing și a povestit cum, între sesiunile de chimioterapie, l-a întâlnit pe „Jason”, iubirea vieții ei care, la o lună după întâlnire, mi-a cerut în căsătorie.

„La doar câteva săptămâni mai târziu, am L-am privit pe fața lui Jason șifonându-se cu neîncredere, în timp ce doctorul meu a explicat că cancerul s-a răspândit... Tot ce știam era că nu mai aveam mult timp și nu puteam petrece acest timp prețios fiind supărată.

Ea a spus că ea și Jason „a suflat cu mii” într-o călătorie la Vegas și ea și-a cumpărat o geantă Prada de 1.580 de lire sterline.

„A fost bizar de ambalare pentru ceea ce ar fi probabil ultima mea vacanță”, a țâșnit ea.

La o săptămână după apariția articolului, revista a publicat o continuare în care Tanya a susținut că „Jason” a înșelat-o cu o altă femeie. Ea a spus că faptul că avea cancer în stadiu terminal i-a dat încrederea necesară pentru a participa la un „casting deschis” susținut de Wonderbra la Londra în 2008; parte a unei campanii de marketing care vizează femeile „obișnuite” cu bust mai mare.

Imaginile a 8.000 de femei, unele dintre ele încărcate pe site-ul web Wonderbra, au fost folosite pentru a alcătui o imagine în stil mozaic a unui model care a fost tencuit pe un panou publicitar pe Tottenham Court Road din Londra. Wonderbra nu poate confirma dacă Rowe s-a numărat printre cei prezentați.

Dar luni mai târziu, ea a apărut ca o invitată celebritate alături de primarul orașului Dartford la un eveniment caritabil de cancer organizat la Birchwood Park Golf Center din Kent, unde a a fost prezentată drept „modelul Wonderbra Tanya Rowe, care are cancer”. În această perioadă, a luat parte la ședințe foto profesionale, sperând să-și găsească faima și avere. Dar după ce le-a spus oamenilor că mai are săptămâni de trăit, Rowe a trebuit să părăsească zona.

De data aceasta s-a mutat la Windsor în Berkshire, înscriindu-și fiul la un cuprinzător și reinventându-se ca Ryley Cruz; pentru unele victime era o moștenitoare italiană bogată; pentru alții un avocat de mare nivel; sau, în unele cazuri, un designer adus pentru a înfrumuseța restaurantul celebrului bucătar Heston Blumenthal, The Fat Duck, în satul Bray din apropiere.

Ea a falsificat documente și cecuri pentru a face să pară că avea un contul la banca Reginei, Coutts, folosind documentele false pentru a împrumuta bani și pentru a închiria proprietăți pentru care nu a plătit niciodată chirie.

Rowe și-a dezarmat victimele prefăcându-se că sunt bogate și le-a derutat cu aparenta ei generozitate, făcându-i să se simtă datori.

Pentru Tracey Kellett, un manager de companie din Berkshire, al cărui fiu a urmat aceeași școală ca și a lui Rowe, uverturile au venit ca niște buchete mari de flori obișnuite. Rowe a spus că au fost un cadou de mulțumire de la banca ei, dar că era alergică la ele.

Vorbind pentru The Mail după ce Rowe a fost închisă în 2016, Tracey și-a amintit cum Rowe s-a oferit să-și ia fiul în două. - săptămâna vacanță plătită, cu toate cheltuielile, cu propriul ei fiu, trimițându-i un itinerariu al călătoriei al unui agent de turism.

„Am spus că nu ne putem permite și ea a spus că va plăti și că are nevoie doar cheltuind bani”, și-a amintit doamna Kellett, care o cunoștea pe Rowe pe numele ei fals, Ryley Cruz. Când a sunat la agentul de turism, i s-a spus că nu a fost rezervată nicio călătorie.

„Când l-am întrebat pe Ryley despre asta, s-a amuzat și a spus că o va rezerva în ultimul moment”, și-a amintit Tracey.

Călătoria la New York a continuat, dar nu a fost nicio vizită și vizita a fost întreruptă, Rowe spunând că cancerul ei s-a răspândit.

