" />

20:04
Comentarii Adauga Comentariu

NOI DEZVALUIRI: Marian Valentin Nidelea - mana dreapta a lui Marius Petrescu la ORNISS, a fost consilier al premierului Ungureanu, iar fiica lui Marius Petrescu Ioana Petrescu este Ministrul de Finante in Guvernul Ponta

Cotidianul : Lupul, paznic la oile NATO Cine este şi mai ales de unde vine noul consilier al premierului Ungureanu - Marian Valentin Nidelea

Despre directorul Oficiului ORNISS [n.r. Marius Petrescu] se ştie că este ofiţer acoperit al Serviciului de Informaţii Externe. La fel şi despre prietenul său, Marian Nidelea. Restul angajaţilor oficiului au un statut secret mai dihai decât bazele CIA de la Kogălniceanu. Din descrierile unor angajaţi mai curajoşi, cărora le-a ajuns cuţitul la os, ORNISS pare a fi construit după chipul şi asemănarea Serviciului de Informaţii Externe, plin de ofiţeri din vechea gardă a Securităţii, aleşi pe sprânceană. Traficul de influenţă şi nepotismul ORNISS sunt la ele acasă.

O sesizare referitoare la Marius Petrescu şi activităţile lui la conducerea instituţiei, dar şi despre alte cadre de nădejde ale instituţiei, a fost publicată în presa centrală. În mare, sesizarea se referă la unele abuzuri şi ilegalităţi comise sub directoratul profesorului Marius Petrescu.

Secretul demnitarului este HG 1400/2003, prin care Marius Petrescu primea moca de la bugetul statului peste 80000 de euro pentru o intervenţie chirurgicală ce putea fi făcută şi la Bucureşti.

După ce am primit la redacţia ziarului sesizarea referitoare la presupusele abuzuri din cadrul ORNISS, am încercat să obţin informaţii chiar de la directorul instituţiei, Marius Petrescu. A fost imposibil. Purtătoarea de cuvânt ORNISS, Irina Păcureţu, m-a trimis la cabinetul directorului. Tăcere. N-am obţinut nicio informaţie. Chiar şi obţinerea CV-ului secretarului de stat Marius Petrescu s-a dovedit a fi o aventură. Am primit de la Biroul de Relaţii cu Publicul o adresă demnă de o instituţie publică.

„Stimate domnule Ohanesian,

Referitor la solicitarea dumneavoastră adresată ORNISS în data de 6 februarie 2008 vă comunicăm faptul că informaţiile solicitate nu fac obiectul Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public.

Cu stimă,

Irina Păcureţu"

Ca urmare, am făcut publică scrisoarea primită la redacţia ziarului Zona Interzisă, în speranţa că autorităţile române se vor sesiza asupra abuzurilor semnalate. Dacă nu, poate chiar NATO, al cărei organism, NATO Office of Security (NOS), a contribuit din plin la formarea ORNISS, ca instituţie modernă, demnă de încrederea aliaţilor.

Ce a ajuns ORNISS ? Veţi citi în cele ce urmează.

Secretul lui Petrescu, HG 1400/2003

În 2003, demnitarul primea de la bugetul statului, prin hotărâre de guvern, zeci de mii de euro, pentru o intervenţie chirugicală, ce putea fi realizată la Bucureşti.

„De ce se teme Marius Petrescu? Unul dintre subiectele tabu pentru el: HG 1400/2003 ! În timp ce sistemul sanitar din România a fost şi este cel pe care îl ştim, în timp ce au existat şi există copii cu situaţii medicale grave şi condiţii financiare ce nu le permit tratamentul în străinătate, în timp ce exista liste de aşteptare şi se fac teledon-uri pentru a se strânge bani pentru intervenţii medicale în clinici din Europa;

Marius Petrescu, în anul 2003, prin nenumărate intervenţii şi presiuni politice reuşeşte să se situeze deasupra tuturor în lista pentru rambursarea costului unei intervenţii chirurgicale în Belgia, şi obţine, prin hotărâre de guvern, peste 80.000 euro pentru aceasta. Se pare că e un act de corupţie prin faptul că operaţii de genul celei efectuate, din câte ştiu, se efectuau şi se efectuează şi în ţară; nu e o persoană defavorizată social sau cu posibilităţi financiare modeste cât timp deţine vilă, un Touareg, şi alte maşini prin curte; costul operaţiei, se pare, a fost mult mai mic".

