17:39
Comentarii Adauga Comentariu

_ Dominic Cummings spune că „se apropie schimbarea de regim” după scurgerea videoclipului partidului nr. 10

_ Dominic Cummings spune că „se apropie schimbarea de regim ' după scurgerea videoclipului petrecerii nr. 10

Dominic Cummings astăzi a susținut că au fost mai multe petreceri ilegale la nr. 10 Downing Street care ar trebui investigat, inclusiv o acuzație a fost ținută în apartamentul primului ministru în ziua în care acesta a plecat după ce a pierdut o luptă pentru putere cu Carrie Johnson.  

Dl Cummings crede Boris Johnson ar putea fi forțat din funcție din cauza scandalului petrecerii de Crăciun și a declarat „regim se apropie schimbarea”, în timp ce Tories arăta cu degetul spre consilierul necinstit și susținătorii săi pentru scurgerea unui videoclip bombă aseară.

Iar astăzi el a susținut că a avut loc o petrecere la casa prim-ministrului din Downing Street în timpul al doilea blocaj național, când 66 de milioane de oameni din Marea Britanie li s-a interzis să se întâlnească cu oricine care nu se află în bulele lor de sprijin.

Dl Cummings a susținut că a avut loc o lovitură în numărul 10 în seara zilei de 13 noiembrie anul trecut, la câteva ore după ce a fost dat afară în urma unei confruntări cu Boris Johnson și susține că a informat împotriva logodnicei sale de atunci, despre care aliații săi ar fi numit-o „Princess Nut Nut”. 

Astăzi, Prim-ministrul și-a cerut scuze „fără rezerve” pentru infracțiunea cauzată de filmările purtătoarei sale de cuvânt A de atunci llegra Stratton - care astăzi a demisionat din guvern - la o conferință de presă simulată despre un partid din 18 decembrie 2020.

Dar el a insistat că i s-a asigurat în mod repetat că „nu a existat niciun partid. și că nu au fost încălcate reguli Covid'. Dl Johnson a spus că i-a cerut secretarului de Cabinet, Simon Case, „să stabilească toate faptele și să raporteze cât mai curând posibil - și este de la sine înțeles că, dacă acele reguli au fost încălcate, atunci vor exista măsuri disciplinare pentru toți cei implicați”. p>

În urma anunțului, fostul consilier șef al premierului a postat pe Twitter: „Va fi solicitat și CABSEC să investigheze petrecerea *plată* de vineri, 13 noiembrie, celelalte petreceri plate și amp; politica de „bule” a apartamentului...?'. Se crede că referința la bule se referă la decizia de a permite celui mai bun prieten al lui Carrie Johnson, Nimco Ali, la numărul 10, în perioada festivă, „să ajute să sprijine și să aibă grijă” de fiul familiei Johnson, Wilfred. 

Minute mai târziu, premierul a fost întrebat în Comune despre pretențiile unui partid din Downing St în apartamentul său, după ce domnul Cummings a părăsit numărul 10. El a răspuns. „Nu, dar sunt sigur că orice s-a întâmplat, îndrumările au fost respectate tot timpul.” 

Există, de asemenea, afirmații conform cărora, pe 27 noiembrie, dl Johnson ar ține un discurs la o plină de plecare. pentru un „ajutor superior”. „40 sau 50 de oameni” au fost prezenți. Asistentul a fost numit într-un ziar drept Cleo Watson, protejatul lui Dominic Cummings. 

Dar se pare că ancheta Secretarului de Cabinet va lua în considerare doar evenimentul din 18 decembrie – nu pe cele presupuse pe 13 noiembrie și  27 noiembrie.

Downing Street a spus că speră ca ancheta secretarului de cabinet cu privire la evenimentele din 18 decembrie, în urma acuzațiilor privind o petrecere de Crăciun a personalului nr. 10, să fie finalizată „cât mai curând posibil”.

Purtătorul de cuvânt oficial al prim-ministrului le-a spus reporterilor: „Ați văzut ce a spus prim-ministrul în lumina videoclipului de ieri, care părea să scoată în evidență măsurile de izolare.

„A cerut taxi. Urmează să analizeze detaliile și să stabilească faptele.

„Acesta va fi un proces independent desfășurat de personalul biroului de cabinet, sub conducerea secretarului de cabinet”.

