23:59
Comentarii Adauga Comentariu

Ce se-ntâmplă cu România? Pentru că mai mulți cititori s-au arătat CONFUZI pe bună dreptate legat de ceea ce se-ntamplă în acest moment în România iată care este înțelegerea pe care o avem asupra situației actuale

Foto: Ce se-ntâmplă cu România?1. Cine este George Soros și cum influențează el Politica din România.

George Soros (György Schwartz, n. 12 august 1930, Budapesta, Ungaria) este un om de afaceri miliardar american originar din Ungaria.

S-a născut la Budapesta ca György Soros în familia scriitorului evreu în limba esperanto Tivadar Soros și în copilărie a supraviețuit Holocaustului evreilor din Ungaria. În octombrie 2009, averea sa, estimată de revista Forbes, valora aproape opt miliarde de euro.

Soros a fost și continuă să fie proprietarul unor fonduri mutuale, între care celebrul Quantum Group of Funds. Fondurile sunt grupate în holdingul Soros Fund Management, al cărui președinte este George Soros. În iunie 2009, valorile deținute de Soros Fund Management erau estimate la 4,2 miliarde de dolari

Soros a devenit celebru după ce, în anul 1992, a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline. Ulterior, autoritățile britanice au fost nevoite să scoată lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene.

Ce urmărește politica dusă de Soros și de ONG-urile lui

În 1993, Soros a înființat Fundația pentru o Societate Deschisă, numită și Fundația Soros, ONG-ul mamă de unde finanțează o vastă rețea de ONG-uri din întreaga lume.

George Soros trăiește actualmente în SUA unde o susține pe Hillary Clinton la Președinția Americii.

El are o rețea MONDIALĂ de ONG-uri pe care le finanțează, inclusiv în Romania.

El e doar vârful vizibil al unei organizații progresiste care se numește Democracy Alliance.

ONG-urile lui Soros sunt echivalentul detașamentelor muncitoreşti şi ale celulelor de partid comuniste prin care se pune presiune stradală sau mediatică pentru obținerea unor scopuri politice.

Totodată ele reprezintă pepiniera din care vor fi recrutați noii activiști şi ideologi politici de mâine - vezi la noi cazul lui Nicuşor Dan şi al Alinei Mungiu Pippidi.

Ideologia pe care o aplică grupările lui Soros e ideologia "Progresistă", după cum o denumesc ei înșiși. Ea nu e altceva decât un neomarxism 2.0, un neomarxism mult mai agresiv din punct de vedere cultural.

Printre direcțiile principale de acțiune se numără

1. Regionalizarea, federalizarea și dizolvarea statelor naționale în structuri federative mondialiste

2. Favorizarea unui amestec etnic forțat pentru disoluția mai rapidă a statelor naționale. Încurajarea în acest scop a unei imigrații masive și deseori ilegale în statele europene.

3. Accentuarea rolului statului în instrucția copiilor, prin îndoctrinarea copiilor cu conceptele noii ordini mondiale progresiste, îndoctrinare care să aibe loc de la cele mai fragede vârste. Impunerea unui rol major al statului în educarea copiilor în detrimentul rolului familiei - văzută ca păstrătoarea vechilor tradiții ce trebuie eliminate. Penalizarea familiilor care se opun îndoctrinării progresiste ale copiilor. Luarea copiilor de la familiile care se vor opune Educației Progresiste (a se vedea cazul Barnevernet în Norvegia). Introducerea de materii şcolare strict ideologice. Monitorizarea accentuată a familiilor şi a copiilor de către stat. Obligativitatea grădiniței şi a clasei zero.

4. Disoluția familiei tradiționale - văzută ca păstrătoarea vechilor tradiții. Familia tradițională trebuie eliminată și trebuie să dispară. Impunerea ca alternative la familia tradițională a diferitelor forme de coabitare între indivizi. De aceea se urmărește introducerea educației sexuale în școli de la cele mai fragede vârste ca instrument ideologic dedicat formelor alternative de conviețuire opuse familiei tradiționale.

5. Eliminarea religiei și a credințelor milenare din societate. Religia și credințele sunt văzute ca principalele sisteme care introduc un set de valori morale complet opuse celor progresiste. Statul progresist este un stat care luptă împotrivă religiei la fel ca și statul bolşevic. Religia e văzută ca și "opiul popoarelor". Din acest motiv Religia, Biserica și Credincioșii sunt atacați permanent și diabolizați. Din același motiv se urmărește eliminarea orelor de religie din școală.

