13:39
Comentarii Adauga Comentariu

_ Calendarul de Crăciun al petrecerilor guvernamentale și restricțiile de nivel

_ Calendarul de Crăciun al petrecerilor guvernamentale și restricțiile de nivel

A fost un Crăciun mizerabil pentru milioane de britanici anul trecut, care i-au văzut blocați acasă, li s-a interzis să socializeze cu alte familii și chiar le-a fost interzis să viziteze iubitul muribund pe cele.

Dar guvernul a provocat acum furie în masă după ce a apărut un videoclip cu oficiali care glumesc despre o petrecere „fictivă” de blocare pe care au făcut-o. insist că nu sa întâmplat niciodată cu doar câteva zile înainte de ziua de Crăciun.

Afișează fostul secretar de presă al lui Boris Johnson Allegra Stratton chicotind și râzând în timp ce este întrebată despre eveniment în timpul unei presă simulate conferință pe 22 decembrie anul trecut.

Înregistrarea a fost filmată la patru zile după presupusa petrecere „băută” și când Londra se afla sub nivelul strict 3 coronavirus borduri, atunci când amestecarea în interior cu persoane din alte gospodării a fost interzisă.

A venit în momentul în care Gavin Williamson a fost acuzat că a organizat o petrecere de Crăciun pentru „până la două duzini de oameni” în cadrul birourilor Departamentului pentru Educație, contravenind Covid- 19 reguli de distanțare socială la acea vreme.

Aici, MailOnline analizează ce petreceri s-au întâmplat când și cum s-au schimbat regulile pentru Londra la ora:

2 DECEMBRIE 2020 - LONDRA INTRARE LA NIVELUL 2  

386 DE DECES 

Pe 2 decembrie, Londra a intrat în restricții de nivel 2 în urma celui de-al doilea blocaj național. Sistemul de niveluri a început pe 14 octombrie, iar cea de-a doua blocare a durat între 5 noiembrie și 1 decembrie.

Nivelul 2 a însemnat că zona se află în „alerta maximă” pentru coronavirus, guvernul declarând că a arătat acest lucru. are un „nivel de infecții mai ridicat sau în creștere rapidă, în cazul în care trebuie să existe unele restricții suplimentare”. 

A interzis amestecul social în interior între gospodării. Oamenilor nu le era permis să socializeze cu nimeni cu care nu locuiau sau care nu se afla în bula lor de sprijin într-un cadru interior, fie acasă, fie într-un loc public.

Cu toate acestea, oamenilor le era permis să-și vadă prietenii. și familia în aer liber în grădini private sau spații publice. Limitarea era că nu puteai să socializezi într-un grup de mai mult de șase afară, ceea ce se numea „regula celor șase”. 

Oamenii puteau intra într-un pub doar cu membrii propriei gospodărie. , iar locurile aveau voie să servească alcool doar cu „mese substanțiale”. Oamenii ar putea să stea în afara unui pub cu membrii altor gospodării în cadrul „regula celor șase”, dar aceleași reguli se aplică și în ceea ce privește alcoolul. Restaurantele aveau voie să se deschidă în conformitate cu aceleași reguli. 

A existat o oarecare confuzie cu privire la definiția unei mese substanțiale, secretarul pentru locuințe, Robert Jenrick, sugerând că o pastă din Cornish s-ar încadra în reguli doar dacă ar veni pe o farfurie cu o salată sau chipsuri. Definiția larg acceptată a fost că trebuie să fie o masă adecvată, mai degrabă decât chipsuri, nuci sau alte gustări de bar.

10 DECEMBRIE - PETRECERE DEPARTAMENTUL PENTRU EDUCAȚIE

 

Gavin Williamson a fost acuzat că deține un Petrecerea de Crăciun pentru „până la două duzini de persoane” din cadrul Departamentului pentru Educație la birourile lor în încălcarea regulilor de distanțare socială Covid-19 la acea vreme.

Secretarul pentru educație de atunci ar fi organizat o petrecere și a ținut un scurt discurs la evenimentul din 10 decembrie anul trecut, care a avut loc în timp ce Londra se afla la nivelul 2 - interzicerea oricăror amestecuri sociale în interior între gospodării.

În mijlocul revendicărilor în Zilnic Oglindă că evenimentul a inclus băuturi și tartine, guvernul a spus că adunarea a implicat personal care „era deja prezent la birou și care a lucrat împreună pe tot parcursul pandemiei”.