Nepotism şi STS

„Conducerea ORNISS e asigurată numai de el şi consideră instituţia publică un fel de SRL cu unic acţionar în persoana lui. Desigur, şi fiica lui lucrează la aceeaşi „firmă". Nu are o poziţie importantă în „firmă", fiind surclasată de „preferata" lui, care e un fel de adjunct, fiindu-i direct subordonată. Pe numele ei, Mioara Braboveanu, ocupă funcţia de şef Departament Juridic, Integrare Europeană şi Cooperare şi e ofiţer STS detaşat la ORNISS. În spatele titulaturii pompoase nu vă aşteptaţi să găsiţi o persoană care nu cunoaşte limbi străine !

Ei bine, se mai întâmplă şi erori ! Chiar dacă ştie doar limba maternă şi limba engleză anul I de studiu (pe la început), Mioara Braboveanu îl însoţeşte permanent pe Mircea Petrescu în toate deplasările peste hotare. Deplasările sunt extrem de numeroase. Pentru a vă face o idee, M.B. este plecată o săptămână la fiecare 3 săptămâni. Adică, o periodicitate de o săptămână în exterior în delegaţie, două în RO, la serviciu. Se pare că nu participă la şedinţe, atunci când se află în delegaţie. Scopul deplasării e cu totul altul. Are un puternic accent financiar, iar mecanismul şi detaliile o să vi le prezint mai târziu.

Angajaţii ORNISS, în proporţie de aprox. 50%, cumuleaza salariul cu pensia. ORNISS este, de fapt, un cimitir al ofiţerilor pensionaţi din serviciile secrete comuniste şi actuale, şi din armată, care doresc să-şi rotunjească veniturile cu un salariu lunar (dintre cele mai mari din sistemul bugetar) la care se mai adaugă şi sporuri de neconfidenţialite.

În cimitir întâlnim chiar şi spioni ai regimului comunist ce activau în ţări ce azi ne sunt aliate ! Cu ajutorul lor şi a relaţiilor lor personale, Mircea Petrescu îşi menţine poziţia şi în zilele noastre deşi, se ştie, a fost un apropiat al lui Adrian Năstase. Restul angajaţilor sunt: fiii şi nepoţii diverşilor ofiţeri activi din sistemul actual; detaşaţi de la serviciile secrete (pentru a da credibilitate SRL-ului); cel puţin 5 familii de fini de cununie ai lui MP; alţi câţiva (puţini !) civili nevinovaţi şi inofensivi nimeriţi din greşeală pe acolo. Nimeni nu a susţinut examen pentru ocuparea postului dar toţi au lucrarea de examen la dosar ! La cererea şefului".

Ofrande de la angajaţi

„Angajaţii ORNISS, toţi au scris, cu mâna lor, şi au semnat, dar n-au datat, o demisie pe care Mircea Petrescu să o poată folosi când individul nu mai ascultă de stăpân! Unii chiar cred în astfel de hârtii...

În total 125 de suflete, conform OUG 153/2002, ce cotizează moral şi material pentru prosperitatea şi bunăstarea lui M.P. şi a familiei sale mărite.

Da, se cotizează şi material la firmă! Lunar aproape toţi angajaţii (excepţiile le numeri pe o mână) dau deoparte aprox. 10% din venitul lor net, pe care îl returnează prin interpuşi (se pare, şeful departamentului financiar) conducerii supreme ca o ofrandă adusă bunăstării oferite de câştigurile grase pentru munca zero.

O instituţie cât un minister care are un aşa de neînsemnat obiect de activitate încât nimeni nu se gândeşte că s-ar putea întâmpla şi nereguli acolo... Nereguli se petrec dar, cele financiare se acoperă repede cu un raport de inspecţie al Curţii de Conturi care certifică drept OK sumele cheltuite deşi inspectorii nici nu ştiu unde e clădirea ORNISS dar soţia preşedintelui Curţii e, întâmplător, angajată la ORNISS (E doar un exemplu, ar trebui verificat. S-ar putea să fie adevărat), iar cele profesionale rămân nedescoperite că nu are cine să le dea importanţă în ţara asta".

