23:59
Comentarii Adauga Comentariu

Sistemul Progresist pornește „Cruciada” împotriva medicilor şi asistentelor care nu vor să se sinucidă. Iohannis le dă 500 euro în plus. Lodovic îi amenință că le va interzice să profeseze. Iar Securistoizii Sosoșiști urlă ca niște Komisari Sovietici.

"Nicule, mai dă-le 100 de lei". BANI! În loc de protecție, Iohannis le dă BANI! Iohannis anunță un bonus de 500 de euro pentru medicii care-și riscă viața prost protejați în lupta cu COVID.

Opinia Fluierul.ro

După ce tot el, Lodovic, i-a infectat pe medici, refuzând să cumpere și să facă teste rapide în spitale - acum vrea să-i și sancționeze

Ludovic Orban se gândește la sancțiuni dure pentru medicii care demisionează în criza coronavirusului

Premierul Ludovic Orban se gândește la măsuri dure pentru medicii care își depun demisiile în plină criză a coronavirusului. O soluție extremă ar fi interzicerea dreptului la liberă practică dar aceasta nu este agreată de premier, pentru că „România și așa duce lipsă de cadre medicale”.

Miercuri, 01 aprilie 2020

Ludovic Orban a spus că Guvernul analizează măsuri mai dure pentru medicii care decid să-și depună demisiile în perioada critică a creșterii îngrijorătoare a infecțiilor cu virusului COVID-19.

Cea mai blândă măsură ar fi mărirea perioadei de preaviz, în care doctorii au posibilitatea să se răzgândească și să revină asupra demisiei, a declarat Ludovic Orban în emisiunea „Piața Victoriei” de la Europa Fm.

O variantă extremă ar fi interzicerea dreptului de liberă practică, care înseamnă, de fapt o excludere din profesie.

„Trebuie să mai avem o consultare cu cei din Ministerul Sănătății. Personal, nu aș opta pentru o variantă extremă, să li se interzică dreptul de liberă practică. Eu le-aș da dreptul să se mai gândească, adică să prelungim perioada de preaviz. Este posibil să facem asta în perioada de stare de urgență, prin derogare de la Codul Muncii”, a explicat Ludovic Orban. Premierul nu este hotărât să aplice varianta dusă la extrem într-un fel sau altul.

„Interzicerea dreptului de practică este o propunere formulată și din zona politică și din afara zonei politice. Nu am o opinie clar formulată. Este ușor să spui să nu mai practice medicina, dar România și așa duce lipsă de cadre medicale. Avem nevoie de fiecare medic, de fiecare asistent medical, de fiecare personal cu experiență. Trebuie să asigurăm condiții mai bune în spitale, să cumpărăm materialele necesare, să asigurăm resursele necesare”, a mai spus Orban.

"Nicule, mai dă-le 100 de lei". BANI! În loc de protecție, Iohannis le dă BANI! Iohannis anunță un bonus de 500 de euro pentru medicii care-și riscă viața prost protejați în lupta cu COVID.

Ultima oră! Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care promite bonusuri de 500 de euro pe lună pentru medicii care luptă împotriva coronavirus.

Iată o mică parte din Panaramele Sovietice ale sistemului Progresist care zbiară la Medici să se sinucidă

Ion Spânu:

În ultimele zece zile, preşedintele Klaus Iohannis a făcut constant campanie electorală pentru „autorităţi” (adică, mai exact spus, pentru „Guvernul Meu”), despre care declara zilnic că „autoritățile şi-au făcut bine treaba”. A-şi face bine treaba înseamnă, în mod evident, să asiguri testele necesare, să iei măsurile de izolare a populaţiei, să organizezi lucrurile astfel încît expunerea populaţiei la contactul cu virusul să fie cît mai mică etc. Dar şi, dacă nu cumva în primul rînd, protecţia cadrelor medicale, astfel încît acestea să nu fie contaminate chiar în spitalele unde lucrează!

Or, dacă medicii şi asistentele strigă în gura mare că nu au mănuşi, măşti sau combinezoane, ameninţînd că-şi dau demisia sau vor intra în concediu, asta înseamnă, pe cale de consecinţă, că „autorităţile nu şi-au făcut bine treaba”, nu? Ceea ce, vorba lui Văcăroiu de pe vremuri, „aici sînt nişte chestii care încurcă nişte treburi”!