Se spune că domnul Williamson ar fi au vorbit la evenimentul de seară înainte ca miniștrii să se „amestecă” și să bea vin. O sursă a descris-o drept „nesăbuită”, iar DfE a recunoscut că a avut loc întâlnirea socială.

Oficialii au mai spus că adunarea a fost „folosită pentru a mulțumi acelor angajați pentru eforturile depuse în timpul pandemiei”, deși au „Accept că ar fi fost mai bine să nu ne fi adunat în acest fel la acel moment”.

O sursă a spus: „Erau mulți oameni adunați în zona cafenelei, amestecând și bând vin”. Un altul a adăugat: „A găzduit o băutură când oamenii se gândeau dacă ar putea petrece Crăciunul cu familiile lor.”

Un purtător de cuvânt al DfE a declarat pentru MailOnline: „La 10 decembrie 2020, o adunare a colegilor care erau deja prezenți. la birou - și care lucraseră împreună pe tot parcursul pandemiei, deoarece nu puteau lucra de acasă - a avut loc în clădirea de birouri DfE din Londra, într-un moment în care orașul era supus restricțiilor Tier 2.

„Întâlnirea a fost folosită pentru a mulțumi acelor angajați pentru eforturile depuse în timpul pandemiei. Băuturi și gustări au fost aduse de cei prezenți și nu au fost invitați sau prezenti oaspeți din afară sau personal auxiliar. Deși acest lucru era legat de muncă, privind în urmă, acceptăm că ar fi fost mai bine să nu ne fi adunat în acest fel la acel moment anume.” 

16 DECEMBRIE - LONDRA INTRARE LA NIVELUL 3

433 DE DECES 

Londra a trecut la nivelul 3 pe 16 decembrie, care a fost definit ca un nivel de alertă „foarte ridicat” pentru zonele cu un nivel ridicat sau în creștere foarte rapidă al infecțiilor, unde sunt aplicate restricții mai stricte.

Nivelul 3 era cel mai înalt nivel al sistemului cu trei niveluri la acea vreme - deși un nou Nivel 4 a fost adăugat doar câteva zile mai târziu. Sistemul de nivel 3 a interzis oamenilor să-și vadă prietenii și familia în interior sau în grădini private.  

Oamenii puteau socializa doar în grupuri de până la șase persoane în alte spații publice în aer liber, inclusiv parcuri, plaje , peisaj rural accesibil publicului, o grădină publică, terenul unui sit de patrimoniu sau al unui castel sau o instalație sportivă.

Puburile și restaurantele au trebuit să se închidă toate, cu excepția celei la pachet. Atracțiile interioare și locurile de divertisment au trebuit să se închidă, deși magazinele interioare, căile de trecere și toaletele publice de la astfel de atracții puteau rămâne deschise.

18 DECEMBRIE - PRETINSA PETRECERE A DOWNING STREET

514 DECES 

Se presupune că Boris Johnson a organizat o petrecere de blocare la Downing Street pe 18 decembrie, când toate amestecurile sociale între persoane din diferite gospodării au fost interzise la Londra. 

Miniștrii încă nu au explicat modul în care presupusa lovitură a respectat regulile în vigoare la acea vreme, în ciuda faptului că a fost supusă presiuni de la un raport inițial din Daily Mirror.

Ziarul a spus că două evenimente au avut loc la nr. 10 din premergătoare sezonului sărbătorilor de anul trecut, inclusiv dl Johnson ținând un discurs la o petrecere în timpul blocării din noiembrie.

Se spunea că celălalt ar fi petrecerea personalului din 18 decembrie, unde s-au jucat jocuri de petrecere, mâncare și s-au servit băuturi, iar petrecerile au avut loc după miezul nopții.

La acea vreme, regulile de nivel 3 interziceau în mod explicit prânzurile și petrecerile de Crăciun la locul de muncă în care este „o activitate în primul rând socială și nu este permisă altfel” – și multor familii li s-a interzis chiar să viziteze cei dragi pe moarte.

19 DECEMBRIE - BORIS JOHNSON ANULĂ CĂRĂCIUN  

488 DE DECES 

Boris Johnson a susținut o conferință de presă dramatică pe 19 decembrie, punând Londra într-un nou nivel 4 și anulând efectiv Crăciunul planurile a milioane de oameni care sperau să formeze „bule de Crăciun”.

Primul ministru a spus că Londra și alte zone din sudul Angliei, sub nivelul 3, vor trece la nivelul 4, care era un ordin de „rămîne acasă”. care impunea închiderea magazinelor neesențiale, a coaforelor și a locurilor de agrement interioare.

