17:30
Comentarii Adauga Comentariu

_ Purtătorul de cuvânt cu un „non job” care a expus petrecerea de Crăciun No10

_ Purtătoarea de cuvânt cu un „non job” care a expus petrecerea de Crăciun nr.10

Allegra Stratton slip on-video aparent dezvăluind o Petrecerea de Crăciun numărul 10 este doar cel mai recent dezastru care s-a întâmplat pe purtătoarea de cuvânt, care a fost angajată pe fondul unei lupte pentru puterea de pe Downing Street, înainte de a fi lăsată pe margine luni mai târziu. 

Fostul secretar de presă al premierului, care lucrează acum pentru președintele COP26. Alok Sharma a fost responsabil pentru o serie de gafe - inclusiv le-a spus alegătorilor să susțină Partidul Verzilor și ar fi indus în eroare publicul cu privire la renovarea apartamentului nr. 10 al lui Boris și Carrie Johnson.  

Ea a demisionat astăzi după ce a fost surprins în filmări care râdea despre marcarea unei petreceri numărul 10 drept „întâlnire de afaceri” pentru a ascunde faptul că a încălcat legile Covid. 

Clipul, obținut de știrile ITV, îl arată pe Stratton, apoi pe Secretarul de presă al PM și Ed Oldfield, șeful departamentului digital al No10, repetă o sesiune de întrebări și răspunsuri în noua sală media a No9. A fost renovat la un cost de 2,6 milioane de lire sterline pentru a găzdui întâlniri zilnice de presă - o idee susținută de Dominic Cummings.  

În el, Oldfield pune o întrebare despre „o petrecere de Crăciun de pe Downing Street vineri”. noapte”, la care Stratton râde și răspunde: „M-am dus acasă”.

În comentariile emoționante adresate jurnaliștilor din apropierea casei ei din Londra în această după-amiază, doamna Stratton a spus: „Remarcile mele păreau să nu iau în considerare regulile, regulile. că oamenii făceau totul pentru a se supune. Asta nu a fost niciodată intenția mea. Voi regreta aceste remarci pentru tot restul zilelor mele.” 

Când întreabă dacă prim-ministrul ar fi de acord cu o astfel de petrecere, Stratton pare nesigur cum să răspundă și întreabă camera: „Care este răspunsul”. ?'

O a treia voce poate fi auzită spunând „nu a fost o petrecere, a fost brânză și vin”, înainte ca Stratton să adauge: „A fost o întâlnire de afaceri... această petrecere fictivă a fost o afacere întâlnire și nu a fost distanțat social.' 

Stratton, un fost Guardian și BBC jurnalist, descris ca „foarte bine conectat” și „parte din „ „Elitistă” mulțime din Islington”, a sfătuit-o pe cancelarul Rishi Sunak, unde i s-a atribuit sloganul „Eat Out to Help Out” și porecla „Dishy Rishi”.  

A Prietena lui Carrie Johnson, tânăra de 41 de ani a devenit secretarul de presă al lui Boris în octombrie anul trecut, când ideea era să țină zilnic conferințe de presă televizate în stilul Casei Albe. Dar planurile au fost abandonate șase luni mai târziu și ea a fost abandonată. de la slujba de 125.000 de lire sterline pe an și a primit un rol de consolare ca președinte COP26 purtătorul de cuvânt al lui Alok Sharma.

De atunci, ea a ridicat în mod regulat sprâncenele, îndemnând oamenii să se alăture Partidului Verzilor și sfătuind să nu clătiți farfuriile înainte de a le pune în mașina de spălat vase. Ea a fost chiar forțată să recunoască că a condus o mașină diesel, deoarece infrastructura nu era la locul lor pentru a trece la un vehicul electric – chiar dacă rolul ei era de a promova agenda ecologică a guvernului.

În februarie, absolventul Cambridge a fost forțat să nege rapoartele despre tulpini cu soția lui PM, Carrie, spunând: „Este complet mental. Nebun. O iubesc pe Carrie și aș face orice pentru ea. Când ieșim cu toții la o băutură, ea este cea mai bună distracție imaginabilă. Cu toții suntem un cuib de păsări cântătoare.” 

Stratton, care este căsătorită cu editorul politic Spectator James Forsyth, a lucrat ca corespondent politic pentru The Guardian până în 2012.

Foști colegi. a declarat pentru MailOnline că face parte dintr-un grup de „lucruri strălucitoare” alese cu atenție de editorul de atunci Alan Rusbridger. 

Grupul, care erau în principal femei tinere și includea și fosta Evening Standard Emily Sheffield, era cunoscută drept „babele Rusbridger”. 

Un fost coleg a spus: „Ea a fost incredibil de îndreptățit și a petrecut la fel de mult timp plângându-se de personalul ei de curățenie precum făcea jurnalism.” 

Un al doilea fost coleg și-a amintit în mod similar, descriind-o pe Stratton ca fiind „foarte bine conectată” și „parte din „” elitist'' Islington crowd'.

'Ea s-a alăturat The Guardian la o vârstă fragedă, dar chiar și atunci era deja bine conectată și se știa că are legături politice foarte bune', a spus sursa.

'Se vorbește că ea a fost numită personal de editorul de atunci, Alan Rusbridger și a făcut parte din acea mulțime din Islington - dintre care mulți au ajuns să fie extrem de puternici. Îmi amintesc că a ieșit la prânz cu el în primele săptămâni.” 

După ce a părăsit ziarul, ea a devenit redactor politic la Newsnight de la BBC2, înainte de a deveni consilier politic al Partidului Conservator.

Ea a fost directorul de comunicații strategice al lui Rishi Sunak din aprilie până în octombrie 2020, când a fost creditată pe scară largă pentru a ajuta la creșterea profilului public al cancelarului și la creșterea popularității acestuia în timpul crizei coronavirusului.

Stratton a apărut. cu sloganul „Eat out to Help Out” (schema guvernamentală de succes pentru a sprijini industria ospitalității lansată în august anul trecut) și porecla „Dishy Rishi”.

Succesul ei a atras curând atenția premierului, care Se pare că a fost iritat de sondajele care arătau că cancelarul său era cu ușurință cel mai popular politician conservator.

A abordat-o la o cină intimă în iulie 2020 la Chequers, spunându-i: „Allegra, vii să lucrezi pentru pe mine. Aștept cu nerăbdare”, înainte de a mormăi timid către domnul Sunak: „Sper că nu te deranjează pe Rishi?”

Nu numai că cancelarului i s-a supărat, ci și era furios. Nu bănuia că Stratton și Boris chiar discutaseră despre interesul ei pentru postul de secretar de presă din Downing Street pentru a prezenta briefing-uri zilnice televizate.

