23:59
Comentarii Adauga Comentariu

Cum au distrus progresiștii lui Obama și Biden zeci de milioane de americani și cum i-au adus la sapa de lemn. How an Alabama man went from Obama supporter to dying in the Capitol insurrection

Cum au distrua progresiștii lui Obama și Biden zeci de milioane de americani și cum i-au adus la sapa de lemn. insurrection

Cum un bărbat din Alabama a trecut de la susținătorul lui Obama la moartea sa în insurecția Capitolului

În doar 12 ani, Kevin Greeson a trecut de la participarea sa la învestirea președintelui Barack Obama, la moartea sa pe 6 ianuarie 2021, în gloata disperată care a protestat împotriva furtului de la alegerile, furt prin care Donald Trump a fost îndepărtat din functie. Greeson a murit în timpul insurecției de la Capitol.

În 2009, Kevin Greeson a călătorit din Alabama pentru a asista la inaugurarea președintelui Barack Obama, pe atunci unul dintre eroii săi politici. Doisprezece ani mai târziu, la o aruncătură de băț de locul în care jurase Obama, Greeson a murit în urma unui atac de cord în timp ce manifesta în sprijinul președintelui Donald Trump în timpul asediului Capitoliei din 6 ianuarie.

Greeson a suferit o transformare politică puternică în acei ani intermediari. Un democrat de multă vreme care a susținut cândva sindicatele și a sprijinit politicienii progresiști, Greeson devenise un susținător ferm al Trump până când a murit în afara Capitolului la vârsta de 55 de ani.

În săptămânile care au precedat moartea sa, el a renunțat la Fox News pentru surse de știri de dreapta mai puțin obișnuite și a scris o serie de postări pe site-ul social social Parler, care susține violența politică ca răspuns la ceea ce a văzut drept eforturile democraților. să „fure” alegerile din 2020 de la președinte.

„Să luăm această nenorocită de țară ÎNAPOI !! Încărcați-vă armele și ieșiți pe stradă! ” a scris pe 17 decembrie.

Kevin Greeson Parler post Kevin Greeson a postat o serie de mesaje amenințătoare pe Parler.

În timp ce postările inflamatorii Parler ale lui Greeson și zvonurile false online despre faptul că s-a impus la moarte au atras o atenție considerabilă, transformarea sa politică nu.

„A fost vicepreședinte la sindicat și a fost susținător al lui Obama”, a declarat Mark McDaniel, avocatul din Huntsville care reprezintă familia Greeson. „S-a interesat de Trump, pentru că se simțea mai preocupat de afaceri și, pe măsură ce economia a continuat să se îmbunătățească, s-a interesat mai mult de Trump”.

O mare parte din sfârșitul secolului al XX-lea, nordul Alabamei a găzduit o serie de fabrici mari și facilități industriale care asigurau locuri de muncă cu salarii decente unor oameni precum Greeson. Dar multe dintre aceste poziții au fost eliminate în ultimele două decenii, pe măsură ce producătorii și fabricile au închis sau au fost vândute companiilor străine - și pe măsură ce locurile de muncă au dispărut, sprijinul Partidului Democrat a scăzut.

„Cred că lucrurile devin din ce în ce mai polarizate”, a spus Doug Norman, un bărbat Decatur în vârstă de 73 de ani, care a condus o companie de reciclare a uleiului uzat de mai mulți ani. „În ultimii 10 ani, a avut loc o schimbare.”

Peste o farfurie de ouă Benedict la Whisk'd Cafe, un loc de prânz în Decatur lângă fosta fabrică Goodyear unde Greeson a lucrat timp de două decenii, Norman a spus că, la fel ca mulți alți rezidenți de multă vreme, el a devenit mai angajat în politica republicană ultimii 10 ani. Și el a spus că crede că alegerile din 2020 au fost „furate” de la președinte.

"Cred că mulți oameni au văzut unde merg bursa, șomajul și economia și au început să se îndrepte spre Trump", a spus el. „Mulți dintre prietenii mei nici măcar nu erau implicați în politică, dar Trump a activat ceva”.

Greeson nu a fost singurul susținător al lui Trump din nordul Alabamei, cu legături importante cu insurecția din 6 ianuarie. Lonnie Coffman, în vârstă de 70 de ani, din Falkville, o comunitate rurală la aproximativ 30 de mile de locul în care locuia Greeson, a fost arestat în apropierea Capitolului în noaptea revoltelor.

