15:29
Comentarii Adauga Comentariu

_ Cum o necunoscută Rachel Zegler a devenit remake-ul premiat Maria în West Side Story

_ Cum o necunoscută Rachel Zegler a devenit premiul - câștigătoare a remake-ului Maria în West Side Story

Ea o interpretează pe Maria în lăudatul remake al lui Steven Spielberg West Side Story - totuși, înainte de a obține rolul care îi va schimba viața în urmă cu aproape trei ani, nou-venită Rachel Zegler era doar o elevă obișnuită de liceu fără experiență în film.

Actrița americană, de la New Jersey, care a fost distribuit alături de Ansel Elgort în rolul Tony,  rol râvnit după ce a trimis producătorilor un videoclip cu ea cântând una dintre cele mai cunoscute cântece ale musicalului din 1957, I Feel Pretty, în spaniolă.

Rachel, 20 ​​de ani, a fost aleasă dintre 30.000 de solicitanți după ce a răspuns la un casting pe rețelele sociale pentru actori latino-americani și latine în ianuarie 2018. 

Înainte de a-și găsi faima, Rachel, a cărei mamă Gina este columbiană și tatăl muncitor în construcții este polonez, a lucrat ca nuntă cu jumătate de normă. cântăreață și a fost studentă pe lista de onoare. 

Dar acum, după ce a fost salutată drept „perfecta” Maria, actrița premiată pare să devină o favorită fermă la Hollywood - cu Disney oferindu-o rolul Albă ca Zăpada în noua sa adaptare live-action.

Și chiar regretatul compozitor Stephen Sondheim a spus că a cântat „ca o privighetoare” - și totuși Rachel a recunoscut că este încă având dificultăți în a crede tot hype-ul și că ascensiunea ei peste noapte la faimă a făcut-o luptă cu „mulți sindrom de impostor”.

În august 2021, Rachel a spus Town & Country despre lupta ei cu sindromul impostorului - care este convingerea că propriul succes în viață nu este meritat sau a fost obținut prin noroc, mai degrabă decât ca rezultat al propriilor eforturi sau abilități.

„Nu am mai făcut niciun alt proiect de film, dar mă ciupesc constant – nu există nicio posibilitate că aceasta este viața mea”, a spus ea. „Asta vine cu multă recunoștință și multă anxietate și mult sindrom de impostor.”

Rachel a sperat întotdeauna la faimă, dar și-a imaginat un premiu Tony pentru un blockbuster de la Hollywood când creștea în Clifton, New Jersey.

Ea a fost la prima ei producție la vârsta de 12 ani, Fiddler on the Roof de la un teatru local și a audiat pentru Rock of Ages pe Broadway la 14 ani.

În liceu. la școală, a jucat volei și saxofon, dar era în mare parte obsedată de teatrul muzical, ajungând chiar și la rolul Mariei într-o producție locală West Side Story la 16 ani. 

În ianuarie 2019, a aflat că" d a jucat rolul Mariei în remake-ul din 2021 - dar mai întâi, a jucat rolul Fiona în producția de la liceul său Immaculate Conception, Shrek the Musical, în martie. 

A doua zi după ultima sa reprezentație, atunci, tânăra de 17 ani era deja la lucru pentru prima ei repetiție West Side Story.

Chiar și după două luni de repetiții, a fost o epavă nervoasă în noaptea dinaintea primei zile. de filmare.

„I-am trimis un mesaj unui prieten: „Cred că voi vomita. Mă voi întoarce cu tine mai târziu." Nu am putut să dorm, nu am putut nimic. Eram doar... Doamne, îngrozită', a spus ea.

Dar chiar dacă încă nu a fost lansat, Rachel a mai jucat mai multe roluri importante, iar în prezent locuiește în Atlanta pentru a filma Shazam! Fury of the Gods cu Helen Mirren și Lucy Liu.

„Am momente când sunt ca , „Sunt demn și am primit această slujbă dintr-un motiv”, a spus Rachel. „Dar apoi se estompează imediat în „Doamne, Helen Mirren!”.

Vorbind despre rolul ei ca Maria după ce castingul a fost anunțat, Rachel a spus într-o declarație: „Sunt atât de încântată să joc rolul iconic al Mariei alături de această distribuție uimitoare.” 

