23:59
Comentarii Adauga Comentariu

Mai votați cu USR-PNL? SUA. După ce progresiștii i-au nenorocit ani în șir, americanii au avut MARI câștiguri salariale, în timpul conservatorului Donald Trump

Nota Redacției: Cea de-a xx-a Percentilă este granița dintre cele mai slab plătite xx la sută salarii și cele mai bine plătite xx la sută salarii. Adică de ex. Dacă percentila este de 90 asta înseamnă că 90 la sută dintre lucrătorii dintr-o anumită ocupație câștigă mai puțin decât salariul percentilial 90 și 10 la sută dintre lucrători câștigă mai mult decât salariul percentil 90.

Complicat, dar mult mai exact și singurul calcul corect. În sensul în care dacă 9 oameni au salariul 1 leu și un om are salariul 999.991 lei ..asta ar da un salariu mediu de 100.000 de lei când practic 90% sunt muritori de foame...Înțelegeți? Altfel salariul mediu sau pensia medie nu înseamnă nimic fara sa știi percentila...adică fără să știi de ex. că 90% sau 50% dintre oameni sunt sub acea medie ...Dar de ce să ne spună nouă progresistii locali percentila?

Deci, pe vremea lui Trump, la salariile unde media salariala era mai mare decât la 90% dintre oameni creșterea salarială a fost de 56%

Iar la salariile unde media salariala era mai mare decât doar la 10% dintre oameni creșterea a fost de 11.6%

Iar la salariile unde media salariala împarte oamenii egal 50% dintre oameni fiind deasupra mediei și 50% dintre oameni fiind sub medie creșterea a fost de 23.1%, aceasta fiind probabil cifra cea mai reprezentativă.

Cifrele sunt raportate fata de 1980, creșterea procentuala fiind una reală, adică una din care s-au scăzut inflația.

Intr-un singur an, 2019, anul lui Trump de dinainte de pandemie, salariile oamenilor au crescut pe medie între 2,6% și 5,7%, la fel creștere reală, nu minciunile cu creșteri nominale pe care vi le spun politicienii noștri la televizor.

Deci Percentile și Creșteri Reale, asta e Statistica Reală a Nivelului Vieții, și nu cea fără Percenticile și cu Creșteri Nominale, ba mai nou chiar cu Tăieri Nominale, prezentate de trădătorii de țară de la noi ... ca "mari succese" economice

În cei trei ani cuprinși între începutul sondajelor din 2016 și 2019, produsul intern brut real al SUA a crescut cu o rată anuală de 2,5%, iar rata șomajului civil a scăzut de la 5,0% la 3,8%.

Ca să-l poată da jos pe Trump după aceste rezultate economice extraordinare "era nevoie de o pandemie", fie că ea a venit întâmplător sau nu. Uitați-vă pe grafic, cum au luat-o brusc în sus salariile în anii lui Trump, ca să nu mai credeți minciunile lui Prepliceanu și a altor soroșiști mincinoși de la televizor...

Salariile medii au crescut brusc în 2019 în economia go-go a președintelui de atunci Donald Trump și, de asemenea, au crescut din nou în 2020, deoarece coronavirusul chinez i-a alungat pe mulți oameni cu venituri mai mici din locurile de muncă, potrivit Institutului de Politică Economică (EPI), înclinat spre stânga.

Creșterile dezvăluie câștigurile lui Trump la sfârșitul anului 2019 al graficului EPI, lansat pe 24 februarie în raportul anual „The State of Working America 2020 salarii” al grupului.

Sursa: Institutul de politici economice

„Bărbații din mijlocul și partea de jos a distribuției salariale și-au văzut creșterea salariilor în 2019: o creștere de 2,6% la percentila 50 și o creștere impresionantă de 5,7% la percentila 10, împreună cu o creștere de 4,2% la percentila 20”, potrivit la raportul anual al organizației din 2019 , The State of Working America 2019.

” Salariile au crescut rapid în timpul prăbușirii coronavirusului din 2020, în mare parte deoarece mulți lucrători cu salarii mai mici și-au pierdut locurile de muncă și au fost excluși din calculele salariilor anuale.

Noul raport spune: Salariile au crescut [în anul coronarivus 2020] în mare parte deoarece mai mult de 80% din cele 9,6 milioane de locuri de muncă nete pierdute în 2020 au fost locuri de muncă deținute de salariați în 25% din distribuția salariilor .