6. Folosirea "Ecologiei" ca mijloc de luptă politic și economic. "Încălzirea globală" urmărește eliminarea industriei pe cărbune care e foarte ieftină, care nu necesită tehnologii avansate și care e la îndemâna statelor sărace, cu energia "verde" aflată în mâinile celor care sponsorizează mișcare progresistă. Se urmărește ca statele lumii să devină dependente doar de "energia verde" prin interzicerea tuturor celorlalte industrii energetice, industrii care majoritatea nu se află în mâinile progreșiștilor.

7. Eliminarea diferențelor identitare între diferite populații ce trăiesc în aceeași țară. Uniformizarea etnică și culturală prin încercarea de ștergere și uitare a patrimoniului milenar pe care fiecare grup și popor îl posedă. Mijloace: minimizarea predării Istoriei, a Tradițiilor Culturale, a Folclorului, Eliminarea cultului eroilor și a cultului strămoșilor, trecerea pe plan secund a studiului Limbii Materne a majoritarilor - în special eliminarea culturii literare și lingvistice vechi. Toate acestea sunt un pas decisiv pentru destrămarea statelor naționale.

8. Opunerea în permanență a minorităților contra majoritarilor și acuzarea majoritarilor de intoleranță la adresa minorităților indiferent de natura minoritarilor: etnică, sexuală, socială, religioasă. Scopul declarativ este "lipsa de drepturi ale minoritățile" - de multe ori o lipsă reală. Exarcerbarea acestor contradicții induce o permanentă stare de învrăjbire în societate. Scopul ascuns este: slăbirea și destrămarea majorității care se urmărește a fi spartă în diferite segmente minoritare, segmente identificate și întreținute pe diferite criterii selective pentru a induce în societate învrăjbirea diverselor segmente contra Statului Național. Scopul final: destrămarea statelor naționale.

9. Legalizarea drogurilor - ca mijloc de izolare și de zdrobire a voinței individului în societate

10. Un control puternic al statului împotriva individului prin impunerea a tot felul de obligativități: vaccinări obligatorii, asigurări obligatorii, asigurări de sănătate obligatorii, documente biometrice obligatorii, control asupra publicațiilor care la noi a început prin fabricarea de liste negre cu publicații , liste făcute de publicații şi activiști progresişti, etcetera...

11. Diabolizarea permanentă a celor care nu sunt de acord cu agenda progresistă prezentată anterior pe principiul bolșevic "cine nu e cu noi e împotriva noastră". Aceştia sunt făcuți "naționalişti, extremiști, xenofobi, intoleranți" din te miri ce, în scopul de a îndepărta rapid publicul larg de la cele spuse de ei.

Cazurile reale de antisemitism şi xenofobie sunt din nefericire înecate într-o mare de atacuri şi diversiuni progresiste atacuri şi manipulări care au demonetizat din păcate aceste cuvinte. Cel mai recent exemplu este Isteria Progresistă anti Marian Munteanu din aceste zile, isterie şi diversiune care a folosit la nesfârşit la adresa lui înjurături ca "fascist, legionar, xenofob, antisemit" cu o probațiune mai mult decât şubredă.

Ideologia progresistă e foarte apropiată şi chiar îşi trage seva din ideologia internațională marxist-leninistă implementată de grupările cominterniste în secolul XX.

A nu se confunda cu ideologia comunist națională a lui Nicolae Ceauşescu, care deși marxist la origine, odată ajuns la putere a implementat o ideologie comunist-națională chiar comunist-naționalistă după unii.

Scopul final al lui Soros si a celor din spatele lui este crearea unei noi ordini mondiale in care statele nationale sa dispara in niste structuri federative mondialiste.

Din această perspectivă grupările lui Soroş sunt o parte din scenariul implementării unei noi Ordini Mondiale ordine care se urmărește a fi un fel de neobolşevism 2.0.

În spatele acestei viziuni se află oamenii din puternicul grup Bilderberg.

Care este programul politic al lui SOROS, si al oamenilor din jurul sau organizati in Democracy Alliance, program pe care SOROS il propaga prin ONG-urilor sale dar si prin oameni bine infipti in institutiile publice din diverse state2. Numirea Guvernului Cioloș și influența lui Soroș, a ONG-urile sale, precum și a Grupului Bilderberg asupra numirii și asupra politicilor sale.

În ceea ce privește Guvernul Cioloș-Soros acesta nu a fost unul impus de PNL ci de președintele Iohannis probabil sfătuit din unele surse interne și externe....

DACIAN CIOLOS, primul-ministru pregatit de Iohannis, este membru în "Friends of Europe" un important Think Tank (ONG) de la Bruxelles sustinut de GEORGE SOROS. Presedintele "Friends of Europe" este Étienne Davignon, personaj important din Grupul Bilderberg.

Amanunte despre numirea sa și despre Friends of Europe puteți citi aici.

