17:34
Comentarii Adauga Comentariu

_ Neil Ferguson avertizează că ar putea fi necesară blocarea completă pentru a opri Omicron copleșirea NHS

_ Neil Ferguson avertizează că ar putea fi necesară blocarea completă pentru a opri Omicron copleșitor NHS

'Profesor Lockdown' Neil Ferguson a recunoscut astăzi că ar putea fi o altă închidere la nivel național pentru aborda Omicron, după cum a avertizat el, supervarianta va fi dominantă înainte de Crăciun.

Omul de știință guvernamental, a cărui modelare a adus numărul 10 în blocarea inițială în primăvara trecută, a spus că întoarcerea ordinelor de ședere acasă „cu siguranță ar putea fi posibilă” dacă tulpina mutantă amenință să copleșească NHS. 

El a spus BBC Programul Radio 4 Today: „Există o justificare , doar din punct de vedere epidemiologic, pentru a încerca să încetinim acest lucru, pentru a ne câștiga mai mult timp, în principal pentru a primi rapeluri în brațele oamenilor, deoarece credem că oamenii care sunt stimulați vor avea cel mai bun nivel de protecție posibil, dar și pentru a ne face mai mult timp pentru a face cu adevărat mai bine. caracterizează amenințarea.”

Întrebat în mod direct dacă o blocare ar putea fi reimpusă, el a spus: „În mod clar, dacă consensul este, este foarte probabil ca NHS să fie copleșit, atunci guvernul va trebui să decidă ce să facă. despre asta, dar este o situație dificilă, desigur. Cu siguranță ar putea fi posibil în momentul actual.”  

Nu este clar cum va reacționa publicul britanic la restricțiile sociale de Crăciun, după ce săptămâna aceasta au apărut noi acuzații că No10 a organizat un blocaj care încălca regulile. petrecere în Downing Street în decembrie anul trecut, când milioane de britanici nu au putut să-i viziteze pe cei dragi.

Conform rapoartelor, guvernul urmează să îi sfătuiască pe britanici să lucreze din nou de acasă și ca birourile să fie închise într-o încercare pentru a evita introducerea bordurilor de Crăciun mai aspre. Se spune că dl Johnson și oamenii de știință șefi ai săi au susținut ieri Cabinetului un briefing Omicron „conducător” într-un efort de a atenua miniștrii pentru restricții mai dure.

Se crede că atât secretarul comunităților, Michael Gove, cât și secretarul pentru Cultură, Nadine Dorries pentru a susține introducerea pașapoartelor controversate pentru vaccin, dar începe să apară o ruptură cu alți miniștri înalți care se opun ferm. încă nu a internat o singură persoană din Regatul Unit în spital.

Downing Street a declarat astăzi că „nu au fost luate decizii” cu privire la Planul B. Dar există o presiune tot mai mare după ce numărul total de cazuri de Omicron britanic a crescut la 568 astăzi, cu varianta foarte evoluată acum în fiecare țară din Regatul Unit și aproape în fiecare regiune a Angliei.

Cazurile de Omicron sunt concentrate în Londra și în Scoția. Fiind principalul nod de transport al Marii Britanii, Londra a fost adesea epicentrul Marii Britanii pentru noi variante. Dar profesorul Ferguson a susținut că Omicron ar fi fost însămânțat la Glasgow la summitul climatic Cop26 de la începutul lunii noiembrie de la Glasgow. 

Dar experții avertizează că mii de cazuri zboară sub radar, deoarece nu toate probele sunt analizate. pentru variante și se estimează că Omicron se dublează la fiecare două sau trei zile — mult mai repede decât atunci când Delta a explodat la fața locului.  

Miniștrii urmează să revizuiască suita actuală de măsuri anti-Omicron — măști obligatorii și protocoale mai stricte de testare de călătorie — pe 18 decembrie, ceea ce a ridicat temeri că britanicii ar putea fi înțepați de restricții de ultim moment cu doar câteva zile înainte de Crăciun. 

Profesorul Ferguson a spus că măsurile ușoare precum WFH „nu l-ar opri, dar l-ar putea încetini” și ar putea câștiga țării timp prețios, extinzând timpul de dublare la cinci sau șase zile. „Asta nu” Par foarte mult, dar de fapt este potențial mult în ceea ce privește faptul că ne permite să caracterizăm mai bine acest virus și să creștem imunitatea populației”, a adăugat el. 