Medicii specialişti spun că "insuficienţa mitrală severă prin prolaps şi ruptură de cordaje" de care suferea Marius Petrescu se putea trata cu succes în România, o eventuală operaţie în clinicile de specialitate din străinătate costând maximum 20.000 de euro.

Guvernul României

Hotărâre nr. 1400 din 04/12/2003

Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 866 din 05/12/2003

privind acordarea unui ajutor

În temeiul prevederilor art. 108 din Constituţie, republicată, ale art. 1 din Ordonanţa Guvernului nr. 28/2003 privind trimiterea bolnavilor pentru tratament în străinătate, aprobată cu modificări prin Legea nr. 119/2003, ale art. 5 alin. (1) lit. h) şi alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 118/1999 privind înfiinţarea şi utilizarea Fondului naţional de solidaritate, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 366/2001, şi ale Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 32/2001 pentru reglementarea unor probleme financiare, aprobată cu modificări prin Legea nr. 374/2001,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. - (1) Se aprobă acordarea unui ajutor în sumă de 85.365 euro, pentru efectuarea tratamentului chirurgical în străinătate, domnului Petrescu Marius, în vârstă de 47 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, aleea Parva nr. 5, bl. D23B, sc. E, et. 4, ap. 49, sectorul 6.

(2) Suma prevăzută la alin. (1) va fi suportată din bugetul de stat, după cum urmează:

▪ Ministerul Sănătăţii va aloca suma de 13.658 euro;

▪ Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei va aloca suma de 71.707 euro.

(3) Ajutorul se va acorda în lei şi va fi suportat atât din bugetul Ministerului Sănătăţii, prin Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, cât şi din bugetul Ministerului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei, prin Direcţia pentru Dialog, Familie şi Solidaritate Socială a Municipiului Bucureşti, la cursul de schimb valutar al Băncii Naţionale a României din ziua lucrătoare precedentă efectuării deschiderii de credite bugetare.

(4) Suma aprobată din bugetul Ministerului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei pentru efectuarea tratamentului medical în străinătate va fi transferată de către Direcţia pentru Dialog, Familie şi Solidaritate Socială a Municipiului Bucureşti Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, la solicitarea acesteia.

Art. 2. - Fundamentarea sumei solicitate şi justificarea celei utilizate pentru efectuarea tratamentului medical în străinătate revin Ministerului Sănătăţii, prin Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, care va efectua plata şi va certifica documentele financiar-contabile prezentate de furnizorul de servicii medicale din străinătate.

PRIM-MINISTRU

ADRIAN NĂSTASE

Contrasemnează:

───────────────

Ministrul muncii, solidarităţii sociale şi familiei,

Elena Dumitru

Ministrul sănătăţii,

Ovidiu Brânzan

Ministrul finanţelor publice,

Mihai Nicolae Tănăsescu Bucureşti, 4 decembrie 2003.

Nr. 1.400.

Despre loialitate, credibilitate şi onestitate cu Marius Petrescu

Fragmente dintr-un interviu acordat de Marius Petrescu, publicat pe site-ul oficial ORNISS

"În privinţa modului de protejare a informaţiilor NATO, se poate pronunţa Oficiul de Securitate al NATO (NOS), organism responsabil pentru problematica de securitate a Alianţei, care, prin experţii săi, recunoscuţi pentru experienţa şi profesionalismul lor, realizează, pe lângă consiliere, şi evaluarea progreselor României în aplicarea standardelor de protecţie a informaţiilor clasificate. Vă rog să mă credeţi că ideea de compromis nu face parte din politica NOS, lucru de care s-au convins, de altfel, unele dintre statele candidate la aderare, situaţie despre care a relatat inclusiv publicaţia dumneavoastră.

În momentul de faţă, putem afirma cu certitudine că, în România, sistemul de protecţie a informaţiilor clasificate este operaţional, ceea ce face ca, pentru etapa în care ne aflăm, securitatea informaţiilor NATO să fie asigurată la un nivel apreciat de către NOS ca fiind corespunzător cerinţelor Alianţei.

