00:58
Comentarii Adauga Comentariu

OPRITI ONG-URILE DIN SCOLI. ONG-URILE LUI SOROS AU DAT IN JUDECATA FOLOSINDU-SE DE '4 tineri' MINISTERUL INVATAMANTULUI. Propaganda Adevarul "ConsiliulNațional al Elevilor este ilegal? Patru tineri au dat în judecată MinisterulEducației"

Unul dintre ONG-iști elevi, Vladimir Stefan Popovici face pe prostul si se face ca nu-ntelege ca banii lui Soros nu i-au luat elevii (masa de manevra) ci i-a luat Pippidi (vezi Linkul din articol), și ca șefii elevilor ong-iști (deci nu toți elevii) sunt doar păpușile lui Pipiddi, ale SAR-ului și ale celor de la România Curata.

Nota redactiei: ELEVI NU VA LASATI MANIPULATI DE ONG-urile LUI SOROS

Propaganda ONG-urilor lui SOROS este preluata si amplificata ca de obicei de ziarul "Adevarul" - portavocea politicii lui SOROS in Romania

Cei '4 tineri" (observati mizeria sintagmei): Alexandru Bajdechi, Cristian Ghinghes, Andrei Popa și Marius Ghincea sunt in realitate "4 pilotati" de "Societatea Academica Romana" (SAR) condusa de Alina Mungiu Pippidi, ONG care are in proprietate si ziarul Romania Curata, ONG care este finantat cu sute de mii de euro din banii lui GEORGE SOROS

Iata colaborarea cu Romania Curata si propaganda pe care i-o face Romania Curata lui Alexandru Bajdechi

Iata colaborarea cu Romania Curata si propaganda pe care i-o face Romania Curata lui Cristian Ghinghes

Iata colaborarea cu Romania Curata si propaganda pe care i-o face Romania Curata lui Andrei Nicolae Popa

CEREM Ministerului Educatiei sa INTERZICA SI SA OPREASCA INFIINTAREA SI FUNCTIONAREA ASA-ZISELOR ONG-URI "ALE ELEVILOR" - cum sunt ONG-urile "Consiliul/Asociatia Elevilor din Constanta", "Asociatia Elevilor din Bacau" etc...

Majoritatea elevilor din licee sunt MINORI si nu pot activa in ONG-uri. Cerem tragerea la raspundere a celor care implica MINORI in astfel ee organizatii.

Mai mult, Cerem Ministerului Invatamantului sa opreasca Propaganda POLITICA, SEXUALA si de orice alta natura a asa-ziselor "ONG-urilor ale Elevilor" din scolile si liceele din Romania.

ONG-urile "elevilor" nu sunt altceva decat "un mijloc de presiune" creat de ONG-urilor lui SOROS care le piloteaza si care se afla in spatele lor.

LASATI ELEVII IN PACE. OPRITI INDOCTRINAREA ELEVILOR DIN SCOLILE SI LICEELE DIN ROMANIA CU IDEOLOGIA "progresista" A LUI SOROS.


IATA Articolul din "Adevarul" ca sa vedeti cum se face PROPAGANDA ONG-ista

Prima înfățișare în procesul în care Ministerul Educației este acuzat că a înființat ilegal Consiliul Național al Elevilor va avea loc joi. Cei patru tineri care au reclamat neregulile susțin că ministerul nu avea la acel moment autoritatea de a înființa o astfel de structură în subordinea sa și că oricum organismul se află în conflict de interese: deși ar trebui să reprezinte interesele elevilor, este reglementat și finanțat de minister.

Mai exact, cei patru tineri, foști membri în CNE, susțin că nu există niciun act de înființare a acestui organism și că legal structura este inexistentă.

"Ministerul educației, cercetării, tineretului și sportului a emis, în data de 21 iunie 2010, un ordin de ministru prin care se aprobă regulamentul Consiliului național al elevilor, totodată, abrogând ordinul nr. 2782/12.12.2007 al ministrului educației, cercetării și tineretului referitor la aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului național al elevilor. Anterior ordinului nr. 2782/2007, nu a mai existat niciun ordin al ministrului educației care să reglementeze organizarea și funcționarea Consiliului național al elevilor.