Omul de știință de la Imperial College London a spus că, în timp ce Omicron a fost îngrijorător, încă nu este clar ce impact va avea asupra bolilor severe, spitalizărilor și deceselor. Primul studiu de laborator al supervariantei din Africa de Sud a constatat aseară că oamenii cărora li s-au administrat două doze de vaccin Pfizer produc de patruzeci de ori mai puțini anticorpi atunci când sunt expuși la Omicron.

Profesorul Ferguson a spus că descoperirea sugerează că Omicron va reduce eficacitatea vaccinurilor actuale asupra bolilor ușoare la jumătate, dar el a spus că acestea ar trebui să reziste în continuare împotriva bolilor severe. Dar experții spun pentru MailOnline că, chiar dacă noua tulpină este mai ușoară, dacă poate infecta semnificativ mai mulți oameni decât Delta, atunci va provoca creșteri mai mari ale internărilor în spital decât predecesorul său. 

Downing Street a insistat că miniștrii nu au discutat introducerea așa-numitelor măsuri din Planul B, cum ar fi munca de acasă și pașapoartele de vaccinare. 

Dar The Telegraph raportează, de asemenea, că oficialii care lucrează la politica Covid au realizat modelări cu privire la impactul economic de a-i face pe oameni să-și părăsească birourile.  

Opțiuni posibile pentru reguli mai stricte de Covid în săptămânile următoare au fost elaborate - deși nu au fost luate încă decizii privind introducerea lor - după ce miniștrii din Cabinet au fost șocați de viteza de răspândire a Omicron.  

O sursă din Cabinet l-a îndemnat pe domnul Johnson să rămână la armele sale și să reziste apelurilor oamenilor de știință guvernamentali de a impune restricții înainte ca posibila amenințare din partea Omicron să fie cunoscută. 

O altă ex-premieră Theresa May a susținut-o, care a declarat luni că Marea Britanie nu își poate permite să răspundă. la fiecare variantă nouă prin „oprirea și pornirea sectoarelor economiei noastre”. 

Ministrul a spus: „Theresa a avut dreptate… Trebuie să învățăm să traieste cu asta. Nu putem conduce țara doar pentru a gestiona cererea pentru NHS.'

Sir Iain Duncan Smith a spus că guvernul trebuie să ne „țină nervii” și să aibă încredere în protecția programului de vaccinare.

Fostul ministru al Cabinetului David Davis a spus: „Din câte văd, Omicron pare a fi o variantă foarte infecțioasă, dar mai puțin virulentă.”

Primul ministru scoțian Nicola Sturgeon le-a spus ieri șefilor companiei să spună angajații să lucreze de acasă, dacă este posibil, până la jumătatea lunii ianuarie, iar Guvernul din Westminster se crede că ia în considerare să opteze pentru același sfat.   

Unele companii au început deja să ia măsuri de precauție suplimentare. Deși miniștrii le-au spus furnizorilor să permită vizitele la casele de îngrijire, operatorii au început să interzică vizitele în perioada Crăciunului. În altă parte, unele firme le-au spus angajaților să lucreze de acasă.  

Miniștrii despre care se crede că sunt precauți cu privire la introducerea pașapoartelor pentru vaccinuri includ secretarul pentru Transport Grant Shapps și secretarul scoțian Alister Jack. Dar secretarul pentru Sănătate, Sajid Javid, nu și-a prezentat încă poziția.

În timp ce dezbaterea de ieri a fost descrisă drept o „discuție liberă” de către o sursă citată în The Times, se crede că există „mai multe conversații” în Whitehall despre posibile măsuri din planul B decât au existat în ultimele luni. 

Domnul Johnson și-a făcut avertismentele Cabinetului într-o prezentare defavorabilă, unde i s-au alăturat directorul medical profesor Chris Whitty și consilierul șef științific Sir Patrick Vallance.  

Profesorul Ferguson a spus că, deși restricțiile suplimentare au fost o decizie ministerială, el a susținut că le-ar putea oferi oamenilor de știință timp pentru a afla cât de îngrijorător este Omicron.

Vorbind cu titlu personal, el a declarat pentru Radio 4 Today: „Cu siguranță numerele de cazuri. Omicron se dublează cel puțin la fiecare trei zile, poate chiar la două zile în acest moment, așa că accelerează foarte repede și pune asta în context, este același, dacă nu mai rapid decât am văzut cu tulpina originală a virusului în martie trecută. an. Deci este o îngrijorare.

„Este probabil să depășească Delta înainte de Crăciun în acest ritm, exact când este greu de spus.