Oamenilor din afara zonelor de nivel 4 li se permitea în continuare să aibă „bule de Crăciun” formate din diferite gospodării, dar numai pentru o zi în loc de întreaga perioadă. între 23 decembrie și 27 decembrie, așa cum fusese planificat inițial.

Într-o conferință de presă sumbră la Downing Street urmărită de milioane de britanici dezamăgiți, domnul Johnson a spus: „Cu inima foarte grea, Trebuie să vă spun că nu putem continua cu Crăciunul așa cum era planificat.

Primul ministru a spus că a decis că „nu există nicio alternativă pentru mine”, adăugând: „Știu câtă emoție investesc oamenii în această perioadă de anul și cât de important este pentru bunici să-și vadă nepoții. Dar când virusul își schimbă metoda de atac, trebuie să ne schimbăm metoda de apărare.'

20 DECEMBRIE - LONDRA INTRARE OFICIAL LA NIVELUL 4

506 DE DECES 

Nivelul 4 a însemnat că oamenii din diferite gospodării nu se puteau amesteca, în afară de bulele de sprijin și două persoane care se întâlnesc în spații publice în aer liber. Magazinele esențiale ar putea rămâne deschise, dar toate retailurile neesențiale trebuiau să se închidă.

Noile reguli au venit la miezul nopții pe 20 decembrie, ceea ce înseamnă că mulți britanici s-au confruntat cu o cursă de ultim moment pentru a cumpăra cadouri de Crăciun și a le livra la rudele după ce Boris Johnson le-a anunțat cu un preaviz de doar câteva ore.

Nivelul 4 a interzis, de asemenea, oamenilor să stea peste noapte departe de casă, cu excepții limitate, în timp ce nunțile au fost permise să continue doar în „circumstanțe excepționale” și numai pentru până la șase persoane.

22 DECEMBRIE - GLUME DESPRE PETRECEREA DOWNING STREET

562 DE DECES 

Aseară a apărut un videoclip cu fosta secretară de presă a prim-ministrului, Allegra Stratton, chicotind și glumând despre o petrecere din Downing Street în timpul unei conferințe de presă simulate despre care oficialii nr. 10 insistă că nu s-a întâmplat niciodată.

Filmarea, care a fost divulgată către ITV News, a fost filmat pe 22 decembrie anul trecut – la patru zile după presupusa petrecere „băută” și când Londra era sub restricții stricte ale coronavirusului de nivel 3.

Clipul blestemat o arată pe domnișoara Stratton, care se află încă pe statul de plată nr. 10, câștigând 125.000 de lire sterline pe an și asistenți care glumesc despre brânză și vin și sugerează că evenimentul „fictiv” nu a fost „distanțat social”.

Domnișoara Stratton se antrena pentru briefing-uri media TV planificate, care ulterior au fost anulate. La momentul presupusului eveniment, pe 18 decembrie, petrecerile de Crăciun au fost scoase în afara legii – sub sancțiunea de amenzi de 10.000 de lire sterline.   ; 

Videoclipul a stârnit critici uriașe la adresa guvernului astăzi - cu medicul NHS în îngrijiri paliative, Rachel Clarke, printre cei rămași supărați. Ea a postat pe Twitter: „Exact în momentul în care au râs și au râs, eu atenuam simptomele pacienților care au murit de Covid în spital. Acest videoclip - și acest guvern - nu ar putea fi mai dureros.' 

6 IANUARIE – ANGLIA INTRARE ÎN A TREIA ÎNCHISARE NAȚIONALĂ

931 DE DECES 

A treia restricție națională a Angliei a intrat în vigoare în mod legal pe 6 ianuarie a acestui an, deputații votând retroactiv asupra acesteia mai târziu. Măsurile au inclus un ordin național de a rămâne acasă și școli. fiind închis pentru majoritatea elevilor.

Ieșirea treptată din această izolare a început pe 8 martie, când școlile s-au redeschis. Din 29 martie au fost permise adunări în aer liber de până la șase persoane din gospodării diferite sau un grup mai mare din două gospodării.

Următorul pas, pe 12 aprilie, a fost redeschisă atracțiile în aer liber împreună cu ospitalitatea în cadru în aer liber, înainte de deblocarea ulterioară pe 17 mai, când socializarea în interior, ospitalitatea și atracțiile interioare au fost din nou permise.  