Întrebat despre misiunea analizei lui Simon Case, purtătorul de cuvânt a adăugat: „I s-a cerut să stabilească faptele cu privire la orice eveniment din 18 (decembrie) și pentru asta va începe lucrul.”

p>

Presat cu privire la cât de mult va dura sonda, el a adăugat: „Este în mod evident corect ca ei să dicteze intervalul de timp. Nu am o perioadă stabilită, dar evident că ne dorim să fie cât mai curând posibil.”

Fostul consilier-șef al primului ministru a vorbit în timp ce persoane din interiorul Downing Street au intrat în panică că domnul Johnson se va confrunta în curând cu același lucru. furia publică ca excursia sa la Castelul Barnard la înălțimea primului lockdown. 

Dl Cummings a scris pe Twitter în această dimineață : „[Peștele] putrezește din cap. #Regimechange'. 

Echipa Johnson va căuta cu disperare alunița care s-a aflat în spatele scurgerii unui videoclip-bombă care arată asistenți incluzând Allegra Stratton glumind despre petrecerea lor „ilegală” de Crăciun într-o întrebare de repetiție și sesiune de răspunsuri în sala de briefing nr. 9 de 2,6 milioane de lire sterline.

Doamna Stratton a anunțat astăzi cu lacrimi că își va renunța la rolul de purtător de cuvânt după ce a fost surprinsă „făcând ușoară” regulile Covid.

Un deputat conservator a declarat astăzi pentru MailOnline că dl Cummings și aliații săi ar fi putut fi implicați în scurgerea videoclipului care a dus Downing Street în prăbușire. — Trebuie să fie cineva în vârstă. Cine le-a avut și le-a păstrat atât de mult? Se simte ca o operațiune Cummings”, au spus ei. 

Dl Cummings a părăsit Downing Street în noiembrie 2020 - cu o lună înainte de presupusul partid - după ce a pierdut o luptă internă pentru putere despre care se spune că i-a implicat pe Carrie Johnson și aici aliați, inclusiv doamna Stratton. El a continuat să lucreze de acasă până la Crăciun.

De când a părăsit numărul 10, a folosit Twitter și o apariție în fața parlamentarilor pentru a pretinde în mod repetat că Boris Johnson este un „mincinos” și inapt pentru înalte funcții.

O anchetă ar putea fi lansată cu privire la modul în care o înregistrare a unei conferințe de presă de practică ar fi putut intra în domeniul public. lăsați în urmă o urmă digitală pe computerele Whitehall.  

Înainte de plecare, Allegra Stratton, care este căsătorită cu jurnalistul politic James Forsyth - cel mai bun om al cancelarului Rishi Sunak - a fost portretizată ca un aliat al lui Symonds într-un moment în care fracționismul dintre cele două tabere în război care a condus la ieșirea lui Cummings împreună cu directorul de comunicații de atunci, Lee Cain. 

Recent i s-a dat slujba de purtător de cuvânt al primului ministru TV, făcea practică cu alți consilieri seniori înainte de lansarea a ceea ce, la acea vreme , Nr. 10 a sperat că vor fi briefinguri regulate televizate.

Dar scurgerea video de aseară a schimbului de blestemat de 40 de secunde amenință acum să aibă consecințe politice grave pentru Guvern. În timpul antrenamentului, filmat pe 22 decembrie anul trecut, în momentul în care erau reimpuse restricții uriașe de Covid, domnișoara Stratton a fost presată de un coleg, Ed Oldfield, despre „rapoartele” că a fost o petrecere de Crăciun în Downing Street vinerea anterioară. .

Întrebată dacă recunoaște rapoartele, doamna Stratton a zâmbit și a râs, la început spunând că „a plecat acasă” înainte de a se chinui aparent care ar trebui să fie răspunsul corect.

Videoclipul I-a arătat domnului Oldfield, apoi presând-o pentru un răspuns, întrebând dacă prim-ministrul „ar accepta organizarea unei petreceri de Crăciun?”

Râzând din nou, ea i-a întrebat apoi pe asistenți „care este răspunsul?” înainte ca personalul din sala de presă să pară să sugereze idei, unul propunând că „nu a fost o petrecere”, ci mai degrabă „brânză și vin”.

„Brânza și vinul sunt în regulă? A fost o întâlnire de afaceri”, răspunde domnișoara Stratton, la mai multe râsete în sală, înainte de a decide că „petrecerea fictivă a fost o întâlnire de afaceri”. Dar apoi admite: „Nu a fost distanțat social.” 

