23:59
Comentarii Adauga Comentariu

Fluierul.ro vă dezvăluie MANIPULAREA și pe Toți Oamenii și Toată Presa Sistemului care au ieșit la iveală odată cu susținerea lor pentru CENUȘIUL GRINDEANU - prim-ministru cu 4 consilieri de la SRI, 2 de la DGIPI, 3 de la UDMR și 1 de la Sanofi Pasteur

Nota Redacției - Opinia Fluierul.ro:

1. Care e MANIPULAREA SISTEMULUI PROGRESIST LA CARE ASISTĂM

"Criza Grindeanu" a fost prezentată oamenilor, mai ales celor care au votat PSD+ALDE (căci pentru ei e făcută manipularea), în felul următor:

"Un om deosebit, simplu dar eroic, roz-bombonul Grindeanu, luptă de unul singur împotriva Dictatorului Dragnea, cel care-i înspăimântă și-i controlează pe toți cei din PSD"

Aceasta este Minciuna confecționată de Sistem.

Acesta este scenariu pentru ca oamenii care au votat PSD+ALDE să accepte un guvern cu o mască "PSD-istă-Grindenistă", MASCĂ ce va ascunde la spate, un nou GUVERN progresisto-internaționalist de tip Cioloș-Soros.

2. A nu se înțelege că Dragnea nu e un personaj plin de bube negre. Din contră. Ați văzut doar că la disperare, era gata-gata, s-o vândă și pe măsa. Tot el a dat mâna cu SISTEMUL ca să-l pună pe Grindeanu. etc. etc.

A nu se înțelege că dacă SISTEMUL a pornit cu minciuni și manipulări, Dragnea nu e și el, un personaj plin de bube negre. Ați văzut doar că la disperare, era gata-gata, s-o vândă și pe măsa și cu ea cu tot, toată istoria noastră, la negocierile cu UDMR-ul...

Dar una-i, una și alta-i alta. Lumea țării noastre de azi, nu e făcută din nuanțe de alb și negru ci din nuanțe de gri, negru și foarte negru.

Unele nuanțe sunt negre, unele sunt de gri-închis, iar unele sunt foarte, foarte negre, intens de negre...

Aici ne aflăm. Și tot aici, e vorba să alegem, între gri-negru și foarte-foarte negru.

Avem de-a face pe de-o parte, cu Rețeaua-Soroșistă-Progresistă Mondială și cu uriașele ei tentacule internaționale și locale, TENTACULE pe care le vedem din SUA (unde vor să-l gâtuie pe Donald Trump), până-n România, trecând prin tot UE-ul progresist-internaționalist;

iar pe de altă parte, avem de-a face cu niște șmecherași locali care fac și ei tot felul de compromisuri atât cu Caracatița Mondială în fața căreia stau în 4 labe, cât și cu Istoria Țării, cât și cu oricine (ex. UDMR), care i-ar ajuta să rămână și ei la o bucățică din putere...

De ce nu vrea niciunul dintre acești șmecherașii locali, după ce au șmecherit, teleormănit și giurgiuvit o viață, să intre ÎN ISTORIA NAȚIONALĂ?

Greu de spus. Cert e că nu avem personaje pozitive la vârful politicii noastre.

Greu de spus ce-i împiedecă pe unii să intre în istorie:
Frica de închisoarea pregătită de DNA?
Fuga tembelă după bani?
Obediența de slugă față de mărimile lumii sau chiar față de mărunți funcționari internaționali, obediență de slugă pe care o au din naștere?
Incultura lor crasă care nu lasă loc pentru vreun sens mai înalt al vieții lor?
Toate acestea la un loc?

Se pare că nici unul dintre ei nu realizează, că în 20-30 de ani, oricum vor muri...cu tot cu vila și cu piscina și terenul de tenis din spatele casei și cu tot cu banii din Brazilia sau de pe unde or mai fi ei.

Și totuși, nici unul dintre ei se pare că nu vrea să intre în istorie și să facă măcar câteva lucruri pentru neamul lor.

Iar primul lucru care trebuie să-l facă ESTE SCUTURAREA JUGULUI PROGRESIST INTERNAȚIONALIST care sufocă România

De fapt, INTRAREA LOR ÎN ISTORIE, ar însemna și singura lor salvare, singura lor șansă ca să nu-i mănânce CARACATIȚA NEAGRĂ PROGRESISTĂ

Doar că sunt PREA PROȘTI ca să realizeze acest lucru. Au sperat tot timpul că o vor duce bine prin mici înțelegeri și mari plecăciuni făcute CARACATIȚEI în speranța că vor scăpa, deși au văzut cu ochii lor cum sunt mâncați unul câte unu cei din jurul lor.

Asta e alegerea pe care o avem, azi, a o face în România: între puținii șmecherași locali care ne-au mai rămas și CARACATIȚA PROGRESISTĂ MONDIALĂ...

Dar dacă Caracatița Uriașă va reuși să-i mânânce (cum se tot pregătește din 3 în 3 luni) pe ultimii șmecherași locali, SE VA LĂSA LINIȘTEA PESTE ȚARA CARACATIȚEI NEGRE, căci nu va mai rămâne nici un localnic, șmecheraș sau nu, hoț sau nu, care să i se opună.

Asta e realitatea țării noastre de azi.