El a fost pus sub acuzare pentru 17 acuzații federale de arme după ce poliția ar fi găsit materiale pentru a produce cocktailuri Molotov și cinci arme de foc ilegale - inclusiv un AR-15 - în camioneta sa.

AJ Kramer, apărătorul public federal pentru Districtul Columbia, a declarat joi că biroul său îl reprezintă pe Coffman, dar că nu a făcut încă niciun dosar în cazul său.

Nancy Stephenson, care a lucrat cu Greeson la fabrica Goodyear, a părăsit Alabama în 2007 în Memphis, Tennessee, apoi în Houston. S-a întors în 2016 pentru a găsi un peisaj politic schimbat și încărcat. Potrivit lui Stephenson, eliminarea constantă a locurilor de muncă bune se combinase cu îngrijorările cu privire la imigrație și la Legea privind îngrijirea accesibilă pentru a determina mulți oameni pe care îi cunoștea în zonă să ia o cotitură grea la dreapta. „Când am plecat, oamenii erau în cluburi de golf și pe stâlpi de pescuit”, a spus ea. „Când m-am întors, erau cu arme automate”.

Fabrica Goodyear din Decatur unde Kevin Greeson a lucrat 21 de ani a fost cumpărată de Hyosung Corp. în 2006. (Connor Sheets | csheets@al.com)

„Acum sunt toti republicani”

Timp de 21 de ani, Greeson a lucrat la fabrica Goodyear Tire & Rubber Company din Decatur, unde tatăl său a lucrat înaintea sa. A început la fabrica și, în cele din urmă, a preluat un rol de conducere în cadrul Local 88T al sindicatului United Food & Commercial Workers.

Greeson a încetat să mai lucreze la uzină în 2006, conform profilului său LinkedIn - în același an o firmă sud-coreeană, Hyosung Corp., a cumpărat complexul de cărămidă roșie.

La începutul anilor 2000, mulți oameni care lucrau în industria prelucrătoare din nordul Alabamei îi susțineau pe democrații din sud, iar Obama se bucura de sprijin pe liniile de asamblare și în sălile sindicatelor. Regiunea era în mare parte roșie, dar nu intens, și existau buzunare de albastru.

Județul Morgan, acasă la fosta fabrică Goodyear, și județul vecin Limestone, unde locuia Greeson, ambele l-au favorizat pe George W. Bush în 2000, cu aproximativ 60% din voturi. Dar, de-a lungul anilor, nordul Alabamei a devenit mai republican. Până în 2016, Trump a primit peste 70% din voturi în ambele județe. Și nu mai erau județe albastre în apropiere.

Bryan Duncan, ofițer de corecții la Limestone Correctional Facility și rezident din Atena, a declarat că a simțit că vânturile politice s-au schimbat de când s-a mutat pentru prima oară în nordul Alabamei acum două decenii.

„Acum sunt toti republicani”, a spus tânărul de 45 de ani, în timp ce se îndrepta marți după-amiază în Walmart, în Atena. „Cred că oamenii au devenit mai interesați de Partidul Republican, în special datorită rețelelor sociale și accesului ușor la opiniile tuturor. Este mai ușor să găsești mai mulți oameni de partea ta. ”

Valeria Vizcarra, o chelneriță din Atena, a spus că, deși are doar 20 de ani, are vârsta suficientă pentru a fi văzut cum politica i-a afectat comunitatea. „Când Trump a intrat în funcție, cu siguranță au devenit mai sinceri”, a spus ea marți. „Le place că a fost om de afaceri.”

Ea, la fel ca Stephenson, a spus că localnicii văd în Trump un lider care caută clasa de mijloc.

„Cred că politicile lui Obama au cauzat multă durere în acest domeniu”, a spus Stephenson. „Și sincer cred că oamenii credeau că Trump îi va face bogați”.

Jess Brown, profesor emerit al guvernului și afacerilor publice la Universitatea de Stat din Atena, a declarat că mulți oameni împărtășesc o „frustrare” față de modul în care economia a scăzut în nordul Alabamei.