Dl Cummings a sugerat, de asemenea, că domnul Johnson a minimalizat gravitatea pandemiei în stadiile inițiale, considerând-o ca o „poveste de înfricoșare”.    

Deputatul conservator a spus: „El (Boris) trebuie să iasă astăzi și să fie simplu și să spună ce s-a întâmplat. Nu răspunde nu va funcționa. Poate că plănuiesc să concedieze niște oameni.’

Buncherul a subliniat că anchetele viitoare vor descoperi oricum detalii. „Dacă ai greșit ceva, mergi în parlament și explică-l. Ai mult mai multe șanse să scapi.

„Mușamalizarea este ceea ce te prinde. Deci trebuie să fii brutal de sincer. Nu vor fi singurii oameni care vor organiza o petrecere ilegală în acel moment, dar nu aveți o petrecere ilegală în No10, nu?'    

Dl Cummings a a fost acuzat de misoginie față de Carrie, un fost șef de comunicații al partidului conservator cu care s-a ciocnit în mod repetat până când a părăsit Downing Street în noiembrie anul trecut. Se presupunea că aliații săi s-au referit la ea drept „Princess Nut Nut”, ceea ce l-a înfuriat pe domnul Johnson și i-a supărat logodnica de atunci.

În mai, fostul consilier principal al premierului nu a dat lovituri în timp ce îl ataca în mod repetat pe domnul Johnson. în timpul unei sesiuni maraton de dovezi cu deputați privind gestionarea de către guvern a crizei coronavirusului.

Sesiunea comună a comitetelor selecte de sănătate și știință a fost punctată de o serie de afirmații uimitoare care amenință să destabilizeze mandatul de premier al domnului Johnson.

Domnul Cummings l-a uimit pe Westminster, spunând că crede că domnul Johnson este „nepotrivit pentru slujba” de prim-ministru.

Conformista cu Vote Leave a spus că dl Johnson a ajuns vreodată să fie un „crackers” în Numărul 10, în timp ce a pictat o imagine a unei figuri deșarte și agitate, care este obsedat de mass-media.

Dl Cummings le-a spus parlamentarilor că domnul Johnson a continuat să se răzgândească cu privire la ce să facă „de fiecare dată când Telegraph a scris un editorial'.

El a susținut că domnul Johnson este „de aproximativ o mie de ori prea obsedat de mass-media” și argumentează Nu era de mirare că comunicațiile legate de pandemie semănase uneori cu o „zonă de dezastru”, deoarece premierul „se răzgândește de 10 ori pe zi”. 

De când povestea despre o petrecere de Crăciun nr. 10 a apărut pentru prima dată într-o săptămână. în urmă, Downing Street a negat în mod constant că au fost încălcate reguli.

Daily Mirror a raportat pe 1 decembrie că au fost două petreceri „bauce” găzduite la 10 la sfârșitul anului trecut, în timp ce Londra era sub control. reguli stricte privind coronavirusul.

Aceasta din urmă petrecere, pe 18 decembrie, a fost descrisă ca o petrecere neoficială de Crăciun, în care se spunea că personalul „ar fi dat înapoi pahare de vin în timpul unui test de Crăciun și un Moș Crăciun secret”.

În acel moment, Londra era sub restricții de nivel trei, care interziceau amestecurile sociale în interior. Nu se crede că dl Johnson a participat la petrecerea din decembrie, deși se spune că ar fi ținut un discurs la o acțiune plină de plecare pentru un consilier principal pe 27 noiembrie.

A doua zi după ce au apărut rapoartele săptămâna trecută, Purtătorul de cuvânt oficial al premierului a insistat că „în toate etapele regulile au fost respectate” și a negat că a fost organizată o petrecere de Crăciun. Dar el nu a negat că a avut loc o „întâlnire”, când a fost întrebat de jurnalişti.

La briefingul de miercurea trecută, actualul secretar de presă al domnului Johnson a spus că nu „recunosc” relatarea partidului şi a adăugat: „Regulile Covid au fost respectate tot timpul”.