Ciolos a fost si Comisar European pe Agricultură si consilierul lui Juncker, actualul președinte al Comisiei Europene. Prin urmare Ciolos are relatii internationale mult mai importante decât Iohannis.

Nu PNL-ul a numit guvernul Cioloş ci Iohannis în înțelegere cu Cioloş şi cu ONG-urile. PNL-ul doar a acceptat Guvernul Cioloș, așa cum l-a acceptat si PSD-ul. Cele două partide au devenit o masă amorfă care nu are curajul de a se opune în mod real vreunei măsuri luate de guvern.

Una dintre explicațiile acestei stări amorfe este că mulți dintre liderii și parlamentarii partidelor au Dosare la DNA.

În Guvern există mulți miniștri și secretari de stat (nu toți) care provin și au avut legătură cu rețeaua ONG-urilor lui Soros. Alți miniștri provin din multinaționalele unde au lucrat anterior.

Din acest motiv Guvernul Cioloș e foarte obedient instituțiilor internaționale FMI, Banca Mondială precum și structurilor de putere de la Bruxelles.

Amănunte găsiți în unele articole de aici, mai ales în cele mai vechi

3. Ciudata numire de către PNL a lui Marian Munteanu ca și candidat la Primăria Capitalei

În ceea ce privește PNL-ul, prin numirea lui Marian Munteanu am aflat că PNL-ul nu este deloc un partid MONOLIT.

Așa cum puteți vedea deși o ramură din PNL e cea care l-a numit pe Marian Munteanu, există în prezent numeroase voci din PNL care urlă împotriva numirii lui Marian Munteanu ca și candidat la București (Săftoiu, Quintus, Paleologu etc..).4. Cine din PNL, l-a susținut și l-a numit pe Marian Munteanu?

Alegerea lui Marian Munteanu nu a fost un scenariu Predestinat. PNL a ezitat între mai multe candidaturi.

Ramura Atanasiu - Dudu Ionescu susținuți probabil de Helvig secondat de Rareș Bogdan și Cosmin Gușă sunt cei care l-au propus pe Marian Munteanu candidat la Primărie atât la PNL cât şi la Cotroceni

Ideea numirii lui Marian Munteanu se pare că i-a aparținut consilierului de stat a lui Iohannis, fostul țărănist Constantin Dudu Ionescu.

Dudu Ionescu e în cărți să devină Şeful Administrației Prezidențiale.

Susținerea primită de Marian Munteanu din partea Realității TV, mai exact din partea lui Rareş Bogdan şi a lui Cosmin Guşă indică o altă ramură, cel puțin mediatică care l-a susținut pe Marian Munteanu.

Legătura dintre cele două ramuri e următoarea:

Dudu Ionescu este consilier prezidențial de stat al președintelui Klaus Iohannis, pe probleme de securitate națională.

Dudu Ionescu este în relații foarte bune cu liderul PNL, Teodor Atanasiu.

Dudu Ionescu este naşul actualului șef al SRI, Eduard Hellvig.

Şeful SRI, Eduard Hellvig se află în relații de prietenie foarte bune cu Cosmin Guşă şi cu Rareş Bogdan, ambii de la Realitatea TV.

Reintrarea lui Marian Munteanu în viața publică a avut loc, întâmplător sau nu, la Realitatea TV.

În afara unei părți din PNL, mai există două grupări MAJORE care urlă isteric împotriva candidaturii lui Marian Munteanu.Care e ideologia susținută de Marian Munteanu

Cităm din platforma organizației "Alianța Noastră" - platformă inițiată de Marian Munteanu

"Respectarea deplină a drepturilor civile și politice ale cetățenilor României, în primul rând a dreptului de a participa în mod liber, neîngrădit și în deplină cunoștință de cauză la adoptarea deciziilor politice de interes major; promovarea, în acest sens, a unor mecanisme și instituții ale democrației directe;

 Restaurarea drepturilor patrimoniale ale cetățenilor români cu privire la teritoriul național; oprirea înstrăinării proprietăților agricole, a resurselor solului și subsolului, recuperarea celor înstrăinate abuziv sau ilegal; oprirea oricăror intervenții care pun în pericol climatul, apa, resursele naturale și, în general, mediul înconjurător;

 Susținerea muncii și a inițiativei românești, printr-un parteneriat puternic între stat și mediul economic; reducerea decalajelor economice față de Uniunea Europeană, care nu se poate realiza decât prin susținerea capitalului românesc, singurul cu adevărat interesat să pună în centrul oricăror strategii de dezvoltare spațiul național;

 Apărarea și susținerea activă a drepturilor identitare naționale, a instituțiilor și valorilor fondatoare ale civilizației românești, tradiționale și moderne – familia, satul, școala, biserica, armata, credința creștină, limba română, reperele spirituale, culturale și istorice; descurajarea oricăror acțiuni xenofobe sau antiromânești și blocarea oricăror tentative politico-administrative de a modifica, prin diferite forme de constrângere, actualul profil – etnic, cultural sau religios – al României".Care e ideologia susținută de cei din PNL și din jurul lor care l-au propus pe Marian Munteanu

Ideologia și obiectivele propuse de Marian Munteanu nu se suprapun cu ideologia și obiectivele celor care i-au propus candidatura.