Pe Ju În 19, majoritatea restricțiilor legale s-au încheiat, ceea ce a eliminat distanțarea socială și restricțiile de contact social și a permis redeschiderea afacerilor rămase, cum ar fi cluburile de noapte. Această mișcare a fost amânată din 21 iunie. 


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Mii de Muncitori Români de la Societatea de Transport București se revoltă împotriva conducerii Criț și a primarului Soroșist Nicușor Dan precum și împotriva găștii Soroșiste din mass-media care îi linșează mediatic de mai multe zile

Un gunoi uman, Maricel Popa: 24 ianuarie, fără Hora Unirii la Iași. Lider PSD: 'Trăim vremuri tulburi. Mai întâi pandemia şi acum tensiunile dintre Rusia şi Ucraina'

Iată că a ajuns și câte una din slugile federalistei UE să deschidă gura: Unul dintre liderii PNL aruncă totul în AER: 'Comisia Europeană trebuie să își revizuiască și TEMPEREZE politicile GreenDeal'

Cine sunt extremiștii lichelelor progresiste? Bestiile Soroșiste l-au atacat pe George Simion char de ziua Unirii. George Simion, atacat la Iași! Liderul AUR stropit cu cerneală. Simion: „S-ar putea să trimită ăştia pe unii să ne omoare"

ODĂ PORNOGRAFIEI NEOMARXISTE, ARIA ROGOJANU. Neomarxistul cu fibrilații de frustrare sexuala, care răspunde la numele de Rogojanu, pripășit acum pe la Libertatea sorosisto-securistoidă de tip Tolontan, laudă o pornografie scârboasă pe care o numește "poem"

George Simion: "La Ocna Mureș lumea vorbește de familia Bogdan. Tatăl lui Rareș Bogdan a distrus Fabrica. Unde e Rareș Bogdan? Unde e Pensatul?"

Ludovic Orban spune tot despre caracterul infect al soroșistului Ciprian Ciucu: 'Să te porți ca un măgar, fără 7 ani de acasă'

Pagina WeChat din China a primului ministru australian Scott Morrison este piratată

_ Autorităţile sârbe au renunţat la proiectul exploatării de litiu de către compania Rio Tinto

_ Unirea Principatelor de pe 24 Ianuarie şi povestea mai puţin cunoscută a lui Alexandru Ioan Cuza

_ Șefii de la Australian Open susțin interdicția „Unde este Peng Shuai?” Tricouri la Melbourne Park

_ Plătiți sau veți fi interzis: Michael Gove ordonă firmelor de placare să repare clădirile nesigure

_ Funcționarii caută 4.000 de noi magistrați în uriașă lansare de recrutare pentru a depăși dosarele restante în instanțe

_ Better...not younger de la Hannah Betts: Truc de bronzat de iarnă pentru o față minunat de proaspătă

_ Oile care sar prin vitrina se numără printre cele mai bizare plăți dezvăluite de Aviva

O Maimuță de laborator care fuge după un accident cu un camion trezește temeri că a fost „infectată”...cu virus de laborator

_ Directorul STB anunţă că s-a demarat procedura de angajare de noi şoferi: Nu ne mai permitem să fim captivi unor angajaţi care au căzut pradă manipulării

_ Cricket Australia: soția asistentă cosmetică a lui Tim Paine, Bonnie, are umplutură pentru buze

_ Ce păţeşte miliardarul ceh şi-a făcut de cap pe o autostradă din Germania: a circulat cu 417 km/h cu Bugatti Chiron-ul său de 1500 CP

_ ULTIMĂ ORĂ Sindicaliștii STB cer DEMISIA directorului general: DOAR atunci vom relua lucrul

_ Arsenal: Partea europeană, inclusiv PSG, este interesată de Pierre-Emerick Aubameyang

_ Newcastle și Burnley s-au pregătit să facă o mișcare pentru fundașul Livingston Jack Fitzwater

Scârboșenie Progresistă. FILMUL DISNEY SHOCK SUNDANCE CONȚINE CANIBALISM...