„Oamenii cărora le lipsesc abilitățile specializate și probabil o educație dincolo de diploma de liceu pe piața de astăzi nu se confruntă cu mobilitate socială”, a spus el. „Pur și simplu nu a fost cazul generațiilor de oameni care au urmat industrializarea Americii.”

„Rathole intelectuală”

Pentru cea mai mare parte a vieții sale adulte, Greeson a obținut majoritatea știrilor sale din surse principale precum CNN și AL.com, potrivit soției sale, Kristi, care a răspuns la întrebări prin intermediul avocatului familiei, McDaniel.

Dar, în ultimii ani, Greeson a atras atenția către Fox News și alte magazine conservatoare în timp ce se îndrăgostea de Trump și de binele pe care credea că președintele îl face pentru economie și pentru industria americană.

În zilele de după ce Trump și-a pierdut oferta de realegere în noiembrie, Greeson a postat pe Parler că, la fel ca mulți fani aiuriti ai lui Trump, nu mai avea încredere în Fox News și că canalul de cablu „a sărit nava”. În schimb, el a declarat că va consuma doar știri produse de pro-Trump, extrema dreaptă Newsmax, și că va folosi Parler în locul Facebook.

„Am terminat cu Facebook și Fox News!” el a scris într-un post Parler din noiembrie, numit Parley.

„Nu putem obține nimic adevărat din mass-media”, a scris el într-un alt Parley din noiembrie. „NewsMax este singurul canal în care am încredere în acest moment.”

Kevin Greeson

Kevin Greeson a postat această imagine cu el însuși ținând arme pe Parler cu legenda „Aș vrea ca acești nenorociți să vină la capota mea!” in noiembrie.

Soția lui Greeson, care a refuzat să răspundă la întrebările legate de propria politică sau de modul în care transformarea politică a soțului ei a afectat familia lor, a declarat pentru McDaniel că a văzut schimbarea obiceiurilor media ale soțului ei.

Greeson a devenit convins că Trump a câștigat alegerile din noiembrie, o narațiune falsă împinsă neîncetat atât de președinte, cât și de numeroase puncte de extrema dreaptă.

Brown a spus că nu l-a surprins să afle că opiniile lui Greeson s-au intensificat pe măsură ce consuma mass-media din ce în ce mai marginală.

„Noul peisaj media din America încurajează un comportament politic extrem”, a spus Brown. „Cred că există o componentă sau un subset al electoratului din nordul Alabamei care a căzut în acea rază intelectuală? Cu siguranță o fac, dar cred că au coborât în ​​același rathole în Colorado și în Montana și în alte locuri. ”

În săptămânile de după alegeri, Greeson a postat o serie de mesaje violente pe Parler, cerând oamenilor să ia armele împotriva unui sistem politic pe care îl considera corupt. El a împărtășit sprijinul pentru mișcarea supremacistă albă Proud Boys, a cerut ca Obama să fie „ucis” și și-a exprimat speranța aparentă că președintele Camerei, Nancy Pelosi, va muri de COVID-19.

Pe 29 noiembrie, Greeson a cerut membrilor Congresului să susțină încercările lui Trump de a răsturna alegerile: „Stai dracu! Președintele nostru este scos (sic) din funcție într-o lovitură de stat și voi, nenorociților, nu faceți nimic !! S-ar putea să dureze câțiva ani, dar Trump și poporul american te vor scoate din biroul tău ”.

O călătorie finală

Pe 5 ianuarie, Greeson a condus din Alabama la Washington, unde a făcut câteva vizite în acea seară și a petrecut noaptea la casa unui prieten din Virginia. A doua zi, s-a alăturat mulțimii de protestatari care s-au adunat la National Mall pentru a-și exprima sprijinul față de Trump și a cere Congresului „să oprească furtul” și să anuleze rezultatele alegerilor prezidențiale din 2020.

McDaniel a spus că, în ciuda amenințătoarei retorice online a lui Greeson, soția sa nu crede că ar fi intenționat să comită violență pe 6 ianuarie. Și spre deosebire de Coffman și de alți participanți la evenimentele din acea zi, poliția nu a susținut că Greeson ar fi avut arme ilegale sau ar fi comis o crimă la Washington.

