23:59
Comentarii Adauga Comentariu

Boris Johnson respinge cererea imperativă de la Bruxelles de a ceda până la 75 de milioane de vaccinuri Covid-19 fabricate în Marea Britanie: "Nu, UE nu poate avea vaccinurile noastre!"

Bruxelles încearcă să rechiziționeze zeci de milioane de doze de vaccin coronavirus fabricate pentru Marea Britanie, dar șefii AstraZeneca au sugerat că nu se vor îndrepta către cererile UE.

Șefii UE au cerut ca vaccinurile de la Oxford - făcute în Staffordshire și Oxfordshire - să fie deviate pentru a compensa un deficit de 75 de milioane pe continent.

Comisia Europeană a declarat că firma anglo-suedeză este obligată să își îndeplinească obligațiile contractuale, în ciuda problemelor legate de producție la sediul său belgian.

Comisarul UE pentru sănătate din această seară a insistat că Marea Britanie nu ar trebui să primească prioritate - chiar dacă Marea Britanie a semnat un contract cu AstraZeneca cu trei luni înainte ca blocul să o facă.

Stella Kyriakides a spus: „Respingem logica primului venit, primul servit.

Acest lucru poate funcționa într-o măcelărie, dar nu în contracte și nu în acordurile noastre avansate de cumpărare.

' Dar, în timp ce AstraZeneca s-a angajat să „coordoneze și mai strâns” cu oficialii UE, compania s-a lipit ferm de armele sale, spunând că a fost „deschisă” cu liderii de blocuri despre „complexitățile” creșterii producției sale de vaccin.

Firma a lăsat, de asemenea, o înțepătură mică, dar puternică în coadă, reamintind liderilor europeni de angajamentul său de a furniza milioane de vaccinuri oamenilor de pe continent „fără profit” în timpul pandemiei.

Un purtător de cuvânt a declarat pentru MailOnline: „CEO-ul nostru, Pascal Soriot, a fost încântat să participe la o întâlnire în această seară cu Comitetul director al UE pentru vaccinuri.

„Am avut o conversație constructivă și deschisă despre complexitatea creșterii producției de vaccin și provocările pe care le-am întâmpinat.

„Ne-am angajat să avem o coordonare și mai strânsă, să trasăm împreună o cale pentru administrarea vaccinului nostru în lunile următoare, pe măsură ce continuăm eforturile noastre de a aduce vaccinul nostru către milioane de europeni fără niciun profit în timpul pandemiei.

” Se pare că sursele au declarat că Marea Britanie are suficiente vaccinuri pentru a rezista anul acesta și pentru a-și îndeplini obiectivele și ar putea ajunge să le distribuie oricum în alte țări.

Între timp, o persoană din interiorul industriei se teme că Bruxelles-ul ar putea încerca să deturneze vaccinurile din Marea Britanie ca „retorică politică”, dar a avertizat dacă ar face acest lucru „ar fi o problemă a drepturilor omului pentru milioane de oameni”.

Șefii UE au cerut ca vaccinurile AstraZeneca făcute în Staffordshire și Oxfordshire să fie deviate pentru a compensa un deficit de 75 de milioane pe continent.

Aseară, Bruxelles-ul a încercat să rechiziționeze zeci de milioane de doze de vaccin coronavirus fabricate pentru Marea Britanie.

Boris Johnson (în imagine) a respins amenințarea UE, spunând: „Suntem foarte încrezători în aprovizionarea noastră, suntem foarte încrezători în contractele noastre și mergem înainte pe această bază” Presa germană (articolul din Die Zeit) a activat ieri Bruxellesul, denunțând lansarea de vaccinuri shambolice a UE drept „cel mai bun anunț pentru Brexit”.

Vaccinurile vor limita răspândirea coronavirusului - dar nu vom ști cât de mult până la jumătatea lunii februarie, spun experții Lansarea vaccinului în Marea Britanie va limita răspândirea coronavirusului, dar exact cât nu va fi clar până la jumătatea lunii februarie, spun experții.

Oferind un impuls speranțelor Marii Britanii de a pune capăt blocării, directorul medical adjunct al Angliei, Jonathan Van-Tam, a spus că vaccinurile „nu ar putea să nu aibă vreun efect asupra transmisiei”.

El a spus că este mai puțin o întrebare de „vor?” și mai degrabă „în ce măsură” inocularea va ajuta la reducerea răspândirii.

Dar Boris Johnson și oamenii de știință șefi ai săi din această seară au declarat că experții nu vor cunoaște prea mult efectul pe care vaccinurile coronavirus îl au asupra epidemiei țării până la jumătatea lunii februarie, Premierul a spus că impactul loviturilor nu va fi resimțit în datele spitalului și a deceselor până atunci, din cauza decalajului de timp între injectare și dezvoltarea imunității.

El a declarat în această seară la o conferință de presă din Downing Street că nu va lua în considerare ridicarea restricțiilor de blocare până când nu va fi văzut „dovezi concrete că aceste grafice sunt în jos”.

