23:59
Comentarii Adauga Comentariu

Descoperire uluitoare făcută de Fluierul.ro. Tulpinile periculoase de Coronavirus au apărut în țările unde au fost testate Vaccinurile anti-COVID

Știrea 01Știrea 02Știrea 03Știrea 04Descoperire uluitoare făcută de Fluierul.ro. Tulpinile periculoase de Coronavirus au apărut în țările unde au fost testate Vaccinurile anti-COVID

Citiți faptele brute și judecați singuri

Știrea 01 - 1 octombrie 2020 - Pfizer-BioNTech începe în Africa de Sud - studiul clinic Faza III al vaccinului anti Covid-19

Pfizer-BioNTech Faza III Covid-19 pentru studiu medical al vaccinului începe în Africa de Sud

1 octombrie 2020

Pfizer si BioNTech au inceput inscrierea participantilor la un studiu clinic de faza III a candidatului lor pentru vaccinarea contra Covid-19 - în Africa de Sud.

Pfizer-BioNTech - studiul clinic Faza III al vaccinului anti Covid-19 începe în Africa de Sud

Studiul evaluează siguranța și eficacitatea candidatului la vaccin.

Pfizer si BioNTech au inceput inscrierea participantilor la un studiu clinic de faza III a candidatului lor vaccin Covid-19 in Africa de Sud.

Programul de faza III este programat să înscrie aproximativ 44.000 de participanți la nivel global, cu accent pe diversitatea populației de studiu, inclusiv pe cei cu infecție cronică, stabilă cu HIV, hepatită C sau hepatită B.

Proiectat pentru a evalua siguranța și eficacitatea candidatului la vaccin, studiul va implica aproape 800 de subiecți în patru locații din Gauteng, Limpopo și Western Cape din Africa de Sud.

Autoritatea de reglementare a produselor sanitare din Africa de Sud (Sahpra) a acordat aprobarea de reglementare pentru proces pe 22 septembrie 2020.

Dr. Essack Mitha a fost numit investigator principal național al procesului.

Dr. Mitha a spus: „Suntem mândri și încântați să ni se ofere posibilitatea de a participa la acest efort global de cercetare. Pacienții sud-africani vor juca un rol critic în lupta împotriva Covid-19.

„Suntem încrezători că site-urile din Africa de Sud vor contribui cu date de înaltă calitate la acest studiu inovator și că știința medicală va predomina în această pandemie”.

Pfizer și BioNtech au înscris deja peste 35.000 de voluntari la nivel mondial, în urma aprobării Administrației SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA).

Știrea 02 - Africa de Sud - După 2 luni, pe 18 Decembrie 2020 - O nouă tulpină foarte periculoasa a Coronavirusului e detectată în Africa de Sud: Varianta 501.V2

Varianta 501Y.V2 , numită și, 20H / 501Y.V2 (fostă 20C / 501Y.V2), linia B.1.351 - cunoscută și sub numele de varianta COVID-19 din Africa de Sud , este o variantă foarte periculoasa a SARS-CoV-2 , virusul care provoacă COVID-19 .

Varianta a fost detectată pentru prima dată în zona metropolitană Nelson Mandela Bay din provincia Eastern Cape din Africa de Sud și a fost raportată de departamentul de sănătate al țării la 18 decembrie 2020.

De ce este îngrijorătoare această variantă?

Preocuparea este că 501Y.V2 se poate răspândi mult mai eficient între oameni, în comparație cu alte variante ale SARS-CoV-2.

Mutațiile 501Y.V2 au inclus modificări ale unei părți a virusului cunoscută sub numele de proteină spike. Acest virus folosește această proteină poreclită "Spike" ("Țeapa"), deoarece ea este proteina cu care, virusul se prinde și străpunge receptorii ACE2 ai celulelor umane, permițând virusului sa intre în celule: așa începe infecția. Virusul începe apoi să se înmulțească în interiorul celulelor. În cele din urmă este eliberat de celule și poate continua să infecteze mai multe celule.