Și totuși tarabosteșii locali (o spunem la modul peiorativ nu c-ar semăna cu bravii noștri strămoși) plus ceva căpetenii scite, ca : unduiosul Dragnea, Bădălău, Stănescu, Țuțuianu, Pleșoianu, Olguța, Carmen Dan, Shhaideh, Firea (care are și ea obediența ei), fricosul Codrin Ștefănescu (de care e mai mult gura), și alți câțiva, sunt SINGURII pe care-i mai avem în fața CARACATIȚEI MONDIALE.

Aici nu mai e vorba de ideologii locale sau de un partid sau altul, căci restul de tip Turcan, Orban, Plicușor Ban, Iohan-, sunt pur și simplu LOBOTOMIZAȚI și au devenit, pur și simplu, patefoane ale CARACATIȚEI MONDIALE. Putem să vă spunem ce vor declara înainte să deschidă gura căci nu ies niciodată din cuvântul PROGRESIST-INTERNAȚIONALIST al marxismului de tip nou.

Ce-i drept și șmecherașii locali devin brusc Patefoane ori de câte ori primesc ordin și cred că le folosește pentru că rămân la putere fiind obedienți. Așa a apărut recent adevăratul program de guvernare: să nu deranjăm justiția "independentă", buletin cu cip, vaccinare cu forța, parteneriatul civil, amânarea la indicațiile progresiste a Referendumului Pro-Familie, păstrarea redevențelor bacșiș, aruncarea taxelor patronilor pe spinarea salariaților, etc.etc. Doar că mai pomenesc și de-o mărire de salariu etc...

Prin urmare, dacă mâine puținii șmecherașii locali rămași în libertate, vor fi mâncați complet de Caracatița Mondială, poimâine nu ne va mai rămâne decât să alegem la nesfârșit CARACATIȚA MONDIALĂ sub forma patefoanelor ei.

Nu credeți? Uitați-vă dacă nu credeți ce se-ntâmplă în Franța, unde spălații pe creier, votează ca nebunii un Președinte Bilderberg, care pune un prim-ministru Bilderberg, și în care un partid nou înființat al președintelui Bilderberg primește aproape 70% din voturi, în aplauzele fanatizate ale unei Franțe întregi...o Franță lobotomizată complet. Cum să votezi un Bilderberg cu peste 60% din voturi, din toată inima, la alegeri libere? Se-ntâmplă-n Franța.

Păi la noi, Cioloș, omul Bilderbergilor de la Friends of Europe, adus la putere printr-o LOVITURĂ DE PALAT coroborată cu o LOVITURĂ DE STRADĂ, nici măcar n-a avut curajul să se prezinte la alegeri iar susținătorii lui (PNL+USR), au luat doar 28-29% din voturi și nu 67% cum a luat Bilderbergul Francez... (e drept că acum se pregătește și la noi, Docaru, tot neales de nimeni, și tot de la Bilderbergi trimis)...

Prin urmare, noi suntem un popor deștept comparativ cu francezii și spunem asta nu din vreo fudulie: la noi doar o treime a votat cu susținătorii lui Cioloș, omul venit din ONG-ul Bilderbergilor , în timp ce la francezi au votat 2/3 cu Bilderbergul însuși

Desigur nu suntem așa de deștepți ca și englezii și ca și americanii, cei care au votat BREXIT-ul și au ales un Donald Trump în încercarea lor disperată, de a scăpa de Regimul Progresist Globalist Mondial.

La noi CARACATIȚA MONDIALĂ cu TENTACULEL EI LOCALE (deși avea și DNA-ul la dispoziția ei "ca să-i prindă pe hoții întotdeauna locali"), s-a chinuit tot timpul să mintă populația.

Așa de exemplu, Regimul SRI Ponta-Oprea-Ghiță-Coldea-Maior (cu Băsescu în umbră) le-a confiscat oamenilor voturile pentru USL, pentru ca acum în ianuarie, după ce Sistemul a LINȘAT-O și a REFUZAT-O pe Shhaideh (omul lui Dragnea, dar nu și al sistemului), Hop, s-a produs un alt troc, un troc făcut de unduiosul Dragnea, între el și SISTEM (Vanghelie spune că intre Dragnea și Coldea):

și uite așa a apărut Cenușiul Grideanu pe post de prim-ministru, singurul prim-ministru din istoria țării care acum s-a detonat singur și care a dat o LOVITURĂ DE PALAT, ca PARTE A UNUI PLAN și nu pentru că l-au apucat pandaliile.

Dar ca SISTEMUL să-și aplice planul în continuare, trebuia împiedecat Dragnea să ia voturile UDMR-ului...

Probabil pentru Dragnea (care s-a dovedit și prost și trădător și cu tupeu), bănuim că 15 martie , era totuna cu 15 lei sau cu 15 castraveți de la Teleorman.

Așa că Dragnea ne-a spus zâmbind că "orice minoritate are o zi a ei", zi pe care noi (adică el, Dragnea și comp.), de mărinimoși ce suntem, o transformăm în Sărbătoare Națională pentru 30 de voturi maghiare.

O fi având fiecare minoritate, ziua ei, dar 15 martie, ZIUA ALIPIRII ARDEALULUI LA UNGARIA, nu poate fi veci pururi sărbătoare în România.

Cel mai probabil, Dragnea n-a citit în viața lui o carte de istorie, așa cum nu a citit nici Băsescu.