Mișcarea l-a lăsat pe cancelar simțindu-se profund trădat. Cancelarul fusese la Winchester cu soțul lui Stratton, James Forsyth, și a fost cel mai bun om la nunta lor. Cele două cupluri nu erau doar prieteni apropiați, ci și nași unul pentru copiii celuilalt.

„Allegra nu a menționat niciun cuvânt despre noul loc de muncă”, a spus o sursă de la Whitehall. — Rishi era livid. Credea că Boris se purtase rău. Cât despre Allegra, i-a deteriorat relația cu ea. Dar Boris a vrut ca o parte din „magia Rishi” să se îndepărteze [pe el]”.

Alăturarea ei în echipa premierului a provocat, de asemenea, o criză în Downing Street, care a dus la plecarea directorului de comunicații Lee Cain. .

S-a înțeles că ședințele zilnice de presă au fost creația lui Cain și Cummings - aliatul lui - care au făcut lobby pentru numirea corespondentului politic al BBC, Ellie Price, în timp ce Carrie și-a susținut prietena Stratton.

Când jobul a fost anunțat oficial mai târziu în acea vară, Stratton a aplicat. Ea a fost supusă procesului de interviu și audiție, împreună cu alți candidați. 

Potrivit surselor, însă, nu a fost considerată că și-a depășit rivalii. Într-o conferință de presă simulată, Stratton ar fi intrat într-o încurcătură cu privire la vaccinările propuse împotriva Covid-19. „Dacă conferința de presă ar fi fost reală și comentariile ei ar fi fost făcute publice, ar fi putut avea un impact negativ asupra unui program de vaccin”, a spus o sursă de la Whitehall.

Apoi, interviurile au fost testate pe focus grupuri de plutitoare. alegătorii, dintre care majoritatea au crezut că Stratton era prea „combativ și agresiv”.

Un document al serviciului public scurs sugerează că grupul de interviuri l-a susținut de fapt pe Price, care a fost văzut ca „calm, concis și autoritar atunci când necesar”, potrivit Sunday Times.

Cu toate acestea, Boris ar fi spus: „Uitați de proces. Îi dau slujba lui Allegra. Trebuie să fac asta pentru că, dacă nu o fac, Carrie se va descurca cu asta.

Cu Downing Street într-o pistă, Johnson a încercat să preia controlul și atât Cummings, cât și Cain au dispărut în succesiune rapidă. Rapoartele variază dacă au demisionat sau au fost împinși.

Stratton a devenit secretar de presă pentru 10 Downing Street în octombrie 2020 - obținând o victorie importantă, dar de scurtă durată.

După ce Marea Britanie a intrat în blocarea din nou în decembrie, briefing-urile TV au fost amânate, deși atât Boris, cât și Carrie erau încă plasați pe Stratton ca chip telegenic și mai blând al guvernului.

În ianuarie, Stratton a fost pusă în treabă într-o serie. a sesiunilor de antrenament cu James Slack, care fusese promovat la funcția de șef al comunicațiilor. În general, opus conceptului de briefing-uri în stil TV, Slack nu a fost impresionat și a început să facă lobby pe prim-ministru să renunțe la întreaga idee.

Se pare că premierul nu a avut nevoie de prea multă convingere. Având o poziție ridicată în sondaje și cu o lansare de succes a vaccinului, consilierii nu au văzut niciun motiv pentru care să nu reprezinte propriul guvern. De-a lungul a câteva săptămâni, Stratton a participat la teleconferințe cu mass-media, dar, potrivit unor participanți, de mai multe ori a sporit dificultățile Guvernului.

Într-un interviu pentru ziar, Jennifer Arcuri, antreprenoarea americană în tehnologie a dezvăluit Detalii noi amănunțite despre ceea ce ea a pretins că a fost o relație extraconjugală de patru ani cu Boris, când era primarul Londrei.

Când a fost întrebat despre rapoarte, în loc să treacă de la o parte, Stratton a insistat că: „Nu există caz pentru a răspunde. El [Boris] a acționat cu onestitate și integritate.' Comentariile au declanșat neîncredere și veselie – și au făcut titluri nedorite.

Într-un alt incident, când a fost contestată cu privire la rapoartele nefondate conform cărora a căzut în fața lui Carrie, în loc să oprească întrebarea, Stratton a răspuns: „O iubesc pe Carrie și ar face orice pentru ea. Când ieșim cu toții la o băutură, ea este cea mai bună distracție imaginabilă. Suntem cu toții un cuib de păsări cântătoare.” 

Acele comentarii bizare – chiar dacă ea a susținut că nu au fost înregistrate – au dat povestirii o nouă viață.

O finală. paie a fost răspunsul ei la Dame Louise Casey, o fostă consilieră guvernamentală în domeniul sărăciei, care i-a acuzat pe conservatori că sunt „partidul neplăcut” la rând în privința beneficiilor din timpul pandemiei.

Eticheta „petrecere urâtă” a fost folosită pentru prima dată. de Theresa May, acum aproape 20 de ani, la o conferință conservatoare. Este o etichetă pe care liderii conservatori succesivi au încercat să o scape și una de care Boris cu siguranță nu a vrut să fie reînviată.

Dar răspunsul doamnei Stratton i-a uimit pe mulți deputați conservatori, în special pe cei care au fost întotdeauna suspicioși cu privire la vechiul ei. prietenie cu fostul lider laburist Ed Miliband. „Nu există nicio posibilitate ca acest guvern sau acest partid să poată fi numit partidul urât”, a spus ea. Faptul că o personalitate de rang înalt din Downing Street a folosit chiar această expresie a dat controversei un nou impuls.

În aprilie 2021, ea a fost nou numită purtător de cuvânt al președintelui COP26, Alok Sharma. 

Acest lucru a fost considerat pe scară largă ca o retrogradare, având în vedere că rolul presupunea acoperirea doar a unui aspect al politicii guvernamentale, mai degrabă decât a fi fața publică a întregii sale agende. 

„Pierderea rolului Downing Street este primul eșec. în cariera ei', a spus la acea vreme un insider de la Westminster. „A luat-o foarte greu”. 

Rapoartele sugerează că nr. 10 a încercat mai întâi să rezolve „problema Allegra”, sugerând că ar putea fi „aranjat” ca ea să accepte o slujbă ca purtător de cuvânt al Prințului Charles. – o sugestie pe care Stratton a respins-o.

Cu toate acestea, prietenii ei aseară au spus că nu avea idee că slujba regală era o opțiune.

Săptămâni după noul rol la care a revenit trecutul bântuie-o, iar laburiștii cerând o anchetă cu privire la afirmațiile că ea „inducea în eroare cu bună știință” jurnaliștii cu privire la renovarea apartamentului nr. 10 al lui Boris și Carrie.