„Cred că se uita la rețelele sociale ca la ceva în care vorbea doar cu prietenii. Nimic din viața acestui om nu ar determina pe nimeni să creadă că se îndrepta acolo sus pentru a face ceva rău sau ceva sinistru ”, a spus McDaniel. „Potrivit lui [Kristi Greeson], el a fost doar un mare susținător al lui Trump și a vrut să meargă acolo și să-și arate sprijinul și să trăiască experiența.”

Sunt disponibile puține informații despre exact ce s-a întâmplat în minutele și orele premergătoare morții lui Greeson. Într-o declarație scrisă trimisă membrilor presei după moartea sa, soția sa a menționat că „avea antecedente de tensiune arterială crescută și, în mijlocul emoției, a suferit un atac de cord”.

McDaniel a spus că Greeson era la telefon cu soția când a intrat în stop cardiac.

"El vorbea cu ea la telefon și a renunțat la vorbă", a spus McDaniel. „A fost supărată pentru că a crezut că a închis-o.”

McDaniel a spus că în zilele următoare morții lui Greeson, soția sa a vorbit la telefon cu un reporter care și-a văzut soțul în momentele anterioare morții sale și o persoană care a încercat să-l resusciteze și că amândoi i-au spus că Greeson este în aer liber pe Capitol. la momentul respectiv.

Raportul incidentului Departamentului de Poliție Metropolitană afirmă că „se afla în zona Capitoliei Statelor Unite pentru a participa la primele activități de amendare (sic)” când a avut un atac de cord.

Conform raportului incidentului, Greeson a fost declarat decedat la 14:05 pe 6 ianuarie. Minute mai târziu, primii revoltatori au intrat în CapitolHow an Alabama man went from Obama supporter to dying in the Capitol insurrection

Over 12 years, Kevin Greeson went from attending President Barack Obama’s inauguration to dying on Jan. 6 in the mob protesting Donald Trump’s election loss during the Capitol insurrection.

In 2009, Kevin Greeson traveled from Alabama to witness the inauguration of President Barack Obama, at the time one of his political heroes. Twelve years later, a stone’s throw from where Obama had been sworn in, Greeson died of a heart attack while demonstrating in support of President Donald Trump during the Jan. 6 siege of the Capitol.

Greeson had undergone a stark political transformation in those intervening years. A longtime Democrat who once championed unions and supported progressive politicians, Greeson had become a staunch Trump supporter by the time he died outside the Capitol at the age of 55.

In the weeks leading up to his death, he gave up Fox News for less mainstream right-wing news sources and wrote a series of posts on the conservative-leaning social media site Parler advocating political violence in response to what he saw as Democrats’ efforts to “steal” the 2020 election from the president.

“Let’s take this fucking Country BACK!! Load your guns and take to the streets!” he wrote on Dec. 17.

Kevin Greeson Parler post Kevin Greeson posted a series of menacing messages on Parler.

While Greeson’s inflammatory Parler posts and false online rumors that he tased himself to death have drawn considerable attention, his political transformation has not.

“He was a vice president at the union, and he was an Obama supporter,” said Mark McDaniel, the Huntsville attorney representing the Greeson family. “He got interested in Trump because he felt he was more business-minded, and as the economy kept getting better, he kept getting more interested in Trump.”

For much of the late 20th century, north Alabama was home to a number of large factories and industrial facilities that provided blue-collar jobs with decent wages to people like Greeson. But many of those positions were eliminated over the past two decades as manufacturers and plants closed or sold to foreign companies — and as the jobs disappeared, the Democratic Party’s support dwindled.

“I think things are getting more polarized,” said Doug Norman, a 73-year-old retired Decatur man who ran a waste oil recycling company for many years. “Over the last 10 years, there was a shift.”

Over a plate of eggs Benedict at Whisk’d Cafe, a lunch spot in Decatur near the former Goodyear plant where Greeson worked for over two decades, Norman said that, like many other longtime residents, he has become more committed to Republican politics over the past 10 years. He, too, said he believes the 2020 election was “stolen” from the president.

“I think a lot of people saw where the stock market, unemployment and economy were going, and they started moving toward Trump,” he said. “A lot of my friends weren’t even into politics, but Trump kind of activated something.”