În schimb, Băsescu care e mult mai șmecher, a citit Fluierul și ieri și azi, și așa a putut scrie și el pe Facebook, ce a hotărât Dieta de la Pesta pe 15 martie 1848 și cât de bine se potrivesc versurile lui Eminescu ("Cum nu vii tu, Țepeș Doamne"), legat de ceea ce face Dragnea. A scris exact ceea ce scrie Fluierul, doar că Băsescu a făcut acest lucru ca să MANIPULEZE.

A MANIPULAT și Iohannis de la Berlin, care a spus "nu cumva să luați voturile UDMR" (spunând în realitatea "că poporul nu dorește chestiunea cu autonomia etnică"), "chestiune" de care lui bineînțeles că i se fâlfâie

SISTEMUL disperat că cele 30 de voturi maghiare îi vor DISTRUGE PLANUL de eliminare de la putere a celor care au câștigat alegerile, au speculat PROSTIA ȘI MIZERIA lui Dragnea și au dat în el ca-n sac (așa cum au făcut-o anterior și cu Shhadeih, și cu OUG 13 și cu retragerea sprijinului PSD pentru Grindeanu)

Așa s-a făcut că pupătorii în fundul adânc al lui SOROS, ca Rareș Bogdan, domnu' Pantazi, domnu' Tapalagă, domnu' Gușă, și alți ONG-iști de pe la Adevărul și Digi, să devină BRUSC PATRIOȚI și să moară de grija lui Avram Iancu și a lui 15 martie (zi în legătură cu care n-au îndrăznit totuși să le spună românilor ce s-a întâmplat de fapt).

Pseudo-patrioții SISTEMULUI INTERNAȚIONALIST, au procedat ca și maghiarii care țin ascuns față de români și nu le spun public niciodată românilor, că ei Sărbătoresc de fapt la 15 Martie , ziua când Parlamentul Maghiar a votat Alipirea Ardealului la Ungaria. Îi prostesc "cu ziua limbii maghiare" cu "ziua maghiarilor de pretutindeni" etc...

Așa au procedat și Pseudo-patrioții SISTEMULUI INTERNAȚIONALIST de tip Rareș Bogdan: nu le-au spus românilor ce s-a întâmplat la 15 martie 1848

Nu e prima manipulare pseudo-naționalistă a celor de la REȚEAUA PROGRESISTO-SOROȘISTĂ. Aceeași rețea a lansat manipularea cu "Musulmanca Shhaideh" ca să-l pună prim-ministru pe unul controlat de sistem. Aceeași rețea a lansat manipularea cu "se ridică Moscheea, vedeți că primar e Firea și la Guvern e PSD-ul"

În fața acestor manipulări ale Sistemului, noi cei de la Fluierul am marșat cu bună știință la două dintre ele

1. Nu poate fi ridicată o MEGA-MOSCHEE finanțată de un stat străin fără acordul românilor (moschee care nu se justifică deloc, prin numărul existent de musulmani locali).

2. Poate să vină la putere nu Rețeaua Soros-Cioloș, ci SATANA ÎNSUȘI, ziua de 15 martie nu poate fi niciodată "sărbătoare în România", că doar nu suntem alienați mintal, să sărbătorim ALIPIREA ARDEALULUI LA UNGARIA

Sunt lucruri peste care nu se poate trece. Așa că am dat cât am putut în Dragnea și în PSD, și i-am criticat cât am putut de mult, pentru cele de mai sus așa cum i-am criticat pentru Vaccinarea cu forța, pentru Resursele Naturale, pentru Parteneriatul Civil în legătură cu care se prefac că uită de dreptul copiilor de a avea o mamă și un tată, în legătură cu legea care aruncă taxele patronilor pe spinarea angajaților, etc.etc...

Doar că în cazul punctelor 1. și 2. de mai sus vedeam în același timp și Manipularea declanșată de SISTEM pentru a-l menține pe Cenușiul Grindeanu la putere care aparent nu e susținut, de nimeni, nu-i așa?

Vedeam cum Rareș Bogdan, Gușă, cu Tăpălagă și Pantazi îi asigurau lui Grindeanu, voturile UDMR prin neprezentarea ungurilor la vot...Până și cealaltă internaționalistă, Dogioiu de la Ziare.com, s-a întrecut pe sine cântând ariile naționalismului. Totul pentru Front, totul pentru Grindeanu. De fapt nu pentru Grindeanu, Grindeanu e doar mijlocul, unealta prin care cei aleși cu o mare majoritate vor fi scoși de la Putere, după nici 6 luni. Lozina manipulării este: Totul pentru front, totul pentru Sistem. Ăsta e ordinul SISTEMULUI dat VUVUZELELOR...cu ținta precisă nu numai de a-i da lui Grindeanu (prin neprezentare ) voturile UDMR-ului dar, 'cine știe", MANIPULAREA făcută pe baza TRĂDĂRII TEMBELE a lui DRAGNEA, îi va face chiar pe parlamentarii PSD din Ardeal să nu mai voteze...sau să voteze pe dos.

Nu era și ordinul nostru, dar noi de bunăvoie, participam indirect și la Manipularea Lor. Acestea sunt cele mai grele situații: Noi avem Dreptate să-i arătăm nemernicului Dragnea ce era în stare să facă cu 15 martie, etc, etc, etc., EI MANIPULAU cu asta, ca să aducă la PUTERE un guvern neales de nimeni, pe baza diversiunii Grindeanu, diversiune care nu se va încheia nici măcar la plecarea lui Grindeanu, căci au planuri pe toate ramnificațiile posibile, ...iar noi participam indirect (și conștienți de asta) și la Manipularea Lor.