Singurele dispoziții prevăzute în alte acte administrative normative privitoare la consiliul elevilor au fost cele de la art. 105 din Regulamentul de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, aprobat prin Ordinul M.Ed.C. nr. 4925/08.09.2005. Din aceste considerente, constatăm că ministerul educației a reglementat organizarea și funcționarea a unei structuri inexistente, deoarece nu există niciun act de înființare a acesteia", se arată în plângerea înaintată Curții de Apel București, de Alexandru Bajdechi, Cristian Ghingheș, Andrei Popa și Marius Ghincea.

Consiliul Național al Elevilor nu a fost inclus, până în 2011, pe lista consiliilor și comisiilor consultative existente ale ministerului, anexată unei Hotărâri de Guvern, iar prin înființarea și reglementarea acestui structuri și-ar fi depășit competențele.

"În prezent, Consiliul național al elevilor funcționează în baza ordinului nr. 4247/2010 al ministrului educației, ordin ce s-a emis cu încălcarea dispozițiilor legale. Prin comparație, Consiliul Național al Rectorilor este o asociație constituită în temeiul Ordonanței Guvernului nr. 26/2000", se mai arată în plângere.

CNE ar putea să se desființeze

Dacă instanța va decide în favoarea reclamanților, CNE s-ar putea reorganiza sau desființa de tot, a menționat Alexandru Bajdechi. 

"Demersul nostru nu vizează în mod direct desființarea CNE-ului, deși aceasta ar fi o consecință directă. Demersul nostru este bazat pe stabilirea clară a competenței Ministerului Educației în această chestiune, de a reglementa structuri care nu îi (mai) sunt în subordine. Subiectul este destul de sensibil pentru că afectează 3 milioane de persoane. Credem că elevii au dreptul să fie reprezentați de structuri cu personalitate juridică independente, nu dependente administrativ și financiar de Ministerul Educației.

Au fost suficiente momente în trecut și în experiența pe care am avut-o în această structură care ne-au demonstrat tendința conducerii ministerului și a inspectoratelor școlare (numite politic) să cenzureze și să stăpânească vocea elevilor. Instanța va stabili dacă CNE a funcționat legal până acum. Cu siguranța nu va fi o hotărâre de la primul termen, pentru că, din ce am observat, ministerul nu a depus toată documentația pentru emiterea ordinului. Elevii din România au dreptul să știe cine îi reprezintă", a declarat Alexandru Bajdechi, unul dintre reclamanți, fost președinte al Consiliului Județean al Elevilor din Constanța.

CNE, dependent de Ministerul Educației

Una din problemele pe care le aduce organizarea actuală este că CNE nu are personalitate juridică și rămâne dependent de finanțarea ministerului, fiind de asemenea reglementat de minister, deși ar trebui să constituie un organism reprezentativ pentru cei 3 milioane de elevi din România, care să le susțină punctele de vedere și interesele în cadrul consultărilor cu autoritățile stratului.

"Cât de reprezentativ poate fi un consiliu care se află în ograda ministerului, care nu are personalitate juridică și care împiedică mișcarea liceenilor să fie vocală? Este întrebarea la care Ministerul Educației și Cercetării Științifice nu a reușit să ne răspundă nici după demersurile noastre recente (cereri de solicitare a unor informații privind finanțarea și activitatea CNE, plângeri prealabile), dar nici în anii trecuți, când am activat ca reprezentanți ai elevilor în județele noastre: eu la Bacău, Alexandru Bajdechi la Constanța, Andrei Nicolae Popa la Alba, iar Marius Ghincea în București. Acum suntem cu toții studenți și ne-am gândit să facem în sfârșit lumină în mediul preuniversitar - de aici și acțiunea noastră în instanță", a scris Cristian Ghingheș, unul dintre reclamanți, pe blogul Adevărul.

În plus, Asociația Elevilor din Constanța a făcut o cerere de intervenție accesorie, adică în termeni generali, susține în proces punctul de vedere al reclamanților.

De altfel, în ultimii ani, în zona de reprezentare a elevilor, s-au evidențiat prin rezultate mai curând inițiative independente de CNE, cum sunt Asociația Elevilor din Constanța, care a obținut în instanța dreptul elevilor la reducere la transport în comun sau Asociația Elevilor din Bacău, care a arătat că școlile din orașul Bacău nu respectă o prevedere locală ce permite elevilor și studenților să folosească terenurile de sport în timpul liber.