Iar aici este tot şpilul! Demisiile anunţate în rîndul cadrelor medicale ca avertisment pentru situaţia reală din spitale îi încurcă planurile lui Klaus Iohannis, care, după ce a ratat alegerile anticipate, vrea ca la sfîrşitul crizei Coronavirus populaţia să aprecieze „treaba autorităţilor” şi, deci, să voteze la alegerile locale şi parlamentare cu – aţi ghicit! – PNL, astfel încît Preşedintele să aibă „Parlamentul Meu” şi „Guvernul Meu”! Un eşec sau o proastă imagine în rîndul opiniei publice i-ar strica jocul.

Aşa se explică ieşirea de acum la rampă a acestor cozi de topor şi declanşarea acestei cruciade împotriva medicilor. Mesajul lor este clar: „staţi acolo, îmbolnăviţi-vă, duceţi Coronavirusul în familiile voastre, muriţi, chiar, dar nu stricaţi campania electorală a Preşedintelui!”

În aceste condiţii, presa independentă, cîtă mai este, şi populaţia trebuie să se solidarizeze cu personalul medical, astfel încît presiunea pe autorităţi să le determine să ia urgent măsurile necesare de protecţie în spitale.

În fond, nu Cristian Tudor Popescu, Silviu Mănăstire, Cătălin Striblea sau Mădălina Puşcalău vor intra în saloanele cu cei infectaţi de Coronavirus, ci medicii, asistentele şi infirmierele din spitale! Iar aceştia, la fel ca noi, toţi, au acasă familii pentru care au aceeaşi responsabilitate pe care o avem şi noi! Cu ei să fim solidari, nu cu interesele politice ale cuiva, oricine ar fi el".

Iată o mică parte din Panaramele Sovietice ale sistemului Progresist care zbiară la Medici să se sinucidăIon Spânu - Cotidianul.ro - „Cruciada” împotriva medicilor şi asistentelor care nu vor să se sinucidă

„Cruciada” împotriva medicilor şi asistentelor care nu vor să se sinucidă

N-au trecut decît două săptămîni de cînd preşedintele Klaus Iohannis transmitea de la Cotroceni acest mesaj foarte corect, pe care-l găsim pe pagina oficială a Preşedinţiei la data de 20 martie 2020:

Tot atunci, presa şi politicienii se întreceau să-i laude pe medici prin mesaje scrise, prin mesaje rostite grav de nişte copii înainte de fiecare emisiune TV, alături de lozinci de genul: „Noi sîntem la muncă pentru voi, voi staţi acasă pentru noi!

Acum, însă, cînd numărul medicilor, asistentelor sau infirmierelor care au fost contaminate cu Coronavirusul creşte în fiecare zi, nu numai în spitalele din Suceava sau Arad, ci chiar la unitatea fanion din domeniul bolilor infecţioase, adică la Institutul de boli infecţioase „Matei Balş”, eroii de acum două săptămîni au devenit peste noapte „dezertori, fiind puşi la zid de o armată de cozi de topor ai Puterii!

Motivul? După ce în fiecare zi au transmis mesaje disperate că nu au echipamentele minime necesare protecţiei, văzînd că numărul cadrelor medicale infectate creşte zilnic, o parte a personalului medical a decis să protesteze sub forma acestui avertisment: îşi vor da demisia sau vor intra în concediu!

Sigur, unul dintre motivele principale ale acestui avertisment dur este FRICA. Aceea umană, în care omul nu se mai teme doar de propria infectare cu virus, ci de grija faţă de propria lui familie, în care sînt şi copii sau bătrîni. Ce este anormal ca medicii şi asistentele să ceară banalele echipamente de protecţie, ştiind că, după terminarea programului, ei se duc acasă, în familiile lor, faţă de care au aceeaşi responsabilitate ca aceea faţă de pacienţii pe care-i îngrijesc la serviciu? Cer medicii de la noi prea mult? Uite, în Anglia se discută despre acordarea unor despăgubiri uriaşe în cazul în care familiile medicilor s-au infectat cu virusul!

Ieri, însă, cînd numărul medicilor şi asistentelor care ameninţau cu demisia a crescut îngrijorător, au intrat în misiune acele cozi de topor ale Puterii care totdeauna stau cu urechile ciulite pentru a prinde din zbor mesajul stăpînilor lor. De parcă s-ar fi vorbit, ei au pornit o adevărată cruciadă împotriva medicilor, aceiaşi care acum două săptămîni erau declaraţi EROI în bătălia cu Coronavirusul.