NU UITAȚI: Cele mai bune manipulări se fac cu Adevăruri.

De aceea vă povestim ca să realizați cum stă treaba și ca să vă arătăm cum poți fi manipulat chiar și atunci când AI DREPTATE și AI CELE MAI BUNE INTENȚII.

În Plus v-am arătat că, sunt situații, când NU AI CE FACE (atât de groasă e treaba de partea cealaltă, cum a fost acum cu 15 martie etc...) încât trebuie să TE LAȘI MANIPULAT și să dai în MIZERABILI CÂT POȚI, chiar de-ar veni SOROS prim-ministru de pe urma manipulării ăsteia...Ești nevoit a pune în balanță 2 rele...

De aceea, ne-ar plăcea tare mult ca cititorii care sunt mai inteligenți ca noi, să nu meargă atât de ușor după fentă (ex. "țineți cu Dragnea") , sau și mai bine să înțeleagă, că sunt cazuri, cum e cel cu 15 martie, în care e mai bine să mergi după fentă

Desigur faptul că se întâmplă așa ceva cu și în opinia publică, arată cam cât îi duce mintea pe Dragnea și pe Tăriceanu...Dar despre asta am vorbit deja mai sus, când am vorbit despre șmecherașii, care nu vor să intre în istorie și pe care îi va mânca Caracatița.

3. La numirea lui Shhaideh însă (cea care nu face parte din nici o rețea locală și internațională, în afară de faptul că e "omul lui Dragnea:), când am pus-o în cântar cu apariția CENUȘIULUI SISTEMULUI, Grideanu sau a altuia ca el, pus să confiște rezultatul alegerilor, ni s-a părut o alegere mult mai neutră pentru țară comparativ cu alegerea neagră-neagră a unui Cenușiu Controlat. Desigur puteau fi și alții. Doar că nu noi am câștigat alegerile. Deci cine vorbește trebuie să o facă în CONTEXTUL DAT. (Nu ascultați de Becali care a devenit VUVUZEAUA lui Kovesi și a Sistemului de când a fost în închisoare...se vede că nu-i el)

Dovadă că am avut dreptate, în legătură cu decizia de mai sus, e chiar DETONAREA lui Grindeanu din zilele astea și modul în care a aruncat o țară în aer, pentru ca Sistemul să-și facă mendrele și să-și bată încă o dată joc de votul popular. E de ajuns să priviți mimica "neutră" a mediatorului Iohannis care " nu s-a băgat" ca să vă dați seama cât de mare e bătaia de joc.

3. Lovitura de Palat trebuie prezentată publicului în CULORI ROZ

LOVITURA DE PALAT în care un INDIVID CINIC, Grindeanu, a confiscat aparent de UNUL SINGUR (cu Ponta și Jianu) UN ÎNTREG GUVERN într-o veritabilă LOVITURĂ DE PALAT, trebuia prezentată publicului în culori roz, ca fiind condusă de un mare erou.

Această operațiune masivă de a face din negru alb şi dintr-o Lovitură de Palat esența democrației, a scos la iveală TOȚI OAMENII ȘI TOATE ZIARE SISTEMULUI

Lupta e în realitate o luptă între cei care Au Câștigat Alegerile și Sistemul Progresist, cel care care nu mai vrea să rămână la putere cei care au câștigat alegerile.

Criza care e generată de Sistemul Progresist, e o criză mizerabilă: în realitate un partid întreg se chinuie de 2 săptămâni să dea jos "o maimuță care s-a urcat cu banana altora în copac de unde nu a mai vrut să se dea jos". Sistemul a pus maimuță să dea o lovitură de palat ca parte a planului de a prelua puterea.

4. Cei care au câștigat alegerile (PSD+ALDE) stau și ei în 4 labe în fața Sistemului Progresist

Nu-i vorbă, că și cei care au câștigat alegerile (PSD+ALDE) au stat și ei în 4 labe în fața Sistemului Progresist doar, doar, vor rămîne și ei la putere cu o bucățică și ceva.

5. După ce a fost deranjat de rezultatul alegerilor, SISTEMUL vrea acum să pună GUVERNUL LUI

Acum însă se pare că SISTEMUL s-a săturat de mersul în 4 labe și vor să-și pună oamenii în toate posturile, mai ales că cei care au câștigat alegerile (PSD+ALDE) s-au săturat ca omul sistemului să facă toate numirile doar cu avizul SRI

6. În acest moment, TOȚI OAMENII SISTEMULUI au ieșit la bătaie ca să salveze fundul Cenușiului Grindeanu

Atenție, TOȚI OAMENII SISTEMULUI (atenție inclusiv cei care pozează în oameni "anti-sistem" și "anti-binom") au ieșit la iveală cu ocazia asta.

Cum i-am identificat? SIMPLU: L-au susținut cu fanatism pe Grindeanu.

Bine, bine, veți spune...dar fiecare cu părerea lui. E opțiunea lor să susțină pe cine vor, inclusiv pe Grindeanu

De ce dacă îl susțin pe Grindeanu înseamnă că LUCREAZĂ PENTRU SISTEM?

Simplu. Grindeanu-Ponta-Jianu sunt doar 3 PERSOANE.