La briefing-uri pentru jurnaliști, Stratton insistase anterior că „fondurile Partidului Conservator sunt nefiind folosit pentru a plăti vreo renovare a proprietăţii Downing Street.'

Dar la câteva săptămâni după plecarea ei, un purtător de cuvânt nr. 10 a refuzat să respingă sugestiile că prim-ministrul ar fi primit un împrumut de la Partidul Conservator pentru a acoperi costurile inițiale ale renovării, înainte de a rambursa partidului.

p>

Un raport de supraveghere a dezvăluit mai târziu că Boris a comandat lucrarea fără a lua în considerare cine va plăti factura. 

Inițial, se așteptase ca un trust caritabil să finanțeze munca extinsă, dar când aceasta a căzut prin ea a fost lăsată în seama unui donator conservator și a sediului partidului să tușească. 

Dl Johnson a „achitat mai târziu însuși întreaga sumă [plătită de partid]”, se arată în raportul organului de pază – dar acest lucru încă însemna că banii membrilor conservatori au fost, în orice caz, timp de câteva luni, folosiți pentru a plăti pentru renovarea generoasă.

În noul ei rol cu ​​Alok Sharma, Stratton a oferit o serie de interviuri pentru a promova COP26 care a atras un șir de titluri negative. 

În iulie, Stratton a spus că britanicii ar putea ajuta la salvarea planetei aderând la Green Partidul – în ciuda faptului că îi slujește pe conservatori.

Ea a spus pentru The Independent: „Când oamenii îmi spun „Ce pot face?”, pot face multe lucruri.

„Pot alăturați-vă Greenpeace, se pot alătura Partidului Verzilor, se pot alătura Partidului Tory.”

Ea a adăugat: „Deci, există o mulțime de moduri în care se pot implica în politică, dar pentru acei oameni care nu s-ar face, cum începi să-ți schimbi viața într-un mod ușor de gestionat, realizabil, fezabil, mic?’ 

Stratton a ridicat și sprâncene, îndemnând oamenii să nu-și spele vasele înainte de a le pune în mașina de spălat vase, deși ea a insistat mai târziu aceste comentarii fuseseră scoase din context și ea nu sugerase niciodată că acesta era mai mult decât un „micro-pas” pentru a preveni o criză climatică.

Într-un alt interviu, Stratton a dezvăluit că nu avea intenția de a da și-a sporit vechiul Volkswagen Golf diesel „la mâna a treia”, pe care îl deține timp de opt ani, în favoarea unei mașini electrice.

Acest comentariu i-a susținut miturile potrivit cărora mașinile electrice au o mașină scurtă. autonomie.

Ea a spus: „Nu-mi place încă [o mașină electrică]”.

Criticii au spus că a alimentat „anxietatea de autonomie”, deoarece mașinile electrice pot merge de obicei. timp de 200 de mile fără reîncărcare.

Mergerea electrică este o parte cheie a strategiei guvernamentale în materie de climă. Nicio mașină nouă pe benzină și diesel nu va putea fi pusă în vânzare până în 2030.

În bucătăria ei din Islington, nordul Londrei, doamna Stratton atârnă un portret al lui Anthony Scaramucci, care a fost director de comunicații al lui Donald Trump timp de 11 ani. zile.

A fost mult timp gluma din familia ei despre dacă va ajunge la 12 zile ca secretar de presă. După cum s-a întâmplat, nici măcar nu a ajuns în prima zi să strălucească în fața camerelor de filmat în rolul special creat pentru ea. 

De James Tapsfield , Editor politic pentru MailOnline

No10 a apăsat astăzi butonul de panică, susținând că „Planul B” ar putea fi declanșat aproape imediat pe fondul temerilor tot mai mari cu privire la Tulpina Omicron.

Boris Johnson este pe punctul de a se înclina în fața alarmei de creștere cu privire la riscul de NHS fiind copleșit de introducerea de restricții mai dure, care ar putea include o comandă generală de a lucra de la acasă, acolo unde este posibil, mai multă purtare a măștilor și pașapoarte Covid. O reuniune a comitetului principal al Cabinetului „Covid O” este programată mai târziu pentru a semna detaliile. 

Dar mișcarea va declanșa acuzații că dl Johnson folosește o tactică „pisica moartă” - făcând un anunț mare demn de știre pentru a distrage atenția de la o altă criză. Au existat așteptări ca restricțiile să fie intensificate înainte de Crăciun, dar sursele minimizaseră perspectivele pe care le va avea săptămâna aceasta. 

În cadrul planului de iarnă stabilit în toamnă, Planul B ar include pașapoarte pentru vaccin, sfaturi de a lucra de acasă – mai degrabă decât un mandat – și măști obligatorii în interior. 

Face acoperirile au fost deja reimpuse magazinelor și transportului public săptămâna trecută, dar ar putea fi extinse la pub-uri, restaurante, cinematografe și alte facilități interioare, ca parte a planului. 

Există rapoarte că noua serie de măsuri va include, de asemenea, izolarea tuturor contactelor cu cazuri pozitive de Covid. 

Există o presiune tot mai mare asupra Guvernului pentru a înăspri restricțiile după ce numărul total de cazuri Omicron britanice a crescut ieri la 437, varianta foarte evoluată acum în fiecare țară din Regatul Unit și aproape în fiecare regiune a Angliei. 

Experții avertizează că mii de cazuri zboară sub radar, deoarece nu toate sam Plările sunt analizate pentru variante și se estimează că Omicron se dublează la fiecare două sau trei zile - mult mai repede decât atunci când Delta a explodat pe scenă.

'Profesor Lockdown' Neil Ferguson, un om de știință cheie al guvernului al cărui model a renunțat la numărul 10 la începutul închis în primăvara anului trecut, astăzi a recunoscut că ar putea fi un alt blocaj la nivel național pentru a aborda Omicron dacă amenință să copleșească NHS. 

Profesorul Ferguson a spus că măsurile ușoare precum WFH „nu l-ar opri, dar l-ar putea încetini” și ar putea cumpăra țării timp prețios, prelungind timpul de dublare la cinci sau șase zile.  „Nu pare să fie așa. multe, dar de fapt este potențial mult în ceea ce privește ceea ce ne permite să caracterizăm mai bine acest virus și să creștem imunitatea populației", a adăugat el. 

Omul de știință de la Imperial College London a spus că, deși Omicron era îngrijorător, încă nu este clar ce impact va avea asupra bolilor severe, spitalizărilor și deceselor. Primul studiu de laborator al supervariantei din Africa de Sud a constatat aseară că oamenii cărora li s-au administrat două doze de vaccin Pfizer produc de patruzeci de ori mai puțini anticorpi atunci când sunt expuși la Omicron.