Atunci Rowe a înțepat Kelletts pentru 8.000 de lire sterline, folosind un truc bine repetat. Pretinzând că proprietarii casei ei închiriate din Windsor doreau ca ea să plece cu un preaviz de doar o săptămână, Rowe a spus că nu poate elibera fonduri din contul de notificare la timp pentru a se muta în casa de 3 milioane de lire sterline pe care a găsit-o să închirieze în Bray. .

Soții Kellett i-au plătit depozitul și chiria pentru prima lună și, când i-au cerut banii înapoi, Rowe și-a folosit „cancerul” pentru a-i scăpa.

„În cele din urmă ne-am dat seama că” Am fost păcălit, spuse Tracey. „Treci printr-o astfel de furie, dar a fost o mincinoasă bună.”

Rowe a continuat din nou. În Gloucestershire, ea s-a împrietenit cu proprietara unui pub Denise Jeffreys-Jones, dându-se drept avocat și închiriind o cameră deasupra pubului, unde a ținut o perucă și o rochie profesionale expuse în timp ce afișa detaliile pentru o proprietate de 750.000 de lire sterline pe care a spus că o cumpăra.

„Era imens, cu o mulțime de dormitoare și o piscină. Părea încântată, deși vânzarea părea să dureze ceva timp, așa că a închiriat o casă lângă cârciumire', spune Denise.

De fapt, Rowe a plătit doar depozitul și chiria primei luni, exploatând un drept legal. lacună, ceea ce însemna că nu putea fi evacuată până la sfârșitul contractului de închiriere pentru a șasea lună.

În cele din urmă, celelalte victime ale lui Denise și Rowe au devenit suspicioase și au contactat Consiliul Baroului, care a spus că nu au auzit. din ea.

În 2015, Rowe s-a mutat la Cheltenham, unde alte victime au inclus dezvoltatorul imobiliar Steven Wood, care a pierdut aproximativ 30.000 de lire sterline și o chelneriță care i-a predat economiile de 5.000 de lire sterline.

Ea a folosit referințe și fișe de salariu falsificate pentru a închiria un apartament, plătind din nou doar depozitul și chiria primei luni.

Agent imobiliar George Tatham-Losh, care i-a închiriat apartamentul, își amintește: „Dacă m-a văzut în pe stradă, mi-ar oferi un zâmbet sinistru.'

În februarie 2016, el a mers la poliție, declanșând ancheta care a văzut-o pe Rowe închisă în 2016.

După contele ei În 2019, Rowe și-a folosit bonurile de plată Cartier false sub noul ei nume, Mia Cavalli, pentru a se muta la Chester, unde l-a întâlnit pe pensionarul bogat pe care l-a vizat la Caramel Cafe Ristorante din oraș în septembrie 2019.

Ea s-a oferit să-l ajute pe bărbatul în vârstă să caute o nouă proprietate. Curând însă, ea îi spusese că are cancer la sân și, după ce a susținut că nu fusese plătită de Cartier, se confruntă cu evacuarea din apartamentul ei.

Bărbatul s-a îndrăgostit de povestea ei și a început să-i spună. bani — în primul rând, 2.200 GBP pentru a plăti chiria, urmate de plăți mai mici, între 200 GBP și 400 GBP pe zi, pentru a acoperi cheltuielile.

În ianuarie 2020, el i-a înmânat încă 28.000 GBP. În instanță, omul de afaceri pensionat a spus că Rowe a pretins că este în proces de vânzare a unei case de 3,8 milioane de lire sterline în Windsor, bucătarul celebru Heston Blumenthal, despre care ea a susținut că este interesat să o cumpere.

Ea a insistat că banii și cadourile au fost date în mod voluntar ca parte a unei „relații sexuale cu tată de zahăr”, în timp ce pensionarul a negat că relația lor este fizică.

Juriul nu a putut ajunge la un verdict cu privire la sau nu. ea îl înșelase.

Rowe a primit o pedeapsă de 15 luni de închisoare, suspendată pentru 18 luni și i s-a ordonat să îndeplinească 20 de zile de „cerințe de activitate de reabilitare”. Cei suficient de nefericiți să s-au încrucișat cu ea sunt sceptici că se va schimba, în mare parte așa cum au auzit înainte.