"E foarte important ca mișcarea liceenilor să fie independentă, vocală și să aibă curaj. Asta pentru că acolo se regăsesc, cel mai probabil, liderii politici de mâine. Din păcate, în loc să le dea aripi, Consiliul Național al Elevilor, prin <> săi de la minister, a tăiat aripile multor tineri care promiteau să spună lucrurilor pe nume și să acționeze altfel decât UTC-iștii și copiii/rudele comuniștilor pe care azi îi vedem prezentați la televizor drept agenți ai <>", consideră Cristian Ghingheș.

 
propaganda facuta de: Adevarul.ro...

CITITI SI 67 de ONG-uri majoritatea finantate din banii lui SOROS via fdsc.ro au cerut la inceputul acestui an scolar introducerea "Educatiei Sexuale" in scoli. ATENTIE PARINTI ! VA RUGAM CITITI CUM ARATA IN ALTE TARI ASA-ZISELE MANUALELE DE "EDUCATIA SEXUALA" CARE SE VOR A FI INTRODUSE SI LA NOI:

CITITI SI 'MILITIA SPIRITUALA', un ONG-ul de extrema stanga finantat de Soros via fdsc.ro, ONG-ul care i-a facut pe "Traian si Decebal" homosexuali, desfasoara activitati in liceele de stat. PE CE BAZA LEGALA Administrația Școlilor sector 6 a aprobat asa ceva?

CITITI SI ONG-ul "Salvați Copiii" un ONG sponsorizat cu sute de mii de euro de la fondong.fdsc.ro, lansează "Manifestul pentru dreptul la educație" sau cum "Drumul spre Iad e Pavat cu Bune Intenti"


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

După ce un om vaccinat antigripal a murit de gripă....progresiștii soroșiști de la USR anunță din nou că vor susține vaccinarea obligatorie făcută cu forța

Explicația ambasadorului Ucrainei la București pentru afirmația lui Volodimir Zelenski: Să fim atenți la detalii, acolo se ascunde diavolul

SUA. 55.000 de oameni fără adăpost trăiesc pe străzi în Los Angeles, într-o mizerie de nedescris. Doamne Iartă-ne și Păzește-ne, ți se face rău când vezi ce-i acolo - FOTO/VIDEO

Fostul fotomodel Andrei Baciu a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Actrița Annabella Sciorra a povestit în lacrimi la proces cum a fost violată cu brutalitate de Harvey Weinstein

Scandal între Meleșcanu și un deputat USR: Ce vă recomandă să încasați aceste renumerații barosane?

Coronavirusul din Wuhan. Imagini cu asiatici mâncând supă de liliac au declanșat polemici pe rețelele de socialiazare. VIDEO

HOROSCOP 24 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură astăzi de noi începuturi în plan sentimental și financiar

Senatul a fost convocat pe 3 februarie în prima sesiune ordinară a anului 2020

CITATUL ZILEI

Nouă spitale din Capitală vor asigura asistența medicală de urgență în ziua de 24 ianuarie

SUA sancționează mai multe firme acuzate că au ajutat Iranul

Trump va prezenta până marți planul său de pace pentru Orientul Mijlociu

USGS: Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 grade pe scara Richter s-a produs în nordul Argentinei

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 24 ianuarie

Vizită "istorică" a unor responsabili musulmani la Auschwitz

Țările vecine Libiei resping orice amestec străin, îndeamnă la dialog

Fotbal: Astra Giurgiu a încheiat stagiul din Turcia cu o înfrângere

24 ianuarie, zi liberă legală: Unirea Principatelor Române și pașii făcuți spre apariția statului român

China/coronavirus: Bilanțul se ridică la 25 de morți și 830 de cazuri

Atentat la Benghazi: Un libian a fost condamnat la 19 ani de închisoare în SUA

Lia Olguța Vasilescu, despre Guvernul PNL Iohannis-Orban: Pentru români nu au bani, dar pentru corporații nu este niciun fel de problemă

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 24 ianuarie

FOTO | Aerportul Otopeni instalează panouri de informare privind coronavirusul

Tenis: Raluca Olaru, învinsă în primul tur al probei feminine de dublu la Australian Open

Chinezii construiesc un spital special pentru pacienții cu coronavirus. Ordinul autorităților din Wuhan: să fie gata în 6 zile