Dl Johnson a negat, de asemenea, că au fost încălcate reguli, iar ieri – înainte să apară videoclipul domnișoarei Stratton – a spus că este „mulțumit de faptul că orientările au fost respectate în orice moment”. Faptul că consilierii au glumit despre ceea ce domnișoara Stratton a descris drept o petrecere „fictivă” la doar câteva zile după ce se spunea că evenimentul a avut loc va pune la îndoială negările repetate ale lui Downing Street.

Liderul laburist Sir Keir Starmer a acuzat aseară guvernul că a mințit și a râs „despre acele minciuni” și l-a îndemnat pe dl Johnson să „să fie curat” și să își ceară scuze. „Nu poate fi o regulă pentru conservatori și alta pentru toți ceilalți”, a spus el. 

Fosta jurnalistă ITV, domnișoara Stratton, a fost angajată anul trecut pentru a găzdui briefing-urile pe care domnul Johnson spera să le ofere publicului. mai mult „angajament direct” cu guvernul – dar el a renunțat la idee înainte ca ea să-și facă prima apariție. 

Fosta jurnalistă de la Guardian și BBC a devenit secretarul de presă al primului ministru în octombrie anul trecut, când guvernul plănuia să țină zilnic conferințe de presă televizate în stilul Casei Albe.

Dar planurile au fost abandonate șase luni mai târziu și i s-a acordat un rol de consolare în calitate de purtător de cuvânt al premierului la summitul COP pentru mediu.

De atunci, ea a fost ridiculizată pentru o serie de gafe, inclusiv îndemnarea oamenilor să se alăture Partidului Verzilor și sfătuirea oamenilor să nu clătească farfuriile înainte de a le pune în mașina de spălat vase.

Ea a fost chiar forțată să admită că a condus o mașină diesel, deoarece infrastructura nu era la locul lor pentru a trece la un vehicul electric cle - chiar dacă rolul ei era de a promova agenda verde a guvernului.

În vară, ea a recunoscut că a condus un Volkswagen Golf diesel „la mâna a treia” deoarece trebuia să viziteze rudele în vârstă „200, 250 mile”. departe”, și că nevoia de a opri vehiculul pentru a-l încărca ar încetini călătoria, în special în cazul a doi copii mici care altfel ar putea rămâne adormiți pe toată durata călătoriei.

„Nu îmi place. încă”, a spus domnișoara Stratton, care locuiește în nordul Londrei, din cauza timpului necesar pentru a face excursii pentru a-și vizita tatăl în sudul Scoției, mama ei în Gloucestershire, bunica ei în Țara Galilor de Nord și socrii ei în Lake District.

„Toate sunt călătorii care cred că ar fi cel puțin o oprire destul de lungă de încărcat”, a spus ea, adăugând că o mașină electrică ar deveni o opțiune mai viabilă pentru ea dacă „ timpii de oprire pentru reîncărcare se îmbunătățesc atât de mult încât este o jumătate de oră”.

Într-un alt interviu, ea a sugerat că oamenii s-ar putea alătura Partidului Verzilor. o modalitate de a salva planeta.

Ea a spus pentru Independent: „Când oamenii îmi spun „ce pot face?”, pot face multe lucruri, se pot alătura Greenpeace, se pot alătura Greenpeace. partidului, se pot alătura partidului Tory.

„Deci, există o mulțime de moduri în care se pot implica în politică, dar pentru acei oameni care nu s-ar face, cum începi să-ți schimbi viața într-un mod gestionabil și realizabil. , modalități fezabile, mici?'

Într-un articol pentru Telegraph, ea a spus că publicul britanic poate ajuta la abordarea crizei climatice prin „micro-pași”, cum ar fi să nu clătiți vasele înainte de a le pune în mașina de spălat vase, sau punând pâinea în congelator pentru a o ajuta să dureze mai mult.

Ea a sugerat, de asemenea, că consumatorii ar putea cumpăra gel de duș sub formă de baton, ambalat în carton și ar putea lua în considerare mersul pe jos în loc să conducă la magazine.

Ea a scris: „Știați că, potrivit partenerului principal al COP26 Reckitt, care face Finish, nu trebuie să vă clătiți vasele înainte de a intra în mașina de spălat vase?

„Nu trebuie să vă clătiți vasele?marca dvs. de gel de duș cu sticle de plastic vine sub formă de bar în ambalaje de carton? Pun pariu că da. S-ar putea să înghețe o jumătate de pâine când o ajungi acasă, pentru a ieși mai târziu în cursul săptămânii, mai degrabă decât să arunci jumătate din ea când mucegăește.'