Unitatea de imunizare s-a ridicat cu adevărat la viteză în ultimele câteva săptămâni și durează între două săptămâni și o lună pentru ca o persoană să își acumuleze imunitatea.

S-a dovedit că atât vaccinurile Pfizer, cât și cele ale Universității Oxford blochează bolile severe, așa că experții speră că vor începe să facă un pic în ratele de deces și spitalizare în următoarele săptămâni.

Oamenii de știință din No10 vor monitoriza aceste valori, în special în grupurile cele mai vulnerabile - inclusiv persoanele cu vârsta peste 80 de ani, peste 75 de ani și rezidenții caselor de îngrijire - care primesc în prezent blocajele.

Până în prezent, 6,8 milioane, sau unul din 10, oamenii din Marea Britanie au primit cel puțin o doză de vaccinuri.

Peste trei săptămâni, când majoritatea acestor persoane beneficiază de protecție, experții se vor aștepta să vadă o scădere de aproape 10% a internărilor în spitale.

Cu toate acestea, nu toate persoanele vaccinate vor fi imune, deoarece loviturile nu sunt perfecte.

Pfizer este 95% eficient în blocarea bolilor severe, în timp ce Oxford este de aproximativ 70%.

Un proeminent europarlamentar german a avertizat că Marea Britanie va „suferi” dacă nu va fi de acord cu cerințele UE.

Peter Liese, care se află în partidul CDU al Angelei Merkel, a sugerat că Bruxelles-ul ar putea bloca transporturile jvaccinului Pfizer / BioNTech, care se face în Belgia.

Boris Johnson a respins amenințarea UE, spunând: „Suntem foarte încrezători în aprovizionarea noastră, suntem foarte încrezători în contractele noastre și mergem mai departe pe această bază”.

Aaron Bell, membru conservator al comitetului științific Commons, a declarat: „Înțeleg și simpatizez dezamăgirea UE că AstraZeneca are probleme cu randamentul la uzina sa din Belgia, dar sugestia că aprovizionarea Marii Britanii ar trebui să fie redirecționată către continent este în mod clar inadecvată .

' AstraZeneca a avertizat Bruxelles săptămâna trecută că problemele din Belgia înseamnă că blocul va primi doar un sfert din dozele de 100 de milioane pe care le așteptase până în aprilie.

Surse guvernamentale au insistat în această seară doar după ce fabricile britanice din Oxford și Newcastle-under-Lyme și-au îndeplinit angajamentul față de Marea Britanie, vor fi liberi să aprovizioneze alte țări.

Marea Britanie a semnat un acord cu AstraZeneca în mai anul trecut pentru a furniza 100 de milioane de doze de vaccin pe care l-a dezvoltat la Universitatea Oxford.

Națiunile UE au făcut o comandă comună de 400 de milioane de doze de la AstraZeneca trei luni mai târziu, în august, pentru a fi făcute la două locații de pe continent, precum și la cele două site-uri din Marea Britanie.

Deficitul rezultat de 75 de milioane în primele trei luni ale acestui an a provocat un rând major între cele două părți.

Tensiunile au crescut când șeful Astra, Pascal Soriot, a declarat marți ziarelor europene într-un interviu, marți, că programul de aprovizionare pentru UE nu este un „angajament”, ci a fost de acord cu „cel mai bun efort”.

El a spus că, deoarece Bruxelles-ul și-a semnat contractul de furnizare cu trei luni mai târziu decât Marea Britanie, a lăsat mai puțin timp pentru a rezolva „problemele” de producție de pe site-urile de pe continent.

„Contractul cu Marea Britanie a fost semnat mai întâi, iar Marea Britanie, desigur, a spus„ Ne furnizați mai întâi ”, iar acest lucru este suficient de corect”, a adăugat el.

Dar ieri, domnișoara Kyriakides a respins categoric argumentul și a cerut ca vaccinurile care se fac în Marea Britanie să fie exportate în UE.

La un briefing la Bruxelles, ea a spus: „Nu există o ierarhie a fabricilor.

„Știți că în contracte există patru fabrici listate, dar nu face diferența între Marea Britanie și Europa.

„Fabricile din Marea Britanie fac parte din acordurile noastre de cumpărare în avans și de aceea trebuie să livreze.

” Comisarul a declarat că UE pierde oameni în urma pandemiei în fiecare zi, adăugând: „Acestea nu sunt cifre.

Nu sunt statistici.

Acestea sunt persoane cu familii cu prieteni și colegi care au fost și ele afectate.

„Respingem logica primului venit, primul servit”, a spus Stella Kyriakides (în imagine).

„Poate funcționa într-o măcelărie, dar nu în contracte și nu în acordurile noastre avansate de cumpărare” +15 „Respingem logica primului venit, primul servit”, a spus Stella Kyriakides (în imagine).