Ea a mai scris pe Instagram: „Când am jucat-o pe Maria pe scenă acum câteva veri, nu mi-aș fi putut imagina niciodată că voi lua din nou rolul din West Side Story a lui Steven Spielberg.

„Ca o femeie columbian-americană care crește în zilele noastre, roluri puternice precum Maria sunt atât de importante. 

„Pentru a putea da viață acestui rol – un rol care înseamnă atât de mult pentru comunitatea hispanicilor - este atât de umilitor.” 

Rachel a devenit viral pentru prima dată în 2018, după ce a postat un videoclip cu ea cântând melodia lui Lady Gaga din A Star is Born, Shallow. A strâns aproape 500.000 de vizualizări.  

Spielberg a spus clar că va alege doar actori latini și latini pentru rolurile portoricane. Filmul original a fost criticat pentru distribuția sa în mare parte albă, care a interpretat personaje hispanice. 

El a spus anterior lui Deadline: „Sunt atât de fericit că am adunat o distribuție care reflectă profunzimea uimitoare a talentului în Comunitatea hispanicilor multifațete a Americii.  

„Sunt uluit de forța absolută a talentului acestor tineri interpreți și cred că vor aduce o energie nouă și electrizantă unui musical magnific care este mai relevantă ca niciodată.”

Cu toate acestea, pentru Rachel, ea încă se luptă să facă față hype-ului din jurul ei, în ciuda talentului ei despre care se vorbește. 

Într-un nou interviu cu ELLE Magazine interpretul în vârstă de 20 de ani vorbește despre obținerea rolului care i-a schimbat viața în timpul liceului, despre s-a întâlnit cu regretatul legend Stephen Sondheim și despre lupta cu trolii rasiști ​​după ce a fost turnat la Albă ca Zăpada. 

La întâlnirea cu compozitorul Sondheim, care a murit la 91 de ani luna trecută, Rachel a spus că „și-a pierdut mințile”.

„M-am lăsat în genunchi lângă el instinctual. El a spus: „Te-am auzit cântând pe YouTube. Ești ca o privighetoare”. Și mi-am spus: „Taci. Pe deplin, nu, absolut nu.”’

Cu toate acestea, ea s-a confruntat deja cu negativitatea la începutul carierei sale, după ce a fost dezvăluit că a fost distribuită în rolul Albă ca Zăpada în filmul Disney. noua adaptare live-action a clasicului, așteptată în 2023.

Rachel a apelat la rețelele de socializare pentru a sărbători vestea de la începutul acestui an și a răspuns la câțiva hateri care i-au pus la îndoială distribuția ca albă istorică. personajul.

„Da, sunt albă ca zăpada, nu, nu îmi albesc pielea pentru rol”, a scris ea într-un tweet șters de atunci.

Adresându-se reacției, spune ea ELLE: „Aceștia sunt o grămadă de oameni fără chip pe care nu îi veți întâlni niciodată în viața reală.

„Nu vor avea niciodată curajul să vină la voi la un Starbucks și să vă spună: „Ești nu este suficient de albă pentru a o juca pe Albă ca Zăpada”, am o responsabilitate pentru tineri în viitor, care [pot] spune: „Această latină a fost capabilă să o joace pe Albă ca Zăpada – pot face orice.”

< Marc Webb, directorul adaptării Albă ca Zăpada, a spus Rache „Forța, inteligența și optimismul” ale lui o fac alegerea potrivită pentru rolul iconic. 

„Abilitățile vocale extraordinare ale Rachel sunt doar începutul darurilor ei”, a spus el într-o declarație pentru AFP.

„Forța, inteligența și optimismul ei vor deveni o parte integrantă a redescoperirii bucuriei din acest basm clasic Disney.” 

Rachel a sărbătorit anunțul pe rețelele de socializare, ca un „vis”. devenit realitate'. „Ei bine... salut un vis devenit realitate”, a scris ea pe Instagram.

Producția filmului Disney, Albă ca Zăpada, fără titlu, este de așteptat să înceapă anul viitor, studioul promițând „să extindă povestea și muzică din original'. 

Remake-ul este în dezvoltare din 2016.   Regina și prințul încă nu au fost repartizați, în timp ce Benj Pasek și Justin Paul au fost aduși la bord pentru a scrie noi melodii pentru film. 