„Vom începe să vedem un impact asupra cazului general. cifre – probabil că este încă doar 2 la sută, 3 la sută din toate cazurile, așa că este oarecum inundat, dar în decurs de o săptămână sau două, vom începe să vedem că și numărul total de cazuri se accelerează destul de semnificativ.”

Profesorul Ferguson a spus că vârful acestui val de infecție va fi în ianuarie, dacă nu se iau măsuri pentru a-l încetini.

„Deci, dacă nu faceți nimic în momentul de față, cel mai probabil se va întâmpla. să fie cândva în ianuarie. Dar cred că întrebarea cheie este dacă țara decide să adopte măsuri pentru a o încetini sau pentru a încerca să o oprească și asta va depinde în mod critic de amenințarea pe care o reprezintă în ceea ce privește spitalizările.

„La moment, nu avem cu adevărat o înțelegere bună cu privire la severitatea acestui virus, există un mic indiciu în datele din Marea Britanie că infecțiile sunt puțin mai probabile să fie asimptomatice, dar chiar trebuie să consolidăm aceste dovezi la momentul actual. timp.'

Întrebat dacă oamenilor ar trebui să li se spună să lucreze de acasă, el a spus: „Va rămâne la latitudinea Guvernului să decidă ce să anunțe în zilele și săptămânile următoare.

„Există o rațiune, doar din punct de vedere epidemiologic, să încercăm să încetinim acest lucru, să ne câștigăm mai mult timp, în principal pentru a primi rapeluri în brațele oamenilor, deoarece credem că oamenii care sunt stimulați vor avea cel mai bun nivel de protecție posibil, dar și pentru a cumpăra. avem mai mult timp pentru a caracteriza cu adevărat mai bine amenințarea.

„Deci, dacă vă imaginați un fel de Plan B Plus cu lucrul Acasă s-ar putea să-l încetinească – nu l-ar opri, dar l-ar putea încetini, așa că se dublează mai degrabă decât la fiecare două sau trei zile, la fiecare cinci sau șase zile.

„Asta nu pare ne place mult, dar de fapt este potențial mult în ceea ce privește faptul că ne permite să caracterizăm mai bine acest virus și să creștem imunitatea populației.”

În ceea ce privește blocarea, prof. Ferguson a spus că a fost foarte dificil să excludem ceva, adăugând că „nu ne înțelegem suficient de bine amenințarea”.

El a adăugat: „În mod clar, dacă există consens, este foarte probabil ca NHS să fie copleșit, atunci va fi pentru Guvernul să decidă ce vrea să facă în privința asta, dar este o situație dificilă în care să se afle, desigur.’

Impins dacă ar putea fi posibile blocarea, el a spus: „Cu siguranță ar putea fi posibil la ora actuală.”

Anterior, profesorul Ferguson a subliniat un nou studiu de laborator din Africa de Sud, care sugerează că vaccinul Pfizer funcționează mai puțin bine împotriva Omicron.

El a adăugat: „Există un li Un pic de muncă preliminară chiar și din Marea Britanie care sugerează că dacă ați luat două doze, de exemplu de Pfizer, atunci doar protecția împotriva bolilor ușoare poate fi înjumătățită.

„Dar credem că protecția împotriva bolilor severe. este mult mai probabil ca boala să fie menținută la nivel înalt, dar nu avem date ferme despre asta. Asta se bazează doar pe extrapolarea din experiența anterioară.’

Profesorul a mai spus că vizitatorii care au venit în Scoția pentru conferința privind schimbările climatice Cop26 luna trecută ar fi putut provoca însămânțarea timpurie acolo, dar a adăugat că aceasta a fost „speculări”.

Aceasta vine în momentul în care secretarul pentru Sănătate, Sajid Javid, s-a retras dintr-un interviu difuzat cheie în urma apariției unor imagini scurse care arată asistenți guvernamentali glumând despre o adunare festivă de anul trecut.

În imagini obținute de ITV. Știri și lansate marți, secretarul de presă al prim-ministrului de atunci, Allegra Stratton, și consilierul Ed Oldfield, împreună cu alți asistenți, au fost filmați râzând despre o petrecere „fictivă” din Downing Street în decembrie 2020.

Programul Today. a spus că domnul Javid era programat să apară miercuri dimineață, dar a fost anulat după ce au apărut filmările.

Între timp, noul studiu despre Omicron din Africa de Sud sugerează că pare să reducă eficacitatea vaccinului Pfizer, deși experții au spus că un injectarea de rapel ar putea ajuta.