Campanierii ecologisti au aruncat dispreț asupra interviului. , despre care au spus că a transferat vina pentru criza climatică asupra persoanelor.

Domnișoara Stratton a lucrat ca corespondent politic pentru The Guardian până în 2012, când a devenit redactor politic al programului Newsnight al BBC2.

Ea a fost directorul de comunicații strategice al lui Rishi Sunak din aprilie până în octombrie 2020, când a fost aleasă ca secretar de presă al premierului în fața conferințelor de presă.

Numirea ei a provocat o criză majoră în Downing Street, care a culminat cu plecarea. al directorului de comunicații Lee Cain.

Dar în câteva luni, guvernul a decis să nu continue cu briefingurile televizate, chiar dacă a cheltuit 2,6 milioane de lire sterline pentru un studio.

Rolul domnișoarei Stratton a fost atunci redundant și i s-a dat postul de COP. În ciuda acestui fapt, la summit-ul COP de luna trecută, ea a fost lăsată pe margine.

Câinele lui Boris Johnson, Dilyn, a fost victima fără să vrea a unei dispute din ce în ce mai acerbe între facțiunile rivale din „curtea” lui din Downing Street – un canin prins în focul încrucișat dintre aliații consilierului înlăturat Dominic Cummings și iubita primului ministru, Carrie Symonds, a apărut luna trecută.

Domnul Cummings a fost acuzat că se află în spatele acuzațiilor conform cărora câinele și-a înclinat piciorul peste geanta unui consilier nr. 10. , și a mestecat mobilier și cărți de epocă la retragerea rurală a prim-ministrului – l-a inspirat pe domnul Johnson să ceară cuiva „vă rog să împușcă acel nenorocit de câine”.

La începutul acestui an, s-a afirmat că în The Mail on Sunday, dl Cummings îi poartă ranchiune lui Dilyn, deoarece câinele și-a „cocoșat piciorul” în timpul unei zile de deplasare nr. 10 la Chequers. S-a afirmat că îl folosea pe Dilyn pentru a lupta împotriva logodnei premierului.

Se spune că doamna Symonds a jucat un rol esențial în înlăturarea în noiembrie a dlui Cummings și a lui Lee Cain, directorul de comunicații și un colegă membru al fracțiunii Vote Leave.

În mijlocul dramei se spunea că este Dilyn. Pe măsură ce cearta s-a intensificat, au apărut povești din ce în ce mai negative despre comportamentul câinelui. Rapoartele sugerau că domnul Johnson a rămas cu o factură de reparație de patru cifre pentru daunele de la Chequers.

O persoană din interior a spus: „Am fost la o întâlnire în care Dilyn a sărit sub picioarele premierului cu o carte veche în ea. gură. Premierul a strigat: „Pentru numele lui Dumnezeu, voi primi o altă factură de reparație de 1.000 de lire sterline! Cineva, te rog, împușcă acel nenorocit de câine! Din fericire, Carrie nu a fost prin preajmă să-l audă. Ei au adăugat: „Nu cred că a vrut să spună la propriu”.

A urmat o altă poveste despre „Dilyn’s Watergate”, care l-a văzut înclinând un picior peste geanta asistentei Katy Lam – care apoi a lăsat No. 10.

S-a raportat că doamna Symonds era „foarte supărată” pe reacția domnișoarei Lam. O sursă conservatoare a arătat cu degetul către domnul Cummings și a urmărit animozitatea până la o zi plecată în casa prim-ministrului din Buckinghamshire.

Unul a spus: „Cummings vorbea cu prietenii săi când Dilyn a alergat la el. și l-a urcat, lăsându-l absolut furios. Era furios când încerca să scoată câinele de pe el'.