Pasek și Paul au lucrat împreună la blockbuster, inclusiv „La La Land”, „The Greatest Showman” și „Dear Evan Hansen”. 

Cântecele clasice ale filmului, inclusiv „Heigh-Ho”, „Someday My Prince Will Come” și „Whistle While You Work” se așteaptă să apară în remake.  

Filmul original de animație Disney a apărut pentru prima dată în cinematografe în urmă cu 69 de ani, în 1937, spunând basmul Fraților Grimm despre o prințesă care a primit un măr otrăvit de către răufăcătorii ei. mamă vitregă. 

A fost un succes uriaș, iar Walt Disney a primit un Oscar onorific la cea de-a 11-a ediție a Premiilor Academiei în 1939.

Între timp, Rachel a vorbit și cu ELLE despre mândria ei pentru West Side Story, având actori latino-americani și latine interpretând personajele. 

„Există un sentiment de mândrie să ai atât de mulți interpreți latini incredibili în acest film - oameni care sunt din toate peste - pentru că este o adevărată dovadă a faptului că toți venim din atât de multe locuri diferite.

„Acesta este ideea poveștii, că toți venim din propriile noastre medii, din propriile noastre conversații, din propria crestere. Și ce aducem la masă dacă nu putem vorbi despre asta?'

Spielberg a descoperit-o pe Rachel în prima zi de casting și a devenit rapid cunoscută drept „fata care a primit film”, spune ea la școală.

„Directorul meu a spus: „Poți veni în biroul meu ori de câte ori ai nevoie să respiri adânc”, pentru că a fost cu adevărat copleșitor”, a dezvăluit ea.

Rachel a adăugat că a fost cineva care „hotărâse că voi supraviețui liceului și nu-l iubesc”.

ET. Regizorul a adus laude pe Rachel, dezvăluind că a fost emoționat până la lacrimi de cântarea ei.

„Când a început să cânte [Tonight] live, au fost doar lacrimi”, a spus el pentru Divertisment Tonight recent. — Nu doar eu. Toată lumea din jurul meu, lacrimi. Este extraordinar să o privești făcând asta.”

„Tot ce cântă Rachel, vine de aici”, a spus el în timp ce făcea semn către intestine. „Aceasta este doar o poartă de acces, începe cu adevărat înăuntru.”

Cu toate acestea, nici pentru actriță nu totul a fost simplu în timpul călătoriei ei West Side Story, „fanii” lui Ansel Elgort etichetând-o drept „ homewrecker' la scurt timp după filmarea filmului s-a încheiat.

Actrița chiar și-a luat o pauză de pe Twitter după ce au venit trolii pentru tânăra vedetă, care și-a postat pe Twitter dragostea și aprecierea pentru faimoasa ei colegă. 

Dar comentariile ei au venit după ce Ansel a spus The Sunday Times despre interesul său de a urmări relații non-sexuale cu mai mult decât doar iubita lui de liceu, Violetta Komyshan - iar fanii care au sunat-o pe Rachel au sugerat că momentul nu a apărut.  ;

Rachel scrisese în octombrie 2019: „Chiar nu sunt suficiente cuvinte pentru a descrie mândria pe care o am în creșterea și frumusețea lui Ansel și magia literală pe care o posedă pe ecran și în afara lui. Să te îndrăgostești de el a fost ușor. Happy wrap mi amor; vă prind într-o scăpare de incendiu în curând.’

Mai târziu, ea a scris „Internetul m-a supărat, așa că la revedere pentru un pic, fiți drăguți unul cu celălalt”, înainte de a face un pas înapoi de la rețelele sociale.

„Faptul că trebuie să spun ceva este absolut absurd”, a mai spus ea înainte de a șterge postarea și de a adăuga că a fost numită „spărgătoare de case” și a fost „sfâșietor”. 

Viitorul pare deja strălucit pentru actriță, care va face saltul în tărâmul super-eroilor pentru următorul ei film, cu un rol nespecificat în Shazam: Fury of the Gods, care va fi lansat pe 2 iunie 2023.

„[Este] cea mai mare distribuție din toate timpurile”, îi spune ea pentru ELLE despre proiect.  „Nu am avut niciodată un grup atât de iubitor de oameni. Simt că am devenit dependent de ei pentru fericirea mea, ceea ce va fi foarte greu când vom încheia totul.” 