„Poate funcționa într-o măcelărie, dar nu în contracte și nu în acordurile noastre avansate de cumpărare”

Astra-Zeneca a avertizat Bruxelles săptămâna trecută că problemele din Belgia înseamnă că blocul va primi doar un sfert din dozele de 100 de milioane pe care le așteptase până în aprilie.

Oficialii UE au cerut astăzi ca vaccinurile Covid fabricate în Marea Britanie să fie exportate în Europa pentru a ajuta la reducerea deficiențelor în propria sa lansare a vaccinurilor, care este una dintre cele mai lente din lume și este cu mult în urmă față de Marea Britanie

Comisarul UE pentru sănătate a insistat aseară că Marea Britanie nu ar trebui să primească prioritate - chiar dacă Marea Britanie a semnat un contract cu Astra-Zeneca cu trei luni înainte ca blocul să o facă.

Vaccinul Covid cu o singură lovitură al lui Johnson & Johnson ar putea fi în curând adăugat la arsenalul Marii Britanii Johnson și Johnson vor publica rezultatele studiilor din faza a treia a vaccinului său cu un singur vaccin împotriva coronavirusului săptămâna viitoare, a anunțat compania aseară.

Vaccinul folosește o tehnologie similară cu vaccinul de la Universitatea Oxford, făcându-l la fel de ușor de transportat și depozitat, dar necesită doar o singură injecție pentru a proteja împotriva Covid.

Oamenii de știință guvernamentali se așteaptă ca vaccinul, produs de Janssen, brațul belgian al gigantului farmaceutic american, să primească autorizație de urgență și să fie lansat în Marea Britanie până la jumătatea lunii februarie.

Marea Britanie a încheiat deja un acord pentru 30 de milioane de doze, cu opțiunea de a comanda 22 de milioane mai mult.

Dacă ar fi aprobat, ar fi al treilea vaccin Covid din arsenalul Marii Britanii și ar putea accelera semnificativ programul care a fost împiedicat de lipsa de aprovizionare.

O a patra lovitură, făcută de firma mea americană Moderna, a sigilat aprobarea la începutul acestei luni, dar dozele nu vor ajunge până în martie din cauza unui acord exclusiv cu guvernul american.

Dezvoltat de Janssen, vaccinul folosește un adenovirus inofensiv pentru a furniza material genetic care păcălește corpul uman în producerea proteinelor cunoscute sub numele de antigeni, care se găsesc în mod normal pe suprafața coronavirusului, ajutând sistemul imunitar să dezvolte un arsenal împotriva infecțiilor.

La fel ca vaccinul Oxford, care folosește și vectori adenovirali, poate fi depozitat și transportat în frigidere normale.

Cu toate acestea, diferența esențială este că vaccinul J&J este conceput pentru a fi eficient ca o singură doză, în timp ce Oxford și Pfizer sunt administrate în două fotografii la trei sau mai multe săptămâni distanță.

Dacă studiile arată că este eficient în blocarea Covid, acesta va deveni primul vaccin aprobat care va lucra într-o singură injecție și ar putea accelera rapid planurile de imunizare în masă.

Cele 30 de milioane de doze deja comandate de Marea Britanie ar putea fi suficiente pentru a ajunge la aproape jumătate din populație.

„Companiile farmaceutice, dezvoltatorii de vaccinuri, au responsabilități morale societale și contractuale pe care trebuie să le susțină.

„Opinia conform căreia compania nu este obligată să livreze deoarece am semnat un acord de cel mai bun efort nu este nici corectă, nici nu este acceptabilă.

„Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene sunt unite pentru că AstraZeneca trebuie să-și îndeplinească angajamentele din acordurile noastre.

” După discuțiile cu AstraZeneca aseară, domnișoara Kyriakides a scris pe Twitter: „Regretăm lipsa continuă de claritate a programului de livrare și solicităm un plan clar de la AstraZeneca pentru livrarea rapidă a cantității de vaccinuri pe care am rezervat-o”.

Domnul Liese a declarat: „Vaccinul BioNTech, care este produs doar în Europa și a fost produs cu ajutorul banilor statului german și al Uniunii Europene, a fost expediat în Regatul Unit.

„Dacă cineva crede că cetățenii europeni ar accepta să oferim acest vaccin de înaltă calitate Regatului Unit și ar accepta să fim tratați ca clasa a doua de către o companie din Marea Britanie, cred că singura consecință poate fi oprirea imediată a exportului de BioNtech (vaccin) și apoi suntem în mijlocul unui război comercial.

„Deci, compania și Marea Britanie ar trebui să se gândească de două ori mai bine.

Când vedem că Europa nu este tratată bine, nu de Statele Unite și nu de Marea Britanie, atunci trebuie să ne arătăm armele.

„Trebuie să le spunem celorlalte companii din lume dacă îi tratăm pe europeni drept clasa a doua, veți suferi pentru asta.

” Deputatul conservator Peter Bone a declarat că UE încearcă să acopere incompetența sa.

El a adăugat: „UE a acționat într-un mod rușinos, spunând„ Vrem să saltăm Marea Britanie pentru că suntem UE și importantă ”este incredibil.