Orice "scurgere" de informaţii clasificate, chiar şi naţionale, fără a mai vorbi de cele ale NATO, trebuie descurajată şi combătută prin aplicarea cu toată fermitatea a măsurilor de protecţie prevăzute în standardele naţionale; cei care s-ar implica într-o asemenea acţiune şi-ar asuma, pe lângă răspunderea legală inevitabilă, o imensă responsabilitate morală, prin gravele prejudicii pe care le-ar aduce credibilităţii României, afectând chiar perspectivele noastre de integrare în spaţiul euro-atlantic.

Totuşi, revin, dincolo de contextul internaţional, dincolo de orice fel de sancţiuni, este evident că şi România are suficiente informaţii a căror diseminare necontrolată îi poate aduce grave prejudicii. Poate un cetăţean onest să rămână indiferent într-o asemenea situaţie? Eu cred că nu; soluţia adevărată este de ajuta pe aceşti oameni să cunoască şi să înţeleagă măsurile de securitate a informaţiilor şi sensul lor, iar răspunsul lor conştient, adecvat şi de bună credinţă va fi cea mai bună şi eficace protecţie.

• De ce a fost nevoie de un "jandarm", precum ORNISS, pentru secretele naţionale şi ale NATO?

Întrebarea dumneavoastră mă surprinde, deoarece pare a restrânge sfera de activitate a ORNISS, ceea ce mă obligă să aduc clarificările necesare, asumându-mi, încă o dată, riscul unui răspuns mai amplu. Mai întâi de toate, trebuie să precizez că soluţia de realizare a unui Sistem naţional de protecţie a informaţiilor clasificate, complex şi coerent, axat pe o autoritate naţională de securitate viabilă şi eficientă, este complet nouă şi a apărut ca rezultat al deciziei ferme a României de aderare la NATO, pentru a răspunde cerinţelor de securitate ale acesteia.

Prin Legea 182/2002 privind protecţia informaţiilor clasificate, din considerente de natură logică şi pragmatică, filosofia NATO în domeniu a fost aplicată şi la protecţia informaţiilor naţionale clasificate, realizându-se astfel şi o abordare unitară a problematicii specifice. Mai mult, în cazul concret al ţării noastre, o autoritate naţională de securitate, atribut cu care este învestit ORNISS, pe baza autonomiei şi autorităţii conferite de statutul legal, poate asigura echidistanţa, obiectivitatea şi credibilitatea necesare în adoptarea şi aplicarea măsurilor de protecţie a informaţiilor clasificate, în respectul deplin al legilor, al drepturilor omului şi al libertăţilor cetăţeneşti; nu trebuie să uităm că acest lucru se produce într-un context în care exerciţiul democratic nu a eliminat pe deplin suspiciunile şi temerile, fiind încă nevoie de timp pentru a readuce ideea de securitate pe un palier al normalităţii sociale.

• Păziţi Alianţa de foştii securişti? Există vreo recomandare dinspre Bruxelles în acest sens?

R.: În general, NATO este deosebit de exigentă faţă de calitatea personalului care primeşte acces la informaţiile sale clasificate, pentru care trebuie să existe suficiente garanţii privind loialitatea, credibilitatea şi onestitatea. Problema celor care au acţionat în cadrul fostei Securităţi ca poliţie politică nu poate să nu-i intereseze pe responsabilii Alianţei, chiar şi numai pentru faptul că activitatea acestora ridică îndreptăţite semne de întrebare privind tocmai loialitatea, credibilitatea şi onestitatea lor. Din acest punct de vedere, Alianţa nu a formulat cerinţe exprese pentru România, altele decât cele stabilite în standarde. Este, de fapt, problema ţării noastre ca, printr-o analiză responsabilă, să adopte cea mai potrivită atitudine, ceea ce constituie o adevărată probă a asumării statutului de membru loial al NATO.

• Cum s-a selectat personalul care lucrează în ORNISS?