(Fluierul)


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

Mii de Muncitori Români de la Societatea de Transport București se revoltă împotriva conducerii Criț și a primarului Soroșist Nicușor Dan precum și împotriva găștii Soroșiste din mass-media care îi linșează mediatic de mai multe zile

Un gunoi uman, Maricel Popa: 24 ianuarie, fără Hora Unirii la Iași. Lider PSD: 'Trăim vremuri tulburi. Mai întâi pandemia şi acum tensiunile dintre Rusia şi Ucraina'

Iată că a ajuns și câte una din slugile federalistei UE să deschidă gura: Unul dintre liderii PNL aruncă totul în AER: 'Comisia Europeană trebuie să își revizuiască și TEMPEREZE politicile GreenDeal'

Cine sunt extremiștii lichelelor progresiste? Bestiile Soroșiste l-au atacat pe George Simion char de ziua Unirii. George Simion, atacat la Iași! Liderul AUR stropit cu cerneală. Simion: „S-ar putea să trimită ăştia pe unii să ne omoare"

ODĂ PORNOGRAFIEI NEOMARXISTE, ARIA ROGOJANU. Neomarxistul cu fibrilații de frustrare sexuala, care răspunde la numele de Rogojanu, pripășit acum pe la Libertatea sorosisto-securistoidă de tip Tolontan, laudă o pornografie scârboasă pe care o numește "poem"

George Simion: "La Ocna Mureș lumea vorbește de familia Bogdan. Tatăl lui Rareș Bogdan a distrus Fabrica. Unde e Rareș Bogdan? Unde e Pensatul?"

Ludovic Orban spune tot despre caracterul infect al soroșistului Ciprian Ciucu: 'Să te porți ca un măgar, fără 7 ani de acasă'

Pagina WeChat din China a primului ministru australian Scott Morrison este piratată

_ Autorităţile sârbe au renunţat la proiectul exploatării de litiu de către compania Rio Tinto

_ Unirea Principatelor de pe 24 Ianuarie şi povestea mai puţin cunoscută a lui Alexandru Ioan Cuza

_ Șefii de la Australian Open susțin interdicția „Unde este Peng Shuai?” Tricouri la Melbourne Park

BRAVO AUR! George Simion intervine în scandalul de la STB. Promisiune pentru șoferi: 'O să ne luptăm pentru drepturile lor'

Cea mai uimitoare epocă a astronomiei pe cale să înceapă...

O Maimuță de laborator care fuge după un accident cu un camion trezește temeri că a fost „infectată”...cu virus de laborator

_ Plătiți sau veți fi interzis: Michael Gove ordonă firmelor de placare să repare clădirile nesigure

_ Funcționarii caută 4.000 de noi magistrați în uriașă lansare de recrutare pentru a depăși dosarele restante în instanțe

_ Better...not younger de la Hannah Betts: Truc de bronzat de iarnă pentru o față minunat de proaspătă

_ Oile care sar prin vitrina se numără printre cele mai bizare plăți dezvăluite de Aviva

_ Directorul STB anunţă că s-a demarat procedura de angajare de noi şoferi: Nu ne mai permitem să fim captivi unor angajaţi care au căzut pradă manipulării

_ Cricket Australia: soția asistentă cosmetică a lui Tim Paine, Bonnie, are umplutură pentru buze

_ Ce păţeşte miliardarul ceh şi-a făcut de cap pe o autostradă din Germania: a circulat cu 417 km/h cu Bugatti Chiron-ul său de 1500 CP

_ ULTIMĂ ORĂ Sindicaliștii STB cer DEMISIA directorului general: DOAR atunci vom relua lucrul

_ Arsenal: Partea europeană, inclusiv PSG, este interesată de Pierre-Emerick Aubameyang

_ Newcastle și Burnley s-au pregătit să facă o mișcare pentru fundașul Livingston Jack Fitzwater

Ce ne va mai impune cu Forța Progresismul Globalist sau De ce vom ajunge cu toții să mâncăm gândaci...

_ Millie Mackintosh împărtășește instantanee făcute înainte și după ce a întâmpinat-o pe fiica Aurelia

Scârboșenie Progresistă. FILMUL DISNEY SHOCK SUNDANCE CONȚINE CANIBALISM...

Gigi Becali, după egalul smuls în minutul 94: 'Sunt bucuros că Tavi Popescu e jucător de o sută de milioane'

_ Jadé Tuncdoruk: Citiți e-mailurile uimitoare trimise unui proprietar de afaceri mici care cer rambursarea

_ Administraţia Deltei ar putea aplica sancţiuni pentru neînceperea unor lucrări de decolmatare

_ Tottenham: Roy Keane nu este impresionat de Antonio Conte, deoarece el insistă că mai sunt „multe de făcut”

_ Profesorul de gătit dezvăluie trucul FOARTE simplu care transformă pâinea veche proaspătă

_ Tilly Ramsay din Strictly își arată „rănile de război” după ce s-a prăbușit în timpul unui turneu live

_ Alex Pike postează citat despre „creșterea nivelului după „despărțirea” de Nathan Buckley

_ Hailey Bieber sfârâie în doi bikini diferiți în timp ce merge pe Instagram pentru a împărtăși noi fotografii pe plajă

_ Bărbat care nu a putut să-și pună șosetele pe șopron pe locul 11 ​​într-un an

STUDIU: Transplanturle Fecale pot opri infecțiile gastrointestinale prin creșterea bacteriilor intestinale sănătoase...