Studiul, care a fost publicat online, dar nu a fost revizuit de colegi, a constatat că anticorpii produși de persoanele vaccinate au fost mai puțin buni pentru a împiedica varianta Omicron să infecteze celulele decât alte forme de coronavirus. .

În timp ce unii experții au spus că datele sunt îngrijorătoare, acoperă doar o parte a sistemului imunitar și nu au analizat imunitatea celulelor T, despre care se crede că joacă un rol în protecția pe termen lung.

Cercetătorii de la Africa Health. Institutul de Cercetare din Durban a folosit un studiu de laborator pentru a analiza efectul Pfizer asupra Omicron și a constatat o reducere de aproximativ 40 de ori a nivelurilor de anticorpi neutralizanți produși de persoanele care au primit două doze de vaccin PfizerBioNTech, în comparație cu tulpina originală Wuhan a vaccinului. virus.

Profesorul Alex Sigal, virolog la Institutul de Cercetare a Sănătății din Africa din Durban, Africa de Sud, care a condus cercetarea, le-a spus reporterilor: „Deși cred că vor fi multe infecții, eu” Nu sunt sigur că acest lucru se va traduce prin prăbușirea sistemelor.

„Bănuiesc că va fi sub control”. Profesorul Sigal a postat pe Twitter aseară: „Fii clar cu privire la ceva... asta a fost mai bine decât mă așteptam de la Omicron.”


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

_ Peter Doocy de la Fox News dezvăluie �ntrebarea pe care i-a adresat-o lui Biden, care i-a sugerat �Este un nenorocit prost� răspuns la microfonul fierbinte [VIDEO]

_ EXCLUSIV | Dr. Peter McCullough îndeamnă să se opune „vaccinurilor genetice” care determină organismul să producă proteine ​​în vârf în creier, plămâni, inimă, măduvă osoasă și organe de reproducere.

_ Omul înarmat care l-a executat pe un polițist începător din NYPD moare din cauza rănilor sale în timp ce mama lui își cere scuze familiei victimei

_ Watford se pregătește să-l numească pe Roy Hodgson ca noul lor manager

_ Bindi Irwin sărbătorește că Grace Warrior împlinește 10 luni

_ Romee Strijd poartă un bikini uimitor bleumarin în timp ce se încălzește într-o cadă cu hidromasaj din Elveția

_ Cluburile din Premier League se confruntă cu perspectiva unei adunări de meciuri după pauza de iarnă

_ Biden ordonă ca 8.500 de soldați americani să se pregătească să se desfășoare în Europa de Est pentru a evita Rusia

_ Guy Sebastian dezvăluie că copiii lui l-au prins în flagrant cu soția Jules

_ Evan Rachel Wood dezvăluie abuzul, violul și antisemitismul lui Marilyn Manson în documentarul Phoenix Rising

_ Dua Lipa afișează o expoziție în picioare într-un ansamblu complet negru în timp ce se îndreaptă spre cină în New York City

_ Jocurile Olimpice de iarnă: patinătoarea de viteză Ellia Smeding este confirmată ca al 50-lea membru al echipei GB la Beijing

_ AFCON: Fanii laudă performanța portarului înlocuitor al Comorelor, Chaker Alhadhur

_ Atacantul Manchester United, Anthony Martial, aproape de a fi împrumutat la Sevilla, după ce a acceptat reducerea salariilor

_ EDEN CONFIDENTIAL: Moștenitoarea porno de 329 de milioane de lire sterline care se confruntă cu killjoys din cauza clubului de băutură

_ AFL 2022: soția lui Buddy Franklin, Jesinta, boicotează Ziua Australiei, strigând „genocid”

_ Trailerul Murderville îl găsește pe Will Arnett în echipă cu celebrități pentru a rezolva crime săptămânale

_ Cum poți trăi în uimitoarea „One Euro House” din Sicilia, fără închiriere totală timp de un an

_ Chris Sutton și Martin Keown își spun părerea despre sezonul din Premier League de până acum

_ Piesa lui Adele Easy On Me rămâne pe locul 1 în topul Billboard Hot 100 timp de 10 săptămâni

_ West Ham îl poate semna doar pe fundașul Marsilia, Duje Caleta-Car, cu un contract permanent luna aceasta

_ EDEN CONFIDENTIAL: Moștenitoarea porno de 329 de milioane de lire sterline care se confruntă cu killjoys din cauza clubului de băutură

_ Huckster Michael Avenatti a mers astăzi �n instanță cu Stormy Daniels, care susține că i-a furat 300.000 de dolari

_ HENRY DEEDES: Cu o noua coafura eleganta, Grant Shapps are ochii pe cea mai buna slujba?