După ce am câștigat recenzii excelente pentru prima ei performanță de film din West Side. Refacere a poveștii, Rachel a luat acasă și primul ei premiu luna aceasta.

Veduta a fost desemnată cea mai bună actriță de National Board of Review de joi, unul dintre principalii indicatori timpurii pentru sezonul premiilor. 

„Doamne! Mulțumesc, @NBRFilm', a scris Zegler pe Twitter joi după-amiază, care a primit peste 2.000 de aprecieri. 


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

ODĂ PORNOGRAFIEI NEOMARXISTE, ARIA ROGOJANU. Neomarxistul cu fibrilații de frustrare sexuala, care răspunde la numele de Rogojanu, pripășit acum pe la Libertatea sorosisto-securistoidă de tip Tolontan, laudă o pornografie scârboasă pe care o numește "poem"

76% din populația Statelor Unite e vaccinată. La ce a folosit Vaccinul? LA NIMIC....Iată cifrele

PS Ambrozie CRITICĂ ABERAȚIILE MARXISTE ALE LUI IOHANNIS Când un șef de stat îți spune că sistemul de sănătate a eșuat înseamnă că el este vinovatul pentru eșuarea în toate domeniile.El și Greta Trotineta care sunt cu încălzirea de la flatulațiile vacilor

_ Naomi Campbell își arată simțul impecabil al stilului într-o ținută din satin auriu și maro

_ Chimia Robert Pattinson și Kristen Stewart discutate de regizorul Twilight

_ Kristin Fisher își arată abdomenul într-un sutien sport în timp ce merge la sala de sport din Sydney

_ Peter Crouch îl laudă pe Antonio Conte pentru că a adus o „mentalitate de câștig” la Tottenham

_ Jurgen Klopp este văzut îmbrățișându-l pe Harvey Elliott, în timp ce tânărul de la Liverpool a revenit la antrenament

_ Biden îl avertizează pe Putin: „Dacă invadezi Ucraina, vei plăti!”. Rusia testează răbdarea NATO

_ Jensen Ackles vorbește despre relația de lucru tensionată cu Jessica Alba la Dark Angel

_ Testarea Covid pentru turişti se va încheia în câteva zile pentru toţi călătorii care sunt complet afectaţi

_ Harry Maguire continuă să fie în exterior, uitându-se la Man United

_ REȚINUȚI după ce au furat datele bancare a zeci de români și au făcut cumpărături de peste 65.000 de euro

_ Gabrielle Epstein se dezbracă în bikini după ce a fost acuzată de „solicitare”

_ Oficialul Beijing 2022 avertizează sportivii  împotriva încălcării „spiritului olimpic și a legilor chinezești”

_ RUPTĂ: Curtea Supremă neagă efortul lui Trump de a bloca �nregistrările Casei Albe de la comisia falsă din 6 ianuarie

_ Mama dezvăluie produsul ONE pentru buget pe care a jurat pentru un duș curat și strălucitor în câteva secunde

_ În ciuda faptului că este cunoscut de MI5 britanic și a fost plasat pe o listă de supraveghere a terorismului, Psaki spune că guvernul SUA nu avea „informații derogatorii” despre teroristul din Sinagoga din Texas (VIDEO)

_ Leicester 2-3 Tottenham: Steven Bergwijn trage în DOUĂ goluri în timpul opririi

_ Creepy Bill Gates dă avertisment cu privire la alte pandemii mult mai grave dec�t Covid-19 � cere guvernului să mărească aprovizionarea cu vaccinuri

_ Garcelle Beauvais, 55 de ani, arată mai tânără decât anii ei, deoarece poartă un sutien sport cu imprimeu floral

_ Harry Kane spune că returul lui Tottenham la Leicester „sunt jocuri pe care nu le vei uita niciodată într-o carieră”

_ Care este aroma BEST Shapes?