Ca opţiune fundamentală de politică organizaţională în managementul resurselor umane, ORNISS, ţinând cont, atât de noutatea problematicii, cât şi de cerinţele specifice ale acesteia, a optat pentru o soluţie în care se regăseşte un nucleu de persoane cu experienţă alături de tineri cu calităţi şi cu o perspectivă deosebită. La baza selecţiei personalului a stat principiul bivalenţei, potrivit căruia ORNISS foloseşte personal specializat al cărui profesionalism este demonstrat prin concurs şi a cărui loialitate este verificată prin proceduri specifice. Din acest punct de vedere, legea impune ca întregul personal ORNISS, implicat direct în activitatea specifică unei autorităţi naţionale de securitate, să fie verificat şi să deţină certificate de securitate corespunzătoare. Mai mult, nimeni din personalul ORNISS nu este şi nu a fost angajat politic. Acest fapt a permis instituţiei să beneficieze de sprijinul deplin al factorilor politici responsabili, fără a se înregistra nici o imixtiune de natură politică."

Nidelea, umbra profesorului de la ORNISS

Marian Valentin Nidelea a fost ofiţer de rachete antiaeriene în cadrul Ministerului Apărării şi a activat sub comanda generalului Tătaru, şeful Brigăzii de Rachete AA Neva. Echipamentele deosebit de performante au fost livrate pe tavă, după '90, în Israel, exact ca şi rachetele operativ-tactice tip SCUD. Se pare că după ce a urmat câteva cursuri de informatică, Nedelea s-ar fi remarcat în domeniul IT. Surse din cadrul serviciilor secrete relatează că generalul Constantin Rotaru, fost secretar de stat, l-a cerut pe Valentin Nidelea la SIE, la intervenţia fostului şef SRI Radu Timofte. Generalul MAp Dan Zaharia, şef al lui Nidelea la acea dată, nu ar fi fost de acord cu transferul ofiţerului, prea mulţi ofiţeri buni transferându-se din cadrul armatei.

"Ce domne', de ce să-mi ia SIE toţi oamenii buni ?", ar fi spus Zaharia. Până la urmă, Nidelea a fost nevoit să ceară trecerea în rezervă din Armată, apoi a fost reîncadrat la Serviciul de Informaţii Externe. Presa a scris despre Nidelea că a fost webmaster la ANCESIAC (Agenţia Naţională de de Control al Exporturilor Strategice şi al Interzicerii Armelor Chimice). A fost coleg acolo cu Marius Petrescu, actualul şef ORNISS. Marian Valentin Nidelea a lucrat în subordinea lui Marius Petrescu până în 2003 la Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat. A fost numit în 2003 consilier al premierului Adrian Năstase pentru probleme de siguranţă naţională. ORNISS a refuzat să confirme sau să infirme dacă Nidelea mai este sau nu angajatul instituţiei.

Fragmentul face parte din volumul I "Puterea din umbră" publicat la editura Junimea în 2009, de Eduard Ovidiu Ohanesian.


()


Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi - Semneaza si tu !

Comentarii:


Adauga ComentariuCitiți și cele mai căutate articole de pe Fluierul:

"SOLUȚIA" LUI SOROS LA CRIZA COVID. Soros vrea ca țările UE să elibereze Titluri de Stat Perpetue pentru ca popoarele UE să plătească VEȘNIC, 5 miliarde de euro dobândă în FIECARE an. Asta l-a dus mintea de speculant pe SOROS.

DEMISIA. Iohannis: "Mi s-a propus să fiu membru" în organizația condusă de un Bilderberg și finanțată de Soros. "Sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru"

MOSTENIREA nestiuta a lui Ceausescu! America e SOCATA de ce a descoperit in Romania
ULTIMA ORA: Dusmanii tarii vor sa ascunda adevarul

PUTIN a declanșat INFERNUL în Siria. VIDEO INGROZITOR

​Turul Franței: Peter Sagan (BORA - hansgrohe) s-a impus în etapa a cincea / Julian Alaphilippe rămâne lider la general

Școala de la țară care le bate pe toate de la oraș. Puștiul de 14 ani care demonstrează că performanța se învață și la sat

Diana Gureşoaie, show erotic pentru americani. Cum a fost filmată vedeta pe un iaht VIDEO

Imagini XXX. Cine este vedeta surprinsă aproape goală la plajă

Nicole Cherry, apariţie sexy la plajă. Topless FOTO

Un nou strat de informații genetice ajută la determinarea vitezei cu care sunt produse proteinele

Descoperitorul Virusului HIV, Laureatul Premiului Nobel pentru Medicină, profesorul Luc Montagnier spune UN NU HOTĂRÂT VACCINĂRII CU FORȚA. Oare de ce marile genii au întotdeauna și un mare caracter, în timp ce micilor trepăduși medicali le lipsește?