Profesorul Ferguson a spus că descoperirea sugerează că Omicron va reduce eficacitatea vaccinurilor actuale asupra bolilor ușoare la jumătate, dar el a spus că acestea ar trebui să reziste în continuare împotriva bolilor severe. Dar experții spun pentru MailOnline că, chiar dacă noua tulpină este mai ușoară, dacă poate infecta semnificativ mai mulți oameni decât Delta, atunci va provoca creșteri mai mari ale internărilor în spital decât predecesorul său.

Apare după ce a apărut un videoclip bombă despre Asistenții nr. 10 glumesc despre petrecerea lor „ilegală” de Crăciun - cu Sajid Javid anulând interviurile în această dimineață, iar parlamentarii conservatori avertizând că domnul Johnson trebuie să fie curat la PMQ la ora prânzului. 

Secretarul pentru Sănătate a fost brutal prezidat gol de către radiodifuzorii, după ce s-au retras de la apariții în urma apariției imaginilor care o înfățișează pe fosta secretară de presă a premierului, Allegra Stratton, chicotind din cauza adunării de blocare de anul trecut.

În timp ce familiile îndoliate au etichetat dezvăluirile drept „glonț în piept”. , Scotland Yard urmează să cerceteze schimburile de la o repetiție pentru un briefing de presă, divulgat la ITV News.  

În vreme ce haosul amenința că va cuprinde guvernul astăzi:  

Procurorul general Suella Braverman a fost se ro intrând în clădire în această dimineață, deși nu este clar dacă vizita ei are legătură. 

A intrat și domnul Javid, ignorând întrebările despre motivul pentru care a renunțat la interviuri.

Deputații conservatori s-au întors împotriva premierului, cerându-i acestuia să ofere o „explicație” și chiar avertismente că inducerea în eroare a parlamentului cu privire la ceea ce sa întâmplat va fi o „chestiune de demisie”. Baroneasa Warsi, un fost ministru de Cabinet devenit critic, a spus că „fiecare ministru, parlamentar și angajat” din presupusul partid „trebuie să demisioneze acum”. 

O sursă guvernamentală a declarat pentru MailOnline că situația este „absolută”. glumă'. „Un prieten mi-a spus „arătați ca o grămadă de nenoroci”. A fost greu de argumentat.” 

BBC Breakfast a făcut pasul extraordinar de a-l preda pe dl Javid în această dimineață, iar ministrul vaccinurilor, Maggie Throup, s-a retras și ea din runda planificată de interviuri la televiziunea regională. La emisiunea Good Morning Britain de la ITV, gazda Susanna Reid a spus că guvernul „apăsa” pretinzând că nu este nevoie să răspundă la întrebări.  

Filmarea doamnei Stratton a fost filmată pe 22 decembrie trecut. an – la patru zile după presupusa petrecere „băută” și când Londra era sub nivelul strict 3 coronavirus borduri. Dezvăluirea vine după o săptămână de negare torturate de la nr. 10 că a existat o „petrecere” – chiar dacă zeci de angajați ar fi schimbat cadouri „secrete de Moș Crăciun” și au băut după miezul nopții la un eveniment despre care se spune că ar fi inclus jocuri de petrecere.

A venit în momentul în care guvernul elaborează noi planuri ca britanicii să lucreze de acasă și ca birourile să fie închise pentru a reduce creșterea Omicron numerele cazurilor variantei în perioada festivă - dar parlamentarii conservatori au recunoscut „indefensabilul „ și videoclipurile „catastrofale” ar putea însemna că publicul va rezista sau va ignora mai multe restricții din cauza lipsei de „autoritate morală” în nr. 10.

Unii membri din backbench chiar au sugerat că Boris Johnson ar putea fi forțat să demisioneze dacă nu el „își ridică mâinile” din cauza videoclipului, care pune sub semnul întrebării insistențele că toate regulile au fost respectate la acel moment.

Unul a spus despre conducerea domnului Johnson: „Sunt obosit din ea. El trebuie să plece. Mătura curată. Este nesustenabil'. Un altul a spus: „Confirmă suspiciunea mea cu privire la aroganța și ipocrizia pură a acelor măsuri de izolare.”

Fostul ministru Tracey Crouch, deputat pentru Chatham și Aylesford, a cerut scuze. 'Sunt fumos! Alegătorii mei au tot dreptul să fie supărați”, a spus ea pentru Kent Online.

„Amintirile lor despre cei dragi pierduți sunt traumatizate știind că au murit singuri, primul și ultimul Crăciun au trecut și mulți au petrecut ceea ce este de obicei o zi specială în sine.

„Nici măcar nu voi începe să justific sau să apăr o petrecere din Downing Street. Cu toții merităm o explicație completă și scuze și rapid. Conservatorul Sir Roger Gale a declarat astăzi că situația poartă „toate semnele distinctive ale unui alt moment „Castelul Barnard” - o referire la fostul consilier al primului ministru care conducea 260 de mile în condiții stricte de izolare anul trecut.

El a spus. : „Este ca ceva din The Thick Of It. Dacă l-ai scrie, oamenii nu ar crede.  Boris Johnson a fost întotdeauna propriul său om și și-a făcut propriile lucruri în felul său. Cred că are de făcut o anumită cantitate de explicații. Aceasta nu este o chestiune de râs. Vreau ca PM să vină la cutia de expediere și să spună că ori a fost o petrecere sau nu. Trebuie să existe o explicație până astăzi la prânz'.

Chiar și Ant și Dec au intervenit aseară, batjocorindu-și Boris Johnson la petrecerea de Crăciun de pe Downing Street din I’m a Celebrity 2021 și spunând: „Seara, prim-ministru... deocamdată”.  Poliția nu a lansat încă o anchetă penală - dar va analiza filmările înainte de a se lua o decizie.  Se înțelege că un ofițer superior care examinează chestiunea va analiza acum conținutul videoclipului în zilele următoare.

„Suntem la curent cu imaginile obținute de ITV News referitoare la presupusele încălcări ale Regulamentului de protecție a sănătății într-o clădire guvernamentală în decembrie 2020”, a declarat un purtător de cuvânt al Met. „Politica noastră este să nu investigăm în mod obișnuit încălcările retroactive ale reglementărilor Covid-19, totuși filmările vor face parte din considerentele noastre”.  

Programul Today de la BBC Radio 4 a spus că domnul Javid era programat. să apară în această dimineață, dar a fost anulată după ce a apărut filmul.

Prezentatorul Nick Robinson a spus: „Ne așteptam să vorbim cu secretarul pentru Sănătate Sajid Javid în această dimineață, dar ni s-a spus la doar câteva minute după apariția videoclipului. că nici un ministru nu ar fi disponibil să vorbească în cadrul programului astăzi. Dl. Javid a fost, de asemenea, programat la posturi precum BBC1, Sky News și Times Radio.