„Lăsați-ne vaccinul, nu există nici un drept legal sau moral să îl aveți.

” S-a raportat, de asemenea, noaptea trecută că Marea Britanie a comandat suficiente vaccinuri pentru anul respectiv - de 367 milioane de doze, suficiente pentru 5,5 de persoană - și oricum ar putea ajunge să le arunce în alte țări - ceea ce înseamnă că țările UE ar beneficia.

O sursă a declarat pentru Times : „Există multe vaccinuri.

Depășește ceea ce vrea guvernul să facă.

' Persoanele din interiorul industriei au declarat, de asemenea, ziarului că cererile de la Bruxelles sunt „retorică politică” și ar fi o „problemă a drepturilor omului” dacă ar încerca să devieze dozele.

Ei au spus: „Nu pot opri vaccinurile contractate pentru livrare.

Unele dintre aceste vaccinuri au fost deja administrate persoanelor care urmează să primească a doua doză.

Ar fi o problemă a drepturilor omului pentru milioane de oameni dacă procesul ar fi oprit ”.

Johnson a spus că ar fi fost „mare păcat” dacă Marea Britanie ar fi rămas în programul de vaccinare al UE, mai degrabă decât să-și stabilească propriul plan.

„Cred că am reușit să facem lucrurile diferit și mai bine, în anumite privințe”, a declarat premierul parlamentarilor.

Mai mult de o zecime din populația din Marea Britanie a primit cel puțin o doză de vaccin coronavirus.

Acest lucru se compară cu doar 1,75% în Franța, 1,96% în Germania, 2,50% în Spania și 2,15% în Italia.

.

UE a comandat, de asemenea, o serie de alte vaccinuri, inclusiv 300 de milioane de doze Sanofi-GSK și 405 milioane de doze CureVac

Gigantul francez al medicamentelor este de acord să producă vaccinul Pfizer, după ce vaccinul lor nu a reușit

Farmacistul francez Sanofi a anunțat că va ajuta la îmbutelierea și ambalarea a 125 de milioane de doze de vaccin coronavirus dezvoltat de rivalii săi Pfizer și BioNTech, după ce eșecurile cu propriul vaccin au întârziat producția până cel puțin la sfârșitul anului.

Anunțul a venit, deoarece problemele de producție pentru vaccinul Pfizer-BioNTech și un vaccin de la britanicul AstraZeneca au provocat revoltă politică în întreaga Uniune Europeană.

Efortul de vaccinare a celor 27 de națiuni din UE s-a străduit să ridice abur, în timp ce variantele de virusuri mai contagioase se răspândesc rapid și decesele prin COVID-19 cresc din nou.

Facilitățile de la Sanofi din Frankfurt vor ajuta la producerea în stadiu târziu a vaccinurilor preparate de BioNTech din Germania, inclusiv îmbutelierea și ambalarea, începând din vară, potrivit unui oficial Sanofi.

Sanofi nu a dezvăluit detalii financiare ale acordului.

Potrivit lui Thomas Cueni, directorul Federației Internaționale a Producătorilor de Vaccinuri, 76% din capacitatea mondială de producție a vaccinurilor este în Europa.

Guvernul francez a presat Sanofi să își folosească facilitățile pentru a ajuta la fabricarea vaccinurilor de la rivalii săi, având în vedere problemele ridicate ale cererii și ofertei.

„Suntem foarte conștienți de faptul că cu cât sunt disponibile doze de vaccin mai timpurii, cu atât mai multe vieți pot fi salvate”, a declarat Paul Hudson, CEO al Sanofi.

Între timp, experții au dezvăluit modul în care lansarea vaccinului din Marea Britanie va limita răspândirea coronavirusului, dar exact cât nu va fi clar până la jumătatea lunii februarie.

Oferind un impuls speranțelor Marii Britanii de a pune capăt blocării, directorul medical adjunct al Angliei, Jonathan Van-Tam, a spus că vaccinurile „nu ar putea să nu aibă vreun efect asupra transmisiei”.

El a spus că este mai puțin o întrebare de „vor?” și mai degrabă „în ce măsură” inocularea va ajuta la reducerea răspândirii.

Dar, în această seară, Boris Johnson și șefii săi de știință au declarat că experții nu vor cunoaște prea mult efectul pe care vaccinurile coronavirus îl au asupra epidemiei țării până la jumătatea lunii februarie.

Premierul a spus că impactul loviturilor nu va fi resimțit în datele spitalului și a deceselor până atunci, din cauza decalajului de timp între injectare și dezvoltarea imunității.

El a declarat în această seară la o conferință de presă din Downing Street că nu va lua în considerare ridicarea restricțiilor de blocare până când nu va fi văzut „dovezi concrete că aceste grafice sunt în jos”.

Unitatea de imunizare s-a ridicat cu adevărat la viteză în ultimele câteva săptămâni și durează între două săptămâni și o lună pentru ca o persoană să își acumuleze imunitatea.