Candidatura lui Marian Munteanu și beneficiile politice imediate pntru gruparea PNL care l-a propus

În primul rând gruparea din PNL care l-a propus pe Marian Munteanu a incercat o revigorare a PNL-ului prin atragerea unui electorat conservator și naționalist, fapt ce a provocat isteria grupărilor progresiste din PNL care deja vedeau partidul devenind o anexă a lui Nicușor Dan și a ONG-urilor lui Soros sub înaltul patronaj al lui Iohannis.

O parte din acest segment de electorat rămas fără o reprezentare politică importantă, risca în viziunea celor de la PNL să fie acaparată de Traian Băsescu, iar o alta să meargă spre Partide Naționaliste care nu mai sunt controlate de sistem.

Candidatura lui Marian Munteanu trebuie pusă în legatură cu conceptul de „Cultură strategică şi Societatea civilă” concept promovat de cei care l-au propus pe Marian Munteanu

În planul mult mai profund politic, se-ncearca fidelizarea electoratului conservator si chiar a celui naționalist, după modelul conservator polonez, în jurul unei "platforme strategice atlantiste".

Putem afla câte ceva despre această ideologie promovată de Departamentul Securităţii Naţionale al Administraţiei Prezidenţiale, din discuțiile avute la masa rotundă organizată nu demult numită „Cultura strategică şi societatea civilă”.

Temele de discuţie anunţate de organizatori au fost legate de mobilizarea societăţii civile din România pentru a accepta o apropiere a vieţii academice și civice româneşti de problematica "securității naționale în viziunea ei integrată cu structurile pro-atalntiste".

„Cum să facem pași către o coaliţie a societăţii civile pentru reforma sistemului de securitate; dezvoltarea culturii strategice în cadrul universităţilor civile; oportunităţi de cercetare şi colaborare”.

Spiritul în care s-a discutat a fost, după cum transpare chiar din prezentarea publicată pe websitul CADI, cel al instrumentalizării grosolane a istoriei românilor prin denunţarea „naţionalismului antiliberal îngust” care alimentează „tradiţia izolaţionistă de non-cooperare” a românilor cu marile imperii.

Un exemplu grăitor al acestui tip de de-culturare imperială a românilor ni-l oferă dezbaterea CADI menţionată mai sus, pe parcursul s-a ajuns la următorul consens:

„Constantin Dudu Ionescu, fost secretar de stat al Ministerului Apărării Naţionale:

Undeva în faţa casei bunicilor e o cruce ţinută la mare cinste, a unor stră-străbunici “eroi şi patrioţi” omorâţi de otomani.

Se spune că trebuiau să facă săpun pentru un convoi sau grup de turci care se întorceau în Istanbul, şi ei isteţi au pus pietre în mijlocul calupilor de săpun.

Ghinionul a fost că turcii au descoperit mai devreme frauda şi s-au întors din drum să-i scurteze de cap.

Faptul că acea cruce e ţinută la mare cinste e semnificativ pentru discuţia noastră despre cultura strategică.

Ne arată că există în România o tradiţie izolaţionistă de non-cooperare în care încălcarea unui contract e luată drept patriotism.

"Evident, povestea arată şi cât de eficientă e atitudinea respectivă pentru securitate

. .

În ce măsură cele două părți sunt conștiente de diferențele ideologice dintre ele și în ce măsură au agreat asupra unei ideologii programatice comune doar viitorul ne poate spune.

Cert este că alăturarea dintre Marian Munteanu și PNL a creat o puternică CONFUZIE IDEOLOGICĂ.

Progresiștii internaționaliști din PNL s-au simțit trădați și vor migra spre Nicușor Dan și noile partide ONG-iste. Cei mai în vârstă se vor reorienta spre Călin Popescu Tăriceanu.