Ieșirea a 7,9 milioane de lucrători cu salarii mici din forța de muncă, combinată cu adăugarea a 1,5 milioane de locuri de muncă în jumătatea superioară a distribuției salariale, a înclinat salariile medii în sus.

[Subliniere adăugată]

Progresiștii pro-migrație controlează EPI, astfel încât rapoartele ignoră de obicei impactul reducerii salariilor a inflației forței de muncă cauzat de sosirea a milioane de migranți legali și ilegali cu guler albastru și guler alb.

Dar grupul oferă, de asemenea, multe informații utile despre creșterea lentă a salariilor începând cu 1990, când președintele George HW Bush și senatorul Ted Kennedy au colaborat la dublarea imigrației legale și la extinderea dramatică a lucrătorilor în vize cu guler alb.

Oferta crescuta de muncitori, consumatori și chiriași i-a ajutat pe angajatori să câștige uriașele câștiguri din creșterea de rutină a productivității.

Acel transfer economic a determinat creșterea pieței bursiere pentru investitori și, de asemenea, a împins multe state spre dominația democraților.

Sursa: Institutul de politici economice

Datele EPI fac ecou altor rapoarte.

„Familiile situate în partea de jos a distribuției veniturilor și a averii au continuat, în general, să înregistreze câștiguri substanțiale în valoare medie și medie netă între 2016 și 2019”, spune un raport din septembrie 2020 al sistemului bancar al Federal Reserve.

Raportul, intitulat „Schimbări în finanțele familiale din SUA din 2016 până în 2019: dovezi din studiul finanțelor consumatorilor”, a spus:

În cei trei ani cuprinși între începutul sondajelor din 2016 și 2019, produsul intern brut real a crescut la o rată anuală de 2,5%, iar rata șomajului civil a scăzut de la 5,0% la 3,8%.

...

Familiile aflate în partea de sus a distribuției veniturilor și a bogăției au cunoscut o creștere foarte mică, dacă este cazul, a valorii medii și medii nete între 2016 și 2019, după ce au înregistrat câștiguri mari între 2013 și 2016 [în timpul administrației Obama].

Raportul menționează că absolvenții de facultate s-au descurcat slab din 2016 până în 2019.

Nivelul veniturilor medii familiale ale absolvenților de liceu a crescut cu șase procente, în timp ce venitul mediu sau mediu al absolvenților de facultate a scăzut cu două procente, potrivit raportului.

Câștigurile salariale din 2019 au fost, de asemenea, ajutate de creșterea salariilor minime în multe state.

Câștigurile salariale forțate au redus locurile de muncă, deoarece economia era în plină expansiune, iar Trump a blocat în mare măsură cererile de afaceri pentru mai multă imigrație legală.

În ianuarie 2021, un CEO al industriei construcțiilor a plâns că adjuncții lui Trump l-au obligat să angajeze americani în loc de extratereștri ilegali.

Stan Marek, proprietarul Marek Brothers, o firmă de construcții din Houston, care a angajat mulți migranți ilegali, s-a plâns : Au fost eliberați din cauza auditurilor ICE [Imigrarea și executarea vamală] sau a asigurărilor sociale fără meciuri , sau a auditurilor de asigurări sau orice altceva, și totuși sunt între 11 și 12 milioane de oameni din această țară pe salarii care trimit aproximativ 6 până la 7 miliarde de dolari pe an a plăților de securitate socială pe care nu le-ar primi niciodată.

Aceste audituri ICE au scos milioane de oameni din salarii și i-au aruncat în economia subterană unde lucrează pentru numerar și nu plătesc impozite.

În 2020, multe grupuri de afaceri s-au aliniat în spatele lui Joe Biden, parțial datorită promisiunii sale de a accelera dramatic fluxul de migranți în economia de consum din Statele Unite.

De ani de zile, o mare varietate de sondaje au arătat o opoziție profundă și largă față de migrația forței de muncă și de intrarea lucrătorilor contractuali temporari în locuri de muncă căutate de tinerii absolvenți din SUA.

Opoziția publică profundă se bazează pe recunoașterea pe scară largă a faptului că migrația mută banii de la angajați la angajatori , de la familii la investitori , de la tineri la bătrâni , de la copii la părinți , de la cumpărători de case la investitori imobiliari și de la statele centrale la coastă stări.

Cu toate acestea, oficialii lui Biden și-au difuzat dorința de a schimba politicile de frontieră pentru a ajuta la extragerea mai multor migranți din America Centrală pentru economia SUA.