S-a dovedit că atât vaccinurile Pfizer, cât și cele ale Universității Oxford blochează bolile severe, așa că experții speră că vor începe să facă un pic în ratele de deces și spitalizare în următoarele săptămâni.

Oamenii de știință din No10 vor monitoriza aceste valori, în special în grupurile cele mai vulnerabile - inclusiv persoanele cu vârsta peste 80 de ani, peste 75 de ani și rezidenții caselor de îngrijire - care primesc în prezent blocajele.

Până în prezent, 6,8 milioane, sau unul din 10, oamenii din Marea Britanie au primit cel puțin o doză de vaccinuri.

Peste trei săptămâni, când majoritatea acestor persoane beneficiază de protecție, experții se vor aștepta să vadă o scădere de aproape 10% a internărilor în spitale.

Cu toate acestea, nu toate persoanele vaccinate vor fi imune, deoarece loviturile nu sunt perfecte.

Pfizer este 95% eficient în blocarea bolilor severe, în timp ce Oxford este de aproximativ 70%.

O altă întrebare arzătoare care va determina modul în care miniștrii gung-ho pot fi cu reducerea restricțiilor este în ce măsură vaccinurile îi opresc pe oameni să răspândească Covid.

Guvernul a comandat un studiu pentru a investiga vaccinurile și rolul lor în transmiterea, care este supravegheat de Public Health England.

Se concentrează asupra lucrătorilor din domeniul sănătății din prima linie, care au fost blocați.

Consilierul științific șef al Angliei, Sir Patrick Vallance, a declarat în această seară la conferința de presă din Downing Street: „Cred că trebuie să fii extrem de precaut și să aștepți până când vom obține datele corecte.

„Este prea devreme pentru a spune ce se întâmplă în Marea Britanie.

Se analizează foarte, foarte atent.

Nu trebuie să vă așteptați să nu vedeți pe nimeni care se îmbolnăvește, care a fost vaccinat.

Vaccinurile nu sunt eficiente la 100%.

Vom vedea în continuare oameni care se îmbolnăvesc.

„Vom vedea în continuare oameni care suferă de boli severe, dar va fi mult, mult mai redus odată cu vaccinul și trebuie să așteptăm și să analizăm datele și să obținem estimări adecvate ale acestora, mai degrabă decât să încercăm să facem reduceri timpurii și presupuneri cu privire la ce arată asta.

Matt Hancock dezvăluie că aproape 80% din Marea Britanie peste 80 de ani au avut acum un vaccin Covid, deoarece lansarea NHS ajunge la 6,6 MILIOANE de oameni Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, a anunțat aseară că 78,7% dintre britanicii cu vârsta peste 80 de ani au avut un vaccin Covid, deoarece a confirmat că 6,6 milioane de oameni au primit prima lor doză.

Asta înseamnă că aproape una din 10 persoane din toată țara a avut cel puțin o doză care le-ar putea proteja împotriva mortalului Covid-19, iar Guvernul este aproape la jumătatea drumului pentru a atinge 15 milioane până la jumătatea lunii februarie.

Marea Britanie este înaintea tuturor celorlalte țări din Europa în ceea ce privește vaccinarea și are una dintre cele mai mari rate pe persoană din lume.

Dar o încetinire de duminică a însemnat că doar 221.

067 de persoane au primit vaccinuri, în scădere de la un record de 493.

013 persoane sâmbătă.

Cifrele Departamentului de Sănătate au arătat 220.

249 de prime doze și 818 de doze a doua au fost administrate în toată țara pe 24 ianuarie.

Încetinirea duminicii se crede că a fost declanșată de faptul că mai puțini medici și asistenți medicali sunt în schimb în ultima zi a săptămânii de lucru, ceea ce înseamnă că mai puțini britanici și-ar putea primi loviturile.

Cel mai mic număr de cazuri și decese este, de asemenea, înregistrat în general duminica, când mai mulți angajați sunt în afara serviciului și nu sunt disponibili pentru a bifa rapoartele.

Se întâmplă când miniștrii luptă pentru vaccinarea celor mai vulnerabili la virus până la jumătatea lunii februarie.

Aceasta include persoanele cu vârsta peste 70 de ani, vulnerabile, rezidenții de îngrijire la domiciliu și personalul NHS din prima linie.

Dar NHS pare să fi ratat deja obiectivul său intern de a ajunge la toți rezidenții de îngrijire până la 24 ianuarie.

Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, a declarat, joi, că au vaccinat deja 63% din locuitorii îngrijirii - lăsând alți 154.

660 din cei aproximativ 420.

000 de rezidenți care își așteaptă loviturile.

Dar miniștrii încă nu au spus dacă ținta NHS a fost atinsă.

Marea Britanie a înregistrat aseară alte 22.

195 de infecții cu virusul, o scădere de 41% față de săptămâna trecută și alte 592 de decese, în scădere cu un procent față de aceeași oră săptămâna trecută.