Nici unui om normal la cap nu i se poate părea normal ca toată Presa+Televiziunile+Deontologii-Sistemului (inclusiv toți cei de la presa anti-binomistă), să țină (mai pe față mai pe dos) cu 3 indivizi care fac un guvern pe persoană fizică. Adică să susțină o lovitură de palat.

Așa au ieșit la LUMINĂ TOȚI OAMENII ȘI TOATE ZIARELE SISTEMULUI

Pe principalii dintre ei, vi-i prezentăm mai jos.II. Vuvuzele pro-Grindeanu care pe față fac "opoziție" la SISTEM, iar pe la spate...îi propagă pe Cenușii

1. Ion Cristoiu - IonCristoiu.blog

A recunoscut că se-ntîlnea (nu chiar) săptămânal cu Coldea, după ce Dan Andronic a dezvăluit că 3 dintre principalii ziariști din marile Cotidiene se întâlneau săptămânal cu Coldea.

Cristina vede securiști și BINOM peste tot, dar cînd vine vorba de Grindeanu şi de cei din jurul său, i se pune albeața pe ochi, Binomul dispare și trece la înjurat PSD-ul și pe Dragnea

Îl felicită pe Grindeanu că face Guvern pe persoană fizică și că a rezistat eroic.

Singurul om pe care-l "urăște" (dirijat desigur) e Dragnea. Asta după ce-l învăța cum să pună prim-ministru în ianuarie

Sună a ordin pe Unitate de la Divizia Fantome. În ianuarie același Cristoiu ne explica ce bun e Grindeanu sărind cu nerușinare peste cursurile de la Academia SRI făcute de Grindeanu, peste comisia SRI din care a făcut parte acelaşi Grindeanu, şi peste cele 3 Legi Big Brother neconstituționale "generate" tot de Grindeanu, ca ministru al telecomunicațiilor, la cererea sistemului.2. Bogdan Chrieac - DC News

Conform lui Marian Vanghelie (într-o intervenție de la România TV), Chirieac "lucrează pe zona externă".

Apare și el, ca sursă a Ambasadei SUA în telegramele Wikileaks.

Se dă de ceasul morții, seară de seară, la Antena 3 și la România TV, că de ce nu rămâne Grindeanu cu cei 2 mohicani din rezervația de la guvern, și înjură tot PSD-ul și pe Dragnea, din minut în minut, că de ce nu se împacă cu Grindeanu.3. Victor Ciutacu - România TV

Anti-Binom și Pro-Grindeanu4. Cornel Nistorescu - Cotidianul

Anti-Binom și Pro-Grindeanu. Din ce în ce mai progresist de când a ieșit pe print, semn că finanțatorul e progresist.Active News - ziar "conservator"

Iubitorii lui Putin (de care azi se cam feresc ca să nu dea prost) sunt fanatici Pro-Grindeanu și-l înjură pe Dragnea (și odată cu el tot PSD-ul, că nu Grindeanu e președinte acolo). Nu e clar dacă doar din prostie...sau e mai mult la mijloc. Nu e prima dată când laudă EXACT același lucru care e LĂUDAT DE REȚEAUA SOROS ȘI DE PRESA BINOMULUI așa cum nu e prima dată când înjură exact ceea ce înjură Rețeaua Soros și Presa BINOMULUI.II. Vuvuzele pro-Grindeanu care sunt pe față cu SISTEMUL


5-6. Domnu Pantazi și Domnu Tapalagă de la HotNews

Pro-Grindeanu la sânge. Îl învățau pe Grindeanu cum să continue LOVITURA DE PALAT (să trimită demisiile una câte una . începând cu cele ale lui Olguța, carmen Dan și Shhaideh)7-8. Prepliceanu de la Digi 24 cu trupa lui de progresiști de tipul soroșistului Cristian Pârvulescu și a mercenarului devenit de nevoie progresist, Cristian Tudor Popescu

Aici zici că-i cazemata lui Soros. Niște ciocli cu voci terne, dau sentințe grave contra lui Dragnea și-l laudă pe Grindeanu9. Cristian Tudor Popescu - Digi24 și Republica.ro

CTP-ul e un vechi trâmbițaș al Sistemului, de la FSN-ul lui Ion Iliescu când aplauda mineriada și Crimele Împotriva Umanității făcute de cei care-i manipulau pe mineri, trecând pe la Adevărul, unde era controlat de Brucan și mai apoi de Hrebenciuc, și ajungând astăzi, ca vuzuzea deontologică a Rețelei Soros și al Sistemului Progresist, la Digi24 și Republica.ro.

Apare și ca sursa a Ambasadei SUA în Telegramele Wikileaks, unde îl toarnă pe Geoană, al cărui consilier era.

A prostit lumea spunând că e "cât se poate de normal", ca un prim-ministru căruia majoritatea care l-a propus, îi retrage încredrea să rămână pe funcție singur la Palatul Victoriei, probabil pe viață...Minte în funcție de unde îi vine salariul, așa cum a făcut şi la Mineriadă în Adevărul din 1990. A lucrat pe bani grei şi pentru Vântu semn al mercenariatului maxim.Gâdea cu Radu Tudor de la Antena 3

Mamă , mamă, cât îl mai lingea în fund Radu Tudor pe Grindeanu în aceste zile, și cât de mult înjura PSD-ul și pe Dragnea, acest Radu Tudor, care e mereu prea aproape de poziția instituțiilor de forță, cum a fost cazul și acum, în cazul Grindeanu.