După Japonia, Coreea de Sud confirmă al doilea caz de îmbolnăvire cu coronavirusul originar din China

Prima concurentă bisexuală din istoria Miss USA. Prin ce a trecut tânăra până să își recunoască orientarea

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

Mini-vacanța de Ziua Unirii: Meteorologii anunță temperaturi de 11 grade în Capitală

Simona Halep-Yulia Putintseva, sâmbătă, în jurul orei 04:00, în turul trei de la Australian Open

Final de carieră pentru Caroline Wozniacki după ce a fost eliminată de la Australian Open. Sportiva daneză se retrage la doar 29 de ani

Tenis: Tecău și Rojer au pierdut în turul al doilea al probei masculine de dublu la Australian Open

VIDEO: Ceasul Apocalipsei, la cel mai apropiat nivel de sfârșitul lumii

Stănescu, despre șefia Senatului: Radu Oprea și Titus Corlățean pot prelua oricând această funcție

Pence: Benjamin Netanyahu și Benny Gantz vor efectua o vizită săptămâna viitoare la Washington

O carte pe zi: "Kaleidoscop", de Andra Samson

INTERVIU Istoricul Sorin Iftimi: Capitala Moldovei sărbătorește anual sacrificiul ieșenilor - Unirea din 1859

Prima persoană din Statele Unite diagnosticată cu coronavirus, tratată cu ajutorul unui robot | FOTO

"Vreau sa las mostenire copiilor mei aceasta tara!". Peste 3000 de semnaturi in doar sase zile pentru Petitia "NATIONALIZAREA RESURSELOR NATURALE" Initiata de Fluierul.ro SEMNEAZA SI TU SI TRIMITE LA 10 PRIETENI, VOM FI 300.000 SI PUTEM SCHIMBA TOTUL !

Bilanțul în urma furtunii Gloria din Spania a ajuns la cel puțin 13 morți și patru dispăruți

Gîrbovan: Grav e că la nivelul Guvernului,printr-o atitudine servilă, se acceptă recomandări eronate

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, eliminați de la Australian Open

Coronavirusul din China. Autoritățile au pus sub carantină 7 orașe. Numărul deceselor a crescut

Soros investește 1 miliard de dolari într-o rețea globală de universități. Motivul din spatele gestului său

Alertă la bordului unui avion de pasageri, deasupra Atlanticului. Aeronava a revenit în Germania

"Căsătorește-te cu violatorul tău". Un proiect de lege permite grațierea bărbaților după relații sexuale cu minore, în Turcia

Utilizarea WhatsApp, nerecomandabilă responsabililor ONU din motive de securitate

Liverpool, 40 de victorii consecutive în Premier League. Câte puncte a acumulat echipa sezonul acesta

Box: Mihai Nistor a reușit a doua sa victorie la profesioniști

CNAB: Pasagerii cu simptome respiratorii care au călătorit în China să contacteze imediat serviciul medical al Aeroportului Henri Coandă

Fotbal: Liverpool, victorie cu emoții la Wolverhampton, în Premier League

Sibiu: Șoferul unui taxi și pasagerul său, răniți după ce au fost loviți de un TIR în Copșa Mică

Rute alternative pentru evitarea aglomerației pe Valea Prahovei, în minivacanță

Japonia confirmă al doilea caz de îmbolnăvire cu coronavirusul provenit din China

Circulație feroviară oprită, după ce un tren a lovit 4 cai

Familia pacientului care a murit după ce a fost operat la Spitalul Târgu Mureș, vrea să depună plângere

Dezastrul lăsat în urmă de un român, după ce a fost evacuat dintr-un apartament din Anglia, pentru că nu a mai plătit chiria - FOTO

Barna: Unirea Principatelor a fost succesul uriaș al unei generații care a știut ce fel de țară vrea

Mesajul premierului de Ziua Unirii Principatelor: "Istoria ne-a demonstrat că putem fi puternici"


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27 Pag.28 Pag.29 Pag.30 Pag.31
Pag.32 Pag.33 Pag.34 Pag.35 Pag.36 Pag.37 Pag.38 Pag.39
Pag.40 Pag.41 Pag.42 Pag.43 Pag.44 Pag.45 Pag.46 Pag.47

Nr. de articole la aceasta sectiune: 2796, afisate in 47 pagini.ieri 06:02 CITATUL ZILEI