Greeson wasn’t the only Trump supporter from north Alabama with high-profile ties to the Jan. 6 insurrection. Lonnie Coffman, a 70-year-old from Falkville, a rural community about 30 miles from where Greeson lived, was arrested near the Capitol the night of the riots. He was indicted on 17 federal weapons charges after police allegedly found materials to produce Molotov cocktails and five illegal firearms — including an AR-15 — in his pickup truck.

A.J. Kramer, the federal public defender for the District of Columbia, said Thursday that his office is representing Coffman but that it had not yet made any filings in his case.

Nancy Stephenson, who worked with Greeson at the Goodyear plant, left Alabama in 2007 for Memphis, Tennessee, and then for Houston. She returned in 2016 to find a changed — and charged — political landscape. According to Stephenson, the steady elimination of good jobs had combined with concerns about immigration and the Affordable Care Act to drive many people she knew in the area to take a hard right turn.

“When I left, they were into golf clubs and fishing poles,” she said. “When I got back, it was automatic weapons.”

The Goodyear plant in Decatur where Kevin Greeson worked for 21 years was bought by Hyosung Corp. in 2006. (Connor Sheets | csheets@al.com)

‘It’s All Republicans Now’

For 21 years, Greeson worked at the Goodyear Tire & Rubber Company plant in Decatur where his father worked before him. He started out on the factory floor and eventually took on a leadership role with Local 88T of the United Food & Commercial Workers union.

Greeson stopped working at the plant in 2006, according to his LinkedIn profile — the same year a South Korean firm, Hyosung Corp., purchased the red-brick complex.

In the early 2000s, many people who worked in manufacturing in north Alabama supported Southern Democrats, and Obama enjoyed support on assembly lines and in union halls. The region was mostly red, but not intensely so, and there were pockets of blue.

Morgan County, home to the former Goodyear plant, and neighboring Limestone County, where Greeson lived, both favored George W. Bush in 2000 with around 60% of the vote. But over the years, north Alabama grew more Republican. By 2016, Trump received more than 70% of the vote in both counties. And there were no longer blue counties nearby.

Bryan Duncan, a corrections officer at Limestone Correctional Facility and an Athens resident, said he’s felt the political winds shift since he first moved to north Alabama over two decades ago.

“It’s all Republicans now,” the 45-year-old said as he headed into Walmart in Athens on Tuesday afternoon. “I think people became more interested in the Republican Party especially due to social media and the easy access to everybody’s opinions. It’s easier to find more people on your side.”

Valeria Vizcarra, an Athens waitress, said that though she is only 20, she is old enough to have seen how politics have affected her community. “When Trump came into office, they became more outspoken for sure,” she said Tuesday. “They like that he was a businessman.”

She, like Stephenson, said that locals see in Trump a leader who’s looking out for the middle class.

“I believe the Obama policies caused a lot of soreness in this area,” Stephenson said. “And I honestly think people thought Trump was going to make them wealthy.”

Jess Brown, professor emeritus of government and public affairs at Athens State University, said many people share a “frustration” with the way the economy has declined in north Alabama.

“People who lack specialized skills and probably an education beyond a high school diploma in today’s market are not experiencing social mobility,” he said. “That simply was not the case for generations of people following the industrialization of America.”

‘Intellectual Rathole’

For most of his adult life, Greeson got the majority of his news from mainstream sources like CNN and AL.com, according to his wife, Kristi, who answered questions through the family attorney, McDaniel.

But over the past few years, Greeson gravitated toward Fox News and other conservative outlets as he became enamored with Trump and the good he believed the president was doing for the economy and for American industry.

In the days after Trump lost his reelection bid in November, Greeson posted on Parler that he, like many diehard Trump fans, no longer trusted Fox News, and that the cable channel had “jumped ship.” Instead, he declared that he would only consume news produced by the pro-Trump, far-right outlet Newsmax, and that he would use Parler instead of Facebook.

“I’m done with Facebook and Fox News!” he wrote in a November Parler post, called a Parley.

“We can’t get anything true from the news media,” he wrote in another November Parley. “NewsMax is the only channel I’m trusting at this point.”

Kevin Greeson

Kevin Greeson posted this picture of himself holding guns on Parler with the caption "I wish these motherfuckers would come to my hood!" in November.

Greeson’s wife, who declined to respond to questions about her own politics or how her husband’s political transformation impacted their family, told McDaniel she saw the shift in her husband’s media habits.