_ Newcastle caută să-l numească pe nepotul lui Eddie Howe, Andy, într-o poziție de conducere de recrutare

_ Kanye West se gemeni cu iubita Julia Fox la spectacolul Schiaparelli din timpul Săptămânii Modei de la Paris

_ Cardi B a acordat 1,25 milioane de dolari în proces pentru calomnie împotriva bloggerii Latasha K

_ AFL 2022: soția lui Buddy Franklin, Jesinta, boicotează Ziua Australiei, strigând „genocid”

_ CHRISTOPHER HART: De ce le este atât de rușine custodelor culturii noastre?

_ Tânăra de 19 ani îi critică pe australianii „ignoranți” pentru sărbătorirea Zilei Australiei

_ Christine McGuinness se prezintă în pantaloni scurți negri cu picioarele lungi

_ Claudio Ranieri - SAMI MOKBEL: Watford ar fi trebuit să vorbească cu Fulham înainte de a angaja limba italiană

_ Paul Cattermole de la S Club 7 se autoproclamă „detective psihic” în timp ce își lansează o nouă carieră

_ Rio Ferdinand prezice că Newcastle Utd va rămâne în Premier League

_ Logodnica lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, s-a luptat cu stilul de viață generos al fotbalistului

_ Boris Johnson a avut o petrecere de aniversare în Downing Street: Carrie a găzduit o petrecere în camera de stat

_ Peng Shuai: Martina Navratilova îi critică pe organizatorii Australian Open drept „lași”

_ Georgia Harrison din Love Island pozează pentru fotografii la saună după ce și-a rezervat o retragere pentru a „regăsi”

_ Campionul olimpic maghiar Szilveszter Csollány, cunoscut opozant al vaccinării, a murit la 51 de ani din cauza COVID-19

_ Modelul rus Natalia Vodianova este poza eleganței Dior

_ Biden ordonă ca 8.500 de soldați americani să se pregătească să se desfășoare în Europa de Est pentru a evita Rusia

_ VIDEO Moment bizar. Crezând că microfonul este oprit, Biden a înjurat un jurnalist: "Fiu de căţea"

_ Un editor Cosmopolitan din anii 1980 își amintește cum umerii puterii lui Thierry Mugler au eliberat femeile

_ JASON GROVES: Boris Johnson va ieși vreodată din mizeria asta?

_ Candice Warner își arată silueta ruptă într-un bikini negru în timp ce sare în piscină

_ Cum poți trăi în uimitoarea „One Euro House” din Sicilia, fără închiriere totală timp de un an

_ Poliția din Capitoliu a lui Pelosi adună �informații� asupra angajaților și cetățenilor de pe deal care se �nt�lnesc cu parlamentarii

_ Jamie Oliver a alcătuit prima carte de bucate din rețete scrise pe „spatele pachetelor de copac și a covorașelor de bere”

_ Nadia Bartel împărtășește un citat criptic despre „lucrurile nu merg” la doi ani după despărțirea de Jimmy

_ Kanye West le trimite un avertisment familiei Kardashian cu privire la copiii săi... în timp ce drama divorțului continuă

_ Un fost gimnast maghiar, antivaccinist convins și dublu medaliat olimpic, a murit de Covid-19

_ Păr, acolo și peste tot! Fiul hirsut al lui Paul McCartney este dublul celebrului său tată

George Simion: AUR intră cu siguranță în turul 2 al alegerilor prezidențiale

_ Watford se pregătește să-l numească pe Roy Hodgson ca noul lor manager

_ Lucrurile FOARTE surprinzătoare pe care un dentist le poate spune despre tine privindu-ți dinții

_ Christine McGuinness prezintă un ecran uluitor într-o rochie strânsă într-un videoclip foarte sexy

_ Tânăra de 19 ani îi critică pe australianii „ignoranți” pentru sărbătorirea Zilei Australiei

_ Mark Wahlberg își felicită fiica Ella, în vârstă de 18 ani, pentru aniversarea unui an alături de iubitul ei

_ Șase Națiuni: Jonny May și Courtney Lawes se adaugă la durerea de cap accidentată a lui Eddie Jones

_ Nike îl concediază pe managerul complet vaccinat de la sediul său din Oregon pentru că a refuzat să-și încarce detaliile fotografiei COVID


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25

Nr. de articole la aceasta sectiune: 1461, afisate in 25 pagini.ieri 00:22