Electoratul conservator și naționalist s-a simțit în parte parte trădat de asocierea lui Marian Munteanu cu PNL un partid considerat pe bună dreptate, alături de PSD şi de celelalte partide, unul PROFUND corupt

Totodată acest electorat asociază implicit PNL-ul de Klaus Iohannis, căci Klaus Iohannis a fost propulsat președinte de către PNL. Iar acest electorat îi percepe atât pe Klaus Iohannis cât și pe Cioloș ca fiind profund opuși intereselor naționale. Deciziile politice impuse de Klaus Iohannis și de guvernul Cioloș le dau dreptate.5. ONG-urile lui Soros și oamenii lor de influență se opun isteric numirii lui Marian Munteanu, deoarece ei îl susțin pe ONG-istul Nicușor Dan, în jurul căruia vor să-și construiască un Partid ONG-ist soroșist la scară națională

Rețeaua de ONG-uri ale lui Soros și oamenii din Presă, din Universități și din Politică asociați lor se compune din Pippidi, Macovei, Tapalaga, Pantazi, Prepliceanu, Moise Guran, Digi24, Remus Cernea, Costi Rogozanu, HotNews, Adevărul, RomaniaCurata, Cristian Preda, Grupul Pentru Dialog Social şi multe alte ong-uri din rețeaua de ONG-uri finanțate de SOROS unde Nicuşor Dan, Pippidi, Cristian Pârvulescu, Ciucu, Mircea Toma sunt personaje cheie. Vin apoi grupările de activiști neomarxiști foarte numeroși din Universitățile românești (Dumitru Cornel Vilcu de la UBB Cluj, multe cadre didactice de la Universitatea București și de la UNATC etc..), gruparea Uniți Salvăm din București cu Cladiu Crăciun un alt bursier Soros ca lider informal şi cu Alexandru Alexe ca agitator stradal etcetera. ..

La Bruxelles gruparea progresistă îi are ca europarlamentari pe federaliştii Mircea Diaconu şi Renate Weber cei care au şi semnat deja un manifest european care cere desființarea statelor din UE, deci inclusiv desființarea României şi crearea unei federații UE pe modelul Statelor Unite.

Cei doi federalişti sunt foarte bine primiți la Antena 3.

Vârful de lance al propagandei progresiste la televiziunile de ştiri a devenit Digi24 unde propaganda progresistă e condusă de tripleta Prepliceanu, Moise Guran şi Cristian Tudor Popescu, ultimul fiind vechiul ciomăgar ideologic al studenților din 1990 atunci când apăra vajnic în Adevărul crimele de la Mineriadă pentru care Iliescu şi Roman sunt judecați azi. Ei sunt secondați la radio de alți doi progresişti Cătălin Striblea şi Lucian Mândruță.

În presă vârfurile de lance progresiste sunt Hotnews cu familia Țimbolschi ca proprietari şi cu Pantazi şi Tapalagă pe post de propagandiști progresişti. Tapalagă e fost consilier al lui Macovei. Hotnews a fost numită de Cristoiu şi Divizia Presă a SRI, iar alții i-au acuzat că ling clanțele Ambasadelor.

Primul ziar progresist ca audiență este Adevărul, secondat de portalul Ziare.com, de Hotnews, Gândul şi de multe alte ziare mai mărunte. Dar Ideologia lor neomarxist-progresistă e susținută pe față doar în ziarul online CriticAtac.

Pe plan politic şi ideologic însă rețeaua de ONG-uri este condusă de Alina Mungiu Pippidi care deține ONG SAR (Societatea Academică Română - nici o legătură cu Academia Română doar un nume ales şmechereşte de Pippidi) prin care scoate şi publicația ONG-istă România Curată. La România Curată colaborează şi Nicuşor Dan cel care a fost ouat de întreaga rețea progresistă din România ca să devină primar în București şi de aici să creeze un partid ong-ist la nivel național.

Toți sunt foarte interesați sa căștige primăria Bucureștiului, ONG-istul Nicușor Dan sponsorizat și el, la propriul ONG "Salvați Bucureștiul", din banii lui Soros si ai Norvegienilor via fdsc.ro6. Massmedia și Propaganda Băsistă atât cât a mai rămas din ea se opune și ea isteric numirii lui Marian Munteanu

Massmedia și Propaganda Băsistă atât cât a mai rămas din ea se compune din Ion Cristoiu, B1 Tv, Evenimentul Zilei , Turcescu, parțial Nașul TV și desigur însuși Traian Băsescu

Cel mai penibil dintre ei, e Ion Cristoiu care în 2000 saluta revenirea lui Marian Munteanu şi aducea elogii persoanei lui Marian Munteanu pentru ca azi să înjure același episod şi aceeași persoană. Faptul a fost taxat de Marian Munteanu care i-a pus unul lângă altul ambele texte.7. Realitatea TV și Antena 3 l-au susținut până acum pe Marian Munteanu

Realitatea TV și Antena 3 sunt singurele televiziuni care l-au susținut până acum pe Marian Munteanu

Nu este sigur dacă și cum îl vor mai susține, după isteria cu "antisemitismul și legionarismul" declanșată împotriva lui Marian Munteanu de Rețeaua SOROS și de Rețeaua Băsescu și mai ales după DELIMITAREA lui Klaus Iohannis de Marian Munteanu

Există mari presiuni ca PNL-ul să-l retragă pe Marian Munteanu lucru ce i-ar avantaja avantaja atât pe Nicușor Dan cât și pe Traian Băsescu8. România TV o televiziune pro-Ghiță și pro-Ponta l-a atacat și ea virulent pe Marian Munteanu
9. Care este poziția Redacției Fluierul

Nu susținem nici un partid.