Greeson became convinced that Trump had won the November election, a false narrative ceaselessly pushed by both the president and many far-right outlets.

Brown said it didn’t surprise him to learn that Greeson’s views intensified as he consumed increasingly fringe media.

“The new media landscape of America encourages extreme political behavior,” Brown said. “Do I think there’s a component or subset of the electorate in north Alabama that’s gone down that intellectual rathole? I certainly do, but I think they’ve gone down that same rathole in Colorado and in Montana and other places.”

In the weeks after the election, Greeson posted a series of violent messages on Parler, calling for people to take up arms against a political system he considered corrupt. He shared support for the white supremacist Proud Boys movement, called for Obama to “be put to death” and expressed his apparent hope that House Speaker Nancy Pelosi would die of COVID-19.

On Nov. 29, Greeson called for members of Congress to support Trump’s attempts to overturn the election: “Stand the fuck up! Our President is being took (sic) out of office in [a] coup and you motherfuckers do nothing!! It might take a few years but Trump and the American people will take you fucks out of your office.”

A Final Trip

On Jan. 5, Greeson drove from Alabama to Washington, where he did some sightseeing that evening and spent the night at a friend’s house in Virginia. The next day, he joined the crowd of protesters who had gathered on the National Mall to express support for Trump and demand that Congress “stop the steal” and overturn the results of the 2020 presidential election.

McDaniel said that despite Greeson’s menacing online rhetoric, his wife does not believe he had any intention of committing violence on Jan. 6. And unlike Coffman and some other attendees of the events that day, police have not alleged that Greeson had illegal weapons or committed a crime in Washington.

“I think that he looked at social media as something where he was just talking to friends. Nothing in this man’s life would lead anyone to believe that he was headed up there to do anything bad or anything sinister,” McDaniel said. “According to [Kristi Greeson], he was just a really big Trump supporter, and he wanted to go up there and show his support and live the experience.”

Little information about exactly what happened in the minutes and hours preceding Greeson’s death is available. In a written statement sent to members of the media after his death, his wife noted that he “had a history of high blood pressure, and in the midst of the excitement, suffered a heart attack.”

McDaniel said Greeson was on the phone with his wife when he went into cardiac arrest.

“He was talking to her on the phone and he quit talking,” McDaniel said. “She was upset because she thought he had hung up on her.”

McDaniel said that in the days following Greeson’s death, his wife spoke on the phone with a reporter who saw her husband in the moments before his death and a person who attempted to resuscitate him, and that they both told her Greeson was outdoors on the Capitol grounds at the time.

The Metropolitan Police Department incident report states that he “was in the area of the United States Capitol in attendance of first ammendment (sic) activities” when he had a heart attack.

According to the incident report, Greeson was declared dead at 2:05 p.m. on Jan. 6. Minutes later, the first rioters broke into the Capitol


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

VIDEO. Revenire spectaculoasa a lui Donald Trump la conferința națională a Partidului Republican "CPAC 2021". Trădătorii începând cu Mike Pence (vicepreședinte) și Mitch McConnell (actualul șef al senatorilor republicani) nici nu au avut curajul să apară

Ion Spânu: Cum a fost băgat cu forța la nebuni și declarat nebun Mihai Eminescu, sub pretext că i-a spus lui Maiorescu că vrea să învețe albaneza și să se călugăreasca

Siria: Rachete israeliene au fost interceptate deasupra Damascului

VIDEO. Protest AUR la Constanța ÎMPOTRIVA VÂNZĂRII ȚĂRII, Discursul lui George Simion

Ziarul online Criticii.ro pune întrebări serioase despre legăturile lui Samuel Fritz, ajuns primar al Timișoarei, cu serviciile secrete germane. Samuel Fritz e obligat să răspundă, pentru că tot trecutul său e în CEAȚĂ

Tratatul secret cu Austro-Ungaria și Germania, din octombrie 1883, semnat după eliminarea lui Mihai Eminescu în 28 iunie același an

Donald Trump îl critică pe Joe Biden și infirmă zvonurile privind crearea unui nou partid

Aproximativ 20 de milioane de persoane au primit prima doză de vaccin în Marea Britanie. Numărul cazurilor noi de coronavirus este în scădere