În prima linie a acestei cruciade împotriva medicilor au fost CRISTIAN TUDOR POPESCU, CĂTĂLIN STRIBLEA, SILVIU MĂNĂSTIRE şi MĂDĂLINA PUŞCALĂU DOBROVOLSKI. Se miră cineva? Nu este cazul!

Mădălina Puşcalău este nimeni alta decît purtătoarea de cuvînt a lui Klaus Iohannis, plecată de la Cotroceni acum cîteva săptămîni şi plasată de cîteva zile la postul Realitatea TV+, unde are propria emisiune. Dacă plecarea sa la Cotroceni poate fi considerată una normală, întoarcerea sa în presă trezeşte serioase suspiciuni pentru că idependenţa sa editorială este pusă la îndoială, chiar dacă nici înainte nu da peste margini.

Silviu Mănăstire şi Cătălin Striblea vin din acea perioadă în care Laura Codruţa Kovesi le era idol şi sursă de inspiraţie, mai ales pentru cel din urmă, a cărui soţie, Alina Tonigaru, era consilier juridic asimilat magistraţilor la DNA!

În ceea ce-l priveşte pe Cristian Tudor Popescu, ce să mai demonstrăm? El, crucişătorul presei, cum a fost denumit ironic a stat mereu sub fusta Codruţei Kovesi, temîndu-se chiar, într-o emisiune de la Europa FM, că viaţa fostei şefe a DNA era în pericol cu mult înainte de apariţia Coronavirusului! Pentru el, viaţa Codruţei era un diamant ce trebuia să fie protejat, în schimb viaţa medicilor nu este decît un banal material consumabil, care poate şi trebuie să fie sacrificat.

Ieri, la radio sau la televiziune, cei patru au declanşat această cruciadă împotriva medicilor care au ameninţat că-şi vor da demisia sau vor intra în concediu dacă nu li se asigură echipamentele de protecţie necesare! La unison, cei patru îi consideră pe aceştia, nici mai mult, nici mai puţin, decît dezertori! „Nu se face aşa ceva!”, tuna careul de aşi, „le-au fost mărite salariile, cum să dezerteze tocmai acum?

Medicii erau comparaţi cu militarii care pleacă în teatrele de război, deşi nici unul dintre „jurnalişti” nu s-a gîndit că militarii nu sînt trimişi acolo fără arme, fără muniţie, fără căşti sau fără veste antiglonţ, în timp ce medicilor li se cere să intre cu capul înainte, fără acele materiale de protecţie minimă, în saloanele în care sînt persoane infectate cu virusul ucigaş Covid-19!

CTP-ul chiar propunea ca medicilor care intră acum în concediu sau îşi dau demisia să nu li se mai accepte să practice medicina! Pe bune? A putut să-i treacă aşa ceva ceva prin cap? I-a răspuns chiar premierul Ludovic Orban, că nu poate lua o asemenea dcizie, că este nevoie de fiecare medic şi în perioada următoare, de după Coronavirus, cînd iarăşi ne vom aminti că avem o lipsă teribilă de cadre medicale. Chiar să nu se fi gîndit CTP că o asemenea interdicţie nu poate fi aplicată, iar dacă cineva, totuşi, s-ar gîndi la o asemenea soluţie, asta ar însemna să-i trimiţi pe medici în Austria, de pildă, ţara care a anunţat deja că vrea 100 de medici din România?

Dar, în mod firesc, apare întrebarea: ce-i mînă însă pe aceşti jurnalişti să pornească această cruciadă împotriva medicilor, în loc să le fie alături, pentru ca autorităţile, sub presiunea lor, ca vectori de imagine, să le asigure tuturor cadrelor medicale echipamentele de protecţie, astfel încît acestea să nu fie trimise în izolare, alături de familii, ci să poată să îngrijească bolnavii infectaţi şi să prevină răspîndirea virusului?

Ei, bine, aici este cheia acestei atitudini manifestate de cele patru cozi de topor!

Aşa cum scriam şi ieri, în ultimele zece zile, preşedintele Klaus Iohannis a făcut constant campanie electorală pentru „autorităţi” (adică, mai exact spus, pentru „Guvernul Meu”), despre care declara zilnic că „şi-au făcut bine treaba”. A-şi face bine treaba înseamnă, în mod evident, să asiguri testele necesare, să iei măsurile de izolare a populaţiei, să organizezi lucrurile astfel încît expunerea populaţiei la contactul cu virusul să fie cît mai mică etc. Dar şi, dacă nu cumva în primul rînd, protecţia cadrelor medicale, astfel încît acestea să nu fie contaminate chiar în spitalele unde lucrează!