Modificările în proteina spike de 501Y.V2 sunt susceptibile de a spori legarea acesteia cu receptorii de celule umane, permițând o infecție mai ușoară și o replicare mai mare în cadrul gazdei. Acest lucru poate duce la cantități mai mari de virus la o persoană infectată, care poate infecta mai ușor alte persoane. Rezultatul final ar putea fi o răspândire mai rapidă între oameni.

Oamenii de știință au observat că 501Y.V2 a devenit rapid „dominant” printre multiplele variante care circulă în populația sud-africană. Acest lucru sugerează cu tărie că noile mutații ale acestei variante oferă un avantaj de transmisie. În unele regiuni din Africa de Sud, mai mult de 80% din virusurile izolate în prezent de persoanele infectate sunt acum 501Y.V2.

Acest lucru înseamnă probabil că majoritatea persoanelor infectate au un coronavirus care se transmite mai ușor.

Alte noi variante similare dar cu ceva diferite, identificate în Marea Britanie și Brazilia au multe mutații similare și rezultate potențial similare. Cercetările au confirmat o mai mare transmisibilitate în Marea Britanie.

În plus, noile cercetări din Africa de Sud arată că 501Y.V2 poate scăpa de anticorpii generați din infecția anterioară. Aceasta înseamnă că anticorpii de la persoanele care au fost infectate cu variantele anterioare s-ar putea să nu funcționeze la fel de bine împotriva 501Y.V2.

Echipa de cercetare a folosit plasma sanguină de la pacienții care aveau COVID-19 în creșterile anterioare pentru a vedea dacă anticorpii din sângele lor pot neutraliza sau face ineficienți 501Y.V2. Au descoperit că anticorpii acestor pacienți au fost mai puțin capabili să neutralizeze 501Y.V2 față de variantele anterioare COVID-19 din Africa de Sud. Pentru a neutraliza 501Y.V2 în laborator, a fost necesară o concentrație plasmatică de aproximativ șase până la 200 de ori mai mare.

Între timp, cercetările unui alt grup din Africa de Sud ajung la concluzii similare. Echipa a testat răspunsul anticorpilor din probele de plasmă de sânge de la 44 de persoane care au avut o infecție anterioară cu variante anterioare de COVID-19. Au descoperit că aproape jumătate din plasmele testate nu au putut neutraliza 501Y.V2 - într-un cadru de laborator.

Aceste date reprezintă un motiv de îngrijorare. Dar este nevoie de mai multă muncă înainte de a putea spune categoric ce înseamnă acest lucru pentru imunitatea oamenilor împotriva 501Y.V2, precum și implicațiile pentru vaccinurile concepute pentru variantele anterioare. Acest lucru se datorează faptului că răspunsul nostru imun la infecție și la vaccinuri implică componente dincolo de doar anticorpi.

Această variantă provoacă diferite simptome sau boli mai severe?

Acesta este un subiect de cercetare în curs. Până în prezent, clinicienii și oamenii de știință care lucrează în prima linie nu au observat diferențe de simptome la persoanele infectate cu noua variantă, comparativ cu persoanele infectate cu alte variante. Prin urmare, nu știm încă dacă acest virus va îmbolnăvi oamenii mai rău ca alte variante. Dar xexștim deja sigur, e că varianta Sud-Africană, îmbolnăvind mult mai mulți oameni, generează și că genera mult mai multe decese.

În acest stadiu, se pare, de asemenea, că noua variantă provoacă un spectru similar de boli - persoanele în vârstă, bărbații și persoanele cu anumite alte afecțiuni medicale se descurcă mai rău.

Managementul clinic rămâne exact același: oxigenoterapia atunci când oamenii au nevoie de ea, steroizi (cum ar fi dexametazona) pentru persoanele cu boli mai severe și medicamente pentru subțierea sângelui pentru a preveni formarea cheagurilor de sânge, o complicație obișnuită a COVID-19. Principala terapie care s-a dovedit că reduce decesele este dexametazona, care vizează răspunsul imun hiperactiv la virus, nu virusul în sine.