Donald Trump ține primul discurs public de când a părăsit Casa Albă. Fostul președinte a fost critic la adresa lui Joe Biden

Securistoidul Radu Tudor, pus la punct de cititori: „Botezul nu este o tradiție, ci o Taină Sfântă”. Acest pupător în fund al Serviciilor, pe nume Radu Tudor, una dintre cele mai scârboase trompete ale Sistemului, ar trebui să-și ia carnet la USR-PLUS

GUVER$N TRĂDĂTOR ȘI VÂNZĂTOR DE ȚARĂ. Guvernul Trădător pregătește să vândă pe mai nimic ce a mai rămas nevândut. Guvernul PNL-UDMR-PLUS-USR a abrogat legea prin care se interzicea vânzarea acțiunilor deținute de stat la companii, timp de doi ani.

STRĂINILOR NU LE PLAC PRODUSELE ROMÂNEȘTI. Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România şi Confederaţia Patronală CONCORDIA au cerut Parlamentului să respingă Legea nr. 321/2009 care obligă hipermarketurile să achiziţioneze 51% produse românești la raft

UE: Șeful diplomației europene condamnă represiunea din Myanmar și confirmă intenția impunerii de sancțiuni

Cine sunt gunoaiele de oameni din Comisiile Parlamentare care au votat ca țăranii români să nu fie despăgubiți pentru secetă?

Roxana Nemeş, protagonista unui film XXX: "Eu sunt acolo. Toată lumea face asta"

1 martie. Tradiții și obiceiuri de sărbătoarea mărțișorului

PĂREREA UNUI ROMÂN STABILIT ÎN OLANDA. De ce au străinii colonii? Pentru că s-au dus peste alții la furat, că acasă nu aveau. Românii au avut, așa că au stat cum stau și azi: ca tâmpiții și proştii, ca să-i jefuiască străinii!

Pseudonimele scriitorilor români. Cine au fost de fapt Dan Barbilian, Mihail Ursachi sau Dimitrie Cosmad

Octavian Știreanu - un Model de Buget pentru Câțu de BUN SIMȚ

Protest AUR împotriva vânzării Portului Constanța. Co-președintele AUR, Claudiu Târziu: Nu putem ceda acest port! Peste voința noastră nu se va trece!

Retrovirusii rescriu genomul koala și îi provoacă cancer

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

ULTIMUL TRIB. Ioana Şulea, primită cu braţele deschise de "Lemuri". "Trage cât un bărbat...."

O femeie de 70 de ani se întoarce acasă, în Coreea de Nord, cu ajutorul realității virtuale

SUA. Conferința Națională Republicană. E clar din discursurile tuturor: liderul incontestabil al Republicanilor...e Donald J. Trump

Rețeaua SOROS continuă atacurile furibunde. Parlamentarul Remus Cernea, inițiatorul căsătoriilor homosexualilor, militant împotriva Catedralei Mântuirii Neamuluim și adeptul Introducerii Educației Sexuale în Școli - îl atacă furibund pe Marian Munteanu

Vedeta care a făcut amor în direct la Insula Iubirii s-a despărţit: Fac ce vreau, când vreau şi cu cine vreau, pentru că sunt o rebelă

SCENE DE SEX la "Mireasă pentru fiul meu"? Ce au văzut telespectatorii, la TV, a creat isterie | VIDEO

ZEROHEDGE: De ce Protestul de la Capitoliu a îngrozit elitele

Roxana Nemeş, protagonista unui sex tape: "Eu sunt acolo"

INCREDIBIL. VIDEO Catalin Alexandru Duru, un român stabilit în Canada a inventat o placa zburatoare cu care zbori stand vertical si pe care o controlezi cu picioarele. Hoverboard-ul inventat de el a intrat în Cartea Recordurilor

Progresiştii atei de la LIDL au tăiat şi au cenzurat crucile de pe bisericile din Grecia care ilustrau unul dintre produsele proprii ale supermarketul Lidl pentru a fi "neutri religios"

Delia Matche, cu sfârcul la vedere pe Instagram. Sânii ei au stârnit controverse: are silicoane?