Or, dacă medicii şi asistentele strigă în gura mare că nu au mănuşi, măşti sau combinezoane, ameninţînd că-şi dau demisia sau vor intra în concediu, asta înseamnă, pe cale de consecinţă, că „autorităţile nu şi-au făcut bine treaba, nu? Ceea ce, vorba lui Văcăroiu de pe vremuri, „aici sînt nişte chestii care încurcă nişte treburi”!

Iar aici este tot şpilul! Demisiile anunţate în rîndul cadrelor medicale ca avertisment pentru situaţia reală din spitale îi încurcă planurile lui Klaus Iohannis, care, după ce a ratat alegerile anticipate, vrea ca la sfîrşitul crizei Coronavirus populaţia să aprecieze „treaba autorităţilor” şi, deci, să voteze la alegerile locale şi parlamentare cu – aţi ghicit! – PNL, astfel încît Preşedintele să aibă „Parlamentul Meu” şi „Guvernul Meu”! Un eşec sau o proastă imagine în rîndul opiniei publice i-ar strica jocul.

Aşa se explică ieşirea de acum la rampă a acestor cozi de topor şi declanşarea acestei cruciade împotriva medicilor. Mesajul lor este clar: „staţi acolo, îmbolnăviţi-vă, duceţi Coronavirusul în familiile voastre, muriţi, chiar, dar nu stricaţi campania electorală a Preşedintelui!

În aceste condiţii, presa independentă, cîtă mai este, şi populaţia trebuie să se solidarizeze cu personalul medical, astfel încît presiunea pe autorităţi să le determine să ia urgent măsurile necesare de protecţie în spitale.

În fond, nu Cristian Tudor Popescu, Silviu Mănăstire, Cătălin Striblea sau Mădălina Puşcalău vor intra în saloanele cu cei infectaţi de Coronavirus, ci medicii, asistentele şi infirmierele din spitale! Iar aceştia, la fel ca noi, toţi, au acasă familii pentru care au aceeaşi responsabilitate pe care o avem şi noi! Cu ei să fim solidari, nu cu interesele politice ale cuiva, oricine ar fi el.


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Putin vrea să introducă în programa școlară ora de "Patriotism". Progresiștii se vor zvârcoli ca nebunii...ca să arate "cât de greșit este sa înveți copiii sa fie patrioți".. N-o să mai poată destrăma Statele Naționale

BOMBĂ ActiveNews: "Președintele Klaus Iohannis este membru al Organizației Progresiste 'European Council of Foreign Relations' un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS". Fluierul.ro a descoperit că ECFR e condusă de Carl Bildt MEMBRU AL GRUPULUI BILDERBERG

DEMISIA. Iohannis: "Mi s-a propus să fiu membru" în organizația condusă de un Bilderberg și finanțată de Soros. "Sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru"

"SOLUȚIA" LUI SOROS LA CRIZA COVID. Soros vrea ca țările UE să elibereze Titluri de Stat Perpetue pentru ca popoarele UE să plătească VEȘNIC, 5 miliarde de euro dobândă în FIECARE an. Asta l-a dus mintea de speculant pe SOROS.

Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu Salarii de Mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării.

TICĂLOȘII. IATĂ ce fac acești USR-iști, porecliți pe drept cuvânt "Uniunea lui Soros din România". Deputații USR s-au abținut la votul - ce marca Unirea Transilvaniei cu România - la legea privind declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

PROGRESISMUL FACE RAVAGII ÎN SUA: Azi despre Justiția Progresistă din Texas: Procurorii și Poliția Texas au făcut peste 50 de milioane de dolari în 2017 prin confiscarea proprietăților oamenilor

Nicușor Dan: Progresişti din toate țările Uniți-vă ! Progresismul este un bolșevism RECICLAT construit de aceeași propagandiști internaționaliști de extremă stângă

Roxana Nemeş, protagonista unui film XXX: "Eu sunt acolo. Toată lumea face asta"

Daniela Crudu, sex la Burlăciţa. Ce decizie au luat şefii show-ului după apariţia IMAGINILOR XXX

ISTORIA AȘA CUM NU V-O POVESTEȘTE NIMENI. Dezvăluirile lui Ștefan Andrei - Ministrul de Externe al lui Nicolae Ceaușescu - despre rețeaua de Spioni KGB GRU și NKVD ai Moscovei din partidul Comunist Român - Rețea care l-a ucis pe Nicolae Ceaușescu

Noile vaccinuri vor altera în mod permanent ADN-ul uman. Nimeni nu va mai şti exact decât producătorii lor ce anume vor modifica vaccinurile în ADN-ul fiecărei persoane.