Știrea 03 - Marea Britanie - în Iulie 2020 - Astra Zeneca începe Faza 3 de testare a vaccinului în principal în Marea Britanie (dar și în Brazilia, Africa de Sud, Japonia și ulterior și în SUA)

În iunie 2020, Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase din SUA (NIAID) a confirmat că a treia fază de testare a potențialelor vaccinuri dezvoltată de Universitatea Oxford și AstraZeneca va începe în iulie 2020, în Marea Britanie, Brazilia, Africa de Sud, Japonia și India

În iulie 2020, AstraZeneca a colaborat cu IQVIA pentru a accelera studiile clinice din SUA.

La 31 august 2020, AstraZeneca a anunțat că a început să înscrie adulți pentru un studiu în stadiu târziu, finanțat de SUA, cu 30.000 de subiecți.

Pe 8 septembrie 2020, AstraZeneca a anunțat o oprire globală a studiului cu vaccinuri, în timp ce a fost investigată o posibilă reacție adversă la un participant în Regatul Unit.

Pe 13 septembrie, AstraZeneca și Universitatea din Oxford au reluat studiile clinice în Regatul Unit, după ce autoritățile de reglementare au concluzionat că este sigur să o facă. AstraZeneca a fost criticată pentru siguranța vaccinului după îngrijorările experților care au remarcat refuzul companiei de a oferi detalii despre bolile neurologice grave la doi participanți care au primit vaccinul experimental în Marea Britanie. În timp ce procesul a fost reluat în Marea Britanie, Brazilia, Africa de Sud, Japonia [28] și India, acesta a rămas în pauză în SUA până la 23 octombrie 2020 în timp ce FDA a investigat o boală a pacientului care a declanșat reținerea clinică, potrivit secretarului HHS Alex Azar .

La 15 octombrie 2020, Dr. João Pedro R. Feitosa, un medic în vârstă de 28 de ani din Rio de Janeiro , Brazilia , care a primit un placebo în locul vaccinului testat într-un studiu clinic cu AZD1222, a murit din cauza complicațiilor COVID-19. Autoritatea sanitară braziliană Anvisa a anunțat că procesul va continua în Brazilia.

La 23 noiembrie 2020, Universitatea Oxford și AstraZeneca au anunțat rezultate intermediare din studiile de fază 3 ale vaccinului. Au existat puține critici asupra metodelor utilizate în raport, care au combinat rezultate de 62% și 90% din diferite grupuri de subiecți testați cu doze diferite pentru a ajunge la o cifră de 70%. AstraZeneca a declarat că va efectua un alt studiu multi-țară folosind doza mai mică, care a condus la o cerere de 90%. [39]

Publicarea completă a acestor rezultate intermediare, din patru studii în curs, orbite, randomizate, controlate, la 8 decembrie 2020, a clarificat aceste rapoarte. În grupul care a primit prima doză de vaccin activ cu mai mult de 21 de zile mai devreme, nu au existat spitalizări sau boli severe, spre deosebire de cei care au primit vaccinul de control. Evenimentele adverse grave au fost echilibrate între brațele active și de control în cadrul studiilor, adică vaccinul activ nu a fost considerat a provoca evenimente adverse grave suplimentare. Un caz de mielită transversă a fost raportat la 14 zile după vaccinarea de rapel ca fiind posibil legat de vaccinare, cu un comitet neurologic independent care a considerat că diagnosticul cel mai probabil este un idiopat , segment scurt, măduva spinăriidemielinizare .