Gâdea o făcea mai pe ascuns, prefăcându-s ecă-i echilibrat. Dar ieri seară, Gâdea a scos Minciuni după Minciuni, lansând Breaking Fake News din 10 în 10 mminute : cum că Dragnea se-mpacă cu Grindeanu, cum că Dragnea l-a sunat pe Grindeanu, cum că nu e târziu niciodată să se-mpace, șamd.

Singurii oameni "normali" de la Antena 3 (nu dintotdeauna că au avut și ei etapele lor de căutări și obediențe, de exemplu când îl pupau în fund pe Ponta-USL) sunt Mircea Badea și Oana Zamfir.

Oana Zamfir e mutată la amiază cînd nu se uită nimeni la televizor, iar Badea după miezul nopții când nu se uită chiar nimeni. După eliminirea lui Răzvan Dumitrescu, Radu Tudor și Gâdea fac șmecherește în PRIME-TIME politica pro-Grindeanu a Sistemului, de pe partea "opoziției la Binom"
APPENDIX - GRINDEANU - OMUL SISTEMULUI

11 Consilieri ai primului-ministru Grindeanu pe filiera SRI, DGIPI, UDMR

I. Consilieri ai primului-ministru Grindeanu: 4 SRI, 2 DGIPI, 1 ajutor al unui SRI

1. (DGIPI) Alexandru Chirilă - fost ofițer DGIPI, („Doi şi-un sfert”), biroul din Timişoara al serviciului secret al MAI, este directorul de cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, din martie 2017. Este fost consilier al lui Grindeanu de pe vremea când era şef al CJ Timiş, iar anterior a fost consilierul lui Nicolae Robu la Primăria Timişoara. Între 1996 şi 1997 a lucrat la DGIPI („Doi şi-un sfert”), biroul din Timişoara al serviciului secret al MAI, pe informaţii economice şi bancare

2. (SRI) Marius Nica, absolvent al Academiei Naţionale de Informaţii a SRI în 2003, consilier de stat, a lucrat până în 2008 ca ofiţer la MApN: are 36 de ani şi a fost ministrul Fondurilor Europene în guvernul Ponta. Este un personaj crescut în umbra vicepreşedintelui PSD Rovana Plumb. Nica a absolvit Academia Naţională de Informaţii a SRI în 2003, cu specializarea jurnalism, comunicare şi psiho-sociologie comportamentală, apoi a lucrat până în 2008 ca ofiţer la MApN, unde analiza din punct de vedere al managementului riscurilor de incidente de securitate pe cei care doreau să se angajeze în MApN. Victor Ponta îl pune ministru în guvernul său. În 2016, Dacian Cioloş îl menţine în Ministerul Fondurilor Europene, ca secretar general. Soţia sa, Sorina Nica, lucrează la SRI (UM 0472)

3. (ajutor al unui SRI) Constantin Munteanu, consilier la cabinetul lui Marius Nica (cel de mai sus care e absolvent al Academiei Naţionale de Informaţii a SRI). Anterior a fost consilier al directorului CNADNR, Narcis Neaga, păstrat ulterior şi de directorii care i-au urmat, în CNADNR. Soţia sa lucrează la MApN, se ocupă cu protecţia informaţiilor clasificate.

4. (SRI) Gabriel Stătescu, consilier de stat: este general SRI în rezervă, fostul şef al Direcţiei Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din SRI, trecut în rezervă în 2017, după eliminarea lui Florian Coldea de la conducerea SRI, din cauza scandalului cu Sebastian Ghiţă. Soţia sa, Manuela Stătescu, a ieşit la pensie tot din SRI.

5. (SRI) Florin Cristian Vidu, fost SRI, consilier încadrat la SGG: vine de la SRI, de la Direcţia Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiilor, care a fost condusă de generalul Gabriel Stătescu, consilierul lui Sorin Grindeanu.

6. (SRI) Eugen Gabriel Mazilu, colonel SRI în rezervă, consilier la unul dintre cabinetele secretarilor de stat: fost director adjunct al Centrului Naţional CYBERINT. Este expert în securitate cibernetică şi a colaborat cu firma Q East Software din Bucureşti, producătoare şi distribuitoare de software, reparaţii echipamente de comunicaţii. Firma este deţinută de Marius Sticlaru şi de Tiberiu Lorenzio Leta. Au dezvoltat un software de securitate IT, Smart Investigator. Cei doi sunt conducătorii Camerei de Comerţ România-Coreea.

7. (DGIPI, dar venit pe filiera Dragnea) Adrian Mlădinoiu, 35 de ani, secretar de stat la SGG, fost ofiţer în cadrul forţelor de elită ale Ministerului de Interne, în Grupul „Acvila”, preluat ulterior de Jandarmerie, apoi de serviciul secret „Doi şi-un sfert”, este un adevărat om de casă al lui Liviu Dragnea. El a fost printre primii demişi de tandemul Grindeanu-Ponta. Fost aghiotant şi, dacă e să privim la pregătirea sa, bodyguard al liderului PSD, Mlădinoiu şi-a început cariera ca paraşutist militar, apoi în 2008 a devenit ofiţer în cadrul forţelor de elită ale Ministerului de Interne, în Grupul „Acvila”, preluat ulterior de Jandarmerie, apoi de serviciul secret „Doi şi-un sfert”. Din 2009, se mută la SPP, ca ofiţer de protecţie, unde stă până în 2015

II. Consilieri ai primului-ministru Grindeanu: 3 UDMR și 1 apropiat UDMR, fost country-manager la Sanofi Pasteur, specialistul pe vaccinuri

8. (UDMR) Borbély Laszló, consilier de stat: Fost deputat UDMR, fost ministru al Mediului. A scăpat de o anchetă DNA în care era suspectat de trafic de influenţă, fiind protejat de Parlament, care i-a păstrat imunitatea. Cei acuzaţi în dosarul penal care îl viza şi pe el au fost condamnaţi în instanţă. Cazul viza faptul că un om de afaceri care avea contracte cu Apele Române, companie din subordinea lui Borbely, i-a renovat şi utilat apartamentul acestuia.