TRIPLA CRIMĂ DIN BRAŞOV. Femeia ucisă de soţ a fost înmormântată alături de cei doi copii

Fata Morgana, schimbare radicală după ce s-a vindecat de cancer. Bruneta, de nerecunoscut FOTO

După ce Cascada Niagara a înghețat și a nins în Sahara "Încălzirea Globală Soroșistă prin care statele vor plăti trilioane de $" a lovit acum Arabia Saudită. Cămilele din deșert, acoperite de zăpadă, după ce o furtună a lovit Arabia Saudită - FOTO, VIDEO

UITE-L PE SOROS ce multe lucruri știe despre România. Un interviu luat de Robert Turcescu lui GEORGE SOROS în 2005 cu ocazia vizitei lui SOROS în România. În interviu, SOROS recunoaște cinstit că finanțează MULTĂ LUME prin România.

3 DECEMBRIE 1991 a încetat din viață Petre Țuțea. DE CE VOR SA-L INTERZICA PE PETRE TUTEA? Petre Țuțea: "Statul acesta îi apără pe străini de noi. Ca-n colonii. Aici stă cauza indolenței noastre: în EXPLOATARE. De ce și pentru cine să muncești în plus?"

Alexia Eram, poză incendiară scăpată pe internet. Unde petrece fiica Andreei Esca de Crăciun FOTO

DREPTUL ORICĂRUI COPIL DE AVEA O MAMĂ ȘI UN TATĂ ESTE INALIENABIL: Rețeaua Progresistă a început să urle isteric în presa lor şi pe internet şi să-i acuze de "homofobie" pe cei care afirmă că "căsătoria este uniunea dintre un bărbat şi o femeie"

SIMONA POPESCU - COTIDIANUL - De ce laudă americanii anticorupţia noastră?

Cel mai sexy videoclip filmat vreodată în România. Nicoleta Luciu a filmat goală, alături de o celebră actriţă VIDEO

Băncile străine îi jupoaie pe români DUBLU față de cum o fac cu cetățenii din celelalte state europene

Alina Chivulescu, filmată în timp ce face amor. Cine este partenerul FOTO

BRĂILA: MAREA EVADARE...Virusul le mulțumește

Poveste adevărată. "Fac sex cu cumnata mea. Fac cu ea tot ce-mi doresc...". Cum a început relaţia interzisă

Nicole Cherry, dans LASCIV în faţa unei prietene VIDEO

Rectificarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020, promulgată

Birkenfeld sau Birkenau? După românul MORT la SPARANGHEL, un alt ROMÂN a MURIT la muncă în GERMANIA, de data aceasta în ABATOR. Sparanghela Merkel și Guwernerul Klaus îi au pe conșțiință pe acești morți....lipsiți de cea mai elementară protecție sanitară

Cum recunoașteți modelele străvechi de pe IE față de cele inventate recent. Cum recunoști o IE cu modele străvechi românești, de UN KITSCH.

ASIA EXPRESS, imagini pentru adulţi: Vârciu a dezbrăcat-o pe Daniela Crudu. LIVE VIDEO A1

Roxana Nemeş, protagonista unui film XXX: "Eu sunt acolo. Toată lumea face asta"

Avionul Egyptair prăbuşit: Analiza uneia din cutiile negre arată că s-a pronunţat cuvântul "foc"

Președintele PNL Botoșani - înregistrat de radar conducând cu 105 km/h în localitate; polițiștii i-au reținut permisul (surse)

Un semnal de împerechere în schimbare poate iniția speciația în populațiile de Drosophila mojavensis

BOMBĂ ActiveNews: "Președintele Klaus Iohannis este membru al Organizației Progresiste 'European Council of Foreign Relations' un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS". Fluierul.ro a descoperit că ECFR e condusă de Carl Bildt MEMBRU AL GRUPULUI BILDERBERG