Pe 19 februarie, de exemplu, deputații secretarului DHS Alejandro Mayorkas au postat un tweet oferind sprijin migranților care lucrează ilegal în Statele Unite și migranților care ar putea dori să locuiască în Statele Unite.


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Pagube de 150.000 de euro în urma unui protest violent. Oamenii sunt nemulțumiți de brutalitatea poliției

Cotidianul - Adevărul despre schimbarea demografică dorită de progresiști. Dezvăluirile lui Tucker Carlson de la FoxNews

COMENTARIU Adrian Onciu: Fie-i țărâna ușoară! Vaccinată sau nu, oricum ar fi murit

PREZENTUL FĂRĂ PERDEA Marius Oprea | "Proclamația de la Timișoara" împotriva pandemiei

Ion Cristoiu: Prin ce diferă Parlamentul actual de Parlamentul comunist?!

HOROSCOP 18 aprilie. Ceva le șochează astăzi pe aceste zodii. O veste neplăcută le pune la încercare nervii

RO Vaccinare: numai vaccin cu vaccin se face primăvară. Pardon, imunizare!

Aproximativ 15.000 de militari români și aliați, participă la exerciții DACIA 21 LIVEX

Naștere super-gemeni. O femeie a rămas însărcinată în timp ce era însărcinată

România primește o nouă tranșă de vaccin AstraZeneca. Țara noastră a primit în total aproape 1,4 milioane de doze, dar a folosit doar 450.000

Tânăr fără permis, urmărit de polițiști, s-a aruncat în râul Bega

Coronavirus în România 18 aprilie LIVE UPDATE. Noi date COVID-19 din ultimul bilanț actualizat

Trei persoane au primit îngrijiri medicale după ce locuința lor a luat foc, în Sibiu

Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră pe fondul tensiunilor Rusia-Ucraina

"SOLUȚIA" LUI SOROS LA CRIZA COVID. Soros vrea ca țările UE să elibereze Titluri de Stat Perpetue pentru ca popoarele UE să plătească VEȘNIC, 5 miliarde de euro dobândă în FIECARE an. Asta l-a dus mintea de speculant pe SOROS.

Avertismentul medicilor: Alexei Navalnîi ar putea muri în orice moment/ Criticul lui Putin ar avea nevoie de terapie intensivă

China și SUA vor colabora în combaterea schimbărilor climatice: "Criza trebuie tratată cu seriozitatea și urgența"

NEWS ALERT Medicul legist al cazului de la Pitești: Moartea fost violentă, bărbatul a murit asfixiat

Proiectil exploziv de calibrul 76 mm, găsit de un bărbat din Giurgiu, care ara un teren agricol

Clotilde Armand: Conducerea RAAPPS distruge voit monumentul Hotel Triumf

Noile vaccinuri vor altera în mod permanent ADN-ul uman. Nimeni nu va mai şti exact decât producătorii lor ce anume vor modifica vaccinurile în ADN-ul fiecărei persoane.

CORONAVIRUS 18 aprilie. Situația pe județe. Doar 5 județe au peste 100 de cazuri noi. Rata de pozitivare de 11,66%. LISTA COMPLETĂ

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

VIDEO Vulturii știu să înoate. Doi caiaciști au suprins doi vulturi codalb pe Dunăre

Elicopterul Ingenuity este pregătit de zborul de pe Marte. Este primul zbor monitorizat și controlat pe o altă planetă

"Începutul unei noi ere" pentru FC Barcelona, după câștigarea Cupei Spaniei

Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu Salarii de Mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării.

Elicopter SMURD, solicitat pentru a prelua un turist accidentat pe pârtia Vârtop

Cât costă în medie un sejur pe litoral în minivacanța de 1 Mai și de Paște

O stradă aglomerată din Estonia, închisă pe timp de noapte pentru a apăra o specie de amfibieni

Rezultate LOTO 18 aprilie. Numerele extrase. Premiu de peste 5 milioane de euro la Joker

Declarație surprinzătoare a președintelui Senatului, Anca Dragu: Cel mai performant guvern, cel condus de Năstase

Nicușor Dan, despre programul "Vacanță activă în București": Am rămas impresionat

Incident în Tulcea: O mașină a fost incendiată într-o parcare

1990 - Englezii prin Margaret Thatcher spuneau că Marian Munteanu reprezintă "adevărata forță democratică a țării". Azi, ONG-urile lui SOROS ne spun ca e FASCIST. Credeți că serviciile de informații britanice erau cretine sau că ONG-urile lui SOROS MINT?