Clipul blestemat, care a fost scurs de ITV News, o arată pe doamna Stratton și asistenți glumând despre brânză și vin și sugerând „ficțiunea”. evenimentul „nu a fost distanțat social”. Domnișoara Stratton, care se află încă pe statul de plată nr. 10 și câștigă 125.000 de lire sterline pe an, făcea antrenament pentru briefing-uri media TV planificate, care ulterior au fost eliminate.

La momentul presupusului eveniment, pe 18 decembrie, de Crăciun. petrecerile au fost scoase în afara legii – sub sancțiunea de amenzi de 10.000 de lire sterline – și multor familii chiar au fost interzise să viziteze cei dragi pe moarte. Amestecarea în interior cu persoane din alte gospodării a fost interzisă în capitală.

Nr. 10 încă insista aseară că nu a fost „petrecere de Crăciun” și că regulile coronavirusului au fost respectate tot timpul. Însă miniștrii au fost îngroziți de videoclipul grosolan, unul descriindu-l în mod privat drept „îngrozitor”.

Insiders se tem că difuzarea filmării toxice ar putea declanșa un val de furie publică, similară cu furia din cauza călătoriei către Castelul Barnard de Dominic Cummings la apogeul primului blocaj. 

O persoană din Downing Street a recunoscut că videoclipul a fost un „dezastru”, adăugând: „Nici 10 asistenți râd de petrecerea lor în timp ce mii de oameni plâng după moartă.’

Secretarul de Externe Liz Truss a insistat că „respectăm regulile cu privire la Covid”, deoarece a fost interogată cu privire la presupusa petrecere la un eveniment din Chatham House.

Ea a spus: „Așa cum la presupusele evenimente de la numărul 10, nu cunosc detaliile a ceea ce s-a întâmplat.

„Știu că purtătorul de cuvânt al prim-ministrului a răspuns în detaliu la aceste întrebări ieri și sunt sigur că se vor mai discuta despre asta. Întrebată de ce cetățenii ar trebui să aibă încredere într-o administrație care nu a respectat regulile, ea a adăugat: „Respectăm regulile cu privire la Covid.”

Dar „Nu sunt Nu sunt conștient de circumstanțele precise și știu că purtătorul de cuvânt al primului ministru a abordat această problemă”.

Un deputat conservator a declarat pentru MailOnline că majoritatea colegilor „așteaptă să vadă ce spune premierul la PMQ”.

„Trebuie să iasă astăzi și să fie simplu și să spună ce s-a întâmplat. Nu răspunde nu va funcționa. Poate că plănuiesc să concedieze niște oameni.’

Buncherul a subliniat că anchetele viitoare vor descoperi oricum detalii. „Dacă ai greșit ceva, mergi în parlament și explică-l. Ai mult mai multe șanse să scapi.

„Mușamalizarea este ceea ce te prinde. Deci trebuie să fii brutal de sincer.'

'Nu vor fi singurii oameni care vor avea o petrecere ilegală la acel moment, dar tu nu ai o petrecere ilegală în No10, nu-i așa?'

Deputatul a sugerat, de asemenea, că domnul Cummings și aliații săi ar fi fost implicați în scurgerea videoclipului. — Trebuie să fie cineva în vârstă. Cine le-a avut și le-a păstrat atât de mult? Se simte ca o operație Cummings”, au spus ei.

Becky Kummer, de la Familiile îndoliate pentru justiție de Covid-19, a declarat: „Pur și simplu nu există cuvinte pentru a descrie cât de supărător și rușinos este să auzi echipa lui Boris Johnson râzând despre încălcarea regulilor pe care le-au stabilit, în timp ce alții îi urmăreau și nu puteau să-și ia rămas bun de la cei dragi decât printr-un ecran. Este comportamentul oamenilor care cred că sunt deasupra noastră.’    

Clipul, obținut de ITV știri, arată doamna Stratton, apoi secretarul de presă al premierului și Ed Oldfield , șeful departamentului digital de la No10, repetă o sesiune de întrebări și răspunsuri în sala de briefing No9.

În el, Oldfield pune o întrebare despre „o petrecere de Crăciun în Downing Street vineri seară”, la care doamna Stratton râde și răspunde : „M-am dus acasă”. 

Când întreabă dacă prim-ministrul ar tolera o astfel de petrecere, doamna Stratton pare să nu știe cum să răspundă și întreabă camera: „Care este răspunsul?”

 

O a treia voce poate fi auzită spunând „nu a fost o petrecere, a fost brânză și vin”, înainte ca doamna Stratton să adauge: „A fost o întâlnire de afaceri... aceasta petrecerea fictivă a fost o întâlnire de afaceri și nu a fost distanțată social.’

Filmarea a fost lansată după ce Boris Johnson a refuzat anterior să răspundă la întrebări despre adunare, cu întrebări ridicate cu privire la încălcarea regulilor de distanțare socială în vigoare. la momentul .

Poliția Metropolitană a declarat că cunoaște filmarea și are în vedere o anchetă cu privire la presupusele încălcări ale reglementărilor Covid-19 în clădirile guvernamentale în decembrie anul trecut. 

Întrebat despre într-o vizită de ieri la o închisoare din Londra, domnul Johnson a spus doar că toate regulile au fost respectate în acel moment. Alți miniștri au refuzat să confirme dacă a avut loc sau nu o petrecere.

Sir Keir Starmer a răspuns la filmările cu colaboratorii din Downing St, care glumesc despre petrecere, spunând că Boris Johnson trebuie „să dea clar și să-și ceară scuze”.

Liderul laburist a spus: „Oamenii din întreaga țară au respectat regulile chiar și atunci când asta însemna să fie separați de familiile lor, închiși și – în mod tragic pentru mulți – incapabili să-și ia rămas bun de la cei dragi.

„Ei aveau dreptul să se aștepte ca guvernul să facă la fel.

„Să minți și să râzi de acele minciuni este rușinos. Prim-ministrul trebuie acum să fie curat, și cereți scuze. 

„Nu poate fi o regulă pentru conservatori și alta pentru toți ceilalți.”

În răspuns la filmare, un purtător de cuvânt din Downing Street a spus: ' Nu a fost petrecere de Crăciun. Regulile Covid au fost respectate tot timpul.’

Filmarea scursă a fost filmată în sala media de la 9 Downing Street, care a fost renovată la un cost de 2,6 milioane de lire sterline în pregătirea transmisiunilor televizate înainte de plan. a fost abandonat. 