Știrea 04 - Marea Britanie - După 2 luni, în Septembrie 2020 - O nouă variantă foarte periculoasă de Coronavirus e detectată în Marea Britanie

Varianta de îngrijorare 202012/01 , prescurtată VOC 202012/01 (cunoscută și sub denumirea de linie B.1.1.7 , 20I / 501Y.V1 și popular ca variantă de coronavirus din Marea Britanie, este o variantă a SARS-CoV-2 , virusul care cauzează COVID-19 , unul dintre mai mulți care provoacă îngrijorare .

Estimat a fi cu 36% -75% mai transmisibil decât SARS-CoV-2 de tip sălbatic , noul virus a fost detectat în noiembrie 2020 dintr-un eșantion prelevat în septembrie, în timpul pandemiei COVID-19 din Regatul Unit;

Noua tulpină a început să se răspândească rapid până la jumătatea lunii decembrie și este corelată cu o creștere semnificativă a infecțiilor cu SARS-CoV-2 în Regatul Unit.

Se crede că această creștere se datorează cel puțin parțial datorită uneia sau mai multor modificări ale proteinei spike a virusului . Varianta este, de asemenea, remarcabilă pentru că are mai multe mutații decât s-a văzut în mod normal.

COV 202012/01 a fost detectat pentru prima dată la începutul lunii decembrie 2020 prin combinarea datelor genomului cu cunoștințele că ratele de infecție din Kent nu scădeau în ciuda restricțiilor naționale.

Cele mai vechi două genomi care aparțin liniei B.1.1.7 au fost colectate la 20 septembrie 2020 în Kent și altul la 21 septembrie 2020 în Marea Londra. [5] Aceste secvențe au fost trimise la baza de date de secvențe GISAID (accesări secvențe EPI_ISL_601443 și respectiv EPI_ISL_581117). Începând cu 15 decembrie, în linia B.1.1.7 existau 1623 de genomi. Dintre acestea, 519 au fost prelevate în Marea Londra, 555 în Kent, 545 în alte regiuni din Marea Britanie, inclusiv Scoția și Țara Galilor, și 4 în alte țări.

Urmărirea înapoi utilizând dovezi genetice sugerează că această nouă variantă a apărut în septembrie 2020 și apoi a circulat la niveluri foarte scăzute în populație până la jumătatea lunii noiembrie. Creșterea cazurilor legate de noua variantă a devenit evidentă la sfârșitul lunii noiembrie, când Public Health England (PHE) investiga de ce ratele infecțiilor din Kent nu scădeau în ciuda restricțiilor naționale. PHE a descoperit apoi un cluster legat de această variantă răspândindu-se rapid în Londra și Essex .

Varianta a fost detectată pentru prima dată în Kent, Marea Britanie.

BBC: varianta din Marea Britanie „poate fi mai mortală” De James Gallagher Corespondent de sănătate și știință 22 ianuarie 2021 Sănătate

Dovezile timpurii sugerează că varianta de coronavirus care a apărut în Marea Britanie ar putea fi mai mortală, a spus premierul Boris Johnson.

Cu toate acestea, rămâne o incertitudine uriașă în ceea ce privește numărul - și se așteaptă ca vaccinurile să funcționeze.

Datele provin de la matematicieni care compară ratele de deces la persoanele infectate fie cu versiunea nouă, fie cu cea veche a virusului.

Noua variantă mai infecțioasă s-a răspândit deja pe scară largă în Marea Britanie.

Johnson a declarat într-un briefing din Downing Street: „Pe lângă răspândirea mai rapidă, acum pare, de asemenea, că există unele dovezi că noua variantă - varianta care a fost identificată pentru prima dată în Londra și sud-estul - ar putea fi asociată cu un grad superior de mortalitate.

"În mare măsură, impactul acestei noi variante înseamnă că NHS se află sub o presiune atât de intensă".

Public Health England, Imperial College London, London School of Hygiene and Tropical Medicine și University of Exeter au încercat fiecare să evalueze cât de mortală este noua variantă.

Dovezile lor au fost evaluate de oamenii de știință din grupul consultativ pentru amenințări cu virusuri respiratorii noi și emergente (Nervtag).