Iată cum se vinde țara. Portul Constanța promis de Cioloș Olandezilor în schimbul aderării la Schengen. Deutsche Welle: "Premierul Cioloș propune Olandei o bună afacere în domeniul transporturilor"

Update: Catastrofă umanitară în Suceava și Botoșani. Peste 50% dintre adulți nu au salar. ROMÂNIA SITUAȚIE CATASTROFALĂ. Câți sunt oficial plecați la muncă în străinătate, câți sunt fără salar, câți mai au încă un salar. Care e situația în fiecare județ.

Cântăreaţă CELEBRĂ, părăsită de iubit după ce a apărut în dosarul PROSTITUATELOR DE LUX

Cum s-a trăit în România în anii '70- '80? UNII VĂ MINT spunându-vă că s-a trăit permanent prost între anii 1965 - 1989.

Bunicul-porno: două fetițe de cinci și șase ani, violate și filmate de un bărbat de 67 de ani în județul Iași

Documents show GM's early knowledge of switch defect

">

Adevărata poveste a ROMÂNCEI care a făcut sex cu 2000 de bărbați fără să fie PROSTITUATĂ. Toată lumea o ştie

Birkenfeld sau Birkenau? După românul MORT la SPARANGHEL, un alt ROMÂN a MURIT la muncă în GERMANIA, de data aceasta în ABATOR. Sparanghela Merkel și Guwernerul Klaus îi au pe conșțiință pe acești morți....lipsiți de cea mai elementară protecție sanitară

JäGERCHOR. Prima măsură de RELAXARE: "Să vină nemții și austriecii să ne ucidă animalele". GuWernerul și LODOVIC LIBER la Vânătoare după 15 mai. Cadru Universitar Veterinar de la Cluj: "majoritatea vânătorilor sunt austrieci și germani. Mai vin și cehi"

BRĂILA: Deputatul PSD Marian Dragomir câștigă primăria municipiului, conform numărătorii paralele PSD

Cea mai sexy dansatoare amatoare. O tânără a înebunit internetul cu un DANS EROTIC VIDEO

Vin Diesel, ținta ironiilor lui Dwayne Johnson, a plecat de pe platourile de filmare de la "Fast and Furious 8": ce reacție au avut ceilalți actori

Corina Dănilă și fiul lui Liviu Vasilică, într-o imagine de colecție. Nimeni nu a știut de relația celor doi

O adolescentă de 17 ani, GOALĂ la prima experienţă la SOLAR. Un angajat a FILMAT TOT cu mobilul

Rocsana Marcu, poză XXX la piscină FOTO

ABC NEWS Australia - Singulair şi Montelukast: medicamente larg folosite împotriva Astmului sunt legate de serioase episoade psihotice la copii

SUA. 919 de morți de COVID în doar 24h. Să vedeți ce va fi după "apropierea Soroșistă" de la mitingurile din aceste zile...

MAI AVEM DOUĂ PÂRGHII ALE SUVERANITĂȚII NAȚIONALE: GRANIȚELE ȘI MONEDA. SĂ NU RENUNȚĂM LA ELE. Marek Belka, guvernatorul Băncii Centrale a Poloniei: "Polonia este avantajată că nu a aderat la euro"

Iohannis: Cred că Opoziția scrie la ultimele fraze din moțiunea de cenzură. Asperitățile vor dispărea

CE ÎNSEAMNĂ SĂ NU TE LAŞI ÎNFRÂNT NICIODATĂ. Victorie epică a Simonei Halep în sferturile de la Roland Garros. De la 6-3 5-1 şi minge de meci pentru Svitolina la 6-1 6-0 pentru Halep. Scor Final: 3-6 7-6 (6) 6-0 pentru Simona Halep

MIREASĂ prinsă de CAVALERUL de ONOARE în timp ce îşi înşela SOŢUL: Cine este BĂRBATUL ăsta? VIDEO

A jucat într-un film XXX, dar era să leșine când și-a cunoscut partenerul. Cine era bărbatul cu care a făcut-o

Andrei Pleşu "Nu-mi intră în cap că un copil poate creşte ca lumea fără prezenţa feminină a mamei, sau spunînd „mamă” unui domn..."