Partidele au fost interzise în temeiul restricțiilor Covid la acea vreme. Domnul Johnson nu a confirmat sau infirmat informații conform cărora membrii echipei sale din Downing Street au organizat o petrecere pe 18 decembrie anul trecut, când Londra era sub restricții de nivel 3, dar el a insistat că nu au fost încălcate reguli.

Viceprim-ministrul Dominic Raab a reaprins disputa partidului ieri, după ce a spus că ar fi fost o încălcare clară a regulilor Covid la acea vreme dacă domnul Johnson personalul a organizat o petrecere în numărul 10 în preajma Crăciunului trecut. 

Prim-ministrul a insistat ieri că nu au fost încălcate reguli, după ce Times a raportat că personalul purta pulovere festive și li s-a cerut să aducă „secrete”. Cadourile lui Moș Crăciun.

Ei au adus alcool și mâncare la eveniment despre care se spune că au participat zeci de colegi

Purtătorul de cuvânt oficial al domnului Johnson a insistat că „nu a fost o petrecere”, dar Premierul a refuzat să caracterizeze evenimentul în timpul unei vizite la o închisoare din Londra, marți.

„Ceea ce vă pot spune este că toate liniile directoare au fost respectate, continuă să fie respectate”, a spus el reporterilor.

Întrebat dacă a investigat personal, dl Johnson a spus: „Sunt mulțumit că liniile directoare au fost respectate în orice moment”.

Purătorul de cuvânt a adăugat ulterior că „poziția noastră nu s-a schimbat”. în urma comentariilor domnului Johnson.

Aseară, mai multe familii care și-au pierdut cei dragi în perioada Crăciunului de anul trecut și-au dezvăluit furia față de cele mai recente evoluții din saga petrecerii șambolice, numind-o o „trădare” a familiilor care au urmat-o. reguli.

Louisa Backway, al cărei tată a murit de cancer la prostrată, după ce nu a putut să-și petreacă ultimul Crăciun cu copiii săi. d nepoți, a spus că ea și familia ei sunt „furioși” după ce au vizionat videoclipul.

„Să știu acum că am sacrificat ultima dată când tatăl meu și-a putut vedea nepoții, ultima dată când mi-am putut vedea tata, când era bine și el însuși, nu pot recupera acel timp”, a spus ea pentru ITV News. 

Referindu-se la domnul Johsnson, Louisa a adăugat: „Probabil că nu pot spune cu adevărat ce am gândește-te la el chiar acum, pentru că doar, sunt atât de supărat, atât de supărat. Și sunt sigură că mulți oameni sunt.” 

Trisha Greenhalgh, un profesor în Asistența Primară, a apelat la rețelele de socializare pentru a-și aminti durerea ei, când mama ei a murit de Crăciun fără nicio familie alături.

Adresându-i tweet-ul lui Allegra Stratton, lectorul de la Oxford a scris: „În ziua în care ai petrecut, mama m-a sunat, fără suflare și cu febră. Nu am vizitat. În ziua în care ai glumit, a fost internată la spital. Nu am fost în vizită.

„În timp ce ai sărbătorit Crăciunul, ea a murit fără familie lângă ea. Vă promit, nu a fost amuzant.” 

Miniștrii nu au explicat încă modul în care presupusa lovitură a respectat regulile în vigoare la acea vreme, în ciuda faptului că a fost sub presiune de la un raport inițial din Daily Oglindă.

Ziarul a spus că două evenimente au avut loc în locul 10 în perioada premergătoare sezonului festiv de anul trecut, inclusiv dl Johnson ținând un discurs în timpul izolării din noiembrie. 

În timp ce domnul Johnson a rămas cu explicația sa conform căreia regulile au fost respectate, câțiva colegi din Cabinet au abătut întrebări despre partid.  

Secretarul pentru Sănătate, Sajid Javid, s-a confruntat cu întrebări cu privire la această problemă. noua sa umbră laburist, Wes Streeting, deputatul pentru Ilford North, în Comune de ieri.

„Locuitorii din Ilford sunt urmăriți în această săptămână pentru că au organizat o adunare în interior de două sau mai multe persoane pe 18 decembrie 2020. , și pe bună dreptate”, a spus domnul Streeting.

„Nu este timpul ca guvernul să ia în considerare evenimentul din Downing Street în aceeași zi? recunosc că au încălcat regulile și își cer scuze? Sau secretarul de stat crede, așa cum pare premierul, că este unul pentru guvern și altul pentru toți ceilalți?’

Dl Javid a răspuns doar pentru a spune: „În ceea ce privește regulile, desigur că ei. ar trebui să se aplice tuturor, indiferent cine sunt.”

Ministrul poliției Kit Malthouse a insistat mai devreme că a fost „asigurat că toate reglementările au fost respectate” în timp ce a fost la grătar peste stilul Downing Street Rând de petrecere de Crăciun. 

Dl Malthouse sa ciocnit cu BBC Prezentatorul programului Radio 4 Today, Mishal Husain, în timpul unui interviu înflăcărat, când ea i-a cerut să facă sensul poziției Guvernului. 

Președintele Tory a spus că „nu este un anchetator”, dar „a pus întrebarea cu care sunt compilate toate reglementările” și a fost „asigurat că sunt”. 

S-a produs când Downing Street a declarat că intenționează să organizeze o petrecere de Crăciun pentru personal în acest an.

Purtătorul de cuvânt oficial al primului ministru a spus: „Nu am confirmat nicio dată în acest moment. Cred că există intenția de a organiza o petrecere de Crăciun anul acesta.'

Boris Johnson a insistat că petrecerile de Crăciun ar trebui să aibă loc luna aceasta, în ciuda revenirii unor restricții Covid pentru a opri răspândirea variantei Omicron.

Viceprim-ministrul Dominic Raab a reaprins disputa de partid după ce a spus că ar fi fost o încălcare clară a regulilor Covid la acea vreme dacă personalul domnului Johnson ar fi organizat o petrecere în numărul 10 înainte de Crăciunul trecut.   

Domnul Raab, care este și secretarul Justiției, a spus că nu cunoaște adevărul rapoartelor bazate pe „afirmații neîntemeiate, toate asupra b asistă de surse anonime”, dar dacă s-au dovedit a fi corecte, atunci ar fi existat o încălcare.

El a spus că „dacă s-ar fi organizat o petrecere oficială, desigur că este ceva clar. contrar îndrumării”.

Doamna Husain l-a întrebat în această dimineață pe domnul Malthouse dacă o adunare ipotetică la BBC de Crăciunul trecut, care să implice „câteva zeci de noi, băuturi, ciuguri, jocuri de petrecere” ar fi fost în limitele regulilor.

El a răspuns: „Ei bine, îmi pui o întrebare ipotetică. Ți-aș fi spus că trebuie să respectați regulamentele.’