9. (UDMR) Kunigunda Sprencz (Fabian): are 28 de ani, a lucrat la UDMR şi la Camera Deputaţilor, fiind consiliera lui Laszlo Borbely. Ea deţine cafeneaua Festival 39 din Braşov (Cafeneaua Bucureştiului d’altădată SRL), care a fost şi în Bucureşti, dar s-a închis în 2010. A lansat firma alături de Denes Tibor, din Braşov. Mai deţine firma K2 Health (clinică veterinară în Braşov şi Sfântul Gheorghe). A candidat la un post de deputat în 2012, din partea UDMR.

10. (apropiat UDMR?) Tibor-Ioan Pentek, consilier de stat: a fost country manager al Sanofi Pasteur, pus de Grindeanu în mai, cu criza vaccinurilor. Compania livrează vaccinuri, fiind lider de piaţă în România.

11. (UDMR) Zsolt Molnar: fost deputat UDMR de Timiş, 33 de ani. A fost consultant de comunicare pentru UDMR. În 2016, a candidat la Primăria Timişoara.


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

BOMBĂ ActiveNews: "Președintele Klaus Iohannis este membru al Organizației Progresiste 'European Council of Foreign Relations' un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS". Fluierul.ro a descoperit că ECFR e condusă de Carl Bildt MEMBRU AL GRUPULUI BILDERBERG

DEMISIA. Iohannis: "Mi s-a propus să fiu membru" în organizația condusă de un Bilderberg și finanțată de Soros. "Sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru"

Putin vrea să introducă în programa școlară ora de "Patriotism". Progresiștii se vor zvârcoli ca nebunii...ca să arate "cât de greșit este sa înveți copiii sa fie patrioți".. N-o să mai poată destrăma Statele Naționale

"SOLUȚIA" LUI SOROS LA CRIZA COVID. Soros vrea ca țările UE să elibereze Titluri de Stat Perpetue pentru ca popoarele UE să plătească VEȘNIC, 5 miliarde de euro dobândă în FIECARE an. Asta l-a dus mintea de speculant pe SOROS.

MAI AVEM DOUĂ PÂRGHII ALE SUVERANITĂȚII NAȚIONALE: GRANIȚELE ȘI MONEDA. SĂ NU RENUNȚĂM LA ELE. Marek Belka, guvernatorul Băncii Centrale a Poloniei: "Polonia este avantajată că nu a aderat la euro"

Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu Salarii de Mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării.

Noile vaccinuri vor altera în mod permanent ADN-ul uman. Nimeni nu va mai şti exact decât producătorii lor ce anume vor modifica vaccinurile în ADN-ul fiecărei persoane.

Cum s-a trăit în România în anii '70- '80? UNII VĂ MINT spunându-vă că s-a trăit permanent prost între anii 1965 - 1989.

Daniela Crudu, sex la Burlăciţa. Ce decizie au luat şefii show-ului după apariţia IMAGINILOR XXX

MOSTENIREA nestiuta a lui Ceausescu! America e SOCATA de ce a descoperit in Romania
ULTIMA ORA: Dusmanii tarii vor sa ascunda adevarul

Anisia Gafton, ipostaze de infarct, cu chiloții la vedere. Dezmăț total | VIDEO

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 5 iunie

Trafic de persoane în Maramureș: Oamenii răpiți din gările CFR ajungeau sclavi, agresați și ținuți sub lacăt. FOTO

O fostă majoretă a făcut SEX cu un elev de 15 ani! Filmul XXX a ajuns pe INTERNET. VIDEO

Zi de foc pentru România. Agenția de rating S&P dă o notă economiei românești

LIVE - 500.000 de manifestați în apărarea familiei, la Paris și Bordeaux. Ei manifestă împotriva guvernului socialist și a lui Hollande care vor să legifereze posibilitatea ca homosexualii să recurgă la mame purtătoare pentru a avea copii.

O fabrică din centrul țării se închide, din cauza pandemiei de coronavirus. Nu mai sunt comenzi

Președintele Iohannis a atacat la CCR Legea Tratatului de la Trianon

Și-a înregistrat tatăl cu telefonul mobil în timp ce o viola. Victima are 15 ani și este elevă la un liceu din Târgu Jiu

Cutremur în România, în această dimineață

CITATUL ZILEI

ISTORIA AȘA CUM NU V-O POVESTEȘTE NIMENI. Dezvăluirile lui Ștefan Andrei - Ministrul de Externe al lui Nicolae Ceaușescu - despre rețeaua de Spioni KGB GRU și NKVD ai Moscovei din partidul Comunist Român - Rețea care l-a ucis pe Nicolae Ceaușescu