Grupul a concluzionat că există o „posibilitate realistă” ca virusul să devină mai mortal, dar acest lucru este departe de a fi sigur.

Sir Patrick Vallance, consilierul științific șef al guvernului, a descris datele până acum ca „nu sunt încă puternice”.

El a spus: „Vreau să subliniez că există o mulțime de incertitudine în jurul acestor numere și avem nevoie de mai multă muncă pentru a obține un control precis asupra acesteia, dar evident este îngrijorător faptul că aceasta are o creștere a mortalității, precum și o creștere a transmisibilității. . "

Sir Patrick Vallance: „Există dovezi că există un risc crescut pentru cei care au noua variantă”

Lucrările anterioare sugerează că noua variantă se răspândește cu 30% și 70% mai repede decât altele și există indicii că este cu aproximativ 30% mai mortală.

De exemplu, cu 1.000 de copii de 60 de ani infectați cu vechea variantă, s-ar putea să se aștepte ca 10 dintre aceștia să moară. Dar aceasta crește la aproximativ 13 cu noua variantă.

Această diferență se găsește atunci când analizăm toți cei care au testat pozitiv pentru Covid.

Noua variantă a fost detectată pentru prima dată în Kent în septembrie. Acum este cea mai comună formă de virus din Anglia și Irlanda de Nord și s-a răspândit în peste 50 de alte țări.

Vaccinul Pfizer și Oxford-AstraZeneca sunt așteptate să funcționeze împotriva variantei care a apărut în Marea Britanie.

Cu toate acestea, Sir Patrick a spus că există mai multe îngrijorări cu privire la alte două variante care apăruseră în Africa de Sud și Brazilia.

El a spus: „Au anumite caracteristici, ceea ce înseamnă că ar putea fi mai puțin susceptibili la vaccinuri.

„Sunt cu siguranță mai îngrijorători decât cei din Marea Britanie în acest moment și trebuie să ne uităm la el și să studiem acest lucru foarte atent.”

Premierul a declarat că guvernul este pregătit să ia măsuri suplimentare pentru a proteja granițele țării pentru a împiedica intrarea de noi variante.

"Chiar nu o exclud, este posibil să trebuiască să luăm măsuri suplimentare", a spus el.

Săptămâna trecută, guvernul a extins interdicția de călătorie în America de Sud, Portugalia și multe țări africane, pe fondul îngrijorărilor cu privire la noile variante, în timp ce toți călătorii internaționali trebuie să dea acum rezultate negative înainte de plecarea în Marea Britanie și să intre în carantină la sosire.Știrea 01Știrea 02Știrea 03Știrea 04
(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:

  • De asteptat  DorDeDuca   2021-01-27 - 08:03

    Cel putin l-a nivel de logica, era de asteptat sa apara mutatii in zonele unde serul respectiv a fost incercat prima data. Asta pentru ca a avut timpul necesar pentru ca acestea sa se produca. Ingrijorator este ca mecanismul de aparitie al mutatiilor nu este predictibil la acest ser sintetic nici in ce priveste ciclul temporal si nici in ce priveste rezultatul acestora. Faptul ca acest produs experimental a fost inoculat deja unui numar mare de persoane fara sa intelegem bine catre ce ne indreptam peste luni sau ani de zile este ,evident, un pericol...


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

AUSTRIA: 41 de morți la scurt timp după vaccinarea cu Pfizer

RUȘINE UE. Până și Rusia a ajuns să le dea lecții de democrație neobolșevicilor de la UE. Lavrov : "Pașaportul COVID contravine ideii de vaccinare benevolă" Bineînțeles că contravine celor mai elementare depturi ale omului.

Dublul asasinat de la Onești. Cum i-a legat criminalul pe muncitorii luați ostatici și cum i-a ucis

Țara lui SOROS: I-am dat afară pe copii că au copiat, dar MARII PLAGIATORI HOȚI, sunt bine mersi în funcții. Exmatriculații de la Drept și plagiatorii de la Academia SRI care conduc Justiția.