Președintele Moderna, dr.

Stephen Hoge, spune că lupta globală împotriva Covid va continua „în următorii câțiva ani”, deoarece virusul continuă să mute Președintele Moderna a avertizat că lupta globală împotriva Covid ar putea dura câțiva ani.

Dr.

Stephen Hoge a declarat în timpul unei conferințe telefonice din această săptămână că virusul va continua să mute și să creeze noi tulpini, în ciuda lansării vaccinurilor.

Moderna, care produce unul dintre vaccinurile aprobate în multe țări din întreaga lume, inclusiv SUA și Marea Britanie, a declarat că focurile sale ar putea oferi protecție împotriva proeminentelor tulpini britanice și sud-africane Covid.

Președintele Moderna, dr.Stephen Hoge, a avertizat că lupta globală împotriva Covid ar putea dura câțiva ani +15 Dr.Hoge a spus, potrivit CNN : „Virusul va evolua atâta timp cât se infectează.

„Lucrul cheie pe care trebuie să-l facem este să-l oprim de la infectare.

Trebuie să întrerupem acea transmisie și, în al doilea rând, să oprim acele infecții care să dureze foarte mult timp.

El a spus că acest proces va continua ani de zile, pe măsură ce oamenii de știință continuă să analizeze schimbarea virusului.

El a adăugat: „Cred că, pe măsură ce analizăm eficacitatea oricăruia dintre aceste vaccinuri, ar trebui să sperăm și să presupunem că vor lucra peste ele, dar trebuie să dovedim acest caz, de nenumărate ori.

„Acum, de obicei, probabil doar cu măsurarea capacității vaccinului de a furniza anticorpi neutralizanți în sânge, dar în unele cazuri, în timp, ar trebui să ne uităm dacă ne protejăm sau nu în realitate împotriva unora dintre aceste noi tulpini.

"Până când nu vom avea acest lucru complet suprimat și controlat, iar oamenii vor fi în general vaccinați sau seropozitivi și protejați împotriva acestuia, va fi o luptă continuă pentru următorii câțiva ani.

" Moderna a declarat că focurile sale ar putea oferi protecție împotriva proeminentelor tulpini britanice și sud-africane Covid Comentariile sale vin ca Moderna a anunțat că nu a găsit nicio reducere a răspunsului anticorpilor împotriva variantei Covid găsită în Marea Britanie.

Împotriva variantei din Africa de Sud, a găsit un răspuns redus, dar credea în continuare că regimul său cu două doze va oferi protecție.

Apariția de noi variante în Marea Britanie, Africa de Sud și Brazilia a creat o anumită îngrijorare cu privire la faptul că mutațiile virusului pot face vaccinurile mai puțin eficiente.

Moderna a spus că analizează dacă un vaccin de rapel - fie al vaccinului său existent, fie al unui nou vaccin conceput să protejeze împotriva variantei sud-africane - ar putea fi pus la dispoziție în viitor dacă ar apărea dovezi că protecția va scădea.

„Virusul nu va sta nemișcat”, a declarat președintele Moderna, Stephen Hoge, într-o conferință telefonică.

"Este important să rămânem vigilenți și să dezvoltăm instrumente și contramăsuri potențiale care să ne permită să continuăm să învingem pandemia.

" Moderna a spus că se așteaptă ca vaccinul său actual să rămână protector cel puțin un an după finalizarea cursului cu două doze.

Nu se așteaptă să testeze a treia doză până la cel puțin șase luni după terminarea cursului respectiv.

Analistul Jefferies Michael Yee a declarat într-o notă de cercetare că este încurajator faptul că răspunsul anticorpului vaccinului Moderna la varianta sud-africană este încă peste nivelurile care oferă protecție.

Yee a spus, de asemenea, că viteza cu care Moderna a reușit să proiecteze un nou candidat pentru rapel a fost o dovadă a flexibilității noii tehnologii mARN pe care se bazează.

Dr. Paul Offit, expert în boli infecțioase de la Universitatea din Pennsylvania și membru al grupului consultativ al vaccinului al Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA, a declarat că este îngrijorat doar că vaccinul nu va fi protector împotriva variantelor.

O hartă bazată pe secvențe de genom arată că diferite tulpini de coronavirus s-au răspândit în întreaga lume, cel puțin opt tulpini fiind urmărite +15 O hartă bazată pe secvențe de genom arată că diferite tulpini de coronavirus s-au răspândit în întreaga lume, cel puțin opt tulpini fiind urmărite „Este puțin îngrijorător că vedeți un răspuns mai puțin neutralizant al anticorpilor, dar asta nu înseamnă neapărat că sunteți neprotejat”, a spus el, menționând că chiar și aceste niveluri mai scăzute pot fi suficiente pentru a proteja împotriva infecțiilor grave.

„Scopul acestui vaccin este să te țină departe de spital și să te țină departe de morgă.

Dacă aveți o infecție simptomatică sau o infecție ușor simptomatică care nu este o povară pentru sistemul de sănătate, a spus Offit.