Toate au nenorocit țara.

Credem că Marian Munteanu este un om bine intenționat, pana la proba contrarie, iar acuzațiile ce i se aduc ni se par aberante, ținând cont și de cum a fost batut in trecut la mineriade cand a manifestat pentru democratie, ca dovada și isteria produsa acum împotriva lui.

Desigur că Marian Munteanu l-a cunoscut pe Petre Țuțea și pe alți deținuți politici din închisorile comuniste dintre care probabil mulți au fost și legionari.

Dar acuzele de "legionarism și antisemitism" care i se aduc ni se par Diversiuni exact așa cum au fost ele și în 1990 pe vremea lui Ion Iliescu. Tot ce a făcut Marian Munteanu, public în Piața Universității, a fost ceva PROFUND DEMOCRATIC.

Prin urmare, până la proba contrarie, credem în spiritul profund democratic al lui Marian Munteanu, spirit pe care l-a arătat în 1990 în Piața Universității.

Nu la fel de bine intenționați sunt cei din PNL - inclusiv cei care l-au propus pe Marian Munteanu. Nu susținem în nici un fel această ramură din PNL și din jurul ei pe care o considerăm chiar nocivă la fel cum considerăm întreg PNL-ul, PSD-ul, și celelate partide

Nimic nu e însă mai nociv decât ONG-urile lui Soros și ideologia lor dizolvantă pe care vor s-o impună statului român.

Faptul că Marian Munteanu s-a asociat cu o ramura din PNL ridica serioase semne de întrebare, dar pe de alta parte văzând isteria iscata împotriva lui de rețeaua ong-istă precum și isteria propagandei lui Băsescu, isterii care ambele vor sa-l elimine rapid din cursa - nu putem sa nu relatăm despre ele și sa nu demascam manipularea pe care acestea o fac..

Fiți siguri de un lucru: nu susținem pe nimeni, nici măcar pe Marian Munteanu, deși despre el avem o speranță ca ar putea face lucruri bune așa cum a încercat să facă și în 1990.

Sustinem lucrurile bune si corecte pentru cetățeni și-atat.

Ne putem insela in intelegerea pe care o avem asupra realitatii...care e cea pe care v-am descris-o mai sus, dar incercam sa punem cap la cap o multime de informatii pentru a le integra intr-o viziune coerenta

Vom urmări ce se-ntâmplă

Şi încă ceva. Până la proba contrarie vom refuza să credem orice referire la oportunismul lui Marian Munteanu. Piața Universității şi celelalte manifestări studențești din toată țara din 1990, au fost singurul lucru luminos din ultimii 26 de ani.

Refuzăm să credem că însuși creatorul ei ar vrea s-o ucidă intenționat.

Preferăm să fim înșelați în credința noastră, decât să ne omorâm noi înșiși visul, din îndoială.

Dacă Marian Munteanu va rămâne candidat, vom vota cu Marian Munteanu, dar nu şi cu PNL-ul.
Cum a fost bătut Marian Munteanu de cei care-l înjură azi și cum îl înjură tovarășii lor ideologici progresiști la fel ca atunciCititi neapărat și

MINERIADA din IUNIE 1990 - MINERIADA DIN IUNIE 2016 - Cum a fost linșat Marian Munteanu în Piata Universității de cei care îl făceau atunci "LEGIONAR", și cum e LINȘAT astăzi mediatic de aceeași indivizi și de urmașii lor ideologici - VIDEO


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Cutremur în România, la 6 kilometri adâncime. Magnitudinea înregistrată

Israelul își amenință adversarii. Ce a transmis premierul Naftali Bennett inamicilor statului

Cultura Dridu - sau cum au continuat să supraviețuiască și să se dezvolte românii la Nord de Dunăre după retragerea aureliană

Medicii nevaccinați sunt buni de plată. Testările periodice COVID-19 nu vor fi finanțate de Guvern

HOROSCOP 21 iunie. Soarele intră în Rac. Sentimentele ajung să le conducă pe zodii

Ion Cristoiu: Schimbările climatice au luat România prin surprindere

Bolojan admite că cine pierde la Congresul PNL, Orban sau Cîțu, riscă să piardă funcția deținută

Plaja Copacabana, acoperită de trandafiri roșii în amintirea victimelor pandemiei. "Unde am greșit?"