ZI NEAGRĂ PENTRU OMENIRE. Virusul infectează până și bebelușii nenăscuți. Ăsta da virus de laborator. Ați mai auzit de vreun bebeluș NENĂSCUT să aibă GRIPĂ? Bebeluş nenăscut, confirmat cu noul coronavirus

Celebrul Sprinter Olimpic: "Mai degrabă pierd Olimpiada" decât "să iau vaccinul Covid"

FRITZ SE JURĂ CĂ NU FURĂ...CA ÎN POEZIA LUI ARGHEZI..DAR L-AM PRINS CU RAȚA-N GURĂ. Fritz: „Cum să te aperi împotriva unor acuzații că ești spion?”

Mărturisirile unui republican pro-Trump. Dacă vrei să știi de ce sunt pro-Trump până la moarte? Nimeni altcineva nu va lupta ca naiba pentru țara în care am crescut, țara în care cred și țara în care strămoșii mei au murit pentru libertate.

SUA. 41% dintre americani spun că ei nu sunt dispuși să primească un vaccin împotriva coronavirusului - sondaj

UK. Doctori străini prescriu online copiilor din Marea Britanie medicamente de "schimbare de sex". Printre ei medici din România. Cine-i caută pe ăștia?

Make America Ugly Again: Biden a dizolvat ordinul prin care Trump cerea o Arhitectură Clasică pentru Clădirile Guvernamentale

Varianta Covid Braziliană „se răspândește mult mai ușor” și driblează sistemul imunitar

BELGIA SE OPUNE PASAPORTULUI COVID. Belgia o spulberă pe Ursula von der Leyen, după ce a anunțat pașaportul COVID-19: 'Vaccinarea nu e obligatorie, iar accesul la vaccin nu este încă generalizat'

Origini umane: marea călătorie a fosilei „Micul picior” din Africa

CINE vrea să creeze pentru întreaga Omenire un ID Digital UNIC pe care fiecare persoană să-l primească pe viață? Microsoft-ul lui Bill Gates, GAVI - o organizația ce luptă pentru VACCINAREA copiilor și Fundația multi-miliardului Rockfeller

VIDEO. Revenire spectaculoasa a lui Donald Trump la conferința națională a Partidului Republican "CPAC 2021". Trădătorii începând cu Mike Pence (vicepreședinte) și Mitch McConnell (actualul șef al senatorilor republicani) nici nu au avut curajul să apară

Germania, exact ca pe vremea lui Stalin și a lui Hitler, Opoziția pusă sub supraveghere de Serviciile Secrete de Stat: Partidul conservator dreapta AfD, cea mai mare formațiune de opoziție, va fi "pus sub supraveghere"

VIDEO - Criminalul de la Onești a fost batjocorit de autorități și apoi din răzbunare și-a PREMEDITAT dublul asasinat: 'Să nu vă fie de glumă, nu glumesc!'

UDREA condamnată în primă instanță la 8 ani cu executare, Ioana Băsescu la 5. Udrea a blestemat-o pe judecătoare.

Paradox: Un medic generalist care a tratat sute de bolnavi Covid, fără ca vreunul să ajungă în spital, este șomer

COMENTARIU Valeriu ȘUHAN: Cifrele secrete ale pandemiei...

Coronavirus în România LIVE UPDATE 3 martie. Salt crescător al cazurilor zilnice. Bilanț COVID-19

COMENTARIU Sorin Avram: Rușine, Elena Udrea!

Serbia vrea să interzică exporturile de litiu

Gheorghiță, despre dozele aruncate la gunoi: Nu e o tragedie, important e să nu se mai întâmple

Fotbal: George Pușcaș a marcat pentru Reading după patru luni

Cinci județe în zona "roșie". Cazurile noi de COVID-19, în creștere

UDMR va avea prefecți în patru județe din Transilvania

SUA impune sancțiuni Rusiei pentru otrăvirea lui Aleksei Navalnîi

PREZENTUL FĂRĂ PERDEA Marius Oprea | USR-PLUS, un partid antisistem, înghițit de sistem: "Dosarul 10 august", clasat de către justiția lor "independentă". Grea treabă politica, băieți!