Dl Malthouse a spus că l-a întrebat pe numărul 10 înaintea rundei sale de interviuri difuzate în această dimineață „dacă au fost respectate reglementările” și „am fost liniștit că toate reglementările au fost respectate”.

Săptămâna trecută, The Daily Mirror a raportat că două evenimente au avut loc în numărul 10 anul trecut, în perioada premergătoare sezonului festiv.

S-a spus că primul ar fi fost o părăsire pentru un consilier principal ținut în noiembrie, când țara se afla într-o a doua izolare națională, la care se pare că a participat domnul Johnson, care a ținut un discurs.

Al doilea ar fi fost un petrecerea personalului în decembrie, unde, conform mai multor rapoarte, s-au jucat jocuri de petrecere, s-au servit mâncare și băutură, iar răsfățurile au avut loc după miezul nopții.

Regulile în vigoare în capitală la acea vreme interziceau în mod explicit munca. Prânzuri și petreceri de Crăciun în care a fost „o activitate în primul rând socială și nu este permisă altfel”.

„Profesor Lockdown' Neil Ferguson a recunoscut astăzi că ar putea fi o altă închidere la nivel național aborda Omicron, după cum a avertizat el, supervarianta va fi dominantă înainte de Crăciun.

Omul de știință guvernamental, a cărui modelare a adus No10 în blocarea inițială în primăvara trecută, a spus că întoarcerea ordinelor de ședere acasă „cu siguranță ar putea fi posibilă” dacă tulpina mutantă amenință să copleșească NHS. 

El a spus BBC Programul Radio 4 Today: „Există o justificare , doar din punct de vedere epidemiologic, pentru a încerca să încetinim acest lucru, pentru a ne câștiga mai mult timp, în principal pentru a primi rapeluri în brațele oamenilor, deoarece credem că oamenii care sunt stimulați vor avea cel mai bun nivel de protecție posibil, dar și pentru a ne face mai mult timp pentru a face cu adevărat mai bine. caracterizează amenințarea.'

Întrebat direct dacă o blocare ar putea fi reimpusă, el a spus: „În mod clar, dacă consensul este, este foarte probabil ca NHS să fie copleșit, atunci guvernul va trebui să decidă ce să facă în acest sens, dar este un situație dificilă de a fi, desigur. Cu siguranță ar putea fi posibil în momentul actual.” 

Nu este clar cum va reacționa publicul britanic la restricțiile sociale de Crăciun, după ce săptămâna aceasta au apărut noi acuzații conform cărora Boris Johnson a organizat o petrecere de blocare pentru încălcarea regulilor. în Downing Street în decembrie anul trecut, când milioane de britanici nu au putut să-i viziteze pe cei dragi.

Conform rapoartelor, No10 elaborează deja noi planuri pentru ca britanicii să lucreze de acasă și ca birourile să fie închise într-o încercare pentru a evita introducerea bordurilor de Crăciun mai aspre. Se spune că dl Johnson și oamenii de știință șefi ai săi au susținut ieri Cabinetului un briefing Omicron „conducător” într-un efort de a atenua miniștrii pentru restricții mai dure.

Se crede că atât secretarul comunităților, Michael Gove, cât și secretarul pentru Cultură, Nadine Dorries pentru a susține introducerea pașapoartelor controversate pentru vaccin, dar începe să apară o ruptură cu alți miniștri înalți care se opun ferm. încă nu a internat o singură persoană din Regatul Unit în spital.

Downing Street a declarat astăzi că „nu au fost luate decizii” cu privire la Planul B. Dar există o presiune tot mai mare după ce numărul total de cazuri de Omicron britanic a crescut la 437 ieri, cu varianta foarte evoluată acum în fiecare țară din Regatul Unit și aproape în fiecare regiune a Angliei.

Dar experții avertizează că mii de cazuri zboară sub radar, deoarece nu toate probele sunt analizate pentru variante sau d Se estimează că Omicron se dublează la fiecare două sau trei zile – mult mai repede decât atunci când Delta a explodat la fața locului.  

Miniștrii urmează să revizuiască suita actuală de măsuri anti-Omicron – măști obligatorii și protocoale mai stricte de testare a călătoriei – pe 18 decembrie, ceea ce a stârnit temeri că britanicii ar putea fi înțepați de restricții de ultim moment cu doar câteva zile înainte de Crăciun. 

Profesorul Ferguson a spus că măsurile ușoare precum WFH „nu se vor opri dar l-ar putea încetini” și ar putea cumpăra țării timp prețios, extinzând timpul de dublare la cinci sau șase zile. „Nu pare mult, dar de fapt este potențial mult în ceea ce privește ceea ce ne permite să caracterizează mai bine acest virus și stimulează imunitatea populației”, a adăugat el. 

Omul de știință de la Imperial College London a spus că, deși Omicron este îngrijorător, încă nu este clar ce impact va avea asupra bolilor severe, a spitalizărilor și a deceselor. . Primul studiu de laborator al supervariantei din Africa de Sud a constatat aseară că oamenii cărora li s-au administrat două doze de vaccin Pfizer produc de patruzeci de ori mai puțini anticorpi atunci când sunt expuși la Omicron.

Profesorul Ferguson a spus că descoperirea sugerează că Omicron va reduce eficacitatea vaccinurilor actuale asupra bolilor ușoare la jumătate, dar el a spus că acestea ar trebui să reziste în continuare împotriva bolilor severe. Dar experții spun pentru MailOnline că, chiar dacă noua tulpină este mai blândă, dacă poate infecta semnificativ mai mulți oameni decât Delta, atunci va provoca creșteri mai mari ale internărilor în spital decât predecesorul său.  


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

_ Omul înarmat care l-a executat pe un polițist începător din NYPD moare din cauza rănilor sale în timp ce mama lui își cere scuze familiei victimei

_ Nadia Bartel împărtășește un citat criptic despre „lucrurile nu merg” la doi ani după despărțirea de Jimmy

_ Ryan Reynolds și Blake Lively își închid brațele în timp ce se plimbă prin New York în paltoane asortate bleumarin

_ Sfaturile spitalului pentru proaspete mămici din anii 60 reapar

_ Paul Cattermole de la S Club 7 se autoproclamă „detective psihic” în timp ce își lansează o nouă carieră

_ Peter Doocy de la Fox News dezvăluie �ntrebarea pe care i-a adresat-o lui Biden, care i-a sugerat �Este un nenorocit prost� răspuns la microfonul fierbinte [VIDEO]

_ Poliția din Capitoliu a lui Pelosi adună �informații� asupra angajaților și cetățenilor de pe deal care se �nt�lnesc cu parlamentarii

_ NRL WAG Tahlia Giumelli dezvăluie că își vinde rochia de găină de designer pentru 300 de dolari