Francezii și germanii, cei mai reticenți la vaccinare împotriva coronavirusului

Primarul care a spus “Pana aici!” Institutului “Elie Wiesel”. Vasile Dorin Pasca din Baia Sprie catre politrucul Alexandru Florian: Nu avem nevoie de aprobarea cuiva pentru a-l cinsti pe Parintele Justin Parvu

Analiza Gramaticala - Clasele V - VIII

Conflict între cei mai bogați oameni ai planetei. Elon Musk cere desființarea companiei Amazon. Iată ce l-a supărat pe șeful Tesla

"Răspunsul tuturor rugăciunilor". Țara care a scăpat complet de coronavirus. Anunțul autorităților: Rată de vindecare de 100%

O familie întreagă câștigă în țară mai puțin decât un singur român plecat în străinătate. Cât a fost venitul mediu al gospodăriilor, în 2019?

PROGRESISMUL FACE RAVAGII ÎN SUA: Azi despre Justiția Progresistă din Texas: Procurorii și Poliția Texas au făcut peste 50 de milioane de dolari în 2017 prin confiscarea proprietăților oamenilor

TICĂLOȘII. IATĂ ce fac acești USR-iști, porecliți pe drept cuvânt "Uniunea lui Soros din România". Deputații USR s-au abținut la votul - ce marca Unirea Transilvaniei cu România - la legea privind declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Baschetbalistul american de la U Cluj, Patrick Richard, despre rasism: "Nu mi s-a întâmplat în România, doar în alte țări"

SUA: "Masacrul" din Piața Tiananmen nu va fi uitat, afirmă Casa Albă

Nu Numai Comisia Europeană e controlată de SOROS, dar și Banca Centrală Europeană. Bloomberg: Soros a avut o întrevedere cu principalii decidenți ai Băncii Centrale Europene pentru a discuta "o integrare mai profundă a zonei euro"

Sandra Romain, regina sexului anal, SE MĂRITĂ. Cine este ALESUL

SPUNE NU - VACCINĂRII OBLIGATORII. Legea Vaccinării Obligatorii - Încalcă Constituția României. Cele opt vaccinuri care vor fi obligatorii pentru inscrierea copiilor la gradinita/scoala. Scolile vor fi aspru amendate daca nu vor respecta legea

Fetiță de 10 ani, siluită pe tăpșan de amicul de 16 ani. Ce pedeapsă a primit făptașul pentru "viol în formă agravantă"

VIDEO ȘOCANT: Momentul în care protestatarii îi dau foc unui polițist, în timpul manifestațiilor. Protestele s-au extins și în alte țări

SCENE DE SEX la "Mireasă pentru fiul meu"? Ce au văzut telespectatorii, la TV, a creat isterie | VIDEO

Cele 12 vineri de post de peste an te ajută să trăiești bine

BOMBA-SEXY Florentina Raiciu, păcălită pe internet: Blonda a făcut un show erotic pe Skype fără bani VIDEO

SUA. Sistemul de Sănătate. De ce unii medici diagnostichează în mod intenționat greșit pacienții

Coronavirus: Fuji Rock Festival din Japonia, anulat din cauza pandemiei de COVID-19

Tăriceanu: Panica de coronavirus a fost declanșată de "un buton invizibil. Cine și de ce a pornit această isterie?"

VIDEO: Urmărire live pe Facebook: Doi hoți de animale, prinși de polițiști pe un câmp. "Uite-i frate cum se fură la Grivița"

Donald Trump a ridicat un gard metalic în jurul Casei Albe. Cum au reacționat americanii

Coronavirus în România LIVE UPDATE 5 iunie: 19.907 cazuri confirmate. Bilanțul deceselor a ajuns la 1.305. Avertismentul transmis de autorități

Cancelarul german Angela Merkel denunță ''uciderea'' lui George Floyd și ''rasismul'' din societatea americană

COMENTARIU Marius Oprea: Moartea lui Floyd și "efectul fluturelui"

O nouă zi cu proteste masive pentru justiția socială în majoritatea orașelor din Statele Unite

Euro, aproape de maximul anual, după cea mai mare creștere din ultimii zece ani. Ce face leul?

Coronavirus: Peste 1.000 de morți în 24 de ore în SUA

Cine organizează așa ceva? Film porno cu primarul Buzăului și două tinere. Ménage à trois cu Constantin Boșcodeală, surprins într-o cameră de hotel, în timpul unei partide de sex - VIDEO

Guvernul britanic respinge recomandările medicilor privind purtarea obligatorie a măștii în magazine și alte spații publice

Șeful SIAS avertizează: Poliția este pregătită dacă protestele din SUA ajung și la noi

Circa 1.000 de manifestanți au cerut în fața Parlamentului de la Kiev demisia ministrului de interne

Trecutul celor 4 polițiști arestați pentru moartea lui George Floyd: unul dintre ei este sociolog licențiat, altul criminalist aflat în a patra zi de muncă

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

Un nou video șochează SUA. Doi polițiști, filmați cum trântesc la pământ un bărbat de 75 de ani

MIREASĂ prinsă de CAVALERUL de ONOARE în timp ce îşi înşela SOŢUL: Cine este BĂRBATUL ăsta? VIDEO

COVID-19, inclusă în grupa bolilor infectocontagioase. Ce se schimbă pentru angajați


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11

Nr. de articole la aceasta sectiune: 614, afisate in 11 pagini.ieri 05:28 CITATUL ZILEI