Compania aeriană Qantas lansează "zborurile misterioase" pentru a stimula turismul

SUA: Anchetă pentru a stabili dacă a fost vorba de trafic de persoane în accidentul de marți de la granița cu Mexicul

Patru români din zece și-au redus consumul de carne în ultimele 12 luni STUDIU

Dronă hibrid. Cu ce vine nou DJI

Campania de vaccinare anti-COVID/ Premierul Florin Cîțu participă la imunizarea persoanei cu numărul 1.000.000

Neamț: Doi bătrâni au suferit arsuri în urma unui incendiu care le-a cuprins casa

Beniamin Mincu, fondator & CEO Elrond Network: "În următorii ani, întreg sistemul financiar se va muta pe Blockchain". Ce spune fondatorul Elrond despre o posibilă colaborare cu serviciile secrete pe partea de securitate digitală

Lucian Bode, ministrul de Interne, despre cazul Onești: "Să reiasă din analiză care era planul 2, dacă negocierile eșuează"

Un supercomputer a prezis clasamentul final din Premier League. Cine va deveni campioană

Coronavirus: Australia prelungește cu trei luni închiderea frontierelor

Fundația Margareta a României: 30 de tineri muzicieni și artiști vizuali - bursieri ai programului 'Tinere Talente 2021'

Peste 7.000 de companii românești au datorii de peste un milion de lei la bugetul de stat

O PERSONALITATE PE ZI: Elena Densușianu-Pușcariu, prima femeie doctor în medicină din România

Coronavirus: Brazilia a înregistrat cel mai mare număr zilnic de decese asociate COVID-19 de la începutul pandemiei

O nouă creștere pentru indicele ROBOR la 3 luni, care ajunge la 1,70%

Marius Tucă Show, 3 martie, la Aleph News, diseară, de la șapte. Invitați: Bogdan Naumovici, probabil cel mai cunoscut publicitar de la noi, și actorul Andrei Huțuleac

Sibiu: Pârtiile din stațiunea Păltiniș rămân deschise

Fotbal / Coronavirus: Columbia prevede redeschiderea stadioanelor pentru Copa America 2021, la 30 la sută capacitate

Dan Perjovschi, despre implicarea sa în campania pro vaccinare a Ministerului Sănătății: Fac desene de mobilizare

Guvernul a numit prefecții propuși de UDMR în județele Arad, Cluj, Sălaj și Satu Mare

Microsoft acuză China de atacuri cibernetice

Bolivia: Cel puțin șapte decese după ce o balustradă dintr-o clădire a unei universități a cedat

Două state americane relaxează măsurile de restricție COVID-19. Masca nu mai este obligatorie

S-a dat startul vaccinării cu serul Johnson&Johnson în America. Agenția Europeană încă nu a decis dacă va fi distribuit și în UE

Argeș: Un incendiu provocat intenționat a distrus o auto-rulotă și un autoturism; alte trei mașini au fost afectate

O fostă angajată ANAF Neamț nu poate justifica venituri suplimentare de aproape 60.000 de euro

1,3 milioane de români s-au întors în țară în 2020. Cîțu: "Au găsit oportunități, mai ales în IT"

Incidența cazurilor de Covid-19 a crescut cu 63% în Dâmbovița

Baschet-NBA / Coronavirus: Gregg Popovich, antrenorul lui San Antonio Spurs, critică ridicarea purtării obligatorii a măștii în Texas

Circulația este întreruptă pe DN15 Târgu Mureș-Luduș după ce un tractor a luat foc în mers


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10

Nr. de articole la aceasta sectiune: 546, afisate in 10 pagini.ieri 09:06 CITATUL ZILEI