În 2016, avocatul lui Rowe a spus judecătorului de la Gloucester Crown Court că „ea a recunoscut jocul s-a terminat și că nu mai pot continua scufundarea și scufundarea”. Și totuși, la câteva luni de la ieșirea din închisoare, a fost la înălțimea vechilor ei trucuri.

După cinci ani, apariția lui Rowe pe linkul video de la instanță a fost departe de femeia plină de farmec care a preluat atât de multe înfățișări și luate în atât de multe în ultimii 15 ani.

Fără aproape deloc machiată, expresia de pe chipul ei era una de smerenie și remușcări. Numai timpul va spune dacă a fost doar un alt act.


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

_ Peter Doocy de la Fox News dezvăluie �ntrebarea pe care i-a adresat-o lui Biden, care i-a sugerat �Este un nenorocit prost� răspuns la microfonul fierbinte [VIDEO]

_ EXCLUSIV | Dr. Peter McCullough îndeamnă să se opune „vaccinurilor genetice” care determină organismul să producă proteine ​​în vârf în creier, plămâni, inimă, măduvă osoasă și organe de reproducere.

_ Omul înarmat care l-a executat pe un polițist începător din NYPD moare din cauza rănilor sale în timp ce mama lui își cere scuze familiei victimei

_ Jamie Oliver a alcătuit prima carte de bucate din rețete scrise pe „spatele pachetelor de copac și a covorașelor de bere”

_ Guy Sebastian dezvăluie că copiii lui l-au prins în flagrant cu soția Jules

_ Watford se pregătește să-l numească pe Roy Hodgson ca noul lor manager

_ Romee Strijd poartă un bikini uimitor bleumarin în timp ce se încălzește într-o cadă cu hidromasaj din Elveția

_ Cluburile din Premier League se confruntă cu perspectiva unei adunări de meciuri după pauza de iarnă

_ Biden ordonă ca 8.500 de soldați americani să se pregătească să se desfășoare în Europa de Est pentru a evita Rusia

_ EDEN CONFIDENTIAL: Moștenitoarea porno de 329 de milioane de lire sterline care se confruntă cu killjoys din cauza clubului de băutură

_ HENRY DEEDES: Cu o noua coafura eleganta, Grant Shapps are ochii pe cea mai buna slujba?

_ Carole Baskin răspunde la primul trailer pentru Joe vs. Carole

_ Tottenham: Daniel Levy TREBUIE să cheltuiască bani luna aceasta pentru a-l face fericit pe Antonio Conte

_ Moment amuzant, bebelușul se oprește din plâns în mijlocul crizelor după ce mama spune că se duc la Bunnings

_ Ryan Reynolds și Blake Lively își închid brațele în timp ce se plimbă prin New York în paltoane asortate bleumarin

_ Sfaturile spitalului pentru proaspete mămici din anii 60 reapar

_ Huckster Michael Avenatti a mers astăzi �n instanță cu Stormy Daniels, care susține că i-a furat 300.000 de dolari

_ Patrick Bamford spune că „nimic nu ar trebui să se schimbe” dacă un jucător devine homosexual

_ Pip Edwards își arată abdomenul cu tabla de spălat într-un top crop albastru și jambiere în timp ce face Pilates

_ Adele și-a anulat rezidența în Las Vegas la cea de-a 11-a oră, după o discuție furioasă cu scenografii

_ Cele 10 trucuri simple, fără efort, pentru a rămâne mai sănătos... pentru mai mult timp!

_ Poliția din Capitoliu a lui Pelosi adună �informații� asupra angajaților și cetățenilor de pe deal care se �nt�lnesc cu parlamentarii

_ Fostul șef pentru Brexit, Lord Frost, îl îndeamnă pe Boris Johnson să renunțe la creșterea planificată a asigurărilor naționale

_ Evan Rachel Wood dezvăluie abuzul, violul și antisemitismul lui Marilyn Manson în documentarul Phoenix Rising

_ Dua Lipa afișează o expoziție în picioare într-un ansamblu complet negru în timp ce se îndreaptă spre cină în New York City

_ Jocurile Olimpice de iarnă: patinătoarea de viteză Ellia Smeding este confirmată ca al 50-lea membru al echipei GB la Beijing