Schimbați măi nemernicilor legislația muncii pe care ați distrus-o. Maramureș: Muncitor electrocutat mortal în timp ce lucra pe un stâlp în poarta Mănăstirii Rohia

BRAVO ROMÂNIA. O ŞTIRE FANTASTICĂ. După mai bine de 30 de ani, DROPIA, comoara dispărută a României, s-a întors acasă!

Tăriceanu publică documente primite de la MAE: "Prima informare despre virus a fost trimisă la 6 ianuarie. Iohannis și Guvernul Său au știut ce se întâmplă în China și în alte țări, dar au preferat să țină totul sub tăcere"

GOSPODAR FĂRĂ PERECHE. Scene XXX între Ion şi Ionela. Fermierul este călărit în faţa camerelor fără nici o jenă VIDEO

FOTO | Un fan al Stelei a realizat un skin de TIR Scania pentru jocul Euro Truck Simulator 2

Germania: Anchetă după găsirea unei substanțe toxice în băuturi în două supermarketuri din Munchen

Hochei: NHL - St Louis Blues a restabilit egalitatea în duelul pentru Cupa Stanley

Papa în România/ Restricții de circulație în Capitală cu ocazia vizitei Papei; o aplicație pentru trafic arată rutele ocolitoare

VIDEO Papa Francisc a salutat garda de onoare în limba română

Soţia lui Kamara, Oana, în lacrimi la tv. "Am făcut sex cu acel bărbat, apoi am făcut sex şi cu...." FOTO

LIVE BLOG Simona Halep vs Magda Linette e live ACUM! Incredibil: constănțeanca a beneficiat de două mingi de meci, dar Linette a făcut rebreak. Set tensionat

Tupeu nemărginit al lui Isărescu "Băncile n-au plătit impozit pentru că n-au avut profit" Păi dacă l-au sifonat împrumutându-se cu dobânzi aiurea de până la 19% la Banca mamă cum să-l aibă? Asta ai uitat s-o zici, Iuda?

INSULA IUBIRII. Sexy-ispita a fost ispitită la rândul ei. Vinovată este O FEMEIE. Imagini EXPLICITE

Tânără de 19 ani, violată în casa de pariuri. Fostul iubit şi-a filmat grozăvia

O nouă lovitură pentru UE: Brexitul "contaminează" Finlanda. Helsinki are în vedere un eventual FINEXIT. "Uniunea Europeană a transformat Finlanda într-o provincie a sa"

HALUCINANT DE NESIMȚIȚI. Țara arde și guvernul dă afară oameni. ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS Guvernul progresist lasă pe drumuri 2000 de oameni de la ANAF. Unde o să se mai angajeze cei 2000 de oameni în Vremea Holerei?

Florin Piersic şi Angela Similea, relaţie interzisă în tinereţe: "Cu Angela am fost într-un amor nebun"

Cele mai bizare și scandaloase perversiuni sexuale ale unor artiști și savanți celebri. Scatofilia, flatulența sexuală și sadismul, printre preferințe

ȘTIINȚĂ. Autofagia celulelor descifrată. Modul în care celulele decid modul în care doresc să își recicleze conținutul

O MARE PARTE DIN BANII TAIATI DE LA BISERICI AU FOST DATI LUI IOHANNIS SI ADMINISTRATIEI PREZINDENTIALE. Iohannis si Presedintia primesc 56 de milioane cu 40% mai mult decat in 2015. In timp ce cei mai saraci romani pot sa crape nu li se da nimic la salar

Cum au fost îngropate marile uzine ale Epocii de Aur, la care erau abonate marile state ale lumii. "Eram brici până în 89"

Sexy și rea! Lidia Buble, topless la piscină

O mireasă VIRGINĂ a fost şocată când a văzut ce are soţul ei în pantaloni. Ce a urmat este INCREDIBIL

ŞOC în showbiz. Dorian Popa, agresat sexual în club. Cum s-a întâmplat totul FOTO


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4

Nr. de articole la aceasta sectiune: 187, afisate in 4 pagini.