Afacere păguboasă pentru Ronaldo. Starul portughez se chinuie de câțiva ani să vândă apartamentul pe care îl deține în New York

Turcia își păstrează trofeul European Golden League la volei masculin

Un bărbat a fost găsit mort în puțul unui lift dintr-o clădire din Capitală

Avertizare METEO Cod galben în șapte județe din România, luni dimineață

Healthcare Trends VIDEO. Viața la Chirurgie Cardiovasculară. De ce statul scoate anual circa 3.000 de locuri la Rezidențiat dacă nu sunt locuri de muncă? Invitat: Mathe Zsombor, medic primar chirurg

Efectele avertizării meteo Cod galben. Porturile Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea și Midia au fost închise luni dimineață

De ce este periculos să faci baie când fulgeră? Sfaturile IGSU în cazul furtunilor de vară: Evităm dușurile și sălile de baie

Incendiu provocat de un aragaz deschis, lăsat nesupravegheat. Proprietarul apartamentului are arsuri pe 80% din corp

Solstițiul de vară 2021. Cea mai lungă zi din an marchează începutul verii astronomice. Semnificații și tradiții

Scandal pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Pasagerii se plâng de timpul mare de așteptare la punctele de testare COVID

SUA. MANIPULARE PROGRESISTĂ. Tucker Carlson: "Trupele sunt ținute în Capitală din rațiuni politice. Pentru a arăta că susținătorii lui Trump reprezintă "un pericol public"

Pericol de inundații în mai multe zone din România

Românii, prinși încă în cozi infernale în minivacanța de Rusalii FOTO

Un drum județean din Prahova s-a surpat din cauza ploilor

România se pregătește de caniculă. Prognoza METEO pentru următoarele două săptămâni

Coronavirus în România LIVE UPDATE 21 iunie. Noul bilanț COVID-19

Președintele american Joe Biden dorește o întrevedere cu omologul său afgan înainte de retragerea trupelor. Când va avea loc întâlnirea

Ce sărbătorim de Rusalii? Istoric, semnificație și tradiții

Daniel Dines, un exemplu pentru studenți. Fondatorul UiPath va fi Doctor Honoris Causa la Universitatea Babeș Bolyai

Automobilism: Podium pentru România la Campionatul European de Raliuri

Surya Namaskar în tradiția Yoga. Iulia Vântur s-a transformat în zeiță, de Ziua mondială a Soarelui GALERIE FOTO

Toyota Supra, mașina condusă de Paul Walker în filmul "Fast & Furious", s-a vândut pentru 550.000 de dolari

Clădire în flăcări, în județul Timiș. O persoană a murit, iar alte două s-au intoxicat cu fum

O carte pe zi: "Publicistica lui Ion Brad" de Mihai Cistelican

Mesaj călător în timp. Cum a ajuns un răvaș într-o sticlă aruncată în ocean în 2018 să unească doi adolescenți separați de Oceanul Atlantic?

Prognoză specială pentru București. Urmează ploi și caniculă

Continuă traficul cu deșeuri prin România. Mii de kilograme de mărfuri toxice pentru mediu, încărcate în TIR-uri, la intrarea în țară

Incendiu grav în Sânnicolau Mare, în județul Timiș. Un magazin de 500 metri pătrați a ars în totalitate

Alegerile regionale din Franța. Înfrângere zdrobitoare pentru partidul lui Macron

Restricții de circulație pe două drumuri naționale. 100 de metri de șosea surpată pe DN 11

Bulgaria a câștigat European Golden League la volei feminin

PREZENTUL FĂRĂ PERDEA Marius Oprea | Pensiile – de la minciunile ministrului Turcan, la minciunile privind asaltul "decrețeilor". Singurii "decreței" sînt generalii pensionați în floarea vîrstei

Lupta pentru viață, un succes pentru "cel mai prematur" bebeluș din lume. Copilul, născut la doar 5 luni de sarcină, a împlinit un an

Cum sa va construiti un Home Theater PC - HTPC - performant - la cel mai atractiv pret

Sânzienele sau Drăgaica, noapte magică și zi de sărbătoare. Obiceiuri și tradiții când "se deschid porțile cerului"

Marius Tucă Show, ora 19:00, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitatul de luni e Iosefin Florea, antreprenor, știutor de vinuri. Românești, mai ales

Incident filmat în traficul din București. În mijlocul străzii, doi tineri blochează o mașină și o distrug VIDEO