Gigi Becali, după egalul smuls în minutul 94: 'Sunt bucuros că Tavi Popescu e jucător de o sută de milioane'

BRAVO AUR! George Simion intervine în scandalul de la STB. Promisiune pentru șoferi: 'O să ne luptăm pentru drepturile lor'

_ Jadé Tuncdoruk: Citiți e-mailurile uimitoare trimise unui proprietar de afaceri mici care cer rambursarea

_ Administraţia Deltei ar putea aplica sancţiuni pentru neînceperea unor lucrări de decolmatare

_ Tottenham: Roy Keane nu este impresionat de Antonio Conte, deoarece el insistă că mai sunt „multe de făcut”

_ Profesorul de gătit dezvăluie trucul FOARTE simplu care transformă pâinea veche proaspătă

_ Tilly Ramsay din Strictly își arată „rănile de război” după ce s-a prăbușit în timpul unui turneu live

_ Alex Pike postează citat despre „creșterea nivelului după „despărțirea” de Nathan Buckley

_ Hailey Bieber sfârâie în doi bikini diferiți în timp ce merge pe Instagram pentru a împărtăși noi fotografii pe plajă

_ Bărbat care nu a putut să-și pună șosetele pe șopron pe locul 11 ​​într-un an

_ Millie Mackintosh împărtășește instantanee făcute înainte și după ce a întâmpinat-o pe fiica Aurelia

STUDIU: Transplanturle Fecale pot opri infecțiile gastrointestinale prin creșterea bacteriilor intestinale sănătoase...

Cea mai uimitoare epocă a astronomiei pe cale să înceapă...

_ Gary Lineker este uluit de abilitățile lui Lionel Messi, în timp ce expertul retweetează un clip din

_ Bustul Aljaz Skorjanec și Tilly Ramsay se mută în afara unui bar la 3 dimineața

_ Popcorn Deelites, calul care l-a portretizat pe Seabiscuit în filmul din 2003, a încetat din viață

_ Gwen Stefani este copleșită de dragostea de cățeluș în timp ce face mai multe selfie-uri cu câinele ei Ginger

_ Tensiunile geopolitice ar putea provoca anulări ale sosirilor navelor de croazieră în Portul Constanţa

_ Luke Donald s-a simțit „umilit” după aprobarea lui Padraig Harrington pentru următorul căpitan al Cupei Ryder

_ Liverpool se confruntă cu competiția de la Leeds și West Ham pentru a semna pe starletul adolescentului Fulham Fabio Carvalho

_ The Biggest Loser's Tiffiny Hall își arată uriașul bubiș într-un bikini negru minuscul

_ Treceți peste Eddie Vulturul... faceți cunoștință cu Dave Racheta

_ Vecini: Ryan Moloney își listează casa din Peninsula Mornington pentru 8 milioane de dolari

_ Șeful marinei germane demisionează pentru că a spus că Putin dorește „respect” și că i l-ar oferi ar fi „cost redus”

_ Omicron ar putea însemna sfârșitul pandemiei în Europa? OMS: 'Este plauzibil, dar acest virus a surprins de mai multe ori'

_ Jodie Kidd dezvăluie că era în baie când logodnicul Joseph Bates a pus întrebarea

_ George Ford este rechemat de Anglia pentru a-l înlocui pe căpitanul accidentat Owen Farrell înaintea celor șase Națiuni

_ Fanii Angliei blocați la cozi din cauza controalelor stricte de Covid la primul meci T20 împotriva Indiilor de Vest

_ Medicul Tudor Ciuhodaru distruge CERTIFICATUL VERDE: 'A fost doar o hârtie care nu a limitat transmiterea virusului'

_ Noi angajări la STB, pe fondul grevei din ultimele zile. Criţ: Dacă cineva nu vine la muncă, va fi înlocuit

_ Roberto Mancini îl numește pe Mario Balotelli în echipa sa din Italia pentru prima dată din 2018

_ Un copil de 6 ani a murit după ce a fost muşcat de gât de câinele familiei

_ Recenzie Vauxhall Corsa: La volanul noului rege al mașinilor din Marea Britanie

_ Brandul lui Peloton este trântit din nou după o portretizare nefavorabilă în Billions de la Showtime

_ Healy, netulburat de volumul de lucru al Ashes rare

_ JoJo Siwa sărbătorește prima aniversare de a ieși din dulap cu fanii la concertul Bakersfield

_ Acasă și departe: fostul lui Sam Frost, Jay Bruno, dezvăluie de ce s-au despărțit


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27 Pag.28 Pag.29 Pag.30 Pag.31
Pag.32 Pag.33 Pag.34 Pag.35 Pag.36 Pag.37 Pag.38 Pag.39
Pag.40 Pag.41 Pag.42 Pag.43 Pag.44 Pag.45 Pag.46 Pag.47
Pag.48 Pag.49 Pag.50 Pag.51

Nr. de articole la aceasta sectiune: 3033, afisate in 51 pagini.ieri 22:41