_ Fostul șef pentru Brexit, Lord Frost, îl îndeamnă pe Boris Johnson să renunțe la creșterea planificată a asigurărilor naționale

_ Romee Strijd poartă un bikini uimitor bleumarin în timp ce se încălzește într-o cadă cu hidromasaj din Elveția

_ Pip Edwards își arată abdomenul cu tabla de spălat într-un top crop albastru și jambiere în timp ce face Pilates

_ Newcastle caută să-l numească pe nepotul lui Eddie Howe, Andy, într-o poziție de conducere de recrutare

_ Anna Vakili din Insula Iubirii captează atenția în timp ce iese la cină cu sora ei Mandi

_ �Neconstituțional� � Judecătorul de la Curtea Supremă de Stat din NY respinge mandatul masca al guvernatorului Hochul, �Nici o autoritate de a adopta mandat fără legislatura de stat�

_ Claire Foy, Rosamund Pike și Cara Delevingne conduc glamourul din primul rând la Săptămâna Modei de la Paris

_ Amanda Holden împărtășește o fotografie rară a fiicei Hollie asemănătoare pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare

_ EXCLUSIV | Dr. Peter McCullough îndeamnă să se opune „vaccinurilor genetice” care determină organismul să producă proteine ​​în vârf în creier, plămâni, inimă, măduvă osoasă și organe de reproducere.

_ Claire Foy arată de nerecunoscut în timp ce iese la spectacolul Dior, plin de vedete, din Săptămâna modei de la Paris

_ Proteinele vegetale care te ajută să arzi grăsimile

_ Grecia şi Turcia au fost lovite de furtuna Elpida. Drumuri, şcoli şi aeroporturi închise. Atena sub zăpadă

_ EDEN CONFIDENTIAL: Moștenitoarea porno de 329 de milioane de lire sterline care se confruntă cu killjoys din cauza clubului de băutură

_ AFCON: Fanii laudă performanța portarului înlocuitor al Comorelor, Chaker Alhadhur

_ Chris Sutton și Martin Keown își spun părerea despre sezonul din Premier League de până acum

_ Șase Națiuni: Jonny May și Courtney Lawes se adaugă la durerea de cap accidentată a lui Eddie Jones

_ Watford se pregătește să-l numească pe Roy Hodgson ca noul lor manager

_ Jamie Oliver a alcătuit prima carte de bucate din rețete scrise pe „spatele pachetelor de copac și a covorașelor de bere”

_ Biden ordonă ca 8.500 de soldați americani să se pregătească să se desfășoare în Europa de Est pentru a evita Rusia

_ Harry și Meghan se adaugă imperiului lor în creștere prin înregistrarea a două companii de „divertisment”.

_ Peste 12.000 de migranți din Marea Britanie au așteptat zece ani să ia o decizie cu privire la viitorul lor

_ Boris se confruntă cu o „lovitură ucigașă”: parlamentarii se așteaptă la MAI MULTE dezvăluiri de partid, pe măsură ce solicitările pentru premierul să demisioneze acum

_ Moment amuzant, bebelușul se oprește din plâns în mijlocul crizelor după ce mama spune că se duc la Bunnings

_ Carole Baskin răspunde la primul trailer pentru Joe vs. Carole

_ Bindi Irwin sărbătorește că Grace Warrior împlinește 10 luni

_ CHRISTOPHER HART: De ce le este atât de rușine custodelor culturii noastre?

_ Cele 10 trucuri simple, fără efort, pentru a rămâne mai sănătos... pentru mai mult timp!

_ Cluburile din Premier League se confruntă cu perspectiva unei adunări de meciuri după pauza de iarnă

_ Vedetele rugbyului îl susțin pe un băiat trolat de „idiot” de Facebook pentru că este prea mare pentru a juca în echipa sub 12 ani

_ Georgia Steel din Love Island își acoperă modestia doar cu o pereche de nuci de cocos

_ „Ce prost fiu de cățea”: Biden îl atacă pe Peter Doocy de la Fox News pentru că a strigat întrebarea despre inflație

_ Huckster Michael Avenatti a mers astăzi �n instanță cu Stormy Daniels, care susține că i-a furat 300.000 de dolari

_ Dua Lipa afișează o expoziție în picioare într-un ansamblu complet negru în timp ce se îndreaptă spre cină în New York City

_ Adele și-a anulat rezidența în Las Vegas la cea de-a 11-a oră, după o discuție furioasă cu scenografii

_ Păr, acolo și peste tot! Fiul hirsut al lui Paul McCartney este dublul celebrului său tată

_ Shota Arveladze, preferata foștilor fani ai lui Rangers, urmează să-l înlocuiască pe Grant McCann în funcția de șef Hull

_ „Este într-adevăr nenorocit”: Taylor Swift îl critică pe Damon Albarn pentru că a spus că nu își scrie propria muzică

_ MAFS 2022: Expertul John Aiken tachinează o „dinamică de grup problematică”

_ Modelul rus Natalia Vodianova este poza eleganței Dior

_ Jocurile Olimpice de iarnă: patinătoarea de viteză Ellia Smeding este confirmată ca al 50-lea membru al echipei GB la Beijing

_ Tottenham: Daniel Levy TREBUIE să cheltuiască bani luna aceasta pentru a-l face fericit pe Antonio Conte

_ Eva Longoria face un spectacol chic fără efort în capitala Franței

_ The Wiggles nu auziseră niciodată de Triple J's Hottest 100 înainte de a câștiga

_ CHRISTOPHER HART: De ce le este atât de rușine custodelor culturii noastre?

_ Biden ordonă ca 8.500 de soldați americani să se pregătească să se desfășoare în Europa de Est pentru a evita Rusia

_ Tânăra de 19 ani îi critică pe australianii „ignoranți” pentru sărbătorirea Zilei Australiei

_ „Octomom” Nadya Suleman se îndreaptă spre parc cu copiii ei într-o ținută bizară din cap până în picioare

_ Candice Warner își arată silueta ruptă într-un bikini negru în timp ce sare în piscină

_ Brittny Ward țâșnește despre „în curând va fi soț” Jenson Button, spunând logodnicul „îmi aduce lacrimi în ochi”

_ Adele și-a anulat rezidența în Las Vegas la cea de-a 11-a oră, după o discuție furioasă cu scenografii

_ Patrick Bamford spune că „nimic nu ar trebui să se schimbe” dacă un jucător devine homosexual

_ Demi Lovato îmbracă un tricou Mötley Crüe și se leagănă într-o fotografie de întoarcere: „15 și nu a fost o fază”


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27

Nr. de articole la aceasta sectiune: 1595, afisate in 27 pagini.ieri 05:01