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

Vești bune pentru România. Spania a scos-o din categoria țărilor cu risc de infectare cu SARS-CoV-2. Care sunt condițiile de intrare

Cea mai sexy dansatoare amatoare. O tânără a înebunit internetul cu un DANS EROTIC VIDEO

STRĂINILOR NU LE PLAC PRODUSELE ROMÂNEȘTI. Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România şi Confederaţia Patronală CONCORDIA au cerut Parlamentului să respingă Legea nr. 321/2009 care obligă hipermarketurile să achiziţioneze 51% produse românești la raft

U BT Cluj Napoca este noua campioană națională la baschet masculin

Avocat: Refuzul angajatului de a lucra în regim de telemuncă nu poate fi sancționat

Nouă informare METEO. 5 zile de instabilitate atmosferică și disconfort termic pentru toată țara

Evaluare Națională 2021. Tot ce trebuie să știe elevii de clasa a VIII-a, înaintea probelor scrise

Ce este de fapt Metoda Monte Carlo (Monte Carlo Tree Search - MCTS) de simulare şi de decizie, utilizată de inteligența artificială Alpha Zero de la Google care a devenit campion mondial la şah

OFF/ON THE RECORD. Andreea Ciucă, președintele Asociației Magistrațiilor din România: "Nu poți nega identitatea constituțională a statelor. Nu se poate anihila voința poporului din Constituție"

Italia a câștigat Grupa A la EURO 2020, cu 3 victorii din 3 posibile, învingând Țara Galilor cu 1-0

Hillary Clinton a avut IERI încă un "episod medical" la ceremonia de pe 11 septembrie 2016. INCIDENTUL E ȚINUT SECRET. Video-urile publicate de ZeroHedge o arată că nu se poate ține pe picioare şi e târâtă pe brațe de oamenii din serviciile secrete.

Texanii își văd facturile electrice că au ajuns până la 17.000 de dolari după furtuna de iarnă

Unde călătorim vara aceasta? Germania, Spania, Portugalia și Austria și-au deschis granițele. Ce condiții trebuie respectate

Cele mai SEXY ACTRIŢE PORNO ROŞCATE din toate timpurile. Pe câte dintre ele le-ai văzut în filme XXX FOTO


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27 Pag.28 Pag.29 Pag.30 Pag.31
Pag.32 Pag.33 Pag.34 Pag.35 Pag.36 Pag.37 Pag.38 Pag.39
Pag.40 Pag.41 Pag.42 Pag.43 Pag.44 Pag.45 Pag.46 Pag.47
Pag.48 Pag.49 Pag.50 Pag.51 Pag.52 Pag.53 Pag.54 Pag.55
Pag.56 Pag.57 Pag.58 Pag.59 Pag.60 Pag.61 Pag.62 Pag.63
Pag.64 Pag.65 Pag.66 Pag.67 Pag.68 Pag.69 Pag.70 Pag.71
Pag.72 Pag.73 Pag.74 Pag.75 Pag.76 Pag.77 Pag.78 Pag.79
Pag.80 Pag.81 Pag.82 Pag.83 Pag.84 Pag.85 Pag.86 Pag.87
Pag.88 Pag.89 Pag.90 Pag.91 Pag.92 Pag.93 Pag.94 Pag.95
Pag.96 Pag.97 Pag.98 Pag.99 Pag.100 Pag.101 Pag.102 Pag.103
Pag.104 Pag.105 Pag.106 Pag.107 Pag.108 Pag.109 Pag.110 Pag.111
Pag.112 Pag.113 Pag.114 Pag.115 Pag.116 Pag.117 Pag.118 Pag.119
Pag.120 Pag.121 Pag.122 Pag.123 Pag.124 Pag.125 Pag.126 Pag.127
Pag.128 Pag.129 Pag.130 Pag.131 Pag.132 Pag.133 Pag.134 Pag.135
Pag.136 Pag.137 Pag.138 Pag.139 Pag.140 Pag.141 Pag.142 Pag.143
Pag.144 Pag.145 Pag.146 Pag.147 Pag.148 Pag.149 Pag.150 Pag.151
Pag.152 Pag.153 Pag.154 Pag.155 Pag.156 Pag.157 Pag.158 Pag.159
Pag.160 Pag.161 Pag.162 Pag.163 Pag.164 Pag.165 Pag.166 Pag.167
Pag.168 Pag.169 Pag.170 Pag.171 Pag.172 Pag.173 Pag.174 Pag.175
Pag.176 Pag.177 Pag.178 Pag.179 Pag.180 Pag.181 Pag.182

Nr. de articole la aceasta sectiune: 10887, afisate in 182 pagini.