Pfizer Inc și BioNTech SE au declarat, de asemenea, că testele au arătat că vaccinul lor este eficient împotriva variantei găsite în Marea Britanie, dar nu au dezvăluit încă rezultate împotriva variantei sud-africane.

Această variantă găsită pentru prima dată în Marea Britanie a provocat o creștere masivă a cazurilor de acolo și a fost găsită și în mai mult de o duzină de state americane.

Oficialii americani din domeniul sănătății publice se așteaptă ca aceasta să fie varianta dominantă în Statele Unite în termen de șase săptămâni.


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

COVID. Cum să vă dați seama dacă erupția copilului dumneavoastră poate fi MIS-C: Oamenii de știință dezvăluie tipurile de erupții cutanate pe care părinții ar trebui să le aibă în vedere în bolile inflamatorii rare legate de coronavirus

Jurgen Klopp „ar putea ÎNCHEIA cu Liverpool de vara viitoare pentru a deveni următorul manager al Germaniei”, scrie BILD care sugerează că șeful lui Liverpool este de două ori mai probabil să plece în comparație cu varianta de a rămâne pe Anfield

Dezastrul al lui Mourinho la Tottenham. Încrederea și forma au dispărut, Bale abia e folosit, Dele și alții sunt înstrăinați și ÎNCĂ ei cred că este cel mai bun antrenor din lume ... 10 motive pentru care sezonul lui Tottenham a cedat sub Jose

SUA. Ce au mai pus la cale Biden și Progresiștii. Viața copiilor americani în temeiul "Legii egalității" va fi groaznică

Chiar și moliile se bucură de lumina roșie. Lumina roșie slabă mărește activitatea sexuală, făcând bărbații mai sensibili la mirosurile provocate de femei

ROMÂNIA. Cele trei scenarii de evolutie a pandemiei anuntate de autoritati: toate prevad o crestere a numarului de cazuri. Scenariul 3 prevede că vom ajunge din nou la 10.000 de cazuri oficiale pe zi

SUA: Cenzura Progresistă Devine Paranoică. Congresmani Progresiști întreabă prin scrisori oficiale firmele de Cablu TV, "de ce nu cenzurează ?" posturile de știri conservatoare.

Vânătorul de tigri din Tasmania susține că are dovadă că marsupialul nu este dispărut - și promite să lanseze fotografii ale unei întregi familii de tilacine

Galați: Bărbat decedat în fața apartamentului familiei; el avea interdicție de a se apropia de aceasta

Fotbal: Manchester City, cu un pas în sferturile Ligii Campionilor, după 2-0 cu Moenchengladbach, la Budapesta

Mărțișoarele la școală, mărul discordiei în pandemie

Cozmin Gușă, reales în funcția de președinte al Federației Române de Judo

Adrian-Ștefan Cîrstea și Csongor Oltean - numiți secretari de stat la Ministerul Tineretului și Sportului

PARANOIA NOUL MARXISM-PROGRESISM face ravagii în SUA. Studenții progresiști de la Universitatea Washington, cer eliminarea statuii lui George Washington pentru că perpetuază „Supremația Albă”

SUA. Biden numește în noua sa administrația progresistă indivizi care susțin Schimbarea Sexului la Copii prin operații de schimbare de sex și administrarea de Hormoni care să blocheze pubertatea

Larisa Bercea, dansatoarea la bară de la Românii au talent, cu părţile intime la vedere la plajă FOTO

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

INCENDIUL DE LA MARIUS NASTA. VIDEO. Șoșoacă l-a luat la întrebări pe Soroșistul Vlad Voiculescu care a fugit ca un șobolan, fără să răspundă la întrebări, după care Soroșistul a pus ILEGAL, bodyguarzii spitalului să o oprească pe Senatoare.

William Burns, desemnat director al CIA: SUA trebuie să contracareze China, un "adversar autoritarist"

SUA. Deputata Lauren Boebert: "Progresiștii jertfesc drepturile femeilor pe 'Altarul ideologiei de gen' "

Opt echipe din școlile din Satu Mare, la concursul de inovare și creativitate tehnică Eurotehnicus

Mădălin Ionescu nu va mai prezenta show-ul tabloid "WowBiz" de la Kanal D: "Pentru mine urmează, fie și temporar, un alt drum". Ce planuri are realizatorul

Membrii trupei DJ Project, în continuare în spitalul din Vâlcea, dar în afara pericolului. Mesaje de încurajare pentru Mira pe Facebook

Coronavirus/ 3.800 de cadre didactice, vaccinate în prima zi, în București și 22 de județe

Hochei: Corona Brașov și-a consolidat poziția de lider în Erste Liga

PARIS, VARA LUI 1927. VIDEO. Imagini incredibile colorate îi arată pe parizienii anilor 1920 furând săruturi pe străzi, dansând în parc și luând masa în cafenelele aglomerate. Gripa Spaniolă trecuse...