Spectatori în tribune la primul meci a lui Ronnie O'Sullivan la Campionatul Mondial de Snooker 2021

HALUCINANT. Kellemen Attila explica de ce au dat legea împotriva oilor, a ciobanilor și a cainilor ciobanesti: "Vanatorul este un principal factor de protejare a vanatului...Legea a Reglementat anumite probleme a tagmei vanatorilor cu ne-vanatorii"

Coronavirus în România 18 aprilie LIVE UPDATE. Rata de pozitivare de 11,66 %. Ușoară scădere la ATI. Noi date COVID-19 din ultimul bilanț actualizat

Anca Dragu nuanțează afirmația "Cel mai performant guvern, cel condus de Năstase": M-am referit la lungimea mandatului

Dezastru ecologic în Sectorul 2. Sute de tone de deșeuri au fost scoase de pe malul lacului Fundeni

Joe Biden organizează conferințe cu populația, săptămânal. Ce discuție a avut cu Susie, o îngrijitoare din Texas

Să fie oare adevărat? Au trăit 2,5 miliarde de dinozauri T-Rex? Paleontologi au ajuns la o Concluzie uimitoare: Acum zeci de milioane de ani au trăit 2,5 miliarde de T. Rex au cutreierat America de Nord în perioada Cretacicului

Cutremur în România, la 134 kilometri adâncime. Ce magnitudine a înregistrat seismul din zona Buzău

Proiectul lui Elon Musk : internet din cer. Ce părere au primii utilizatori ai internetului prin satelit StarX de la SpaceX despre serviciu, viteză și multe altele

TRĂDARE DE ȚARĂ. Furt de Miliarde al Resurselor Noastre Naturale. Sorin Roşca Stănescu: O mega-hoție greu de măsurat. Acest editorial descrie cea mai mare hoție din întreaga istorie a României

Afganistan. Talibanii "Am câștigat războiul, America a pierdut"

Daniela Crudu, sex la Burlăciţa. Ce decizie au luat şefii show-ului după apariţia IMAGINILOR XXX

Prăjitura "sex la tavă", reţeta obraznică adorată şi de bărbaţi, şi de femei

Delia, imagini necenzurate din vacanţă. S-a pozat în poziţii provocatoare FOTO

Deşi e acuzat de Crime împotriva Umanității Petre Roman îi dă lecții de morală chiar victimei sale: "Munteanu a scris în 1994 că I.G. Duca a fost ”asasin”"

Cristian Preda, aliatul de nădejde a lui Soros cf. documentelor Fundației lui Soros scurse pe DCLEAKS, a susţinut, în plenul PE, suspendarea dreptului de vot al reprezentanţilor Guvernului român în Consiliu

Grasu XXL a uitat de Laura Andreşan şi a "atentat" la Mihaela Rădulescu

DIN CICLUL - ATENȚIE, MASON AJUNS MINISTRU AL CULTURII. Ziaristul Mihai Pâlșu a publicat în 2015 Documente Masonice din care reiese că Noul Ministru la Culturii: GEORGE IVAȘCU AR FI MASON GRADUL 33 "Mare Colector și Ospitalier"

Barna: În două – trei luni vom epuiza doritorii de vaccin și apoi va începe o altă luptă

Strigător la cer. Mizeria progresistă cu "protecția animalelor" nu cunoaște limite. Un om a fost Ucis de urs în Azuga. Salvamontiștii din Prahova au găsit cadavrul unui bărbat. Victima a fost sfâșiată și ucisă de un urs

MOSTENIREA nestiuta a lui Ceausescu! America e SOCATA de ce a descoperit in Romania
ULTIMA ORA: Dusmanii tarii vor sa ascunda adevarul

Roxana Nemeş, protagonista unui film XXX: "Eu sunt acolo. Toată lumea face asta"

Programarea proteinelor pentru a transforma celulele în computere moleculare

PENTRU UNII MUMA, PENTRU ALTII CIUMA. Dupa ce a taiat ajutorul pentru Republica Moldova, Klaus Iohannis a promulgat legea ce instituie Ziua Limbii Maghiare

Un satelit european a detectat o pată de petrol ce ar putea proveni de la avionul EgyptAir prăbușit (ESA)


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7

Nr. de articole la aceasta sectiune: 374, afisate in 7 pagini.