_ Gary Lineker este uluit de abilitățile lui Lionel Messi, în timp ce expertul retweetează un clip din

_ Bustul Aljaz Skorjanec și Tilly Ramsay se mută în afara unui bar la 3 dimineața

_ Popcorn Deelites, calul care l-a portretizat pe Seabiscuit în filmul din 2003, a încetat din viață

_ Gwen Stefani este copleșită de dragostea de cățeluș în timp ce face mai multe selfie-uri cu câinele ei Ginger

_ Tensiunile geopolitice ar putea provoca anulări ale sosirilor navelor de croazieră în Portul Constanţa

_ Luke Donald s-a simțit „umilit” după aprobarea lui Padraig Harrington pentru următorul căpitan al Cupei Ryder

_ Liverpool se confruntă cu competiția de la Leeds și West Ham pentru a semna pe starletul adolescentului Fulham Fabio Carvalho

_ The Biggest Loser's Tiffiny Hall își arată uriașul bubiș într-un bikini negru minuscul

_ Treceți peste Eddie Vulturul... faceți cunoștință cu Dave Racheta

_ Vecini: Ryan Moloney își listează casa din Peninsula Mornington pentru 8 milioane de dolari

_ Șeful marinei germane demisionează pentru că a spus că Putin dorește „respect” și că i l-ar oferi ar fi „cost redus”

_ Omicron ar putea însemna sfârșitul pandemiei în Europa? OMS: 'Este plauzibil, dar acest virus a surprins de mai multe ori'

_ Jodie Kidd dezvăluie că era în baie când logodnicul Joseph Bates a pus întrebarea

_ George Ford este rechemat de Anglia pentru a-l înlocui pe căpitanul accidentat Owen Farrell înaintea celor șase Națiuni

_ Fanii Angliei blocați la cozi din cauza controalelor stricte de Covid la primul meci T20 împotriva Indiilor de Vest

_ Medicul Tudor Ciuhodaru distruge CERTIFICATUL VERDE: 'A fost doar o hârtie care nu a limitat transmiterea virusului'

_ Mișcare strategică în AUR: Călin Georgescu, propus președinte de onoare, pentru a nu se transforma în concurență

Încă o crimă neomarxistă. „Am trecut peste COVID, ce dracu este folosirea amplificatoarelor?” – Bill Maher pleacă la un centru medical, vaccinuri experimentale în cel mai recent interviu

_ Noi angajări la STB, pe fondul grevei din ultimele zile. Criţ: Dacă cineva nu vine la muncă, va fi înlocuit

_ Roberto Mancini îl numește pe Mario Balotelli în echipa sa din Italia pentru prima dată din 2018

_ Un copil de 6 ani a murit după ce a fost muşcat de gât de câinele familiei

_ Recenzie Vauxhall Corsa: La volanul noului rege al mașinilor din Marea Britanie

_ Brandul lui Peloton este trântit din nou după o portretizare nefavorabilă în Billions de la Showtime


Pag.1 Pag.2 Pag.3 Pag.4 Pag.5 Pag.6 Pag.7
Pag.8 Pag.9 Pag.10 Pag.11 Pag.12 Pag.13 Pag.14 Pag.15
Pag.16 Pag.17 Pag.18 Pag.19 Pag.20 Pag.21 Pag.22 Pag.23
Pag.24 Pag.25 Pag.26 Pag.27 Pag.28 Pag.29 Pag.30 Pag.31
Pag.32 Pag.33 Pag.34 Pag.35 Pag.36 Pag.37 Pag.38 Pag.39
Pag.40 Pag.41 Pag.42 Pag.43 Pag.44 Pag.45 Pag.46 Pag.47
Pag.48 Pag.49 Pag.50 Pag.51

Nr. de articole la aceasta sectiune: 3036, afisate in 51 pagini.