_ AFCON: Fanii laudă performanța portarului înlocuitor al Comorelor, Chaker Alhadhur

_ Atacantul Manchester United, Anthony Martial, aproape de a fi împrumutat la Sevilla, după ce a acceptat reducerea salariilor

_ EDEN CONFIDENTIAL: Moștenitoarea porno de 329 de milioane de lire sterline care se confruntă cu killjoys din cauza clubului de băutură

_ AFL 2022: soția lui Buddy Franklin, Jesinta, boicotează Ziua Australiei, strigând „genocid”

_ Trailerul Murderville îl găsește pe Will Arnett în echipă cu celebrități pentru a rezolva crime săptămânale

_ Cum poți trăi în uimitoarea „One Euro House” din Sicilia, fără închiriere totală timp de un an

_ Chris Sutton și Martin Keown își spun părerea despre sezonul din Premier League de până acum

_ Peng Shuai: Martina Navratilova îi critică pe organizatorii Australian Open drept „lași”

_ Amanda Holden împărtășește o fotografie rară a fiicei Hollie asemănătoare pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare

_ „Octomom” Nadya Suleman se îndreaptă spre parc cu copiii ei într-o ținută bizară din cap până în picioare

_ „Ce prost fiu de cățea”: Biden îl atacă pe Peter Doocy de la Fox News pentru că a strigat întrebarea despre inflație

_ Logodnica lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, s-a luptat cu stilul de viață generos al fotbalistului

_ �Neconstituțional� � Judecătorul de la Curtea Supremă de Stat din NY respinge mandatul masca al guvernatorului Hochul, �Nici o autoritate de a adopta mandat fără legislatura de stat�

_ Demi Lovato îmbracă un tricou Mötley Crüe și se leagănă într-o fotografie de întoarcere: „15 și nu a fost o fază”

_ Grecia şi Turcia au fost lovite de furtuna Elpida. Drumuri, şcoli şi aeroporturi închise. Atena sub zăpadă

_ Kanye West le trimite un avertisment familiei Kardashian cu privire la copiii săi... în timp ce drama divorțului continuă

_ NRL WAG Tahlia Giumelli dezvăluie că își vinde rochia de găină de designer pentru 300 de dolari

_ Rio Ferdinand prezice că Newcastle Utd va rămâne în Premier League

_ Candice Warner își arată silueta ruptă într-un bikini negru în timp ce sare în piscină

_ Proteinele vegetale care te ajută să arzi grăsimile

_ Nadia Bartel împărtășește un citat criptic despre „lucrurile nu merg” la doi ani după despărțirea de Jimmy

_ Claire Foy arată de nerecunoscut în timp ce iese la spectacolul Dior, plin de vedete, din Săptămâna modei de la Paris

_ Georgia Steel din Love Island își acoperă modestia doar cu o pereche de nuci de cocos

_ Șase Națiuni: Jonny May și Courtney Lawes se adaugă la durerea de cap accidentată a lui Eddie Jones

_ Anna Vakili din Insula Iubirii captează atenția în timp ce iese la cină cu sora ei Mandi

_ Boris Johnson a avut o petrecere de aniversare în Downing Street: Carrie a găzduit o petrecere în camera de stat

George Simion: AUR intră cu siguranță în turul 2 al alegerilor prezidențiale

_ Piesa lui Adele Easy On Me rămâne pe locul 1 în topul Billboard Hot 100 timp de 10 săptămâni

_ West Ham îl poate semna doar pe fundașul Marsilia, Duje Caleta-Car, cu un contract permanent luna aceasta

_ Newcastle caută să-l numească pe nepotul lui Eddie Howe, Andy, într-o poziție de conducere de recrutare

_ Kanye West se gemeni cu iubita Julia Fox la spectacolul Schiaparelli din timpul Săptămânii Modei de la Paris

_ Cardi B a acordat 1,25 milioane de dolari în proces pentru calomnie împotriva bloggerii Latasha K

_ AFL 2022: soția lui Buddy Franklin, Jesinta, boicotează Ziua Australiei, strigând „genocid”

_ CHRISTOPHER HART: De ce le este atât de rușine custodelor culturii noastre?


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25

Nr. de articole la aceasta sectiune: 1483, afisate in 25 pagini.ieri 00:51