Filmaţi de camera ascunsă în timp ce făceau sex. 14 milioane de oameni s-au uitat la ei VIDEO

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu cer sume colosale pentru un dans de Revelion

SEX TAPE care a şocat showbiz-ul. Imagini XXX cu o vedetă în baie fac înconjurul internetului VIDEO

UK. Pașapoarte cu coronavirus pentru a merge în baruri și pe terase? Miniștrii vor investiga dacă să aducă „certificarea statutului Covid” pentru a accelera redeschiderea industriei hoteliere și a locurilor de muncă

DREPTURILE OMULUI? Nu se împiedică ei de ele. UE, IOHANNIS ȘI MERKEL NE-AU ATRAS ÎNCĂ O DATĂ: "Toată lumea a fost de acord cu privire la pașapoartele pentru vaccinuri", a spus fericită Merkel la Summitul UE asupra coronavirusului

SEX TAPE cu Beyonce de România, mama copilului lui Nicolae Guţă FOTO

Hochei: SC Miercurea Ciuc a învins-o din nou pe CSM Galați în campionat

FCSB câștigă cu 2-0 meciul din deplasare de la FC Botoșani

Anca Dragu: Nu cred că vom trece la acest pașaport COVID-19; personal nu susțin un asemenea demers

Coronavirus: În capitala norvegiană Oslo au fost reimpuse măsuri de semi-izolare

Mulți dintre așa zișii patrioți și naționaliști apăruți în ultimii ani sunt membri plini sau asociați ai MASONERIEI ROȘII ai Clubului de la Roma și a derivatelor sale. Printre ei Călin Georgescu, Coșea, Puric, Colceag, Ilie Șerbănescu, Dinu Giurăscu

Iubitul Deliei din "Da, mamă", scene de sex sălbatic FOTO

SEX LA BIROU: Directorul şi secretara, filmaţi în ipostaze incendiare VIDEO

Profesoară din Bucureşti, VEDETA în filme PORNO FOTO

Buşteni: Oamenii nu mai ies din case de frica urşilor. După ora 18 e jale. Urşii se plimbă nestingheriți prin oraş. Cinci intervenții ale jandarmilor pentru alungarea a 11 urși din Bușteni

Ion Cristoiu dezvăluie din telegramele Wikileaks. Lupta împotriva corupției din sistemul medical românesc este o făcătură americană pentru privatizarea sănătății în folosul multinaționalelor americane

DISPAR SCOLI...DISPAR COPIII...DISPARE ȚARA. EFECTELE DEPOPULARII MASIVE A ROMANIEI DATORATE POLITICILOR GUVERNANȚILOR DIN ULTIMII 25 DE ANI. Sărăcia își spune cuvântul: la Olt dispar 21 de unități școlare din această toamnă

Mărturia unei supraviețuitoare a accidentului de șalupă de pe Lacul Snagov din 2015: "Eram un lego pe care medicii încercau să îl reconstruiască"

Minoră umilită de mama ei cu testul de virginitate. Autoarea gestului este chiar femeia care și-a bătut joc de o bătrână

NESIMȚITUL NU SE LASĂ şi-l atacă din nou pe medaliatul cu ARGINT al României. Cristian Tudor Popescu, un nou ATAC NESIMȚIT la adresa lui Florin Mergea

Două românce s-au căsătorit în Italia, una cu cealaltă. Un alt cuplu lesbian are o fetiţă

VEDETE de la noi, în SCENE EROTICE de mult UITATE! CELE mai TARI NUDURI din filmele românești | FOTO & VIDEO

Negresă cu gem la doar 7,70 lei. Libertatea te ajută să gătești ieftin și bun / VIDEO

Unde se ascund SOROȘIȘTII? Acum morții nu mai contează Gunoaielor? Numai când trebuia să vă cățărați voi la putere pe CADAVRE, "contau morții", MIȘEILOR? Nu vă e rușine obrazului?

SUA. Biden numește în noua sa administrația progresistă indivizi care susțin Schimbarea Sexului la Copii prin operații de schimbare de sex și administrarea de Hormoni care să blocheze pubertatea

Daniela Crudu, sex la Burlăciţa. Ce decizie au luat şefii show-ului după apariţia IMAGINILOR XXX

"Profa de sex" Laura Andreşan despre Mutu: "Am început să facem dragoste peste cei doi..."


Pag.1 Pag.2

Nr. de articole la aceasta sectiune: 118, afisate in 2 pagini.ieri 06:18 CITATUL ZILEI