Vica Blochina s-a pozat în chiloţi şi s-a lăudat pe Facebook FOTO

25 Februarie - ŞOC! Al treilea copil grav bolnav în două zile. Un alt copil cu SHU transferat ACUM la Bucureşti! Cerem DEMISIA DE URGENȚĂ a lui Achimaș, INSTAURAREA STĂRII DE URGENȚĂ ÎN ARGEȘ, și FORMAREA UNUI CONSILIU MEDICAL NAȚIONAL

Antonia, sexy, în chiloţi şi cu sfârcurile la vedere. Şi au trecut doar 5 luni de când a născut FOTO

Breitbart News: "Bil Gates bea rahat uman la propriu și se preface că e om de știință"

ISRAEL. Parlamentul israelian a autorizat miercuri Ministerul Sanatatii sa comunice altor autoritati identitatea persoanelor nevaccinate, suscitand ingrijorari in ceea ce priveste respectarea vietii private a cetatenilor care refuza sa se vaccineze

BOMBĂ. Andreea Esca, apariţie în revista Playboy? FOTO

Vica Blochina, goală în pat. Imaginile fac furori pe Internet

Imagini de INFARCT. Vica Blochina, GOALĂ pe pat FOTO

Roxana Vancea şi iubita ei, surprinse în ipostaze XXX. Imaginea care i-a înnebunit pe bărbaţi FOTO

BBC. Mai rău ca la bolșevici. 8% din personal și manageri Trebuie sa fie Homosexuali, 12% Trebuie să fie Handicapați, 20% Trebuie să Nu fie englezi ci Negrii, Asiatici sau alți Minoritari Etnici. Se vor lua măsuri împotriva "Deviațiai Inconștiente".

Victor Ciutacu DESCIFREAZĂ secretele: Hai să vă mai dea bătrânul TONOMAT câteva ingrediente ale succesului Dianei Șoșoacă

E valabil și pentru România? CHINA. Femeie rămase singure ar trebui să-și găsească bărbați de la țară - Studiu

ISTORIA SPORTULUI ROMÂNESC: Natație

SPANIA. Ultima statuie a Generalului Franco a fost dărâmată de Progresiști.

#europarlamentare2019/Ecaterina Andronescu: Am votat cu speranța că vom fi parte din deciziile care se iau în PE

CLARIFICĂRI IDEOLOGICE - Micile Ramuri ale Naționalismul Românesc și influența Serviciilor Secrete asupra lor

PE ASCUNS CA HOȚII. ProTv anunță că peste 1800 de refugiați au fost aduşi în România. Care e numărul real? Încet şi pe tăcute România își face norma de Refugiați în ciuda faptului că strămutarea de populații străine e interzisă de Constituție.

Un bărbat a făcut sex cu o minoră de 12 ani. Fetița este prietenă cu fiica agresorului din Brăila

Un satelit european a detectat o pată de petrol ce ar putea proveni de la avionul EgyptAir prăbușit (ESA)

MIZERABIL. SUA. Cu o majoritate de un singur vot Curtea Supremă din SUA a decis să nu investigheze nici un caz de Fraudă Electorală făcută de progresiștii lui Biden. Doi judecători numiți de Trump au votat cu Progresiștii inclusiv ipocrita judecătoarea Amy

BILDERBERGUL TIMMERMMANS VREA SĂ LE DEA LOVITURA DE GRAȚIE MINERILOR DIN ROMÂNIA cu ajutorul slugilor rețelei progresiste ce conduc Guvernul Soroșist de la București. Timmermans SOMEAZĂ România: România trebuie să PUNĂ CAPĂT folosirii cărbunelui

SPANIA. ARGENTINA. SUA. Ce a mai pus la cale SOROS în Spania, în Argentina și în Statele Unite

ITALIA. Zeci de profesori sunt bolnavi după ce au primit vaccinul Astra-Zeneca împotriva coronavirusului

SCENE DE SEX la "Mireasă pentru fiul meu"? Ce au văzut telespectatorii, la TV, a creat isterie | VIDEO

Reacţie adversă severă la vaccinul AstraZeneca: O femeie din Olt a intrat în şoc anafilactic la 10 minute după vaccinare

Larisa Bercea, SUPER SHOW XXX. Baie în şampanie de mii de euro VIDEO

BREAKING NEWS: Israelul se consultă cu SUA privind strategia față de Iran și amenință cu o acțiune militară

CRIMĂ. Soroșiștii vor închide Minele. "Green Deal"-ul cioclilor progresiști de la conducerea UE va închide minele din Valea Jiului și Oltenia. Guvernanții trădători au semnat măcelul. 15.000 de mineri vor rămâne muritori de foame

Fotbal: Tottenham, prima echipă calificată în optimile Europa League

Tradiții și obiceiuri de Dragobete. Ce înseamnă ora fixă pentru fete?


Pag.1
Nr. de articole la aceasta sectiune: 56, afisate in 1 pagina.

ieri 06:44 CITATUL ZILEI