_ David de Gea a fost „ca un zid de cărămidă” în victoria lui Manchester United în fața lui Brentford

_ EDEN CONFIDENTIAL: Mai multă mizerie pentru Prințul Andrew, în timp ce firma sa se cufundă într-o datorie de 200.000 de lire sterline

_ Oamenii de știință dezvoltă un nou test de diagnosticare Covid folosind raze X

_ Charlotte Church, Nadiya Hussain și John Barnes vor fi în Poveștile de viață ale lui Kate Garraway

_ Disciminare între studenți: Cei care au certificat verde au prioritate la cazare în cămine

_ Rachel Lindsay dezvăluie că a primit amenințări cu moartea și multe altele după interviul cu Chris Harrison

_ Trisha Goddard, în vârstă de 64 de ani, țâșnește despre noua ei viață sexuală cu logodnicul

_ Australian Open: Nick Kyrgios discută despre lupta sa „foarte rea” cu Covid-19

_ Britney Spears dă o ALTA dezvăluire împotriva surorii Jamie Lynn Spears

_ Manchester United și Leeds sunt implicați într-o linie de bilete înaintea confruntării de luna viitoare cu Elland Road

_ Tycoon este lovit de șefii drumurilor pentru că a condus un Bugatti de 2,5 milioane de lire sterline cu 257 mph pe o autostradă fără limită de viteză

_ Angelina Jolie croiește o siluetă șic în haină neagră în timp ce iese cu fiica Zahara, în vârstă de 17 ani, în NYC

_ Dan Evans ia permis lui ree trecerea în runda a treia a Australian Open

_ Sefii cinematografului oferă vizionări cu tematică câine pentru animalele de companie și pentru stăpânii acestora

_ Tones and I dezvăluie că logodnicul Jimmy Bedford i-a cerut-o în căsătorie cu un tatuaj

_ Marcel Ciolacu, șah-mat lui Klaus Iohannis

_ Chris Daughtry și familia confirmă că iubita fiică vitregă Hannah s-a sinucis

_ Nathan Buckley are un nou concert surpriză după ce sunt o celebritate... Scoate-mă de aici! efort

_ Gigi Hadid este radiată de fericire în timp ce petrece timp de calitate cu mama ei Yolanda și fiica Khai

_ Jason Roy sparge o sută uluitoare de 36 de mingi la încălzirea Angliei T20

_ Fanii Nikki Webster spun că se simt „bătrâni” după ce au văzut-o pe fosta copilă vedetă, de 34 de ani, în campania Boost Juice

_ Jack Whitehall dezvăluie că agentul său i-a spus cuvinte „secre” după ce s-a dezbrăcat pentru un viitor rol în film

_ Tammy Hembrow își arată umflătura într-un bikini verde

_ Megan Thee Stallion își arată curbele într-un monokini în timp ce promovează noul single Lick

_ Jesse Williams se confruntă cu un potențial proces pentru accidentul de mașină din 2020, pe care avocatul îl numește „încercare de a extorca”

_ Sia s-a „sinucigaș” în urma reacțiilor împotriva descrierii autismului în filmul ei Muzică

_ Giovanni Pernice promite să se înmulțească ca John Whaite înaintea turneului Strictly Come Dancing

_ FA se uită la cartonașul galben arătat unui jucător de la Arsenal după îngrijorările caselor de pariuri cu privire la pariurile spot

_ MAFS: Elizabeth Sobinoff vorbește despre „judecarea oamenilor după aspectul lor”

_ Lee Bowyer sub presiune din ce în ce mai mare în rolul său de manager de la Birmingham

_ Fiica primului ministru, Romy, a avut Covid-ul „destul de rău”, dar este „în redresare”, spune sursa

_ Ce este, oricum, o pădure „rezistentă”?

_ Caitlyn Jenner femei transgender Lia Thomas, înotătoarea UPenn, NU ar trebui să concureze cu femeile biologice

_ Cristiano Ronaldo nu își poate ascunde dezgustul după ce a fost înlocuit de Ralf Rangnick în victoria împotriva lui Brentford

_ Profesorii din Franţa ies în stradă. Francezii râd de „ministrul educaţiei din Ibiza”

_ Creațiile ingenioase ale unui artist londonez care învinețește bananele pentru a crea imagini izbitoare

_ Concurenții strict se vor „Întoarce la legendarul Tower Ballroom în timpul următoarei serii”


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27

Nr. de articole la aceasta sectiune: 1613, afisate in 27 pagini.ieri 11:22 _ Curs valutar