Andrei Versace, bătut şi umilit chiar de "fraţii" lui. De la ce a pornit totul

Un satelit european a detectat o pată de petrol ce ar putea proveni de la avionul EgyptAir prăbușit (ESA)

Cele 5 forme de vagin şi caracteristicile fiecăruia FOTO

O fostă majoretă a făcut SEX cu un elev de 15 ani! Filmul XXX a ajuns pe INTERNET. VIDEO

Lumea s-a săturat de puturoasele diversiuni soroşiste de topul #metoo #resist şi #fakenews. Peste 100 de femei franceze în frunte cu actrița Catherine Deneuve denunță isteria şi manipularea progresistă a mișcării #metoo

Ilie Şerbănescu: " Productivitatea pe salariat – marea diversiune colonialistă". Fluierul.ro vă explică cu cifre câtă dreptate are Ilie Şerbănescu şi cum e mistificată "productivitatea scăzută a muncii" românilor.

Pepe face dezvăluiri despre relaţia dintre Liviu Vârciu şi Diana Munteanu: "Relaţia lor se dezvoltă"

Lunecosul "preot" Aldea cel care a afirmat că "naționalizarea resurselor naturale e o prostie" "lovește din nou" în acelaşi ziar "putred" Active News, cu o altă minciună şi cu o altă manipulare ordinară: "Nu a existat niciodată o țară cu numele Dacia"

Andra Gogan, scene vulgare în faţa unor copii de 12 ani

Film porno cu polițiști reali. Șeful de post filmat în timp ce făcea sex cu o femeie, în uniforma statului, și-a dat demisia

CEREM NATIONALIZAREA RESURSELOR NATURALE. Peste 7000 de semnaturi in 2 saptamani. Poet nebun ce vorbe mai indrugi de zici ca esti din neam ce nu se lasa cand am ajuns in tara noastra slugi si suntem cersetori la noi in tara

ISTORICUL SIGLEI GOOGLE: Motorul de căutare şi-a schimbat designul

E-NAȚIONAL şi CANCAN DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE ALE MAFIEI SOROS-ASPEN Ministrul Vlad Voiculescu anunta ca da in judecata publicatia National pentru calomnie

Donald Trump: "Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals al Globalismului. Statul Națiune rămâne adevăratul fundament al fericirii. Nicio țară nu a prosperat vreodată dacă nu a reușit să pună pe primul plan interesele proprii"

Calendarul Chinez

Lista finanțărilor lui Soros în România făcute DOAR prin puşculița numită CEE Trust. Asta ca să realizați cât de VASTĂ E REȚEAUA SOROS. O altă pușculiță e FDSC.RO acolo unde KIVU e director

BOMBA-SEXY Florentina Raiciu, păcălită pe internet: Blonda a făcut un show erotic pe Skype fără bani VIDEO

Fotbal: Universitatea Craiova, lider provizoriu în Liga I, după 2-1 cu Gaz Metan, la Mediaș

Şi-a convins sora minoră să se mute în casă cu ea şi soţul ei, pentru a o face sclavă sexuală FOTO

MISTER ELUCIDAT. Cu cine se iubeşte Cristina Mihaela de la "Bravo, ai stil!" FOTO

Suferi de sindromul canalului carpian sau sciatica? Electromiografia poate ajuta la diagnosticare. Patricia Toboc, medic specialist neurolog, discuta online cu cititorii despre electromiografie, miercuri, ora 11:00

O zonă din apropriere de Wuhan este afectată de cele mai grave inundații din ultimele decenii/ 15 milioane de oameni afectați

Cum au fost îngropate marile uzine ale Epocii de Aur, la care erau abonate marile state ale lumii. "Eram brici până în 89"

Dosar penal pentru "zădărnicirea combaterii bolilor" la Spitalul Județean Târgu-Jiu

Ion Cristoiu: De ce am ținut morțiș să fac un interviu cu Tudorel Toader

Templul sexului - Ce știm despre Insula pedofilului miliardar Jeffrey Epstein, prietenul lui Bill Clinton, și despre fetițele de 12 ani pe care Epstein le ducea pe insula lui.


Pag.1 Pag.2 Pag.3

Nr. de articole la aceasta sectiune: 133, afisate in 3 pagini.